Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Karmiva kerrostalo

"Kuukauden ajan joku sairas naapurini on tehnyt mitä erikoisempia temppuja."
Suurenna näkymä
Karmiva kerrostalo

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 53 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Tulos: -227 (787 ääntä)
   Kirjoitustaidosta päätellen ulkomaalais taustainen.

   Lainaa

  2. Myrkkymuratti 11.4.2013 3:58
   Tulos: +997 (1039 ääntä)
   Ei tullut missään vaiheessa mieleen soittaa poliisille tai vaikkapa ottaa yhteyttä isäinnöitsijään tms?

   Lainaa

  3. Tulos: +698 (714 ääntä)
   Tuohan vois mennä jo jollain tasolla ahdistelun puolelle.....creepy!

   Lainaa

  4. Tulos: -105 (213 ääntä)
   Joko jollain on hyvä huumorintaju, tai sitten joku on hyvin, hyvin sairas. Tai ehkä hän on sairas mutta tietää olevansa myös hauska?

   Lainaa

  5. Tulos: +1032 (1166 ääntä)
   Tonzo: Kirjoitustaidosta päätellen ulkomaalais taustainen.
   Kirjoitustaidosta päätellen sinäkin olet ulkomaalaistaustainen.

   Lainaa

  6. Tulos: -223 (335 ääntä)
   Ja lappu kirjoitettu kädellä eikä tietokoneella - ainakin tunnistaa nopeasti. eli nainen asialla

   Lainaa

  7. Tulos: +179 (243 ääntä)
   Tonzo: Kirjoitustaidostapäätellen ulkomaalais taustainen.
   Ulkomaalais_____________taustainen

   Lainaa

  8. Tulos: +80 (106 ääntä)
   Eikö kukaan huomannu tota "Jaakko" sensurointia. Ylemmässä sitä ei lue, alemmassa lukee.

   Lainaa

  9. Tulos: +159 (161 ääntä)
   Pena: Eikö kukaan huomannu tota “Jaakko” sensurointia. Ylemmässä sitä ei lue, alemmassa lukee.
   Veikkailen, että ylemmästä on sensuroitu pois joku "jack the man" tyylinen väännös, tai sitten nimi on joku harvinaisempi ulkomaalainen ja kaverit kutsuvat Jaakoksi. Jossain toisessa mokassa oli sama ja kommenteissa joko tyyppi itse tai ylläpito selitti näin.

   Lainaa

  10. Tulos: +134 (142 ääntä)
   Jos toi olis kaveruksien välinen jäynä, niin olisi varmasti hauska jos heidän huumori on tuollaista että kuka tekee toiselle parhaan pilan, kun Henna saisi tietää niin olisi varmasti makeat naurut likallakin edessä. Mutta jos kyseessä täysin vieras naapuri jota ei ole koskaan nähnytkään niin tuo menee jo häirinnäksi. Tulee käyttämätön tamppooni luukusta niin kyllä siinä vaiheessa mulla sanoisi päänsisällä joku että nyt sitte perkele loppuu jo! Se nyt vielä olisi puuttunut että olisi ollut käytetty tamppooni...

   Lainaa

  11. hieno maa hienot ihmiset 11.4.2013 9:38
   Tulos: +165 (197 ääntä)
   Yläkerrasta kuuluu usein pahoinpitelyn ääniä...?!? Ja kyseinen naishenkilö on on kohauttanut hartioita ja laittanut telkkaria kovemmalle? Ei sitten ole viitsinyt vaivautua soittamaan poliisille jos kerta useasti toistuvasta tilanteesakin on kysymys kuten mainitsi..

   Lainaa

  12. Tulos: +101 (113 ääntä)
   Minulla oli joskus samanlainen sairas naapuri. Teki kiusaa pitkään, teki täysin aiheettomia valituksia minusta, laitteli sairaita kirjeitään postilaatikosta jnejne.. Koitin ensin diplomatiaa ja käydä keskustelemassa herran kanssa. Ei avannut koskaan oveaan. Seuraavaksi otin yhteyttä isännöitsijään, mutta se munaton vätys ei saanut mitää aikaiseksi. Sitten kun se alkoi pieksämään harjalla (?) lattiaani alhaalta päin yöaikaan, kun nukuin, pato murtui.. Keräsin venkulat kasaan ja oli kyläilyn aika. Kyllä se ovi aukesi, kun tarpeeks pitkään odotti. *SENSUROITU TEKSTI* ja tämän jälkeen Kasper-kummitusta muistuttanut mies jätti rauhaan. Kaikilla tähän ei ole mahdollisuutta, mut jos sellainen on, niin tee se. Tai luovuta ja muuta pois.

