Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Näin Salossa

Salon kaupunginvaltuuston jäsen kommentoi Teksasin lannoitetehtaan räjähdystä julkisesti Facebookissa.
Taustatietoja: Salon kaupunginvaltuuston jäsen Jani Hirvimäki (perussuomalaiset) kommentoi Teksasin lannoitetehtaan räjähdystä julkisesti Facebookissa. Näin Salossa

Arkiston aarre

  • Nimi Juuri nyt
    Tulos: 0 (0 ääntä)

    Kommentti

  • 62 kommenttia

      Ei kommentteja
    1. Tulos: -634 (952 ääntä)
      Paskaako sillä väliä, mitä pikku Suomen pikku kunnan pikku "päättäjä" on mieltä ulkomaan asioista. Tärkeämpää on, että tämä henkilö vastustaa Salon hienoja suunnitelmia säästää vähentämällä mielenterveystyötä, koulutusta ja muita tärkeitä palveluita. Vittu mikä haloo vaan siksi että istuu valtuustossa, jos kyseinen julkaisu olisi yksittäisen ihmisen seinällä samalla tekstillä, ei sitä tänne olisi lähetetty. Propsit siitä että uskaltaa ilmaista myös huonon mielipiteen, vaikka onkin politiikassa. Kataisen tekohymyjä on ihan tarpeeksi.

      Lainaa

    2. Tulos: +903 (985 ääntä)
      ^ "Paskaako sillä väliä, jos joku sairas mielipuoli istuu valtuustossa, kun se kerran äänesti yhden hyvän jutun puolesta." Jep jep...

      Lainaa

    3. Tulos: -372 (490 ääntä)
      ^tämän yhden jutun perusteella pidät sairaana mielipuolena? Eiköhän vielä suuremmissa viroissa istu vielä suurempia hulluja. Mutta jos Salo nyt tämän takia myös pamahtaa ilmaan, niin vedän sanani takaisin. Eipä siellä enää kauan ole mitään mikä lentäisi.

      Lainaa

    4. Tulos: +353 (485 ääntä)
      Miksi Katainen piti tähän sotkea? Ai niin mutta sitä persut tekeekin aina. Outo ilmiö.

      Lainaa

    5. Tulos: +356 (372 ääntä)
      niinno: tämän yhden jutun perusteella pidät sairaana mielipuolena? Eiköhän vielä suuremmissa viroissa istu vielä suurempia hulluja. Mutta jos Salo nyt tämän takia myös pamahtaa ilmaan, niin vedän sanani takaisin. Eipä siellä enää kauan ole mitään mikä lentäisi.
      No, minusta etujamme edustamassa pitäisi olla viisaita ja hyväntahtoisia ihmisiä, eikä tuo kommentti minusta ollut kumpaakaan. Ja se, että joku muu (Katainen tai kuka hyvänsä) on mielestäsi vielä hullumpi, ei tarkoita sitä, että sinne voi sitten päästää minkä tahansa lahopään äänestelemään! Päin vastoin. Kaikki sekopäät, kieroilijat, laiskottelijat ja pahansuovat ulos vaan kertaheitolla.

      Lainaa

    6. Tulos: -29 (67 ääntä)
      http://www.feissarimokat.com/2013/04/ NAIN -salossa/

      Lainaa

    7. Tulos: +54 (134 ääntä)
      kippo: No, minusta etujamme edustamassa pitäisi olla viisaita ja hyväntahtoisia ihmisiä, eikä tuo kommentti minusta ollut kumpaakaan. Ja se, että joku muu (Katainen tai kuka hyvänsä) on mielestäsi vielä hullumpi, ei tarkoita sitä, että sinne voi sitten päästää minkä tahansa lahopään äänestelemään! Päin vastoin. Kaikki sekopäät, kieroilijat, laiskottelijat ja pahansuovat ulos vaan kertaheitolla.
      eihän sinne jäisi silloin ketään:D

      Lainaa

    8. Tulos: +139 (149 ääntä)
      Esimerkillistä toimintaa. Nämä janit ynnä muut vatipäät aiheuttavat kyllä pienimuotoista epäluottamusta tätä yhteiskuntaa kohtaan.

