Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Avuton autoilija, osa 5

"Kannattaa liikennevaloissa selata Facebookia."
Avuton autoilija, osa 5

Arkiston aarre

  • Nimi Juuri nyt
    Tulos: 0 (0 ääntä)

    Kommentti

  • 58 kommenttia

      Ei kommentteja
    1. Tulos: -310 (600 ääntä)
      No miten Sonja nyt oli niin avuton autoilija? -.-

      Lainaa

    2. Ällön Fani -95 26.2.2013 0:54
      Tulos: +251 (327 ääntä)
      :DD en ihmettele yhtään vaikka hennan moka lisääntyisi. Koska nykyaika ja facebook!

      Lainaa

    3. varvaskuningas 26.2.2013 0:59
      Tulos: +655 (669 ääntä)
      Jotkut ihmiset saa selvästi ne kortit muropaketeista. JA eikö sitä feispuukkia voi edes hetken aikaa olla ilman, jos pitää autoa ajaessakin sitä räpeltää? Sonjankin tilanteessa livistäjä varmaan saanut Kinder munasta, ei ymmara tuollaista että paikalta pitää lähteä. Ottais vastuun teoistaan. Mutta onneksi lumi pelasti!

      Lainaa

    4. Tulos: +574 (594 ääntä)
      kinkku: No miten Sonja nyt oli niin avuton autoilija? -.-
      Ei Sonja, vaan peräänajaja.

      Lainaa

    5. Tulos: +322 (334 ääntä)
      Jos vaikka auton ratissa keskityttäisiin siihen ajamiseen, jookosta? Tämä facebookin selaaminen ajaessa tosin voisi selittää nämä monet suojateillä tapahtuneet yliajot viime aikoina.

      Lainaa

    6. Tulos: +233 (239 ääntä)
      Tähän Sonjan tapaukseen ei voi kommentoida muuten kuin vanhan liiton internetkieltä käyttäen: Owned. :D

      Lainaa

    7. Tulos: +206 (216 ääntä)
      Henna on idiootti.

      Lainaa

    8. Tulos: +145 (149 ääntä)
      Hennan tapauksessa olisi voinnut tulla jo parkkisakki. Njet parkering!

      Lainaa

    9. Tulos: +49 (77 ääntä)
      http://www.lamebook.com/plate-problems/ Lamebookissa viikko sitten lähes samanlainen tarina rekisterikilvestä. Coincidence? Tämä juttu lähetettiin meille jo hyvän aikaa sitten. Aikaleiman mukaan tapaus olisi sattunut 4. helmikuuta. Lamebook julkaisi jutun vasta 20. päivä, mutta siellä olevan päivityksen aikaleima on 5. toukokuuta, eli tapahtunut luultavasti viime keväänä lumen sijasta pölyyn. T: Ylläpito

      Lainaa

    10. öinen hihhuloija 26.2.2013 1:43
      Tulos: -63 (73 ääntä)
      höhöhö ps.olinko eka

      Lainaa

    11. Tulos: +87 (95 ääntä)
      öinen hihhuloija: höhöhö ps.olinko eka
      Arvaappa?

      Lainaa

    12. Tulos: +186 (188 ääntä)
      varvaskuningas: Jotkut ihmiset saa selvästi ne kortit muropaketeista. JA eikö sitä feispuukkia voi edes hetken aikaa olla ilman, jos pitää autoa ajaessakin sitä räpeltää? Sonjankin tilanteessa livistäjä varmaan saanut Kinder munasta, ei ymmara tuollaista että paikalta pitää lähteä. Ottais vastuun teoistaan. Mutta onneksi lumi pelasti!
      onhan se nyt pakollista laittaa feisbuukkiin tilapäivitys "tässä odottelen liikennevalojen vaihtumista vihreäksi, hohhoi ku kestää"

      Lainaa

    13. Ei näin!! 26.2.2013 4:04
      Tulos: +106 (110 ääntä)
      Ei helvetti, mulla on myös eräs kaveri joka näppäilee puhelintaan kokoajan ajaessa. Eikä ole edes mitään tulipalokiireistä ehdottoman tärkeää asiaa, vaan poikaystävän kanssa jotain ylisöpöä textailua jatkuvasti kun ovat olleet jo peräti tunnin näkemättä ja on niiiiiin hirrrrrveä ikävä. Eikä siitä tekstailusta voi pitää taukoa edes silloin kun pitäisi keskittyä autolla ajamiseen ja siihen muuhun liikenteeseen. Ihmettelen suuresti ettei hänelle ole sattunut vielä mitään vahinkoa.

