Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

"Kuva ei liity tapaukseen"

"Pojaksi syntynyt tyttö."
"Kuva ei liity tapaukseen"

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 32 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. ...ääliö 5.3.2013 3:05
   Tulos: +642 (708 ääntä)
   Stara paljastaa vain totuuden.

   Lainaa

  2. Tulos: -139 (407 ääntä)
   Anteeks, mut mikä tossa vikassa oli se moka? Että nimi on väärä?

   Lainaa

  3. Tulos: +330 (422 ääntä)
   Reko: Anteeks, mut mikä tossa vikassa oli se moka? Että nimi on väärä?
   Jouduin googlettamaan päteäkseni että Justin Bieber ei oo coloradosta... Nyt pitää poistaa sivuhistoria että tyttöystävä ei nää et on googlettanut Bieberiä... Muuten kyl siis on munki mielestä aika oikein :D

   Lainaa

  4. Tulos: -303 (409 ääntä)
   aina vaa dissataa bieberii -.- <3 true belieber

   Lainaa

  5. Tulos: +113 (117 ääntä)
   Näitä samantapaisia uutisia olen ihmetellyt omallakin etusivulla, kun kaverit niitä linkkaavat. Tosin näin "osuvia" en vielä ollut nähnyt. :)

   Lainaa

  6. Tulos: +48 (192 ääntä)
   Heheheee, eikös nuo Justin Bieber-vitsit ole jo WANHOJA JA MUINAISIA? Itselläni tämä Bieberi-dissaus nostaa niskakarvat pystyyn -_-, Antakaa sen artistin jo olla. Ei se teidän elämäänne kosketa mitenkään, vaikka se on olemassa ja tekeekin musiikkia. Tässä maassa ei ole pakko kuunnella mitään sellaista musiikkia, mitä ei itse tahdo. Mokaan varsinaisesti liittyen, Niinistön muotokuva on kyllä näköinen ;).

   Lainaa

  7. Tulos: -101 (185 ääntä)
   Onko se nyt ihan välttämätön pakko päästä tyttöjen vessaan? Ei luulisi olevan käsittämättömän iso juttu, vaikka onkin transsukupuolinen. Minusta ylimääräisille vessajärjestelyille ei ole tarvetta ja se vain aiheuttaisi lisää outoja tilanteita.

   Lainaa

  8. Tulos: +241 (301 ääntä)
   anon12: Onko se nyt ihan välttämätön pakko päästä tyttöjen vessaan? Ei luulisi olevan käsittämättömän iso juttu, vaikka onkin transsukupuolinen. Minusta ylimääräisille vessajärjestelyille ei ole tarvetta ja se vain aiheuttaisi lisää outoja tilanteita.
   On. On se välttämätöntä. Toki jutun tyttö on vasta 6-vuotias, joten fyysisen väkivallan pelko ei ole vielä niin relevantti asia, mutta teininä/aikuisena miestenvessassa hänellä olisi todellinen riski tulla pahoinpidellyksi tai pahempaa. Voit vaikka ihan googlailla transnaisten kohtaamaa väkivaltaa cissukupuolisten miesten taholta. Ja jos unohdetaan turvallisuus, on se psykologisesti tärkeää päästä oman sukupuolensa vessaan, mikäli vessat täytyy sukupuolittaa (mikä on lähtökohtaisesti nykymaailmassa absurdi tapa). Transihmiselle usein on hyvin tärkeää ns. "mennä läpi", eli tulla nähdyksi oikean sukupuolensa edustajana, ja retket väärän sukupuolen vessaan itsestäänselvästi romuttavat tämän tavoitteen. Et kai itsekään haluaisi, että sinua muistutettaisiin yhdestä elämäsi suurimmista tragedioista joka kerta, kun pitää päästä kuselle? En ihan oikeasti ymmärrä, mikä siinä on niin hirveää, että kanssasi samassa vessassa on joku, jonka genitaalit eivät välttämättä ihan vastaa omiasi. Samaa tavaraa siellä kaikki itsestään ulos puskee, eikä ole mikään kovin eroottinen ilmapiiri.