   Lainaa

  13. Tulos: -83 (105 ääntä)
   Myrkkymuratti: Ei tullut missään vaiheessa mieleen soittaa poliisille tai vaikkapa ottaa yhteyttä isäinnöitsijään tms?
   Minkätakia????Minä menisin soittamaan ovikelloa ja löisin hampaat kurkkuun.

   Lainaa

  14. Tulos: +101 (101 ääntä)
   Naapurit osaavat olla varsin helvetillisiä. Asuit sitten missä vain, vaikka omakotitalossa. Siinä on vitsit vähissä kun tarpeeksi kiusaamishaluiset päätyvät asumaan liian lähelle. (Jos on aikaa ja halua, niin ei varmaan 10 kilometrinkään välimatka auta).

   Lainaa

  15. ystäväkasvi 11.4.2013 11:30
   Tulos: -55 (87 ääntä)
   Kyseinen lappu on kirjoitettu naisen käsialalla, joten pensselimestarin jäljet antavat lisää johtolankoja oikean naapurin löytämiseksi ja banaani

   Lainaa

  16. Tulos: -25 (57 ääntä)
   Siinä hienosti lavastettu ulkomaalainen naapuri syntipukiksi

   Lainaa

  17. Yli opistö hörhö 11.4.2013 11:55
   Tulos: +71 (97 ääntä)
   sadasdsa: Ja lappu kirjoitettu kädellä eikä tietokoneella – ainakin tunnistaa nopeasti. eli nainen asialla
   What? Taidanpa olla sitten nainen itsekin kun en omista tulostinta.. Välillä mietin minkälaisia lahopäitä täälläkin käy kommentoimassa :D Mut joo, ottaisin kyllä isännöitsijään ensin yhteyttä ja sen jälkeen mahdollisesti poliisiin. Jollakin on yksi tai kaksi ruuvia löysällä.

   Lainaa

  18. Yli opistö hörhö 11.4.2013 11:56
   Tulos: +104 (112 ääntä)
   isomies: Minkätakia????Minä menisin soittamaan ovikelloa ja löisin hampaat kurkkuun.
   Keneltä? Jokaikiseltä naapurilta?

   Lainaa

  19. Tulos: +68 (84 ääntä)
   Tonzo: Kirjoitustaidostapäätellen ulkomaalais taustainen.
   Voisi ne yhdyssanat oppia ennen kun arvostelee muiden kirjoitusasua. Vai oletko kenties "ulkomaalais taustainen maahan muuttaja"?

   Lainaa

  20. Tulos: +56 (62 ääntä)
   Ei vissiin ole käynyt mielessäkään, että voisi vaikka isännöitsijälle tuosta jo ilmoitella... tai viranomaisille.

   Lainaa

  21. Tulos: -23 (53 ääntä)
   isomies: Minkätakia????Minä menisin soittamaan ovikelloa ja löisin hampaat kurkkuun.
   ihme ettei kieli kurkkuu c;

   Lainaa

  22. Tulos: +117 (127 ääntä)
   Varmaan tohon ulkomaalaistaustaisuuteen viittaa esim. yhdyssanavirheitä enemmän sijamuotojen virheet. Vaikka moni suomalainen feilaa yhdyssanat, menevät sijamuodot natiivipuhujilla pääsääntöisesti oikein, kun taas ei-natiiveille ne ovat vaikeimpia. Sikäli tosin tuo itsessään ei todista mitään, joskin hyökkäykset ekan kommentoijan ehdotusta ulkomaalaistaustaisuutta vastaan on hassun aggressiivisia (ulkkarius on nimittäin kiistatta mahdollista, ihan yhtä lailla kuin suomalaisuuskin). Myöskään tekijän sukupuoli ei ilmene, sillä valitettavasti miesten ja naisten käsialat eivät ole ihan samalla lailla määrättyjä kuin tietokoneen fontti (niin uskomatonta kuin se onkin, voi naisella olla miesmäinen käsiala ja päinvastoin). Ilmoittaisin poliisille tai isännöitsijälle.