      Lainaa

    9. Tulos: -124 (190 ääntä)
      Jenkit on pelkkää pinnallista ja rahanahnetta kansaa, jotka aina sotkeentuu muiden maiden konflikteihin, jotta saisivat siihen maahat hyvät diplomaattisuhteet ja pääsisivät niidenkin rahat lypsämään itselleen. Tuo jenkkien rahanahneus on tosiaan karannut käsistä. Joka ikisestä asiasta pitää rahaa saada. HYI HYI!

      Lainaa

    10. Tulos: +222 (254 ääntä)
      mur: Jenkit on pelkkää pinnallista ja rahanahnetta kansaa, jotka aina sotkeentuu muiden maiden konflikteihin, jotta saisivat siihen maahat hyvät diplomaattisuhteet ja pääsisivät niidenkin rahat lypsämään itselleen. Tuo jenkkien rahanahneus on tosiaan karannut käsistä. Joka ikisestä asiasta pitää rahaa saada. HYI HYI!
      Siviilikuolemille vahingoniloisesti nauraminenko on sitten huomattavasti ahneutta parempi piirre? HYI HYI itsellesi.

      Lainaa

    11. Tulos: -41 (113 ääntä)
      miks aina näist tulee joku fakin riita XDDd aikuset

      Lainaa

    12. Tulos: +11 (47 ääntä)
      Jessica: miks aina näist tulee joku fakin riita XDDd aikuset
      politiikkaan on aivan pakko esittää mielipiteensä, vaikka ei muuten kiinnostaisi. Mitä provosoivampi sen parempi;)

      Lainaa

    13. Tulos: +54 (100 ääntä)
      Ei äärioikeistolaisia turhaan haukuta ei... jotenki ei oo vaikee löytää yhtäläisyyksiä Persujen ja natsien väliltä...

      Lainaa

    14. Puolikiero_savolainen 20.4.2013 10:24
      Tulos: +144 (162 ääntä)
      Yks kiljuu "jenkit on rahanahneita julmia ihmisiä", mut montakos jenkkiä tunnet henk.koht? Aivan, et ensimmäistäkään. Minä tunnen pari ja täytyy sanoa etten ole ennen nähnyt niin huumorintajuisia ja itseironisia ihmisiä. Eivät hekään tykkää maansa toilailuista, joten jos ei syytetä kokonaista kansakuntaa muutamien virheistä. Toisaalta, herää kysymys että onko niin, jotta metaforasi mukaan rahanahneen ihmisen kuolema on ok? Pelottavaa jengiä täälläkin. Toinen puolustaa tuota taunoa, heh, on se kumma homma että tietyn puolueen väki joutuu selittelemään jatkuvasti tekemisiään! Toivottavasti tuo Janin gang ei pääse koskaan valtaan, mut jos pääsee, luoja meitä auttakoon.

      Lainaa

    15. Tulos: +61 (147 ääntä)
      se on persu, eli juntti eli just tollasta sopii odottaakin. ei mitään uutta maan päällä.

      Lainaa

    16. Tulos: +151 (153 ääntä)
      niinno: Paskaako sillä väliä, mitä pikku Suomen pikku kunnan pikku “päättäjä” on mieltä ulkomaan asioista. Tärkeämpää on, että tämä henkilö vastustaa Salon hienoja suunnitelmia säästää vähentämällä mielenterveystyötä, koulutusta ja muita tärkeitä palveluita.
      Kertoo kuitenkin aikuisen ihmisen kypsyydestä, kun naureskellaan toisten kuolemille. Se, että puolustaa jotain hyvää asiaa kuten mielenterveyspalveluiden parantamista, ei tarkoita, että voi sitten mölähdellä älyttömyyksiä julkisesti ja sitä ei saisi kritisoida. Sanopa sen kuka tahansa.

