Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Ystävyys koetuksella

Roosa testaa kaverinsa luotettavuutta asettamalla ansan.
Ystävyys koetuksella

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 41 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Tulos: -418 (1264 ääntä)
   Ai että nainen pystyis pitää turpansa kii ja olla juoruamatta?

   Lainaa

  2. yövuorolainen 2.4.2013 4:25
   Tulos: +423 (497 ääntä)
   Näitä ei pitäis edes lukea yöllä, koska kommentit saattaa pelastaa jos moka on huono, eikä niitä vielä tähän aikaan ole.

   Lainaa

  3. Tulos: +227 (279 ääntä)
   Yllättävän hyvä idea. Tulee tosin heti mieleen Tyrionin juonikuvio GoT:sta. x)

   Lainaa

  4. Tulos: -322 (618 ääntä)
   Roosa käyttää puolipistettä kaksoispisteen sijaan. Hän myöskin käyttää ilmaisua "ran it's course", jossa kielioppi on päin persettä. Olisihan "it's" sama kuin "se on", kun taas "its" (oikea muoto, genetiivinä) olisi juurikin "sen". On se vain kumma kuin näitä helvetin älypäitä riittää, jotka väkisin haluavat tunkea englantiaan suomen sekaan. Suomi on kaunis kieli, käytettäköön sitä sellaisenaan.

   Lainaa

  5. Tulos: +564 (680 ääntä)
   Marko: Roosa käyttää puolipistettä kaksoispisteen sijaan. Hän myöskin käyttää ilmaisua “ran it’s course”, jossa kielioppi on päin persettä. Olisihan “it’s” sama kuin “se on”, kun taas “its” (oikea muoto, genetiivinä) olisi juurikin “sen”. On se vain kumma kuin näitä helvetin älypäitä riittää, jotka väkisin haluavat tunkea englantiaan suomen sekaan. Suomi on kaunis kieli, käytettäköön sitä sellaisenaan.
   Sankari tulee pelastamaan meidät. Oikeasti, ei ketään kiinnosta.

   Lainaa

  6. pershumppa 2.4.2013 7:58
   Tulos: +297 (347 ääntä)
   Marko: Roosa käyttää puolipistettä kaksoispisteen sijaan. Hän myöskin käyttää ilmaisua “ran it’s course”, jossa kielioppi on päin persettä. Olisihan “it’s” sama kuin “se on”, kun taas “its” (oikea muoto, genetiivinä) olisi juurikin “sen”. On se vain kumma kuin näitä helvetin älypäitä riittää, jotka väkisin haluavat tunkea englantiaan suomen sekaan. Suomi on kaunis kieli, käytettäköön sitä sellaisenaan.
   No toi toi, täytyy ite todeta että nussit turhasta pilkkua. Yleisesti ottaen olisin ainakin itse helvetin tyytyväinen jos kaikki teinit pystyisivät edes kahteen tuon tasoiseen lauseeseen englanniksi.

   Lainaa

  7. Tulos: +154 (170 ääntä)
   Ovelaa, pakko myöntää... >:o

   Lainaa

  8. Tulos: -51 (135 ääntä)
   Marko on autisti, Markoa pitää ymmärtää.

   Lainaa

  9. Tulos: -51 (105 ääntä)
   lol mikä pelle juoruilija -.-' mulle voi kertoo kaiken

   Lainaa

  10. Tulos: +250 (300 ääntä)
   ssss: Ai että nainen pystyis pitää turpansa kii ja olla juoruamatta?
   Et taida tuntea naisia; vain äitisi. Loput luet netistä ja uskot täysillä.

