Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Avuton autoilija, osa 7

Myös tyhjät parkkipaikat voivat olla yllättävän vaarallisia.
Taustatietoja: Jenni sähelsi viimeksi julkaisussa Sekalaisia, osa 15. Avuton autoilija, osa 7

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 60 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Tulos: +365 (627 ääntä)
   Ja tälläsilla on kortti?! Voi Jeesus...

   Lainaa

  2. Tulos: -354 (758 ääntä)
   Huoh naiset. Kädet pois ratista ku tapahtuu jotain. Sama homma oli suomen surkeimmassa kuskissa ku vauhtia liikaa ja piti käännellä niin kädet pois ratilta.

   Lainaa

  3. Tulos: +823 (1119 ääntä)
   Mikä trendi täällä on morkata kommentissa naisia? Monet miehet on surkeampia ajajia kun naiset. T. Mies :3

   Lainaa

  4. Tulos: +274 (284 ääntä)
   Tiedän kyllä, että kiireessä sattuu ja tapahtuu mutta ehkä ton pitäis silti vähän rauhottua(tai lähteä aikasemmin liikkeelle?). Sit, jos joku päivä sattuukin jotain niin ei oikeeasti naurata.

   Lainaa

  5. Tulos: +213 (251 ääntä)
   jokunen: Huoh naiset. Kädet pois ratista ku tapahtuu jotain. Sama homma oli suomen surkeimmassa kuskissa ku vauhtia liikaa ja piti käännellä niin kädet pois ratilta.
   Onnistuu ihan miehiltäkin. Ja aika tyttömäinen kiljunta säesti sitäkin tapahtumaa... Ja ohjelman nimi on ihan syystäkin Suomen surkein kuski. Tosin luulisi sinnekin löytyvät PALJON enemmän osanottajia, onneksi aika on rajallista.

   Lainaa

  6. Tulos: -174 (266 ääntä)
   Women, know your limits!!!

   Lainaa

  7. Tulos: +72 (238 ääntä)
   jokunen: Huoh naiset. Kädet pois ratista ku tapahtuu jotain. Sama homma oli suomen surkeimmassa kuskissa ku vauhtia liikaa ja piti käännellä niin kädet pois ratilta.
   Naiset onneks vaan rikkoo vähän peltii, mut miehet tappaa ihmisiä.

   Lainaa

  8. Tulos: -114 (272 ääntä)
   Myytinmurtajat todisti puolueettomassa testissä, että miehet on parempia kuskeja

   Lainaa

  9. Tulos: -43 (121 ääntä)
   jokunen: Huoh naiset. Kädet pois ratista ku tapahtuu jotain. Sama homma oli suomen surkeimmassa kuskissa ku vauhtia liikaa ja piti käännellä niin kädet pois ratilta.
   Mulle on joskus väitetty, että jos auto lähtee liirtoon (vai kuinka se sanotaan?) olis parasta heittää kädet irti ratista. En sitten tiedä onko tämä joku urbaanilegenda, mutta älkää huoliko, minulla ei ole korttia enkä ole eläissäni kuskin paikalla istunutkaan :P

   Lainaa

  10. Tulos: +86 (96 ääntä)
   Jii: Mulle on joskus väitetty, että jos auto lähtee liirtoon (vai kuinka se sanotaan?) olis parasta heittää kädet irti ratista. En sitten tiedä onko tämä joku urbaanilegenda, mutta älkää huoliko, minulla ei ole korttia enkä ole eläissäni kuskin paikalla istunutkaan
   Mitäs ratista irti päästäminen auttaisi edes? "oho, auto lähti pois liirrosta, mutta nyt lennettiinkin ojaan" Liirrossa on ainoastaan se, että ei pidä käännellä sitä rattia yltympäriinsä vaan rauhassa yrittää pitää rattia suorassa ja vaihteita vaihtaa vähemmälle, jotta saadaan kontrolli pidettyä.

   Lainaa

  11. mmmmmmmmmmmmmmouy 4.5.2013 10:09
   Tulos: -165 (263 ääntä)
   kaidaesd: Mikä trendi täällä on morkata kommentissa naisia? Monet miehet on surkeampia ajajia kun naiset. T. Mies :3
   koska se nyt vaan on totuus että naiset ajaa paskemmin. Jos näkee että joku tekee virheen liikenteessä niin 80-90% kerroista se on ollut nainen. t. nainen

   Lainaa

  12. Nainen 24-vee joka osaa ajaa autoa. 4.5.2013 10:54
   Tulos: +73 (121 ääntä)
   Minkä ihmeen takia edes tuosta tilapäivityksestä tykätään? Todella idioottimaista tuon ikäiseltä aikuiselta ihmiseltä olla noin avuton ja typerä. Mikä ihmeen trendi Suomessa on olla uusavuton? Tunnen vain myötähäpeää tällaisia ihmisiä kohtaan...... Kortti pois tuollaisilta ja bussilla kulkemaan!

