Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Kansalaistaistelija

"Minä vastaan Lappuliisa."
Suurenna näkymä
Kansalaistaistelija

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 63 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Tulos: +1143 (1203 ääntä)
   Hieno mies, ei voi tähän muuta sanoa :)

   Lainaa

  2. Tulos: +722 (766 ääntä)
   Tuommosia lappuristokyttääjiä oikeasti olemassa? :o Hyi saatana..

   Lainaa

  3. Myrkkymuratti 11.4.2013 4:00
   Tulos: +761 (801 ääntä)
   Oikea (kiivihedelmänvihreäsilmäinen) sankari!

   Lainaa

  4. Tulos: -272 (356 ääntä)
   Olipas pitkä tarina

   Lainaa

  5. Tulos: +336 (360 ääntä)
   sankarillista toimintaa :D harmi vain ettei ole vielä täysin onnistunut tehtävässään

   Lainaa

  6. Tulos: +875 (901 ääntä)
   Pusikkoon pysäköity skootteri lienee myöskin virheellisesti pysäköity...

   Lainaa

  7. Tulos: +29 (131 ääntä)
   No Turkulaista toimintaa :)

   Lainaa

  8. Homo-Petteri 11.4.2013 7:39
   Tulos: +264 (312 ääntä)
   Because he's the hero Turku needs, but not the one it deserves.

   Lainaa

  9. Tulos: +171 (183 ääntä)
   Piha kuuluu yksityisen pysäköinninvalvonnan piiriin. Koittavat varmaan kerätä mahdollisimman paljon rahaa ennen kuin koko touhu kielletään.

   Lainaa

  10. Tulos: +201 (205 ääntä)
   Tonzo: Tuommosia lappuristokyttääjiä oikeasti olemassa? Hyi saatana..
   On. Mua yritettiin "sakottaa" myös vastaavalla tavalla, tosin tappelin vastaan sillä olin pakkaamassa autoa viikonloppureissua varten. Totesin, että ko. sakottajan on pitänyt nähdä, että kamaa roudataan eikä auto ole huvikseen rapun oven holleilla (ei edessä, eikä edes mahd. pelastusajoneuvojen tiellä). Lähin vierasparkkis olisi ollut viiden talon päässä (hyvin iso taloyhtiö). Just yksityinen firma kyseessä.

   Lainaa

  11. Tulos: +123 (143 ääntä)
   On erittäin helpottavaa kuulla että tollaisia arjen sankareita vielä on. Haluaisin tavata:D

   Lainaa

  12. Tulos: +123 (123 ääntä)
   Tietysti asiasta voi Turun kaupungille lähettää tulikivenkatkuisen kirjeen. Epäilen kuitenkin sen olevan turhaa em. parkkipaikan valvonnan ollessa yksityisellä parkkifirmalla, joka varmasti mielellään tahkoo tuloja 1000e/tunti mikäli sillä on siihen vain mahdollisuus.

   Lainaa

  13. Tulos: +63 (79 ääntä)
   Petteri on iha loisto! Sen kuvamanipulaatiotkin on niin hulvattomia. :--)

   Lainaa

  14. Tulos: +145 (157 ääntä)
   Hieno, inspiroiva tarina! Petteri uhrasi jopa ruokanautintonsa puolustaakseen oikeudenmukaisuutta. (Kebab on mitä todennäköisimmin jäähtynyt ja mahdolliset ranskalaiset/lohkoperunat ym. muuttuneet löllöiksi 18 minuutin aikana.)

