Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Hauki on valas

"380 kilon ahven!"
Hauki on valas

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 80 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Tulos: +1394 (1422 ääntä)
   Piristi kyllä päivää nuo valaan ja hyttysen kokoiset ahvenet ! (:

   Lainaa

  2. Laurushka 2.4.2013 4:04
   Tulos: +574 (594 ääntä)
   Huh, mitkä naurut sain! Osaksi menee kyllä väsymyksen piikkiin... :D

   Lainaa

  3. Tulos: +631 (643 ääntä)
   On siinä kalamies.

   Lainaa

  4. Tulos: +664 (690 ääntä)
   Voi itku. Jäiköhän Jyriltä koulu kesken? Joskus 4. luokalla...

   Lainaa

  5. yövuorolainen 2.4.2013 4:35
   Tulos: +301 (333 ääntä)
   Pitämällä päänsä kiinni vaikuttais fiksummalta.

   Lainaa

  6. Tulos: +605 (625 ääntä)
   "Lopettakaa toi nii poistan teijä kavereista" ...Ei muuten, mutta eikös se noin muotoiltuna olisi että jos EI jatka, niin poistaa kavereista? :D

   Lainaa

  7. Tulos: +314 (332 ääntä)
   Ahaa! Penaalin terävin kynä!

   Lainaa

  8. Tulos: -173 (261 ääntä)
   Toi Jyri vaikuttaa vähän jälkeenjääneeltä .... Ei pahalla, mutta noi sen jutut oli tosi lapsellisia, ja se miten kirjottaa.. Tai sit sen on pakko olla ulkomaalanen.. Jyri on yleinen nimi ainakin Viros

   Lainaa

  9. Tulos: +294 (304 ääntä)
   jeij: Toi Jyri vaikuttaa vähän jälkeenjääneeltä …. Ei pahalla, mutta noi sen jutut oli tosi lapsellisia, ja se miten kirjottaa.. Tai sit sen on pakko olla ulkomaalanen.. Jyri on yleinen nimi ainakin Viros
   Virolaisuus voisi selittää huonon kielen, muttei tyhmäilyä lukujen kanssa.

   Lainaa

  10. Tulos: -165 (211 ääntä)
   opettaja: Virolaisuus voisi selittää huonon kielen, muttei tyhmäilyä lukujen kanssa.
   eikö ? :p

   Lainaa

  11. Tulos: -24 (66 ääntä)
   Pappa vieny jonnen kalaan??

   Lainaa

  12. Hellureiijj 2.4.2013 6:53
   Tulos: +31 (53 ääntä)
   jeij: Toi Jyri vaikuttaa vähän jälkeenjääneeltä …. Ei pahalla, mutta noi sen jutut oli tosi lapsellisia, ja se miten kirjottaa.. Tai sit sen on pakko olla ulkomaalanen.. Jyri on yleinen nimi ainakin Viros
   virolainen y- kirjain on erilainen :--) mut toki mahdollista että virosta kotosin.

   Lainaa

  13. Tulos: +44 (70 ääntä)
   Tyhmä, tyhmempi, tyhmin.

   Lainaa

  14. mahtiahti 2.4.2013 7:51
   Tulos: +222 (226 ääntä)
   Ja näin kalavaleet ovat saaneet alkunsa.

   Lainaa

  15. Tulos: +120 (154 ääntä)
   Kun vertaan Jyriä kahteen kouluikäiseen (alle 12v) lapseeni niin tiedän jo nyt onnistuneeni edes jossain... Miten joku voi olla noin TYHMÄ? o.O

   Lainaa

  16. Tulos: +64 (86 ääntä)
   380 kg 0.380 kg 0,100 g Lullin että minulla oli ongelmia näiden yksiköiden kanssa mutta ei..

   Lainaa

  17. Tulos: -131 (143 ääntä)
   Sara: “Lopettakaa toi nii poistan teijä kavereista” …Ei muuten, mutta eikös se noin muotoiltuna olisi että jos EI jatka, niin poistaa kavereista?
   Ei kun, JO JATKAA niin poistaa kavereista. taisit itsekin mennä sekaisin

   Lainaa

  18. Tulos: +74 (84 ääntä)
   6023432: Ei kun, JO JATKAA niin poistaa kavereista. taisit itsekin mennä sekaisin
   Dorka.

   Lainaa

  19. Tulos: -72 (84 ääntä)
   entäpä jos tuo on ihan pilaillessa kirjoitettu? Ja Jyri vedättääki kaikkia arvostelijoita???

