Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Käyhän se noinkin

"Joskus tulee kovin idiootti olo."
Käyhän se noinkin

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 33 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Tulos: +181 (267 ääntä)
   Taisipa olla joskus mtv3:sen yö-chatissa Miikalla joskus sama ongelma säilykepurkin kanssa... Taisi sitä parikin tuntia pyöritellä käsissään, että "ei tullut purkinavaajaa mukaan niin en saa eväitä syötyä" ja KAPPAS.

   Lainaa

  2. Tulos: +301 (397 ääntä)
   Kukat näyttää itse asiassa kivemmalta tuossa vedenkeittimessä, kuin maljakossa.

   Lainaa

  3. James Bond 16.2.2013 1:12
   Tulos: +245 (287 ääntä)
   itsehän ystävänpäivän kunniaksi tein toisin päin kuin Juhon naapuri ja vedin omasta kämpästäni käytävälle jatkojohdon. Meikä tarjoo :)~

   Lainaa

  4. Tulos: +576 (626 ääntä)
   Timon: Taisipa olla joskus mtv3:sen yö-chatissa Miikalla joskus sama ongelma säilykepurkin kanssa… Taisi sitä parikin tuntia pyöritellä käsissään, että “ei tullut purkinavaajaa mukaan niin en saa eväitä syötyä” ja KAPPAS.
   Herää kysymys miksi helvetissä olet katsonut yöchattia pari tuntia?

   Lainaa

  5. Tulos: -77 (115 ääntä)
   ihanii kuvii ;'-d

   Lainaa

  6. Tulos: +122 (160 ääntä)
   James Bond: itsehän ystävänpäivän kunniaksi tein toisin päin kuin Juhon naapuri ja vedin omasta kämpästäni käytävälle jatkojohdon. Meikä tarjoo ~
   Näiden kanssa kannattaa muuten olla tarkkana. Tarina kertoo, että eräässä oppilaitoksessa meni luennoija läppärinsä kanssa pitämään luentoa. Projektori ja muut laitteet oli sähköistetty jo luokassa itsessään, ja homma toimi lisää vain läppäri -meiningillä. Läppärille ei kuitenkaan meinannut löytyä vapaata pistorasiaa, joten nokkela luennoija kiskaisi sitten sähköt siivouskomerosta, ja läppäri hyrähtikin iloisesti käyntiin. Mutta sillä samalla hetkellä kun projektorin kaapelin liitin kosketti läppärissä olevaa vastakappalettaan luokasta sammuikin kaikki laitteet. Vaihtoon meni sulakkeiden lisäksi niin läppäri kuin projektorikin. Lähemmässä tarkastelussa kävi ilmi, että siivouspistorasia ja luokan pistorasiat saivat sähkönsä eri sähkökeskuksista. Näiden keskusten välille oli muodostunut potentiaaliero, joka normaalikäytössä ei vaikuta mihinkään mitenkään. Mutta kun niiden välille tarjottiin tietokoneen ja projektorin kautta hyvin sähköä johtava tasausreitti, tasausvirta polttikin sitten enemmän kuin pahaa-aavistamaton luennoitsija kuvitteli. Että jos sähkön kallistuminen huolestuttaa kuten Juhon alakerrassa ilmeisesti oli käynyt, saattaa tulla halvemmaksi kompensoida sähköön menevää rahaa vaikkapa ostamalla Fortumin osakkeita. Tai sitten vain pienentämällä kulutusta.

   Lainaa

  7. Tulos: +73 (101 ääntä)
   alimmassa kuvassa on remontti menossa ja koko kämpässä ei ole sähköjä, joten joutuu tekemään noin, daa!

   Lainaa

  8. Rippastiina 16.2.2013 8:35
   Tulos: -19 (35 ääntä)
   Nyt aamulla, kun luen näitä tulee tosta purkki jutusta mieleen itseni :D paitsi minä olisin tuon toisenkin puolen mennyt viellä avaa :DDD

   Lainaa

  9. Tulos: +86 (96 ääntä)
   Itse katsoin ilman laseja tuota vedenkeitintä ensin, että onpa hieno maljakko. ei kannata heittää vanhoja vedenkeittiimiä pois, niistä saa maljakoita. Olisiko tuossa alemmassa kuvassa menossa jokin remontti ja sähköt poikki hetkellisesti? Sekin on mahdollista. Tai sitten ei ole vaan maksettu sähkölaskua/ymmärretty tehdä sähkösopimusta.

   Lainaa

  10. Tulos: +59 (65 ääntä)
   No mutta onpa kivannäköinen purkinavaaja. :)

   Lainaa

  11. Tulos: -38 (98 ääntä)
   Timon: Taisipa olla joskus mtv3:sen yö-chatissa Miikalla joskus sama ongelma säilykepurkin kanssa… Taisi sitä parikin tuntia pyöritellä käsissään, että “ei tullut purkinavaajaa mukaan niin en saa eväitä syötyä” ja KAPPAS.
   Aika noloa tietää chat- juontajan nimi. Ja mikä helvetin mikkihiiri- avaaja aleksilla on on?

