Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Kohtaamisia kaupoilla, osa 28

Kyllä mummo tietää!
Kohtaamisia kaupoilla, osa 28

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 38 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Tulos: -277 (371 ääntä)
   Mitä se mummeli muka tietää Nooran asioista?

   Lainaa

  2. Tulos: -25 (297 ääntä)
   Pimpsloora? Ihan mielenkiintonen lempinimi

   Lainaa

  3. Tulos: +221 (263 ääntä)
   Tässä maalimassa on ainakin yksi virhe :)

   Lainaa

  4. Tulos: +515 (587 ääntä)
   Ällöhän se taas siellä!

   Lainaa

  5. Tulos: -32 (66 ääntä)
   Glitch in the matrix

   Lainaa

  6. Tulos: +365 (397 ääntä)
   Mummo oli vissiin saanut allergisen reaktion tompuista, mulla ainakin kämmenet, rinta ja just se p-loora alkaa ekana kutista. <3 suorasanaiset mummot <3

   Lainaa

  7. Tulos: -251 (335 ääntä)
   Huonoin "moka" mitä oon täältä ikinä lukenu. ei edes hymyilyttäny. Ei sitä nyt jokaista päivän keskusteluaan tarvi nettiin kopsata. basic shit MITÄ VITTUA IHMISET

   Lainaa

  8. Tulos: +402 (464 ääntä)
   kaveri: Huonoin “moka” mitä oon täältä ikinä lukenu. ei edes hymyilyttäny. Ei sitä nyt jokaista päivän keskusteluaan tarvi nettiin kopsata. basic shit MITÄ VITTUA IHMISET
   Kommenttis on huonoin moka minkä ikinä olen lukenut.

   Lainaa

  9. Tulos: -55 (111 ääntä)
   hyii vitu pervo äijä jos näkisin tollase ni lähtisi äkkii veke.. ihme pedo for real ö.ö

   Lainaa

  10. Tulos: -22 (88 ääntä)
   Anu yritti olla mukahauska. Tiettyinäpäivinä itekin oisin varmaan suhtautunut samalla tavoin, muuten ehkä oisin heittäny läppää tuon miehen kanssa :D hauska mies, ei virhe. Huonon tarinan kruunasi noora! ihana mummo <3

   Lainaa

  11. Tulos: -16 (122 ääntä)
   Tuo kirjoitustyyli... Miksi pitää jokaista lausetta venyttää niin pitkäksi, että tuodaan siihen ylimääräisiä adjektiiveja niin kuin näin minä ovelasti kirjoittelen tähän, vaikka olisin saman asian voinut sanoa kolmella sanalla. Eikä ollut hauska edes.

   Lainaa

  12. Tulos: -34 (78 ääntä)
   Kaupan seksihyllystä äitien pimpslooraa, nami nami, bumtsi bum. Saaaaarioineeeeen.

   Lainaa

  13. Tulos: +21 (33 ääntä)
   Janne: ? Ihan mielenkiintonen lempinimi
   Meidän mummo sanoo liverloora :D

   Lainaa

  14. Tulos: +70 (92 ääntä)
   Nonnu: Tuo kirjoitustyyli… Miksi pitää jokaista lausetta venyttää niin pitkäksi, että tuodaan siihen ylimääräisiä adjektiiveja niin kuin näin minä ovelasti kirjoittelen tähän, vaikka olisin saman asian voinut sanoa kolmella sanalla. Eikä ollut hauska edes.
   "Olin cittarissa hakemassa" Eipä riittänyt ne kolme sanaa. Jos omalle kohdallesi sattuisi niin kovin hauskaa olis ollut.

   Lainaa

  15. Tulos: +95 (101 ääntä)
   Nämä kommentit näihin mokiin on sitten parasta viihdettä! Kiitos teille ammattivalittajat :D

   Lainaa

  16. Tulos: -32 (70 ääntä)
   Mummojuttu oli loistava, Anun kirjoitus tuntuu tyypilliseltä huomiohuoraamiselta eikä taida raukka tajuta että on itse se virhe maailmassa.