      Lainaa

    14. jukkapalmu 26.2.2013 5:34
      Tulos: -28 (90 ääntä)
      en nyt ihan heti usko tota että rekkarista jäis jälki. Saa olla aika luminen perä ja ajaa hitaasti ettei lumet karise pois kun osuu.

      Lainaa

    15. Tulos: +88 (100 ääntä)
      jukkapalmu: en nyt ihan heti usko tota että rekkarista jäis jälki. Saa olla aika luminen perä ja ajaa hitaasti ettei lumet karise pois kun osuu.
      Sopiva lämpötila ja onnistuu. Jäähän lumeen muitakin jälkiä, joskus täydellinen kengänpohja vaikkapa.

      Lainaa

    16. Ministeri Nieminen 26.2.2013 6:20
      Tulos: +135 (161 ääntä)
      Ei näin!!: Ei helvetti, mulla on myös eräs kaveri joka näppäilee puhelintaan kokoajan ajaessa. Eikä ole edes mitään tulipalokiireistä ehdottoman tärkeää asiaa, vaan poikaystävän kanssa jotain ylisöpöä textailua jatkuvasti kun ovat olleet jo peräti tunnin näkemättä ja on niiiiiin hirrrrrveä ikävä. Eikä siitä tekstailusta voi pitää taukoa edes silloin kun pitäisi keskittyä autolla ajamiseen ja siihen muuhun liikenteeseen. Ihmettelen suuresti ettei hänelle ole sattunut vielä mitään vahinkoa.
      Hetkinen! Siis ihmettelet, ettei _hänelle_ ole sattunut..!?!?!? Mites ne muut ihmiset? Jos tuo kaveri esimerkiksi ajaa suojatiellä lapsen yli, niin sanooko kaverisi "hups, siis niinku vähänx nolosti kävi kun facetin ajaessani, OMG LOL"? Päällimmäisenä tietysti huoli autosta ja siitä, mitä poikaystävä sanoo - viis yhdestä loukkaantuneesta tai kuolleesta ihmisestä. Tunne vastuusi ja sano tuolle kaverillesi, että se vielä oikeasti tappaa jonkun. Ihan järkyttävää touhua!

      Lainaa

    17. Tulos: +151 (155 ääntä)
      Eniten kauhistuttaa että ei kuule tööttäyksiä kun on musiikki niin kovalla. Onneks ei sattunut oleen hälytysajoneuvo siinä jonossa odottelemssa.....

      Lainaa

    18. Tulos: +125 (125 ääntä)
      Ei näin!!: Ei helvetti, mulla on myös eräs kaveri joka näppäilee puhelintaan kokoajan ajaessa. Eikä ole edes mitään tulipalokiireistä ehdottoman tärkeää asiaa, vaan poikaystävän kanssa jotain ylisöpöä textailua jatkuvasti kun ovat olleet jo peräti tunnin näkemättä ja on niiiiiin hirrrrrveä ikävä. Eikä siitä tekstailusta voi pitää taukoa edes silloin kun pitäisi keskittyä autolla ajamiseen ja siihen muuhun liikenteeseen. Ihmettelen suuresti ettei hänelle ole sattunut vielä mitään vahinkoa.
      Jos minä olisin tuollaisen kyydissä, nappaisin puhelimen pois.

      Lainaa

    19. Tulos: +105 (105 ääntä)
      aDevil: Jos minä olisin tuollaisen kyydissä, nappaisin puhelimen pois.
      Nobelin rauhanpalkinto tälle arjen sankarille!!

      Lainaa

    20. Tulos: +17 (51 ääntä)
      james: Nobelin rauhanpalkinto tälle arjen sankarille!!
      Ei siitä rauhaa synny, vaan arvatenkin tappelu liikkuvassa autossa. Johtaa hyviin seuraamuksiin.

      Lainaa

    21. Tulos: +77 (81 ääntä)
      Henna jäi vielä valoihin päivittämään tapahtuneen??

      Lainaa

    22. Tulos: +63 (63 ääntä)
      aDevil: Jos minä olisin tuollaisen kyydissä, nappaisin puhelimen pois.
      sisareni teki näin ystävälleen, joka ajoi ja facebookkasi puhelimella. Sisko nappas puhelimen ja hetti sen takapenkille. Ystävä suuttui...

