Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Räiskyvät revontulet

Parhaat revotulipäivitykset.
Suurenna näkymä
Räiskyvät revontulet

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 53 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Tulos: +908 (950 ääntä)
   En edes huomannut Nikon kuvaa piirrokseksi!

   Lainaa

  2. Tulos: +259 (651 ääntä)
   Käsi ylös kuinka monella otti aivoon ku jokainen henkilö laittoi revontulista

   Lainaa

  3. Ventriloquist 19.3.2013 3:42
   Tulos: +864 (910 ääntä)
   Valokuva kameran ruudusta?

   Lainaa

  4. Tulos: +441 (481 ääntä)
   Olisihan sen kuvan voinut myös siirtää koneelle :)

   Lainaa

  5. Tulos: +488 (512 ääntä)
   Tää kuva kamerasta louksautti kyllä suun auki..

   Lainaa

  6. Tulos: +423 (473 ääntä)
   No onhan toi nyt niin hiano Nikon että ei tartte opetella miten se kortti pannaan koneeseen, kun sitä pääsee esittelemään ottamalla kännykällä kuvan jonka viesti on "otin tällä mahtavalla kamerallani jonka isukki osti mulle 666 eurolla tällaisen kuvan". Vähän niin kuin ne kaikki peilikamerakuvat, joissa kamera peittää naaman ja kommentoidaan KAUNIS!!! <3 - onhan se kamera kaunis, painaakin mua vähemmän, vittu oon kateellinen.

   Lainaa

  7. Tulos: +272 (278 ääntä)
   Revontulipäivänä puolet päivityksistä oli näitä ja puolet valitti revontulipäivityksistä, mutta olipa joukossa muutama revontulipäivityksistä valittavista valittavakin. Maassa rauha ja Facebookissa kaikki kuten ennenkin.

   Lainaa

  8. Tulos: -47 (89 ääntä)
   Apua tulipalo! Ja taas oli aikaa facebookille! Feispalm Kaisan puolest

   Lainaa

  9. Tulos: -27 (67 ääntä)
   Eipä kiinnostanu revontulet, ihan normaalisti pelailin tuolloin. Ohitin kaikki asiaa koskevat päivitykset olankohautuksella :)

   Lainaa

  10. Tulos: +90 (96 ääntä)
   Niko on nero:D

   Lainaa

  11. Tulos: +72 (112 ääntä)
   Kaisa on Helsingistä.

   Lainaa

  12. Tulos: -76 (90 ääntä)
   Naiset...

   Lainaa

  13. Tulos: +61 (77 ääntä)
   Nyt hiljaa niistä revontulista! Kertokaa mulle enskerralla ajoissa ni saatte jauhaa niistä :'(

   Lainaa

  14. Tulos: -51 (89 ääntä)
   No ehkäpä Isa otti revontulista kuvan kameralla ja halutessaan julkaista sen facebookiin, otti kuvan mobiililaitteella josta sen saa suoraan nettiin..... Paljon nopeampaa kuin laittaa se kortti sinne koneeseen, etenkin jos ei edes käytä konetta vaan vaikkapa pelkästään tablettia, johon korttia ei edes saa..

   Lainaa

  15. Tulos: +73 (73 ääntä)
   halusin tykätä Nikon kuvasta!

   Lainaa

  16. Tulos: +54 (58 ääntä)
   Mun kaverit on vissiin jotenki epänormaaleja, koska mä en nähny yhtäkään revontulipäivitystä. Enkä itse revontulia.

   Lainaa

  17. Tulos: -67 (95 ääntä)
   mitä te jauhatte ihan normaalia ottaa kameran näytöstä kuva. Ja kuva näyttää ihan hyvin onnistuneelta eli luultavasti osaa vähän paremmin käyttää kameraa kun teinilissut joilla on järkkärit vaan näön vuoksi. ja eikös tuo kuva ole vähän mielenkiintoisempi ku ne sadat muut revontulikuvat seinällänne?

   Lainaa

  18. Tulos: +31 (53 ääntä)
   "En osaa siirtää kamerasta kuvaa tietokoneelle, joten otan kännykän kameralla kuvan kameran ruudusta". Voi tätä logiikan määrää. Ja Kaisa voisi vaikka katsoa wilipediasta mitä revontuli tarkoittaa.