   Lainaa

  15. Tulos: +8 (42 ääntä)
   Platform: Pusikkoon pysäköity skootteri lienee myöskin virheellisesti pysäköity…
   Itseasiassa ei jos kyseessä on moposkootteri, sellainen nimittäin pysäköidessä rinnastetaan polkupyörään, joten sen saa pysköidä melkeen minne vaan.. Jos taas kyseessä on mopoa isompi, ns. motoskootteri eli moottoripyörä, niin silloin tuo pitäisi olla pysäköitynä parkkiruutuun tms. "viralliseen" paikkaan.. Mutta mitä itse juttuun tulee niin aika erikoista toimintaa kyllä.. Käsittääkseni pysäköinninvalvojilla ei esim. palkkaan vaikuta kuinka monta virhemaksua kirjoittaa, näin ainakin julkisella puolella, yksityisistä firmoista en tiedä.. Vaikka voihan se olla että näillä valvojilla on työkavereiden kesken joku oma kilpailu, minkä perusteella jaetaan sit perjantaipulloa tai muuta vastaavaa..

   Lainaa

  16. Tulos: +51 (63 ääntä)
   Voi Petteri, olet sankarini! Äärettömän jaloa toimintaa puuttua asioihin tuolla tavalla ja lähteä auttamaan vilpittömästi muita. Olet mahtava!

   Lainaa

  17. Tulos: -1 (33 ääntä)
   MAAILMAN IHANIN PETE <3

   Lainaa

  18. Tulos: -26 (56 ääntä)
   Voi ny vittu. Ei kai tuo "lappuristo" ole nykyään jokin yleisessä käytössä oleva?

   Lainaa

  19. kurkkusalaatti 11.4.2013 10:08
   Tulos: +102 (108 ääntä)
   Tää tapaus pääty tän päivän Turun Sanomiinkin... :D

   Lainaa

  20. Tulos: +72 (90 ääntä)
   Olen yksityisellä parkkipirkkona, ja tuo toiminta menee jo yli. Itsehän en ollenkaan kyttää. Ei jaksa jumittaa jossain puskassa koko työpäivää. Suurin osa työajastani meneekin toimistolla istuessa netissä. Ehkä kerran tunnissa käväisen pyörähtämässä parkkipaikalla. Eikö tuolla koulun parkkipaikalla ole mitään pysäköintiohjeita? Kylttiä jossa kerrotaan se iänikuinen "pysäköimällä hyväksyt ehdot" tai kylttiä jossa kerrotaan kuinka pysäköidä.

   Lainaa

  21. Tulos: +33 (37 ääntä)
   Mulle on ainakin kyseisellä parkkipaikalla ilmestynyt pysäköintilupa tuulilasiin :D

   Lainaa

  22. Tulos: +27 (49 ääntä)
   Muistattehan, että yksityisten parkkifirmojen sakkoja ei täydy maksaa. On meinaan luvatonta toimintaa. Sieltä tulee kyllä uhkailuja uhkailun perään, mutta kun sanotte kertovanne asiasta poliisille - zädäm, uhkailut loppuvat kuin seinään.

   Lainaa

  23. Tulos: +10 (10 ääntä)
   http://oikeusjakohtuus.blogspot.fi/search/label/Yksityinen%20pys%C3%A4k%C3%B6inninvalvonta

   Lainaa

  24. Tulos: -112 (170 ääntä)
   Jätkähän on aivan uskomaton urpo. Ei kai se sen "parkkiriston" syy ole, että sinne ei saa pysäköidä. Sehän tekee vain työtään. Jos noin pahasti ärsyttää, niin ottaisi yhteyden jonnekin, ketkä vastaa noista minne saa pysäköidä ja minne ei. Ei tarvitisi vetä niitä kebabbeja väärään kurkkuun.

   Lainaa

  25. Tulos: +54 (66 ääntä)
   Hatunnosto tälle kansalaistaistelijalle. Mielestäni parkkiliisojen tai parkkiristojen tehtävä ei ole väijyä pensaissa koska voi iskeä sakottamaan, menee överiksi jo ton kyseisen parkkiriston toiminta.