   Lainaa

  23. Tulos: +62 (66 ääntä)
   isomies: Minkätakia????Minä menisin soittamaan ovikelloa ja löisin hampaat kurkkuun.
   Oikein hyvä idea! Siinähän saattaisi saada nuori nainen itse nyrkistä, jos joku "isomies" sattuisi olemaan kotona.

   Lainaa

  24. Tulos: -4 (30 ääntä)
   Meilläkin oli yksi ärsyttävä naapuri, joka onneksi muutti pois. Itse asun siis omakotitalossa ja kerran tää muija oli vaan tullut meijän pihalle leikkaamaan pensas-aitaa joka "erotti" meidän pihat toisistaan. Minä sitten menin kysymään, että mitäs se oikein luulee tekevänsä niin tää nainen vastas, että "Minä olen nämä pensaat tähän istuttanu joten ne kuuluu minulle. Jos te ette niitä itse leikkaa niin sitten leikkaan minä". Ei siitä jaksanu lähteä kinaamaan joten jätettiin mummo harrastuksensa pariin. Täytyy kyllä sanoa että ne hienot pensaat oli kyllä tosi rumat sen jälkeen. Kaikki vihertävät oksat se oli leikannu pois, eikä ees jälkiään siivonnu vaan jätti koko homman meille.

   Lainaa

  25. Tulos: +26 (32 ääntä)
   No onneksi se tampaxi ei sentään ollut käytetty : D

   Lainaa

  26. Hiekkakissa 11.4.2013 15:58
   Tulos: -4 (20 ääntä)
   Mila: Meilläkin oli yksi ärsyttävä naapuri, joka onneksi muutti pois. Itse asun siis omakotitalossa ja kerran tää muija oli vaan tullut meijän pihalle leikkaamaan pensas-aitaa joka “erotti” meidän pihat toisistaan. Minä sitten menin kysymään, että mitäs se oikein luulee tekevänsä niin tää nainen vastas, että “Minä olen nämä pensaat tähän istuttanu joten ne kuuluu minulle. Jos te ette niitä itse leikkaa niin sitten leikkaan minä”. Ei siitä jaksanu lähteä kinaamaan joten jätettiin mummo harrastuksensa pariin. Täytyy kyllä sanoa että ne hienot pensaat oli kyllä tosi rumat sen jälkeen. Kaikki vihertävät oksat se oli leikannu pois, eikä ees jälkiään siivonnu vaan jätti koko homman meille.
   Ehkä pensaan juureen lorahtaa hämärällä vahingossa vähän myrkkyä? :)

   Lainaa

  27. Tulos: +3 (27 ääntä)
   Tonzo: Kirjoitustaidostapäätellen ulkomaalais taustainen.
   Samaa voisi samoin perustein päätellä sinusta.

   Lainaa

  28. Tulos: -72 (86 ääntä)
   Mila: Meilläkin oli yksi ärsyttävä naapuri, joka onneksi muutti pois. Itse asun siis omakotitalossa ja kerran tää muija oli vaan tullut meijän pihalle leikkaamaan pensas-aitaa joka “erotti” meidän pihat toisistaan. Minä sitten menin kysymään, että mitäs se oikein luulee tekevänsä niin tää nainen vastas, että “Minä olen nämä pensaat tähän istuttanu joten ne kuuluu minulle. Jos te ette niitä itse leikkaa niin sitten leikkaan minä”. Ei siitä jaksanu lähteä kinaamaan joten jätettiin mummo harrastuksensa pariin. Täytyy kyllä sanoa että ne hienot pensaat oli kyllä tosi rumat sen jälkeen. Kaikki vihertävät oksat se oli leikannu pois, eikä ees jälkiään siivonnu vaan jätti koko homman meille.
   Ja kumpikos tässä tarinassa on se ärsyttävä naapuri ? Jos sä oot jättänyt pensasaidan ajallaan leikkaamatta, totta hemmetissä se on ruman näköinen sit kun sitä joutuu leikkaamaan liikaa kerralla. Leikkaamisen tarkoituksenahan on saada se kasvamaan tiheempänä. Sitäpaitsi jotkut kasvit hoitamattomina alkavat levittää kasvitauteja. Mullakin on ollut sellanen naapuri joka halusi kasvattaa pihaansa jonkun hemmetin aarnimetsän. Myrkytin sen koiran ja kusin sen kaivoon.

