Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.
 • Uusimmat

 • Kategoriat

 • RSS Osaatko vastata?


 • Eliittikumppani

  Suurenna näkymä

  41 kommenttia

  1. Hemli kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +492 (608 ääntä)

   Jälleen suloinen (?) sabotage.

     Lainaa

  2. Tautou kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +824 (902 ääntä)

   Hemli:
   Jälleen suloinen (?) sabotage.

   Tykkään kommentistasi, mutta en tahallaan toisten ihmissuhteen pilaamisesta :/

     Lainaa

  3. kaktusmies kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +806 (876 ääntä)

   Ilkee ihminen :( Mira parka

     Lainaa

  4. forever_young kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +419 (509 ääntä)

   Kiinnostaisi tietää kuinka Ilona on päässyt urkkimaan Miran ja Timon viestihistoriaa muuten kuin loggautumalla tämän ko. Miran tunnuksilla sisään? Onkohan ihan laillistakaan vai voisiko jo identeettivarkaudeksi kutsua, en usko. Mutta valoja, vähän sama kuin avaisi toisen kirjeen joka on tullut omaan osoitteeseen.. Murr.

     Lainaa

  5. kolme kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +355 (365 ääntä)

   forever_young: Kiinnostaisi tietää kuinka Ilona on päässyt urkkimaan Miran ja Timon viestihistoriaa muuten kuin loggautumalla tämän ko. Miran tunnuksilla sisään? Onkohan ihan laillistakaan vai voisiko jo identeettivarkaudeksi kutsua, en usko. Mutta valoja, vähän sama kuin avaisi toisen kirjeen joka on tullut omaan osoitteeseen.. Murr.

   Luulisin, että Ilona on mennyt sivustolle ja klikannut “Unohtuiko salasana?” ja saanut sitten sähköpostiinsa uuden salasanan, jolla on kirjautunut sisään. Miten muuten Ilona olisi voinut lopettaa Miran ja Timon suhteen?

     Lainaa

  6. Erkki kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +562 (598 ääntä)

   No olipa vaan niin hauska tempaus Ilonalta että siitä piti Facebook-päivityskin vääntää. Toivottavasti Mira näkee tän Feissarimokan ja selittää Timpalle tilanteen, niin ei mene mahdollinen vuosisadan rakkaustarina hukkaan!

     Lainaa

  7. essi kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +116 (314 ääntä)

   Juo alkoholia “vain” muutaman kerran kuukaudessa? Siis oikeastaan joka viikko, niinkuin me tavallisetkin ihmiset.

     Lainaa

  8. forever_young kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +222 (244 ääntä)

   kolme: Luulisin, että Ilona on mennyt sivustolle ja klikannut “Unohtuiko salasana?” ja saanut sitten sähköpostiinsa uuden salasanan, jolla on kirjautunut sisään. Miten muuten Ilona olisi voinut lopettaa Miran ja Timon suhteen?

   Niimpä. Toivotonta ajatella, että on oikeasti olemassa näin arrogantteja ja niinkuin meilläpäin sanotaan, “häjyjä” ihmisiä joilla ei ole omaa elämää, vaan saavat jotain sairasta mielihyvää toisten elämään sekaantumalla. En pahimmissa painajaisissanikaan toivoisi kenenkään esmes lompakkonsa tai puhelimensa hukanneen päätyvän sen Ilonan käsiin. Mutta karma’s a bitch, Ilona, be aware! ;)

     Lainaa

  9. ellen-a kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +58 (112 ääntä)

   forever_young: Toivotonta ajatella, että on oikeasti olemassa näin arrogantteja ja niinkuin meilläpäin sanotaan, “häjyjä” ihmisiä joilla ei ole omaa elämää, vaan saavat jotain sairasta mielihyvää toisten elämään sekaantumalla.

