Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Kutsun saanut kuokkavieras

Mitä tapahtuu, kun synttäriviesti lähtee väärälle henkilölle?
Kutsun saanut kuokkavieras "Päätin hieman trollata, mutta sen sijaan, että viestiketjun keskustelijat olisivat naureskellen pahoitelleet erehdystään, he provosoituivat niin, että pakkohan sitä oli jatkaa. Myönnän itsekin toimineeni osittain typerästi, mutta kuinka tällaista voisi vastustaa?"

Arkiston aarre

  • Nimi Juuri nyt
    Tulos: 0 (0 ääntä)

    Kommentti

  • 99 kommenttia

      Ei kommentteja
    1. Barrakuda 1.8.2013 5:16
      Tulos: +1260 (2052 ääntä)
      Saattaa johtua väsymyksestä mutta jostakin syystä pidän tuota Minnaa lapsellisena. Hän päätti oikein "trollata" valehtelemalla ikänsä, eikä poistanut itseään ketjusta. Vielä kerran, mitä "trollausta" tuo muka oli? "Höhöö oon viisitoista. No ei vaineskaan! Oon oikeesti 23! Trolled!"

      Lainaa

    2. Tulos: +828 (1424 ääntä)
      Hahaha, typerä lapsi tuo Minna! :D Ihanko oikeasti on itse lähettänyt omat mokailunsa tänne?

      Lainaa

    3. Tulos: +576 (1046 ääntä)
      Barrakuda: Hän päätti oikein “trollata” valehtelemalla ikänsä, eikä poistanut itseään ketjusta. Vielä kerran, mitä “trollausta” tuo muka oli? “Höhöö oon viisitoista. No ei vaineskaan! Oon oikeesti 23! Trolled!”
      Eihän Minna väittänyt olevansa 15, vaan Tiina heti oletti hänen olevan teini ja muutenkin kirjoitteli hyökkäävästi. Minna sitten laittoi vettä myllyyn ja tekeytyi teiniksi. Okei, aikuismaista olisi ollut alkujaankin vain laittaa "teillä on väärä Minna" ja poistua keskustelusta, mutta kiusaus saattaa olla suuri ja eihän pieni jäynä pahaa tee.

      Lainaa

    4. Tulos: -221 (721 ääntä)
      Hyvä Minna! Nii sitä pitää ;)

      Lainaa

    5. Tulos: +285 (343 ääntä)
      voihan täti-littala sentään

      Lainaa

    6. Aamulypsy 1.8.2013 6:02
      Tulos: -438 (542 ääntä)
      Trollausta en kyl suvaitse, mutta ei Minna ikäänsä valehdellut. Siinähän se luki kokoajan pikkukuvan yhteydessä...
      Barrakuda: Saattaa johtua väsymyksestä mutta jostakin syystä pidän tuota Minnaa lapsellisena. Hän päätti oikein “trollata” valehtelemalla ikänsä, eikä poistanut itseään ketjusta. Vielä kerran, mitä “trollausta” tuo muka oli? “Höhöö oon viisitoista. No ei vaineskaan! Oon oikeesti 23! Trolled!”

      Lainaa

    7. yövuorolainen 1.8.2013 6:55
      Tulos: +832 (880 ääntä)
      Aamulypsy: Trollausta en kyl suvaitse, mutta ei Minna ikäänsä valehdellut. Siinähän se luki kokoajan pikkukuvan yhteydessä…
      Onko sun facebookissa tuollainen pikkukuva+ikä?

      Lainaa

    8. Tulos: -137 (343 ääntä)
      kolme: Eihän Minna väittänyt olevansa 15, vaan Tiina heti oletti hänen olevan teini ja muutenkin kirjoitteli hyökkäävästi. Minna sitten laittoi vettä myllyyn ja tekeytyi teiniksi. Okei, aikuismaista olisi ollut alkujaankin vain laittaa “teillä on väärä Minna” ja poistua keskustelusta, mutta kiusaus saattaa olla suuri ja eihän pieni jäynä pahaa tee.
      t. Minna

      Lainaa

    9. Puolikiero_savolainen 1.8.2013 7:39
      Tulos: -630 (700 ääntä)
      yövuorolainen: Onko sun facebookissa tuollainen pikkukuva+ikä?
      Voi pikku yövuorolaista, tui tui tui! Nukkumatin kanssa yötöissäkö sitä piltti siellä? Suljehan vanhempiesi läppäri ja mee nukkumaan.

      Lainaa

    10. Tulos: +499 (547 ääntä)
      Puolikiero_savolainen: Voi pikku yövuorolaista, tui tui tui! Nukkumatin kanssa yötöissäkö sitä piltti siellä? Suljehan vanhempiesi läppäri ja mee nukkumaan.
      Kannattaa lukea koko viestiketju ennen kuin nolaa itsensä.

      Lainaa

    11. seOsellast 1.8.2013 8:06
      Tulos: -223 (311 ääntä)
      Blackman: Kannattaa lukea koko viestiketju ennen kuin nolaa itsensä.
      No luin, luin, mutta pistän väsymyksen piikkiin huonot jutut. Kannattaa juoda kuppi kahvia, ennen kuin aloitat kommentoinnin täällä. Minna, ei ollut niin hauskaa vaan lähinnä lapsellista. Omat jutut niitä hauskimpia vai?

