Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Helin täydellinen elämä

"Elämäni on paljon siistimpää kuin monen muun."
Taustatietoja: Heli on au pairina Isossa-Britanniassa. Helin täydellinen elämä

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 118 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. uus tieto mulle 6.4.2013 6:15
   Tulos: +1512 (1566 ääntä)
   Täydellinen elämä tarkoittaa piikana olemista Briteissä? Ok.....

   Lainaa

  2. tätä mieltä 6.4.2013 7:06
   Tulos: +609 (681 ääntä)
   Heli, aikuistu. Vakuutus korvaa materian mutta ei anna uutta elämää jos sen satut hävittämään jollain reissullasi. Seikkaile, mutta ota järki mukaan ja laskeudu maanpinnalle. Terveisin kateellinen tasapaksu tasamaan tallaaja

   Lainaa

  3. Tulos: +510 (536 ääntä)
   Vastaus Helin statuksessa esitettyyn kysymykseen löytyy helposti Helin kirjoittamista kommenteista: idiootin.

   Lainaa

  4. Tulos: +893 (913 ääntä)
   Liverpooliin asti, ja ihan yksin! Tosi rohkeaa 25-vuotiaalta.

   Lainaa

  5. Tulos: +990 (1040 ääntä)
   Minä haluan olla kärpäsenä katossa kun Helin on aika palata kotimaahan. Surisen riemusta kun hän täyttelee kelan työmarkkinatukihakemuksia ja surffaa mollin sivuilla. Laskeudun kipittelemään hänen käsivarrelleen, kun hän allekirjoittaa vuokrasopimuksta kaupungin vuokra-yksiöstä. Lennän iloista kahdeksikkoa hänen yläpuolellaan, kun hän ynnäilee sähkö-, puhelin- ja vesilaskua työttömyyskorvauspäivän aattona. Ja yöllä, kun Heli nukkuu, juoksen hänen kasvoillaan ja surisen: "In your face aikuisuus, vai miten se menikään?"

   Lainaa

  6. Tulos: +186 (224 ääntä)
   Mul tulee joskus tunne et tarvis vähä ravistella ihmisii sillei " herää!" Helin mä haluisin laittaa nosturin naruu roikkuu ja pyörittää ympyrää, jos se sit vois ehkä herää.

   Lainaa

  7. Tulos: +435 (447 ääntä)
   Jeps. Jokainen tallaa tyylillään. Mutta muiden ihmisten elämän dissaaminen vain siksi, että se ei oo samanlaista kuin heidän, on aika säälittävää. Itsekkin olen tylsää oravanpyöräelämää viettävä tasamaan tallaaja, mutta Hyvin onnellinen. Oma perhe, ystävät ja turvallisuus, tieto siitä, että meillä menee kaikesta huolimatta tosi hyvin, on oikeqsti iso asia jota nämä superseikkailijat (joita itsekkin tunnen) eivät vain tunnu ymmärtävän....

   Lainaa

  8. Tulos: +249 (263 ääntä)
   Heli on melko itserakas ihminen mielestäin.

   Lainaa

  9. Tulos: +577 (587 ääntä)
   Minä kävin 10-vuotiaana yksin Vaasassa.

   Lainaa

  10. Tulos: +5 (29 ääntä)
   Fly:
   Haha, juurikin näin :D

   Lainaa

  11. Toivo Isänmaa 6.4.2013 10:10
   Tulos: +230 (250 ääntä)
   Voi elämä... Jos ei 25-vuotiaana uskaltaisi matkustaa yksin, niin milloin sitten? Olen nähnyt 10-vuotiaitakin yksin mannertenvälisillä lennoilla, tosin joku tulee vastaan kentälle toivottavasti. Toki kaulaan on annettu nauha ja nimilappu varmuuden vuoksi, mutta Helin kommenteista päätellen voisi olla hänellekin paikallaan.

   Lainaa

  12. Tulos: +268 (282 ääntä)
   No voi jumalauta. Kyl tosiaan itekkin haluun kykkii vielä kaksvitosena jossain brittiperheessä lapsenlikkana. Mahtaa Heliä odottaa mahtava tulevaisuus, jos aikoo loppuelämän olla stressaamatta laskuista, hukata kamansa ja saada taas vakuutukselta rahaa. Oh my, sounds like a plan! Ajatuksenjuoksu täys kymppi taas.

   Lainaa

  13. pseudoavatar 6.4.2013 10:21
   Tulos: +222 (234 ääntä)
   Itsekin ulkomailla paljon aikaa viettäneenä ja nykyisin tylsää elämää Suomessa elävänä voin sanoa, että enemmän ongelmia on niillä ihmisillä jotka väkisin tarvitsevat ryöstökokemuksia ja huolestuttavia seikkailuja nauttiakseen elämästään, kuin niillä jotka pystyvät nauttimaan elämästään ihan sellaisenaan kuin se on. Helin elämäntilanteesta voi rivien välistä lukea että hän pelkää normaalia arkea ja luultavasti tulee masentumaan tai syrjäytymään takaisin Suomeen palatessaan. Ja toisaalta, jos hän jää vaikka opiskelemaan Britteihin, hän huomaa sielläkin että joskus se arki tulee vastaan eikä vakuutus korvaakkaan enää viikonlopputempauksia. Ja lisäksi, Briteissä on paljon ankarampi ja joustamattomampi yliopistosysteemi kuin Suomessa, eli kokeisiin pänttäämiset sun muut velvollisuudet iskevät naamaan vielä kovempaa. Mutta onnea Helille aikuiseksi kasvamisessa.

   Lainaa

  14. Tulos: +146 (220 ääntä)
   Tyypillinen 25-vuotias nuori on jo reilannut kesän tai kaksi ympäri Eurooppaa, mahdollisesti tehnyt parin kuukauden reppureissun Aasiaan, ollut lukukauden tai lukuvuoden vaihdossa jossakin päin maailmaa - ja todennut: "Tää on ihan kliffaa, mutta aikansa kutakin. Nyt on aika valmistua, hankkia duuni ja alkaa rakentaa omaa elämää." Jotenkin käy sääliksi tämä Heli, 25-vuotias au pair, jolle viikonloppu yksin Liverpoolissa tarkoittaa suurta seikkailua. No, toivon turvallista ja tasapaksua loppuelämää myös hänelle.

   Lainaa

  15. Tulos: +34 (142 ääntä)
   Hui, lortto päässyt brittilään asti. Ja oikein Liverpooliin menossa! Hänhän on oikea maailmanvalloittaja.

   Lainaa

  16. Yli opistö hörhö 6.4.2013 11:52
   Tulos: +142 (148 ääntä)
   Jaaha. Ensin oli ihan suht. asiallista meininkiä mutta loppua kohti alkoi mennä jo aika tympeäksi. Jos yksi kaveri ihannoi miten elät tällä hetkellä, ei se tarkoita sitä että olet kaikista paras tai että sinulla on oikeus sanoa että kaikki muut jotka eivät ole (kuten joku jo aiemmin mainitsikin) piikana englannissa elävät paskaa elämää. Mua ei henkilökohtaisesti voisi vähempää kiinnostaa lähteä ulkomaille muuten kuin lomailemaan jonnekin kivaan paikkaan viikoksi tai pariksi. Ei kiinnosta reppureissailut eikä aupair-hommelit. Ennemmin menisin vaikka vankilaan. Terv. 24v "tylsää elämää viettävä kateellinen elämäänsä kyllästynyt".

   Lainaa

  17. Puolikiero_savolainen 6.4.2013 12:05
   Tulos: +88 (112 ääntä)
   Haha, pienen pitäjän tyttö on päässyt Britteihin asti ja nyt oma elämä on niin hienoa et voi muuttua ylimieliseksi! "Liverpool wau!" Mut niinhän sitä sanotaan, et kun pienen kylän tyttö pääsee isoon cityyn, se flippaa. Surullista mutta totta.

   Lainaa

  18. Tulos: -207 (245 ääntä)
   Hahahahaha. Joku oikeesti veti herneet nenaan meikan juttuista:D:DDDD

   Lainaa

  19. Tulos: -190 (216 ääntä)
   Nyt pittaa kylla viela se sanoa etta aika hyvin ootte pilkkonu tataki keskustelua ja pointti jaa aika hyvin pois. Mut sitahan se tana paivana on. Leikataan asioita niin etta saadaan vaan vaarinkasityksia aikaseksi, ja joo, enpa nyt ois niin varma tuohon yhteen kommenttiin viitaten etta masentuisin suomessa:D

   Lainaa

  20. Tulos: +229 (237 ääntä)
   Heli: Nyt pittaa kylla viela se sanoa etta aika hyvin ootte pilkkonu tataki keskustelua ja pointti jaa aika hyvin pois. Mut sitahan se tana paivana on. Leikataan asioita niin etta saadaan vaan vaarinkasityksia aikaseksi, ja joo, enpa nyt ois niin varma tuohon yhteen kommenttiin viitaten etta masentuisin suomessa:D
   Se, että viitsit todeta sun elämän olevan siistimpää kuin kaikkien sun kavereiden, ja mollaamaan toisten elämää paskaksi, osoittaa sinun olevan vain henkisesti melkoisen kypsymätön yksilö. Peiliin katsominen on suositeltavaa.