   Näinpä,sairasta. Tai sitten Ilona on elämäänsä kyllästynyt forever alone, joka itsekin notkuu 24/7 deittisivustoilla kyllästyneenä siihen kun ei itse saa viestejä ja sopivan tilaisuuden tullen kostaa purkamalla patoutumansa “ystävällistä,luovaa ja hyvää kuuntelijaa” Miraa kohtaan jolla luultavasti on profiilissaan on kadehdittavan kaunis ulkoinen olemus. Kateus se tekee meistä suomalaisista naisista ämmiä toisillemme. Taikka motiivina voipi olla myös se, että on keksinyt kivan huomiohuoraus tarinan feisbuukkiin. Jos niin on niin sääliksi käy, eihän tämä ole edes hauska stoori, jos olisi niin se voisi jo pyhittää keinot.

     Lainaa

  10. Savannah kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +138 (154 ääntä)

   Ihan kamalaa, Ilona. That was NOT cool.

   No mutta, haluan palauttaa kommentoijien uskon ihmiskuntaan. Tässäpä mahtava stoori, jossa trollaus johtikin hyviin tuloksiin ja mahdollisesti onnelliseen loppuun:

   http://cheezburger.com/4580744704

     Lainaa

  11. Minä ite kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: -11 (47 ääntä)

   Luultavasti Mira laittoi jonkun random sähköpostiosoitteen, joka nyt sattuikin olemaan Ilonan. Tai sitten on tullut kirjoitusvirhe. Epäilen kuitenkin ensimmäistä vaihtoehtoa.

     Lainaa

  12. Nimesi kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +123 (149 ääntä)

   Minuakin ärsyttävät nämä tällaiset jotka eivät viitsi käyttää omaa sähköpostiosoitettaan, vaan vetävät hatusta jotain ja käyttävät sitä rekisteröitymiseen. Edelleen ärsyttävät sellaiset sivustot, jotka eivät vaadi sähköpostiosoitteen varmistamista vaan iloisesti spämmäävät annettua sähköpostiosoitetta, vaikkei rekisteröiyjällä olekaan mitään tekemistä kyseisen sähköpostiosoitteen kanssa.

   Aina kun joku rekisteröityy yhtään minnekään minun omistamallani sähköpostiosoitteella, katson oikeudekseni käydä sivustolla resetoimassa salasana ja sulkemassa käyttäjätili, jotta spämmin tulo minun sähköpostiosoitteeseeni lakkaa.

     Lainaa

  13. sgasfs kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: -39 (147 ääntä)

   Urpot.

   32-vuotias naisfyysikko ja kiinnostunut budhalaisuudesta? Ihan feikkihän toi koko ilmotus on.

     Lainaa

  14. tulppa kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +43 (47 ääntä)

   Naispuolinen kaveri kertoi kuinka joku “Tero Valkeakoskelta” oli laittanut kaverini sähköpostin Yves Rocherin profiiliinsa ja tilaillu sieltä kaikkea, ja kaveri sai sitten Teron tilaustietoja ym :D Tero on kova poika tilailee.

     Lainaa

  15. hemuli kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +46 (54 ääntä)

   typerä lapsi ლ(ಠ_ಠლ)

     Lainaa

  16. Hienomies kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +83 (115 ääntä)

   Järjetöntä toimintaa
   1. Julkaista kaikki Facebookissa
   2. Pilata toisen suhde
   3. Olla noin v***n tyhmä!

     Lainaa

  17. utale kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +90 (104 ääntä)

   Mmm… toisaalta MIKSI Mira olisi tahallaan laittanut satunnaisen sähköpostiosoitteen, jos hän oli “tosimielellä” liikkeellä? Minä veikkaan kirootusvihreetä. Eikä tuommoinen ole ollenkaan hauskaa – liekö ihan laillistakaan. Ilkeä on Ilona eikä ollenkaan ihmisten ilona hän.

     Lainaa

  18. Nuppi kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +29 (67 ääntä)

   Minulle tuli joku vuosi sitten kännykkään viesti joltain tytöltä. Hän oli jostain chatista saanut miehen puhelinnumeron, joku numero oli kuitenkin väärin kun viesti tuli minulle. Juttua siis jatkettiin puhelimen välityksellä ja tyttö kyseli niitä näitä, mm. mitä teet nyt?