      Lainaa

    12. Tyhmä trolli 1.8.2013 9:42
      Tulos: +410 (526 ääntä)
      Minna hyvä, ymmärrän että toisinaan kiusausta on vaikea vastustaa mutta miten ihmeessä odotat, että trollauksellesi oltaisiin naurettu ja sinulta olisi pyydetty anteeksi kun aloitat keskustelun noilla sanoilla? Muut keskustelun jäsenet olivat selkeästi Outin hyviä ystäviä ja sukulaisia ja sinä ajattelet, että on hauskaa nimitellä häntä yms.. Kyllä mielestäni sinä olet se ainoa jonka kuuluu pahoitella. Itse olisin huomattavasti tiukkapipoisempi ystäväni nimittelyn suhteen kuin nuo keskustelun naiset. Kyllä se "teillä on väärä Minna" -ilmoitus ja poistuminen olisi antanut paljon fiksumman kuvan. Jos olisit lisännyt loppuun "Oikein hyvää syntymäpäivää Outile ja pitäkää hauskaa" olisi saattanut luoda jopa positiivisen kuvan sinusta mutta se ei kai ole tyyliäsi? Mites "En valitettavasti tunne Outia enkä siksi taida osallistua lahjaan tai juhlaan mutta jos tarvitsette ideoita synttärijuhlien ohjelmaksi autan mielelläni esim. (lisää jokin Iittalan satumetsää räväkämpi juttu muttei kuitenkaan loukkaava tai mauton)."

      Lainaa

    13. Tulos: +334 (412 ääntä)
      minna on tuossa itse lapsellinen ja vielä lähetti tämän tänne? :D

      Lainaa

    14. Tulos: +139 (239 ääntä)
      Minna on daiju.

      Lainaa

    15. Tulos: -66 (126 ääntä)
      jäi epäselväksi että oliko Minna oikeasti 16 vai 12 vai 23 :o

      Lainaa

    16. Tulos: +263 (325 ääntä)
      Eipä ollu kauheen hyvä eikä tosiaan mitään trollaamista... ihan vaan teinikäytöstä ja huono huumorintaju. Tai vähän ku ihminen, joka nauraa omille jutuilleen ja muut virnuilee vaivaantuneena vieressä.

      Lainaa

    17. Tulos: +327 (371 ääntä)
      Minna aloitti provosoivaan sävyyn sanomalla: "Mä en osta sille akalle mitään." Onko ihme jos ihmiset provosoituvat provosoinnista? Sitten kun on suututtanut muut on helppo julistaa olevansa itse se huumorintajuinen ja muut änkyröitä.

      Lainaa

    18. Tulos: +295 (347 ääntä)
      Minä en nyt ymmärrä miten Minna näkee saaneensa tästä jotenkin niin hauskan ketjun aikaiseksi, että päättää sen lähettää Feissarimokiin. Lisäksi nämä "aikuiset" tässä heittelevät ihan hyviä kommentteja, eivätkä mielestäni provosoidu vaan pitävät asialinjaa.. Eivätköhän he ole iän päätelleet Feissikuvasta ja tuosta ensimmäisestä "trolli"-kommentista. Hauskempaa olisi ollut alkaa ehdotella esim. jotain härskiä lahjaa ja katsoa reaktioita kun heittää tuollainen kommentti..

      Lainaa

    19. Pseudoavatar 1.8.2013 10:48
      Tulos: +3 (63 ääntä)
      Katariina = mokan ainoa järkevä henkilö.

      Lainaa

    20. Tulos: +33 (51 ääntä)
      mitä vittua.

      Lainaa

    21. Tulos: +77 (139 ääntä)
      Olishan Minna voinut itsensä poistaa kaikessa hiljaisuudessa, mutta Tiinalla oli kyllä järkyttävän lyhyt pinna.

      Lainaa

    22. Tulos: -46 (62 ääntä)
      Haloo iina, oot missannu? Sieltä se teksti edelleen löytyy sun yläpuoleltas. Tiina sanoo Minnalle ettei hän toivottavasti kutsu heitä vahingossa synttäreilleen.. Kommentista päätellen Tiina tekisi samoin kuin Minna?

      Lainaa

    23. Tulos: -55 (291 ääntä)
      Taidan kuulua vähemmistöön, kun olen sitä mieltä, että nuo kolmikymppiset antoivat itsestään sen lapsellisemman kuvan. Toki Minnan ensimmäinen "akattelu"-kommentti oli typerä.

      Lainaa

    24. Tulos: +136 (198 ääntä)
      Minna, oot nolo! Entistä nolompi kun lähetit tämän "mokan" tänne.

      Lainaa

    25. Kouluhieroja 1.8.2013 11:40
      Tulos: +136 (176 ääntä)
      “Päätin hieman trollata, mutta sen sijaan, että viestiketjun keskustelijat olisivat naureskellen pahoitelleet erehdystään, he provosoituivat niin, että pakkohan sitä oli jatkaa. Myönnän itsekin toimineeni osittain typerästi, mutta kuinka tällaista voisi vastustaa?”
      Viittaako tää siihen että Minna lähetti mokan? Kiitos nauruista, mutta en nauranut "onnistuneelle trollaukselle", vaan tälle surkuhupaiselle Minna-henkilölle... Hahahaha.

      Lainaa

    26. Tulos: +93 (131 ääntä)
      No jee, olipas kiva teko Minna. Ihan aikuisen hommia ja noin. Normi-ihminen poistuu väärästä viestiketjusta ilman trollausta ja turhaa kiusaamista. Ilmeisesti nykyään on tapana ottaa ns. ilo irti muiden mokista.

      Lainaa

    27. Tulos: +109 (147 ääntä)
      Vihaan trollaamista, kuuluu samaan sarjaan "käytännön pilojen" kanssa. Niissä ei ole kummissakaan mitään hauskaa ja ainoa idea on nolata toinen, jotta voidaan naureskella hänen kustannuksellaan. Läheisten kanssa homma on ihan ok, koska silloin voi olla varma, että toinen kestää sen. Tämä idiootti ei edes tuntenut heitä ja päätti kiusata. Miksi tällaisia itse lähetettyjä juttuja edes julkaistaan?