      Lainaa

    17. Yli opistö hörhö 20.4.2013 11:16
      Tulos: +69 (109 ääntä)
      Voi hyvä luoja oikeasti. Minkä takia juuri perus-suomalaisissa on niin paljon näitä idiootteja jotka kuvittelee että paikka puolueensa riveissä ja kunnanvaltuustossa on vain tavallinen työpaikka? Sulla tulee hieman erilaiset vastuut, myös julkisesta toiminnasta kuin esimerkiksi vaikka sairaanhoitajalla. Kuka vatipää näitä edes äänestää? No wait, yksi äänestäjä ainakin löytyi jo kommenteista. Mitäpä väliä sillä on miten lapsellisia ja ääliöitä ihmisiä äänestät, kunhan ne vain tukee yhtä tai kahta ajamaasi asiaa... Säälittävää.

      Lainaa

    18. Tulos: +97 (117 ääntä)
      Perussuomalaisten jäsenenä ja luottamustoimihenkilönä toivon, että Jani Hirvimäen asema puolueessa tullaan kyseenalaistamaan.

      Lainaa

    19. Tulos: -17 (37 ääntä)
      ihmisiä on kyllä iha liikaa ni pittää meijän jossai vähentyä

      Lainaa

    20. Pilkunnussija 20.4.2013 12:34
      Tulos: +15 (57 ääntä)
      "Aivopessyn"...? Jos suomalainen ei osaa kirjoittaa suomea, niin onnea vain kaikille ulkomaalaisille. Sana kääntyy "aivopestyn".

      Lainaa

    21. Tulos: +21 (51 ääntä)
      Pilkunnussija: “Aivopessyn”…? Jos suomalainen ei osaa kirjoittaa suomea, niin onnea vain kaikille ulkomaalaisille. Sana kääntyy “aivopestyn”.
      Niin, murtehella solkkaamisest et varmaa oo sit kuullukkaa?

      Lainaa

    22. Tulos: +37 (45 ääntä)
      Ei siis sillä että tuota junttia haluaisin puolustella, mutta osasitpa tarttua koko mokassa epäolennaisimpaan kohtaan.

      Lainaa

    23. Pilkunnussija 20.4.2013 13:00
      Tulos: -19 (53 ääntä)
      Luu: Ei siis sillä että tuota junttia haluaisin puolustella, mutta osasitpa tarttua koko mokassa epäolennaisimpaan kohtaan.
      Katso nimimerkkiäni: olen pilkunnussija ja vihaan suomenkielen raiskaamista.

      Lainaa

    24. Tulos: +112 (140 ääntä)
      Ei hätää! Tsoukkiahan tuo vain oli! Senhän sanoi persu. Jos persu sanoo a) jotain tyhmää b) jotain vielä typerämpää c) jotain todella moukkamaista d) syyllistyy puheillaan johonkin e) loukkaa jotakuta, niin kyseessä on vitsi. Toivottavasti persuilta ei koskaan tule vitsikirjaa. Minua heidän vitsinsä eivät ole koskaan naurattanut. Tämäkään ei naurata sitten yhtään.

      Lainaa

    25. Tulos: +49 (71 ääntä)
      Haluaisin nähdä ne pösilöt, jotka tuonkin idiootin ovat äänestäneet valtuustoon. Tunnetusti Varsinais-Suomessa pesivät Suomen kirkkaimmat valopäät salametsästäjistä persuihin asti. Miettikääs: monenko muun puolueen edustaja on iloinnut valtavasta räjähdysonnettomuudesta noin avoimesti tai edes salaa? Mistä noita penttejä oikein tulee. Kertokaa, jos tiedätte.

      Lainaa

    26. Tulos: +18 (38 ääntä)
      Kuolevan kylän persu itkee pahaa lapsuuttaan netissä.

      Lainaa

    27. Salossa asuva 20.4.2013 13:22
      Tulos: +28 (38 ääntä)
      Ja tämä on osasyy miksi haluan muuttaa Turkuun ja nopeasti. Tai minnevaan. Haloo, Laurin koulu lakkautetaan vaikka tämän pelastamiseen olisi tarvittu 300tonnia mutta ei, kaupunki päättääkin sijoittaa 600tonnia _liikenneympyrään_ ..... :D Ei naurata.