   Lainaa

  21. Tulos: +178 (184 ääntä)
   En tiedä mitä pitäisi ajatella ihmisestä, joka kehtaa sanoa kavereilleen, että "mun elämä on niin paljon siistimpää kuin teidän hihii". Eiköhän jokainen saa elää sellaista elämää kuin tykkää.

   Lainaa

  22. Tulos: +40 (70 ääntä)
   Disa: Vastaus Helin statuksessa esitettyyn kysymykseen löytyy helposti Helin kirjoittamista kommenteista: idiootin.
   Täsmälleen. "Mut aina ryöstetään, raiskataan ja tapetaan, mutta eipä oo tasapaksuu eikä tarvii laskuja maksaa..." Haloo, aikuisen elämä on toivottavasti tasapaksua eli ennustettavaa, talous kunnossa ja terveys ok. Ikuinen kakara ei ole mikään kadehdittava olotila, paitsi itsekkäälle imbesillille, joka ei tajua, mitä vastuuntunto tarkoittaa.

   Lainaa

  23. Tulos: +80 (126 ääntä)
   Heli: Nyt pittaa kylla viela se sanoa etta aika hyvin ootte pilkkonu tataki keskustelua ja pointti jaa aika hyvin pois. Mut sitahan se tana paivana on. Leikataan asioita niin etta saadaan vaan vaarinkasityksia aikaseksi, ja joo, enpa nyt ois niin varma tuohon yhteen kommenttiin viitaten etta masentuisin suomessa:D
   Tilapäivityksessä on ääkköset, miksi tässä ei?

   Lainaa

  24. haistakaavittu 6.4.2013 13:36
   Tulos: -123 (143 ääntä)
   Haistakaa kaikki vittu! heli on mun jumala joten älkää pilkatko sitä sillä samalla pilkaaatte mun uskontoani! Heli pitää elämästään juuri tällä hetkellä joten shut the fuck up kateelliset pikkupitäjän kakrut painukaa perseeseen<3:-)

   Lainaa

  25. haistakaavittu 6.4.2013 13:37
   Tulos: -161 (181 ääntä)
   Wääk: Tilapäivityksessä on ääkköset, miksi tässä ei?
   no vittu mietiXD englannissa ei toimi äät

   Lainaa

  26. Tulos: +89 (101 ääntä)
   Ohhoh: Liverpooliin asti, ja ihan yksin! Tosi rohkeaa 25-vuotiaalta.
   Sama tuli mieleen itsellekin, varsinainen Indiana Jones. :D

   Lainaa

  27. Tulos: +91 (95 ääntä)
   Lähipiirissä ihminen joka asui muutaman ulkomailla opiskelemassa ja reissaa työnsä puolesta paljon, on täysin kyllästynyt siihen hommaan ja hänelle elämys on mökkilöma Kuusamossa.

   Lainaa

  28. Tulos: +103 (115 ääntä)
   haistakaavittu: no vittu mietiXD englannissa ei toimi äät
   Kysymys lienee siitä, että miten ne ENGLANNISSA toimii tilapäivityksessä, mutta ei kommenteissa. Mutta - ääkköset saa kyllä toimimaan asetusten kautta missä vaan. Suomi24-palstalla joskus tuli vastaus Saksasta kirjoitelleelle, että et voi olla ulkomailla, kun käytät ääkkösiä. Jätän omaksi tehtäväksenne selvittää, mitä hauskaa tuossa kommentissa on.

   Lainaa

  29. Tulos: +110 (114 ääntä)
   Aluksi Heli vaikutti ihan ok-tyypiltä, mutta viestien lisääntyessä tuo itsetyytyväisyys pursui yli äyräiden. Iloinen elämästään saa olla, mutta harvoin tulee vastaan tuollaista itserakkautta.

   Lainaa

  30. Tulos: +51 (83 ääntä)
   XYZ: Kysymys lienee siitä, että miten ne ENGLANNISSA toimii tilapäivityksessä, mutta ei kommenteissa. Mutta – ääkköset saa kyllä toimimaan asetusten kautta missä vaan. Suomi24-palstalla joskus tuli vastaus Saksasta kirjoitelleelle, että et voi olla ulkomailla, kun käytät ääkkösiä. Jätän omaksi tehtäväksenne selvittää, mitä hauskaa tuossa kommentissa on.
   No tietysti se, ettei saksalainen ü toimi suomalaisella näppäimistöllä. Tiedättekö muuten missä maassa ei näppäimistössä ole ollenkaan isoja kirjaimia? Aika monet teinit tuntuvat asuvan tuossa maassa.

   Lainaa

  31. Mun tytär 6.4.2013 14:53
   Tulos: -216 (230 ääntä)
   Voi helvetti,en tiä kuka yksinkertasista lapseni kavereista tän laitto mut kekseliäisyydestä pisteitä.Muitten kannattas miettiä mitä tos on alunperin lukenu,perkele.Ja jos on asiaa niin ottakaa ens kerral muhun yhteyttä.Lapseni ei oo tyhmä blondi ja saatanan siistiä jos kaikkee ei otettas tosissaan.Maailma on näköjään yksinkertasia ihmisiä pullollaan ja TOSIAAN NIITÄ JOILLA ON TYMPEE TODELLISUUS.

   Lainaa

  32. Tulos: +56 (64 ääntä)
   Idiootti: No tietysti se, ettei saksalainen ü toimi suomalaisella näppäimistöllä. Tiedättekö muuten missä maassa ei näppäimistössä ole ollenkaan isoja kirjaimia? Aika monet teinit tuntuvat asuvan tuossa maassa.
   Osittain oikein, mutta ei ihan. Oikea vastaus on se, että ä ja ö ovat myös saksan kielessä käytössä.

   Lainaa

  33. Tulos: +47 (67 ääntä)
   "Mitä ihmiset musta ajattelee?" huoh. Tyypillistä suomalaista itsetunto-ongelmaa.

   Lainaa

  34. Tulos: +139 (149 ääntä)
   Itse moka ei herättänyt muita tunteita kun jonkinasteista vihaa helin itsekeskeisyyttä ja typeryyttä kohtaan, mutta kommenteista sain naurut, hahhahhaha! Heli ja helin mutsi, kutsukaa vielä isi ja veljet ja miksei naapuritkin puolustelemaan prinsessaa feissarimokiin! Nimittäin vain ja ainoastaan sen kuvan Heli itsestään antaa tollasilla jutuilla: henkisesti 14-vuotiaan tasolle jämähtänyt vastuuton bimbo ja itsekeskeinen lellikkiprinsessa. 25 v ja yksin toiseen kaupunkiin lähtö on suuri seikkailu ja syy lesoilla? Laskujen maksamatta jättäminen koska "kyllä joku muu ne hoitaa" on siistiä elämää ja myöskin ylpeilyn arvoista? "in your face aikuisuus" (come on, eikö edes hävetä?) todellakin, koska aikuisuus on sitä että kykenee ottamaan vastuuta omista teoistaan ja elämästään. Kyllä se arki ja todellisuus Helinkin vielä tavoittaa, vaikka sitä kuinka pelkäisi ja yrittäisi pakoilla ja elää jossain ihme "kaikki on kivaa teen mitä lystään"-todellisuudessa. En tietysti tunne kyseistä henkilöä eikä luotettavaa luonneanalyysia ehkä voi tehdä yhden fb-päivityksen perusteella, mutta kyse onkin siitä millaisen kuvan hän itsestään antaa, ja senhän Heli halus itekkin tietää. No, nyt tietää.

   Lainaa

  35. Tulos: +40 (52 ääntä)
   Fly: Minä haluan olla kärpäsenä katossa kun Helin on aika palata kotimaahan. Surisen riemusta kun hän täyttelee kelan työmarkkinatukihakemuksia ja surffaa mollin sivuilla. Laskeudun kipittelemään hänen käsivarrelleen, kun hän allekirjoittaa vuokrasopimuksta kaupungin vuokra-yksiöstä. Lennän iloista kahdeksikkoa hänen yläpuolellaan, kun hän ynnäilee sähkö-, puhelin- ja vesilaskua työttömyyskorvauspäivän aattona.Ja yöllä, kun Heli nukkuu, juoksen hänen kasvoillaan ja surisen: “In your face aikuisuus, vai miten se menikään?”
   Mitäpä siinä laskeskellessa kun aina voi marssia sossunluukulle itkemään rahaa - ja sitten taas naureskella Facebookissa miten noloja ootte ku ootte uraputkessa ja mulla on hei niin siisti elämä ku ei tarvii töissäkään käydä.