   Lainaa

  20. Tulos: +67 (73 ääntä)
   Minkähän kokosia jauhopaketteja toi tyyppi hakee kaupasta *jäi pohtimaan*

   Lainaa

  21. Tulos: -14 (52 ääntä)
   täti: Minkähän kokosia jauhopaketteja toi tyyppi hakee kaupasta *jäi pohtimaan*
   100 g niiku aina

   Lainaa

  22. Tulos: +114 (128 ääntä)
   Amatööri. Itse vedin viimekesänä järvestä 0,578 kilmotrisen muikun.

   Lainaa

  23. Tulos: +35 (39 ääntä)
   Ehkä Jyrillä on joku häikkä, ettei ymmärrä kovin hyvin lukujen päälle. Mutta nauratti kyllä. :D

   Lainaa

  24. Tulos: +53 (61 ääntä)
   Jos on kovakin fisumies olevinaan niin miten voi kilot ja grammat mennä noin pahasti pieleen. Liikaa niitä ahvenia impattu?

   Lainaa

  25. Tulos: -27 (107 ääntä)
   Inhottavaa tollanen ku kaikki kuitenki tajuaa minkä kokoisesta kalasta on kyse. Toinen onnellisena alottanu pilkkiin niin kaikkien pitää vaa tulla päteen :(

   Lainaa

  26. Tulos: +44 (64 ääntä)
   Yli huomenna on yhdys sana. Ei tainnu olla matikan tunnit ainoot, mitkä Jyrillä jäi käymättä...

   Lainaa

  27. Tulos: +3 (7 ääntä)
   Vaikeaa tämä matikka.

   Lainaa

  28. Tulos: +12 (40 ääntä)
   19-vuotias ja noin tampio?? voi hyvää päivää.

   Lainaa

  29. Tulos: +50 (52 ääntä)
   6023432: Ei kun, JO JATKAA niin poistaa kavereista. taisit itsekin mennä sekaisin
   Vai kuka täällä menikään sekasin?

   Lainaa

  30. Tulos: +9 (13 ääntä)
   Niin poistiko Jyri sitten muut kavereista, vai eikö valaan rusto katkennut vielä?

   Lainaa

  31. Tulos: +59 (77 ääntä)
   Asun samalla paikkakunnalla kuin tämä kalamies, kaikki täällä ainakin tietävät hänet. Kaverin profiilista saisi matskua tänne varmaan päivittäin... Ja tosiaan, nätisti sanottuna pari ruuvia vaatii kiristystä

   Lainaa

  32. Tulos: +35 (37 ääntä)
   No. Ehkä se osaa kuitenkin kalastaa.

   Lainaa

  33. Tulos: +70 (72 ääntä)
   Noh, olihan tuo viimeinen kommentti edes oikein, 0,1 gramman kala _on_ pieni!

   Lainaa

  34. Tulos: +25 (37 ääntä)
   Jyristä tulee isona insinööri, joka tekee lujuuslaskelmia.

   Lainaa

  35. Veijo Lörssi 2.4.2013 20:02
   Tulos: 0 (10 ääntä)
   Luulin ensin että aprillipila mutta sitten näin päivämäärän. Tai sitten Jyri vain on hieman etuajassa pilojensa kanssa :)

   Lainaa

  36. Tulos: -9 (27 ääntä)
   Jospa Jyrille on tehty lobotomia jossain kissakalan ja hevosahvenen välissä.

   Lainaa

  37. Thc-koitin 2.4.2013 20:40
   Tulos: +36 (44 ääntä)
   kid: Asun samalla paikkakunnalla kuin tämä kalamies, kaikki täällä ainakin tietävät hänet. Kaverin profiilista saisi matskua tänne varmaan päivittäin… Ja tosiaan, nätisti sanottuna pari ruuvia vaatii kiristystä
   Toivottavasti kyseessä on ihan vain puhtaasti tyhmä ihmisyksilö, koska mahd. kehitysvammalle naureskelu täällä ei ole kauhean älykästä toimintaa.

   Lainaa

  38. Tulos: +48 (52 ääntä)
   täti: Minkähän kokosia jauhopaketteja toi tyyppi hakee kaupasta *jäi pohtimaan*
   1000 kg eli 1 g.