      Lainaa

    28. Tulos: +131 (179 ääntä)
      Oli tuo Minna kyl aika tajuttoman yksinkertainen tapaus. Huomaa kyllä hyvin, että osa kansasta ei ole tietoisia mitä se trollaus tarkoittaa. Minna se ei tarkoita: - Keskusteluun liittymättömän akattelua - Muille päänaukomista suoraan - Huonoa argumentoitia Napsahti kyl omaan nilkkaan lähettäjällä. "Taidan kuulua vähemmistöön, kun olen sitä mieltä, että nuo kolmikymppiset antoivat itsestään sen lapsellisemman kuvan." Joo. Sinut kutsutaan facebook ryhmään vahingossa, niin alat aukomaan päätäsi koska kyseessähän on vähintään ydinpommin vahinkolaukaisuun verrattava moka? :P

      Lainaa

    29. Tulos: +60 (72 ääntä)
      seOsellast: No luin, luin, mutta pistän väsymyksen piikkiin huonot jutut. Kannattaa juoda kuppi kahvia, ennen kuin aloitat kommentoinnin täällä.
      Samat sulle. Mitä ihmettä sinä oikein selität? Onko siinä sinun feispuukissasi sitten oikeasti tuollaiset pikkukuvat ja iät? Mistä sellaiset saa?

      Lainaa

    30. Tulos: +100 (118 ääntä)
      No olipas hassua, ihihihi. Itse olisin joko kirjoittanut olevani väärä minna, tai sitten heittänyt jonkun hyvän vitsin ja antanut sitten olla. Turha alkaa vääntämään :D Tuskimpa itsekään olisin nimittäin kovin ystävällinen, jos joku alkaisi heti tuollaisella asenteella akottelemaan kaveriani kuten Minna..

      Lainaa

    31. Tulos: +30 (62 ääntä)
      Mun mielestä kaikki keskustelussa esiintyvät henkilöt on kyl harvinaisen kypsiä feissarimokiin. Ei mitään Minnaa vastaan, mut en kyl olis ehkä ite ruvennu noin symppiksen olosten hyyppien keskustelua trollaamaan pikku alkuvitsin jälkeen.

      Lainaa

    32. Tulos: -71 (127 ääntä)
      On taas niin kypsää käytöstä vanhemmilta :D. Go Minna!

      Lainaa

    33. Tulos: +12 (58 ääntä)
      kolme: Eihän Minna väittänyt olevansa 15, vaan Tiina heti oletti hänen olevan teini ja muutenkin kirjoitteli hyökkäävästi. Minna sitten laittoi vettä myllyyn ja tekeytyi teiniksi. Okei, aikuismaista olisi ollut alkujaankin vain laittaa “teillä on väärä Minna” ja poistua keskustelusta, mutta kiusaus saattaa olla suuri ja eihän pieni jäynä pahaa tee.
      Valehtelihan; Minnahan sanoi:
      Täytän kyl ens kuussa 16 :-(

      Lainaa

    34. Tulos: +59 (83 ääntä)
      Mun mielestä "olla suoranaisen v*ttumainen" on äärimmäisen huono trolli... kivempaa trollausta on olla jotain "väärää mieltä" tms... Minna, ota opiksi. Paranna laatua :)

      Lainaa

    35. Tulos: +101 (127 ääntä)
      Vastaus Minnan kysymykseen "kuka voi vastustaa?" Niin ainakin mä voisin. Ihan läpensä höhlä trolli. Aika lapsellista.

      Lainaa

    36. Tulos: +154 (194 ääntä)
      Haha, mitä ihmettä! :D Ensin Minna päättää hyödyntää tilaisuuden ja trollata, saadakseen mammat provosoitumaan piruilullaan. Tiina astuu suoraan ansaan, mutta sitten kun muut eivät lähdekään pelleilyyn mukaan, vaan piruilevat takaisin, provosoituu Minna itse ja kirjoittaa rageviestin ei-toivotusta vastaanotosta suuttuneena. :D Kirsikkana kakun päälle hän kiukuspäissään lähettää oman epäonnistuneen trollauksensa tänne, vieläpä puolustusviestin kera.. Well done Minna, mokasit tässä kyllä itse eniten.

      Lainaa

    37. Tulos: -76 (120 ääntä)
      Tämä kommentointiketju ansaitsee feissarimokat potenssiin kaksi maininnan. Minna, olet loistava.

      Lainaa

    38. Tulos: +34 (64 ääntä)
      Aamulypsy: Trollausta en kyl suvaitse, mutta ei Minna ikäänsä valehdellut. Siinähän se luki kokoajan pikkukuvan yhteydessä…
      :''DDD siis eii en vaa kestä ! apua

      Lainaa

    39. Tulos: -42 (62 ääntä)
      akat järveen.

      Lainaa

    40. kukkakaali 1.8.2013 17:32
      Tulos: -49 (127 ääntä)
      Olipa hyökkääviä nää kolmekymppiset, yks sentään järkevästi otti takapakkia. Miks pitää heti alottaa tollanen "tui tui pikku-teini lässynlää, oot eri sarjassa kuin meidän yhteinen tuttu, kilaroi sinä pikkulikka..." Minna ei tosiaan sanonut olevansa 15, vaikka jotkut kommentoikin täällä niin. En tosin erityisemmin tosta Minnankaan asenteesta tykännyt. En vaan tajua miks pitää olla niin seiväs pyllyssä kun itse on kutsunut väärän henkilön ketjuun ja pyytää sitten **ttuilun säestyksellä sitä henkilöä poistumaan.

      Lainaa

    41. Tulos: +83 (107 ääntä)
      Varmaan siksi että jos kutsutaan väärään ketjuun vahingossa niin oikea vastaus ei ole "no en osta sille akalle mitään" vaan "Hei, en tuota Outia tunne joten teillä taitaa olla väärä Minna". Itsekin ikävystyn niin että en vain lue Feissarimokia vaan vielä kommentoinkin, joten selkeästi en ole maailman kaikkein ensimmäisen kiireisin ihminen, ja silti ei tulisi mieleenkään alkaa FB'ssa jänkätä jonkun synttärilahjaketjussa -sitä parempaa tekemistä löytyy sentään ihan aina. Joitain ihmisiä (Minnaa) ei vaan voi ymmärtää...