   Lainaa

  9. Tulos: -8 (62 ääntä)
   Stara on oikeessa, ainakin toi kuva ja uutinen liittyy selvästi yhteen.

   Lainaa

  10. Tulos: -81 (117 ääntä)
   miks aina pitää haukkua bieberiä -.- tietääkseni se ei pukeudu mekkoihin jne kuten tytöt -.-

   Lainaa

  11. Tulos: -16 (80 ääntä)
   Ei se paljon vaadita että laulaa paremmin kuin Justin bieberi.

   Lainaa

  12. Tulos: +26 (76 ääntä)
   no laulappa paremmin ku bieber :D

   Lainaa

  13. Tulos: +15 (27 ääntä)
   tää viimenen oli jäätävä :))))

   Lainaa

  14. Tulos: +72 (80 ääntä)
   Olihan hyvä tääkin tietää että Randy on petoeläin Suomessa (eikä vaan sängyssä, omasta mielestään).

   Lainaa

  15. Tulos: +107 (113 ääntä)
   En tajua miten toi Lauri Tähkän naama eksyy aina vääriin paikkoihin, toi ei todellakaan ole ainoa uutinen mihin se ei kuulu ;D

   Lainaa

  16. jeppisjepulis 5.3.2013 17:20
   Tulos: -89 (139 ääntä)
   Ei kyllä 6 -vuotiaana voi lapsi tietää onko transu vaiko ei. Vosivat vähän vanhemmat edes yrittää kasvattaa lastansa. Vai oliko heillä toiveena enemmänki tyttölapsi? Huhu.

   Lainaa

  17. Tulos: +95 (111 ääntä)
   jeppisjepulis: Ei kyllä 6 -vuotiaana voi lapsi tietää onko transu vaiko ei. Vosivat vähän vanhemmat edes yrittää kasvattaa lastansa. Vai oliko heillä toiveena enemmänki tyttölapsi? Huhu.
   Itseasiassa... iso osa transseksuaaleista kokee jo lapsena olevansa eri sukupuolta. Eihän siitä tietenkään varma voi olla henkilön ollessa noin nuori, ja jos hormonihoitoja haluaa niin ei tietenkään lapsuusiässä vielä, mutta on paljon tapauksia joissa henkilö on hyvin nuoreja tiedostanut asian.

   Lainaa

  18. TurkkaHuttusuo 5.3.2013 18:35
   Tulos: +24 (44 ääntä)
   Kommenttien taso

   Lainaa

  19. Tulos: +39 (47 ääntä)
   lol: miks aina pitää haukkua bieberiä -.- tietääkseni se ei pukeudu mekkoihin jne kuten tytöt -.-
   oletko huomannut nykyajan pissaliisoilla mekkoja ?

   Lainaa

  20. Tulos: +94 (108 ääntä)
   jeppisjepulis: Ei kyllä 6 -vuotiaana voi lapsi tietää onko transu vaiko ei. Vosivat vähän vanhemmat edes yrittää kasvattaa lastansa. Vai oliko heillä toiveena enemmänki tyttölapsi? Huhu.
   Eh, sinäkö et siis tiennyt 6-vuotiaana omaa sukupuoltasi?

   Lainaa

  21. Tulos: +29 (37 ääntä)
   Wut: Stara on oikeessa, ainakin toi kuva ja uutinen liittyy selvästi yhteen.
   2009 called, they want their joke back.