      Lainaa

    28. Tsoukki hei 20.4.2013 13:26
      Tulos: +57 (67 ääntä)
      Myyrmanni hihi, Kauhajoki hihi, Jokela hihi, Orivesi hihi, Hyvinkää hihi, TOSI PALJO HI-VITUN-HI ÄÄLIÖ!

      Lainaa

    29. Tulos: -18 (56 ääntä)
      Kyllähän tuo kommentti nyt suoraan sanottuna on aika asiaton, mutta ennen kuin lietsotte itsenne persuvihan valtaan, niin kannattaa muistaa, että on niitä asiattomuuksia muidenkin puolueiden jäseniltä nähty. Ja nämä natsikorttitrollit on aina oma lukunsa, tietysti niihinkin aina joku tarttuu.

      Lainaa

    30. Tulos: +57 (63 ääntä)
      Pilkunnussija: Katso nimimerkkiäni: olen pilkunnussija ja vihaan suomenkielen raiskaamista.
      suomen_kielen

      Lainaa

    31. Tulos: +55 (63 ääntä)
      Pilkunnussija: Katso nimimerkkiäni: olen pilkunnussija ja vihaan suomenkielen raiskaamista.
      Suomen kieli ei ole yhdyssana.

      Lainaa

    32. Tulos: +76 (82 ääntä)
      Tiedän ihmisen joka tuolla vakavasti loukkaantui ja myös menetti ystäviään. Jani Igor Hirvimäki on oksettava ihminen, joka toivottavasti ei saa ikinä tuon jälkeen toimia luottamustehtävässä.

      Lainaa

    33. Tulos: -9 (17 ääntä)
      naurahdin otsikolle :D tä on hyvä.

      Lainaa

    34. Tulos: +2 (24 ääntä)
      Salolaisuus on lähinnä geenivika. Jos menet siellä ennestään tuntemattomalle ihmiselle juttelemaan, niin todennäköisesti saat syytteen päällekarkauksesta. Silloin kun nokia oli voimissaan, meitä ulkopuolelta tulleita työläisiä kohdeltiin kuin koiria. Nyt onneksi muualla töissä ja itse Salo vinkuu avustuksia valtiolta. Paska paikka, mikä ei tule toimeen ilman kännykkätehdasta. :)

      Lainaa

    35. Tulos: +26 (38 ääntä)
      Jessica: miks aina näist tulee joku fakin riita XDDd aikuset
      Jessican kanssa samaa mieltä. Hauska aina katella kun mensa kokoontuu täällä kommentoimaan mokia ja pohtimaan kuka nyt teki oikein ja mitä ja mitä olisi pitänyt tehdä toisin sekä tärkein kaikista, oliko tämä nyt moka. Plus tietty ne kirjotusvirheet, kivaa aivojumppaa pohtia mikä kirjain puuttuu ja onko sanajärjestys oikein.

      Lainaa

    36. Tulos: +18 (28 ääntä)
      Pilkunnussija: Katso nimimerkkiäni: olen pilkunnussija ja vihaan suomenkielen raiskaamista.
      Vihaat "suomenkielen" raiskaamista, mutta teet sitä itsekin kirjottamalla päin helevettiä. Anna muitten raiskata suomen_kieltä rauhassa, keskity sinä vaan siihen pilkkuun,

      Lainaa

    37. Tulos: -58 (76 ääntä)
      Heh, haukkukaa vaan persuja. 20 prosenttia kansasta kuitenkin äänesti heitä viime eduskuntaavaleissa, ja itse äänestän seuraavissa, sillä sain äänioikeuden vasta viime vuonna. ;)

      Lainaa

    38. Tulos: +27 (33 ääntä)
      Kuvottava ihminen.

      Lainaa

    39. Tulos: +44 (62 ääntä)
      Miksi perussuomalaisia aina haukutaan? Eikun odottakaas, tässä se syy taitaa olla. Sanoo mitä tahtoo perustumatta tietoaan faktapohjaan kunhan vaan heittelee mielipiteitään perustelematta.

