Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Taru sormettomasta herrasta

Sirkkeli + sormi = auts!
* * VAROITUS: Julkaisu sisältää mahdollisesti järkyttävää materiaalia, eikä siksi sovi herkimmille lukijoille. * * Taru sormettomasta herrasta

Kelpaako julkaisu etusivulle?

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 38 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Pinkkihinkki 9.3.2013 3:09
   Tulos: +657 (675 ääntä)
   Hyi saatana. No onneksi ainakin näytti paranevan.

   Lainaa

  2. Tulos: +224 (238 ääntä)
   hyi! oli kyl kamala

   Lainaa

  3. Tulos: +898 (918 ääntä)
   Ah, ihanaiset kokonaiset kymmenen sormeani. Nyt arvostan niitä enemmän

   Lainaa

  4. Joku vaan 9.3.2013 3:56
   Tulos: -54 (104 ääntä)
   Nayttaa ihan samalta ku mun sormi muutama vuosi sitte. Eli et sormi sullakin niin ku mulla =) Ja kaiken lisaks sama sormi ku mulla

   Lainaa

  5. Tulos: +398 (412 ääntä)
   Ah, omat sormeni. KAIKKI KYMMENEN. Yhtenä kappaleena. <3 Tulee mieleeni ala-asteen opettajani puukäsityötunneilta. "Tätä sirkkeliä käsitellessä on oltava todella tark... PRKL." Piipaa piipaa...

   Lainaa

  6. Tulos: +172 (228 ääntä)
   Se moka tässä on se että juurikin tällaiset vat pahinta syöpää ja huomoihuorausta facessa. Tää Robert on itselläkin kaverina ja se jauho tosta sormesta joka päivä 5-10 päivitystä sillain ettei ketään jaksanu kiinnostaa lopulta. No oli ihan mukava että se oli täällä niin näki miten toi homma päätty koska tein saman kun muutkin kaverini että pistin sut robba piiloon. PS. miksi postaat tänne itse itseäsi ja vielä näin pahasti sensuroituna.

   Lainaa

  7. pelkkä E 9.3.2013 8:00
   Tulos: -17 (63 ääntä)
   Aivan käsittämättömän lame, tämäkö muka hauska? Huoh.

   Lainaa

  8. Tulos: +21 (31 ääntä)
   Koeta kestää jannu

   Lainaa

  9. Tulos: +27 (45 ääntä)
   Hyi, onneks ehdin juuri syödä aamupalan. Itse joudun työssä silloin tällöin keittiössä leikkailemaan veitsellä, kerran vetäisin aika ronskiski etusormeen ja sormen päähän jäi sellainen pieni nahkapalanen roikkumaan. Laastaria ja parin päivän ajan yritin parannella, josko palanen "tarttuisi" sormeen kiinni. No se palanen mitään tarttunut vaan kuivui pois, nyt vasemman käden etusormen pää ei enää niin tasaisen pyöreä...

   Lainaa

  10. Tulos: +75 (85 ääntä)
   Ammattimaisen puusepän tunnistaa siitä, että sormet ei ole 100% tallessa...

   Lainaa

  11. Tulos: +8 (72 ääntä)
   "Mä katkon sun peukalon ettet sä liftata voi mun perään Sit etusormen vuoro on ettet sä töki mua sillä enää Ja murran sun keskarin, ettet sä häpäise mua enää Ja nimetöntä säälisin, mut ei se mitään fiksua teekään Mut sun pikkurilliäs en vie, vaan mun mielessä salaa Mä toivon, et sä muutut kiltimmäks ja ehkä vielä mä palaan"

   Lainaa

  12. Homo-Petteri 9.3.2013 11:42
   Tulos: -9 (31 ääntä)
   Tähän olisi kannattanut laittaa se "kuvat saattavat järkyttää herkimpiä lukijoita".