   Vastasin että “mitäs tässä, persettäni rappailen.”

   -En saanut vastausta viestiini.

     Lainaa

  19. Tylsimys kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +48 (64 ääntä)

   Noi deittisivut on jänniä, kun niissä tapaa paitsi oikeita ihmisiä, myös virtuaalisia ihmisiä.

   Joskus pohdituttaa millanen trauma jää ihmiselle joka löytää Sen Oikean Eliittikumppanin, ja hetken päästä tajuaakin että Se Oikea ei olekaan oikea ihminen vaan palvelun randomisti generoima profiili, ja niihin viesteihin ei vastaakaan 35v teurastamoketjun miljoonatarperijätär vaan 19v räkänokka nörtti jonka sukupuoli ei liene hänelle itselleenkään selvä asia.

     Lainaa

  20. Terror kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +15 (15 ääntä)

   Nuppi:
   Minulle tuli joku vuosi sitten kännykkään viesti joltain tytöltä. Hän oli jostain chatista saanut miehen puhelinnumeron, joku numero oli kuitenkin väärin kun viesti tuli minulle. Juttua siis jatkettiin puhelimen välityksellä ja tyttö kyseli niitä näitä, mm. mitä teet nyt?

   Vastasin että “mitäs tässä, persettäni rappailen.”

   -En saanut vastausta viestiini.

   Mulle tuli kanssa spostiin viesti jonkun treffisivuston kautta, mistä en ikinä kuulIutkaan. ko. osoitetta en muistaakseni edes jakanut missään julkisesti, tai en edes käy deittisivuilla. Sanoin vaan neidille että kiitos mutta väärä osoite. Ei ollut mikään spotti kirjoituksista päätellen.

     Lainaa

  21. Soosoo kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +11 (25 ääntä)

   Ehkä Mira on kirjoittanut sähköpostinsa väärin? Esim. fi/com päätteet menee monella sekaisin ja nyt sattumalta ollut samanlainen osoite muuten kun Ilonalla?

     Lainaa

  22. Ebola kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +34 (66 ääntä)

   Ilona, kateellinen lumppu.

     Lainaa

  23. Wut kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +15 (29 ääntä)

   Surullista :( ilona minkä teit :|

     Lainaa

  24. hhenna91 kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: -12 (56 ääntä)

   essi:
   Juo alkoholia “vain” muutaman kerran kuukaudessa? Siis oikeastaan joka viikko, niinkuin me tavallisetkin ihmiset.

   sorry vaan jos jollakin on järkee päässe ne ei juo joka viikko..itekkin juon kerran kuussa tai kaksi.on vⅰtun tyhmää juua joka viikonloppu..

     Lainaa

  25. :) kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: -31 (55 ääntä)

   essi:
   Juo alkoholia “vain” muutaman kerran kuukaudessa? Siis oikeastaan joka viikko, niinkuin me tavallisetkin ihmiset.

   kuukaudessa on n.30 päivää. jos se juo muutaman kerran kuukaudessa, se on 2-3 kertaa. “tavallinen” suomalainen juo joka viikonloppu eli n. 5-9 kertaa/ kk. ( + mitä juo viikolla)

     Lainaa

  26. moimoi kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +3 (11 ääntä)

   Reilua..

     Lainaa

  27. :D kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +33 (55 ääntä)

   kuukaudessa on n.30 päivää. jos se juo muutaman kerran kuukaudessa, se on 2-3 kertaa. “tavallinen”suomalainenjuo joka viikonloppu eli n. 5-9 kertaa/ kk. ( + mitä juo viikolla)

   Kerro toki minullekkin että missä kuukaudessa on 9 viikonloppua? :)

   Ja Ilona, oot ihan berberistä

     Lainaa

  28. Wääk kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: -17 (57 ääntä)

   kuukaudessa on n.30 päivää. jos se juo muutaman kerran kuukaudessa, se on 2-3 kertaa. “tavallinen”suomalainenjuo joka viikonloppu eli n. 5-9 kertaa/ kk. ( + mitä juo viikolla)

   Ihmiset, joilla ei ole ongelmaa alkoholin kanssa, juovat 5-9 kertaa vuodessa. Tavallinen alkoholisti juo 5-9 kertaa neljänä viikonloppuna.