   Lainaa

  11. Tulos: +132 (138 ääntä)
   "U mad bro" :D repesin totaalisesti... Eeei, en oo yhtään vihanen, mitäs nyt petit luottamuksen useemman kerran, ynnä muuta sellasta :D

   Lainaa

  12. Tulos: +131 (151 ääntä)
   Marko: Roosa käyttää puolipistettä kaksoispisteen sijaan. Hän myöskin käyttää ilmaisua “ran it’s course”, jossa kielioppi on päin persettä. Olisihan “it’s” sama kuin “se on”, kun taas “its” (oikea muoto, genetiivinä) olisi juurikin “sen”. On se vain kumma kuin näitä helvetin älypäitä riittää, jotka väkisin haluavat tunkea englantiaan suomen sekaan. Suomi on kaunis kieli, käytettäköön sitä sellaisenaan.
   kuinka*

   Lainaa

  13. Tulos: +114 (128 ääntä)
   oscar: kuinka*
   Lisäksi "kin"-liite myös-sanassa on turha.

   Lainaa

  14. Tulos: -14 (94 ääntä)
   Jennan kaltaset muijat vois lopettaa ite ittensä

   Lainaa

  15. Tulos: +35 (39 ääntä)
   Go Roosa!

   Lainaa

  16. Tulos: +11 (13 ääntä)
   roosa esiintyy myös täällä: http://www.feissarimokat.com/2012/12/veteraanien-vika/

   Lainaa

  17. Tulos: +112 (112 ääntä)
   "Ja miksi kerron koska tiesin et kusetat" Wtf

   Lainaa

  18. Tulos: -16 (30 ääntä)
   Tot: “Ja miksi kerron koska tiesin et kusetat” Wtf
   *siksi

   Lainaa

  19. Tulos: +11 (19 ääntä)
   pershumppa: No toi toi, täytyy ite todeta että nussit turhasta pilkkua. Yleisesti ottaen olisin ainakin itse helvetin tyytyväinen jos kaikki teinit pystyisivät edes kahteen tuon tasoiseen lauseeseen englanniksi.
   Tervetuloa meidän enkuntunnille.

   Lainaa

  20. Tulos: +36 (50 ääntä)
   Huomasin: Lisäksi “kin”-liite myös-sanassa on turha.
   ...eikä vain turha, vaan täysin ja totaalisen VIRHEELLINEN. 'Myöskin' on yksiselitteisesti väärin. Ja toinen virhe on sana 'juurikin', joka on nykyään ilmeisesti teinien ja typerysten muotisana, mutta yhtä kaikki väärin. Markon ei kannattaisi noin huonolla kielellä kauheasti päteä!

   Lainaa

  21. Örveltäjä 2.4.2013 18:22
   Tulos: +75 (77 ääntä)
   Aika säälittävän epätoivoinen tuo "u mad bro".

   Lainaa

  22. Tulos: +24 (28 ääntä)
   Juurikin samalla tavoin suunnittelimme kaverin kanssa testaavamme erään tuttavan luotettavuutta, ja juurikin samalla raskaus-valheella. Jäi tämä meidän suunnitelmamme toteuttamatta, mutta onneks Rosa testasi juonen, eli nähtävästi kyseessä varsin hyvin toimiva luottamustesti.

   Lainaa

  23. Tulos: -3 (43 ääntä)
   Marko: Roosa käyttää puolipistettä kaksoispisteen sijaan. Hän myöskin käyttää ilmaisua “ran it’s course”, jossa kielioppi on päin persettä. Olisihan “it’s” sama kuin “se on”, kun taas “its” (oikea muoto, genetiivinä) olisi juurikin “sen”. On se vain kumma kuin näitä helvetin älypäitä riittää, jotka väkisin haluavat tunkea englantiaan suomen sekaan. Suomi on kaunis kieli, käytettäköön sitä sellaisenaan.
   Itse käytän tosi paljon englantia amerikkalaisen kaverin kanssa ja ihan voin sanoa ettei sitä kiinnosta paljon vittuakaan onko se its vai it's. Ja tää kaveri on vielä aika tarkka kieliopista (parempi mulle). Mutta kunhan tekstin ymmärtää niin ei tuollaiset pikkuvirheet ketään haittaa.