   Lainaa

  29. Tulos: 0 (48 ääntä)
   Ihan mitenkään olematta rasisti, tuo käsiala on venäläis- tai virolaissyntyisen käsialaa. Sen verran paljon olen ko. taustaisten henkilöiden käsinkirjoitettuja tekstejä lukenut...

   Lainaa

  30. Tulos: +39 (45 ääntä)
   Savotar: Ihan mitenkään olematta rasisti, tuo käsiala on venäläis- tai virolaissyntyisen käsialaa. Sen verran paljon olen ko. taustaisten henkilöiden käsinkirjoitettuja tekstejä lukenut…
   Hannan yläkerrassa asuu venäläisiä, että melko hyvin analysoitu!

   Lainaa

  31. Tulos: +24 (48 ääntä)
   Yli opistö hörhö: What? Taidanpa olla sitten nainen itsekin kun en omista tulostinta.. Välillä mietin minkälaisia lahopäitä täälläkin käy kommentoimassa
   Olisikohan sadasdsa kuitenkin tarkoittanut, että käsiala oli naisellinen?

   Lainaa

  32. Tulos: +25 (25 ääntä)
   Hyi hemmetti. Soitto poliisille vaan.

   Lainaa

  33. Tulos: +80 (84 ääntä)
   Tylsimys: Ja kumpikos tässä tarinassa on se ärsyttävä naapuri ? Jos sä oot jättänyt pensasaidan ajallaan leikkaamatta, totta hemmetissä se on ruman näköinen sit kun sitä joutuu leikkaamaan liikaa kerralla. Leikkaamisen tarkoituksenahan on saada se kasvamaan tiheempänä. Sitäpaitsi jotkut kasvit hoitamattomina alkavat levittää kasvitauteja. Mullakin on ollut sellanen naapuri joka halusi kasvattaa pihaansa jonkun hemmetin aarnimetsän. Myrkytin sen koiran ja kusin sen kaivoon.
   Minä tein toisinpäin. Kusin naapurin koiraan ja myrkytin kaivon. Koira jäi henkiin, naapuri ei :D

   Lainaa

  34. Tulos: +31 (47 ääntä)
   Voihan myös olla niin, että kyseessä oleva naapuri sairastaa skitsofreniaa, ajatusten kirjoittaminen ei tällöin onnistu ihan kieliopillisesti oikein. Vois myös noista "kiusanteoista" päätellä ettei oo ihan kaikki ruuvit paikoillaan.
   hieno maa hienot ihmiset: Yläkerrasta kuuluu usein pahoinpitelyn ääniä…?!? Ja kyseinen naishenkilö on on kohauttanut hartioita ja laittanut telkkaria kovemmalle? Ei sitten ole viitsinyt vaivautua soittamaan poliisille jos kerta useasti toistuvasta tilanteesakin on kysymys kuten mainitsi..
   Entä jos naapurit ovat herskanarkkareita tai todella alkoholisoituneita ja väkivaltaisia ihmisiä? Ei ole varmasti helppo lähtee tekee ilmoitusta, varsinkin jos pelkona on se että ensi kerralla kun avaat oman ovesi niin joku nisti tuikkaa puukolla kylkeen. Puhumattakaan näistä eri kulttuuriin omaavista ihmisistä joilla kosto on ns. normaalia välienselvittelyjä, varsinkin sukujen välillä.

   Lainaa

  35. Tulos: -45 (57 ääntä)
   Mee trollaan muiden kielipoliisien kanssa jonnekkin muualle jonne.
   tragedy: Kirjoitustaidosta päätellen sinäkin olet ulkomaalaistaustainen.