     Lainaa

  29. Jappis kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +4 (16 ääntä)

   Kerro toki minullekkin että missä kuukaudessa on 9 viikonloppua?

   Ja Ilona, oot ihan berberistä

   No jos juo viikonloppuisin sekä perjantaina, että lauantaina + kerran sunnuntaina = 9 krt/kk

     Lainaa

  30. Ele kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +26 (30 ääntä)

   forever_young:
   Kiinnostaisi tietää kuinka Ilona on päässyt urkkimaan Miran ja Timon viestihistoriaa muuten kuin loggautumalla tämän ko. Miran tunnuksilla sisään? Onkohan ihan laillistakaan vai voisiko jo identeettivarkaudeksi kutsua, en usko. Mutta valoja, vähän sama kuin avaisi toisen kirjeen joka on tullut omaan osoitteeseen.. Murr.

   Identiteettivarkaus -nimistä rikosta ei Suomen rikoslaki tunne. Sen sijaan sähköisen viestinnän tietosuojalain 3. luvussa .5 § säädetään näin:

   Vaitiolovelvollisuus ja hyväksikäyttökielto

   Se, joka on ottanut vastaan tai muutoin saanut tiedon luottamuksellisesta viestistä tai tunnistamistiedosta, jota ei ole hänelle tarkoitettu, ei saa ilman viestinnän osapuolen suostumusta ilmaista tai käyttää hyväksi viestin sisältöä, tunnistamistietoa tai tietoa viestin olemassaolosta, ellei laissa toisin säädetä. Rangaistus määräytyy rikoslain perusteella.

   Kyseessä on asianomistajarikos, mahdollisesti viestintäsalaisuuden rikkomisen ohella myös törkeä kunnianloukkaus. Jos asianomistaja näkee tämän, toivotan onnea oikeusprosessiin.

     Lainaa

  31. forever_young kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +6 (10 ääntä)

   ↑↑ Kiitos tarkennuksesta Ele. Hankalia nuo lainkoukerot. Viimeinen virkkeesi taisi ollakin ironiaa, mutta eipä tuossa kai asianomaiset mitään oikeutta saisi, korkeintaan Ilonan suuntaan moraaliset paheksunnat ja vihaiset tuhahdukset anonyymisti ruudun tältäpuolen ainakin.

     Lainaa

  32. damn kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +19 (31 ääntä)

   Wääk: Ihmiset, joilla ei ole ongelmaa alkoholin kanssa, juovat 5-9 kertaa vuodessa. Tavallinen alkoholisti juo 5-9 kertaa neljänä viikonloppuna.

   *Nauraa ääneen*. Kyökkipsykologiaakin huvittavampaa on ihmiset jotka diagnosoivat toisille ihmisille sairauksia ilman perusteita omien mielipiteidensä varjolla. Piti oikein takiasi vaivautua tutkistelemaan internetin syövereitä alkoholinkäyttöä ja alkoholismia koskien, joista “luotettavimpana” lähteenä löysin wikipedian, ja sieltä suora lainaus:

   ” Alkoholin suurkulutus on elämäntapa, jota ei voida vielä luokitella alkoholismiksi, ts. varsinaista riippuvuutta ei ole vielä kehittynyt. Tästä huolimatta suurkulutus on monilla tavoilla haitallista ja vaarantaa terveyden. Alkoholin suurkuluttajaksi katsotaan henkilöt, jotka juovat säännöllisesti alkoholia yli riskirajan. Miehillä tämä raja on 24 annosta ja naisilla 16 annosta viikossa.[4] Alkoholin terveyshaittojen vähentämiseksi suositellaan raittiutta tai alkoholinkäytön vähentämistä tasolle, josta ei ole keskimäärin haittaa (riskirajana pidetään naisilla 1.5 ja miehillä 3 annosta päivässä). [5] Yksi annos alkoholia on esimerkiksi yksi pieni pullo (0,33 l) keskiolutta tai siideriä, yksi lasi (12 cl) kevyttä viiniä tai paukku (4 cl) 40 % viinaa.”

