Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Kohtaamisia kaupoilla, osa 28

Kyllä mummo tietää!
Kohtaamisia kaupoilla, osa 28

Arkiston aarre

  • Nimi Juuri nyt
    Tulos: 0 (0 ääntä)

    Kommentti

  • 38 kommenttia

      Ei kommentteja
    1. Tulos: -277 (371 ääntä)
      Mitä se mummeli muka tietää Nooran asioista?

      Lainaa

    2. Tulos: -25 (297 ääntä)
      Pimpsloora? Ihan mielenkiintonen lempinimi

      Lainaa

    3. Tulos: +221 (263 ääntä)
      Tässä maalimassa on ainakin yksi virhe :)

      Lainaa

    4. Tulos: +515 (587 ääntä)
      Ällöhän se taas siellä!

      Lainaa

    5. Tulos: -32 (66 ääntä)
      Glitch in the matrix

      Lainaa

    6. Tulos: +365 (397 ääntä)
      Mummo oli vissiin saanut allergisen reaktion tompuista, mulla ainakin kämmenet, rinta ja just se p-loora alkaa ekana kutista. <3 suorasanaiset mummot <3

      Lainaa

    7. Tulos: -251 (335 ääntä)
      Huonoin "moka" mitä oon täältä ikinä lukenu. ei edes hymyilyttäny. Ei sitä nyt jokaista päivän keskusteluaan tarvi nettiin kopsata. basic shit MITÄ VITTUA IHMISET

      Lainaa

    8. Tulos: +402 (464 ääntä)
      kaveri: Huonoin “moka” mitä oon täältä ikinä lukenu. ei edes hymyilyttäny. Ei sitä nyt jokaista päivän keskusteluaan tarvi nettiin kopsata. basic shit MITÄ VITTUA IHMISET
      Kommenttis on huonoin moka minkä ikinä olen lukenut.

      Lainaa

    9. Tulos: -55 (111 ääntä)
      hyii vitu pervo äijä jos näkisin tollase ni lähtisi äkkii veke.. ihme pedo for real ö.ö

      Lainaa

    10. Tulos: -22 (88 ääntä)
      Anu yritti olla mukahauska. Tiettyinäpäivinä itekin oisin varmaan suhtautunut samalla tavoin, muuten ehkä oisin heittäny läppää tuon miehen kanssa :D hauska mies, ei virhe. Huonon tarinan kruunasi noora! ihana mummo <3

      Lainaa

    11. Tulos: -16 (122 ääntä)
      Tuo kirjoitustyyli... Miksi pitää jokaista lausetta venyttää niin pitkäksi, että tuodaan siihen ylimääräisiä adjektiiveja niin kuin näin minä ovelasti kirjoittelen tähän, vaikka olisin saman asian voinut sanoa kolmella sanalla. Eikä ollut hauska edes.

      Lainaa

    12. Tulos: -34 (78 ääntä)
      Kaupan seksihyllystä äitien pimpslooraa, nami nami, bumtsi bum. Saaaaarioineeeeen.

      Lainaa

    13. Tulos: +21 (33 ääntä)
      Janne: ? Ihan mielenkiintonen lempinimi
      Meidän mummo sanoo liverloora :D

      Lainaa

    14. Tulos: +70 (92 ääntä)
      Nonnu: Tuo kirjoitustyyli… Miksi pitää jokaista lausetta venyttää niin pitkäksi, että tuodaan siihen ylimääräisiä adjektiiveja niin kuin näin minä ovelasti kirjoittelen tähän, vaikka olisin saman asian voinut sanoa kolmella sanalla. Eikä ollut hauska edes.
      "Olin cittarissa hakemassa" Eipä riittänyt ne kolme sanaa. Jos omalle kohdallesi sattuisi niin kovin hauskaa olis ollut.

      Lainaa

    15. Tulos: +95 (101 ääntä)
      Nämä kommentit näihin mokiin on sitten parasta viihdettä! Kiitos teille ammattivalittajat :D

      Lainaa

    16. Tulos: -32 (70 ääntä)
      Mummojuttu oli loistava, Anun kirjoitus tuntuu tyypilliseltä huomiohuoraamiselta eikä taida raukka tajuta että on itse se virhe maailmassa.