   Lainaa

  36. Tulos: +130 (138 ääntä)
   Mun tytär: Voi helvetti,en tiä kuka yksinkertasista lapseni kavereista tän laitto mut kekseliäisyydestä pisteitä.Muitten kannattas miettiä mitä tos on alunperin lukenu,perkele.Ja jos on asiaa niin ottakaa ens kerral muhun yhteyttä.Lapseni ei oo tyhmä blondi ja saatanan siistiä jos kaikkee ei otettas tosissaan.Maailma on näköjään yksinkertasia ihmisiä pullollaan ja TOSIAAN NIITÄ JOILLA ON TYMPEE TODELLISUUS.
   Puu ei kasva kaukana omenasta...

   Lainaa

  37. Tulos: +33 (47 ääntä)
   Fly: Minä haluan olla kärpäsenä katossa kun Helin on aika palata kotimaahan. Surisen riemusta kun hän täyttelee kelan työmarkkinatukihakemuksia ja surffaa mollin sivuilla. Laskeudun kipittelemään hänen käsivarrelleen, kun hän allekirjoittaa vuokrasopimuksta kaupungin vuokra-yksiöstä. Lennän iloista kahdeksikkoa hänen yläpuolellaan, kun hän ynnäilee sähkö-, puhelin- ja vesilaskua työttömyyskorvauspäivän aattona.Ja yöllä, kun Heli nukkuu, juoksen hänen kasvoillaan ja surisen: “In your face aikuisuus, vai miten se menikään?”
   Ehkä paras ja osuvin kommentti ikinä!

   Lainaa

  38. haistakaavittu 6.4.2013 16:34
   Tulos: -102 (102 ääntä)
   XYZ: Kysymys lienee siitä, että miten ne ENGLANNISSA toimii tilapäivityksessä, mutta ei kommenteissa. Mutta – ääkköset saa kyllä toimimaan asetusten kautta missä vaan. Suomi24-palstalla joskus tuli vastaus Saksasta kirjoitelleelle, että et voi olla ulkomailla, kun käytät ääkkösiä. Jätän omaksi tehtäväksenne selvittää, mitä hauskaa tuossa kommentissa on.
   mitä vitun väliä;-)

   Lainaa

  39. haistakaavittu 6.4.2013 16:39
   Tulos: -113 (125 ääntä)
   Kommentoikaa toki niinkuin te itse haluaisitte ihmisten kommentoivan teidän juttuihin. :-) Eikös se niin raamatussa sanota :-) Heli on jumalani ja häntä pilkkaamalla loukkaatte uskontoani. Oletteko te sellaisia ihmisiä jotka löytävät vain negatiivisiä asioita. Nähtävästi. Joten jos saan sanoa niin haistakaa kaikki vittu! :-) Paitsi helin puolustajat <3 lol xd ihq d44

   Lainaa

  40. Tulos: -113 (153 ääntä)
   Siis tästä saa tosiaan ihan erillaisen kuvan ku alkuperäsestä, siitä ymmärsi heti millon se oli Hellun omaa huumoria yms. :D Ja toi ään puuttuminen, yks kommelluksista tais olla se ku kone hajos :D Ja kyllä tää meijän muitten elämä onki aika hemmetin tylsää verrattuna Hellun seikkailuihin... toi Liverpoolin seikkailu oli siitä tylsimmästä päästä ;) Minusta on aivan ihana, että on positiivisesti ajattelevia ihmisiä, jotka uskaltaa elää ja tehdä sitä mitä haluaa. Ja vähänkö repeilin ku joku oli kirjottanu:
   Tyypillinen 25-vuotias nuori on jo reilannut kesän tai kaksi ympäri Eurooppaa, mahdollisesti tehnyt parin kuukauden reppureissun Aasiaan, ollut lukukauden tai lukuvuoden vaihdossa jossakin päin maailmaa – ja todennut: “Tää on ihan kliffaa, mutta aikansa kutakin. Nyt on aika valmistua, hankkia duuni ja alkaa rakentaa omaa elämää.”
   Siis mää en vois mitenkään kuvitella meijän Hellua reilaamassa rinkka selässä XD ei millään pahalla Hellu, mut ei oikein sovi sulle :P Ja sit mun tietääkseni Hellu vamistu just ennen ku lähti au pairiksi ja miks oman elämän rakentamisen sijaan ei vois sen sijaan elää sitä? Töitä ehtii kyllä tulla kyttään Suomeen ihan varmasti, työttömänähän täälä saa kuitenki olla ja täytellä just niitä Kelan lappuja, eiks oo parempi sen sijaan tehdä jotain ja mitä vikaa siinä on että on au pairina ennemmin ku työkkärissä työttömänä työnhakijana? GO HELLU JA ELÄ MEIJÄN MUITTENKI PUOLESTA! :DDD

   Lainaa

  41. Tulos: +37 (47 ääntä)
   Mä syön tässä jäätelöä ja elän tasapaksun opiskelijaelämän tuomaa viikonloppua. Ja rehellisesti voin sanoa, että mieluummin mä näin elän kuin Helin tavoin. Tulee tuollakin ladylla joskus seinä vastaan, sitten itketään.

   Lainaa

  42. Tulos: +79 (83 ääntä)
   Juupa juu. Itsekin olin 20-vuotiaana au pairina, koska en päässyt haluamaani kouluun ja ajattelin sitten kokea jotain erilaista. Voin kertoa, että se au pairin elämä on kyllä kaukana hehkeästä. Rahaa on niukasti ja sitä omaa rauhaa hyvinkin vähän. Tokihan sitä saa asua ilmaiseksi ja jopa syödä ilmaiseksi, mutta en minä enää tuossa iässä viitsisi mennä asumaan toisten nurkkiin piiaksi. Ihan okei kokemus ja sopii varsinkin nuoremmalle, mutta kyllä sitä ehkä 25-vuotiaana menisi sitten ulkomaille ihan oikeisiin töihin. Kämppiksiltäkin saa enemmän rauhaa, kuin pieniltä lapsilta, jotka haluavat leikkiä ja riehua 24 7 ja vanhemmat nakittavat yllättäviä lapsenvahtihommia, kun se hoitaja siinä koko ajan on saatavilla. Ja se, että ryöstökokemus tekee elämästä jotenkin hurjaa ja jännittävää, niin aika pimeänä vintti saa olla. Ja joo, sinne Liverpooliin voi tosiaan mennä yksin, se ei ole mikään elämää suurempi seikkailu.

   Lainaa

  43. Tulos: +121 (123 ääntä)
   Wääk: Tilapäivityksessä on ääkköset, miksi tässä ei?
   Olemme lisänneet ääkköset jälkikäteen, silla pitkaa tekstia on erittain arsyttava lukea, jos se on kirjoitettu nain.

   Lainaa

  44. Tulos: +45 (55 ääntä)
   puolustusjoukot: sulla ei taida olla edes puuta! sun paska muute haisoo tänne asti..hyi saatana!!!!!!
   päästäänseonnu: vittusaatanavittu ootte tyhmiii
   Miks tällasia kommentteja julkastaan muitta mutkitta, mutta mun täysin asialliset (joskus ehkä joku kirosana korkeintaan välissä) kommentit joutuu lähes aina tarkastettavaksi? Niinkuin varmaan tämäkin kommentti. Oon ajatellut, että se yks vittu siellä välissä laukasee jonkun sensorin, mutta ei näköjään siitä oo kyse kun tällasta paskaa pääsee suoraan läpi. Eikä mun tarkastukseen joutuvissa kommenteissa läheskään aina edes ole kirosanoja tms. Erittäinkin ärsyttävää ja suoraan sanottuna epäreilua, kun haluat ottaa kantaa keskusteluun jossa muut kommentoi reaaliajassa ja omassa kommentissa kestää aina tunneista vuorokauteen ennen kuin se julkaistaan. Ja kommentti saattaa siinä ajassa olla jo "vanhentunut" jos muut ovat kommentoineet sen jälkeen samaa.

   Lainaa

  45. Tulos: +52 (62 ääntä)
   Hulvatonta! Jos on ylipäänsä matkustanut ulkomaille töihin, niin mitä uskaltamista on lähteä maansisäiselle matkalle? Hehkuttaako Heli Suomessakin ollessaan, että hän lähtee yksin Lohjalle viikonlopuksi, omg!