   Lainaa

  13. Tulos: +112 (130 ääntä)
   mmmmmmmmmmmmmmouy: koska se nyt vaan on totuus että naiset ajaa paskemmin. Jos näkee että joku tekee virheen liikenteessä niin 80-90% kerroista se on ollut nainen. t. nainen
   Naisten huonous kuskeina on urbaanilegenda, joka syntyy siitä, että naiskuskeja mollataan. Ei kukaan aja hyvin jos koko ajan on joku vieressä nälvimässä. Tosiasiat puhuvat puolestaan: tieliikenneonnettomuuksissa kuolleiden ja loukkantuneiden määrissä nähdään koko 2000-luvulla että 2/3 on miehiä, 1/3 naisia. Esim, 2011: http://www.stat.fi/til/ton/2011/12/ton_2011_12_2012-01-19_tau_003_fi.html

   Lainaa

  14. Tulos: +133 (141 ääntä)
   mmmmmmmmmmmmmmouy: koska se nyt vaan on totuus että naiset ajaa paskemmin. Jos näkee että joku tekee virheen liikenteessä niin 80-90% kerroista se on ollut nainen. t. nainen
   ..tai vanha pappa. Tosiasiassahan siinä ei ole kyse sukupuolesta, vaan ajokokemuksesta. Paljon ajavat naiset ja paljon ajavat miehet, ei heidän keskimääräisissä ajotaidoissaan paljon eroa ole. Miehet vaan ajavat enemmän. Mutta siitä huolimatta paljon ajavia huonoja kuskeja on, molemmissa sukupuolissa.

   Lainaa

  15. Tulos: +175 (195 ääntä)
   Jenni mokaa autoillessa-> naiset ovat surkeita kuskeja. Sami "the moottoripyöräilijä" on vaarallinen itselleen ja muille liikenteessä-> Sami on idiootti. Miks tää yleistys toimii vain naisten kanssa? Nyt vähän järkeä siihen kommentointiin.

   Lainaa

  16. Tilitantti 4.5.2013 11:26
   Tulos: +76 (84 ääntä)
   mmmmmmmmmmmmmmouy: koska se nyt vaan on totuus että naiset ajaa paskemmin. Jos näkee että joku tekee virheen liikenteessä niin 80-90% kerroista se on ollut nainen. t. nainen
   Tiesittekö, että kun argumenttiin heittää tilaston, porukka uskoo sen helpommin? Lisäksi, uutisointi tuntuu harrastava sitä, että kun kolarikuskina on ollu nainen, puhutaan "naiskuskista". Mutta jos ajaja olikin mies, mainitaan vain "kuski". Syntyy yleinen harha, että toinen sukupuoli olisi toista heikompi ratin takana. Ite sanoisin, että liikenteen suurimmat hönöt on vanhukset. Itse asiassa, vastaavalla argumentoinnilla toteankin, että "koska se nyt vaan on totuus että vanhukset ajaa paskemmin. Jos näkee että joku tekee virheen liikenteessä niin 80-90% kerroista se on ollut vanhus." Päivänjatkoja!

   Lainaa

  17. Tulos: +39 (45 ääntä)
   Nainen 24-vee joka osaa ajaa autoa.: Minkä ihmeen takia edes tuosta tilapäivityksestä tykätään? Todella idioottimaista tuon ikäiseltä aikuiselta ihmiseltä olla noin avuton ja typerä. Mikä ihmeen trendi Suomessa on olla uusavuton? Tunnen vain myötähäpeää tällaisia ihmisiä kohtaan…… Kortti pois tuollaisilta ja bussilla kulkemaan!
   Viimeinen tilanne kuulosti aika vaaralliselta, mutta kaikki muut Jennin jutut vaikuttaa kyllä vaan symppikseltä hajamielisyydeltä. Onhan se nyt muodissa valittaa "uusavuttomuustrendistä", mutta jos pitäytyisitte edes niissä oikeasti uusavuttomissa ja tyhmissä tapauksissa.

   Lainaa

  18. Tulos: +20 (26 ääntä)
   Jii: Mulle on joskus väitetty, että jos auto lähtee liirtoon (vai kuinka se sanotaan?) olis parasta heittää kädet irti ratista. En sitten tiedä onko tämä joku urbaanilegenda, mutta älkää huoliko, minulla ei ole korttia enkä ole eläissäni kuskin paikalla istunutkaan
   Usein _henkilöitä_ suositellaan irrottamaan kädet ratista jo ennen liikkeellelähtemistä. Muuten sukupuolella ei ole väliä. Vaatetuksella on. Vaarallisimmat ajovarusteet on korkokengät ja karvalakki (ei siis samaan aikaan).

   Lainaa

  19. herrasmies 4.5.2013 12:44
   Tulos: -17 (63 ääntä)
   Mua jotenkin hämmästyttää miten naisilla on tapana kovin ylpeillä omista typeryyksistään. Mikä ihmeen idea tuoda kaikkien tuttujen tiedoksi, että olet typerä ja teet järjettömiä mokia?