   Lainaa

  12. Tulos: -23 (39 ääntä)
   Aleksi maksa velkas!!

   Lainaa

  13. Tulos: +7 (17 ääntä)
   Hieno maljakko :D

   Lainaa

  14. Tulos: +34 (56 ääntä)
   faarao: Herää kysymys miksi helvetissä olet katsonut yöchattia pari tuntia?
   Ehkä hänellä on stressiä tai joku sairaus joka aiheuttaa niin suurta kipua ettei pysty nukkumaan?

   Lainaa

  15. Tulos: +3 (19 ääntä)
   Toi kukkavaasi oli söpö idea!

   Lainaa

  16. Tulos: +42 (52 ääntä)
   Voi olla, että siellä on esim. kylppärin kuivaus menossa, minkä sähkökulut kuuluu taloyhtiölle. Omakohtaisena kokemuksena kyseisestä hommasta, useamman kilowatin tehonen kuivain pöhisi kaksi viikkoa 24/7 minun laskuuni ja nyt vaikea saada ammattitaidottomalta juopolta isännöitsijältä rahoja pos. En edes omista koko asuntoa vaan vuokralla.
   XYZ: Itse katsoin ilman laseja tuota vedenkeitintä ensin, että onpa hieno maljakko. ei kannata heittää vanhoja vedenkeittiimiä pois, niistä saa maljakoita. Olisiko tuossa alemmassa kuvassa menossa jokin remontti ja sähköt poikki hetkellisesti? Sekin on mahdollista. Tai sitten ei ole vaan maksettu sähkölaskua/ymmärretty tehdä sähkösopimusta.

   Lainaa

  17. Tulos: +22 (26 ääntä)
   jukkapalmu: Ja mikä helvetin mikkihiiri- avaaja aleksilla on on?
   Tuohan on just kätevä! käy vasureillekki ! haluun tollasen. T: vasuri, joka joutuu avaamaan tölkit aina oikeella kädellä (joojoo tavallisellakin saa avattuun vasurilla, mutta se on paljon vaivalloisempaa)

   Lainaa

  18. Tulos: +1 (9 ääntä)
   tai siis luulisin että nuo käy vasureillikki ;oo näyttää siltä. ^^

   Lainaa

  19. Tulos: +6 (10 ääntä)
   thom: Näiden kanssa kannattaa muuten olla tarkkana. Tarina kertoo, että eräässä oppilaitoksessa meni luennoija läppärinsä kanssa pitämään luentoa. Projektori ja muut laitteet oli sähköistetty jo luokassa itsessään, ja homma toimi lisää vain läppäri -meiningillä. Läppärille ei kuitenkaan meinannut löytyä vapaata pistorasiaa, joten nokkela luennoija kiskaisi sitten sähköt siivouskomerosta, ja läppäri hyrähtikin iloisesti käyntiin. Mutta sillä samalla hetkellä kun projektorin kaapelin liitin kosketti läppärissä olevaa vastakappalettaan luokasta sammuikin kaikki laitteet. Vaihtoon meni sulakkeiden lisäksi niin läppäri kuin projektorikin. Lähemmässä tarkastelussa kävi ilmi, että siivouspistorasia ja luokan pistorasiat saivat sähkönsä eri sähkökeskuksista. Näiden keskusten välille oli muodostunut potentiaaliero, joka normaalikäytössä ei vaikuta mihinkään mitenkään. Mutta kun niiden välille tarjottiin tietokoneen ja projektorin kautta hyvin sähköä johtava tasausreitti, tasausvirta polttikin sitten enemmän kuin pahaa-aavistamaton luennoitsija kuvitteli. Että jos sähkön kallistuminen huolestuttaa kuten Juhon alakerrassa ilmeisesti oli käynyt, saattaa tulla halvemmaksi kompensoida sähköön menevää rahaa vaikkapa ostamalla Fortumin osakkeita. Tai sitten vain pienentämällä kulutusta.
   Siis mitä vähäisillä elektroniikan tiedoilla ymmärsin, niin tämä projektorin kaapelin liittäminen muodosti näiden sähkökeskusten välille suljetun virtapiirin, ja koko verkkovirta oli sitten mennyt kyseisen kaapelin läpi, käräyttäen sekä tietokoneen että projektorin?

   Lainaa

  20. Tulos: 0 (8 ääntä)
   foo: Siis mitä vähäisillä elektroniikan tiedoilla ymmärsin, niin tämä projektorin kaapelin liittäminen muodosti näiden sähkökeskusten välille suljetun virtapiirin, ja koko verkkovirta oli sitten mennyt kyseisen kaapelin läpi, käräyttäen sekä tietokoneen että projektorin?
   Varmasti joku virtapiiri sulkeutui. Kyse varmaankin siitä että kahden eri sähkökeskuksen välillä suojamaadoituksessa on eri potentiaali ("jännite"),. Kun projektorikaapeli yhdisti laitteiden suojamaadoitetut kuoret, se yhdisti kaksi eri "jännitteen" omaavaa suojamaadoituspiiriä ja aiheutti kipinän. Jos luennoitsija olisi koskenut laitteisiin yhtä aikaa, sähköisku olisi jäänyt kyllä mieleen ja antanut aihetta kehuskeluun 220V sähköiskunsietokyvyllä vaikka todellisuudessa läpi mennyt jännite olisi ollut varsin vähäinen määrä voltteja. En mä kyllä näistä mitään tiedä, paitsi sen että suojamaadoitus on monissa kodeissakin itsemurhapommi joka odottaa sopivaa hetkeä ...

