Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Taidolla tatuoitu

"Tää meni penkin alle."
Taidolla tatuoitu

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 55 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Tulos: +872 (886 ääntä)
   Viimeinen näyttää tutulta. Yhtä kamalilta näyttivät muutaman oppilaan käsivarret ala-asteaikoina. Tuo ei kyllä valitettavasti taida irrota saippualla...

   Lainaa

  2. Tulos: +524 (540 ääntä)
   Ottaako nää ihmiset näitä kännissä joltai ensikertalaisilta vai onko tää joku trendi tai jotai?

   Lainaa

  3. Tulos: +310 (322 ääntä)
   Itkuhan tässä tulee...

   Lainaa

  4. Tulos: +230 (238 ääntä)
   Hello titty? Hena, eih... Ei voi taas muuta todeta kuin että: Miksi?

   Lainaa

  5. Tulos: +368 (378 ääntä)
   Tuo "hello titty" taitaa nyt kuitenkin olla Tonin jalan pienin ongelma..

   Lainaa

  6. Tulos: +183 (187 ääntä)
   Mikä siinä on et ihmiset antavat ammattitaidottomien tatuoida itseensä.. miks?

   Lainaa

  7. Tulos: +68 (74 ääntä)
   Loistavaa.

   Lainaa

  8. Tulos: +382 (394 ääntä)
   Siis tuo "TATUOINTI" -tatuointi on ehkä nerokkainta ikinä.

   Lainaa

  9. Tulos: +60 (68 ääntä)
   Ei perkele...Oikeasti?

   Lainaa

  10. Tulos: +101 (105 ääntä)
   Nää on näitä "kännissä se vaikutti hyvältä idealta" mokia :D

   Lainaa

  11. Soturikissa 23.2.2013 3:18
   Tulos: +45 (51 ääntä)
   Itken melkein.

   Lainaa

  12. James Bond 23.2.2013 3:27
   Tulos: +145 (149 ääntä)
   toi oman tatuointikoneen ostaminen/tekeminen on kyl viimenen virhe..

   Lainaa

  13. kukkakaali 23.2.2013 3:51
   Tulos: +194 (242 ääntä)
   No onneks toi ensimmäinen on kuitenkin helppo korjata, jos ainoo virhe siinä on että sana "diamonds" on kirjotettu ilman d:tä. Muutenhan se ei oo ruma tatuointi jos ton tyylisen ittelleen haluaa. Myös toi jaloviina tatuointi on mun mielestä ihan okei. Tökerösti tehty, muttei mikään ihan hirveä. Jos se on jollain aikuisella punkkarilla, jolla muutenkin on paljon tatskoja, toi menee ihan hyvin siinä sivussa ja sopii kantajalleen. Ei kaikki hommaa niitä kuvia mietittyään vuoskaudet ja menee sitten nyyhkytarinan kanssa jollekin huipputekijälle. Melko turhaa on myös naureskella niille, joiden kuvat ei ole huipputasoa. Yks paskan hailee. Mutta toi viimenen on kyllä tosi.. noh.. no onhan toi ihan hirvee. Ja ikävästi niin laajalle on suherrettu, ettei saa ees helposti noita piiloon. Missä toi on? Kainalo.. pohje? Jotain karvoja tossa näkyy ja sitten jotain epämäärästä mällin näköstä. Onpa nättiä.

   Lainaa

  14. Tulos: +21 (31 ääntä)
   toukka: Lainaa
   No ku saa halvalla tai jopa ilmaseks! Mitäpä sitä turhaan maksamaan laadusta, eihän nuo ole kuin elinikäisiä tuotoksia :)

   Lainaa

  15. Voi voi voi... 23.2.2013 4:27
   Tulos: -5 (41 ääntä)
   Onhan se hauskaa tatuoida ihoonsa vaikka mitä hetken mielijohteesta, mutta se kuvan poistaminen iholta onkin sitten ihan eri juttu eikä välttämättä niin mukava. Pahimassa tapauksessa reissu plastiikkalekurille tulossa.