   Lainaa

  20. Tulos: +31 (37 ääntä)
   Kädet irti ratista on aina hyvä idea, kun auto lähtee ns. käsistä.

   Lainaa

  21. Tulos: +5 (31 ääntä)
   Mitä helvettiä? Miksi kortti tällaisella?

   Lainaa

  22. mmmmmmmmmmmmmmouy 4.5.2013 14:08
   Tulos: -52 (74 ääntä)
   Minä: ..tai vanha pappa. Tosiasiassahan siinä ei ole kyse sukupuolesta, vaan ajokokemuksesta. Paljon ajavat naiset ja paljon ajavat miehet, ei heidän keskimääräisissä ajotaidoissaan paljon eroa ole. Miehet vaan ajavat enemmän. Mutta siitä huolimatta paljon ajavia huonoja kuskeja on, molemmissa sukupuolissa.
   Sehän siinä just onki! Miehet (yleistettynä) tykkää enemmän autoista / ajamisesta -> ne on niissä parempia. -> naiset on huonompia. Eli edelleen tosiasia on se että naiset sählää useammin ajaessa.

   Lainaa

  23. Tulos: -20 (64 ääntä)
   Musta on outoa (ja huvittavaa) miten kommentti, jossa sanotaan että naiset ovat typeriä/eivät osaa ajaa/tms. saavat välittömästi miinusten ryöpyn. Mutta kun esim. tuossa yläpuolella nimim. kaidaesd sanoi miehiä surkeammiksi -> paljon plussaa. Miksi naisten yleistäminen huonoksi jossain asiassa on paha juttu, mutta miesten ei? (En siis yleensäkään kannata tällaisia yleistyksiä, mutta ihmettelin vain sukupuolten välistä eroa.) T. nainen, joka tiedostaa itsekin olevansa varsinainen stereotypinen "nainen ratissa" Ps. Täällä Lappeenrannassa kyllä suurin ajotaidoton ryhmä ovat venäläiset turistit :)

   Lainaa

  24. Tulos: -84 (102 ääntä)
   Juuri tuollaisten tilanteiden välttämiseksi kustantaisin ennemmin mieheni kortin kuin omani. Ei me naiset kuuluta rattiin!

   Lainaa

  25. Tulos: -12 (26 ääntä)
   Ei varsinaisesti liity asiaan, mut miks nää molemmat on vuodelta 2011?

   Lainaa

  26. Tulos: +23 (25 ääntä)
   Timon: Onnistuu ihan miehiltäkin. Ja aika tyttömäinen kiljunta säesti sitäkin tapahtumaa… Ja ohjelman nimi on ihan syystäkin Suomen surkein kuski. Tosin luulisi sinnekin löytyvät PALJON enemmän osanottajia, onneksi aika on rajallista.
   Ohjelmaan on valittu surkeista parhaat; näit varmaan itsekin, miten se ensimmäisen erän kaikkein surkein passitettiin psykologin juttusille purkamaan älytöntä liikenneangstiaan (joka kumpusi pelosta). Ohjelmantekijät eivät voi ottaa vastuuta sellaisesta idiootista.

   Lainaa

  27. Tulos: +44 (54 ääntä)
   herrasmies: Mua jotenkin hämmästyttää miten naisilla on tapana kovin ylpeillä omista typeryyksistään. Mikä ihmeen idea tuoda kaikkien tuttujen tiedoksi, että olet typerä ja teet järjettömiä mokia?
   Pitäiskö kaikkea vähänkin normaaliudesta poikkeavaa sitten piilotella kauhuissaan? Hauskoja juttujahan nää suurin osa on. Oletko ikinä kuullut kyvystä nauraa itselleen?

   Lainaa

  28. Tulos: +51 (61 ääntä)
   Joo, ihan selkeesti sukupuolesta riippuva asia, ei suinkaan yksilöstä riippuva. Huoh.

   Lainaa

  29. Tulos: +43 (49 ääntä)
   Eipä se oo siitä sukupuolesta kiinni vaan siitä kuskista ja esim. sen ajotyylistä. Kyllä ne miehetkin on aika holtittomia ratissa, pakko ajaa lujaa ja pistää mutkat suoriksi, sitte ihmetellään jos ja kun tuli kolari.

