Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Hutipuhelu

Kummallinen mummo soittaa väärään numeroon.
Hutipuhelu

Arkiston aarre

  • Nimi Juuri nyt
    Tulos: 0 (0 ääntä)

    Kommentti

  • 32 kommenttia

      Ei kommentteja
    1. Tulos: +1469 (1489 ääntä)
      "Mistäs sie sen tiiät että soitin väärään numeroon?!"

      Lainaa

    2. Tulos: +421 (551 ääntä)
      Jotenki herttaisen kuulonen mummeli:)

      Lainaa

    3. Tulos: +524 (544 ääntä)
      Kerrankin aidosti hauska moka. :D

      Lainaa

    4. Tulos: +356 (374 ääntä)
      Lopun "piip" "piip "piip", aaww!

      Lainaa

    5. Tulos: +305 (321 ääntä)
      "Niin.. Joo... Ei ehkä." Ihana! :-D

      Lainaa

    6. Tulos: +95 (145 ääntä)
      On ne vanhukset aina yhtä ihania!

      Lainaa

    7. Tulos: +53 (117 ääntä)
      Kiinnostaa näin kolmelta (viideltä) aamuyöstä?

      Lainaa

    8. Tulos: +406 (430 ääntä)
      Nuoret näyttää tyhmältä: "toivo on menetetty, usko meni ihmiskuntaan" Vanhus näyttää tyhmältä: "aww, onpa herttainen :)"

      Lainaa

    9. Pöllöklubisti 25.4.2013 9:12
      Tulos: +86 (102 ääntä)
      Eikä, aivan salee meidä mummo ! Voi luoja hahaha

      Lainaa

    10. Tulos: +72 (88 ääntä)
      Nyt on mummolla mennyt aamu- ja iltalääkkeet sekaisin, voi toista :)

      Lainaa

    11. Tulos: -226 (292 ääntä)
      Vanhukset on kyl idiootteja. Puhelimet ja muutkin edut pois niiltä.

      Lainaa

    12. Tulos: +142 (156 ääntä)
      jonne: Vanhukset on kyl idiootteja. Puhelimet ja muutkin edut pois niiltä.
      No, pian olet itsekin idiootti. :)

      Lainaa

    13. Tulos: +179 (199 ääntä)
      jonne: Vanhukset on kyl idiootteja. Puhelimet ja muutkin edut pois niiltä.
      Sinä olet idiootti.

      Lainaa

    14. Tulos: +50 (94 ääntä)
      rosaliini: Sinä olet idiootti.
      Se onkin jonne, eli sen kuuluu olla päästä hiukan vajaa, kun es on tuhonnut pikku hiljaa aivosoluja.. Säälittää kyllä kaikki, joille vanhemmat antoivat aikanaan Jonne-nimen, eivätkä arvanneet, että tulevaisuudessa se tarkoittaisi idioottia.

      Lainaa

    15. Tulos: +3 (19 ääntä)
      Krhm. Sekuntia *

      Lainaa

    16. Tulos: -41 (57 ääntä)
      Wiggin: Kerrankin aidosti hauska moka.
      Eihän toi periaattees oo facebookis tapahtunu moka, vaan siellä kerrottu :D että olis melkeen sama kun et olis kertonu fb:s vitsin, tai sitten vaikka irl-sattumuksen kuten tuo. Kaikki "feissarimokat" ei oo hyviä, mut tuollaaset ei-fb-mokat yleensä on :D Sori tälläänen, oon silti samaa mieltä että toi oli hauska! :D

      Lainaa

    17. duck of doom 25.4.2013 14:37
      Tulos: +18 (24 ääntä)
      Kuulostaa ihan mun mummilta. :'D

      Lainaa

    18. Tulos: +5 (29 ääntä)
      Mutta miksi ihmeessä tää mummeli yrittää varata jalkahoitoa 5aamulla? Tai edes on hereillä siihen aikaan..

      Lainaa

    19. Tulos: -11 (43 ääntä)
      Viiden aikaan ei oo aamuyö vaan aamu!

      Lainaa

    20. Tulos: +44 (46 ääntä)
      Jj: Mutta miksi ihmeessä tää mummeli yrittää varata jalkahoitoa 5aamulla? Tai edes on hereillä siihen aikaan..
      Tekstin perusteella kuullostaa hiukan dementoituneelta, tai muuten vaan kujalla olevalta mummelilta. =)

      Lainaa

    21. Tulos: -116 (124 ääntä)
      jebukebu: “Mistäs sie sen tiiät että soitin väärään numeroon?!”
      Ei, vaan "mistäs sie tiedät, että seiska oli väärin?" No ei sitä voi tietääkään, eli koko juttu on keksimällä keksitty. Ellet satu muistamaan ulkoa jonkin jalkahoitolan numeroa, joka on lähes sama kuin oma numerosi.