   Lainaa

  39. Tulos: +24 (28 ääntä)
   kolme: 1000 kg eli 1 g.
   no aika pieni jauho pussi! pitää olla vähintään 0,1000 g!!

   Lainaa

  40. Tulos: +55 (63 ääntä)
   Tiedän kyseisen henkilön myös ja sen verran mitä osaan sanoa, niin ei ole kehityksessä samalla tasolla kuin ikäisensä. Eli mun mielestä todella typerää käytöstä siltä, joka on tämän "mokan" tänne lähettänyt.

   Lainaa

  41. Yli opistö hörhö 2.4.2013 21:21
   Tulos: -5 (9 ääntä)
   Aaah miten voi olla noin hukassa :D

   Lainaa

  42. Tulos: +36 (36 ääntä)
   Jyri ymmärtänyt sanan 'kalavale' vähän väärin. Mutta jos Jyri tosiaan on kehitykseltään ikäisiään jäljessä, niin olisi ollut kiva, jos joku kavereista olisit viitsinyt kertoa/opettaa miten nämä mittayksiköt oikein menee.

   Lainaa

  43. Ei naurata 2.4.2013 22:22
   Tulos: +36 (46 ääntä)
   Juu, tässä jutussa ei ole mitään hauskaa. Kyseinen henkilö ei tosiaan ole "syyntakeinen". Jos teillä kommentoijilla olisi yhtään tunneälyä tms, huomaisitte kyllä, mistä on kysymys. Ja oikeasti J:n tuntevat: kuka "kaveri" kehtasi tämän tänne laittaa?? =(

   Lainaa

  44. Tulos: +24 (32 ääntä)
   Frida: Tiedän kyseisen henkilön myös ja sen verran mitä osaan sanoa, niin ei ole kehityksessä samalla tasolla kuin ikäisensä. Eli mun mielestä todella typerää käytöstä siltä, joka on tämän “mokan” tänne lähettänyt.
   Ei tullut mieleenkään; harmi että on näin ilkeitä ihmisiä. Ei ole kovin kivoja kavereitakaan, olisi voinut noissa vastauksissa vain ystävällisesti selittää mittayksiköiden eron ilkeilyn sijaan. Mitä omaan aiempaan vastaukseeni tulee, niin se tuli mieleen siitä, että eräs ihan tavallinen insinööriopiskelija oli sitä mieltä, ettei ole mitään eroa sillä onko mittayksiköissä pieni vai iso kirjain, esim. Mm tai mm. Onneksi ei ole alalla, jossa tehdään lujuuslaskelmia.

   Lainaa

  45. Tulos: +18 (36 ääntä)
   Jinx: Kun vertaan Jyriä kahteen kouluikäiseen (alle 12v) lapseeni niin tiedän jo nyt onnistuneeni edes jossain… Miten joku voi olla noin TYHMÄ? o.O
   Onnistuneempi on kehitysvammaisen vanhempi, joka pystyy opettamaan lapsensa itsenäiseen elämään. Kuka tahansa voi saada vammaisen lapsen tai voi vammautua, ja vain tyhmät luulevat että siihen voi vaikuttaa jotenkin.

   Lainaa

  46. Ei naurata. 2.4.2013 22:33
   Tulos: +11 (19 ääntä)
   Tässä ei ole mitään hauskaa, koska kyseinen hlö ei ole "syyntakeinen". Kuka hänen muka-kavereistaan kehtasi tämän tänne laittaa?? =((

   Lainaa

  47. Tulos: +14 (38 ääntä)
   Jinx: Kun vertaan Jyriä kahteen kouluikäiseen (alle 12v) lapseeni niin tiedän jo nyt onnistuneeni edes jossain… Miten joku voi olla noin TYHMÄ? o.O
   Toivottavasti olet onnistunut kasvattamaan lapsistasi itseäsi fiksumpia.

