Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Vinguttakaa Visaani

"Jaan nämä tiedot yleiseen jakoon."
Vinguttakaa visaani

Arkiston aarre

  • Nimi Juuri nyt
    Tulos: 0 (0 ääntä)

    Kommentti

  • 37 kommenttia

      Ei kommentteja
    1. Tulos: +566 (598 ääntä)
      Tilasin mopoauton ku oon äidille vihanen

      Lainaa

    2. Tulos: +600 (658 ääntä)
      Tällaiset Suomen toivot haluaa "vapaan elämän" ja tehdä mitä huvittaa. Hyvin harva näistä säälittävistä kavereista tajuaa miten maailma toimii ja pysyy käynnissä. Ilman organisoitua maailmaa tuskin tämäkään sankari olisi elossa....

      Lainaa

    3. Tulos: +560 (574 ääntä)
      Ihan oikeesti voi vittu mikä idiootti. No, omatpahan on luottotietonsa.

      Lainaa

    4. Tulos: +573 (597 ääntä)
      Olisi ne numerot varmaan voinut tänne feissarimokiinkin jakaa, kun kerran herra itse niitä on kärkäs koko maailmalle esittelemään. Voisimme yhdessä elää vapaassa maailmassa (ja tilailla telkkareita Mikaelin laskuun).

      Lainaa

    5. Örveltäjä 9.2.2013 7:34
      Tulos: +179 (201 ääntä)
      Toivottavasti Mikael on vain nerokas trolli.

      Lainaa

    6. Tulos: +122 (154 ääntä)
      Timon: Olisi ne numerot varmaan voinut tänne feissarimokiinkin jakaa, kun kerran herra itse niitä on kärkäs koko maailmalle esittelemään. Voisimme yhdessä elää vapaassa maailmassa (ja tilailla telkkareita Mikaelin laskuun).
      Juu, mä tarttisin kans uuden näytön kun tää 22" fullhd alkaa olla jo aika pieni. Perhana kun sensuroitu ;(

      Lainaa

    7. Tulos: +138 (144 ääntä)
      olikoha vaa oma numero.

      Lainaa

    8. Tulos: +144 (158 ääntä)
      maximum level huomiohuora

      Lainaa

    9. ahaha mikä idiootti 9.2.2013 12:57
      Tulos: +80 (112 ääntä)
      no mut hei, yolo !!!1

      Lainaa

    10. Tulos: +50 (68 ääntä)
      No mikäs siinä. Jos raha ei merkitse itselle paskan vertaa, niin miksei?

      Lainaa

    11. Tulos: +55 (67 ääntä)
      Mutta olihan toi muutenkin julkinen päivitys, miksi pitänyt sensuroida? joku kaivaa vaan nimen nyt :D

      Lainaa

    12. Tulos: +8 (64 ääntä)
      Joni: Ihan oikeesti voi vittu mikä idiootti. No, omatpahan on luottotietonsa.
      Tuskin oli. Mistä sille olisi luottokortti myönnetty? Sitä ei maksuhäiriöinen aivokuollut saa. Läheisiä käy sääliksi; vanhemmat varmaan sisaruksia keskenään.

      Lainaa

    13. Tulos: +61 (61 ääntä)
      Siis oliko kysessä Mikaelin tiedot vai jonkun muun?

      Lainaa

    14. Tulos: +23 (31 ääntä)
      Joku vaan: Siis oliko kysessä Mikaelin tiedot vai jonkun muun?
      Otsikosta päätellen Miksun omat.

      Lainaa

    15. Tulos: -23 (47 ääntä)
      Öö, mikä tässä niinku oli se pointti?

      Lainaa

    16. Lentohärveli 9.2.2013 19:14
      Tulos: +39 (47 ääntä)
      Sitä odotellessa, että joku selvittää annetuista tiedoista Mikaelin asuinpaikan ja astelee paikalle ulosmittaamaan hänen koko irtaimistonsa. Vapauden nimissä, tietysti.

      Lainaa

    17. Tulos: +133 (133 ääntä)
      En ymmärrä olenkaan Mikaelin pointtia. Haluaa nautiskella elämästä? Millä tavalla? Minkälaiset kiksit hän voisi saada siitä, että joku toinen tyhjentäisi hänen tilinsä ja hankkisi hänelle hirveät velat niskaan pahimmassa tapauksessa loppuelämäkseen?

      Lainaa

    18. Tulos: +23 (35 ääntä)
      Eihän tolla voi tilata mitään vielä, koska eikös silti noihin luottokortin tietoihin tartten sen voimassaoloajan?