      Lainaa

    22. Tulos: +166 (170 ääntä)
      Ele: Ei, vaan “mistäs sie tiedät, että seiska oli väärin?” No ei sitä voi tietääkään, eli koko juttu on keksimällä keksitty. Ellet satu muistamaan ulkoa jonkin jalkahoitolan numeroa, joka on lähes sama kuin oma numerosi.
      Voi tätä älykkyyden riemuvoittoa... Anna kun yksinkertaistan kaltaisellesi idiootille: - Numerosi on 1234. - Joku soittaa ja kysyy jalkahoitoa. - Kysyt: "Mihin numeroon soitit?" - Soittaja sanoo: 1237 - Tiedät, että soittaja näppäili seiskan väärin, koska numerosi loppuu neloseen, ei seiskaan. - Sinun EI TARVITSE muistaa ulkoa "jonkin jalkahoitolan numeroa, joka on lähes sama kuin oma numerosi", koska sinulla on aivot ja osaat päätellä, että yksi numero ei täsmää. Itse olet "keksimällä keksitty". Mene muualle pätemään.

      Lainaa

    23. Tulos: +16 (18 ääntä)
      Vähän säälittää kyllä tuo mummo, dementiako vaivaa vai mikä lie :(

      Lainaa

    24. Tulos: +7 (9 ääntä)
      Jalkahoitaja, jalkahoitaja!! http://www.youtube.com/watch?v=yJ2-BeXDQEQ

      Lainaa

    25. Tulos: +49 (61 ääntä)
      Mun mielestä tuo ei oo söpöä, vaan ärsyttävää. Ihan samoin kuin jos kuka tahansa tuntematon- oli se sitte lapsi, aikuinen tai höppänä vanhus soittelis aamuyöllä. Mun mielestä on aina ollu tosi alentavaa puhua vanhuksista jotenki söpöstelevästi, tyyliin AWW mikä mummo! Sama asia kehitysvammaisten kanssa, AWW miten söpö vammainen tai AWW kun säälittää tuo mies! (Siksi sama, koska puhun nyt henkilöistä joilla on ymmärryskyky ehkä vähän alentunut.) Vanhukset ja vammaiset on ihmisiä siinä ku kuka tahansa muuki ja ansaitsee ihan samanlaista kohtelua kuin muutkin, eikä mitään säälittelyä tai lutustelua. Enkä tosiaan tarkota tätä mitenkään kylmästi, vaan sitä että usean vanhuksen tai vammaisen mielestä on kuulemma todella nöyryyttävää joutua kohdelluksi pikkulapsen tai söpön eläimen lailla.

      Lainaa

    26. Tulos: -90 (98 ääntä)
      kolme: Voi tätä älykkyyden riemuvoittoa… Anna kun yksinkertaistan kaltaisellesi idiootille: - Numerosi on 1234. - Joku soittaa ja kysyy jalkahoitoa. - Kysyt: “Mihin numeroon soitit?” - Soittaja sanoo: 1237 - Tiedät, että soittaja näppäili seiskan väärin, koska numerosi loppuu neloseen, ei seiskaan. - Sinun EI TARVITSE muistaa ulkoa “jonkin jalkahoitolan numeroa, joka on lähes sama kuin oma numerosi”, koska sinulla on aivot ja osaat päätellä, että yksi numero ei täsmää. Itse olet “keksimällä keksitty”. Mene muualle pätemään.
      Niin mutta... -oma numero on 1234 -vanhus sanoo soittaneensa 1237 -huomaat, että numero ei täsmää oman kanssa, joo -MUTTA, eihän sen kaiken järjen mukaan pidäkkään täsmätä, jos mummo halus soittaa jalkahoitajalle, etkä sinä ole sellanen... -eli numero on väärin kyllä, koska se ei menny jalkahoitajalle, mutta eikö se yks väärä numero tuossa sarjassa vois olla myös 1,2 tai 3, eikä se 7? mistä siis mokan tyyppi tietää, että se 7 on väärin, ellei osaa sitä hoitolan numeroa ulkoa? -täten siis lainatun kommentoijan (ja huolestuttavan monen peukuttajan) logiikka ei täsmää, tai sitte mun aivot ei osaa

      Lainaa

    27. Sillälailla 26.4.2013 14:30
      Tulos: +80 (82 ääntä)
      DearChild: tai sitte mun aivot ei osaa
      Siinäpä se tulikin.