   Tästä yhteenvetona. Vaikka joisin pari kertaa viikkoon yhden saunaoluen tahi pihvinkanssa lasin punkkua, se ei todella tee minusta tai muusta suomalaisesta ALKOHOLISTIA. Niinkuin sinä kirjoitit. Se, että en pystyisi olemaan ilman alkoholia ja alkaisin saamaan sen puuttesta henkisiä,fyysisiä tai psyykkisiä vieroitusoireita, silloin voisin jo huolestua. Tai luultavasti en huolestuisi, sillä se ei kuulu alkoholistin oirekuvaan. Tauti kielletään. Ja kyllä, minulla on omakohtaista kokemusta alkoholismista ja sen syistä/seurauksista ja oirekirjosta perhetaustan kautta ja tiedän kyllä mikä on alkoholisti ja se piru juo enemmän kuin 5-9 krt neljänä viikonloppuna. Sen kone ei käynnisty aamulla ilman kuningas alkoholia. Tulepa diagnosoimaan meitä terveitä ihmisiä alkoholisteiksi, kun olet itse istunut vieroituksessa muutaman kuukauden alkoholismintakia ja tiedätkin jotain sairaudesta. Hah.

     Lainaa

  33. Nuppi kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: -2 (12 ääntä)

   Täällä ne huuteloihtee pienet ihimiset, kaikki toistaan viisaampia ja viksumpia. Toinen enempi, toinen vähempi tosissaan.

   Kohtuullisen tyhmää kansaa olemme jos meidät tuomittaisiin nettikirjoitusten perusteella.

   Toisen tekemää kirjoitusta jos vain saisin oikein nerokkaasti pilkattua niin jopa siitä hyvä mieli tulisi! Kirjoitusvirhestä jos ei muusta, vieläpä toista jos tietämättömyydestä pääsisin pilkkaamaan niin jopa siitä hyvää saisin itsetunnolleni olemattomalle!

   Ei hyvänen aika.. Kun näitä kommentteja olen tässä selaillut niin ei voi muuta sanoa kuin että onhan täällä pikkusieluista porukkaa.

   Perusta oma kampanja ja auta suomalaiset nettikirjoittelijat hankkimaan omakohtainen oikea elämä! http://www.olenpaääliö.ru

     Lainaa

  34. turnipsitonttu kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +12 (34 ääntä)

   Näin paljon tuomitsevaa kirjoitusta ko. henkilöä kohtaan eikä yhtään kritiikkiä treffipalvelua kohtaan. Eliittikumppani, kuinka monta kättä nousee pystyyn… Hei, olen narsistinen ja ulkonäkökeskeinen tunnehäiriöinen ihminen joka arvostaa rahaa ja valtaa. Haluan lisääntyä mahdollisimman älykkään ja hyvännäköisen ihmisen kanssa. Eipä siinä mitään…hitsiin inhimillisyys.

     Lainaa

  35. Nimesi kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: -5 (39 ääntä)

   Ele: Se, joka on ottanut vastaan tai muutoin saanut tiedon luottamuksellisesta viestistä tai tunnistamistiedosta, jota ei ole hänelle tarkoitettu, ei saa blaa blaa blaa

   Jos Mira on laittanut treffipalveluun Ilonan sähköpostiosoitteen, niin ihan selkeästi Mira on tarkoittanut Ilonan saavan sähköpostit. Jos Mira ei halua Ilonan saavan sähköposteja treffipalvelusta, niin sitten Mira laittaa treffipalveluun vaikkapa ihan oman sähköpostiosoitteensa.