      Lainaa

    40. Tulos: +65 (67 ääntä)
      Jos siviiliuhreille pystyy nauramaan noin avoimesti, ni mun mielestä se kertoo ihmisestä vain ja ainoastaan sen, ettei sille pidä antaa minkäänlaista vastuuta ihmisistä. Asian pitäis olla niin, että poliitikkojen kuuluis olla ihmisläheisiä ja sympaattisia ihmisiä jotka ymmärtää kansalaisia ja tuntee olevansa yksi heistä. Tälle tyypille ihmishenki näyttää olevan se ja sama... En antais ääntäni tälle ja potkisin valtuustosta pelkästään tämän päivityksen takia.

      Lainaa

    41. keksi-ikäinen ukko 21.4.2013 0:56
      Tulos: +26 (34 ääntä)
      Perussuomalaiset kaivavat poliittista hautaa itselleen näillä valistuneilla kommenteillaan. Välillä on vaikea uskoa että elämme vuotta 2013. Tai no, voihan sitä elää elämäänsä antamatta minkäänlaista arvoa muille ihmisille, vaikka pääsisikin poliittiseen virkaan.

      Lainaa

    42. Tulos: +8 (30 ääntä)
      Nyt on näemmä poistanut tämän seinältään. Kunnon pelle, seisoisi edes sanojensa takana mutta taitaa olla liikaa vaadittu tuolta porukalta... Toi koko puolue on niin täysi vitsi että ei tosikaan, Soini tuntuu olevan ainut täysipäinen koko sakista.

      Lainaa

    43. Tulos: -7 (11 ääntä)
      mur: Jenki
      Montako kertaa olet käynyt siellä, kun noin hyvin tunnet paikan & kansalaiset?

      Lainaa

    44. miettikää 21.4.2013 15:26
      Tulos: -19 (23 ääntä)
      Lampaat eivät vain ymmärrä...

      Lainaa

    45. Tulos: +17 (29 ääntä)
      Nyt kaikki persumieliset kilvan todistelemaan, että ensinnäkin persut ovat ihan fiksuja ja mukavia ihmisiä ja toiseksi eihän Timo Soini voi vahtia heitä kaikkia koko aikaa. Jostain syystä kukaan persuilija ei koskaan tule havainneeksi näiden kahden ajatuksen kertakaikkista ristiriitaisuutta.

      Lainaa

    46. mistä sikiää 21.4.2013 19:00
      Tulos: +6 (14 ääntä)
      mistä tällasiä persuja oikeein aina vaan ryömii esiin

      Lainaa

    47. puolueesta sikiää 21.4.2013 21:24
      Tulos: +8 (20 ääntä)
      kyllä tuossa persupuoleessa noita tolloja riittää

      Lainaa

    48. Tulos: -32 (36 ääntä)
      No kylläpä näyttää ihmiset täällä tietävän kaiken Salosta ja salolaisista! Hah, nauran vaan :D Itse tunnen ko henkilön ja oon kyllä osasta asioista eri mieltä mut monesta viel samaa mieltä ja kaipa se hommansa osaa vaikka mielipiteitä löytyykin. Inhottavaa vaan kun tollasten henkilöitten nimet saa laittaa kokonaan ja täällä sit ihmiset nimimerkkien takana kertoo mielipiteensä, hyvä se onkin nimettömänä sanoo.

