Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.
 • Uusimmat

 • Kategoriat

 • RSS Osaatko vastata? • Pieni tukos

  Suurenna näkymä
  Pieni tukos

  Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 32 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Tulos: +889 (919 ääntä)
   "ei ole aikaa sellasee" Mutta aina löytyy aikaa facebookille!

   Lainaa

  2. Tulos: +178 (216 ääntä)
   Suklaakiisseli taitaa olla vähän vetistä tän jälkee...

   Lainaa

  3. Tulos: -35 (95 ääntä)
   kiitos tästä kuvasta jenni :)

   Lainaa

  4. Tulos: +172 (188 ääntä)
   Mikko oli tehdä elämänsä pahimman virheen.

   Lainaa

  5. Tulos: +299 (303 ääntä)
   Jaa niitä putkimiehiä voi tilata facebuukistakin ?

   Lainaa

  6. Tulos: +229 (235 ääntä)
   Ehkäpä kannattaisi soittaa putkimiehelle eikä voivotella asiaa facebookissa =D

   Lainaa

  7. Tulos: +145 (155 ääntä)
   ..ja ihan ekana vaikka sulkea vesi siitä pöntöstä...?
   kukkuu: Ehkäpä kannattaisi soittaa putkimiehelle eikä voivotella asiaa facebookissa =D

   Lainaa

  8. Tulos: -55 (99 ääntä)
   mä oisin iha paniikissa :s tai toiki varmaa on !

   Lainaa

  9. Tulos: +130 (152 ääntä)
   Vaihtoehtoja: a: Jenni yritti vetää vessasta alas jotain sinne kuulumatonta, b: Jenni käytti liikaa paperia, c: Kuinka paljon sitä sontaa täytyy olla, että se yksin tukkisi vessan? d: Minulta jäi jotain huomaamatta. Ps: Täällä Tallinnassa mainokset on viroksi. Plaanite puhkust? Alustage odavate lennupiletide otsimisest!

   Lainaa

  10. jukkapalmu 23.2.2013 9:05
   Tulos: +105 (137 ääntä)
   Miten se lillu ei mene lattiakaivosta pois vaan tulee eteiseen saakka? ja miten tukkeutununut wc edes aiheuttaa sellaista? vetääkö se hölmnö sitä koko ajan? ei muuten pitäis vettä tulevan yhtään mihinkään eikä mistään.

   Lainaa

  11. Tulos: +55 (61 ääntä)
   Eka ajatus tossa tilassa oli tulla vähän facettamaan..

   Lainaa

  12. Tulos: +247 (253 ääntä)
   Tervetuloa pelaamaan Jennin Vessanpönttöpeliä. Tarkoituksesi on hoitaa vessasi kuntoon mahdollisimman nopeasti. Vessasi tulvii eteiseen asti vettä. Mitä teet? a) Soitat putkimiehelle b) Huudat putkimiestä facebookissa Valitsit b. Voit vielä voittaa, vapaaehtoinen ilmoittautui! Miten vastaat hänen avuntarjoukseensa? a) Teet kaikkesi saadaksesi hänet paikalle mahdollisimman nopeasti b) Estät häntä saapumasta ja jatkat huutamista. Valitsit b. Hävisit pelin.

   Lainaa

  13. Tulos: +76 (86 ääntä)
   jukkapalmu: Miten se lillu ei mene lattiakaivosta pois vaan tulee eteiseen saakka? ja miten tukkeutununut wc edes aiheuttaa sellaista? vetääkö se hölmnö sitä koko ajan? ei muuten pitäis vettä tulevan yhtään mihinkään eikä mistään.
   Tukos on todennäköisesti putkessa ja siinä tapauksessa ei vedä lattiakaivokaan; ne katsos on kytketty samaan viemäriputkistoon. On mahdollista, että tukos on sellaisessa kohdassa, että kaikki jätevesi tulee pöntön kautta ulos. Katsos kun esim. keittiön tiskivesikin menee pois samoja putkia pitkin. Lattiakaivo ei ole kaivo sanan varsinaseissa merkityksessä, vaan viemäriputkistoon liitetty poistoaukko.