   Lainaa

  48. hillikiipari 2.4.2013 23:02
   Tulos: +42 (50 ääntä)
   XYZ: Toivottavasti olet onnistunut kasvattamaan lapsistasi itseäsi fiksumpia.
   No älä nyt XYZ ala jeesustelemaan kun satuit bongaamaan kommenteista, että Jyri on kehityksessään muita jäljessä. Itekkin nauroit hauskalle mokalle, hauskahan toi oli!! En minäkään tiennyt että asiaan liittyy lieventäviä seikkoja, naureskellessani Jyrin mittayksiköille. Nyt aattelit sitten kommentoida jokaiselle erikseen että "Kehtaatkin nauraa", kun itekkin heitit pari viestiä sitten läppää. Voisit kohdistaa harmistuksesi siihen ihmiseen, joka postasi tän mokan, eikä muihin kommentoijiin, jotka eivät Jyriä tunne.

   Lainaa

  49. Tulos: +5 (7 ääntä)
   Sara: “Lopettakaa toi nii poistan teijä kavereista” …Ei muuten, mutta eikös se noin muotoiltuna olisi että jos EI jatka, niin poistaa kavereista?
   nauroin kans tota :D

   Lainaa

  50. Jaakko-Juudas 3.4.2013 0:04
   Tulos: +17 (25 ääntä)
   Jyri on oikeasti oikein sympaattinen ja mukava, turha näistä pikku jutuista on välittää.

   Lainaa

  51. Tulos: +7 (7 ääntä)
   Voi Jyriä :D ei sitä tarvi noin pahasti itteensä ottaa jos mitat ja desimaalit on vähän huonosti halussa

   Lainaa

  52. Tulos: -13 (19 ääntä)
   hillikiipari: No älä nyt XYZ ala jeesustelemaan kun satuit bongaamaan kommenteista, että Jyri on kehityksessään muita jäljessä. Itekkin nauroit hauskalle mokalle, hauskahan toi oli!! En minäkään tiennyt että asiaan liittyy lieventäviä seikkoja, naureskellessani Jyrin mittayksiköille. Nyt aattelit sitten kommentoida jokaiselle erikseen että “Kehtaatkin nauraa”, kun itekkin heitit pari viestiä sitten läppää. Voisit kohdistaa harmistuksesi siihen ihmiseen, joka postasi tän mokan, eikä muihin kommentoijiin, jotka eivät Jyriä tunne.
   Selitin jo oman "mokani". Itseäni kaduttaa silti, kun en tullut ajatelleeksi heti. Tiedän muuten oman lapseni luokkatovereiden kautta hänen ikäisensä autistisen lapsen, joka oli hyvä matikassa ja pystyi opiskelemaan sitä normaalissa luokassa ja oli sielläkin parhammistoa. Mutta silti rahayksiköiden hahmottaminen oikeassa elämässä hänelle oli vaikeaa, ehkä on yhä, en tiedä. Todennäköisesti Jyrille joku selitti tuon kilohomman ja sitten hänellä meni ajatukset toiseen suuntaan sekaisin.

   Lainaa

  53. Tulos: +24 (34 ääntä)
   XYZ: Selitin jo oman “mokani”. Itseäni kaduttaa silti, kun en tullut ajatelleeksi heti. Tiedän muuten oman lapseni luokkatovereiden kautta hänen ikäisensä autistisen lapsen, joka oli hyvä matikassa ja pystyi opiskelemaan sitä normaalissa luokassa ja oli sielläkin parhammistoa. Mutta silti rahayksiköiden hahmottaminen oikeassa elämässä hänelle oli vaikeaa, ehkä on yhä, en tiedä. Todennäköisesti Jyrille joku selitti tuon kilohomman ja sitten hänellä meni ajatukset toiseen suuntaan sekaisin.
   Hieno sovellus "En ole rasisti, minulla on yksi musta kaveri!"-argumentille. Ei oo lukijan tehtävä arvata onko kyseessä hidasälyinen vai perus idiootti ihminen ja jos hänen kavereiltakaan ei löydy sympatiaa opastaa häntä oikein, ei tämä ihminen varmaankaan sitä tarvitse. Itse hidasälyisenä olen mieluummin pidetty tyhmänä, kuin kaltaistesi hurskastelijoiden paapomana.

   Lainaa

  54. Tulos: +7 (7 ääntä)
   Ottakaahan hyvät ihmiset että screencapit on selvästi ottanu joku, joka ei oo Jyrin kaveri fb:ssä. Tilapäivityksen ja kuvan alla lukee vaan Jaa. Tykkää ja Kommentoi puuttuvat.