   Lainaa

  19. Tulos: +15 (63 ääntä)
   Sus: Revontulipäivänä puolet päivityksistä oli näitä ja puolet valitti revontulipäivityksistä, mutta olipa joukossa muutama revontulipäivityksistä valittavista valittavakin. Maassa rauha ja Facebookissa kaikki kuten ennenkin.
   Jos 1/2 oli toisia ja 1/2 oli toisia, niin siitä tulee 2/2=1 eli wtf oli ne muutamat jotka valitti jostain muusta? Eksoplasmaa?

   Lainaa

  20. Tulos: +1 (55 ääntä)
   Niille jotka ihmettelee kamerasta otettua kännykkäkuvaa.. oisko niin et ovat esim mökillä ja ei ole tietokonetta mukana. = Puhelimella otettu kamerasta kuva et saa aikasemmin faceen tuon.

   Lainaa

  21. Tulos: +61 (87 ääntä)
   Sparsa: Niille jotka ihmettelee kamerasta otettua kännykkäkuvaa.. oisko niin et ovat esim mökillä ja ei ole tietokonetta mukana. = Puhelimella otettu kamerasta kuva et saa aikasemmin faceen tuon.
   Käsittämättömän typerää se on joka tapauksessa.

   Lainaa

  22. Tulos: +29 (33 ääntä)
   Tykkään tuosta Pac-Manista Nikon kuvassa.

   Lainaa

  23. duck of doom 19.3.2013 15:22
   Tulos: 0 (12 ääntä)
   täälä päin suomee ei vissii hirveesti revontulia näkyilly ku ei mun fb seinällä mainittu kertaakaa ;O

   Lainaa

  24. Tulos: +2 (10 ääntä)
   Oli pakko laskee, ja mun seinällä oli 7 :D

   Lainaa

  25. Tulos: -9 (13 ääntä)
   Siis mikä tää revontulijuttu nyt edes on? Miks ihmiset on yhtäkkiä laittanu facen täyteen kuvia ja päivityksiä liittyen revontuliin? Olenko jäänyt jostain paitsi? :D Asun etelä-Lapissa, eikä täälläkään niitä revontulia nyt ihan joka ilta oo...

   Lainaa

  26. Tulos: +4 (38 ääntä)
   Sparsa: Niille jotka ihmettelee kamerasta otettua kännykkäkuvaa.. oisko niin et ovat esim mökillä ja ei ole tietokonetta mukana. = Puhelimella otettu kamerasta kuva et saa aikasemmin faceen tuon.
   Ei sitä revontulikuvaa sitten voinut alun perinkin ottaa sillä kännykän kameralla...?

   Lainaa

  27. Tulos: +18 (20 ääntä)
   Niko <3

   Lainaa

  28. Tulos: -1 (13 ääntä)
   Miksiköhän minä on oo koskaan tai ainakaan lähiaikoina nähnyt revontulia. Eikä niistä kyllä minun facebookin etusivulla mitään lukenut. Vai johtuukohan siitä, että asun etelä-suomessa?

   Lainaa

  29. Tulos: -5 (17 ääntä)
   Miau: No onhan toi nyt niin hiano Nikon että ei tartte opetella miten se kortti pannaan koneeseen, kun sitä pääsee esittelemään ottamalla kännykällä kuvan jonka viesti on “otin tällä mahtavalla kamerallani jonka isukki osti mulle 666 eurolla tällaisen kuvan”. Vähän niin kuin ne kaikki peilikamerakuvat, joissa kamera peittää naaman ja kommentoidaan KAUNIS!!! ♥ – onhan se kamera kaunis, painaakin mua vähemmän, vittu oon kateellinen.
   Eikö sulla oo kameraa?

   Lainaa

  30. agraetg4w3g 19.3.2013 18:11
   Tulos: -23 (27 ääntä)
   Ventriloquist: Valokuva kameran ruudusta?
   Valokuva JÄRJESTELMÄKAMERAN ruudusta, ja tuossa päivityksessä vilä lukee että "via matkapuhelin." eli matkapuhelimella otettu kuva järkkärin ruudusta. Hyvää päivää.

   Lainaa

  31. Tulos: +9 (15 ääntä)
   hirvee kiire ihmisillä jos ei kerkee sitä kuvaa siitä kamerasta siirtää vaikka joku toinen päivä. typerää tollanen, mutta kaikki tehköön kameroillaan ja veispuukeillaan mitä tahtoo.