      Lainaa

    42. Tulos: -75 (133 ääntä)
      Onko täällä menossa joku kukkahattutätien kokous? Nyt ne hiekat pois sieltä kuuluisasta ja löysätkää hieman ruuveja.

      Lainaa

    43. Töötöö 1.8.2013 20:24
      Tulos: +79 (107 ääntä)
      No ei ollut Minnan toiminta mitään suurta huumorin ilotulitusta. Aika köyhä tapaus.

      Lainaa

    44. Tulos: -87 (133 ääntä)
      Ei stna. Onk tää koko viestiketju täynnä huonoja trollauksia? HYVÄ MINNA! :D Loistava veto.

      Lainaa

    45. Tulos: -33 (71 ääntä)
      Onko täällä menossa joku kukkahattutätien kokous? Nyt ne hiekat pois sieltä kuuluisasta ja löysätkää hieman ruuveja.
      joo mietin samaa,ovat varmaan samoa tyyppejä kun tossa ite mokassakin! Mua ärsyttää tollanen kun nuorilla ihmisillä on pakonomainen tarve kohdella alentavasti itteä paria vuotta nuorempaa henkilöä. Se ei oo mitään vanhemman oikeudella puhumista vaan ihan vaan huonoa käytöstä. Tässä nyt oli kyse myös tästä ilmiöstä. Lisäksi näiden naisten kannattais tosiaan yrittää rentoutua.

      Lainaa

    46. Honttantoora 1.8.2013 22:10
      Tulos: +116 (146 ääntä)
      kukkakaali: Miks pitää heti alottaa tollanen “tui tui pikku-teini lässynlää, oot eri sarjassa kuin meidän yhteinen tuttu, kilaroi sinä pikkulikka…”
      Pikkulikattelu alkoi vasta sen jälkeen, kun Minna oli kehottanut muita "hillitsemään kuumia aaltojaan", kutsunut kyseessä olevia juhlia "vaihdevuosibileiksi" ja puhunut täti-Iittalasta. Jos on pakko provosoida, voi myös olla valmis ottamaan samalla mitalla takaisin.

      Lainaa

    47. mielensäpahoittajat 1.8.2013 23:32
      Tulos: -96 (174 ääntä)
      Nyt lähti tää kommentti ketju täysin käsistä :D oikeet moraalin vartija ämmät täällä puimassa kuinka lapsellista Minnan toiminta muka oli.Hyvät ihmiset kaikkee ei tarvi ottaa tosissaan Minnahan teki vaan hyvän jäynän, mutta nyt tää kommentti ketju on täynnä mielensä outin puolesta pahottaneita elämäänsä kyllästyneitä ämmiä...Hankkikaa elämä ja jatkakaa sitä iittalan astiastojen keräilyä ja hei unohdeta niitä kukkahattuja päästä.

      Lainaa

    48. Tulos: +52 (86 ääntä)
      Minna, mene pois.

      Lainaa

    49. Tulos: +30 (46 ääntä)
      Kallein aarteeni oli ja on _15-vuotiaana_ saamani Iittalan aalto maljakko D: PS.minna,kyllä alaikäisenä voi työskennellä baarissa :)

      Lainaa

    50. Sepisöpö 2.8.2013 12:35
      Tulos: +67 (91 ääntä)
      Alussa ajattelin että onpa lapsellinen tuo Minna, sitten aloin ihmettelemään miksi Minnan ikä on ainoa mikä tuossa näkyy. Lopussa tuli jo mieleen että voisiko olla Minnan itselähettämä. Ja niinhän se oli. Älkää pliis ihmiset lähettäkö näitä teidän muka-hauskoja sutkautuksia. Valitettavasti Minna ei saa kunniaa tästä edes historian paskimpana Feissarimokana. Toisiksi paskin tämä on mutta harmi Minnan kannalta että kukaan ei muista kakkosta. Tosiaan historian paskin oli Mr. Kimblen lähettämä hauska sutkautus: http://www.feissarimokat.com/2012/12/tiedan-mita-tein-viime-kesana/

      Lainaa

    51. Tulos: +52 (82 ääntä)
      Siis kuka ihme käyttäytyy kuin pikkulapsi, ja vielä jakaa sekoilunsa tänne? Ei sulla järin lujaa mene.

      Lainaa

    52. Tulos: -47 (89 ääntä)
      Jengi vetänyt hillittömän kokoisen herneen nenään ihan harmittomasta vitsistä. Rauhoittukaa.

      Lainaa

    53. Tulos: +36 (64 ääntä)
      "Minna on tehnyt / itsestään pellen / Minna on töt-töt-töt-töt töö"

      Lainaa

    54. Tulos: +10 (16 ääntä)
      Eipä muuten kehdannut enää kirjoittaa mitään se, jonka mielestä Facebookissa näkyy ikä jokaisen profiilikuvan yhteydessä, kuten se näkyy täällä feissarimokissa. Se ei vielä varmaan tajunnut...

      Lainaa

    55. Yli öpisto horhö 2.8.2013 18:58
      Tulos: +33 (51 ääntä)
      Voi minna.. Ei nyt kyllä ihan aikuisen ihmisen käytöstä ole tuo "trollailu" muutenkaan.