   Lainaa

  16. Ministeri Nieminen 23.2.2013 6:14
   Tulos: -12 (60 ääntä)
   Voi voi voi…: Onhan se hauskaa tatuoida ihoonsa vaikka mitä hetken mielijohteesta, mutta se kuvan poistaminen iholta onkin sitten ihan eri juttu eikä välttämättä niin mukava. Pahimassa tapauksessa reissu plastiikkalekurille tulossa.
   Miksi se kuva pitäisi poistaa?

   Lainaa

  17. Tulos: +42 (82 ääntä)
   Siis toi jaloviinahatatuointihan on poikkeuksellisen onnistunut? Siis tottakai aihe aika absurdi tatuoitavaksi ihoon mutta kyllä siitä nyt selvän saa ja varmasti huvitusta aikaan loppuelämänsä.

   Lainaa

  18. Tulos: +57 (59 ääntä)
   Viimeisest tuli kumminki mieleen että noi sutut vois saada kunnolla tehdyllä peitetatuoinnil hyvinki piiloon... Tuskinpa henkilö ite siltikään näkee siihen mitää syytä....

   Lainaa

  19. Tulos: -22 (34 ääntä)
   toi eka oli aik (----:

   Lainaa

  20. Kultamitali 23.2.2013 8:59
   Tulos: +62 (64 ääntä)
   Vetää kyllä täysin sanattomaksi tuo viimeinen... Vaikka kännissä niitä loistoideoita tuleekin, niin kai pitäisi silti tajuta, että tatuointi kestää pitempään kuin nousuhumala ja krapula?

   Lainaa

  21. jukkapalmu 23.2.2013 9:09
   Tulos: +22 (50 ääntä)
   Miten erilaista tatuintilaitteella on piirtää verrattuna tussiin, kun näkee sen sortin räpellyksiä, ettei ole edes todellista. Lähinnä että esim tuo jaloviinakuva on sellainen minkä joku 5- luokkalainenkin piirtäisi mallista paperille.

   Lainaa

  22. Tulos: +79 (79 ääntä)
   Nää fm-tatuointikuvat on saanu mut ihmettelemään että myydäänkö tatuointivermeitä jo nykysin päivittäistavara kaupoissa? O.o "Tee-se-itse tatuointi; aloittelijoille"

   Lainaa

  23. Helmi äijä 23.2.2013 10:35
   Tulos: +8 (22 ääntä)
   Vitu juntit

   Lainaa

  24. Yli opistö hörhö 23.2.2013 11:29
   Tulos: +24 (24 ääntä)
   Miksi?

   Lainaa

  25. Tulos: +111 (115 ääntä)
   Ministeri Nieminen: Miksi se kuva pitäisi poistaa?
   Niinpä. On suorastaan reilua muita kohtaan, että voi jo tatuoinneista päätellä olevansa tekemisissä idiootin kanssa.

   Lainaa

  26. Tulos: +23 (37 ääntä)
   itselläkin on tuollainen kaverin tökkimä kuva tuossa niskan vieressä, helevetin rumahan se on mutta tunnearvo sillä on mittaamaton. en todellakaan poistaisi millään laserilla.

   Lainaa

  27. Olli Hästy 23.2.2013 13:17
   Tulos: +72 (72 ääntä)
   "Ei oo monella tällaista!" No miksiköhän ei?

   Lainaa

  28. Tulos: +65 (65 ääntä)
   diamonds are forever, so are tattoos

   Lainaa

  29. Tulos: +21 (23 ääntä)
   ^ totta, ja surullisen totta näissä tapauksissa :/

   Lainaa

  30. Tulos: -21 (25 ääntä)
   Jäi häiritsemään tuo Henan nimi, mutta ilmeisesti se on ainakin islamistisissa maissa naisen nimi, joten kaippa se sit pitää hyväksyä...

   Lainaa

  31. Tulos: +33 (33 ääntä)
   Boss93: Jäi häiritsemään tuo Henan nimi, mutta ilmeisesti se on ainakin islamistisissa maissa naisen nimi, joten kaippa se sit pitää hyväksyä…
   Hena on Henkka.

