Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Pieni tukos

"Nyt joku putkimies apuun!"
Pieni tukos

Arkiston aarre

  • Nimi Juuri nyt
    Tulos: 0 (0 ääntä)

    Kommentti

  • 32 kommenttia

      Ei kommentteja
    1. Tulos: +918 (950 ääntä)
      "ei ole aikaa sellasee" Mutta aina löytyy aikaa facebookille!

      Lainaa

    2. Tulos: +187 (225 ääntä)
      Suklaakiisseli taitaa olla vähän vetistä tän jälkee...

      Lainaa

    3. Tulos: -37 (99 ääntä)
      kiitos tästä kuvasta jenni :)

      Lainaa

    4. Tulos: +179 (195 ääntä)
      Mikko oli tehdä elämänsä pahimman virheen.

      Lainaa

    5. Tulos: +305 (309 ääntä)
      Jaa niitä putkimiehiä voi tilata facebuukistakin ?

      Lainaa

    6. Tulos: +237 (243 ääntä)
      Ehkäpä kannattaisi soittaa putkimiehelle eikä voivotella asiaa facebookissa =D

      Lainaa

    7. Tulos: +152 (162 ääntä)
      ..ja ihan ekana vaikka sulkea vesi siitä pöntöstä...?
      kukkuu: Ehkäpä kannattaisi soittaa putkimiehelle eikä voivotella asiaa facebookissa =D

      Lainaa

    8. Tulos: -55 (103 ääntä)
      mä oisin iha paniikissa :s tai toiki varmaa on !

      Lainaa

    9. Tulos: +134 (156 ääntä)
      Vaihtoehtoja: a: Jenni yritti vetää vessasta alas jotain sinne kuulumatonta, b: Jenni käytti liikaa paperia, c: Kuinka paljon sitä sontaa täytyy olla, että se yksin tukkisi vessan? d: Minulta jäi jotain huomaamatta. Ps: Täällä Tallinnassa mainokset on viroksi. Plaanite puhkust? Alustage odavate lennupiletide otsimisest!

      Lainaa

    10. jukkapalmu 23.2.2013 9:05
      Tulos: +108 (142 ääntä)
      Miten se lillu ei mene lattiakaivosta pois vaan tulee eteiseen saakka? ja miten tukkeutununut wc edes aiheuttaa sellaista? vetääkö se hölmnö sitä koko ajan? ei muuten pitäis vettä tulevan yhtään mihinkään eikä mistään.

      Lainaa

    11. Tulos: +57 (63 ääntä)
      Eka ajatus tossa tilassa oli tulla vähän facettamaan..

      Lainaa

    12. Tulos: +255 (261 ääntä)
      Tervetuloa pelaamaan Jennin Vessanpönttöpeliä. Tarkoituksesi on hoitaa vessasi kuntoon mahdollisimman nopeasti. Vessasi tulvii eteiseen asti vettä. Mitä teet? a) Soitat putkimiehelle b) Huudat putkimiestä facebookissa Valitsit b. Voit vielä voittaa, vapaaehtoinen ilmoittautui! Miten vastaat hänen avuntarjoukseensa? a) Teet kaikkesi saadaksesi hänet paikalle mahdollisimman nopeasti b) Estät häntä saapumasta ja jatkat huutamista. Valitsit b. Hävisit pelin.

      Lainaa

    13. Tulos: +79 (89 ääntä)
      jukkapalmu: Miten se lillu ei mene lattiakaivosta pois vaan tulee eteiseen saakka? ja miten tukkeutununut wc edes aiheuttaa sellaista? vetääkö se hölmnö sitä koko ajan? ei muuten pitäis vettä tulevan yhtään mihinkään eikä mistään.
      Tukos on todennäköisesti putkessa ja siinä tapauksessa ei vedä lattiakaivokaan; ne katsos on kytketty samaan viemäriputkistoon. On mahdollista, että tukos on sellaisessa kohdassa, että kaikki jätevesi tulee pöntön kautta ulos. Katsos kun esim. keittiön tiskivesikin menee pois samoja putkia pitkin. Lattiakaivo ei ole kaivo sanan varsinaseissa merkityksessä, vaan viemäriputkistoon liitetty poistoaukko.