      Lainaa

    56. Tulos: +34 (38 ääntä)
      Toivottavasti nyt Outin bileet olivat ennen tämän julkaisua, tai yllätys on pilalla =(

      Lainaa

    57. Tulos: +39 (41 ääntä)
      Tuli vaan muuten mieleen, et onko täällä ketään 90-luvun alussa lapsuuttaan eläneitä ketkä muistaa taika-trollit? Niitä löyty videolta, oli jännittäviä ja jopa pelottavia ja sit jostain ärrältäkö niitä itse leluja eri värisine hiustupsuineen? :D

      Lainaa

    58. Tulos: +41 (63 ääntä)
      “Päätin hieman trollata, mutta sen sijaan, että viestiketjun keskustelijat olisivat naureskellen pahoitelleet erehdystään, he provosoituivat niin, että pakkohan sitä oli jatkaa. Myönnän itsekin toimineeni osittain typerästi, mutta kuinka tällaista voisi vastustaa?”
      Kuinka? No helposti. Vittu mikä idiootti. Sitten vielä lähettää itse tämän tänne. En oikeasti tajua. En löydä tuosta mitään hauskaa. Ja oon jopa samanikänen.

      Lainaa

    59. Tulos: +7 (13 ääntä)
      Rauno: Minna, mene pois.
      Trolololo: Tuli vaan muuten mieleen, et onko täällä ketään 90-luvun alussa lapsuuttaan eläneitä ketkä muistaa taika-trollit? Niitä löyty videolta, oli jännittäviä ja jopa pelottavia ja sit jostain ärrältäkö niitä itse leluja eri värisine hiustupsuineen?
      Minä muistan! Niiden "hiuksia" kynittiin ja tehtiin niille kampauksia :) vähän samanlainen hitti kuin turtlesit, oli ja meni :D

      Lainaa

    60. Tulos: +49 (69 ääntä)
      Siis tuo Minnan läppähän oli niin mielikutuksetin ja kuiva ettei mitään järkee :D Miten vielä kehtas tännekkii lähettää.. Nolouden huoppua luulla tuota hyväksi läpäksi tai "trolliksi" -.-

      Lainaa

    61. Tulos: +56 (66 ääntä)
      1. Ala trollaamaan 2. Saa muut provosoitumaan 3. Suutu saamistasi kommenteista 4. Profit!

      Lainaa

    62. Tulos: -17 (17 ääntä)
      yövuorolainen: Onko sun facebookissa tuollainen pikkukuva+ikä?
      Onhan se niinki + facepalm

      Lainaa

    63. Tulos: -47 (63 ääntä)
      Nimesi: Hahaha, typerä lapsi tuo Minna! Ihanko oikeasti on itse lähettänyt omat mokailunsa tänne?
      No sinänsähän Minna ei mokaa, nuo muuthan tuossa mokaavat koska a) Kutsuivat väärän minnan. b) Eivät vaivautuneet tarkistamaan minkä vääristä Minnoista kutsivat.

      Lainaa

    64. Tulos: -34 (54 ääntä)
      8D: Oli tuo Minna kyl aika tajuttoman yksinkertainen tapaus. Huomaa kyllä hyvin, että osa kansasta ei ole tietoisia mitä se trollaus tarkoittaa. Minna se ei tarkoita: - Keskusteluun liittymättömän akattelua - Muille päänaukomista suoraan - Huonoa argumentoitia Napsahti kyl omaan nilkkaan lähettäjällä. “Taidan kuulua vähemmistöön, kun olen sitä mieltä, että nuo kolmikymppiset antoivat itsestään sen lapsellisemman kuvan.” Joo. Sinut kutsutaan facebook ryhmään vahingossa, niin alat aukomaan päätäsi koska kyseessähän on vähintään ydinpommin vahinkolaukaisuun verrattava moka?
      Trollaajahan yrittää provosoimalla tai muuten olemalla ärsyttävä(päänaukominen ja akattelu lasketaan) saada uhrin lähtemään mukaan. Huono argumentointi monesti ärsyttää ihmisiä joten sekin on usein osa trolllaamista. Ja sehän rupesi tuohon koska ne muut idiootit luulivat väärää minnaa automaattisesti joksikin 15v minnaksi joka hän ei ole. Taisikin oma viestisi napsahtaa omaan nilkkaasi.

      Lainaa

    65. Tulos: -27 (33 ääntä)
      Toki siis minna olisi hyvin voinut jättää tuon tekemättäkin, ja oli toki lapsellinen mutta nyt kävi näin.

      Lainaa

    66. moderaattori 4.8.2013 23:05
      Tulos: -20 (26 ääntä)
      Miksi en pysty poistamaan asiattomia viestejä ja mokia, vaikka olen moderaattori?

      Lainaa

    67. Tulos: +54 (76 ääntä)
      Nolo Minna! Todella asiatonta lähteä heittämään jotain vaihdevuosiläppää oletettavasti noin 30v naisille. Ei mikään ihme jos siinä tilanteessa tulee takaisinkin jotain. Itse olen saman ikäinen kuin Minna eikä tulisi mieleenkään ruveta vittuilemaan toisten synttärikeskusteluun tolla tavalla ja valittaa siitä, että ne on vahingossa lisänny sut sinne, koska vahinkoja sattuu kaikille. Sen sijaan se ei ole vahinko jos aletaan heittämään typeriä ja loukkaavia kommentteja ryhmässä, johon ei oikeasti edes kuulu. Eikä suostu edes poistumaan ryhmästä. Toivottavasti Minna lukee nää feissarimokien kommentit ja tajuaa itse mokanneensa.

      Lainaa

    68. Tulos: +34 (42 ääntä)
      Anni: Ilmeisesti nykyään on tapana ottaa ns. ilo irti muiden mokista.
      ...sanoo hän, joka kommentoi feissariMOKAT.comissa...

      Lainaa

    69. Tulos: +47 (75 ääntä)
      Mua naurattaa ajatella, kuinka Minna lähetti tämän ajatuksenaan saada paljon vertaistukea ja vanhempiin kohdistuvaa naureskelua, ja nyt nököttääkin jossain häntä koipien välissä, kun ihmiset ei pitänytkään juttua yhtä hassunhauskana kuin hän itse.