   Lainaa

  26. Tulos: +36 (46 ääntä)
   Luuleeko ihmiset oikeasti, että yksityistä pysäköinninvalvontaa olisi, jos se olisi kerran kiellettyä? Ei tarvitse olla isokaan kaupunki, kun siellä näkyy näitä yksityisten firmojen kylttejä siellä sun täällä. Eiköhän joku taho puuttuisi asiaan, jos kyseinen toiminta olisi laitonta? Mutta vielä tuohon itse mokaan - on kyllä valvojalta typerää toimintaa. Ei ihme, että yksityisten firmojen maine on mitä on, jos kerran tuolla tavalla toimitaan. Petterille iso käsi!

   Lainaa

  27. Tulos: 0 (18 ääntä)
   Saatiin sakot sieltä siskon kanssa kun mentiin syömään viime talvena..jeejee

   Lainaa

  28. ystäväkasvi 11.4.2013 11:41
   Tulos: -23 (47 ääntä)
   Ajattelin aluks etten jaksa lukee mutta sitten otin itteeni niskasta kii ja luin ihan kokonaan!

   Lainaa

  29. Tulos: +22 (58 ääntä)
   Syö pääs
   endor: Jätkähän on aivan uskomaton urpo. Ei kai se sen “parkkiriston” syy ole, että sinne ei saa pysäköidä. Sehän tekee vain työtään. Jos noin pahasti ärsyttää, niin ottaisi yhteyden jonnekin, ketkä vastaa noista minne saa pysäköidä ja minne ei. Ei tarvitisi vetä niitä kebabbeja väärään kurkkuun.

   Lainaa

  30. ystäväkasvi 11.4.2013 12:59
   Tulos: -59 (75 ääntä)
   Älkää antako mulle miinusääniä

   Lainaa

  31. Tulos: -22 (44 ääntä)
   ööö yli 3000 tykkääjää ? ;o fame

   Lainaa

  32. Tulos: +30 (38 ääntä)
   Mut sehän on Petteri Poukka, ei sen nimeä ois tarvinnu peitellä. Jätkä on legenda omaa laatuaan. http://www.iltalehti.fi/digi/2012082115974449_du.shtml

   Lainaa

  33. ystäväkasvi 11.4.2013 15:02
   Tulos: -12 (20 ääntä)
   Jessica: ööö yli 3000tykkääjää ? ;o fame
   oisit mielummin sanonu että melkein 4000 tykkääjää

   Lainaa

  34. Olli Hästy 11.4.2013 16:33
   Tulos: -3 (21 ääntä)
   Turku mainittu, (kauppa)torilla tavataan!

   Lainaa

  35. Tulos: +3 (15 ääntä)
   Aattelin ensin että tl;dr mutta täähän olikin loistava! :D

   Lainaa

  36. Tulos: -17 (23 ääntä)
   Joku vissiin nähnyt Les Misérablesin äskettäin?

   Lainaa

  37. Tulos: -9 (21 ääntä)
   Oon kyllä varmasti lukenut tismalleen saman stoorin aikoja sitten jostain muualta. Eikö kukaan muu muista tällaista nähneensä?

   Lainaa

  38. Tulos: +3 (15 ääntä)
   ystäväkasvi:   
   Olisi mielummin pitänyt suunsa kiinni, kun ikinä sieltä ei mitään asiaa tule.

   Lainaa

  39. Tulos: -3 (13 ääntä)
   Äskeiseen kommentointiin siis tarkennus, jäi jostain syystä lainaus näkymättä..
   ystäväkasvi: Jessica: ööö yli 3000tykkääjää ? ;o fame oisit mielummin sanonu että melkein 4000 tykkääjää

   Lainaa

  40. harmaahärpäke 11.4.2013 18:26
   Tulos: +21 (25 ääntä)
   Tuo pysäköinninvalvoja ei ole kaupungin palkkaama, sillä kaupungin pysäköinninvalvojilla on yhtenäiset työasut. Alue on mitä ilmeisimmin yksityisen pysäköinninvalvonnan piirissä, siitä pitäisi olla iso ja näkyvä kyltti parkkipaikan portilla. Onko? En tiedä. Joka tapauksessa. Yksityinen pysäköinninvalvonta on melko hämärä ala muutenkin, eikä tuosta laki-ihmisetkään ole päässeet vielä oikein tolkkuihin onko se laillista vai ei. Kyseenalaista rahojen tahkontaa joka tapauksessa.