   Lainaa

  32. Tulos: +34 (44 ääntä)
   leenu: Ei sitä revontulikuvaa sitten voinut alun perinkin ottaa sillä kännykän kameralla…?
   Sinä päivänä, kun kännykkäkameralla saa julkaisukelpoisen kuvan revontulista, voittaa Kongo olympiakultaa hiihdosta ja mäkihypystä. (En tosin itsekään ymmärrä, miksei sitä kuvaa voinut laittaa Facebookiin myöhemmin)

   Lainaa

  33. Tulos: +7 (7 ääntä)
   Multa meni revontulet ohi. :( Niko on kyllä nokkela <3

   Lainaa

  34. Tulos: +29 (35 ääntä)
   Luumu: Sinä päivänä, kun kännykkäkameralla saa julkaisukelpoisen kuvan revontulista, voittaa Kongo olympiakultaa hiihdosta ja mäkihypystä.
   Niin, kamerakännykällä otettu kuva järkkärin näytöstähän on varmasti paljon parempi, kuin suoraan kännykällä taivaasta otettu kuva... Tuossa kuvassa ei yksinkertaisesti ole järkeä. Okei, ymmärrän, ettei Isa ehkä syystä tai toisesta saanut kuvaa heti siirrettyä koneelle, mutta mitä iloa tuosta suttuisesta paskasta on kenellekään? "Sainpas tän heti Faceen!!111!"

   Lainaa

  35. Tulos: +11 (21 ääntä)
   Turhake: Eipä kiinnostanu revontulet, ihan normaalisti pelailin tuolloin. Ohitin kaikki asiaa koskevat päivitykset olankohautuksella
   Kuten ohitat kaiken muunkin ns. elämän ympärilläsi. Pelaile sinä vaan; varmaan kivaa ajankulua seuraavat 60 vuotta.

   Lainaa

  36. Tulos: +7 (35 ääntä)
   Selitys kamerahommaan, voisi käydä itselle esim. mökillä näin: Kuva on haluttu ottaa parempilaatuisella kameralla myöhemmin ladattavaksi koneella. Kuvan ottaja on kuitenkin halunnut jakaa kuvan muiden kanssa, ehkä niiden jotka eivät ole paikalla. Kappas, ei ole mukana tietokonetta eikä piuhaa, otanpa kuvan kamerassa olevasta kuvasta kännykällä. Katsokaas, kännykällä pääsee nettiin monessa sellaisessakin paikassa missä ei ole tietokonetta käytettävissä/mukana. Ei tuossa mitään ihmeellistä ole. Oikestaan miten noin moni ei tule ajatelleeksi, että ihmiset eivät ole koko ajan tietokoneen ääressä?

   Lainaa

  37. Tulos: +26 (34 ääntä)
   XYZ: Selitys kamerahommaan, voisi käydä itselle esim. mökillä näin: Kuva on haluttu ottaa parempilaatuisella kameralla myöhemmin ladattavaksi koneella. Kuvan ottaja on kuitenkin halunnut jakaa kuvan muiden kanssa, ehkä niiden jotka eivät ole paikalla. Kappas, ei ole mukana tietokonetta eikä piuhaa, otanpa kuvan kamerassa olevasta kuvasta kännykällä. Katsokaas, kännykällä pääsee nettiin monessa sellaisessakin paikassa missä ei ole tietokonetta käytettävissä/mukana. Ei tuossa mitään ihmeellistä ole. Oikestaan miten noin moni ei tule ajatelleeksi, että ihmiset eivät ole koko ajan tietokoneen ääressä?
   Joo, mutta mikä pakko on ylipäätään jakaa tuollainen suttupaska? Itse laittaisin vain päivityksen revontulista ja lupaisin kuvat myöhemmin, kun pääsen koneen ääreen.

   Lainaa

  38. Tulos: +9 (9 ääntä)
   Nikon kannattaisi hakeutua johonkin taidekouluun. Aivan mahtavaa taidetta.

   Lainaa

  39. Lapista minäkin 20.3.2013 0:14
   Tulos: +13 (13 ääntä)
   hessu: Siis mikä tää revontulijuttu nyt edes on? Miks ihmiset on yhtäkkiä laittanu facen täyteen kuvia ja päivityksiä liittyen revontuliin? Olenko jäänyt jostain paitsi? Asun etelä-Lapissa, eikä täälläkään niitä revontulia nyt ihan joka ilta oo…
   No varmaan siksi että revontulet on aikas harvinaisia etelä-Suomessa ja kauniitahan ne ovat, pitäisihän sinun se tietää?!?