      Lainaa

    19. Tulos: +21 (27 ääntä)
      "Eivät ihmiset tarvitse anarkiaa. Se, mitä ihmiset tarvitsevat, ovat sääntöjä ja materialismia." Hitto kun en muista kuka näin on sanonut

      Lainaa

    20. Tulos: +44 (56 ääntä)
      fm tiimiki näki noi eli neki vrm on tälki hetkel tilaamas telkkareit itellee ;D (;

      Lainaa

    21. Tulos: +228 (230 ääntä)
      Jessica: fm tiimiki näki noi eli neki vrm on tälki hetkel tilaamas telkkareit itellee ;D (;
      Telkkareita? Auto.

      Lainaa

    22. Yli opistö hörhö 10.2.2013 11:42
      Tulos: +21 (25 ääntä)
      Ettei olis joku löytänyt lompakkoa kadulta? "jaan luottokorttitietoni jne" kuulostaa vähän turhan paksulta.

      Lainaa

    23. Tulos: +23 (35 ääntä)
      Mikael ymmärtää pian, miksi sosialismi eri toimi käytännössä.

      Lainaa

    24. Tulos: +56 (60 ääntä)
      FMteam: Telkkareita? Auto.
      Hei rakas FMteam! koska olen vakkari lukija täällä, ostatte varmaan mullekkin auton ja vaikka asunnon lisäksi :)

      Lainaa

    25. Tulos: -15 (51 ääntä)
      muna: “Eivät ihmiset tarvitse anarkiaa. Se, mitä ihmiset tarvitsevat, ovat sääntöjä ja materialismia.” Hitto kun en muista kuka näin on sanonut
      Ja sekö että joku on joskus sanonut näin tekee siitä väistämättä totta? :D Ihmiset, sitaatitkin, tunnetut tai tuntemattomat, on vaan tavallisten ihmisolentojen ajatuksia eikä minkään kaikkitietävän jumalan laukomia totuuksia. Siis iha tavallinen ihmisolento siinä missä sinä tai minäkin. Eikä tuntemattomien tarkoitusperistä sanoa jokin asia voi koskaan olla varma. Tuntemattomalla viittaan siis henkilöön jota et tunne, en ei-julkkiksiin. Henkilö voi olla tunnettu ja voit tietää kenestä on kyse ilman että kuitenkaan tunnet henkilöä. Ja mitä suuremmalle yleisölle ihminen saa äänensä kuuluviin, sitä houkuttelevammaksi käy tilaisuus edistää omaa agendaansa totuuden kustannuksella, itsekkäitä ja ahneita otuksia kun ollaan. Eli siis tarkoitan että toi "materialismi on se mitä ihminen tarvitsee" voisi esimerkiksi olla jonkun yrityspomon dollarin kuvat silmissä liikkeelle laittama juttu. Se vaan, että teollisen vallankumouksen(koneet, automatiikka, lopulta mm. materialismi) jälkeen eli noin sadan viime vuoden aikana on maapallon polku lähtenyt kiihtyvällä tahdilla kulkemaan planeetan ja eläinkunnan selviytymisen kannalta hälyttävään suuntaan. Uusiutumattomat luonnonvarat on melkeen käytetty, luonnon ja ilmaston luonnollista kiertokulkua on menty sörkkimään(luonto kyllä mukautuu ja sopeutuu mutta ei niin nopeasti kuin mitä tilanne vaatisi -> vika tilanteessa), 95% kaikista historian aikana tapahtuneista lajien sukupuutoista on tapahtunut 1950-luvun jälkeen, meret kalastetaan tyhjiksi muutaman seuraavan vuosikymmenen aikana... en jaksa jatkaa listaa. Ja kaikki tämä jotta me saisimme rumia hyllyjä Ikeasta ja Wall Streetin brokerit lisää dataa pankkitililleen. Rajaton talouskasvu on mahdoton asia koska se syntyy asioista jotka on rajallisia, eli luonnonvaroista. En väitä että tietäisin mikä on elämän tarkoitus, mutta väitän että yksikään otus tai kasvi ei ole täällä turhaan tai ylimääräisenä, vaan luonnon kiertokulun väliaikaisena rattaana, suuren kokonaisuuden pienenä palana. Tiedä olisiko mitään elämää tälle pallolle yleensäkään syntynyt jos planeetan ei olisi tarkoitus olla omavarainen. Nykyään vaan tunnutaan unohtavan se että jonain päivänä mekin ollaan tehty kierroksemme ja kuollaan pois uusien tulokkaiden tieltä, harmi vaan jos me todella ollaan se sukupolvi joka itsekeskeisyydellään katkaisee ihmiskunnan 120 000-vuotisen historian ja siinä sivussa monen muunkin eläinlajin historian. Eli uskaltaisin väittää että se mitä ihminen tarvitsee, on jotain muuta kuin materialismia.