   Lainaa

  46. serkkulikka 6.4.2013 18:50
   Tulos: -113 (121 ääntä)
   Hei ,jos teidän mielestä heli puhuu puuta heinää ,että no on sullaki elämä ku asut jossaki piikana.nii antaa sit puhua.täähän vaikuttaa joltaki maailman sota kolmoselta,joonoei. Mut oikiasti aina voi antaa palautetta mut ei heli tehny tätä että muille tulis pahamieli,yhyy. Mutta eikös tämä loppupeleissä niin ole että kun heli tätä kirjoittaa englannista,niin te olette toimistoissa kateellisina kirjoittelette tänne kaikkia turuhaa :-)

   Lainaa

  47. Tulos: -32 (48 ääntä)
   Tai sitten tota päivitystä ei vaan pitäis ottaa ihan niin vakavasti :)

   Lainaa

  48. Tulos: +72 (86 ääntä)
   serkkulikka: Hei ,jos teidän mielestä heli puhuu puuta heinää ,että no on sullaki elämä ku asut jossaki piikana.nii antaa sit puhua.täähän vaikuttaa joltaki maailman sota kolmoselta,joonoei. Mut oikiasti aina voi antaa palautetta mut ei heli tehny tätä että muille tulis pahamieli,yhyy. Mutta eikös tämä loppupeleissä niin ole että kun heli tätä kirjoittaa englannista,niin te olette toimistoissa kateellisina kirjoittelette tänne kaikkia turuhaa
   Kultsi, lento Eurooppaan maksaa halvimmillaan ei paljon mitään, mikä ei paljon normi tomistotyötä tekevän kukkarossa tunnu missään. Nykyään ulkomaille pääsee kuka tahansa, joten tuskinpa siitä nyt kateellisia kukaan on, paitsi lapset, joiden viikkorahoissa joku 250 euroa on paljon.

   Lainaa

  49. Tulos: +23 (35 ääntä)
   Aaargh! Pikkasen raskas muija!

   Lainaa

  50. Tulos: +53 (63 ääntä)
   Ettei vain olis keltainen neste noussut Helillä päähän?

   Lainaa

  51. Tulos: +24 (58 ääntä)
   Jotenkin huvittaa nämä "toisen elämän pilkkaus on lapsellista" ja samassa viestissä haukutaan sitten ne, jotka uskaltaa ja haluaa jotain muutakin elämältään, kuin sitä tasapaksua arkea... Ja au pairina nyt pärjäis vaikka 13-vuotiaanakin, eihän siinä tarvitse vastuuta ottaa mistään. Vahtii toisten lapsia ja menee toisten sääntöjen ja rutiinien mukana. Jos lähtee oikeasti ulkomaille ja etsii kunnon työn ja asunnon ja yrittää maksaa laskut ja tulla toimeen-se on sitä seikkailua. :)

   Lainaa

  52. Kahvikuppi 6.4.2013 19:47
   Tulos: +51 (63 ääntä)
   Elämän ei tarvitse olla täydellistä, vaan sellaista, että on onnellinen. :3

   Lainaa

  53. Tulos: 0 (28 ääntä)
   Fly: Minä haluan olla kärpäsenä katossa kun Helin on aika palata kotimaahan. Surisen riemusta kun hän täyttelee kelan työmarkkinatukihakemuksia ja surffaa mollin sivuilla. Laskeudun kipittelemään hänen käsivarrelleen, kun hän allekirjoittaa vuokrasopimuksta kaupungin vuokra-yksiöstä. Lennän iloista kahdeksikkoa hänen yläpuolellaan, kun hän ynnäilee sähkö-, puhelin- ja vesilaskua työttömyyskorvauspäivän aattona.Ja yöllä, kun Heli nukkuu, juoksen hänen kasvoillaan ja surisen: “In your face aikuisuus, vai miten se menikään?”
   Ja minä puren häntä.

   Lainaa

  54. Tulos: +52 (64 ääntä)
   kjhp: Tai sitten tota päivitystä ei vaan pitäis ottaa ihan niin vakavasti
   Eli se on vaan huumorintajuttoman ihmisen yritys olla hauska? Ok.

   Lainaa

  55. Tulos: -58 (74 ääntä)
   Missä tuolla lukee että heli tarkoittaisi vakavissaan tuota mitä kirjoitti.itse otin ainakin huumorilla sen ,koska niinhän tuo on tarkoitettukkin otettavaksi.

   Lainaa

  56. Tulos: +56 (64 ääntä)
   lukekaa: Missä tuolla lukee että heli tarkoittaisi vakavissaan tuota mitä kirjoitti.itse otin ainakin huumorilla sen ,koska niinhän tuo on tarkoitettukkin otettavaksi.
   Kieltämättä nuo Helin sukulaiset kommenttipuolella ovat hauskoja, mutta Helin oma huumori on kyllä aika kuivaa.

   Lainaa

  57. Tulos: -26 (44 ääntä)
   XYZ: Kultsi, lento Eurooppaan maksaa halvimmillaan ei paljon mitään, mikä ei paljon normi tomistotyötä tekevän kukkarossa tunnu missään. Nykyään ulkomaille pääsee kuka tahansa, joten tuskinpa siitä nyt kateellisia kukaan on, paitsi lapset, joiden viikkorahoissa joku 250 euroa on paljon.
   Puhuiko se rahasta?

   Lainaa

  58. nuorielämäätäynnä.. 6.4.2013 22:38
   Tulos: -74 (78 ääntä)
   XYZ: Kieltämättä nuo Helin sukulaiset kommenttipuolella ovat hauskoja, mutta Helin oma huumori on kyllä aika kuivaa.
   Ja siekö olet elämmää täynnä? Hahhahaha kyllä mie saan taasen nauraa kippurasa

   Lainaa

  59. Tulos: +57 (63 ääntä)
   nuorielämäätäynnä..: Ja siekö olet elämmää täynnä? Hahhahaha kyllä mie saan taasen nauraa kippurasa
   Minulla ei ole mitään tarvetta olla hauska, kerron vain faktoja.

   Lainaa

  60. Tulos: +62 (70 ääntä)
   lukekaa: Puhuiko se rahasta?
   No vähän realismia noihin kateuspuheisiin, jotka nekin ovat aika hauskoja:Kaikki jotka eivät ole samaa mieltä kuin minä ovat kateelisia. "Jos minä pidän maksalaatikosta ja muut ei, ne ovat maksalaatikolle kateellisia". Ihan sama jos olisi joku tuollainen kommentti, ei paljon eroa.

   Lainaa

  61. Tulos: +92 (92 ääntä)
   lukekaa: Missä tuolla lukee että heli tarkoittaisi vakavissaan tuota mitä kirjoitti.itse otin ainakin huumorilla sen ,koska niinhän tuo on tarkoitettukkin otettavaksi.
   Aika outo huumorintaju, jos käsitys vitsailusta on omilla asioilla ylpeily ja toisten elämien väheksyminen/haukkuminen. Jos oikeesti viljelee tollasta settiä huumorilla niin kannattais tajuta et ihan kaikki ei välttämättä ota sitä niin. Mua ei ainakaan kauheesti naurattais jos joku haukkuis mun elämäntilannetta tai tyyliä paskaks sen jälkeen ku on ensin ylistäny omaansa, vaikka laittais kuinka monta ":DDD" perään.

   Lainaa

  62. Tulos: +29 (43 ääntä)
   Joo tuntisittepa ihan henk.koht, niin huomaisitte, et Heli on juuri tuollanen....... Hmph....

   Lainaa

  63. Tulos: -23 (37 ääntä)
   no tulipa tästäki ny muka nii paljo asijjaa ! nauran (:

   Lainaa

  64. Tulos: -51 (71 ääntä)
   Aika junttitouhua nää XYZit ja muut jotka viljelee herneitä nenässään. Mun mielestä on ihan ok ottaa nuorena rennosti ja viettää aikaa ei-tavoitteellisesti. Ehtii sitä ryhtyä nyrpeäksi keski-ikäiseksi myöhemminkin. Että respektit vaan Helille. Käy ihmeessä Torquayssä myös.

   Lainaa

  65. Tulos: -41 (49 ääntä)
   tipu: Aika outo huumorintaju, jos käsitys vitsailusta on omilla asioilla ylpeily ja toisten elämien väheksyminen/haukkuminen. Jos oikeesti viljelee tollasta settiä huumorilla niin kannattais tajuta et ihan kaikki ei välttämättä ota sitä niin. Mua ei ainakaan kauheesti naurattais jos joku haukkuis mun elämäntilannetta tai tyyliä paskaks sen jälkeen ku on ensin ylistäny omaansa, vaikka laittais kuinka monta “:DDD” perään.
   Miksi et jätä omaan arvoon tätä vaan jatkat?