   Lainaa

  41. Tulos: -21 (35 ääntä)
   Zalazare: Hieno mies, ei voi tähän muuta sanoa
   Rikoksensuosija syyllistyy samaan rikokseen kuin rikoksentekijä. Rangaistuskin on sama. Tämä tiedoksi reppanalle, joka ei käsitä, miten tämä yhteiskunta toimii. On olemassa laillisia keinoja vaikuttaa siihen, missä pysäköinti on sallittua ja milloin.

   Lainaa

  42. Tulos: +8 (14 ääntä)
   essi: Oon kyllä varmasti lukenut tismalleen saman stoorin aikoja sitten jostain muualta. Eikö kukaan muu muista tällaista nähneensä?
   Kyllähän Petteri Poukan jutut sen verran facebookissa kiertää, että varmana olet nähnyt. Kannattaa muuten pistää tyyppi seurantaan, ni saa nauttia näistä verbaliikan (ja kuvamanipulaation) hedelmistä useamminkin.

   Lainaa

  43. Tulos: +32 (38 ääntä)
   Bee: Rikoksensuosija syyllistyy samaan rikokseen kuin rikoksentekijä. Rangaistuskin on sama. Tämä tiedoksi reppanalle, joka ei käsitä, miten tämä yhteiskunta toimii.
   No ei kyllä Petteri ainakaan mihinkään rikokseen syyllistynyt... Ystävällinen mies vain kertoi kanssaihmisilleen, että tuonne ei kannata pysäköidä jos ei halua sakkolappua tuulilasiin. Sitä kutsutaan rikoksen ennaltaehkäisyksi. ;)

   Lainaa

  44. kymysystäjä 11.4.2013 19:51
   Tulos: +11 (17 ääntä)
   Miksi ko. henkilö ei ole ollut yhteydessä ko. Steiner-kouluun ja kertonut tällaisesta toimista. Samalla pyytää jos koululla olisi mahdollisuus muuttaa viikonlopun pysäköintikäytäntöä sallivampaan suuntaan?

   Lainaa

  45. Tulos: +17 (21 ääntä)
   Sehän olisi hyvä tulonlähde Steinerkoululle, kun hankkisivat viikonloppu-parkkimittarin sinne...

   Lainaa

  46. Arthur Brown 11.4.2013 21:22
   Tulos: +7 (11 ääntä)
   Siinä olisi koululla rahastuksen paikka: Viikonloppuisin maksulliseksi noi paikat.

   Lainaa

  47. Tulos: -16 (26 ääntä)
   Tai sit se oli vaan joku oman elämänsä jeesus jakelemassa vartiotornilehtisiä viattomille vastaantulijoille.. Nyt moni elämäänsä eksynyt jäi ilman valaistuksen sanaa ja joutuu kadotukseen koska Petteri the kaupunkitaistelija tunsi asiakseen puuttua muiden ihmisten elämään...

   Lainaa

  48. Tulos: +7 (13 ääntä)
   ystäväkasvi: Ajattelin aluks etten jaksa lukee mutta sitten otin itteeni niskasta kii ja luin ihan kokonaan!
   Hurraa!

   Lainaa

  49. Tulos: 0 (10 ääntä)
   harmaahärpäke: Alue on mitä ilmeisimmin yksityisen pysäköinninvalvonnan piirissä, siitä pitäisi olla iso ja näkyvä kyltti parkkipaikan portilla. Onko?
   Juu, kyltti on. Kannattais ehkä pitää silmät auki....