   Lainaa

  55. Tulos: +2 (6 ääntä)
   En voi lopettaa tätä nauramista... :D Awww, voi Jyri parkaa.... D:

   Lainaa

  56. Tulos: 0 (12 ääntä)
   Miten joku voi olla noin paisti?

   Lainaa

  57. Tulos: +20 (22 ääntä)
   Jyri saa ihailtavan kokoisen ahvenen ja mitä tekee ensimmäiset sata kommentoijaa: mitäpä muutakaan kuin n****i pilkkua. Tässähän pukkaa runollisuus pintaan vaikkei haluais. Jyri osaa kyllä käyttää pilkkejä mutta ei tiedä mihin laittaa pilkkua. Ilkeät ihmiset vaan osaa ilkkua. Ovatpa ne hirveitä nilkkejä.

   Lainaa

  58. Kukkahattusetä 4.4.2013 1:25
   Tulos: -5 (11 ääntä)
   Herranjestas mitä jeesustelijoita. Eiköhän täällä jokaisella, joka nyt tätä omaa kaikkitietävyyttään on päässyt täällä naureskelemalla esiin tuomaan, ole jossain aukko omassa sivistyksessään tai muussa, jolle voi sitten muut vuorostaan naureskella. Ei tarvitse olla tyhmä, eikä vähäsen jälkeenjäänyt tällaisia virheitä tehdäkseen. Ihmismuisti on siitä pentele, kun se helposti sekoittaa opitut asiat keskenään, ja se mikä saattaa totuus olla aluksi muuttuu pikkuhiljaa siellä hullunmyllyssä vähän toiseksi. Eiköhän jokaisella jossain välissä ole sanat menneet sekaisin keskenään, ja on tultu puhuttua peräpukamista, kun finnejä meinattiin, näin esimerkiksi. Tyhmyydellä ei mitään merkitystä tällaisten asioiden kanssa ole. Ollaan kaikki sen verta tyhmiä nimittäin. Hyväntahtoiset nauruthan tästä saisi aikaiseksi, ei ole niin vakavasti otettava asia, ellei sitten mokantekijä selkeästi tuonut esille sitä, että itseään ei naurata. Pistääpäs ihan helvetinmoisesti ketuttamaan nyt, kun näemmä täällä on joillakin vaikeuksia lukea toisten ihmisten käyttäytymistä, taikka ovat muuten vain sen verta tunnevammoja, etteivät tajua, että tässähän ei ole mitään hyväntahtoisen hauskuuden piirteitä. Naurunkohdetta itseään ei naurata, joten ei ole kyseessä vitsi, vaan pilkka.

   Lainaa

  59. Salam aleikum 4.4.2013 8:01
   Tulos: +6 (8 ääntä)
   Jyri: no aika pieni jauho pussi! pitää olla vähintään 0,1000 g!!
   Ma laittaisin viela yhden nollan ton peraan.

   Lainaa

  60. eksoeeoeoe 4.4.2013 8:57
   Tulos: -5 (5 ääntä)
   Jasu: entäpä jos tuo on ihan pilaillessa kirjoitettu? Ja Jyri vedättääki kaikkia arvostelijoita???
   Hahahahah mua huvittaa kuinka paljon sun kommenttis on saanu miinuksia :D Arvostelet näitä kaikkia ketkä toki usko tän koko stoorin eikä suurin surminkaan usko, että joku vois olla noin trolli niinku Jyri. Sit tänne tulee joku sanoo et "Vittu te ootte kujalla" ja koko sakki ottaa herneen nenään ;D Uskokaa pois... Jyri on joko oikeesti jälkeen jäänyt ja tässä ei ole mitään hauskaa. Tai sit Jyri on todella taidokas trolli, koska 99% näyttää tarinan uskoneen... Mut missään nimessä ei jyri ole oikeasti noin tyhmä (paitsi toki jos on jälkeen jäänyt mut sillon ei oikeen päde tää et "miten kukaan voi olla noin tyhmä?!" Katotaas paljo mulle tulee hatemailia teiltä kaikilta ;D

   Lainaa

  61. Suomalainen 4.4.2013 10:15
   Tulos: +2 (10 ääntä)
   Jyri: no aika pieni jauho pussi! pitää olla vähintään 0,1000 g!!
   Cannot locate jauho pussi. Did you mean jauhopussi?