      Lainaa

    70. Tulos: +9 (25 ääntä)
      Minnan paras trolli taisi olla kuvan lähettäminen feissarimokiin ;)

      Lainaa

    71. Tulos: -29 (55 ääntä)
      Hoppu: Mua naurattaa ajatella, kuinka Minna lähetti tämän ajatuksenaan saada paljon vertaistukea ja vanhempiin kohdistuvaa naureskelua, ja nyt nököttääkin jossain häntä koipien välissä, kun ihmiset ei pitänytkään juttua yhtä hassunhauskana kuin hän itse.
      Tai sitten se ei vaan jaksa vääntää täällä kommenttiboksista kolmikymppisten mielensäpahoittajien kanssa. Typerä käytös oli kyl täysin molemminpuolista huolimatta noista kaikista "Minna on nolo"-kommenteista. Turha se on naureskella sen enempää nuoremmille kuin vanhemmillekaan.

      Lainaa

    72. Tulos: +46 (62 ääntä)
      iiik: Tai sitten se ei vaan jaksa vääntää täällä kommenttiboksista kolmikymppisten mielensäpahoittajien kanssa.
      ..koska tunnetusti Feissarimokien lukijakunta on pääasiassa mielensäpahoittajia? Metsään meni, suurin osa täällä tykkää nauraa pikkuilkeilylle, mutta tällä kertaa Minnan trollaus oli vain tekohauskaa pätemistä. Yritys kyllä oli kova, mutta ilmeisesti älynlahjat ja mielikuvitus eivät riittäneet kunnolliseen trollaukseen. Paljon mielenkiintoisemman trollauksen olisi saanut aikaiseksi esim. jos Minna olisi esittänyt olevansa täysillä mukana, ja ehdottanut lahjaksi vaikkapa laskuvarjohyppyä tai seksilelusettiä, ja katsonut kuinka kauan kestää, että muut tajuavat hänen olevan väärä Minna.

      Lainaa

    73. Tulos: -30 (46 ääntä)
      Nimesi: ..koska tunnetusti Feissarimokien lukijakunta on pääasiassa mielensäpahoittajia? Metsään meni, suurin osa täällä tykkää nauraa pikkuilkeilylle, mutta tällä kertaa Minnan trollaus oli vain tekohauskaa pätemistä. Yritys kyllä oli kova, mutta ilmeisesti älynlahjat ja mielikuvitus eivät riittäneet kunnolliseen trollaukseen. Paljon mielenkiintoisemman trollauksen olisi saanut aikaiseksi esim. jos Minna olisi esittänyt olevansa täysillä mukana, ja ehdottanut lahjaksi vaikkapa laskuvarjohyppyä tai seksilelusettiä, ja katsonut kuinka kauan kestää, että muut tajuavat hänen olevan väärä Minna.
      no tekohauskaa pätemistä jos sitäkään. pointti oliki siinä et mitkä herneet nenään toi tiina otti nenään tosta kommentista että "mä en sille akalle ala mitään ostamaan". koko juttuhan on nyt aika laimee eikä sen pitäis mun mielestä inspiroida ihmisiä vaahtoomaan täällä minnan huonoista älynlahjoista. mutta jatkakaa jos siltä tuntuu

      Lainaa

    74. Eijumalautaeihelvetti 5.8.2013 23:30
      Tulos: -22 (52 ääntä)
      :DDDDDDDDDDDDDDDD Suomi on täynä kyllä ihme väkee, ko feissarimokien kommentitki on tälläästä paskaa.

      Lainaa

    75. Tulos: +28 (38 ääntä)
      Mielestäni hauskinta tässä mokassa oli se, ettei Minna tajunnut trollauksen olevan syystäkin anonyyminä harjoitettavaa toimintaa. "Joke's on them. I was only pretending to be retarded."

      Lainaa

    76. Tulos: +20 (40 ääntä)
      Minna, mä voin mennä tyytyväisenä tänään nukkumaan kun tiedän että joku on vielä enemmän perseestä kuin minä :) Kiitos!

      Lainaa

    77. sdaasdfadfs 6.8.2013 21:06
      Tulos: -5 (19 ääntä)
      Vittu mitä paskaa... Minna on retu.

      Lainaa

    78. Tulos: +7 (23 ääntä)
      Jooh: Nolo Minna! Todella asiatonta lähteä heittämään jotain vaihdevuosiläppää oletettavasti noin 30v naisille. Ei mikään ihme jos siinä tilanteessa tulee takaisinkin jotain. Itse olen saman ikäinen kuin Minna eikä tulisi mieleenkään ruveta vittuilemaan toisten synttärikeskusteluun tolla tavalla ja valittaa siitä, että ne on vahingossa lisänny sut sinne, koska vahinkoja sattuu kaikille. Sen sijaan se ei ole vahinko jos aletaan heittämään typeriä ja loukkaavia kommentteja ryhmässä, johon ei oikeasti edes kuulu. Eikä suostu edes poistumaan ryhmästä. Toivottavasti Minna lukee nää feissarimokien kommentit ja tajuaa itse mokanneensa.
      Niin, no, mieluummin vaihdevuosiläppää 30-vuotiaille kuin 50-vuotiaille. Normaali 30v daami ottaa sellasen huumorilla. Viiskymppisistä en olis niin varma joten jättäisin kokeilematta (en mä pelkää - oon vaan liian nuori kuolemaan).

      Lainaa

    79. Napanöyhtä 7.8.2013 11:34
      Tulos: -33 (57 ääntä)
      Rentoutukaa, kukkahattutädit. Jos oikein rentoudutte, tunnette kuinka hiekka valuu toosastanne ulos ja lakkaa hiertämästä. Ei tuo nyt niin vakavaa ollut. Ei tuossa olisi kenenkään tarvinnut loukkaantua. Nuo Outin kaverit olisivat voineet kuitata tuon Minnan heiton ihan vaan "oho, väärä minna ketjussa, hupsistasaatana" -tyyliin, mutta sen sijaan alittivat riman itse. Noloa.