   Lainaa

  66. oottekovähätyhmii? 7.4.2013 12:27
   Tulos: -66 (76 ääntä)
   lukekaa: Puhuiko se rahasta?
   Niinpä, tossa ei puhuta rahasta. Monet ei vaa uskalla tehä elämän muutosta ja lähtä ulkomaille "töihin" ja nauttii elämästä. Vittuako se teille kuuluu miten Heli elämänsä elää jos hän pitää siitä ja on onnellinen?! Kateellisia paskoja..?

   Lainaa

  67. Tulos: -52 (62 ääntä)
   oottekovähätyhmii?: Niinpä, tossa ei puhuta rahasta. Monet ei vaa uskalla tehä elämän muutosta ja lähtä ulkomaille “töihin”ja nauttii elämästä. Vittuako se teille kuuluu miten Heli elämänsä elää jos hän pitää siitä ja on onnellinen?! Kateellisia paskoja..?
   Samaa mieltä!

   Lainaa

  68. Tulos: +42 (42 ääntä)
   XYZ: Osittain oikein, mutta ei ihan. Oikea vastaus on se, että ä ja ö ovat myös saksan kielessä käytössä.
   Mä olen Ranskassa ja ääkköset toimii näin: ¨ + a = ä. Pitää vaan jaksaa vaivautua.

   Lainaa

  69. Tulos: -28 (76 ääntä)
   Heli.... olet tyhmä ja itsekeskeinen hu**a.

   Lainaa

  70. Tulos: -20 (54 ääntä)
   Heli!: Heli…. olet tyhmä ja itsekeskeinen hu**a.
   Nauran sinulle :D mikä helin tekstissä viittaa huoraamiseen? Ei minun mielestä mikään,vai paljastitko kenties työsi?:-)

   Lainaa

  71. Tulos: +21 (33 ääntä)
   Fly: Minä haluan olla kärpäsenä katossa kun Helin on aika palata kotimaahan. Surisen riemusta kun hän täyttelee kelan työmarkkinatukihakemuksia ja surffaa mollin sivuilla. Laskeudun kipittelemään hänen käsivarrelleen, kun hän allekirjoittaa vuokrasopimuksta kaupungin vuokra-yksiöstä. Lennän iloista kahdeksikkoa hänen yläpuolellaan, kun hän ynnäilee sähkö-, puhelin- ja vesilaskua työttömyyskorvauspäivän aattona.Ja yöllä, kun Heli nukkuu, juoksen hänen kasvoillaan ja surisen: “In your face aikuisuus, vai miten se menikään?”
   mä taidan rakastaa sua kärpänen.

   Lainaa

  72. .......... 7.4.2013 16:07
   Tulos: +57 (63 ääntä)
   oottekovähätyhmii?: Niinpä, tossa ei puhuta rahasta. Monet ei vaa uskalla tehä elämän muutosta ja lähtä ulkomaille “töihin”ja nauttii elämästä. Vittuako se teille kuuluu miten Heli elämänsä elää jos hän pitää siitä ja on onnellinen?! Kateellisia paskoja..?
   Otapa kuitenkin huomioon myös Helin ylimielinen asenne. Hän on ulkomailla töissä ja varmasti joo nauttii elämästä, mutta oikeuttaako se haukkumaan muita?

   Lainaa

  73. Tulos: +84 (90 ääntä)
   edna: Miksi et jätä omaan arvoon tätä vaan jatkat?
   oottekovähätyhmii?: Niinpä, tossa ei puhuta rahasta. Monet ei vaa uskalla tehä elämän muutosta ja lähtä ulkomaille “töihin”ja nauttii elämästä. Vittuako se teille kuuluu miten Heli elämänsä elää jos hän pitää siitä ja on onnellinen?! Kateellisia paskoja..?
   ...... Ei tässä nyt ole kyse siitä miten Heli elämäänsä elää, vaan siitä miten se tuo asiaa esille. Hienoahan se vain on, että on onnellinen ja tyytyväinen elämäänsä, mutta saman asian ois voinu ilmaista esim. tyyliin: "Huh, tajusin just miten siistiä mun elämä oikeestaan on! Aina sattuu ja tapahtuu, mut eipä ainakaan tule tylsää. Jospa sitä ens viikonloppuna lähtis vaikka Liverpooliin seikkailemaan. :)" Käytännössä täsmälleen sama asiasisältö, mutta leuhkimatta ja ketään loukkaamatta. Heli taisi myös unohtaa, että erilaiset ihmiset tulee onnellisiksi erilaisista asioista ja se mikä on Helistä siistiä, voi olla jonkun muun mielestä ihan paskaa (eikä se todellakaan tarkoita sitä et olis kateellinen). Siksi tollanen "kaverit tekee sitä ja tätä ja niitten elämä on paskaa, mut mäpä teen tätä ja tota ja oon niin siisti" on ihan turhaa leuhkimista ja myös melko törkeää. Vähän herää kysymys, että onkohan se elämä oikeasti niin siistiä jos sitä kerran tarvitsee ruveta pönkittämään vertailemalla muihin. Ja edna, miksi nyt foorumeille yleensä kirjoitellaan? Ja siksi, koska Heliä puolustelevat sukulaiset ja kaverit heittää täällä tyhmillä kommenteillaan vaan lisää vettä myllyyn. Mitä järkeä ylipäätään tulla puolustelemaan anonyymia henkilöä? Täällä nyt kirjoitellaan mitä kirjoitellaan, mutta ei kukaan todellisuudessa Heliä tunne tai tiedä kenestä on kyse, ja koko juttu unohtuu muutenkin feissarimokien syövereihin kun tulee uusia mokia. Helin "tukijoukkojen" kannattais ite vaan jättää asia omaan arvoonsa eikä lietsoa tilannetta entisestään.

   Lainaa

  74. Tulos: +10 (36 ääntä)
   Heli taitaa olla jo aika hyvässä syrjäytymisputkessa. Pian lankeavat luotot ja pikavipit maksuun. Sossu ei maksa velkoja. Rahat ei riitä ruokaan, joten on mentävä leipäjonoon tai kyselemään apua pelastusarmeijalta. Duunia ei saa kun on luottohäiriömerkintä. Kämppä menee alka kun ei pysty maksamaan vuokria. Tulee muutto kaupungin yömäjaan. Siellä odotellessa että ulosotot erääntyvät 15v. päästä ja pääsee aloittamaan elämän uudelta pohjalta ;)

   Lainaa

  75. Tulos: -52 (60 ääntä)
   ……….: Otapa kuitenkin huomioon myös Helin ylimielinen asenne. Hän on ulkomailla töissä ja varmasti joo nauttii elämästä, mutta oikeuttaako se haukkumaan muita?
   Ihime tosikko !

   Lainaa

  76. Tulos: +44 (54 ääntä)
   oottekovähätyhmii?: Niinpä, tossa ei puhuta rahasta. Monet ei vaa uskalla tehä elämän muutosta ja lähtä ulkomaille “töihin”ja nauttii elämästä. Vittuako se teille kuuluu miten Heli elämänsä elää jos hän pitää siitä ja on onnellinen?! Kateellisia paskoja..?
   Heli, oletko se sinä?

   Lainaa

  77. Tulos: +51 (63 ääntä)
   Miten mulla tuli tosta Helistä heti mieleen Johanna Tukiainen?

   Lainaa

  78. Tulos: +23 (51 ääntä)
   Kuka 25-v menee aupairiksi?

   Lainaa

  79. Tulos: +51 (59 ääntä)
   Halusit Heli tietää, millaisen kuvan ihmiset saa susta yleisesti. Eiköhän se käy täältä selväksi! Ei kannata kysellä, vastaus ei välttämättä miellytä.