   Lainaa

  62. Tulos: +6 (6 ääntä)
   jyri ei ole trolli vaan ihan oikea henkilö.

   Lainaa

  63. Tulos: +3 (3 ääntä)
   Aika moinen peto

   Lainaa

  64. Tulos: +35 (43 ääntä)
   Voi hohhoijaa taas näitä maailmanpelastajia. Te tulette tälle sivustolle myhäilemään tyhmille ihmisille (let's face it, sitä vartenhan tämä saitti on), kihertelette laumassa ivalle ja pilkalle, joita kukin täällä feissarimokissa esillä ollut henkilö saa kommentoijilta osakseen. Luultavasti aika moni teistäkin maailmanpelastajista on tänne eri mokaajista kommentoinut "vittu mikä idootti", "olispa jälkiabortti laillinen", "saunan taakke tommoset". Ja tämä kaikkihan on ok, niin kauan kuin ivan kohde on ns. täydessä ymmärryksessä. Koska silloinhan se iva on suvaittua. MUTTA AUTA JEESUS kun pilkan kohde sattuu olemaan kehitysvammainen. Sitten kaivetaan se omatunto naftaliinista ja aletaan isoon ääneen huutaa, että ETTÄS TE MUUT KEHTAATTEKIN NAURAA! Mun mielestä toi on oksettavaa. Tunnen monta fiksua, typerää ja ihan puhtaasti vaan separia ihmistä, joista kaikki hölmöilevät joskus. Kukaan näistä ei minun silmissäni ole sen eriarvoisempi, parempi tai huonompi, kuin toinen. Nauran kaikille tasapuolisesti, jos hölmöilevät. Niin hekin minulle. Jos te maailmanpelastajat haluatte, että vammaisia tulisi kohdella kunnioituksella ja tasa-arvolla, niin silloin suokaa heille se, että kohtelette heitä kuten kohtelette vertaisianne. Eli jos separi hölmöilee, ja luonnollinen reaktiosi on nauraa, niin naura. Älä itke ja surkuttele. Jos taas ylipäätään pitää toisten kömmähdysten arvostelua ja niille naureskelua mauttomana, niin netissä on vissiin muitakin sivuja kuin feissarimokat. Ei tänne kommenttipalstalle tartte tulla mieltään pahoittamaan, jos toivoo, että maailmassa on pelkkää hyvyyttä ja koiranpentuja.

   Lainaa

  65. .............. 4.4.2013 21:03
   Tulos: +1 (5 ääntä)
   Paljonko Jyri painaa? Siis omasta mielestään?

   Lainaa

  66. Tulos: +16 (18 ääntä)
   XYZ: Onnistuneempi on kehitysvammaisen vanhempi, joka pystyy opettamaan lapsensa itsenäiseen elämään. Kuka tahansa voi saada vammaisen lapsen tai voi vammautua, ja vain tyhmät luulevat että siihen voi vaikuttaa jotenkin.
   Pakko sanoa että sun touhus täällä on mennyt tekopyhäksi sen jälkeen kun kuulit, että jyri on jollain tavalla jälkeenjäännyt. olet myös haukkunut kaksi kertaa kommentoijaa joka on samalla pohjalla kommenttoinut kuin sinä, toisin sanoen ennen kuin ensimmäinenkään jyrin jälkeenjäänneisyydestä oli kirjoitettu, et muuttunut paremmaksi minun silmissä tässä asiassa.

   Lainaa

  67. Tulos: -4 (6 ääntä)
   äääää!!!!!!!! rupee taas ärsyttää nää idiootit

   Lainaa

  68. Tulos: +1 (9 ääntä)
   Ainoa moka tuossa näyttää olevan, että on mennyt kilon ja kilogramman merkitykset (tai sitten lyhenteet) keskenään sekaisin, muuten varmaan ihan oikein ajateltu. Varmasti olisi tyyppi "viisastunut" heti, jos joku olisi vain sanonut hänelle, miten asia on, eikä ruvennut pelleilemään toisen kustannuksella.