      Lainaa

    17. Tulos: +1 (47 ääntä)
      Reps Kops: Mummojuttu oli loistava, Anun kirjoitus tuntuu tyypilliseltä huomiohuoraamiselta eikä taidaraukka tajuta että on itse se virhe maailmassa.
      jep,mummo-juttu nauratti. Anun kirjoitustyyli alkoi ärsyttää, "kirjoitan muka-hauskasti".

      Lainaa

    18. Tulos: +53 (55 ääntä)
      Tokan mokan mummo sama kuin hän, joka joskus neuvoi välttelemään keltaista vessapaperia koska jää palleroita karvoihin?

      Lainaa

    19. pseudoavatar 27.6.2013 17:18
      Tulos: +86 (98 ääntä)
      Mielestäni Anun kirjoitus oli hauska. Taatusti parempi kuin suurin osa "hei voi vee ette tiiä mitä cittariskävi tänään joku sekopää tuli siihe ja sano et tarviin banaania hyyyi!!!" kirjoituksista mitä tänne lähetellään.

      Lainaa

    20. Tulos: -26 (30 ääntä)
      minäkin miehenä olisin varmaa niiiiiiin trautamitoisutunu jos joku nainen vähä ehdottelis jotain...

      Lainaa

    21. Tulos: -3 (63 ääntä)
      Anun kirjoitus selkokielellä: Olin cittarissa ostamassa omenaa. Hedelmätiskillä oli mies, joka näytti puhuvan minulle, mutta en ensin kuullut mitä hän sanoi koska korvillani oli kuulokkeet. Otin ne pois, ja mies sanoi: "Ota banaani. Näytät siltä että tartteet banaania". Häkellyin, otin omenan ja poistuin keksihyllylle. Vähän ajan kuluttua sama mies oli vieressäni ja totesi: "Tässä sitä taas törmätään, seksihyllyllä. En tosin kyllä tiedä, tekisikö minun sittenkin mieleni enemmän piirakkaa." Maailma on paska paikka.

      Lainaa

    22. Tulos: +11 (25 ääntä)
      pseudoavatar: Mielestäni Anun kirjoitus oli hauska. Taatusti parempi kuin suurin osa “hei voi vee ette tiiä mitä cittariskävi tänään joku sekopää tuli siihe ja sano et tarviin banaania hyyyi!!!” kirjoituksista mitä tänne lähetellään.
      samaa mieltä

      Lainaa

    23. Tulos: +37 (39 ääntä)
      Tarina ei kerro, jättikö Noora ne tomaatit vai ottiko riskin.... :D

      Lainaa

    24. Tulos: +21 (31 ääntä)
      Jessica: hyii vitu pervo äijä jos näkisin tollase ni lähtisi äkkii veke.. ihme pedo for real ö.ö
      "Anu 25v." tuskin kuuluu enää bedofiilin kiinnostuksen kohteisiin..

      Lainaa

    25. Tulos: +65 (85 ääntä)
      Minulla on teoria, että kun kirjoittajana on mies, tulee "repesin"-kommentteja, vaikka tyyli olisi miten älyttömän ylilyöty. Kun taas kirjoittajana on nainen, huomattavasti paremmin kirjoitettu teksti saa miinusta ja "tylsää"-kommentteja. Tästäkin on 37 ihmistä Facebookissa tykännyt, ja siksi on lähetetty tänne. Tarina on tosi, ei kuulosta kovin liioitellulta, eikä kirjoitustyyli ole lähellekään niin yliampuva kuin monissa muissa. (Ehkä ei ollut tarpeeksi yliampuvaa?) En esimerkiksi itse nähnyt kovin paljon hauskaa tuossa "Mun lapsi on sairaampi kuin sun lapsi"-jutussa. Ylilyöty, mukanokkela ja kulahtanut, kuulostaa teinipojan kirjoitukselta. Jotkut kommentoijat haukkuivat huumorintajuttomiksi kaikki, jotka eivät jutusta tykkää, ja ehkä sen takia vain pari ihmistä on kommentoinut että meni överiksi tai ei naurata. Ne kommentit saavat sitten miinusvyöryn (varmasti niin käy myös omalle kommentilleni), "repesin"-kommenteille annetaan plussaa. Tämän sivun lukijoilla tuntuu olevan aika pitkälle se asenne, että nauretaan naisille ja miesten kanssa. Mies saa ehkä joskus mokata, mutta nainen ei ilmeisesti saa olla hauska.