   Lainaa

  22. Tulos: +74 (104 ääntä)
   jeppisjepulis: Ei kyllä 6 -vuotiaana voi lapsi tietää onko transu vaiko ei. Vosivat vähän vanhemmat edes yrittää kasvattaa lastansa. Vai oliko heillä toiveena enemmänki tyttölapsi? Huhu.
   Itsehän olin 4-vuotias kun älysin että sukupuoleni ei ole ihan oikein, aina äiti vaan totesi ettei tartte käyttää pinkkiä vaan voi käyttää vihreää ja verkkareita. Ja tiedätkö mikä on pahinta koko asiassa? Sinun kaltaiset ihmiset jotka on sitä mieltä ettei transsukupuolinen "tiedä sukupuoltaan", ja varsinkin meillä nuorilla. PS: Älä transuttele transsukupuolisia, se on törkeää.

   Lainaa

  23. Tulos: -6 (12 ääntä)
   Mun suosikki noista perinteisistä lemmikeistä on kyllä Cheek <3 (kaverin linkkaamassa jutussa tappavimmista eläimistä oli siis Cheekin kuva)

   Lainaa

  24. Piri-Helmeri 6.3.2013 15:31
   Tulos: -3 (39 ääntä)
   Ja jos unohdetaan turvallisuus, on se psykologisesti tärkeää päästä oman sukupuolensa vessaan, mikäli vessat täytyy sukupuolittaa (mikä on lähtökohtaisesti nykymaailmassa absurdi tapa). Transihmiselle usein on hyvin tärkeää ns. “mennä läpi”, eli tulla nähdyksi oikean sukupuolensa edustajana, ja retket väärän sukupuolen vessaan itsestäänselvästi romuttavat tämän tavoitteen. Et kai itsekään haluaisi, että sinua muistutettaisiin yhdestä elämäsi suurimmista tragedioista joka kerta, kun pitää päästä kuselle?
   No, käytännön tasolla minun mielestäni on kyllä vitun kiva että vessat ovat sukupuolitettuja. Oman kokemukseni mukaan esimerkiksi ensitreffeillä on vähän awkward käydä edes samassa asunnossa vääntämässä jöötit, joten ihan senkin vuoksi että saa rauhassa istua pöntöllä on ihan kivaa että miehet ja naiset on erikseen. Joo, ja Bieber-jutut alkaa olla aivan naurettavan kuivia jo. Itse en kyllä voi sietää hänen musiikkiaan, mutta ei se meikää häiritse, kun en kuuntele. Tehköön vaan. En ihan ymmärrä, että mikä pointti on siinä että käyttää omaa aikaansa ajattelemalla/kuuntelemalla artistia josta ei pidä? :o

   Lainaa

  25. Tulos: +8 (20 ääntä)
   Itse olen kyllä sitä mieltä että Justinin dissaus menee jo yli. Itse en ole fani mutta, jos nyt näin ihan rehellistä mielipidettä halutaan niin kyllä se osaa laulaa ja kuulemma ääni vaan parantunu ajan saatossa (en tiedä en ole kuunnellut). Mutta minulta ainaskin saa propsit siitä ,että osaa kääntää tälläisen pikku epäonnen edukseen. Kyllä varmaan poikaa kiusattiin, kun äänenmurros tulikin vähän myöhässä mut tästähän jäbästä tuli stara sen takia. Että vaikka en musasta niinkään välitä niin saa kyllä rispektiä ainakin minulta. Ja onhan sillä luonne ainakin kohdallaan. En oo kuullut, että jätkällä ois missään vaiheessa noussu kusi hattuun.

   Lainaa

  26. Tulos: +17 (19 ääntä)
   eekoo: Heheheee, eikös nuo Justin Bieber-vitsit ole jo WANHOJA JA MUINAISIA?
   On, ja vituttaa kun niitä tulee vastaan joka paikassa. YouTubessakin jos joku on painanut videolle miinusäänen, niin "yksi ihminen kuuntelee pelkkää biiberiä!!". Suomessa tuo dissaus taitaa silti olla aika vähäistä. Lueskelin Lamebookia viime viikolla, ja siellä oli hirveesti näitä tämäntyyppisiä vitsejä kuten tämä. Ei niistä löydä kauheasti mitään hauskaa, ellei nyt jaksa käyttää tuntikausia jonkun artistin dissaamiseen, kuten tosi monet näemmä jaksavat.