   Lainaa

  24. Tulos: +66 (66 ääntä)
   Jenna ensin yrittää seivata tilanteen paskalla meemillä ja sitten päätyy valehtelemaan että läpällähän mä vaan jne. Onnetonta.

   Lainaa

  25. Tulos: +53 (59 ääntä)
   Marko: Roosa käyttää puolipistettä kaksoispisteen sijaan. ..............
   Marko ei olekaan ihan tavallinen pilkunnussija. Marko nussii puolipistettä pilkun sijaan.

   Lainaa

  26. Tulos: +58 (66 ääntä)
   Mila: Itse käytän tosi paljon englantia amerikkalaisen kaverin kanssa ja ihan voin sanoa ettei sitä kiinnosta paljon vittuakaan onko se its vai it’s. Ja tää kaveri on vielä aika tarkka kieliopista (parempi mulle). Mutta kunhan tekstin ymmärtää niin ei tuollaiset pikkuvirheet ketään haittaa.
   Kyllä haittaa. Mikään ei ole niin ärsyttävää ku jatkuva its/it's, your/you're, then/than, to/too, they're/their/there sekaannus. Yksittäiset virheet siellä täällä on ymmärrettäviä, mut jatkuva väärinkirjottaminen on todella ärsyttävää ja antaa kirjottajasta tyhmän kuvan.

   Lainaa

  27. Äblöbblöö 3.4.2013 7:45
   Tulos: -82 (92 ääntä)
   Kumpi on pahempi, valehteleminen kaverille tollasista asioista vai se että kertoo eteenpäin? Mielestäni kumpikin on yhtä pahoja joten paiskatkaas tytöt kättä päälle..

   Lainaa

  28. Tulos: +57 (61 ääntä)
   Äblöbblöö: Kumpi on pahempi, valehteleminen kaverille tollasista asioista vai se että kertoo eteenpäin? Mielestäni kumpikin on yhtä pahoja joten paiskatkaas tytöt kättä päälle..
   Tämä oli luottamus testi, se on melkein ihan sama mitä testattavalle sanoo, jos ei aio jatkaa valehtelua pidemmälle, kuten tässä tapauksessa. Ainakin omantulkinnan mukaan Jenna levittelee Roosan kertomia juttuja jatkuvasti, mutta valehteleeko Roosa jatkuvasti?

   Lainaa

  29. Tulos: +39 (59 ääntä)
   Mollis: Jennan kaltaset muijat vois lopettaa ite ittensä
   Kenellekkään ei saa sanoa "tapa ittes" ymmärtäkää ihmiset, että joku voi oikeasti tehdäkkin niin. Onko sitten hyvä olo? Kaikki tekee virheitä.

   Lainaa

  30. Tulos: +15 (17 ääntä)
   vulpes: Kyllä haittaa. Mikään ei ole niin ärsyttävää ku jatkuva its/it’s, your/you’re, then/than, to/too, they’re/their/there sekaannus. Yksittäiset virheet siellä täällä on ymmärrettäviä, mut jatkuva väärinkirjottaminen on todella ärsyttävää ja antaa kirjottajasta tyhmän kuvan.
   Niin no oot kyllä ihan oikeassa. Mutta itelläkin välillä kirjotan vahingossa it's vaikka pitäisi kirjoittaa its kun se yläpilkku tulee siihen niin automaattisesti joten ei ainakaan mulle nyt niin hirveästi oo siitä huomautettu. Mutta your/you're yms. On ainakin omasta mielestäni paljon häiritsevämpiä virheitä, kun ne ei ookkaan sit enään vaan siitä pilkusta kiinni.

   Lainaa

  31. Tulos: -38 (46 ääntä)
   noh, olipas huono, noh, kaikki akat juoruämmiä, noh

   Lainaa

  32. Tulos: -22 (24 ääntä)
   Allekirjoitan tämän klassisen lähestymistavan, mullekin kävi niin kun tuli erimielisyyksiä (ex-)kaverin kanssa. Naiset ne on useat niin herkkänahkaisia!