   Lainaa

  80. Tulos: +67 (73 ääntä)
   Salla: Siis tästä saa tosiaan ihan erillaisen kuvan ku alkuperäsestä, siitä ymmärsi heti millon se oli Hellun omaa huumoria yms. Ja toi ään puuttuminen, yks kommelluksista tais olla se ku kone hajos Ja kyllä tää meijän muitten elämä onki aika hemmetin tylsää verrattuna Hellun seikkailuihin… toi Liverpoolin seikkailu oli siitä tylsimmästä päästä Minusta on aivan ihana, että on positiivisesti ajattelevia ihmisiä, jotka uskaltaa elää ja tehdä sitä mitä haluaa. Ja vähänkö repeilin ku joku oli kirjottanu: Siis mää en vois mitenkään kuvitella meijän Hellua reilaamassa rinkka selässä XD ei millään pahalla Hellu, mut ei oikein sovi sulle Ja sit mun tietääkseni Hellu vamistu just ennen ku lähti au pairiksi ja miks oman elämän rakentamisen sijaan ei vois sen sijaan elää sitä? Töitä ehtii kyllä tulla kyttään Suomeen ihan varmasti, työttömänähän täälä saa kuitenki olla ja täytellä just niitä Kelan lappuja, eiks oo parempi sen sijaan tehdä jotain ja mitä vikaa siinä on että on au pairina ennemmin ku työkkärissä työttömänä työnhakijana? GO HELLU JA ELÄ MEIJÄN MUITTENKI PUOLESTA! DD
   Moi Heli. Mutta saanko kysyä että miksi luulet kaikkien haluavan elää vakuutusrahoilla ja että nukkuu jonnekin puoleenpäivään saakka ja käyt sitten Briteissä ollessasi Liverpoolissa? Mä ainakin tykkään herätä aamulla aikasin, koko uusi päivä edessä. Tykkään työstäni ja viihdyn töissä hyvin, en voisi kuvitellakaan olevani vain sohvaperunana tai hengailemassa kaupungilla. Tykkään laittaa ruokaa kun tulen töistä kotiin ja käydä turren kanssa ulkona. Illalla on hienoa katsoa leffa samalla kun oma mies hieroo hartioita ja mennä nukkumaan. Ja ihan totta, mä rakastan elämääni juuri tällaisena kuin se on. Lomat on jees, ulkomailla voi käydä tai mennä ihan vaan sinne mökille rentoutumaan, saunomaan ja uimaan. Ne on mulle sitten kai niitä elämäni "seikkailuja", mutta muuta en kaipaakkaan. Enkä voi sanoa olevani kateellinen, koska ei ole mitään mille olisin kateellinen. Rakastan elämääni tällaisena. Antakaa jokaisen rakastaa omaa elämäänsä jos siihen tyytyväinen on.

   Lainaa

  81. Tulos: +80 (86 ääntä)
   Ulkomailla asuminen ei todellakaan ole mitään uskomattoman erikoista, itse asun Brittilässä myös (kyllä, siltikin minulla on ääkköset). Lentokentillä on tullut nukuttua, metroissa seikkailtua ja kaikennäköisiä tyyppejä kulmien alta mulkoiltua. Jee hienoa jee? Mitä sinun, Heli, pitää tässä nyt ymmärtää on se, että ihmiset eivät hauku sinua pystyyn kateudesta (ainakaan suurimmaksi osaksi), vaan siksi, että käyttäydyit tässä keskustelussa kuin kusipää-pissis. Ehkä olet sellainen, ehkä et ja tämä oli vain huono päivä. Mutta sellaisen käsityksen kaikki saivat. And it might shock you, but in the UK you aren't anything special either. There are shitloads of immigrants, including Finnish, so get off your high horse and grow up you bloody chav.

   Lainaa

  82. Tulos: +32 (34 ääntä)
   Miiko: Puu ei kasva kaukana omenasta…
   Mietin ihan samaa itsekin. Tosin eiköh'än Heli itse ole yrittänyt äitiään"matkia", en oikeasti halua uskoa, että yksikään aikuinen kirjoittaisi noin.

   Lainaa

  83. Tulos: +24 (36 ääntä)
   Ohhoh: Liverpooliin asti, ja ihan yksin! Tosi rohkeaa 25-vuotiaalta.
   Oma isukki lähti aikoinaan saman ikäisenä töihin Irakkiin jossa oli vielä täysi sota päällä. Mutta kai se piian positio huisin vaarallisessa ja eksoottisessa briteissä on nykypäivän extremeä ;).

   Lainaa

  84. ei ne muiden vaan omat mielipiteet 8.4.2013 10:14
   Tulos: +24 (32 ääntä)
   Liverpool, tuo Englannin Riihimäki.. Yhtä cool ja yhtä varmasti saa grillikioski jonossa puukosta.. No jos tykkää 25 vuotiaana asua toisten nurkissa parin punnan tuntipalkalla niin mikäs siinä. Onnitteluni että olet löytänyt sen mikä tekee sinut onnelliseksi!! Jos kuitenkin kaipaat myöhemmin hieman enemmän omaa rauhaa (ehkä siinä n 30v. saavutettuasi) kannattaa ehkä harkita sitä mitä me muut teimme silloin aikoinamme opiskelijaiässä eli haimme ulkomaille töihin nuorisovaihdon kautta (esim Allianssi). Siinä saa suht normaalin kesätyöpalkan työstään + asuu ilmaiseksi hotellilla ja syö kokkien tekemään ruokaa veloituksetta. Sopi minulle paremmin kuin tuo piikaaminen silloin aikoinaan. Tosin nykyisin jo melkein 30v. vanhuksena sitä arvostaa toimivaa suihkua ja sitä ettei kolminkertaisista ikkunalaseista tuule sisään enemmän kuin suurta seikkailijan mainetta. Myös vapaapäivän käyttäminen tietokoneella pelaillen (niin ettei edes vaihda yövaatteita pois koko päivän aikana) voittaa 100-0 kotoa poistumisen ihan silläkin uhalla että jäisi hieno fb päivitys tekemättä tai jotkin siistit bileet näkemättä.

   Lainaa

  85. Tulos: +22 (26 ääntä)
   Mun tytär: Voi helvetti,en tiä kuka yksinkertasista lapseni kavereista tän laitto mut kekseliäisyydestä pisteitä.Muitten kannattas miettiä mitä tos on alunperin lukenu,perkele.Ja jos on asiaa niin ottakaa ens kerral muhun yhteyttä.Lapseni ei oo tyhmä blondi ja saatanan siistiä jos kaikkee ei otettas tosissaan.Maailma on näköjään yksinkertasia ihmisiä pullollaan ja TOSIAAN NIITÄ JOILLA ON TYMPEE TODELLISUUS.
   Ihan hauskahan tämä on/oli =)) btw.. miks sä tyttäres kavereita yksinkertaisiks mesoat? EIhän siinä nyt järkeä ole, alkaa oman tyttären frendei haukkuu, vai tekeekö seura sittenkin kaltaisensa?

   Lainaa

  86. Tulos: -31 (33 ääntä)
   edna: Nauran sinulle mikä helin tekstissä viittaa huoraamiseen? Ei minun mielestä mikään,vai paljastitko kenties työsi?:-)
   :D En viitannut sen ammattiin idiootti.... Sama kuin tyhmä Ä**ä

   Lainaa

  87. Tulos: +8 (36 ääntä)
   Idiootti: Tyypillinen 25-vuotias nuori on jo reilannut kesän tai kaksi ympäri Eurooppaa, mahdollisesti tehnyt parin kuukauden reppureissun Aasiaan, ollut lukukauden tai lukuvuoden vaihdossa jossakin päin maailmaa – ja todennut: “Tää on ihan kliffaa, mutta aikansa kutakin. Nyt on aika valmistua, hankkia duuni ja alkaa rakentaa omaa elämää.” Jotenkin käy sääliksi tämä Heli, 25-vuotias au pair, jolle viikonloppu yksin Liverpoolissa tarkoittaa suurta seikkailua. No, toivon turvallista ja tasapaksua loppuelämää myös hänelle.
   No ei tasan tarkkaan ole, valoja päälle nyt.. ja mun käy kyllä myös kieltämättä hieman sääliksi noin luterilaisella maailmankuvalla varustettua tyyppiä kohtaan, toi oman elämän rakentaminen kun varmaan sun tapauksessa tarkoittaa asuntolainan hankkimista ja kesämökin ostoa. Toki meidän näkökulmat ja käsitys elämisen arvoisesta elämästä on varmaan melko erilainen, ei sen puoleen. 25-vuotias au pair en mun korvaan kuulosta ihan kaikista hienoimmalta uravalinnalta, mutta enpä haluaisi kyllä olla kaltaisesi pikkuvanha paremmintietäjäkään.

   Lainaa

  88. Tulos: -6 (14 ääntä)
   Fly, olet ihana <3

   Lainaa

  89. Myrkkymuratti 8.4.2013 18:03
   Tulos: -17 (35 ääntä)
   uus tieto mulle: Täydellinen elämä tarkoittaa piikana olemista Briteissä? Ok…..
   Au pair ei ole piika. Ei ainakaan perheessä, joka ymmärtää au pairin roolin oikein.

   Lainaa

  90. Tulos: +16 (24 ääntä)
   Myrkkymuratti: Au pair ei ole piika. Ei ainakaan perheessä, joka ymmärtää au pairin roolin oikein.
   Kaikki kommentit kannattaa ottaa hyvin tosissaan.