      Lainaa

    49. Tulos: +15 (19 ääntä)
      mur: Jenkit on pelkkää pinnallista ja rahanahnetta kansaa, jotka aina sotkeentuu muiden maiden konflikteihin, jotta saisivat siihen maahat hyvät diplomaattisuhteet ja pääsisivät niidenkin rahat lypsämään itselleen. Tuo jenkkien rahanahneus on tosiaan karannut käsistä. Joka ikisestä asiasta pitää rahaa saada. HYI HYI!
      Ja ulkomailla suomalaiset ovat venäjän ohella agressiivisia, moraalittomia (osuu muuten sinuun hyvin) ja alkoholisoituneita kaikki tyynni, eiköhän meidänkin pitäisi tuon stereotypiän takia räjähtää ilmaan.

      Lainaa

    50. Tulos: +31 (33 ääntä)
      huohh: No kylläpä näyttää ihmiset täällä tietävän kaiken Salosta ja salolaisista! Hah, nauran vaan Itse tunnen ko henkilön ja oon kyllä osasta asioista eri mieltä mut monesta viel samaa mieltä ja kaipa se hommansa osaa vaikka mielipiteitä löytyykin. Inhottavaa vaan kun tollasten henkilöitten nimet saa laittaa kokonaan ja täällä sit ihmiset nimimerkkien takana kertoo mielipiteensä, hyvä se onkin nimettömänä sanoo.
      Poliitikot ovat julkisuuden henkilöitä. Miksei heidän nimiään saisi laittaa näkyviin? Minusta on myös tärkeää, että jos poliitikko sekoilee, niin täytyy saada tietää siitä. Näitä ihmisiähän äänestetään. Kyllä minä haluan tietää millaisista "vitseistä" äänestettävä pitää. Ystäväsi kokee varmaan nyt olevansa ajojahdin uhri ja median mustamaalauskampanjan kohde. Kyseessähän oli kuitenkin vitsi, joka nauratti kertojaa itseään todella paljon.

      Lainaa

    51. Tulos: +16 (24 ääntä)
      Odottakaamme vakiopersupuolustusta; Kännis ja läpäl.

      Lainaa

    52. Tulos: -7 (11 ääntä)
      Kattokaas ton osotteen kohdalta: Nain salossa, nauran maha kipeänä :-D

      Lainaa

    53. Tulos: +18 (26 ääntä)
      jarppa: Heh, haukkukaa vaan persuja. 20 prosenttia kansasta kuitenkin äänesti heitä viime eduskuntaavaleissa, ja itse äänestän seuraavissa, sillä sain äänioikeuden vasta viime vuonna.
      Itse en äänestäisi, jos tietäisin että puolueessa 1 % on järkevää porukkaa ja loput 99 % urpoja.

      Lainaa

    54. puolueesta sikiää 23.4.2013 16:41
      Tulos: +19 (23 ääntä)
      Julle: Nyt on näemmä poistanut tämän seinältään. Kunnon pelle, seisoisi edes sanojensa takana mutta taitaa olla liikaa vaadittu tuolta porukalta… Toi koko puolue on niin täysi vitsi että ei tosikaan, Soini tuntuu olevan ainut täysipäinen koko sakista.
      ei kait nyt persut sanojensa takana seiso, sehän on puoleohjelmassa sanottu, että puhutaan paskaa ja haukutaan ja sitten mennään piiloon

      Lainaa

    55. Tulos: +19 (23 ääntä)
      jarppa: Heh, haukkukaa vaan persuja. 20 prosenttia kansasta kuitenkin äänesti heitä viime eduskuntaavaleissa, ja itse äänestän seuraavissa, sillä sain äänioikeuden vasta viime vuonna.
      Itseasiassa Suomen kansalaisista persuja äänesti n. 11 %. Äänioikeutetuista persuja äänesti n. 12,76 %. Äänestäneistä persuja äänesti 19,05 %. Ja joka tapauksessa vähintään 80 % suomalaisista äänesti jotain muuta puoluetta kuin persuja.