   Lainaa

  36. Tulos: -43 (55 ääntä)
   Kuten arvasin mihin nämä tardit takertuu, haha! Sen huomaa ihan muusta kun yhdyssana virheistä vitun pässit.
   saku: Voisi ne yhdyssanat oppia ennen kun arvostelee muiden kirjoitusasua. Vai oletko kenties “ulkomaalais taustainen maahan muuttaja”?

   Lainaa

  37. tota noin.. 12.4.2013 2:13
   Tulos: -21 (21 ääntä)
   So what? Itse en jaksaisi vaivautua edes pohtimaan moista.

   Lainaa

  38. Tulos: +33 (53 ääntä)
   Tylsimys: Ja kumpikos tässä tarinassa on se ärsyttävä naapuri ? Jos sä oot jättänyt pensasaidan ajallaan leikkaamatta, totta hemmetissä se on ruman näköinen sit kun sitä joutuu leikkaamaan liikaa kerralla. Leikkaamisen tarkoituksenahan on saada se kasvamaan tiheempänä. Sitäpaitsi jotkut kasvit hoitamattomina alkavat levittää kasvitauteja. Mullakin on ollut sellanen naapuri joka halusi kasvattaa pihaansa jonkun hemmetin aarnimetsän. Myrkytin sen koiran ja kusin sen kaivoon.
   Ootko ihan pimee? mitä se koira sulle muka teki? sinä se tässä sairas olet!

   Lainaa

  39. Tulos: -23 (25 ääntä)
   Nyt muuten tuli feissarimokista kiva pilailuvinkki. :DD

   Lainaa

  40. Varokaa sakottajia 12.4.2013 18:06
   Tulos: +13 (23 ääntä)
   sadasdsa: Ja lappu kirjoitettu kädellä eikä tietokoneella – ainakin tunnistaa nopeasti. eli nainen asialla
   Tunnne muuten useankin eri miehen, jonka kirjoitustyyli on hyvinkin samantyyppinen, kuin lapun kirjoittajalla. Revippä siitä. (;

   Lainaa

  41. Tulos: -9 (23 ääntä)
   Kuuluu hakkaamisen ja pahoinpitelyn ääniä... Vai niin, no hyvä että hakkaaminen on mainittu erikseen, se kun ei ole pahoinpitelyä?

   Lainaa

  42. Tulos: +24 (34 ääntä)
   Tylsimys: Ja kumpikos tässä tarinassa on se ärsyttävä naapuri ? Jos sä oot jättänyt pensasaidan ajallaan leikkaamatta, totta hemmetissä se on ruman näköinen sit kun sitä joutuu leikkaamaan liikaa kerralla. Leikkaamisen tarkoituksenahan on saada se kasvamaan tiheempänä. Sitäpaitsi jotkut kasvit hoitamattomina alkavat levittää kasvitauteja. Mullakin on ollut sellanen naapuri joka halusi kasvattaa pihaansa jonkun hemmetin aarnimetsän. Myrkytin sen koiran ja kusin sen kaivoon.
   Siellä ne pensaat on kuule monia vuosia ihan ilman hoitoa kasvanu. Kyllä ne ite pitää ittestään huolen. Muutenkin vähän epäilen, ettei hän oikeasti niitä pensaita itse ollut istuttanut. Jokaista rakennusta täällä ympäroi jonkinnäköinen pensasaita ja muutenkin kyseinen nainen oli hieman noh... Sanotaan vaikka näin nätisti, ettei ollut ihan kaikki muumit laaksossa. Muutenkin minkälainen naapuri menee toistenpihoille ns. turmelemaan toisten omaisuutta vain sen perusteella, että se ei omaan silmään näytä hyvältä? Jos hän ne puskat halus niin leikattavan niin ois voinu vaikka meille imottaa, eikä mennä suinpäin itse saksimaan. Mutta tästä on jo parikesää aikaa ja kyllä meidän isä on aina niitä ylimääräsiä saksinu pois. Ja oisit ny herraisä jättäny koiran rauhaan ja, vaikka mielummi kussu ja myrkyttäny kaivon.