   Lainaa

  17. Tulos: +1 (47 ääntä)
   Reps Kops: Mummojuttu oli loistava, Anun kirjoitus tuntuu tyypilliseltä huomiohuoraamiselta eikä taidaraukka tajuta että on itse se virhe maailmassa.
   jep,mummo-juttu nauratti. Anun kirjoitustyyli alkoi ärsyttää, "kirjoitan muka-hauskasti".

   Lainaa

  18. Tulos: +53 (55 ääntä)
   Tokan mokan mummo sama kuin hän, joka joskus neuvoi välttelemään keltaista vessapaperia koska jää palleroita karvoihin?

   Lainaa

  19. pseudoavatar 27.6.2013 17:18
   Tulos: +86 (98 ääntä)
   Mielestäni Anun kirjoitus oli hauska. Taatusti parempi kuin suurin osa "hei voi vee ette tiiä mitä cittariskävi tänään joku sekopää tuli siihe ja sano et tarviin banaania hyyyi!!!" kirjoituksista mitä tänne lähetellään.

   Lainaa

  20. Tulos: -26 (30 ääntä)
   minäkin miehenä olisin varmaa niiiiiiin trautamitoisutunu jos joku nainen vähä ehdottelis jotain...

   Lainaa

  21. Tulos: -3 (63 ääntä)
   Anun kirjoitus selkokielellä: Olin cittarissa ostamassa omenaa. Hedelmätiskillä oli mies, joka näytti puhuvan minulle, mutta en ensin kuullut mitä hän sanoi koska korvillani oli kuulokkeet. Otin ne pois, ja mies sanoi: "Ota banaani. Näytät siltä että tartteet banaania". Häkellyin, otin omenan ja poistuin keksihyllylle. Vähän ajan kuluttua sama mies oli vieressäni ja totesi: "Tässä sitä taas törmätään, seksihyllyllä. En tosin kyllä tiedä, tekisikö minun sittenkin mieleni enemmän piirakkaa." Maailma on paska paikka.

   Lainaa

  22. Tulos: +11 (25 ääntä)
   pseudoavatar: Mielestäni Anun kirjoitus oli hauska. Taatusti parempi kuin suurin osa “hei voi vee ette tiiä mitä cittariskävi tänään joku sekopää tuli siihe ja sano et tarviin banaania hyyyi!!!” kirjoituksista mitä tänne lähetellään.
   samaa mieltä

   Lainaa

  23. Tulos: +37 (39 ääntä)
   Tarina ei kerro, jättikö Noora ne tomaatit vai ottiko riskin.... :D

   Lainaa

  24. Tulos: +21 (31 ääntä)
   Jessica: hyii vitu pervo äijä jos näkisin tollase ni lähtisi äkkii veke.. ihme pedo for real ö.ö
   "Anu 25v." tuskin kuuluu enää bedofiilin kiinnostuksen kohteisiin..

   Lainaa

  25. Tulos: +65 (85 ääntä)
   Minulla on teoria, että kun kirjoittajana on mies, tulee "repesin"-kommentteja, vaikka tyyli olisi miten älyttömän ylilyöty. Kun taas kirjoittajana on nainen, huomattavasti paremmin kirjoitettu teksti saa miinusta ja "tylsää"-kommentteja. Tästäkin on 37 ihmistä Facebookissa tykännyt, ja siksi on lähetetty tänne. Tarina on tosi, ei kuulosta kovin liioitellulta, eikä kirjoitustyyli ole lähellekään niin yliampuva kuin monissa muissa. (Ehkä ei ollut tarpeeksi yliampuvaa?) En esimerkiksi itse nähnyt kovin paljon hauskaa tuossa "Mun lapsi on sairaampi kuin sun lapsi"-jutussa. Ylilyöty, mukanokkela ja kulahtanut, kuulostaa teinipojan kirjoitukselta. Jotkut kommentoijat haukkuivat huumorintajuttomiksi kaikki, jotka eivät jutusta tykkää, ja ehkä sen takia vain pari ihmistä on kommentoinut että meni överiksi tai ei naurata. Ne kommentit saavat sitten miinusvyöryn (varmasti niin käy myös omalle kommentilleni), "repesin"-kommenteille annetaan plussaa. Tämän sivun lukijoilla tuntuu olevan aika pitkälle se asenne, että nauretaan naisille ja miesten kanssa. Mies saa ehkä joskus mokata, mutta nainen ei ilmeisesti saa olla hauska.