   Lainaa

  14. Tulos: +66 (68 ääntä)
   Pieni lisäys, kerrostaloissa voi alemman kerroksen tukokset johtua myös naapureista. Nimimerkillä alin kerros, mitään sopimatonta ei viemäriin kaadeta ja meillä on pulpunnut keittiön viemäri joskus kun naapurissa tiskataan.

   Lainaa

  15. Tulos: +47 (49 ääntä)
   jukkapalmu: Miten se lillu ei mene lattiakaivosta pois vaan tulee eteiseen saakka? ja miten tukkeutununut wc edes aiheuttaa sellaista? vetääkö se hölmnö sitä koko ajan?
   Eikä kaikissa vessoissa välttämättä ole lattiakaivoa. Itse ihmettelin samaa Miten sieltä muka voi tulla vettä mutta tuo Minävuon vastaus valaisikin asian, en ajatellut syvemmällä olevaa tukosta.

   Lainaa

  16. Tulos: +78 (80 ääntä)
   Ja kyseessähän on sama Jenni, jonka ovi varastettiin villin bileillan jälkeen

   Lainaa

  17. Tulos: +43 (43 ääntä)
   Tuo ei tosiaan välttämättä ole Jennin vika. Männävuosina kanssa vielä kerrostalossa asuessani kotiin saapuessani sain havaita, että vastaavanalaiset kakkavedet lainehti olohuoneessa asti. Ja oi sitä ihanaa hajua! Lisää tuli aina kun yläkerrasta joku veti pönttöä. Mitään väärää en siis itse pönttöön ollut laittanut. Yläkertalaisethan siellä oli jotain kinkkurasvoja tms pönttöön tunkenut ja tässä tulos. Onneksi mitään ei pahemmin tuhoutunut tämän seurauksena ja siivouksen ja tuuletuksen jälkeen pääsi hajustakin. Toki Jennin olis ehkä fiksuinta soittaa isännöitsijälle ja putkimiehelle eikä vaan ihmetellä facebookis...

   Lainaa

  18. Tulos: -15 (33 ääntä)
   Siis oonko nyt ainoa jota ärsyttää, että ihmiset eivät pärjää enää tulvivan pötönkään kanssa itsekseen? Mistä tämä uusavuttomuus oikein tulee?

   Lainaa

  19. Tulos: +14 (20 ääntä)
   cikru: Eikä kaikissa vessoissa välttämättä ole lattiakaivoa. Itse ihmettelin samaa Miten sieltä muka voi tulla vettä mutta tuo Minävuon vastaus valaisikin asian, en ajatellut syvemmällä olevaa tukosta.
   Juu en minäkään.

   Lainaa

  20. Tulos: +22 (24 ääntä)
   ''Apua, talossani on tulva!'' Ja minä olen facebookissa...

   Lainaa

  21. Tulos: +3 (17 ääntä)
   jukkapalmu: Miten se lillu ei mene lattiakaivosta pois vaan tulee eteiseen saakka?
   Ei kaikissa vessoissa ole lattiakaivoa..

   Lainaa

  22. Tulos: +29 (35 ääntä)
   Esitän kaikkien tyhmien puolesta tyhmät kysymykset: 1. Miten vessanpöntöstä katkaistaan vesi? 2. Oisko karhupumpulla (ts. tulisuudelmalla) asiaan apua?

   Lainaa

  23. Tulos: +10 (10 ääntä)
   jukkapalmu: Miten se lillu ei mene lattiakaivosta pois vaan tulee eteiseen saakka? ja miten tukkeutununut wc edes aiheuttaa sellaista? vetääkö se hölmnö sitä koko ajan? ei muuten pitäis vettä tulevan yhtään mihinkään eikä mistään.
   Meillä ei ainakaan ole vessassa lattiakaivoa.