   Lainaa

  13. Homo-Petteri 9.3.2013 11:43
   Tulos: +65 (77 ääntä)
   Eikun perkele olihan siellä semmoinen. I'll get me a coat.

   Lainaa

  14. Tulos: +8 (16 ääntä)
   Se siitä aamupalasta..

   Lainaa

  15. Tulos: +68 (72 ääntä)
   Kolmannen kuvan luulin olevan ranteesta ylöspäin, katoin et dodii, koko kämmen mädäntyny pois :S

   Lainaa

  16. Tulos: 0 (16 ääntä)
   Syön.. just.. muroja...

   Lainaa

  17. Tulos: +65 (71 ääntä)
   Ensimmäistä kertaa kadun, että jatkoin lukemista varoitustekstin jälkeen.

   Lainaa

  18. Tulos: +18 (20 ääntä)
   En pidä itteäni mitenkään herkkänä, mut hyi saakeli. Onneks ehdin syödä ennen tätä. Ois veriletut muuten saattanu jäädä lautaselle. Ilmeisesti ei jannulle kuitenkaan jääny mitään taumoja sirkkeleitä kohtaan.

   Lainaa

  19. Tulos: +4 (34 ääntä)
   Ehkä olisi ollut parempi, että FM-team olisi laittanut kuvat sensuroituna ja alkuperäiset kuvat linkin taakse? Niinkuin sillä perus "klikkaa nähdäksesi kuvat", en nimittäin välttämättä olisi halunnut nähdä noita kuvia sormista ja se olisi sitten lukemalla selvinnyt, että niissä kuvissa on aika yksityiskohtaisia kuvia sormista. Sitten se klikkaa joka haluaa ja muut ymmärtää sen, että haluaapa tyyppi esitellä sormeaan.

   Lainaa

  20. Tulos: +22 (22 ääntä)
   Pitä kyllä myöntää, että en pystynyt noita kuvia sen tarkemmin katsomaan kun oli niin oksettavan näköstä. En itse varmaan pystyisi edes katsoa omaa sormeani jos näyttaisi tuolta. Onneksi joitain ei näköjään haittaa..

   Lainaa

  21. Tulos: +6 (8 ääntä)
   auts

   Lainaa

  22. Tulos: -17 (19 ääntä)
   Onko tää kohtalon ivaa, kun täällä on tällänen ja harrastuspaikalta löyty tänään kuollut mies? Todennäköisesti kuollut oman käden kautta.

   Lainaa

  23. Tulos: +5 (7 ääntä)
   Hahaha otsikko paras :D

   Lainaa

  24. Tulos: +3 (7 ääntä)
   Kiitti ketusti noista kuvista. >:(

   Lainaa

  25. syomakoyha 10.3.2013 1:14
   Tulos: -14 (40 ääntä)
   Axu: Hyi, onneks ehdin juuri syödä aamupalan.
   oscar: Se siitä aamupalasta..
   XiiXii: Syön.. just.. muroja…
   Eletha: Onneks ehdin syödä ennen tätä. Ois veriletut muuten saattanu jäädä lautaselle.
   Ehkä ei sit kannata syödä koneella ollessa? Näppäri varmaan kiittää.....
   Mila: Pitä kyllä myöntää, että en pystynyt noita kuvia sen tarkemmin katsomaan kun oli niin oksettavan näköstä. En itse varmaan pystyisi edes katsoa omaa sormeani jos näyttaisi tuolta. Onneksi joitain ei näköjään haittaa..
   Ja voi Mila sua, toivottavasti sulle ei satu pikkunaarmua enempää, ku jopa jalan menettämistä joutuu kyllä itte joskus kattelemaan. Mitäs sormenpäästä, ku huominen on kuitenkin elävien kirjoissa, kevätkin tulossa :)

   Lainaa

  26. Tulos: +10 (14 ääntä)
   Hähä, mä kyllä pystyn vielä syömään :D

   Lainaa

  27. Tulos: +35 (35 ääntä)
   Siis kyrväksi leikattu banaani menee linkin taakse mutta tämmöset kuvat jätetään näkyviin? Ja kohta etusivulle?

   Lainaa

  28. Tulos: +10 (10 ääntä)
   Ja voi Mila sua, toivottavasti sulle ei satu pikkunaarmua enempää, ku jopa jalan menettämistä joutuu kyllä itte joskus kattelemaan. Mitäs sormenpäästä, ku huominen on kuitenkin elävien kirjoissa, kevätkin tulossa
   Kyllä mä kipua keskän jos se siitä on kiinni. Eikä mua mitkään naarmut haittaa mutta se, että sormi näyttää tuolta on todella oksettavan näköistä (ei millään pahalla), että multa varmaan lähtis taju jos omalle sormelle kävis noin.