   Lainaa

  26. Tulos: -10 (20 ääntä)
   Jaa: “Olin cittarissa hakemassa” Eipä riittänyt ne kolme sanaa. Jos omalle kohdallesi sattuisi niin kovin hauskaa olis ollut.
   En tarkoittanut koko tarinaa kolmella sanalla, vaan yhtä lausetta.

   Lainaa

  27. Tulos: +23 (29 ääntä)
   Nonnu: En tarkoittanut koko tarinaa kolmella sanalla, vaan yhtä lausetta.
   Ei millään pahalla eikä kettuilumielellä vaan urheilun vuoksi... näissä nettikeskusteluissa tuppaa olemaan paljon ihmisiä jotka toivovat että kaikki lauseet olisivat kolmisanaisia. Johtuu varmaan pitkälti siitä että heidän on vaikea tulkita laajempia lausekokonaisuuksia.

   Lainaa

  28. Tulos: +3 (13 ääntä)
   No eipä tuossa tekstissä mitään erityisen "mukahauskaa" ollut. Sanokaa joku tietty sellainen kohta? Sitä paitsi mikä on hauskaa ja mikä ei.

   Lainaa

  29. Tulos: +50 (54 ääntä)
   Mursu: Minulla on teoria, että kun kirjoittajana on mies, tulee “repesin”-kommentteja, vaikka tyyli olisi miten älyttömän ylilyöty. Kun taas kirjoittajana on nainen, huomattavasti paremmin kirjoitettu teksti saa miinusta ja “tylsää”-kommentteja. Tästäkin on 37 ihmistä Facebookissa tykännyt, ja siksi on lähetetty tänne. Tarina on tosi, ei kuulosta kovin liioitellulta, eikä kirjoitustyyli ole lähellekään niin yliampuva kuin monissa muissa. (Ehkä ei ollut tarpeeksi yliampuvaa?) En esimerkiksi itse nähnyt kovin paljon hauskaa tuossa “Mun lapsi on sairaampi kuin sun lapsi”-jutussa. Ylilyöty, mukanokkela ja kulahtanut, kuulostaa teinipojan kirjoitukselta.Jotkut kommentoijat haukkuivat huumorintajuttomiksi kaikki, jotka eivät jutusta tykkää, ja ehkä sen takia vain pari ihmistä on kommentoinut että meni överiksi tai ei naurata. Ne kommentit saavat sitten miinusvyöryn (varmasti niin käy myös omalle kommentilleni), “repesin”-kommenteille annetaan plussaa. Tämän sivun lukijoilla tuntuu olevan aika pitkälle se asenne, että nauretaan naisille ja miesten kanssa. Mies saa ehkä joskus mokata, mutta nainen ei ilmeisesti saa olla hauska.
   Sen mitä oon huomannut pienen elämäni aikana on se, että jos jätkä tekee jotain se on aina hauskaa mutta jos muija tekee sen saman asian niin se on jotenkin hävettävää. Esim verrataan esim naiskoomikoita mieskoomikkoihin. Itse en rehellisesti ole törmännyt vielä yhteenkään naiskoomikkoon. En toki väitä ettei niitä olisi tai valita sitä ettei niitä ole sen pahemmin. Ihan sama mulle niin kauan kun koomikko on itsessään hyvä. Täydellisenä esimerkkinä "pojat saa mokata mutta tytöt eivät saa olla hauskoja" toimii ylä-asteen juoksukilpailu. Poikien juoksussa vika tyyppi rupesi vilkuttelemaan katsomoon, ikäänkuin julkkiksen tapaan. Kaikki hurras, vihels ja taputti tälle tyypille ihan innoissaan. Mutta jos muija ois tehny saman tempun niin ei kukaan ois hurrannu/taputtanu kaikki ois enemmänkin kattonu silmät pyöreenä, että "mitä vittua toi luulee tekevänsä" eillei muija sit sattumalta ois ollu vitun hyvännäkönen. En tiiä mistä johtuu mutta kai sellainen ajatusmaailma on vaa kieroutunu meidän mieliin niin, että jätkät on hauskoja ja jäkät saa mokata mutta muijat ei todellakaan saa mokata tai olla hauskoja. Jos ne on hauskoja niin ne on "teennäisiä" tai jos ne mokaa niin ne on "tyhmiä" ja jos ne koittaa nauraa omalle mokalleen niin se on "esittämistä". En tällä väitä ettei naiset muka ois hauskoja tai ettei jätkiä koskaan nolostuttais/ syrjittäis jos ne mokaa mut itse ainakin olen huomannut kaiken menevän vähän enemmän tähän suuntaan.