   Lainaa

  50. Varokaa sakottajia 12.4.2013 18:02
   Tulos: -3 (5 ääntä)
   Tonzo: Tuommosia lappuristokyttääjiä oikeasti olemassa? Hyi saatana..
   Tervetuloa Järvenpäähän. Ovat kuulemani huhun mukaan voittaneet monta vuotta putkeen ns. lappuliisojen ja lappuristojen eniten sakottaneet työntekijät. He tekevät toisinaan jopa sakotuskäyntejä Järvenpään lähialueillekkin, jos huhu pitää paikkannsa.

   Lainaa

  51. katutaistelija 12.4.2013 20:49
   Tulos: -4 (12 ääntä)
   Pitäiskös sitä ihan lähteä iltalenkille ja kattoa onko ukkeli pihassa. Vois vahingossa kaataa sen skootterin :D

   Lainaa

  52. Tulos: +13 (19 ääntä)
   Hyvä esimerkki siitä miksi lainvalvojia ei saa tulospalkita. Nimittäin niitä rikoksia ruvetaan kaivamaan esille sieltäkin missä ne eivät haittaa ketään jos niille annetaan suora hintalappu, ja lain varsinainen tarkoitus, ihmisten elämän kohentaminen, unohtuu.

   Lainaa

  53. Tulos: +3 (15 ääntä)
   labbuliisa: Eikö tuolla koulun parkkipaikalla ole mitään pysäköintiohjeita? Kylttiä jossa kerrotaan se iänikuinen “pysäköimällä hyväksyt ehdot” tai kylttiä jossa kerrotaan kuinka pysäköidä.
   Asun siinä kulmilla. Koulun pihalla on merkki pysäköinti kielletty, mikä tarkoittaa, että... hetkinen... sinne ei saa pysäköidä. Koulu ei siis halua, että sen piha on yleisenä pysäköintipaikkana edes iltaisin ja tai viikonloppuisin. Jos Kuningas kebabin asiakas pitää itseään kuninkaana, jota tontin haltijan kiellot eivät koske, niin siitä sitten saattaa napsahtaa lasku. Turun kaupungille voi tietysti lähettää millaisia kirjeitä tahtoo, mutta mahtaako siitä olla paljonkaan apua, kun kysymyksessä on yksityinen pysäköinninvalvonta.

   Lainaa

  54. Tulos: -8 (12 ääntä)
   Syököhän tuo muuta pikaräkälöiden kebabroskaa? Sitä voi hei tehdä itsekkin, säästyy näin myös vatsataudeilta.

   Lainaa

  55. Tulos: +1 (19 ääntä)
   Lisäisin vielä sen verran, että olen ollut joskus taloyhtiön hallituksessa ja siellä olivat nimenomaan riesana nämä "kansalaistaistelijat", jotka pysäköivät autonsa täsmälleen minne sattui huvittamaan. Mistään kielloista ja merkeistä piittaamatta. Taloyhtiö oli silloin käytännössä voimaton näiden kurkojen edessä, koska asia ei kuulunut kunnalliselle pysäköinninvalvojalle eikä poliisia voinut vähempää kiinnostaa. Nykyään yksityinen pysäköinninvalvonta taitaa olla edes jonkinlainen pelote, olen siitä pelkästään iloinen. Jos pysäköi kielletylle paikalle ja siitä napsahtaa lasku, on säälittävää ja pohjattoman itsekästä ruveta siitä itkemään. Itsehän on tiennyt mitä teki ja riskin ottanut. Ihan riippumatta siitä, onko jollakulla skootteri pusikossa vai ei. Minä minä minä ja minun auto.

   Lainaa

  56. Vitun paha SEppo 15.4.2013 12:18
   Tulos: -3 (3 ääntä)
   Mahtaa lappuliisaa vituttaa :D

   Lainaa

  57. Tulos: +12 (16 ääntä)
   Mutta tämä sankarihan nimenomaan ESTI ihmisiä pysäköimästä tuonne pysäköintikieltoalueelle kertomalla että sakkohan siitä napsahtaa, joten kyseessä oli palvelus sekä kiellon asettajalle että autoilijoille.