      Lainaa

    80. Tulos: +31 (45 ääntä)
      Jope: Ei stna. Onk tää koko viestiketju täynnä huonoja trollauksia? HYVÄ MINNA! Loistava veto.
      Haha, jotenkin tuntuu, että kommentin kirjoittaja on Minna itse tai vähintään joku tämän kaveri joka yrittää puolustaa Minnan "hauskaa jekkua" ;)
      Napanöyhtä: Rentoutukaa, kukkahattutädit. Jos oikein rentoudutte, tunnette kuinka hiekka valuu toosastanne ulos ja lakkaa hiertämästä. Ei tuo nyt niin vakavaa ollut. Ei tuossa olisi kenenkään tarvinnut loukkaantua. Nuo Outin kaverit olisivat voineet kuitata tuon Minnan heiton ihan vaan “oho, väärä minna ketjussa, hupsistasaatana” -tyyliin, mutta sen sijaan alittivat riman itse. Noloa.
      Kyse ei ole siitä että kukaan olis tässä tilanteessa loukkaantunut, vaan lähinnä siitä, että Minna pitää itseään kovin vitsikkäänä kaverina ja oikeen kunnon trollaajana, vaikka onkin ainut, jonka mielestä on hauska... niinkuin joku aiemmin sanoi, tulee mieleen ihminen, joka nauraa omille jutuilleen ja muut hymyilee vaivaantuneina vieressä.

      Lainaa

    81. Tulos: +29 (47 ääntä)
      Napanöyhtä: Rentoutukaa, kukkahattutädit. Jos oikein rentoudutte, tunnette kuinka hiekka valuu toosastanne ulos ja lakkaa hiertämästä. Ei tuo nyt niin vakavaa ollut. Ei tuossa olisi kenenkään tarvinnut loukkaantua. Nuo Outin kaverit olisivat voineet kuitata tuon Minnan heiton ihan vaan “oho, väärä minna ketjussa, hupsistasaatana” -tyyliin, mutta sen sijaan alittivat riman itse. Noloa.
      Tuskinpa täällä kukaan on todella mieltänsä pahoittanut. Minna vaan saattoi itsensä naurunalaiseksi pökkelöllä "trollauksellaan". Sokerina pohjalla vielä se, että lähetti tämän itse Feissarimokiin selkääntaputtelun toivossa. Ikävää Minnalle, mutta kenelläkään ei ole velvollisuutta pönkittää joka ikisen epäonnistuneen nettikoomikon egoa.

      Lainaa

    82. Tulos: -26 (34 ääntä)
      Vittu aikuset kuskaa peltoon x__x

      Lainaa

    83. Tulos: -18 (46 ääntä)
      Napanöyhtä: Rentoutukaa, kukkahattutädit. Jos oikein rentoudutte, tunnette kuinka hiekka valuu toosastanne ulos ja lakkaa hiertämästä. Ei tuo nyt niin vakavaa ollut. Ei tuossa olisi kenenkään tarvinnut loukkaantua. Nuo Outin kaverit olisivat voineet kuitata tuon Minnan heiton ihan vaan “oho, väärä minna ketjussa, hupsistasaatana” -tyyliin, mutta sen sijaan alittivat riman itse. Noloa.
      Asiaa! Tiina taisi itse osallistua turhaan provoisintiin olettamalla Minnaa 15-vuotiaaksi ja kommentoimalla loppuun vielä "säälittävää". Säälittävää touhua Tiinalta ja muiltakin, hohhoi.. Huumoria peliin. Hyvä Minna, oon sun puolella :)

      Lainaa

    84. Lady Gargoyle 10.8.2013 12:20
      Tulos: -28 (58 ääntä)
      MInna; jos luet tämän. Älä välitä noista huumorintajuttomista hapannaamoista. Oot mun sankari <3 :D Feissarimokien vakikommentoijat on minusta itse hieman lapsellisia, kun kuvittelevat aina olevansa muita ylempänä tuomitessaan mokaajat tai tässä tapauksessa sinut. Minkälainen on ihminen, joka tulee tulee päteen TÄNNE ihan siks, että saa näyttää paremmuutensa.

      Lainaa

    85. Korianteri 12.8.2013 2:44
      Tulos: -16 (40 ääntä)
      Tiinalla on selkeästi vähän paha olla, kun pitää heti kutsua ulkopuolisia säälittäviksi pienen leikin takia. No, toisaalta, onhan toki synttärilahjan osto niin kuolemanvakava asia ettei siitä voi tuolla tavalla leikkiä laskea. "Todella asiatonta lähteä heittämään jotain vaihdevuosiläppää oletettavasti noin 30v naisille. Ei mikään ihme jos siinä tilanteessa tulee takaisinkin jotain." Todella asiatonta alkaa haukkua joku ulkopuolinen keskusteluun vahingossa pyydetty säälittäväksi kakaraksi heti kättelyssä.

      Lainaa

    86. Tulos: +19 (25 ääntä)
      HOUMOU: Vittu aikuset kuskaa peltoon x__x
      Jännä sanajärjestys, mutta muuten kyllä toimiva lause. En kuitenkaan ihan usko, että se vittu niitä aikuisia peltoon kuskaisi.

      Lainaa

    87. Tulos: -23 (47 ääntä)
      enemmän nauran näille jotka pitävät minnaa säälittävänä ja valehtelijana siinä mielessä että on laittanut facebookkiin iäkseen 23v :D mä oisin kiusinu ihan samalla tavalla jos mulle ois käyny samalla tavalla, ehkä oisin sen varmaan hitusen aikasemmin lopettanu :P niin ja se ei myöskään ole tietääkseni säälittävää että minna myönsi tässä olevansa hitusen lapsellinen kans, am i right ?

      Lainaa

    88. Tulos: -18 (22 ääntä)
      Inhottavaa käytöstä Minnalta, mutta olisivat toiset voineet antaa olla, kun kerran ovat niin paljon fiksumpia. Lapsikin lopettaa kielletyn asian tekemisen aikanaan, kun siihen ei kiinnitä huomiota...