      Lainaa

    26. Pöytä osaa puhua 10.2.2013 19:15
      Tulos: +22 (22 ääntä)
      Ja aamulla kaduttaa.

      Lainaa

    27. Tulos: +92 (100 ääntä)
      angstviils: Ja sekö että joku on joskus sanonut näin tekee siitä väistämättä totta? Ihmiset, sitaatitkin, tunnetut tai tuntemattomat, on vaan tavallisten ihmisolentojen ajatuksia eikä minkään kaikkitietävän jumalan laukomia totuuksia. Siis iha tavallinen ihmisolento siinä missä sinä tai minäkin. Eikä tuntemattomien tarkoitusperistä sanoa jokin asia voi koskaan olla varma. Tuntemattomalla viittaan siis henkilöön jota et tunne, en ei-julkkiksiin. Henkilö voi olla tunnettu ja voit tietää kenestä on kyse ilman että kuitenkaan tunnet henkilöä. Ja mitä suuremmalle yleisölle ihminen saa äänensä kuuluviin, sitä houkuttelevammaksi käy tilaisuus edistää omaa agendaansa totuuden kustannuksella, itsekkäitä ja ahneita otuksia kun ollaan. Eli siis tarkoitan että toi “materialismi on se mitä ihminen tarvitsee” voisi esimerkiksi olla jonkun yrityspomon dollarin kuvat silmissä liikkeelle laittama juttu. Se vaan, että teollisen vallankumouksen(koneet, automatiikka, lopulta mm. materialismi) jälkeen eli noin sadan viime vuoden aikana on maapallon polku lähtenyt kiihtyvällä tahdilla kulkemaan planeetan ja eläinkunnan selviytymisen kannalta hälyttävään suuntaan. Uusiutumattomat luonnonvarat on melkeen käytetty, luonnon ja ilmaston luonnollista kiertokulkua on menty sörkkimään(luonto kyllä mukautuu ja sopeutuu mutta ei niin nopeasti kuin mitä tilanne vaatisi -> vika tilanteessa), 95% kaikista historian aikana tapahtuneista lajien sukupuutoista on tapahtunut 1950-luvun jälkeen, meret kalastetaan tyhjiksi muutaman seuraavan vuosikymmenen aikana… en jaksa jatkaa listaa. Ja kaikki tämä jotta me saisimme rumia hyllyjä Ikeasta ja Wall Streetin brokerit lisää dataa pankkitililleen. Rajaton talouskasvu on mahdoton asia koska se syntyy asioista jotka on rajallisia, eli luonnonvaroista. En väitä että tietäisin mikä on elämän tarkoitus, mutta väitän että yksikään otus tai kasvi ei ole täällä turhaan tai ylimääräisenä, vaan luonnon kiertokulun väliaikaisena rattaana, suuren kokonaisuuden pienenä palana. Tiedä olisiko mitään elämää tälle pallolle yleensäkään syntynyt jos planeetan ei olisi tarkoitus olla omavarainen. Nykyään vaan tunnutaan unohtavan se että jonain päivänä mekin ollaan tehty kierroksemme ja kuollaan pois uusien tulokkaiden tieltä, harmi vaan jos me todella ollaan se sukupolvi joka itsekeskeisyydellään katkaisee ihmiskunnan 120 000-vuotisen historian ja siinä sivussa monen muunkin eläinlajin historian. Eli uskaltaisin väittää että se mitä ihminen tarvitsee, on jotain muuta kuin materialismia.
      Saat tikkarin, jos opettelet jakamaan kappaleita.