   Lainaa

  91. Petri Kätevä 8.4.2013 21:28
   Tulos: +37 (41 ääntä)
   On okei olla ylpeä ja iloinen omasta elämästä ja nauttia siitä täysin rinnoin. Ja miksei kertoa siitä muillekkin kuinka upeeta elämä on. Sen sijaan KAIKKIEN kavereiden haukkuminen ei mun mielestä ole kovinkaan hyvää huumoria. Toimittakaahan koko päivitys kommentteineen leikkaamattomana niin voidaan kaikki sitten lukea kuinka siinä oikeasti sanottiin. Ja aiemmin joku oli sanonut hyvin:
   Helin elämäntilanteesta voi rivien välistä lukea että hän pelkää normaalia arkea

   Lainaa

  92. Tulos: +46 (52 ääntä)
   Wau. Onko meillä tosiaan jälleen kerran jakautunut persoonallisuus useilla eri nimimerkeillä, vai onko koko suku oikeasti muka selvinnyt luonnon valinnasta? Hämmentävää. Mut siis tosiaan, arki se on arkea siellä ulkomaillakin. Toisilla vain lukee otsassa lappu "ryöstä minut, olen seikkailija", toiset ymmärtää että samanlaista työtä se on olla au pairina Briteissä on kuin lapsenlikkana Suomessa. Eri kieltä vaan pitää puhua ja samalla tutustuu uuteen kulttuuriin, sitähän moni tälläisistä reissuista hakevatkin. Ja vaikka kuinka arki olisi normaalia, se ei tarkoita etteikö lomilla voisi tehdä jotain erikoisempaa. Ja ihan turha valittaa, jos ihmiset kertovat mietä mieltä ovat Helistä. Juuri sitä hän itse halusi!

   Lainaa

  93. Ei mitään epäselvää 8.4.2013 22:00
   Tulos: +15 (25 ääntä)
   Tässä pitää mielestäni ottaa huomioon seuraavat asiat; -Heli ei varmasti ole "kaikkien 25-vuotiaiden tasolla". Useimmat meistä (itse -88) ei asu muiden holhottavana, vaan pitää kyllä itse itsestään huolen. -Facebook on ollut jo vuosia egon/minäkuvan ulostuomista ja tästä tilapäivityksestä kyllä paistaa läpi se, että omaa tilannetta korostetaan hyvänä vaikka useimmat kyllä tajuavat missä mennään.

   Lainaa

  94. Heli_lovers_unite_and_take_over 8.4.2013 22:58
   Tulos: -33 (57 ääntä)
   Heli on kova muija!!! Onneks puolet kommenteist puolustaa Helii, ku ei siin oo just mitää väärää, jos haluu, elää elämäänsä, olla rohkee, olla au pair, ja just, kaikil on omanlainen huumori!!! Go Heli, sä niiiiiin elät oikeest voi vide oon ihan kade! Nyt helvetti se järki käteen. Alkaa olla vähän liian nasevia comebackeja Heli-armylta.

   Lainaa

  95. Tulos: +36 (38 ääntä)
   Tuommoinen todistelu, kuinka hienosti menee ja on ihanaa, kielii yleensä päinvastaisista tuntemuksista.

   Lainaa

  96. Tulos: +15 (19 ääntä)
   Kannattaa alkaa lesoo jossain feispuukissa et fuk yea ku on siistii elämää olla vastuuton ja tulla puolustelee kun se tänne asti on päätynyt. Miksi alunalkaen noloilla jossain facebookissa ellei pelkää että sanomista tulee :D

   Lainaa

  97. aaaaaaaffd 9.4.2013 7:30
   Tulos: +18 (28 ääntä)
   Eniten mietitytti, että kuka näistä kirjoittelijoista on/oli oikeasti Heli ja kuka hänen ystävä/äiti/yms. Ylläpidolle viestiä että voisitte julkaista kirjoittelijoiden IP osoitteet tietyissä tapauksissa ;) Toisekseen: Vaikka Heli puhuu tilapäivityksessään ylimielisesti, en huomannut _kenenkään_ huomioivan tekstityyliä. Sehän on kuin suoraan 10 vuotiaan Jani-Petterin ulosantia vanhan kyläkoulun tarkkailuluokalta.... ?? Tässä tulee aasinsilta: Miten ihmeessä Heli on päässyt au pairiksi tuolla "kielitaidolla"? Kolmanneksi liittyen vielä kuitenkin toiseen: En kyllä henkilökohtaisesti tunne yhtäkään 25-vuotiasta, joka viljelee vitt*a ja haistattelee jatkuvasti.. Tiedän kyllä, mutta hekin ovat onnellisia Kelan ja sosiaalitoimiston asiakkaita, poliisista nyt puhumattakaan.

   Lainaa

  98. Tulos: +12 (22 ääntä)
   Au pairina muiden nurkissa? No wau mitä elämää. Kyllä se oma kämppä on pikkusen tavoiteltavampaa.

   Lainaa

  99. Tulos: +14 (20 ääntä)
   Halutessaan saa suomessakin jännitystä elämään, kyllä täällä lintukodossakin surmii/raiskauksii/pahoinpitelyitä/ryöstöi sattuu jatkuvasti, joten ei sen takii kannata Liverpooliin lähteä.

   Lainaa

  100. Neiti Sopimaton 9.4.2013 13:27
   Tulos: +10 (18 ääntä)
   Yyy nyt mä on niiin kateellinen tolle, palvelusväkenä oikein priteissä, huhhuh mikä menestys

   Lainaa

  101. Tulos: +36 (48 ääntä)
   Believe me oikee Heli ja hanen aitinsa ovat kirjottaneet nuo kommenttinsa. Siella se Heli ahkerasti facebookissa ja blogissaan kuuluttelee, kuinka hanen "vitsi" oli otettu tosissaan. Siispa kuten joku runoilija aikaisemmin sanoi: eipa ole kauas puustaan pudonnut......... Ja han todellakin viljelee vittua ja perkeletta joka lauseeseen. Jos vain pystyn lopun elamani valttelemaan kyseista henkiloa, niin se on enemman kuin lottovoitto! En ole ikina kuuna paivana tavannut noin lapsen tasolla olevaa 25-vuotiasta, joka litkittaa energiajuomaa joka paiva. Sittemmin han on poistanut suuren osan fb kavareistaan.

   Lainaa

  102. Tulos: +28 (34 ääntä)
   Idiootti: Tyypillinen 25-vuotias nuori on jo reilannut kesän tai kaksi ympäri Eurooppaa, mahdollisesti tehnyt parin kuukauden reppureissun Aasiaan, ollut lukukauden tai lukuvuoden vaihdossa jossakin päin maailmaa – ja todennut: “Tää on ihan kliffaa, mutta aikansa kutakin. Nyt on aika valmistua, hankkia duuni ja alkaa rakentaa omaa elämää.” Jotenkin käy sääliksi tämä Heli, 25-vuotias au pair, jolle viikonloppu yksin Liverpoolissa tarkoittaa suurta seikkailua. No, toivon turvallista ja tasapaksua loppuelämää myös hänelle.
   Vai tyypillinen 25-vuotias on tehnyt kaikkea tota? En minä ainakaan, eikä kukaan tutuistani.

   Lainaa

  103. Miksi kavereissa? 10.4.2013 0:41
   Tulos: -15 (25 ääntä)
   Marru: Believe me oikee Heli ja hanen aitinsa ovat kirjottaneet nuo kommenttinsa. Siella se Heli ahkerasti facebookissa ja blogissaan kuuluttelee, kuinka hanen “vitsi” oli otettu tosissaan. Siispa kuten joku runoilija aikaisemmin sanoi: eipa ole kauas puustaan pudonnut……… Ja han todellakin viljelee vittua ja perkeletta joka lauseeseen. Jos vain pystyn lopun elamani valttelemaan kyseista henkiloa, niin se on enemman kuin lottovoitto! En ole ikina kuuna paivana tavannut noin lapsen tasolla olevaa 25-vuotiasta, joka litkittaa energiajuomaa joka paiva. Sittemmin han on poistanut suuren osan fb kavareistaan.
   Jos kerta vihaat Heliä niin paljon niin miksi ihmeessä oot pitäny sen kavereissa? Kai se on vieläki sulla kavereissa että voit kahtoa mitä se puuhailee?