   Lainaa

  33. Tulos: -10 (16 ääntä)
   Huoh tunnen Jennan..

   Lainaa

  34. Tulos: +24 (26 ääntä)
   Itse olen myös tätä kokeillut. Ala-asteella ja eri ''salaisuudella'' tosin. Ei ollut luotettava ystävä. :(

   Lainaa

  35. Tulos: +30 (36 ääntä)
   Kaveri kerto kerran vaa mulle että se on raskaana. se sano ettei saa sanoo kellekkää. en sanonu. eikä se ollu loppujen lopuks raskaana ;oo olikohan siinäkin tällänen testi? mutta miks? en oo kertonu mitää sen juttuja ikinä kelläkkää, jos se sanoo ettei saa kertoo. ;o nyt oon hämmästyny.

   Lainaa

  36. Tulos: -38 (46 ääntä)
   >Kenellekkään ei saa sanoa “tapa ittes” ymmärtäkää ihmiset, että joku voi oikeasti > tehdäkkin niin. Onko sitten hyvä olo? Kaikki tekee virheitä. Uskoisin että alkuperäinen sanoja oikeasti toivoo Jennan tappavan itsensä. Todellakin kannattaa sanoa, koska joku saattaa oikeasti tehdä niin.

   Lainaa

  37. Tulos: +15 (17 ääntä)
   Ite testasin kaverin luotettavuutta kertomalla hänelle seurustelevani yhden kaveripoikani "Matin" kanssa. Parin viikon päästä luokkakaverini kertoi koko luokalle että seurustelen Matin kanssa eli niinkuin ounastelin, kaverini oli kertonut asiaani eteenpäin luokkakaverilleni. Luotettavaa. :)

   Lainaa

  38. Tulos: -30 (32 ääntä)
   Kukaan ei kiinnittäny huomioo Jennan: "Enoo nii tyhmä miltä näytän" sillähän meni toi sanontaki ihan pitkin vi**ua XD Eikös se kuulu "en oo niin tyhmä miltä sä näytät", nyt se haukkuu itteään tyhmän näköseks. Ei siin, jos tiedostaa asian ja se on ihan fakta, ni sanokoot sen sit noin.

   Lainaa

  39. Tulos: +21 (23 ääntä)
   kk: >Kenellekkään ei saa sanoa “tapa ittes” ymmärtäkää ihmiset, että joku voi oikeasti > tehdäkkin niin. Onko sitten hyvä olo? Kaikki tekee virheitä. Uskoisin että alkuperäinen sanoja oikeasti toivoo Jennan tappavan itsensä. Todellakin kannattaa sanoa, koska joku saattaa oikeasti tehdä niin.
   Hei idiootti, kenenkään kuolema ei ole leikin asia.

   Lainaa

  40. Tulos: +2 (2 ääntä)
   No eikös Prinssi William käytä samaa tekniikkaa?

   Lainaa

  41. Viinaanmenevä lammas 29.6.2021 14:42
   Tulos: -2 (4 ääntä)
   SVK: Tämä oli luottamus testi, se on melkein ihan sama mitä testattavalle sanoo, jos ei aio jatkaa valehtelua pidemmälle, kuten tässä tapauksessa. Ainakin omantulkinnan mukaan Jenna levittelee Roosan kertomia juttuja jatkuvasti, mutta valehteleeko Roosa jatkuvasti?
   Luottamustesti? Miksi? Aikoiko Roosa suositella Jennaa Supoon töihin? 
    Täytyy olla liikaa ystäviä, jos on varaa suuttua verisesti tuollaisesta pikkuasiasta. 

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Avainsanat: ystävä, kaveri, salaisuus, luotettava, luotto, raskaus, raskaana