      Lainaa

    28. JackNicholson 11.2.2013 9:06
      Tulos: +9 (11 ääntä)
      sattuu aivoihin maanantai-aamuna lukea tälläisiä...

      Lainaa

    29. Tulos: +19 (23 ääntä)
      angstviils: Ja sekö että joku on joskus sanonut näin tekee siitä väistämättä totta? Ihmiset, sitaatitkin, tunnetut tai tuntemattomat, on vaan tavallisten ihmisolentojen ajatuksia eikä minkään kaikkitietävän jumalan laukomia totuuksia. Siis iha tavallinen ihmisolento siinä missä sinä tai minäkin. Eikä tuntemattomien tarkoitusperistä sanoa jokin asia voi koskaan olla varma. Tuntemattomalla viittaan siis henkilöön jota et tunne, en ei-julkkiksiin. Henkilö voi olla tunnettu ja voit tietää kenestä on kyse ilman että kuitenkaan tunnet henkilöä. Ja mitä suuremmalle yleisölle ihminen saa äänensä kuuluviin, sitä houkuttelevammaksi käy tilaisuus edistää omaa agendaansa totuuden kustannuksella, itsekkäitä ja ahneita otuksia kun ollaan. Eli siis tarkoitan että toi “materialismi on se mitä ihminen tarvitsee” voisi esimerkiksi olla jonkun yrityspomon dollarin kuvat silmissä liikkeelle laittama juttu. Se vaan, että teollisen vallankumouksen(koneet, automatiikka, lopulta mm. materialismi) jälkeen eli noin sadan viime vuoden aikana on maapallon polku lähtenyt kiihtyvällä tahdilla kulkemaan planeetan ja eläinkunnan selviytymisen kannalta hälyttävään suuntaan. Uusiutumattomat luonnonvarat on melkeen käytetty, luonnon ja ilmaston luonnollista kiertokulkua on menty sörkkimään(luonto kyllä mukautuu ja sopeutuu mutta ei niin nopeasti kuin mitä tilanne vaatisi -> vika tilanteessa), 95% kaikista historian aikana tapahtuneista lajien sukupuutoista on tapahtunut 1950-luvun jälkeen, meret kalastetaan tyhjiksi muutaman seuraavan vuosikymmenen aikana… en jaksa jatkaa listaa. Ja kaikki tämä jotta me saisimme rumia hyllyjä Ikeasta ja Wall Streetin brokerit lisää dataa pankkitililleen. Rajaton talouskasvu on mahdoton asia koska se syntyy asioista jotka on rajallisia, eli luonnonvaroista. En väitä että tietäisin mikä on elämän tarkoitus, mutta väitän että yksikään otus tai kasvi ei ole täällä turhaan tai ylimääräisenä, vaan luonnon kiertokulun väliaikaisena rattaana, suuren kokonaisuuden pienenä palana. Tiedä olisiko mitään elämää tälle pallolle yleensäkään syntynyt jos planeetan ei olisi tarkoitus olla omavarainen. Nykyään vaan tunnutaan unohtavan se että jonain päivänä mekin ollaan tehty kierroksemme ja kuollaan pois uusien tulokkaiden tieltä, harmi vaan jos me todella ollaan se sukupolvi joka itsekeskeisyydellään katkaisee ihmiskunnan 120 000-vuotisen historian ja siinä sivussa monen muunkin eläinlajin historian. Eli uskaltaisin väittää että se mitä ihminen tarvitsee, on jotain muuta kuin materialismia.
      Taitaa olla sarkasmitutka vähän ruosteessa.