      Lainaa

    14. Tulos: +69 (71 ääntä)
      Pieni lisäys, kerrostaloissa voi alemman kerroksen tukokset johtua myös naapureista. Nimimerkillä alin kerros, mitään sopimatonta ei viemäriin kaadeta ja meillä on pulpunnut keittiön viemäri joskus kun naapurissa tiskataan.

      Lainaa

    15. Tulos: +49 (51 ääntä)
      jukkapalmu: Miten se lillu ei mene lattiakaivosta pois vaan tulee eteiseen saakka? ja miten tukkeutununut wc edes aiheuttaa sellaista? vetääkö se hölmnö sitä koko ajan?
      Eikä kaikissa vessoissa välttämättä ole lattiakaivoa. Itse ihmettelin samaa Miten sieltä muka voi tulla vettä mutta tuo Minävuon vastaus valaisikin asian, en ajatellut syvemmällä olevaa tukosta.

      Lainaa

    16. Tulos: +81 (83 ääntä)
      Ja kyseessähän on sama Jenni, jonka ovi varastettiin villin bileillan jälkeen

      Lainaa

    17. Tulos: +46 (46 ääntä)
      Tuo ei tosiaan välttämättä ole Jennin vika. Männävuosina kanssa vielä kerrostalossa asuessani kotiin saapuessani sain havaita, että vastaavanalaiset kakkavedet lainehti olohuoneessa asti. Ja oi sitä ihanaa hajua! Lisää tuli aina kun yläkerrasta joku veti pönttöä. Mitään väärää en siis itse pönttöön ollut laittanut. Yläkertalaisethan siellä oli jotain kinkkurasvoja tms pönttöön tunkenut ja tässä tulos. Onneksi mitään ei pahemmin tuhoutunut tämän seurauksena ja siivouksen ja tuuletuksen jälkeen pääsi hajustakin. Toki Jennin olis ehkä fiksuinta soittaa isännöitsijälle ja putkimiehelle eikä vaan ihmetellä facebookis...

      Lainaa

    18. Tulos: -14 (36 ääntä)
      Siis oonko nyt ainoa jota ärsyttää, että ihmiset eivät pärjää enää tulvivan pötönkään kanssa itsekseen? Mistä tämä uusavuttomuus oikein tulee?

      Lainaa

    19. Tulos: +14 (20 ääntä)
      cikru: Eikä kaikissa vessoissa välttämättä ole lattiakaivoa. Itse ihmettelin samaa Miten sieltä muka voi tulla vettä mutta tuo Minävuon vastaus valaisikin asian, en ajatellut syvemmällä olevaa tukosta.
      Juu en minäkään.

      Lainaa

    20. Tulos: +24 (26 ääntä)
      ''Apua, talossani on tulva!'' Ja minä olen facebookissa...

      Lainaa

    21. Tulos: +5 (19 ääntä)
      jukkapalmu: Miten se lillu ei mene lattiakaivosta pois vaan tulee eteiseen saakka?
      Ei kaikissa vessoissa ole lattiakaivoa..

      Lainaa

    22. Tulos: +33 (39 ääntä)
      Esitän kaikkien tyhmien puolesta tyhmät kysymykset: 1. Miten vessanpöntöstä katkaistaan vesi? 2. Oisko karhupumpulla (ts. tulisuudelmalla) asiaan apua?

      Lainaa

    23. Tulos: +12 (12 ääntä)
      jukkapalmu: Miten se lillu ei mene lattiakaivosta pois vaan tulee eteiseen saakka? ja miten tukkeutununut wc edes aiheuttaa sellaista? vetääkö se hölmnö sitä koko ajan? ei muuten pitäis vettä tulevan yhtään mihinkään eikä mistään.
      Meillä ei ainakaan ole vessassa lattiakaivoa.