   Lainaa

  32. Tulos: +28 (32 ääntä)
   Mulla häiritsee tämän viimeisen herran.. öh kehonosa. Näyttää siltä, niinkuin olisi joko viillellyt tai aikaisemmin poistanut tatuointeja arvista päätelleen

   Lainaa

  33. Tulos: +2 (28 ääntä)
   Mun miälestä tatuointien kuuluu olla yksilöllisiä ja peilata henkilön persoonallisuutta ja hänen suhtautumistaan ympäröivään yhteiskuntaan ja universumiin laajemmassakin katselukulmassa. Tuo viimeisin on tästä hieno esimerkki. Hyvin uniikki ja tiedostava, vaikka identiteetti vaikuttaa hieman jäsentymättömältä. Ensimmäisen minulle tuosta heräsi ajatus että reisille tuli, koska nuo vanhat arvet tms. hieman hämää. PS. Hello Titty on hieno oivallus. Heijastaa veijarimaista asennetta.

   Lainaa

  34. Tulos: +24 (34 ääntä)
   Eka on onneks korjattavissa, tosta s:stä saa helposti d:n. Jaloviina tatska on aika monella muullakin juntilla. Näyttää herralla olevan uniikkeja tassujakin kädessä. How orginal. Vika on tällänen "tein tatuoinnit itse kun olin vankilassa"-henkinen pläjäys.

   Lainaa

  35. Tulos: +33 (33 ääntä)
   viimesessä ei todellakaan oo ainut virhe tuo hello LtIitty, enemmän oisin huolissani tosta kirkkoveneestä. Jos tuo ei noita korjaa/poista/ tee jotain, ei maha esim työnantajat YLEENSÄ tykätä. tai sitten tää kulkee loppuelämänsä pitkät kalsarit jalassa +30 asteen helteelläkin. Muutenki näyttää että tää on ollu sellanen sotkupaperi simulaattori, ois kokeillu eka vaikka vessapaperiin piirtää jos johonki on pakko töhriä. Oootan kyllä aina innolla mutta silti kauhulla näitä tatskamokia, on nää nyt sen verran järkyttäviä. Tää viimenen kyllä vei voiton kaikista maailman tatuoinneista mitä oon nähny, että pisteet sille! Ja hölkynkölkyn!

   Lainaa

  36. Tulos: -4 (16 ääntä)
   ainii ja ekassa en ees huomannu mitään mokaa ennen ku luvin kommentit. että tuo nyt ei oo mikään paha ees :)

   Lainaa

  37. Lentohärveli 24.2.2013 12:08
   Tulos: +43 (49 ääntä)
   Tuo viimeinen näyttää lähinnä salakoodilta, jonka purkamalla saa selville kätketyn kulta-aarteen sijainnin. Tai ehkä olen vain lukenut liikaa Aku Ankkaa.

   Lainaa

  38. Tulos: +11 (11 ääntä)
   Louyo: Nää fm-tatuointikuvat on saanu mut ihmettelemään että myydäänkö tatuointivermeitä jo nykysin päivittäistavara kaupoissa? O.o “Tee-se-itse tatuointi; aloittelijoille”
   ebaysta saa oikein kätevästi tilattua, esimerkiksi tällaisen nätin pinkin hintaan 1,16e: http://www.ebay.com/itm/TOP-PROFESSIONAL-HANDMADE-ALLOY-TATTOO-MACHINE-SHADER-LINER-KIT-PINK-/170891959420?pt=UK_Health_Beauty_Tattoos_BodyArt_SM&hash=item27c9f45c7c

   Lainaa

  39. Tulos: +13 (13 ääntä)
   Kannattaisi oikeasti vähän katsoa että keneltä niitä tatuointeja ottaa. Kannattaako se että ottaa joltain itseoppineelta joka ei osaa edes englantia oikeaoppisesti, vai kannattaisiko vaan suosiolla maksaa enemmän ja saada ehkäpä jopa tatuointi jonka kanssa ei tarvitse kulkea facepalmina. Ja toi viimeinen...ihan tosi, miksi?