   Lainaa

  40. Tulos: +7 (9 ääntä)
   Luumu: Sinä päivänä, kun kännykkäkameralla saa julkaisukelpoisen kuvan revontulista, voittaa Kongo olympiakultaa hiihdosta ja mäkihypystä. (En tosin itsekään ymmärrä, miksei sitä kuvaa voinut laittaa Facebookiin myöhemmin)
   Kiitos sinulle. Takiasi melkein tukehduin popcorniin.

   Lainaa

  41. Tulos: -4 (4 ääntä)
   Miksei kamerasta otetun kuvan sijaan kuvannut niitä revontulia puhelimellaan? Olisi luultavasti ollut paljon selkeämpi, vaikka puhelimella ei saisi kovin laadukkaita kuvia.

   Lainaa

  42. Tulos: -11 (13 ääntä)
   Moi mä oon Isa. Ruinasin itselleni lahjaksi järjestelmäkameran mutta koska en tajua asioista paljoa niin kuvaan sillä jpg formaatissa ja siirrän kuvani koneelle kamera kännykällä.

   Lainaa

  43. Tulos: -3 (13 ääntä)
   enelyn: halusin tykätä Nikon kuvasta!
   eixoo nikon-kuvasta ;;o mulki on muute nikonin järkkäri ! makso melkee 700€, isäkulta osti (;; oklol, iha iskä se wa o !

   Lainaa

  44. Tulos: +5 (5 ääntä)
   bethos: Kaisa on Helsingistä.
   itse asiassa iisalmesta.

   Lainaa

  45. Tulos: +2 (2 ääntä)
   bethos: Kaisa on Helsingistä.
   Kaisa on iisalmesta xd

   Lainaa

  46. Tulos: -3 (9 ääntä)
   Savonpelle: Kaisa on iisalmesta xd
   Eli entistäkin tyhmempi

   Lainaa

  47. Tulos: -4 (4 ääntä)
   Ootteko miettineet että toi kuva on voitu ottaa kamerasta kännykällä jossa on netti, jos on ollut liikenteessä eikä oo ollut konetta siinä vieressä? :)

   Lainaa

  48. Tulos: -2 (4 ääntä)
   Mikä tossa ekassa oli moka? Jos Isalla ei ollu kameran usbia mukana?

   Lainaa

  49. Tulos: +4 (10 ääntä)
   Isa: Moi mä oon Isa. Ruinasin itselleni lahjaksi järjestelmäkameran mutta koska en tajua asioista paljoa niin kuvaan sillä jpg formaatissa ja siirrän kuvani koneelle kamera kännykällä.
   Toisin sanoen, Itselläni ei ollut tietokonetta lähettyvillä koska en pääse kuin omalla koneella naamakirjaan, joten otin puhelimella kuvan ja lisäsin sitä kautta kuvan naamakirjaan, Ja yleensä jos kameran ostaa niin osaa myöskin käyttääkkin sitä. Ja anteeksi vaan jos hirveästi haittaa teitä kaikkia toi, mutta en ole ruinannut tuota järkkäriä porukoilta vaan itse ostanut sen + muut putket ja härpäkkeet siihen. Mutta ihan miten vaan miten teitä liikuttaa ja vaivaa tuo kuva. Se on teidän ongelmanne :D itseäin ei tuo juurikaan haittaa mitää :)

   Lainaa

  50. Tulos: 0 (2 ääntä)
   Nikon...Totaah..

   Lainaa

  51. Tapahan jo itses. 22.7.2014 20:10
   Tulos: -3 (7 ääntä)
   elikkä joo... otan vitun upeella kännykkäni kameralla kuvan paskarakeisesta kivikautisen Nikonin revontulikuvasta postatakseni sen facebookkiin. Jos oisit vaikka sillä puhelimellas kuvan ottanu?

   Lainaa

  52. Tulos: -4 (8 ääntä)
   Lapista minäkin: No varmaan siksi että revontulet on aikas harvinaisia etelä-Suomessa ja kauniitahan ne ovat, pitäisihän sinun se tietää?!?
   Etelä-suomi/etelä-lappi sama asia kenties?

   Lainaa

  53. Muikkelismaikkelis 9.10.2015 6:58
   Tulos: 0 (4 ääntä)
   Sparsa: Niille jotka ihmettelee kamerasta otettua kännykkäkuvaa.. oisko niin et ovat esim mökillä ja ei ole tietokonetta mukana. = Puhelimella otettu kamerasta kuva et saa aikasemmin faceen tuon.
   Ois ottanu erikseen kännykällä kuvan, ja laittanu sen facebookkiin.

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Avainsanat: revontulet, kuva