      Lainaa

    26. Tulos: -10 (20 ääntä)
      Jaa: “Olin cittarissa hakemassa” Eipä riittänyt ne kolme sanaa. Jos omalle kohdallesi sattuisi niin kovin hauskaa olis ollut.
      En tarkoittanut koko tarinaa kolmella sanalla, vaan yhtä lausetta.

      Lainaa

    27. Tulos: +23 (29 ääntä)
      Nonnu: En tarkoittanut koko tarinaa kolmella sanalla, vaan yhtä lausetta.
      Ei millään pahalla eikä kettuilumielellä vaan urheilun vuoksi... näissä nettikeskusteluissa tuppaa olemaan paljon ihmisiä jotka toivovat että kaikki lauseet olisivat kolmisanaisia. Johtuu varmaan pitkälti siitä että heidän on vaikea tulkita laajempia lausekokonaisuuksia.

      Lainaa

    28. Tulos: +3 (13 ääntä)
      No eipä tuossa tekstissä mitään erityisen "mukahauskaa" ollut. Sanokaa joku tietty sellainen kohta? Sitä paitsi mikä on hauskaa ja mikä ei.

      Lainaa

    29. Tulos: +50 (54 ääntä)
      Mursu: Minulla on teoria, että kun kirjoittajana on mies, tulee “repesin”-kommentteja, vaikka tyyli olisi miten älyttömän ylilyöty. Kun taas kirjoittajana on nainen, huomattavasti paremmin kirjoitettu teksti saa miinusta ja “tylsää”-kommentteja. Tästäkin on 37 ihmistä Facebookissa tykännyt, ja siksi on lähetetty tänne. Tarina on tosi, ei kuulosta kovin liioitellulta, eikä kirjoitustyyli ole lähellekään niin yliampuva kuin monissa muissa. (Ehkä ei ollut tarpeeksi yliampuvaa?) En esimerkiksi itse nähnyt kovin paljon hauskaa tuossa “Mun lapsi on sairaampi kuin sun lapsi”-jutussa. Ylilyöty, mukanokkela ja kulahtanut, kuulostaa teinipojan kirjoitukselta.Jotkut kommentoijat haukkuivat huumorintajuttomiksi kaikki, jotka eivät jutusta tykkää, ja ehkä sen takia vain pari ihmistä on kommentoinut että meni överiksi tai ei naurata. Ne kommentit saavat sitten miinusvyöryn (varmasti niin käy myös omalle kommentilleni), “repesin”-kommenteille annetaan plussaa. Tämän sivun lukijoilla tuntuu olevan aika pitkälle se asenne, että nauretaan naisille ja miesten kanssa. Mies saa ehkä joskus mokata, mutta nainen ei ilmeisesti saa olla hauska.
      Sen mitä oon huomannut pienen elämäni aikana on se, että jos jätkä tekee jotain se on aina hauskaa mutta jos muija tekee sen saman asian niin se on jotenkin hävettävää. Esim verrataan esim naiskoomikoita mieskoomikkoihin. Itse en rehellisesti ole törmännyt vielä yhteenkään naiskoomikkoon. En toki väitä ettei niitä olisi tai valita sitä ettei niitä ole sen pahemmin. Ihan sama mulle niin kauan kun koomikko on itsessään hyvä. Täydellisenä esimerkkinä "pojat saa mokata mutta tytöt eivät saa olla hauskoja" toimii ylä-asteen juoksukilpailu. Poikien juoksussa vika tyyppi rupesi vilkuttelemaan katsomoon, ikäänkuin julkkiksen tapaan. Kaikki hurras, vihels ja taputti tälle tyypille ihan innoissaan. Mutta jos muija ois tehny saman tempun niin ei kukaan ois hurrannu/taputtanu kaikki ois enemmänkin kattonu silmät pyöreenä, että "mitä vittua toi luulee tekevänsä" eillei muija sit sattumalta ois ollu vitun hyvännäkönen. En tiiä mistä johtuu mutta kai sellainen ajatusmaailma on vaa kieroutunu meidän mieliin niin, että jätkät on hauskoja ja jäkät saa mokata mutta muijat ei todellakaan saa mokata tai olla hauskoja. Jos ne on hauskoja niin ne on "teennäisiä" tai jos ne mokaa niin ne on "tyhmiä" ja jos ne koittaa nauraa omalle mokalleen niin se on "esittämistä". En tällä väitä ettei naiset muka ois hauskoja tai ettei jätkiä koskaan nolostuttais/ syrjittäis jos ne mokaa mut itse ainakin olen huomannut kaiken menevän vähän enemmän tähän suuntaan.