   Lainaa

  104. Salam aleikum 10.4.2013 14:25
   Tulos: +8 (14 ääntä)
   Just: Jotenkin huvittaa nämä “toisen elämän pilkkaus on lapsellista” ja samassa viestissä haukutaan sitten ne, jotka uskaltaa ja haluaa jotain muutakin elämältään, kuin sitä tasapaksua arkea… Ja au pairina nyt pärjäis vaikka 13-vuotiaanakin, eihän siinä tarvitse vastuuta ottaa mistään. Vahtii toisten lapsia ja menee toisten sääntöjen ja rutiinien mukana. Jos lähtee oikeasti ulkomaille ja etsii kunnon työn ja asunnon ja yrittää maksaa laskut ja tulla toimeen-se on sitä seikkailua.
   Kylla se arki ulkomaillakin asuu. Usko pois, siina ei ole muutaman kuherruskuukauden jalkeen mitaan sen ihmeempaa seikkailua. Lapsellisinta on koskaan pudottautua sosiaalitukien ja vakuutuspetosten varaan. Se raha on aina joltain pois, tuottamattomat ihmiset - loiset - ovat ihmiskunnan kehityksen jarru ja syopa. Onneksi loisia ei hyvalla kaikissa maissa katsota (vtr. omassa kotimaassani ei saa asua ilman tyopaikkaa). Ja "rakentaa elamaa" ja "elaa sita elamaa"..naurettavaa sanaHELInaa. Samoja asioita ovat, elamia on jokaisella meilla 1 kpl ja sita ei voi elaa oikein tai vaarin.

   Lainaa

  105. Salam aleikum 10.4.2013 14:29
   Tulos: +9 (11 ääntä)
   kolme: Kaikki kommentit kannattaa ottaa hyvin tosissaan.
   Au pairin rooli on vaikea maarittaa. Esim lahi-idassa Au pair voi joutua olemaan kotona 6 paivaa viikossa, eika poistu siis tosiaan minnekaan vaan on kokoajan kaytettavissa. Tietty poikkeuksia on, mutta arabiperheet eivat ainakaan paasta heita helpolla.

   Lainaa

  106. Selkäänpuukottajako? 11.4.2013 10:26
   Tulos: -14 (22 ääntä)
   Miksi kavereissa?: Jos kerta vihaat Heliä niin paljon niin miksi ihmeessä oot pitäny sen kavereissa? Kai se on vieläki sulla kavereissa että voit kahtoa mitä se puuhailee?
   Toi tuli mullakin mieleen.Haukut Heliä täälä ja sen äitiä ja kerrot et on poistanu facekavereitaan,kai se huomas sut poistaa vai kyttääkkö koko ajan mitä se kirjottaa,että saat taas laittaa tänne.Kukahan tässä mahtaa nyt idiootti olla?Oot näytelly kaveria ja sopivan paikan tullen puukotat selkään. Taidat muuten olla itsekin aupair?

   Lainaa

  107. Tulos: +3 (5 ääntä)
   No onhan se hienoa ett nauttii elamastaan mut... voevoe Heli...

   Lainaa

  108. Tulos: +16 (18 ääntä)
   Hienoa, et kaverit jaksaa puolustaa.. vaikka niille tässä pottuillaankin : "Mun elämä on paljon siistimpää kuin mun kavereitten....." Jooei

   Lainaa

  109. Tulos: +7 (11 ääntä)
   Mun tytär: Voi helvetti,en tiä kuka yksinkertasista lapseni kavereista tän laitto mut kekseliäisyydestä pisteitä.Muitten kannattas miettiä mitä tos on alunperin lukenu,perkele.Ja jos on asiaa niin ottakaa ens kerral muhun yhteyttä.Lapseni ei oo tyhmä blondi ja saatanan siistiä jos kaikkee ei otettas tosissaan.Maailma on näköjään yksinkertasia ihmisiä pullollaan ja TOSIAAN NIITÄ JOILLA ON TYMPEE TODELLISUUS.
   No kun nyt vertaa sua ja Heliä... mjoo... kyllä on tullut äitiinsä: yhtä typerä.

   Lainaa

  110. Miksi kavereissa? 12.4.2013 1:24
   Tulos: -12 (14 ääntä)
   Selkäänpuukottajako?: Toi tuli mullakin mieleen.Haukut Heliä täälä ja sen äitiä ja kerrot et on poistanu facekavereitaan,kai se huomas sut poistaa vai kyttääkkö koko ajan mitä se kirjottaa,että saat taas laittaa tänne.Kukahan tässä mahtaa nyt idiootti olla?Oot näytelly kaveria ja sopivan paikan tullen puukotat selkään. Taidat muuten olla itsekin aupair?
   Tuo tuli itelläki mieleen. Ja miten se Helin äiti tähän mitenkään liittyy että sitäki pitää haukkua? Eikö tuo nyt mee vähä jo alhaseksi?

   Lainaa

  111. Tulos: +3 (7 ääntä)
   XYZ: Kysymys lienee siitä, että miten ne ENGLANNISSA toimii tilapäivityksessä, mutta ei kommenteissa. Mutta – ääkköset saa kyllä toimimaan asetusten kautta missä vaan. Suomi24-palstalla joskus tuli vastaus Saksasta kirjoitelleelle, että et voi olla ulkomailla, kun käytät ääkkösiä. Jätän omaksi tehtäväksenne selvittää, mitä hauskaa tuossa kommentissa on.
   Mulla on englantilainen sähköpostituttava jonka kanssa käytiin tätä juttua läpi. Suomi-näppiksessä on pari diakriitti (?) -näppäintä millä saa tavallisimmat aksentit sekä "matoviivan" ja mm. pilkkuparin minkä vain diakriitittömän vokaalin päälle. Eli meidän ei tarvitse mulkata asetuksia että voidaan kirjoittaa Zürich, Citroën tai sïc... Englantilaisesta näppiksestä ei tätä paripilkkua löydetty että hän olisi saanut ääkköset kirjoitettua muuttamatta koneensa asetuksia.

   Lainaa

  112. Tulos: -14 (14 ääntä)
   Iso-Britanniassa. Ei Isossa-Britanniassa.

   Lainaa

  113. Tulos: +27 (29 ääntä)
   E: Iso-Britanniassa. Ei Isossa-Britanniassa.
   Kotimaisten kielten keskuksen suomen kielen lautakunnan 9.10.2000 antama suositus on taivuttaa molempia osia, eli Isossa-Britanniassa on oikein, kunnes toisin todistetaan. http://www.kotus.fi/index.phtml?s=2380#N132FE

   Lainaa

  114. Tulos: -15 (15 ääntä)
   Tosikot vois pitää päänsä kii

   Lainaa

  115. Tulos: +6 (8 ääntä)
   Ohhoh: Liverpooliin asti, ja ihan yksin! Tosi rohkeaa 25-vuotiaalta.
   Jep! Mä olin 17 vuotiaana au pairina espanjassa ja sen ku lopetin jäin sinne vielä 2 kk. Muutin eri kaupunkii ja matkustelin välillä muissa kaupungeissa.

   Lainaa

  116. Tulos: +7 (9 ääntä)
   joo olis hianoo iha pooliin asti päästä. pihtiputtaalla käyny

   Lainaa

  117. Tulos: +6 (12 ääntä)
   Mun tytär: Voi helvetti,en tiä kuka yksinkertasista lapseni kavereista tän laitto mut kekseliäisyydestä pisteitä.Muitten kannattas miettiä mitä tos on alunperin lukenu,perkele.Ja jos on asiaa niin ottakaa ens kerral muhun yhteyttä.Lapseni ei oo tyhmä blondi ja saatanan siistiä jos kaikkee ei otettas tosissaan.Maailma on näköjään yksinkertasia ihmisiä pullollaan ja TOSIAAN NIITÄ JOILLA ON TYMPEE TODELLISUUS.
   Tää juttu on vanha ku taivas, mutta oli ehdotuksena tuolla sivupalkissa ja päätin lukea jutun lisäksi myös kommentteja ja pakko sanoa pari asiaa... Hieno homma, Helin äiti. Mielestäni oikea äiti ojentaisi lastaan, oli se 5- tai 25-vuotias, että noin ei sovi puhua julkisesti. Nyt vain olet tyttäresi kaveri ja puolustelet häntä kirosanojen kera jossain mokasivustolla. Mielestäni olisi kannattanut käyttää sekin aika hyödyksi ja takoa järkeä oman tyttären kalloon. Ja sitä paitsi, noi au pair-hommat on alle 20-vuotiaiden tyttöjen heiniä, ei 25-vuotiaiden aikaihmisten. Itse olen 23, eikä tekis yhtään mieli lähteä lapsenlikaksi ulkomaille. Mun nähdäkseni tässä on käynyt niin, että Heli ei keskity siihen MITÄ hän tekee vaan MISSÄ hän tekee. Ei muuten varmana kiinnostais paskaakaan olla lapsenvahtina sukulaisplikalle, joka asuu Suomessa, mutta kyllä jos asuisi Lontoossa tai Jenkeissä niin heti otetaan kone alle ja menoksi.

   Lainaa

  118. Tulos: +3 (5 ääntä)
   Tää oli ihan helmi, kommentit vielä parempia ku itse moka!

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Avainsanat: au pair, leso, täydellinen, matka