   Lainaa

  24. Tulos: +12 (14 ääntä)
   Maaaaarioooooooooo!!!

   Lainaa

  25. Tulos: +8 (8 ääntä)
   Sama tyttö jolla oli ovikin hukussa :DD http://www.feissarimokat.com/2013/02/loytaja-saa-pitaa/

   Lainaa

  26. Tulos: -11 (15 ääntä)
   se tunne ku tuntee ton ja ajattelee et taas tol o jotai päivityksii tääl :D

   Lainaa

  27. Dueling Dildos 23.2.2013 21:09
   Tulos: -11 (17 ääntä)
   Jennin megalomaaninen rasvainen ja karvainen aamujytky tukki viemärin, mikä sai veden herahtamaan poikain kielille.

   Lainaa

  28. Tulos: +15 (15 ääntä)
   Totta tosiaan, että kaikissa vessoissa ei ole lattiakaivoa; ei meilläkään ns. pikkuvessassa, kylppärissä vain. Mutta kuten aiemmin kirjoitin, taloissa tai taloyhtöissä on yleensä vain yksi viemärilinja, johon kaikkien asuntojen kaikki poistovesi on kytketty. Matka poistoaukosta putkeen ei ole kovinkaan pitkä; voitte vähän käyttää omaa harkintaannekin ja miettiä missä ne "kaivot" edes voisivat olla, kun lattiatasojen yleinen väli on n 20 cm. Viemäriputkien halkaisijatkin ovat 10 cm:n molemmin puolin, ei niitä voi joka aukolle erikseen kovin pitkää matkaa olla, vaan reitti on niin suora kuin voi. Tukos yhdessä asunnossa voi aiheuttaa tukoksen saman talon muissakin asunnoissa tai pahimmillaan, tukos yläkerrassa voi näkyä alakerrassa pahempana.

   Lainaa

  29. Tulos: +16 (18 ääntä)
   murjantu: Esitän kaikkien tyhmien puolesta tyhmät kysymykset: 1. Miten vessanpöntöstä katkaistaan vesi? 2. Oisko karhupumpulla (ts. tulisuudelmalla) asiaan apua?
   1.Vessanpöntön vesisäiliöön tulee vesiputki. Putkessa on sulku jonka voi tarvittaessa sulkea. Sulkuja on esim. vipusulkuja, tai sitten hommaan voidaan tarvita sulku-/kuusiokoloavainta. 2. Voi olla. Riippuu tukoksen laadusta. Tosin jos putkistossa on jossain syvemmällä isompi tukos, niin kyllä putkimies on siinä hommassa syytä kutsua paikalle.

   Lainaa

  30. Tulos: +11 (19 ääntä)
   Vaikka sitä totuutta nyt väistellään niin sanotaan se nyt vaan ääneen ja hyväksytään asia - neidiltä vaan pääsi jättipython ja vessa ei sitä pystynyt suodattamaan läpi.

   Lainaa

  31. Tulos: +1 (19 ääntä)
   Dariah: Vaikka sitä totuutta nyt väistellään niin sanotaan se nyt vaan ääneen ja hyväksytään asia – neidiltä vaan pääsi jättipython ja vessa ei sitä pystynyt suodattamaan läpi.
   Miksi helvetissä hän heittäisi käärmeen vessanpönttöön?

   Lainaa

  32. Tulos: +2 (10 ääntä)
   kukkuu: Ehkäpä kannattaisi soittaa putkimiehelle eikä voivotella asiaa facebookissa =D
   Ehkä kannattaisi vääntää kiinni se pikku hana pöntön (yleensä) oikealla puolella (ja jos ei löydy niin vasemmalla puolella) olevassa tulovesiputkessa. Tukos lähtee pöntöstä kun kaivaa kädellä, nirso voi laittaa kumihanskan käteen. Yleensä tukos on sitä itteensä, mutta voi myös pissiksen kyseessä ollen olla mikä tahansa hygieniatuote ja vaatekappale, joita ei pitäisi ollenkaan heitellä pönttöön. Tuttuni tukki pöntön kerran vanhentuneilla etikkapunajuurilla. Huom! Pyytäkää vuokralaiselta todistus älykkyysosamäärästä ennenkuin vuokraatte kämppänne niille. Idiootti vain särkee kaikki paikat.

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

  Avainsanat: vessa, tulva, uloste, pönttö, tukossa, vessanpönttö