   Lainaa

  27. ANTIRASISTIFANAATIKKO 7.3.2013 11:14
   Tulos: -9 (23 ääntä)
   TÄMÄ ON RASSSSIISSMMIIII!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

   Lainaa

  28. Tulos: +64 (76 ääntä)
   jeppisjepulis: Ei kyllä 6 -vuotiaana voi lapsi tietää onko transu vaiko ei. Vosivat vähän vanhemmat edes yrittää kasvattaa lastansa. Vai oliko heillä toiveena enemmänki tyttölapsi? Huhu.
   Kyllä lapsi tiedostaa sukupuolensa aika nuorena, mutta se missä vaiheessa ihminen tiedostaa olevansa asennevammainen idiootinalku, on mysteeri.

   Lainaa

  29. Tulos: +40 (42 ääntä)
   Mutta ei kyllä pelkät vaatteet määritä sukupuolta. Kyllä munkin poika rakastaa pinkkiä ja Hello Kittyä, haluaa pukeutua mekkoihin ja tykkää muutenkin "tyttöjen jutuista". Mutta siis tollaset "tyttöjen vaatteet" ja "tyttöjen lelut" yms. on kulttuurisidonnaisia asioita. Ei ne ole OIKEASTI sidoksissa sukupuoleen. Itse annan lapseni pukeutua ja leikkiä sen mukaan mistä hän itse tykkää eikä sen mukaan miten hänen "pitäisi". Mielestäni se ei kuitenkaan muuta häntä tytöksi. Hän on tosin vasta 2v.

   Lainaa

  30. Tulos: +24 (28 ääntä)
   Mutta joo, kävin nyt lukemassa ton jutun ja kyllähän siinä sitten tuli ilmi että tyttöys perustui muuhunkin kuin vain siihen että tykkää tyttöjen vaatteista.

   Lainaa

  31. Tulos: -10 (16 ääntä)
   Dam: On. On se välttämätöntä. Toki jutun tyttö on vasta 6-vuotias, joten fyysisen väkivallan pelko ei ole vielä niin relevantti asia, mutta teininä/aikuisena miestenvessassa hänellä olisi todellinen riski tulla pahoinpidellyksi tai pahempaa. Voit vaikka ihan googlailla transnaisten kohtaamaa väkivaltaa cissukupuolisten miesten taholta. Ja jos unohdetaan turvallisuus, on se psykologisesti tärkeää päästä oman sukupuolensa vessaan, mikäli vessat täytyy sukupuolittaa (mikä on lähtökohtaisesti nykymaailmassa absurdi tapa). Transihmiselle usein on hyvin tärkeää ns. “mennä läpi”, eli tulla nähdyksi oikean sukupuolensa edustajana, ja retket väärän sukupuolen vessaan itsestäänselvästi romuttavat tämän tavoitteen. Et kai itsekään haluaisi, että sinua muistutettaisiin yhdestä elämäsi suurimmista tragedioista joka kerta, kun pitää päästä kuselle? En ihan oikeasti ymmärrä, mikä siinä on niin hirveää, että kanssasi samassa vessassa on joku, jonka genitaalit eivät välttämättä ihan vastaa omiasi. Samaa tavaraa siellä kaikki itsestään ulos puskee, eikä ole mikään kovin eroottinen ilmapiiri.
   Jos mä haluan esittää marsua nii kai te kaikki sitten kohtelette mua silleen ja rakennatte omat vessat ja kaikki joka paikkaan?

   Lainaa

  32. Tulos: +6 (8 ääntä)
   Wiltsu: Jos mä haluan esittää marsua nii kai te kaikki sitten kohtelette mua silleen ja rakennatte omat vessat ja kaikki joka paikkaan?
   Miksi vertaat sukupuolta karvaiseen söpöön eläimeen?

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Avainsanat: Justin Bieber, Lauri Tähkä, Sauli Niinistö, Randy Jackson, kuva, iltalehti, Stara