   Lainaa

  69. Tulos: +5 (9 ääntä)
   Tais olla pilkillä matikantunnit..

   Lainaa

  70. Tulos: -12 (12 ääntä)
   jyrin tarttis varmaan siirtyä jenkkiyksikköihin ku ei saatana grammoja osaa käyttää

   Lainaa

  71. Tulos: -20 (20 ääntä)
   tyhmä paska

   Lainaa

  72. miss james 6.4.2013 0:53
   Tulos: +20 (20 ääntä)
   Minusta Jyrin mokailu oli jotenkin tosi symppistä ja viatonta, ei tullut ensimmäisenä mieleen, että idiootti, vaan hyväntahtoista naurua. On sitä itsekin tullut kohellettua vaikka sun missä asioissa. Mikä ihme ihmisiä vaivaa, kun mokailla ei saa enää missään? Tai jos mokailet, se on sallittua vain vammaisille tai jälkeenjääneille? Noloa on nuo idiootti- kommentit ja jeesustelu-kommentit, kyllä toisen mokalle saa nauraa, mutta idiootiksi haukkuminen menee jo hyvän maun ja käytöstapojen yli.

   Lainaa

  73. Tulos: +7 (7 ääntä)
   Tunnen tapauksen. Kirjoittaja on hieman heikompilahjainen ihminen, huumorimiehiä (ja naistenmies) omalla tavallaan :) Eli hyvä jättää omaan arvoonsa.

   Lainaa

  74. Tulos: +5 (5 ääntä)
   Olipa nyt siinä kunnon kalajuttu! Jälkimmäinen oli ehkä jo liian vaatimatonta.

   Lainaa

  75. Tulos: +5 (9 ääntä)
   In case of logic, remove your friends.

   Lainaa

  76. Tulos: +5 (5 ääntä)
   Ihan kaikin tavoin täydellä pakallakin pelaavat "onnistuvat" joskus hienosti mittayksiköiden kanssa, erityisesti muuntamisen. Olen saanut otsa hiessä selittää periaatteessa ihan skarpeille ihmisille, kuinka kaikki litrat eivät paina kiloa, ja miten kilohinta toimii - enkä kyllä saanut viestiäni mitenkään perille.

   Lainaa

  77. Tulos: +7 (9 ääntä)
   ...tuli muuten mieleen, että moni fyysisesti terve on sosiaalisen kohtelun takia "vammautunut", koska on ensimmäiset 10 vuotta elämästään kuullut lähinnä yksisanaisia virkkeitä, yleisimmin "Ei!", eikä kukaan ole selittänyt tai kertonut mitään - joko siksi, että vanhempia ei ole kiinnostanut tai siksi, että kukaan ei ole opettanut vanhempiakaan käyttämään aivojaan. Sosiaalinen tyhmyys periytyy, ja on sekin viittävaille vamma, koska se heikentää lapsen kykyjä oppia ja toimia tulevaisuudessa yhteiskunnan täysvaltaisena jäsenenä.

   Lainaa

  78. Tulos: 0 (4 ääntä)
   Jasu: entäpä jos tuo on ihan pilaillessa kirjoitettu? Ja Jyri vedättääki kaikkia arvostelijoita???
   ei se oo. tunnen ton ihmisen... löytyy mun fb kavereist ja nauroin tälle vedet silmissä... :D

   Lainaa

  79. Tulos: -2 (2 ääntä)
   eksoeeoeoe: Hahahahah mua huvittaa kuinka paljon sun kommenttis on saanu miinuksia Arvostelet näitä kaikkia ketkä toki usko tän koko stoorin eikä suurin surminkaan usko, että joku vois olla noin trolli niinku Jyri. Sit tänne tulee joku sanoo et “Vittu te ootte kujalla” ja koko sakki ottaa herneen nenään ;D Uskokaa pois… Jyri on joko oikeesti jälkeen jäänyt ja tässä ei ole mitään hauskaa. Tai sit Jyri on todella taidokas trolli, koska 99% näyttää tarinan uskoneen… Mut missään nimessä ei jyri ole oikeasti noin tyhmä (paitsi toki jos on jälkeen jäänyt mut sillon ei oikeen päde tää et “miten kukaan voi olla noin tyhmä?!” Katotaas paljo mulle tulee hatemailia teiltä kaikilta ;D
   ihan sullekki tiedoks että tää ei oo hatemail mut kalle ei oo trolli :D se on oikeesti tollanen ihminen

   Lainaa

  80. Tulos: +2 (2 ääntä)
   Kaikkien aikojen kalamies :)

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Avainsanat: kala, ahven, kuva, paino, kilo, gramma, kilogramma, pilkki

 • Uusimmat

 • Kategoriat