      Lainaa

    30. .......... 12.2.2013 0:46
      Tulos: +13 (29 ääntä)
      angstviils: Ja sekö että joku on joskus sanonut näin tekee siitä väistämättä totta? Ihmiset, sitaatitkin, tunnetut tai tuntemattomat, on vaan tavallisten ihmisolentojen ajatuksia eikä minkään kaikkitietävän jumalan laukomia totuuksia. Siis iha tavallinen ihmisolento siinä missä sinä tai minäkin. Eikä tuntemattomien tarkoitusperistä sanoa jokin asia voi koskaan olla varma. Tuntemattomalla viittaan siis henkilöön jota et tunne, en ei-julkkiksiin. Henkilö voi olla tunnettu ja voit tietää kenestä on kyse ilman että kuitenkaan tunnet henkilöä. Ja mitä suuremmalle yleisölle ihminen saa äänensä kuuluviin, sitä houkuttelevammaksi käy tilaisuus edistää omaa agendaansa totuuden kustannuksella, itsekkäitä ja ahneita otuksia kun ollaan. Eli siis tarkoitan että toi “materialismi on se mitä ihminen tarvitsee” voisi esimerkiksi olla jonkun yrityspomon dollarin kuvat silmissä liikkeelle laittama juttu. Se vaan, että teollisen vallankumouksen(koneet, automatiikka, lopulta mm. materialismi) jälkeen eli noin sadan viime vuoden aikana on maapallon polku lähtenyt kiihtyvällä tahdilla kulkemaan planeetan ja eläinkunnan selviytymisen kannalta hälyttävään suuntaan. Uusiutumattomat luonnonvarat on melkeen käytetty, luonnon ja ilmaston luonnollista kiertokulkua on menty sörkkimään(luonto kyllä mukautuu ja sopeutuu mutta ei niin nopeasti kuin mitä tilanne vaatisi -> vika tilanteessa), 95% kaikista historian aikana tapahtuneista lajien sukupuutoista on tapahtunut 1950-luvun jälkeen, meret kalastetaan tyhjiksi muutaman seuraavan vuosikymmenen aikana… en jaksa jatkaa listaa. Ja kaikki tämä jotta me saisimme rumia hyllyjä Ikeasta ja Wall Streetin brokerit lisää dataa pankkitililleen. Rajaton talouskasvu on mahdoton asia koska se syntyy asioista jotka on rajallisia, eli luonnonvaroista. En väitä että tietäisin mikä on elämän tarkoitus, mutta väitän että yksikään otus tai kasvi ei ole täällä turhaan tai ylimääräisenä, vaan luonnon kiertokulun väliaikaisena rattaana, suuren kokonaisuuden pienenä palana. Tiedä olisiko mitään elämää tälle pallolle yleensäkään syntynyt jos planeetan ei olisi tarkoitus olla omavarainen. Nykyään vaan tunnutaan unohtavan se että jonain päivänä mekin ollaan tehty kierroksemme ja kuollaan pois uusien tulokkaiden tieltä, harmi vaan jos me todella ollaan se sukupolvi joka itsekeskeisyydellään katkaisee ihmiskunnan 120 000-vuotisen historian ja siinä sivussa monen muunkin eläinlajin historian. Eli uskaltaisin väittää että se mitä ihminen tarvitsee, on jotain muuta kuin materialismia.
      Ihan kiva paasaaminen, mutta mitäs ihmettä sinä itse sitten tietokoneella teet, jos materialismi nyt kerran on noin saatanasta? Itse en todellakaan tajua näitä cityhippejä, jotka pauhaavat materialismin huonoudesta, mutta omistajat silti itse tietkoneet, kännykät, autot ja ne Ikean hyllyt.

      Lainaa

    31. Tulos: +6 (24 ääntä)
      Heh, ihmettelin miksi minulle tuli tuolla aiemmassa kommentissani niin paljon miinusta ja vähän kommenttini jälkeen tuleva Mayan viesti - joka käsittelee juuri samaa aihetta - sai pelkkää plussaa, mutta hoksasin, että viestini ymmärrettiin väärin; en ihmetellyt mokan "pointtia", vaan että mikähän oli Mikaelin pointti. Enkä tarkoita, että noilla plus-miinus-äänillä mitään sen suurempaa merkitystä olisi, kummastelin vain, kun samaa tarkoittava viesti sai enemmän ääniä kuin toinen vastaava. Ei muuta, jatkakaa.

      Lainaa

    32. Tool - The Pot 12.2.2013 20:11
      Tulos: +15 (21 ääntä)
      I want whatever you're smoking.

      Lainaa

    33. Tulos: +6 (6 ääntä)
      Kyllä oon minäkin huolissani ton puolesta O_O Ja vielä julkinen päivitys, ei hyvä elämä sentään...

      Lainaa

    34. badgehaunt 2.2.2015 17:25
      Tulos: +6 (6 ääntä)
      jos joku löytää kyseisen mikaelin. maksan 1€ sen paypaliin.

      Lainaa

    35. Tulos: +12 (12 ääntä)
      Mun veli, sillon ku se on psykoosissa, harrastaa samaa. Heittäny monesti kaikki kortit ja kotiavaimet jne menemään. Että siinä mielessä tää ei oo musta yhtään hauska. Jos ois varma, ettei mitään tollasta taustalla, oisin kyllä itekkin maksamassa asuntolainaa pois :D

      Lainaa

    36. Tulos: +4 (4 ääntä)
      Ehkä Mikael tiesi että kohta menee luottotiedot jokatapauksessa, joten päätti antaa perseen revetä ihan kunnolla? Siinä vaiheessa se on sitä kuuluisaa "ilmaista rahaa".

      Lainaa

    37. Hikoileva majava 11.11.2021 15:18
      Tulos: +3 (3 ääntä)
      Mua huolestutti vähän sen takia, koska monesti itsemurhaa suunnittelevat ihmiset käyttäytyvät näin. He tietävät kuolevansa pian, joten antavat omaisuuttaan pois muille sitä enemmän tarvitseville. Hyvä kuitenkin, jos ei mistään sellaisesta tässä ollut kyse! :)

      Lainaa

    Lue lisää

    Kommentoi

    Avatar

    Vastaa

    Nimikone

    Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

    Avainsanat: Visa, luottokortti, henkilötunnus