   Lainaa

  40. Tulos: +14 (22 ääntä)
   Diamons are forever! Okei, jos tuo nyt ois oikeinkin kirjailtu niin silti, mikä saa ihmisen tatuoimaan itselleen tuommoisen? Mikä merkitys tuolla lorulla on kantajalleen. Kaikkia paskaa sitä, ei voi ymmärtää!

   Lainaa

  41. Tulos: +13 (13 ääntä)
   ISI ja MADRE, voi kuinka herttaista <3

   Lainaa

  42. Tulos: +9 (9 ääntä)
   Awww: ISI ja MADRE, voi kuinka herttaista ♥
   Elä unoha Iraa!

   Lainaa

  43. Tulos: +9 (15 ääntä)
   minun mielestä toi viimeinen on noista ymmärrettävin ja hienoin. Kuitenkin muut ovat yrittäneet saada hienoa ja viimeisessä "sutussa" on tehty lievästi sekavassa tilassa "taidetta". Koita selittää jaloviina tatuointia jollekkin joka arvostaa ammattimaisia tatuointeja. Kun taas tuon viimeisen kuvan voit vaa kuitata "se oli sekavaa aikaa se.."

   Lainaa

  44. Tulos: -5 (7 ääntä)
   livenä toi viiminen on kyllä paljon siistimpi ..xD

   Lainaa

  45. Ratiritiralla 25.2.2013 14:26
   Tulos: +7 (9 ääntä)
   Melkein itkettää noiden ihmisten puolesta.

   Lainaa

  46. Tulos: +6 (6 ääntä)
   Onkohan noi alimman kuvan tatuoinnit tehty ihan omasta suostumuksesta? Yläasteella kaveri sammu ja sen ihoon tatuoitiin natsimerkkejä (ite en ollu siis paikalla, en ois kyllä hyväksyny tollasta touhua) Onkohan tää enää laillistakaa D:

   Lainaa

  47. Tulos: +2 (4 ääntä)
   juujaei: Onkohan noi alimman kuvan tatuoinnit tehty ihan omasta suostumuksesta? Yläasteella kaveri sammu ja sen ihoon tatuoitiin natsimerkkejä (ite en ollu siis paikalla, en ois kyllä hyväksyny tollasta touhua) Onkohan tää enää laillistakaa D:
   On tehnyt ! :DD oli joku fiksu känni-idea ! :D

   Lainaa

  48. Salam aleikum 26.2.2013 9:21
   Tulos: +1 (9 ääntä)
   juujaei: Onkohan noi alimman kuvan tatuoinnit tehty ihan omasta suostumuksesta? Yläasteella kaveri sammu ja sen ihoon tatuoitiin natsimerkkejä (ite en ollu siis paikalla, en ois kyllä hyväksyny tollasta touhua) Onkohan tää enää laillistakaa D:
   Huh, toi natsitatuointi olisi ehka pahinta mita voisin kenellekaan keksia. Ei oikeasti leikinasia, mutta mita sita teinipoikana tajuaa. Itsella ei ole yhtaan ja yksi pistekin saattaisi saada minut vetamaan vahintaan pataan ko. tatuoijia. Tai sitten tatuoimaan heille mustelmat silmakulmiin. Sen vaitan etta kun meista suurinosa on kiikkustuolissa tai tuhkaluukussa, nuokin tatuointiammattilaiset tajuavat kuinka typerasti tuli tehtya. Tasapuolisesti kaikille heille tama kommenttini.

   Lainaa

  49. Tulos: +4 (4 ääntä)
   toukka: Mikä siinä on et ihmiset antavat ammattitaidottomien tatuoida itseensä.. miks?
   Tuo ensimmäinen on niin siistiä jälkeä että vaikuttaa kyllä ihan ammattilaisen tekemältä. Ja silti...