   Lainaa

  30. herrasmies 4.5.2013 16:16
   Tulos: -8 (32 ääntä)
   Colour: Pitäiskö kaikkea vähänkin normaaliudesta poikkeavaa sitten piilotella kauhuissaan? Hauskoja juttujahan nää suurin osa on. Oletko ikinä kuullut kyvystä nauraa itselleen?
   Hauskat sattumukset ovat asia erikseen, mutta oman typeryyden tai huonouden ilmituominen ylpeänä on vain älytöntä. Joskus sattumuksiin liittyy huvittava väärinymmärrys tai muu viaton asia, mutta yleensä näissä feissarimokissa ovat järjestäen naiset jotka eivät lainkaan kainostele, kun eivät erota kaukosäädintä ja wii-kapulaa toisistaan. Se on vain silkkaa typeryyttä ja sen mainostaminen on typerää.
   Herne: Joo, ihan selkeesti sukupuolesta riippuva asia, ei suinkaan yksilöstä riippuva. Huoh.
   Kyllä. Typerä mies on yksinkertaisesti typerä. Typerä nainen taas on (ainakin mielestään) suloinen. Tämän vuoksi sukupuolet toimivat eri tavoin asian suhteen.

   Lainaa

  31. Tulos: +26 (32 ääntä)
   mmmmmmmmmmmmmmouy: Sehän siinä just onki!Miehet (yleistettynä) tykkää enemmän autoista / ajamisesta -> ne on niissä parempia. -> naiset on huonompia. Eli edelleen tosiasia on se että naiset sählää useammin ajaessa.
   No ei se autolla ajaminen mitenkään eroa polkupyörällä ajamisesta tai kävelystä, yhtä hankalaa se on ja nekin taidot pitää opetella. Se on vaan tapa, että mies menee auton rattiin, koska haluaa. Itse en esim. viitsi autolla kilometrin kauppamatkaa ajaa, mutta mies ei viitsi kävellä. Olen kuitenkin ajanut paljon ja olen ihan hyvä kuski, mutta toiset tolvanat pelottaa liikenteessä. On kyllä jotain juttuja, joita miehet tekevät enemmän: esim. ajavat kuolonkolareita. Tämä on hyvä kommentti liikkuvan poliisin Teemu Äikäkseltä:" Äikäs muistuttaa, että vaikka miehillä usein löytyy ajokokemusta naisia enemmän, se ilmenee myös usein vääränä käsityksenä omista taidoista. Moni mies olettaa olevansa parempi kuski, mitä todellisuudessa onkaan Aiheesta on tutkimuksiakin tehty. Miehet ovat sujuvampia käsittelemään autoa, johtuen juuti siitä, että autot ovat isompi kiinnostuksen kohde - niillä ajetaan ja treenaillaan enemmän. Miehet siis suhtautuvat autoiluun enemmän tunteella. Vaan sitten ongelmaksi tunnepuolella tuleekin se, että otetaan liikaa riskejä. Sen huomaa nuorten miesten kolaritilastoissa, ajetaan liian kovaa. Liika luottamus omiin kykyihin, se ulosmittaa käsittelytaidon.." Juttu löytyy Voicen sivuilta.

   Lainaa

  32. Tulos: +32 (42 ääntä)
   Lisään vielä, että 99 % idioottimaisista ohituksista on omia ajotaitojaan yliarvioivien miesten tekemiä.

   Lainaa

  33. Kouluhieroja 4.5.2013 16:52
   Tulos: -35 (45 ääntä)
   kaidaesd: kä trendi täällä on morkata kommentissa naisia? Monet miehet on surkeampia ajajia kun naiset
   Kasvata pallit, tai hyväksy todellisuus: Olet menetetty tapaus.

   Lainaa

  34. Tulos: +23 (25 ääntä)
   herrasmies: Kyllä. Typerä mies on yksinkertaisesti typerä. Typerä nainen taas on (ainakin mielestään) suloinen. Tämän vuoksi sukupuolet toimivat eri tavoin asian suhteen.
   Ai! minä kun olen aivan luullut, että typerä ihminen on puhtaasti typerä sukupuolesta riippumatta. Ei tulisi mieleenkään pitää ääliötä naista suloisena, saati sitten varsinkaan itseäni suloisena jos hölmöilen.

   Lainaa

  35. Tulos: -26 (34 ääntä)
   Naisilta kortti pois ja 25 vuotta linnaa jos ajavat ilman!!!!

   Lainaa

  36. Tulos: +10 (10 ääntä)
   Toivottavasti tää Jenni on vielä elossa. Viesti lähetetty 25.12.2011

   Lainaa

  37. Tulos: +7 (15 ääntä)
   E: Naiset onneks vaan rikkoo vähän peltii, mut miehet tappaa ihmisiä.
   Otetaan esimerkki Hyvinkäältä, missä nainen tappoi ihmisen. Suora tie, nainen ei huomaa pyöräilijää tien reunassa, ajaa päin, pyöräilijä kuolee. Syy, nainen kaioi kännykkää jostain eikä keskittynyt ajamiseen. Tappoi ihmisen, sai vain ehdollista.