   Lainaa

  30. Tulos: -2 (18 ääntä)
   No mä olen joutunut seuraamaan naiskoomikon esitystä työmaallani juurikin alkukeväästä... en sitten tiedä mikä siinä oli hauskaa mutta se aloitti neuvomalla jengille miten standupissa toimitaan. Lopun keikkansa ajan se puhui oasta p!llustaan ja pyllystään ja panemisistaan. Illan toinen esiintyjä oli mies. Alapääläppää tuli mutta artisti ei keskittynyt niinkään omiin puuhasteluihin paremmin nais-kuin miesseurassakaan, vaan jutusti rennosti populan kanssa ja väänsi vitsiä esille nousseista seikoista ja epsoneista.

   Lainaa

  31. Musical.monkey 29.6.2013 17:20
   Tulos: +22 (36 ääntä)
   Sanokaa muut mitä sanotte, toi "muka-hauskakirjoitustyyli" elävöittää tekstiä ja tekee sen kiinnostavammaksi lukea. Piste.

   Lainaa

  32. Tulos: +17 (17 ääntä)
   Pelastaja: Mitä se mummeli muka tietää Nooran asioista?
   Ei kai tiedäkään. Mummeli puhui omasta kokemuksesta.

   Lainaa

  33. Tulos: +3 (7 ääntä)
   Miau: Ällöhän se taas siellä!
   Mr.Ällöä ei oo muuten näkynyt o.o

   Lainaa

  34. Tulos: +7 (9 ääntä)
   Janne: Pimpsloora? Ihan mielenkiintonen lempinimi
   Niin vanha lempinimi, et varmaan Eevakin sai kuulla sitä sanaa Aatamilta aikoinaan.

   Lainaa

  35. Pyllypallero 8.7.2013 7:10
   Tulos: +2 (2 ääntä)
   Reflector: Tokan mokan mummo sama kuin hän, joka joskus neuvoi välttelemään keltaista vessapaperia koska jää palleroita karvoihin?
   Ton muistan itse aina kun ostan veskipaperia. On muuten jäänyt hyllyyn siitä asti.

   Lainaa

  36. Napanöyhtä 8.7.2013 13:18
   Tulos: -7 (11 ääntä)
   poppop: “Anu 25v.” tuskin kuuluu enää bedofiilin kiinnostuksen kohteisiin..
   Mikä se on?! o_O

   Lainaa

  37. Tulos: +10 (10 ääntä)
   Apua, tuo Anun kohtaama mies kuulostaa eräältä, joka viitisen vuotta sitten käytti samoja vitsejä iskutekniikkana mulle :'D Kaikki ei osaa hurmata naisia.

   Lainaa

  38. persoonallinen nimimerkki 9.11.2014 15:35
   Tulos: +6 (8 ääntä)
   Jaa: “Olin cittarissa hakemassa” Eipä riittänyt ne kolme sanaa. Jos omalle kohdallesi sattuisi niin kovin hauskaa olis ollut.
   Kolme sanaa ois helposti riittänyt, "Pervo tuli puhumaan." Mutta se ei olisi päätynyt tänne muiden mokien joukkoon, ja Anu olisi saanut paljon kysymyksiä esimerkiksi siitä missä perverssi tuli hänelle juttelemaan, ja mitä tämä sanoi. Niihin ei ehkä kolmella sanalla olisi vastattu.

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Avainsanat: mummo, vanhus, banaani, keksi, piirakka, kauppa, tomaatti, kaksimielinen