      Lainaa

    56. Tulos: +21 (23 ääntä)
      Hirvimäki selittää facesivuillaan yhdessä kommentissa. että: " joo niin perhana näyttää [että päädyin feissarimokiin]. No mut näillä mennään eli en puhu siitä enempää. Tyhymä kämmi jossa sain aikaiseksi tekstilläni väärinkäsityksen että olisin nauranut." Mitä tuo "Hahaa" tuossa kommentin alussa tarkoittaa, jos se ei naurua? Erikoinen on myös toisen kirjoittajan kommentti: "naamakirjassa ei saa kirjoittaa mitään negatiivista. tästä on tullut tällainen happyhappy- kukkahattu sivusto jossa ei saa puida mitään aamulenkkiä, joulusiivousta tai vauvan ensihammasta syvällisempää asiaa ilman että joku pelle jossain loukkaantuu." No, onhan tuo toisten ihmisten kuolemalla naureskelu negatiivista, kyllä ja hyvinkin epätoivottua, kyllä. Muttei pelkästään naamakirjassa, eiköhän se nyt mene ihan jokapäiväisten käyttäytymissääntöjen puitteisiin, ettei toisten epäonnelle naureskella ja että vainajia kohdellaan kunnioittavasti?

      Lainaa

    57. Tulos: -11 (17 ääntä)
      Olisi aluksi luullut vasemmistolaisen viestiksi, he kun eivät siedä Amerikkaa.

      Lainaa

    58. Tulos: -7 (25 ääntä)
      Mielestäni persuista järkevimmät henkilöt ovat Halla-aho ja Soini. Halla-aholla on todella hyviä pointteja tietyissä asioissa ja osaa perustella argumenttinsa todella hyvin. Okei, en ole samaa mieltä tietyistä asioista hänen kanssaan (kuten ettei homot sais mennä naimisiin). Mutta esim. maahanmuutosta hänellä on hyviä pointteja ja näkemyksiä (okei on se muutaman kerran möläytellyt ihan käsittämättömiä juttuja, mutta suurimmaksi osaksi ihan hyviä pointteja). Timo Soinilla on puolestaan hyviä kannanottoja näihin EU-asioihin. (Toki en ole samaa mieltä siitä, ettei nainen saisi tehdä aborttia tai homot mennä naimisiin). Mutta mitä muihin persuihin tulee, niin en voi sanoa muuta kuin että ovat kyllä aikamoista roskasakkia.

      Lainaa

    59. Horst van der Badenhorst 25.4.2013 13:02
      Tulos: -12 (18 ääntä)
      On perin ikävää, että suuri osa kansasta tyhmästi yleistää ja leimaa kaikki persut samanlaisiksi idiooteiksi parin tällaisen yksittäisen aivokääpiön takia. Tämä herra valtuutettu on häpeäksi kaikille persuille, jos iloitsee tällaisesta asiasta. Kyllähän näitä nyrjähtäneitä on joka puolueessa, ei se ole pelkästään persujen juttu.

      Lainaa

    60. Tulos: +17 (21 ääntä)
      Näinhän se on, joka puolueen eduskunta-avustajathan ovat liittymässä uusnatsijärjestöihin, ehdottavat homojen ja somalien asuttamista Ahvenanmaalle ja lahjoittelevat Hitler-kelloa fasistijärjestöille... Eikun hetkinen. Oikeastaan sitä kyllä taitavat tehdä vain persut.

      Lainaa

    61. Peruuttamaton riikinkukko 13.9.2020 19:24
      Tulos: +1 (1 ääni)
      Timo Soinihan ei nykyään ole persu, vaan sininen. Sinne loikkasi ne pykälän verran fiksummat (mikä ei kerro tasosta vielä mitään).

      Lainaa

    62. Kitkerä pomelo 28.3.2021 18:29
      Tulos: -3 (3 ääntä)
      Hrr..: Olisi aluksi luullut vasemmistolaisen viestiksi, he kun eivät siedä Amerikkaa.
      No mitäs persut sitten ovat jos eivät vasemmistolaisia? Ja tyhmiä.

      Lainaa

    Lue lisää

    Kommentoi

    Avatar

    Vastaa

    Nimikone

    Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

    Avainsanat: Teksas, Texas, räjähdys, usa, Yhdysvallat, lannoitehdas, onnettomuus