      Lainaa

    28. ärsyyntynyt 26.4.2013 15:23
      Tulos: +43 (45 ääntä)
      Ääliö, mummeli sanoi soittaneensa tiettyyn numeroon. (kertoi numeron mutta tuossa se oli sumennettu) ja kai säkin tajuat mikä numero on menny väärin jos kuulet oman numeros missä yks numeroista on väärin. -.-

      Lainaa

    29. Tulos: +58 (58 ääntä)
      DearChild: Niin mutta… -oma numero on 1234 -vanhus sanoo soittaneensa 1237 -huomaat, että numero ei täsmää oman kanssa, joo -MUTTA, eihän sen kaiken järjen mukaan pidäkkään täsmätä, jos mummo halus soittaa jalkahoitajalle, etkä sinä ole sellanen… -eli numero on väärin kyllä, koska se ei menny jalkahoitajalle, mutta eikö se yks väärä numero tuossa sarjassa vois olla myös 1,2 tai 3, eikä se 7? mistä siis mokan tyyppi tietää, että se 7 on väärin, ellei osaa sitä hoitolan numeroa ulkoa? -täten siis lainatun kommentoijan (ja huolestuttavan monen peukuttajan) logiikka ei täsmää, tai sitte mun aivot ei osaa
      Koitetaanko vääntää sulle rautalangasta? =D Oma numero on 1234 Vanhus sanoo soittaneensa 1237 Numerot 1234 ja 1237 täsmäävät muuten täydellisesti, mutta viimeiset numerot ovat muuttuneet. Samalla kun mummo luettelee numeroa, johon hän uskoi soittaneensa, luen mielessäni omaa numeroani ja etsin tietoisesti virhettä siintä. Kuulen mummon puheesta seiskan, joka ei kuulu omaan numerooni. Tajuan että sen hän näppäili väärin. Joko nyt? =)

      Lainaa

    30. Tulos: +40 (54 ääntä)
      Monet vanhukset menevät nukkumaan 20 tai jopa 19 aikaan, koska ovat aina menneet siihen aikaan nukkumaan, sillonkin kun oli lehmiä jne. Tällainen vanhus herää neljän aikaan aamulla kyttäämään, joko sanomalehti on tullut. Sitten onkin pitkä aika odotella että muu maailma herää. Näitähän sattuu, että mennään tamppaamaan mattoja kello kuudelta lauantaiaamuna, kun kyllähän kaikki on jo varmasti hereillä. Tai valitetaan metelistä, kun naaupri katselee telkkaria vielä kello 21 illalla. Sen lisäksi tuon ikäpolven ihmisillä on usein se asenne, että kaikkien PITÄISI mennä nukkumaan ja nousta tosi aikaisin. Minusta vanha rouva olisi voinut pyytää anteeksi häiriötä tai edes myöntää erehdyksensä, mutta ilmeisesti ei kanttia riittänyt. Jos hänelle olisi erehdyksessä soitettu kello 21, varmasti olisi tullut huutoa että keskellä yötä soitetaan.

      Lainaa

    31. Tulos: +40 (44 ääntä)
      Että joo.: Koitetaanko vääntää sulle rautalangasta? =D Oma numero on 1234 Vanhus sanoo soittaneensa 1237 Numerot 1234 ja 1237 täsmäävät muuten täydellisesti, mutta viimeiset numerot ovat muuttuneet. Samalla kun mummo luettelee numeroa, johon hän uskoi soittaneensa, luenmielessäni omaa numeroani ja etsin tietoisesti virhettä siintä. Kuulen mummon puheesta seiskan, joka ei kuulu omaan numerooni. Tajuan että sen hän näppäili väärin. Joko nyt? =)
      ah, kiitos. jotenki tyhmästi ajattelin, että mummo kerto sen numeron jonka oikeasti näppäili, eikä sen minkä usko näppäilleensä. voi nolous.

      Lainaa

    32. Tulos: 0 (4 ääntä)
      miu: Se onkin jonne, eli sen kuuluu olla päästä hiukan vajaa, kun es on tuhonnut pikku hiljaa aivosoluja.. Säälittää kyllä kaikki, joille vanhemmat antoivat aikanaan Jonne-nimen, eivätkä arvanneet, että tulevaisuudessa se tarkoittaisi idioottia.
      Ei tuo päde ihan kaikkiin Jonne-nimisiin. Esim. Jonne Virtasesta ei tule mieleenkään mikään ES-Jonne. Hieno mies.

      Lainaa

    Lue lisää

    Kommentoi

    Avatar

    Vastaa

    Nimikone

    Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

    Avainsanat: puhelu, vanhus, mummo, jalkahoito, väärä numero