   Lainaa

  50. Tulos: +7 (11 ääntä)
   Tuo jaloviinatatuointi näyttää kyllä ihan tussilla tehdyltä.

   Lainaa

  51. Tulos: +10 (10 ääntä)
   Neiti: Ottaako nää ihmiset näitä kännissä joltai ensikertalaisilta vai onko tää joku trendi tai jotai?
   Kun koneen voi ostaa netistä 45 eurolla, idiootit ostavat niitä ja luulevat olevansa oikein taiteilijoita, vaikka kuviksen numero oli 6. Ei tarvitse harjoitella, ei luonnostella, ei mitään, kun voi treenata arvostelukyvyttömän (humalaisen) ystävän nahkaan. Trendin nimi on vankilatatuointi, ja se vaikeuttaa kummasti työnsaantia.

   Lainaa

  52. Tulos: +14 (14 ääntä)
   Viinipäissään etkoilla "leikataanpa keittiösaksilla trendikäs otsatukka" ei enää kuulostakaan pahalta.

   Lainaa

  53. Tulos: +9 (15 ääntä)
   Louyo: Nää fm-tatuointikuvat on saanu mut ihmettelemään että myydäänkö tatuointivermeitä jo nykysin päivittäistavara kaupoissa? O.o “Tee-se-itse tatuointi; aloittelijoille”
   Kyllä niitä on helppoa saada ostettua. Mullakin on näin yhtäkkiä laskettuna tuttuja ainakin neljä, jotka ovat itse hankkineet tatuointi koneen. Kaksi heistä on juuri viimeisimmän kuvan luokkaa, eli "hei, tuuks meille juomaan, mulla on tatuointikone, jolla voidaa tehä jotain kivaa, jee, hihihihiii". Kolmas tekee hienoja, mutta hän tekee kavereilleen kaljoittelun lomassa kotona niitä. Neljäs henkilö oli valmiiksi taiteellinen ihminen ja hän teki tatuoinneista itselleen uuden ammatin. Niin ja tiedän vielä yhden henkilön, joka on tatuoitu aikalailla päästä varpaisiin. Hän sanoi kerran kaverilleen minun kuullen, että "mitä sitä tekis tänään..... hei otetaanko joku kaveritatska. Joku semmonen läppä." (Eli tiedän viisi tuttua, jotka ovat hankkineet itse tatuointikoneen. Ja mihinkäs muualle sitä epäammattimaiset aloittelevat tatuoijat harjoittelevatkaan kuin itseensä tai hölmöihin kavereihin.) Eli oma arvioni on, että toisille tatuoinneista on tullut niin arkea, että sama mitä ottaa. Etenkin miehet harvoin katuvat tatuointejaan. Naiset sen sijaan ajattelevat aivan kaikkea ja aivan liikaa. Nykyään on myös helppoa tehdä peitekuva ja kokonaan poistattaminenkin on tehty varsin helpoksi. Eli ihmiset ottavat rohkeasti kuvia, koska niille on helppo tehdä jotain myöhemmin, jos alkaa ketuttamaan :) Itselläni on yksi keskikokoinen tatuointi ja olen nyt 5-6 vuotta miettinyt seuraavaa kuvaa :) Oma on ihoni ja tunnen itseni, joten omalla kohdalla ajan kanssa mietitty on järkevintä :)

   Lainaa

  54. Tulos: +5 (5 ääntä)
   Niin ja kuvaan piti kommentoida: Keskimmäinen Jaloviinakuva on aika selkeästi tussilla tehty. Katsokaa nyt noita ääriviivoja. Selkeästi tussilla. Eikä kommenteista käy kuvassa ilmi, että kuva olisi tatuointi.

   Lainaa

  55. Tulos: +3 (3 ääntä)
   Enemmän tuossa viimeisessä huolestuttaisi tuo terroristijärjestö IRA:n tunnus. Onnea vaan lentokentillä.

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Avainsanat: kuva, tatuointimoka, tatuointi, tatska, Jaloviina, Hello Kitty, timantti, diamond, Hello Titty