   Lainaa

  38. Tulos: +23 (29 ääntä)
   jokunen: Huoh naiset. Kädet pois ratista ku tapahtuu jotain. Sama homma oli suomen surkeimmassa kuskissa ku vauhtia liikaa ja piti käännellä niin kädet pois ratilta.
   Ja miten niin naiset? Minun MIESpuolinen kaverini lähti kerran vahingossa ajamaan yksisuuntaista (ja vilkkaasti liikennöityä) tietä väärään suuntaan ja kun huomasi mokansa niin irrotti kädet ratista ja nosti ne kasvojensa eteen. No onneksi kokosi itsensä kuitenkin ajoissa ja kaikki selvisivät ehjin nahoin. Mutta siis kyllä tollasta miehetkin tekee.

   Lainaa

  39. mmmmmmmmmmmmmmouy 4.5.2013 22:37
   Tulos: -21 (27 ääntä)
   Tilitantti: Tiesittekö, että kun argumenttiin heittää tilaston, porukka uskoo sen helpommin? Lisäksi, uutisointi tuntuu harrastava sitä, että kun kolarikuskina on ollu nainen, puhutaan “naiskuskista”. Mutta jos ajaja olikin mies, mainitaan vain “kuski”. Syntyy yleinen harha, että toinen sukupuoli olisi toista heikompi ratin takana. Ite sanoisin, että liikenteen suurimmat hönöt on vanhukset. Itse asiassa, vastaavalla argumentoinnilla toteankin, että “koska se nyt vaan on totuus että vanhukset ajaa paskemmin. Jos näkee että joku tekee virheen liikenteessä niin 80-90% kerroista se on ollut vanhus.” Päivänjatkoja!
   Siis toi mun "tilasto" et 80-90% ajaessa sählääjistä on naisia ei oo mikään testattu tilasto tai uutisten perusteella tehty, vaan ihan omasta kokemuksesta. Mulla on vaan aina tapana kattoo minkä näkönen tyyppi on tehny virheen (jos pystyy näkemää siinä tilanteessa). Mutta veikkaan että jos otetaan satunnaisesti 200 miestä ja 200 naista ja verrataan kummat osaa käsitellä autoa paremmin niin miehet voittais.

   Lainaa

  40. Miumaumiumau 4.5.2013 22:57
   Tulos: +8 (12 ääntä)
   Veikkaisin, että Jennillä on ADHD, luultavasti diagnosoimaton ja siis lääkitsemätön. Ajattelin näin jo niistä aiemmista sekalaisista, ja tuo ensimmäinen kohellus tässäkin jutussa vain vahvisti mielikuvaa. Niin paljon ADHD-rasitusta suvussa ja omassa perheessäkin, että kovin tutulta kuulostaa tuontyyppinen toilailu. Muuten, minusta on symppistä että uskaltaa kertoa mokailevansa ja nauraa itselleen. Se kertoo terveestä itsetunnosta. Tämä siis koskee niitä sekalaisia ja tuota ensimmäistä juttua tästä. Tuo autoilutarina oli kieltämättä suorastaan pelottavaa ja toivottavasti pani neidin pysähtymään sen asian ääreen, että kiire voi tehdä pahaa jälkeä...

   Lainaa

  41. Tulos: +10 (14 ääntä)
   mmmmmmmmmmmmmmouy: Sehän siinä just onki!Miehet (yleistettynä) tykkää enemmän autoista / ajamisesta -> ne on niissä parempia. -> naiset on huonompia. Eli edelleen tosiasia on se että naiset sählää useammin ajaessa.
   Ei kyllä kaikki miehet tykkää enemmän ajamisesta tai autoista. Itse ainakin tykkään polkemisesta ja ratsastamisesta paljon enemmän. Voi olla että siitä tykkää minkä osaa. Tuosta en tiijä sählääkö naiset jos ne ajaa. Ei ne ainakaan sillon sählää kun ne ratsastaa. Ovat siinä oikein taitavia.

   Lainaa

  42. Tulos: +19 (25 ääntä)
   Quaria: Musta on outoa (ja huvittavaa) miten kommentti, jossa sanotaan että naiset ovat typeriä/eivät osaa ajaa/tms. saavat välittömästi miinusten ryöpyn. Mutta kun esim. tuossa yläpuolella nimim. kaidaesd sanoi miehiä surkeammiksi -> paljon plussaa. Miksi naisten yleistäminen huonoksi jossain asiassa on paha juttu, mutta miesten ei?
   Miesten kritisoimiselle on faktapohjaisia syitä. http://www.hs.fi/kotimaa/artikkeli/Liikenneturva+Nainen+on+ratin+takana+miest%C3%A4+turvallisempi/1135247812810