   Lainaa

  21. badman not batman 17.2.2013 15:43
   Tulos: -10 (24 ääntä)
   aijjjaa: Toi kukkavaasi oli söpö idea!
   mikä hiton kukkavaasi? se on vedenkeitin

   Lainaa

  22. Tulos: +10 (12 ääntä)
   Ja mikä helvetin mikkihiiri- avaaja aleksilla on on?
   Tällänen mikkihiiri-avaaja se siellä pilkotaa. Itellä on vihreä tommonnen http://www.kodin1.com/webapp/wcs/stores/servlet/ProductDisplay?storeId=3444&productId=575255&shopId=3030000&compartmentId=3030400&categoryId=3030406&catalogId=3444&ddkey=ProductDisplay

   Lainaa

  23. Tulos: +8 (16 ääntä)
   No, ei tuo ananaspurkki vielä mitään, mutta siinä vaiheessa tuli vähän tyhmä olo kun osti vahingossa tonnikalapurkin, jossa ei ollu tota avaussysteemiä... Tuli avattua se sitten pinseteillä, hyvin toimi!

   Lainaa

  24. Tulos: +6 (8 ääntä)
   Itselle on käynyt sama moka kuin ekassa kuvassa. Kyllä hieman vitutti, koska oon erittäin surkea purkin avaaja. (tai sitten vaan laiska).

   Lainaa

  25. Tulos: +20 (26 ääntä)
   saz: No, ei tuo ananaspurkki vielä mitään, mutta siinä vaiheessa tuli vähän tyhmä olo kun osti vahingossa tonnikalapurkin, jossa ei ollu tota avaussysteemiä… Tuli avattua se sitten pinseteillä, hyvin toimi!
   Pinseteillä? Säilykepurkki?

   Lainaa

  26. Common Sandpiper 19.2.2013 10:43
   Tulos: +17 (19 ääntä)
   Julkaisin fb-seinälläni tuon vedenkeitin/kukkamaljakko kuvan ja sain toistakymmentä kauhistunutta viestiä mieheni brittiläisiltä sukulaisitlä ja ystäviltä :D Briteille on myös täysi mahdottomuus käyttää tuollaista "kauheaa suomalaista" tölkinavaajaa vaan sen pitää olla sellainen nössö laite jossa tölkki laitetaan kahden terän väliin ja itse vain väännetään kahvasta...

   Lainaa

  27. Tulos: +8 (12 ääntä)
   Colour: Pinseteillä? Säilykepurkki?
   Pinseteillä, kun ei purkinavaajaa kyseisessä tilanteessa ollu.

   Lainaa

  28. Tulos: +13 (13 ääntä)
   Common Sandpiper: Julkaisin fb-seinälläni tuon vedenkeitin/kukkamaljakko kuvan ja sain toistakymmentä kauhistunutta viestiä mieheni brittiläisiltä sukulaisitlä ja ystäviltä Briteille on myös täysi mahdottomuus käyttää tuollaista “kauheaa suomalaista” tölkinavaajaa vaan sen pitää olla sellainen nössö laite jossa tölkki laitetaan kahden terän väliin ja itse vain väännetään kahvasta…
   Brittiläisen keittiön suurin saavutus on papupurkinavaaja jota brititkin osaa käyttää.

   Lainaa

  29. Tulos: +18 (18 ääntä)
   saz: Pinseteillä, kun ei purkinavaajaa kyseisessä tilanteessa ollu.
   Miten?

   Lainaa

  30. Tulos: +14 (16 ääntä)
   Colour: Miten?
   Tahdonvoimalla ja improvisaatiokyvyllä. Kyllä se siitä aukes.

   Lainaa

  31. Tulos: 0 (0 ääntä)
   Repesin Aleksin jutulle

   Lainaa

  32. oiasdnfoerdn 2.7.2014 23:42
   Tulos: +10 (14 ääntä)
   "Se ilme kun käänsin tuon ympäri ja huomasin sen avausjutun..." ...ja koko purkin sisältö valui lattialle.

   Lainaa

  33. Tulos: +6 (6 ääntä)
   jukkapalmu: Aika noloa tietää chat- juontajan nimi. Ja mikä helvetin mikkihiiri- avaaja aleksilla on on?
   se juontaja yleensä hokee sitä nimeään joku 1-10 min välein + siinä on että: juontajana vaikkapa jukka valvojana salton

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Avainsanat: ovi, sähkö, rappu, maljakko, kukat, tölkki, säilyke, kuva, vedenkeitin

 • Uusimmat

 • Kategoriat