   Lainaa

  58. Tulos: +6 (16 ääntä)
   Pysäköinninvalvojalla ei ole kauheasti sanottavaa siihen, millainen sopimus kiinteistön omistajan/haltijan kanssa on tehty. Jos sopimus sanoo että siellä valvotaan tietyin ehdoin niin siellä valvotaan, riippumatta siitä mitä itse valvoja haluaa. Vaikka valvoja ei tekisikään töitä provikkapalkalla (nykyään suurin osa on tuntipalkkalaisia) niin pomolle on paha mennä sanomaan että "en minä viitsi" kun pomo ihan hyvin tietää kuinka paljon sieltä voi sakkoa saada. Ja pomo heittää kyllä melko nopiaan pihalle sellaisen työntekijän, joka ei halua tehdä hommiaan niinkuin pomon mielestä pitää. Miksi on oikein pysäköidä kieltojen vastaisesti toisen omistamalle tontille, mutta on väärin antaa siitä maksun muodossa huomautus? Kiinteistöjen omistajat ja isännöitsijät ovat olleet yksityiseen pysäköinninvalvontaan tyytyväisiä, ainoat rutkuttajat ovat ne, joiden mielestä heidän tulisi saada pysäköidä ihan mihin sattuu eli niin että joutuu kävelemään mihinkään mahdollisimman lyhyen matkan. Sitä he eivät ajattele, että esimerkiksi sellaisten kiinteistöjen, joissa on kauppoja, ravintoloita tms., lähellä ei olisi asiakkaille tilaa yleensä ollenkaan jos ei joku valvo sitä pysäköintiä. Tila pidetään siis vapaana tarvitseville, mutta ne tarvitsevat sitten inisevät kun pitää ihan laittaa parkkikiekko tai toimia muutoin ehtojen mukaan.

   Lainaa

  59. Tulos: +2 (6 ääntä)
   Porvoossa on suhteellisen sama meno tosin täälä siitä syystä, ett' taitavat parkkipirkot olla provikkapalkalla. Lippuautomaatillekkaan juurikaan kerkeä kun joku kärttynen wanha tantta on kirjottamassa sulle sakkolappua ja sitten saa selitellä, ett' lähin just minuutti sit täst autolta hakee tota lippua...

   Lainaa

  60. hällä väliä 15.5.2013 17:00
   Tulos: 0 (4 ääntä)
   Todistustaakka väärin pysäköidyn auton kuljettajasta on yksityisellä parkkifirmalla. Käytännössä jos parkkifirma haluaa asialle oikeuskäsittelyn on heillä jo ennen asian oikeuteen päätymistä oltava vaikkapa kuvia pysäköintitapahtumasta jossa näkyy autoa kuljettanut henkilö joka on sopimuksen pysäköimisestä ja täten valvontamaksun hyväksymisestä tehnyt.

   Lainaa

  61. Kokemusta on 21.9.2013 12:11
   Tulos: -1 (3 ääntä)
   Kyseinen parkkipaikka on käsittääkseni samassa rakennuksessa sijaitsevan Musiikkiopiston omistuksessa. Ovat lähettäneet lappuliisoja sakottamaan myös koulussa asioivien autoja, vaikkei niistä haittaa olisikaan. On kyllä esimerkillistä toimintaa Petteriltä :)

   Lainaa

  62. Suomalainen 12.4.2014 12:58
   Tulos: -3 (5 ääntä)
   Siinä on mies paikallaan!

   Lainaa

  63. Nerokas kissa 4.12.2020 20:55
   Tulos: +1 (3 ääntä)
   En voi käsittää sitä, minkä takia ihmiset puolustavat laitonta toimintaa - pysäköintiä yksityisalueelle jossa on pysäköinti kielletty. Myös ihmettelen suuresti, minkä takia typerät ihmiset pitävät sellaista henkilöä, joka toiminnallaan estää toisen työnteon, sankarina.

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Avainsanat: lappuliisa, sakko, pysäköintivirhemaksu, pysäköintimaksu