      Lainaa

    24. Tulos: +13 (15 ääntä)
      Maaaaarioooooooooo!!!

      Lainaa

    25. Tulos: +10 (10 ääntä)
      Sama tyttö jolla oli ovikin hukussa :DD http://www.feissarimokat.com/2013/02/loytaja-saa-pitaa/

      Lainaa

    26. Tulos: -11 (15 ääntä)
      se tunne ku tuntee ton ja ajattelee et taas tol o jotai päivityksii tääl :D

      Lainaa

    27. Dueling Dildos 23.2.2013 21:09
      Tulos: -12 (18 ääntä)
      Jennin megalomaaninen rasvainen ja karvainen aamujytky tukki viemärin, mikä sai veden herahtamaan poikain kielille.

      Lainaa

    28. Tulos: +16 (16 ääntä)
      Totta tosiaan, että kaikissa vessoissa ei ole lattiakaivoa; ei meilläkään ns. pikkuvessassa, kylppärissä vain. Mutta kuten aiemmin kirjoitin, taloissa tai taloyhtöissä on yleensä vain yksi viemärilinja, johon kaikkien asuntojen kaikki poistovesi on kytketty. Matka poistoaukosta putkeen ei ole kovinkaan pitkä; voitte vähän käyttää omaa harkintaannekin ja miettiä missä ne "kaivot" edes voisivat olla, kun lattiatasojen yleinen väli on n 20 cm. Viemäriputkien halkaisijatkin ovat 10 cm:n molemmin puolin, ei niitä voi joka aukolle erikseen kovin pitkää matkaa olla, vaan reitti on niin suora kuin voi. Tukos yhdessä asunnossa voi aiheuttaa tukoksen saman talon muissakin asunnoissa tai pahimmillaan, tukos yläkerrassa voi näkyä alakerrassa pahempana.

      Lainaa

    29. Tulos: +18 (20 ääntä)
      murjantu: Esitän kaikkien tyhmien puolesta tyhmät kysymykset: 1. Miten vessanpöntöstä katkaistaan vesi? 2. Oisko karhupumpulla (ts. tulisuudelmalla) asiaan apua?
      1.Vessanpöntön vesisäiliöön tulee vesiputki. Putkessa on sulku jonka voi tarvittaessa sulkea. Sulkuja on esim. vipusulkuja, tai sitten hommaan voidaan tarvita sulku-/kuusiokoloavainta. 2. Voi olla. Riippuu tukoksen laadusta. Tosin jos putkistossa on jossain syvemmällä isompi tukos, niin kyllä putkimies on siinä hommassa syytä kutsua paikalle.

      Lainaa

    30. Tulos: +11 (21 ääntä)
      Vaikka sitä totuutta nyt väistellään niin sanotaan se nyt vaan ääneen ja hyväksytään asia - neidiltä vaan pääsi jättipython ja vessa ei sitä pystynyt suodattamaan läpi.

      Lainaa

    31. Tulos: +2 (22 ääntä)
      Dariah: Vaikka sitä totuutta nyt väistellään niin sanotaan se nyt vaan ääneen ja hyväksytään asia – neidiltä vaan pääsi jättipython ja vessa ei sitä pystynyt suodattamaan läpi.
      Miksi helvetissä hän heittäisi käärmeen vessanpönttöön?

      Lainaa

    32. Tulos: +3 (13 ääntä)
      kukkuu: Ehkäpä kannattaisi soittaa putkimiehelle eikä voivotella asiaa facebookissa =D
      Ehkä kannattaisi vääntää kiinni se pikku hana pöntön (yleensä) oikealla puolella (ja jos ei löydy niin vasemmalla puolella) olevassa tulovesiputkessa. Tukos lähtee pöntöstä kun kaivaa kädellä, nirso voi laittaa kumihanskan käteen. Yleensä tukos on sitä itteensä, mutta voi myös pissiksen kyseessä ollen olla mikä tahansa hygieniatuote ja vaatekappale, joita ei pitäisi ollenkaan heitellä pönttöön. Tuttuni tukki pöntön kerran vanhentuneilla etikkapunajuurilla. Huom! Pyytäkää vuokralaiselta todistus älykkyysosamäärästä ennenkuin vuokraatte kämppänne niille. Idiootti vain särkee kaikki paikat.

      Lainaa

    Lue lisää

    Kommentoi

    Avatar

    Vastaa

    Nimikone

    Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

    Avainsanat: vessa, tulva, uloste, pönttö, tukossa, vessanpönttö