      Lainaa

    89. Tulos: -20 (40 ääntä)
      Suurin osa kommentoijista näyttää olevan mielikuvituksettomia pahveja. Paras feissari trolli vähään aikaan.

      Lainaa

    90. Tulos: +6 (48 ääntä)
      Suur kiitos Minnalle, saimme bileiden parhaat naurut sun kustannuksella ja sillä kuinka typerä olet. Kaiken kruunasi se, että olet vielä julkaissut asian täällä. Tämä rastapäinen, kolmekymppinen Iittala-täti kiittää ja kuittaa, suosittelen hankkimaan ihan oikean elämän.

      Lainaa

    91. Tulos: -8 (16 ääntä)
      Provosointi on yksi Internetin parhauksista :)

      Lainaa

    92. Tulos: +14 (20 ääntä)
      bethos: Trollaajahan yrittää provosoimalla tai muuten olemalla ärsyttävä(päänaukominen ja akattelu lasketaan)saada uhrin lähtemään mukaan. Huono argumentointi monesti ärsyttää ihmisiä joten sekin on usein osa trolllaamista. Ja sehän rupesi tuohon koska ne muut idiootit luulivat väärää minnaa automaattisesti joksikin 15v minnaksi joka hän ei ole. Taisikin oma viestisi napsahtaa omaan nilkkaasi.
      Taidat olla hyvin uusi netissä, koska mielestäni lähinnä vain yksinkertaiset ihmiset vetää koripalloja sieraimiin tuommoisista asioista. Jos kaveri soittaa minulle vahingossa, niin en minä päätäni ala aukomaan ja sitten kesken puhelin kerro trollanneeni? Perheen teini tosin tekee, mutta hän on 13-vuotias...Eli sen viellä ymmärrän, että hänellä menee tiukka juutalaisvitsi tukan yli, mutta joku yksinkertainen ja typerä uppoaa. Niin ja mikä tulee tuohon viimeiseen lauseeseesi, niin enemmistö näyttää eriävää mielipidettä? Toivon todella, että netti ei mene siihen suuntaan, että trollaus tarkoittaa päätymistä johonkin ryhmään...Se on vahinko, ei trollaus. :D

      Lainaa

    93. mummot on parhaita 3.9.2013 9:28
      Tulos: -4 (20 ääntä)
      Tylsimys: Niin, no, mieluummin vaihdevuosiläppää 30-vuotiaille kuin 50-vuotiaille. Normaali 30v daami ottaa sellasen huumorilla. Viiskymppisistä en olis niin varma joten jättäisin kokeilematta (en mä pelkää – oon vaan liian nuori kuolemaan).
      Itse tykkään heittää vaihdevuosiläppää mieheni mummolle (75v). Ostan hänelle poikakalenterin myös joka joulu... Hyvin toimii. Myös "mites sun seksielämäs" -tyyliset kysymykset ovat ihan ok kunhan varautuu sitten kanssa siihen että mummelihan vastaa!

      Lainaa

    94. Tulos: -17 (25 ääntä)
      Tää teijän kommenttiosio on viel pahempi ku alkuperänen kuva o.O osa tääl on niin kujal

      Lainaa

    95. Tulos: +8 (18 ääntä)
      Oikea trollihan olisi ilmoittanut halukkuutensa osallistua lahjaan ja kysellyt rahaa lainaan, jolla sitten olisi ilmoittanut osallistuvansa lahjaan.

      Lainaa

    96. vitun hienoo 19.1.2014 5:05
      Tulos: -24 (28 ääntä)
      mies: akat järveen.
      Miten tälläkin on niin paljon miinusta, luuleeko joku oikeasti että jotkut kirjottelee tänne tosissaan :D Ps. Naiset ovat pilanneet maailman

      Lainaa

    97. Tulos: 0 (24 ääntä)
      Barrakuda: Saattaa johtua väsymyksestä mutta jostakin syystä pidän tuota Minnaa lapsellisena. Hän päätti oikein “trollata” valehtelemalla ikänsä, eikä poistanut itseään ketjusta. Vielä kerran, mitä “trollausta” tuo muka oli? “Höhöö oon viisitoista. No ei vaineskaan! Oon oikeesti 23! Trolled!”
      Häntä haukuttiin 15-vuotiaaksi, joten hän esiintyi sarkastisesti sellaisena. Luetunymmärtäminen on kieltämättä vaikea laji.

      Lainaa

    98. Tulos: +2 (22 ääntä)
      Honttantoora: Pikkulikattelu alkoi vasta sen jälkeen, kun Minna oli kehottanut muita “hillitsemään kuumia aaltojaan”, kutsunut kyseessä olevia juhlia “vaihdevuosibileiksi” ja puhunut täti-Iittalasta. Jos on pakko provosoida, voi myös olla valmis ottamaan samalla mitalla takaisin.
      Ei muuten tullut. Ihan ensin Minnaa väitettiin perusteetta teiniksi, johon hän sitten iski takaisin vaihsevuosiläpällään. Ei toki oikeuta idioottimaisuutta, mutta kyllä Minnaa ensin tässä nälvittiin.

      Lainaa

    99. Kulkeva hedelmä 20.2.2021 16:43
      Tulos: -9 (15 ääntä)
      Ällöttäviä vanhoja ämmiä. Netin ja Facebookin syöpä ovat nuo yli kolmekymppiset ämmät jotka kuvittelevat olevansa jotain nuorekkaita. Ihan rastat ja kaikki! Ja kyllä, Iittala on teille täysin sopiva lahja. Ja Vallilan verhot.

      Lainaa

    Lue lisää

    Kommentoi

    Avatar

    Vastaa

    Nimikone

    Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

    Avainsanat: syntymäpäivä, lahja, viesti, keskustelu, tuntematon, Iittala, astiasto, riita, trolli, pila