   Lainaa

  43. Tulos: +2 (8 ääntä)
   Nainen 24-vee joka osaa ajaa autoa.: Minkä ihmeen takia edes tuosta tilapäivityksestä tykätään? Todella idioottimaista tuon ikäiseltä aikuiselta ihmiseltä olla noin avuton ja typerä. Mikä ihmeen trendi Suomessa on olla uusavuton? Tunnen vain myötähäpeää tällaisia ihmisiä kohtaan…… Kortti pois tuollaisilta ja bussilla kulkemaan!
   No onhan toi aika hassua. Ja eiköhän itse kukin ole joskus säikähtänyt jotain aiheetonta. Jos ei esimerkiksi huomaa jonkun pinnan heijastavan, voi hyvinkin erehtyä sitä luulemaan vastaantulevaksi autoksi/pyöräksi. Toi on itse asiassa ihan normaalia. Käsien ottaminen ratista nyt ei ollut ehkä fiksuin siirto, mutta pääasia, ettei mitään käynyt. Eikähän toi kerro Jennin ajotaidoista oikein mitään, vain sen, että hän on helposti säikähtelevä ja ilmeiesti äärimmäisen impulsiiivinen ihminen, joka reagoi tilanteisiin melko voimakkaasti :)

   Lainaa

  44. Tulos: -1 (3 ääntä)
   Hassua :D

   Lainaa

  45. Tulos: -2 (10 ääntä)
   Colour: Miesten kritisoimiselle on faktapohjaisia syitä. http://www.hs.fi/kotimaa/artikkeli/Liikenneturva+Nainen+on+ratin+takana+miest%C3%A4+turvallisempi/1135247812810
   Muuten hyvä paitsi tässä ei puhuta turvavyön käytöstä tai kännissä ajamisesta. niihin ei tarvi taitoa vaan järkeä.

   Lainaa

  46. Tulos: +8 (8 ääntä)
   jokunen: Huoh naiset. Kädet pois ratista ku tapahtuu jotain. Sama homma oli suomen surkeimmassa kuskissa ku vauhtia liikaa ja piti käännellä niin kädet pois ratilta.
   Kyllä tuo olisi voinut sattua miehellekkin. Ihan inhimillisiä mokia. :DD t. mies

   Lainaa

  47. Järjellinen 6.5.2013 11:47
   Tulos: +10 (16 ääntä)
   Naisten ajotaidon mollaaminen on tota teinipoikien (ja vanhempienkin) ylisovinistisuutta. Ei miehet ja naiset ole mitään toisiaan vastaantaistelevia ryhmiä... Mutta oikeasti, ehkäpä naiset on huonompia parkkeeraamaan yms., mutta nuoret mieskuskit on ne todelliset liikenteen kauhut. Sellainen, joka aiheuttaa onnettomuuksia, on huono kuski. Ja ne on hyvin, hyvin usein nuoria miehiä. Eli nuoret miehet on huonoimpia kuskeja, ei naiset. Miksi muuten miehillä olisi ollut aina korkeammat vakuutusmaksut? (Kunnes hiljattain käytäntö poistui syrjivänä, ja nyt rauhassa köröttelevät naiset saa kustantaa miesten tyhmän riskinoton kuluja...)

   Lainaa

  48. Tulos: +13 (15 ääntä)
   Tänään näin risteyksessä, kun kaksi autoa tuli + -risteyksessä kolmion takaa ja kumpikin olki kääntymässä vasemmalle. Toisessa autossa oli nainen, joka oli risteyksessä selkeästi ensin. Toisesta suunnasta tuleva mies alkoi tyyttäillä tälle naiselle, vaikka mies tuli myöhemmin, tuli vain kovempaa ja oli siksi ajaa päälle. Voin hyvin kuvitella, että siellä se mies, jolta jäi oma kolmio huomaamatta, valittaa akkakuskeista....itse olin kävellen.

   Lainaa

  49. Voi pahus 7.5.2013 2:15
   Tulos: +2 (2 ääntä)
   Typerä HENKILÖ mokassa. Jospa tuo ajan myötä oppii.
   oscar: Mitäs ratista irti päästäminen auttaisi edes? “oho, auto lähti pois liirrosta, mutta nyt lennettiinkin ojaan” Liirrossa on ainoastaan se, että ei pidä käännellä sitä rattia yltympäriinsä vaan rauhassa yrittää pitää rattia suorassa ja vaihteita vaihtaa vähemmälle, jotta saadaan kontrolli pidettyä.
   Isompaa vaihdetta suosittelisin.
   Quaria: Musta on outoa (ja huvittavaa) miten kommentti, jossa sanotaan että naiset ovat typeriä/eivät osaa ajaa/tms. saavat välittömästi miinusten ryöpyn. Mutta kun esim. tuossa yläpuolella nimim. kaidaesd sanoi miehiä surkeammiksi -> paljon plussaa. Miksi naisten yleistäminen huonoksi jossain asiassa on paha juttu, mutta miesten ei? (En siis yleensäkään kannata tällaisia yleistyksiä, mutta ihmettelin vain sukupuolten välistä eroa.) T. nainen, joka tiedostaa itsekin olevansa varsinainen stereotypinen “nainen ratissa” Ps. Täällä Lappeenrannassa kyllä suurin ajotaidoton ryhmä ovat venäläiset turistit
   Et kannata stereotypioita, mutta allekirjoitat itsesi sellaiseksi?