      Lainaa

    30. Tulos: -2 (18 ääntä)
      No mä olen joutunut seuraamaan naiskoomikon esitystä työmaallani juurikin alkukeväästä... en sitten tiedä mikä siinä oli hauskaa mutta se aloitti neuvomalla jengille miten standupissa toimitaan. Lopun keikkansa ajan se puhui oasta p!llustaan ja pyllystään ja panemisistaan. Illan toinen esiintyjä oli mies. Alapääläppää tuli mutta artisti ei keskittynyt niinkään omiin puuhasteluihin paremmin nais-kuin miesseurassakaan, vaan jutusti rennosti populan kanssa ja väänsi vitsiä esille nousseista seikoista ja epsoneista.

      Lainaa

    31. Musical.monkey 29.6.2013 17:20
      Tulos: +22 (36 ääntä)
      Sanokaa muut mitä sanotte, toi "muka-hauskakirjoitustyyli" elävöittää tekstiä ja tekee sen kiinnostavammaksi lukea. Piste.

      Lainaa

    32. Tulos: +17 (17 ääntä)
      Pelastaja: Mitä se mummeli muka tietää Nooran asioista?
      Ei kai tiedäkään. Mummeli puhui omasta kokemuksesta.

      Lainaa

    33. Tulos: +3 (7 ääntä)
      Miau: Ällöhän se taas siellä!
      Mr.Ällöä ei oo muuten näkynyt o.o

      Lainaa

    34. Tulos: +7 (9 ääntä)
      Janne: Pimpsloora? Ihan mielenkiintonen lempinimi
      Niin vanha lempinimi, et varmaan Eevakin sai kuulla sitä sanaa Aatamilta aikoinaan.

      Lainaa

    35. Pyllypallero 8.7.2013 7:10
      Tulos: +2 (2 ääntä)
      Reflector: Tokan mokan mummo sama kuin hän, joka joskus neuvoi välttelemään keltaista vessapaperia koska jää palleroita karvoihin?
      Ton muistan itse aina kun ostan veskipaperia. On muuten jäänyt hyllyyn siitä asti.

      Lainaa

    36. Napanöyhtä 8.7.2013 13:18
      Tulos: -7 (11 ääntä)
      poppop: “Anu 25v.” tuskin kuuluu enää bedofiilin kiinnostuksen kohteisiin..
      Mikä se on?! o_O

      Lainaa

    37. Tulos: +10 (10 ääntä)
      Apua, tuo Anun kohtaama mies kuulostaa eräältä, joka viitisen vuotta sitten käytti samoja vitsejä iskutekniikkana mulle :'D Kaikki ei osaa hurmata naisia.

      Lainaa

    38. persoonallinen nimimerkki 9.11.2014 15:35
      Tulos: +6 (8 ääntä)
      Jaa: “Olin cittarissa hakemassa” Eipä riittänyt ne kolme sanaa. Jos omalle kohdallesi sattuisi niin kovin hauskaa olis ollut.
      Kolme sanaa ois helposti riittänyt, "Pervo tuli puhumaan." Mutta se ei olisi päätynyt tänne muiden mokien joukkoon, ja Anu olisi saanut paljon kysymyksiä esimerkiksi siitä missä perverssi tuli hänelle juttelemaan, ja mitä tämä sanoi. Niihin ei ehkä kolmella sanalla olisi vastattu.

      Lainaa

    Lue lisää

    Kommentoi

    Avatar

    Vastaa

    Nimikone

    Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

    Avainsanat: mummo, vanhus, banaani, keksi, piirakka, kauppa, tomaatti, kaksimielinen