   Lainaa

  43. Tulos: +6 (10 ääntä)
   Miks tää Hanna ei tee mitään asialle, vaan huutelee siitä facebookissa? :O isännöitsijälle soittoa tietenkin!

   Lainaa

  44. Tulos: -4 (12 ääntä)
   Tonzo: Kirjoitustaidostapäätellen ulkomaalais taustainen.
   No se ei tullut yllätyksenä.

   Lainaa

  45. Tulos: +2 (20 ääntä)
   Luumu: Olisikohan sadasdsa kuitenkin tarkoittanut, että käsiala oli naisellinen?
   Miksi tämä henkilö ei sitten sanonut tätä? Kirjoitti vain, että "Ei ole kirjoitettu tietokoneella vaan käsin. Nainen asialla". Ei mitään mainintaa käsialasta tai vastaavasta. Henkilö sanoi ainoastaan että "Ei tietokonetta kotona = höhö nainen ei ymmärrä tekniikkaa varmaan hurhur"

   Lainaa

  46. Tulos: +2 (6 ääntä)
   Miksi ihmeessä hän ei soita poliisille?!

   Lainaa

  47. Tulos: +18 (20 ääntä)
   Hmm.. Onkohan mahdollista että isännöitsijälle ja poliisille olisi ilmoitettu, vaikka jakaakin tämän facessa?

   Lainaa

  48. Tulos: +7 (13 ääntä)
   Ai jaa se kysy vinkkejä. Ei kai sitten.

   Lainaa

  49. Tulos: +1 (5 ääntä)
   Tonzo: Kirjoitustaidostapäätellen ulkomaalais taustainen.
   Kirjoistuksen ulkoasusta päätellen ei kirjoitustaitoinen :)

   Lainaa

  50. Tulos: +1 (3 ääntä)
   Tonzo: Kirjoitustaidostapäätellen ulkomaalais taustainen.
   Samoin sinä?

   Lainaa

  51. Tulos: -17 (19 ääntä)
   Itse asuin joskus kerrostalossa, jossa mainokset jätettiin aina rapun aulaan, josta jokainen sai omat mainoksensa noutaa. Jospa tässä tapauksessa mainokset kulkeutuvat asukkaalta toiselle. Omansa ottanut puottaa seuraavalle ja niin edelleen ylimpään kerrokseen asti... Kukaan ei vain kertonut tälle asukkaalle, miten asia on hoidettu.. Tuli siis vaan mieleen.

   Lainaa

  52. Tulos: +17 (19 ääntä)
   Mukku: Itse asuin joskus kerrostalossa, jossa mainokset jätettiin aina rapun aulaan, josta jokainen sai omat mainoksensa noutaa. Jospa tässä tapauksessa mainokset kulkeutuvat asukkaalta toiselle. Omansa ottanut puottaa seuraavalle ja niin edelleen ylimpään kerrokseen asti… Kukaan ei vain kertonut tälle asukkaalle, miten asia on hoidettu.. Tuli siis vaan mieleen.
   Kukaan ei myöskään kertonut ettei tamponeja tarvitse kyselemättä jaella? Tai ettei asukkaille tarvitse muiden viedä mainoksia, saati erikseen sitä muiden puolesta pyytää lapulla, kysymättä asianosaisilta? Muutenkin hiukka sekava tuo tekstisi. Ensinnäkin miksi itsepalvelumainoksia kukaan 'puottais seuraavalle' kun pointti on se että niistä saa jokainen haluava ottaa omansa? Ja toiseksi: tämä tyyppi asuu kerrostalossa johon mainokset jaetaan joten miksi hän kuvittelee naapurin olevan mainoksia vailla, kun ne omastakin luukusta tuodaan muun postin mukana?

   Lainaa

  53. Tulos: -2 (2 ääntä)
   sadasdsa: Ja lappu kirjoitettu kädellä eikä tietokoneella – ainakin tunnistaa nopeasti. eli nainen asialla
   Minäkin olin hanskalla, mutta veikkaisin silti tussia. ;)

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Avainsanat: kerrostalo, lappu, viesti, rappu, naapuri, pelottava