   Lainaa

  29. Tulos: 0 (12 ääntä)
   Cartsu: Ehkä olisi ollut parempi, että FM-team olisi laittanut kuvat sensuroituna ja alkuperäiset kuvat linkin taakse? Niinkuin sillä perus “klikkaa nähdäksesi kuvat”, en nimittäin välttämättä olisi halunnut nähdä noita kuvia sormista ja se olisi sitten lukemalla selvinnyt, että niissä kuvissa on aika yksityiskohtaisia kuvia sormista. Sitten se klikkaa joka haluaa ja muut ymmärtää sen, että haluaapa tyyppi esitellä sormeaan.
   niinpä :cc ;<

   Lainaa

  30. Tulos: +8 (8 ääntä)
   Taisi Frodostakin tulla sormeton herra.

   Lainaa

  31. Tulos: -7 (9 ääntä)
   Hehe, mun pomolle kävi just tolleen, tunki sormensa ruokinta-automaattiin(oon töissä kalankasvattamolla), sormi repeyty puolesta välistä irti, tikit, mädänty, jne. Se tietää että tyttö kun olen, mua alkaa ällöttämään jos kertoo tarpeeks kauan ja tarpeeks yksityiskohtaisesti joten ah, kuinka monta kertaa olenkaan kuullut mm. siitä et aina ku ottaa tikit pois nii jokasen langanpätkän mukana tulee mädäntynyttä lihaa. Oli kuulemma miettiny et laittaa sen irronneen sormenpalan mun pukukaappiin iha vaa kiusallaan et ei sit viittiny olla niin ilkeä. :D

   Lainaa

  32. Tulos: +6 (6 ääntä)
   Hyi, ehdin jo katsoa, että kolmannessa kuvassa koko käsi on amputoitu pois ja ajattelin, että on haavaa hoidettu huonosti ja tulehdus päässyt leviämään, mutta ei onneksi..

   Lainaa

  33. LadyJanita 5.4.2014 14:45
   Tulos: -1 (1 ääni)
   Mun koulun yks ope oli 5 viikkoa sairaslomalla, se opetti vaan puukässää:))

   Lainaa

  34. Tulos: +1 (1 ääni)
   Hyi toi kuus päivää myöhemmin kuva o_O

   Lainaa

  35. Tulos: -8 (8 ääntä)
   Voi Robert, Robert. Olisipa mennyt sirkkeliin sormen sijasta pääsi. Olisimme säästyneet tältäkin "ihanuudelta". Parempaa onnea ensi kerralla :)

   Lainaa

  36. Tulos: -1 (1 ääni)
   Eihän toi ollu ees paha. On tullut nähtyä pahempia oikeessa elämässä :P

   Lainaa

  37. Tulos: +1 (1 ääni)
   Tätä on vielä aika helppo katsoa. Isä leikkasi vahingossa toisesta kädestään kaikki sormet poikki sirkkelillä muutama vuosi sitten. Lähtivät siis ihan sormen puolivälistä poikki eikä vaan sormenpäästä. Kaikki sormet saatiin kiinnitettyä takasin ja ne toimii, vaikka vähän kankeasti.

   Lainaa

  38. Tulos: 0 (0 ääntä)
   Eletha: En pidä itteäni mitenkään herkkänä, mut hyi saakeli. Onneks ehdin syödä ennen tätä. Ois veriletut muuten saattanu jäädä lautaselle. Ilmeisesti ei jannulle kuitenkaan jääny mitään taumoja sirkkeleitä kohtaan.
   Pidan itseani erinomaisen herkkana - juuri eilen tuli riitaa, kun mies suositteli kirjaa, jossa tapetaan kissa. "Siis miten vitussa suosittelit tata, olisi pitanyt tietaa etta tulen pahoinvoivaksi!!!". Silti tama ei jarkyttanyt yhtaan, tunari tunaroi, entas sitten?

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Avainsanat: kuva, sormi, työtapaturma, sirkkeli, tikit, nimetön