   Miksi surkutellaan tätä toisten sähköpostiosoitteilla esiintyvää huijaria, eikä ajatella kuinka paljon tarpeentonta roskapostia nämä tällaiset aiheuttavat?

     Lainaa

  36. damn kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +13 (19 ääntä)

   Pahoittelen aiempaa avautumistani koskien alkoholinkäyttöä. Taitaapi näyttää pahasti siltä,että minulla itselläni on muita ongelmia kuin alkoholismi nimittäin mielenterveydenosalta, jos pitää vetää kokonainen hemapa-pussi nenään jostain tyhjänpäiväisestä. Sallikaa minun diagnosoida itseni – olen rättipoikkiväsynyt tästä yövuorosta eikä minulla ole parempaakaan tekemistä tällähetkellä kuin räyhätä jossain fbmokissa alkoholismista,sen syistä ja seurauksista päkäpäkä.
   Ja mitä mokaan tulee, Ilona voisi myös keksiä jotain kehittävämpää tekemistä kuin puuttua muiden asioihin. Painosanalla, PAREMPAA tekemistä. Menisin minäkin nukkumaan jos voisin. Kaksinaismoralismia parhaimmillaan.

     Lainaa

  37. meh kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +5 (7 ääntä)

   Taisinpa löytää loistavan sivuston rölläämiseen. :P

     Lainaa

  38. Wääk kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +11 (17 ääntä)

   damn:
   Pahoittelen aiempaa avautumistani koskien alkoholinkäyttöä. Taitaapi näyttää pahasti siltä,että minulla itselläni on muita ongelmia kuin alkoholismi nimittäin mielenterveydenosalta, jos pitää vetää kokonainen hemapa-pussi nenään jostain tyhjänpäiväisestä.

   Arvostettuna nettitohtorina yhdyn diagnoosiisi ja määrään sinulle hoidoksi kunnon yöunet ja herneitä suun kautta nautittuna.

   Ps. Aiempi kommenttini oli liioiteltu ja huonolla huumorillani kuorrutettu heitto, johon tämä alkoholisoitunut kansa ei pysty yhtymään.

     Lainaa

  39. wench kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +19 (19 ääntä)

   Sivusto on todella surkea jos se antaa rekisteröityä käyttäen sähköpostiosoitetta josta ei vaadita vahvistusta.

     Lainaa

  40. Epo kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +6 (10 ääntä)

   Ilona on aika paskiainen. Kun joku teki kirjakerhorekiteröitymisen mun sähköpostille, laitoin viestiä yritykselle. (se oli kyllä aika hazardi, kaikki sen yhteystiedot ja salasanakin tuli mulle mailina)

     Lainaa

  41. T kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: -13 (21 ääntä)

   Ihmeellistä, että kaikki alkaa syytellä Ilonaa.
   Miran oma ongelma, kun ei voi omia s.postejaan käyttää. Sitten siinä käy näin ja siinä tarvitse alkaa ketään syyttelemään. En minäkään jaksaisi katsella, jos oma s.posti täyttyy jostain deitti-ilmoituksista, jotka sinne tulevat jonkun toisen ihmisen takia.

   Miettikääpäs hieman enemmän ja toiselta kannalta. Entä jos nuo tiedot näkyivvät niissä s.posteissa? Se oli Ilonan s.posti, joten kai hän saa omat postinsa avata?
   Sama asia, ettei Ilona saisi ‘valittaa’, jos joku käyttää hänen vessaansa sanoen ‘Joo kun en jaksanut omaa käyttää niin käytämpä sinun vessaasi.’
   Olisiko siinä enää mitään järkeä? :D Niin, eipä olisi.

   Et sinäkään varmaan antaisi randomeiden käyttää asuntosi vessaa? ;) Kuten Ilonakaan ei halua hänen s.postinsa olevan kuin julkinen vessa.

     Lainaa

  42. Mainos Mainoskissa kirjoitti:

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  *

  Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

  Avainsanat: , , , , , ,