   Lainaa

  50. Tulos: -3 (7 ääntä)
   Wiggin: Naisten huonous kuskeina on urbaanilegenda, joka syntyy siitä, että naiskuskeja mollataan. Ei kukaan aja hyvin jos koko ajan on joku vieressä nälvimässä. Tosiasiat puhuvat puolestaan: tieliikenneonnettomuuksissa kuolleiden ja loukkantuneiden määrissä nähdään koko 2000-luvulla että 2/3 on miehiä, 1/3 naisia. Esim, 2011: http://www.stat.fi/til/ton/2011/12/ton_2011_12_2012-01-19_tau_003_fi.html
   Tuli mieleen jenkeissä tehty tutkimus. Ehkei ihan urbaanilegenda sentään... http://www.dailymail.co.uk/sciencetech/article-2012188/Women-drivers-ARE-dangerous-wheel-scientists-discover.html Tosin ongelmana tässä on se, että yksi tutkimus ei kerro vielä mitään. Toinen ongelma on se, että tässä on tutkittu tilanteita vain Yhdysvalloissa.

   Lainaa

  51. huomattu on 7.5.2013 15:52
   Tulos: +4 (4 ääntä)
   herrasmies: Hauskat sattumukset ovat asia erikseen, mutta oman typeryyden tai huonouden ilmituominen ylpeänä on vain älytöntä. Joskus sattumuksiin liittyy huvittava väärinymmärrys tai muu viaton asia, mutta yleensä näissä feissarimokissa ovat järjestäen naiset jotka eivät lainkaan kainostele, kun eivät erota kaukosäädintä ja wii-kapulaa toisistaan. Se on vain silkkaa typeryyttä ja sen mainostaminen on typerää. Kyllä. Typerä mies on yksinkertaisesti typerä. Typerä nainen taas on (ainakin mielestään) suloinen. Tämän vuoksi sukupuolet toimivat eri tavoin asian suhteen.
   Me ymmärrämme kyllä vähemmälläkin jos joku ei tajua itsellensä nauramisesta mitään. Ei sitä tarvitse vääntää rautalangasta.

   Lainaa

  52. Tulos: +3 (7 ääntä)
   Paskan puhuminen ja miljoonien naiskuskien haukkuminen ei yhdestäkään miehestä parempaa kuskia, se todistaa vaan että ainoa asia joka on rupsahtaneempi ja pienempi ku pippelisi on aivosi.

   Lainaa

  53. Tulos: +1 (1 ääni)
   oscar: Mitäs ratista irti päästäminen auttaisi edes? “oho, auto lähti pois liirrosta, mutta nyt lennettiinkin ojaan” Liirrossa on ainoastaan se, että ei pidä käännellä sitä rattia yltympäriinsä vaan rauhassa yrittää pitää rattia suorassa ja vaihteita vaihtaa vähemmälle, jotta saadaan kontrolli pidettyä.
   Nonono! Älä vaan vaihda vaihteita liirrossa pienemmälle tai tulee tehtyä isompi voltti :D Esim automaattilaatikossa lukittuu heti pyörät.

   Lainaa

  54. Tulos: 0 (2 ääntä)
   janppa: Myytinmurtajat todisti puolueettomassa testissä, että miehet on parempia kuskeja
   Johtuu siitä, että miehet ajaa enimmäkseen, ei naiset. Suurin osa huonosti ajavista naisista on niitä, jotka ajavat vain silloin tällöin. Mutta ne naiset, jotka ajavat lähes aina ja joka päivä, ovat monesti varmempia ja parempia kuin monet miehet. Miehillä toki riittää kiinnostusta ja ajotaitoa löytyy mutta samalla aiheuttavat samalla lailla vaaratilanteita raskaan kaasujalan ja "minäpä tuosta pujahdan" ajatuksen takia.

   Lainaa

  55. Tulos: +1 (1 ääni)
   Liirrossa on ainoastaan se, että ei pidä käännellä sitä rattia yltympäriinsä vaan rauhassa yrittää pitää rattia suorassa ja vaihteita vaihtaa vähemmälle, jotta saadaan kontrolli pidettyä.
   Ei se nyt ihan noin mene. Takavetoisen manuaalivaihteisen saat todennäköisesti pyörähtämään pöheikköön jos alat pienemmälle vaihtaa, etuvetoisessakaan siitä ei ole mitään hyötyä. Liirrossa kontrolli on menetetty ja tarkoitus on saada palautettua se, johon varmin tapa on ratti suoraan ja kytkin pohjaan. Vauhti tippuu omia aikojaan eikä moottorijarrutus pääse yllättämään. Missään nimessä ei jarruteta koska ei voi tietää mikä rengas saa pidon ekana.

   Lainaa

  56. Tulos: +6 (6 ääntä)
   meh: Tuli mieleen jenkeissä tehty tutkimus. Ehkei ihan urbaanilegenda sentään… http://www.dailymail.co.uk/sciencetech/article-2012188/Women-drivers-ARE-dangerous-wheel-scientists-discover.html Tosin ongelmana tässä on se, että yksi tutkimus ei kerro vielä mitään. Toinen ongelma on se, että tässä on tutkittu tilanteita vain Yhdysvalloissa.
   Eh, ongelma tosiaan. Paitsi että lähteesi on DAILY MAIL, joka on lehtien FOX news ja tunnetaan epäluotettavasta ja vanhanaikaisesta uutisoinnistaan, artikkeli itsekään ei tiedä mitä oikein uutisoi. "Instead, they discovered that accidents involving two women drivers were 20.5 per cent, while male/male crashes were much lower at 31.9 per cent." Kumpi sukupuoli tässä sitten kolaroi ja kuinka paljon? Oli kirjoitusvirhe sitten uutisen otsikossa tai luvuissa, voinemme tässä yhteydessä todeta että "älä usko kaikkea mitä luet Daily Mailsta".

   Lainaa

  57. KädetönKuski 14.5.2013 0:14
   Tulos: +4 (4 ääntä)
   jokunen: Huoh naiset. Kädet pois ratista ku tapahtuu jotain. Sama homma oli suomen surkeimmassa kuskissa ku vauhtia liikaa ja piti käännellä niin kädet pois ratilta.
   Älä yleistä. Ei me kaikki siinä ohjelmassa oltu kädet irti ratista ;)

   Lainaa

  58. ihmettelijä 13.6.2013 12:07
   Tulos: +6 (6 ääntä)
   Kerran veljien kanssa oltiin menossa kaupungille,mutsi hyppäs jo pois kyydistä ja sano et parkkeeratkee auto ja tulkee perään nii nähtiin ku joku yritti parkkeerata autoosa mut vaikeelta näytti ja valtas siitä sen tien (oltiin siis parkkihallissa)nii ku veljet näki et se oli nainen nii ne vaan tokas et "nainen ratissa" siitä ite vedin kilarit:D en yleesä suutu tuommosesta mutku ne veljet tai toinen niistä jatkuvaa jotai puhuu et "tehkää tietä paremmalle sukupuolelle"aargh sellanen vituttaa oikeesti. kerran olin muute kaupungilla ja näin nuoren pariskunnan(täysikäsiä vissiin)ja niitten seurassa vielä yks miäs,jotai puhuivat sen naisen ajotaidoista ja naurovat et "nainen ratissa,auto ojassa" itteeni kismitti aika paljo,vielä jatkovat sitä "naiset on huonompia"-läppääsä nii sitte se nainen riuhtas ihtesä irti siitä "kullastasa" ja sitte selvästi näytti vihaselta se mies oli vaan jotai et "muru elä kehtaa,läppäähä se vaan oli" ja otti siitä kiinni. nii siitä se naine vasta raivostukii:DD rupes huutaa niille miehille jotai "saatana jos te miehet ootte nii ihania nii saatana panekaa toisianne,ettehän te naisia tarttee, ku mehä ollaan nii huonoja!":DD sitte se mies oli vähä hämillää ja rupes rauhottelee naistasa mut se tönäs sen sitä toista miestä päi ja lähti nokka ylhäällä veke. ja paras kohta oli ku ne meni sen perää ja pyyteli anteeks ja tää ämmä otti laukustasatavaroita ja heitteli niitä mm.sidekotelolla,kännykällä,kukkarolla,kynillä ja mitä kaikkee sieltä laukusta löytykää ne miehet sitte "ok,me lähetään" sitte se nainen selvästi oli surullinen ja keräs kamojaan sitte menin auttaa ja sanoin "laitoit aika kivasti niille jauhot kurkkuun" se hymähti ja hymyili,kiitti ja jatko matkaasa. :DD

   Lainaa

  59. Tulos: -2 (2 ääntä)
   kaidaesd: Mikä trendi täällä on morkata kommentissa naisia? Monet miehet on surkeampia ajajia kun naiset. T. Mies :3
   Syynä saattaa olla se, että miehet eivät laita mokiaan ja outoja kysymyksiään julkiseen mediaan niin helposti. Välillä näitä lukiessaan, toivoisi että ihmisillä olisi korkeamman tasoisempi kynnys julkaista jotain. Naiset ja miehet ovat yhtä surkeita ja hyviä kuskeja. Ero tulee vain siinä, että naiset kertovat mokistaan liijan helposti suurelle yleisölle.

   Lainaa

  60. Tulos: +2 (2 ääntä)
   Aina tämä sama kinastelu alkaa, koittakaa ny edes erottua eduksenne joukosta. Näiden keskustelujen perusteella olette 99% perseestä.

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Avainsanat: parkkipaikka, jää, musta jää, tankata, kassa, huoltoasema, auto