      Lainaa

    23. Tulos: +53 (89 ääntä)
      Siis olenko mä ainoa, joka ajattelee, että jälkimmäisessä mokassa myös Sonja on osasyyllinen? Jos auton perä on niin luminen (tai pölyinen), että siihen jää peräänajajan rekisterikilvestä kopio, voisi olettaa, että myöskään jarrutusvalot eivät sen lumimassan alta näy. Ihan yhtä vastuutonta on lähteä ajamaan kauhean lumisella autolla kuin näppäillä puhelinta ajaessa. Telepatian avullako ne kanssa-autoilijat selvittävät edellä ajavan aikomukset? Ja moottoritiellä väistelevät sujuvasti edellä menevästä autosta lentäviä lumimöykkyjä?

      Lainaa

    24. Tulos: +40 (42 ääntä)
      Hohhoijaa, muutenkin jo huvittaa nykyajan nettiriippuvaiset, joidenka on pakko olla sillä puhelimellaan aina netissä, kun eivät ole kotonaan. Saatika sitten nämä idiootit, jotka autoillessaan plärää facebookkia tai selaavat nettiä..

      Lainaa

    25. Tulos: +54 (56 ääntä)
      Ministeri Nieminen: Hetkinen! Siis ihmettelet, ettei _hänelle_ ole sattunut..!?!?!? Mites ne muut ihmiset? Jos tuo kaveri esimerkiksi ajaa suojatiellä lapsen yli, niin sanooko kaverisi “hups, siis niinku vähänx nolosti kävi kun facetin ajaessani, OMG LOL”? Päällimmäisenä tietysti huoli autosta ja siitä, mitä poikaystävä sanoo – viis yhdestä loukkaantuneesta tai kuolleesta ihmisestä. Tunne vastuusi ja sano tuolle kaverillesi, että se vielä oikeasti tappaa jonkun. Ihan järkyttävää touhua!
      Mä ainakin ymmärsin ton tekstin niin, että ylipäänsä ei oo sattunu vielä mitään vahinkoa, suuntaan tai toiseen. Ja eihän tossa missään kerrottu, että onko hän mahdollisesti ottanutkin puhelinta pois tai yrittänyt puhua järkeä tms silloin kun on itse idiootin kyydissä? Vaikea sitä on kaveriakaan vahdata 24/7. Mulla kanssa tommonen kaveri joka räpeltää puhelinta/stereoita/jotain/ihan sama lähes taukoamatta ajaessaan. Ja voi kyllä, olen erittäin monesti asiasta maininnut, rumastikkin, mutta koskaan ei tunnu menevän päähän. Nykyään sentään on silloin tekemättä kun minä olen kyydissä, kuitenkin piikitellen "ku sä et tykkää." Joo, just senhän takia mä oon sanonu tosta räpeltämisestä..

      Lainaa

    26. Tulos: -4 (16 ääntä)
      Sonjalla kävi tuuri, ettei aamulla harjannut autosta lumia ;) ja.. Henna hei..

      Lainaa

    27. Tulos: -18 (36 ääntä)
      Mietin tässä juuri onkohan olemassa mitään säälittävämpää kuin selailla Ison Maailman Nettiä, suomentaa sieltä löytyviä juttuja ja esitellä niitä facebookissa ominaan/oikeasti tapahtuneina? Ei, ei kyllä tule ainakaan toistaiseksi mieleen.

      Lainaa

    28. Tulos: -3 (39 ääntä)
      Kaikille kyttyröille sitä kanssa kortteja annetaan. Miten Henna sai kortin, ottamalla suihin inssiäijältä?

      Lainaa

    29. Tulos: +15 (21 ääntä)
      Itseasiassa, tuttavan auton perään ajoi joku. Hän tuli minulta kyselemään kuinka pahasti autolle on käynyt. Peräänajajan rekkari näkyi selväsi puskurissa, tämä siis kesällä ja auto oli puhdas. Ei se lumi aina merkkaa, kun sama voi käydä kesälläkin. Olivat toki vaihtaneet tietonsa ja asia sillä selvä.

      Lainaa

    30. Tulos: +31 (43 ääntä)
      pola: Siis olenko mä ainoa, joka ajattelee, että jälkimmäisessä mokassa myös Sonja on osasyyllinen? Jos auton perä on niin luminen (tai pölyinen), että siihen jää peräänajajan rekisterikilvestä kopio, voisi olettaa, että myöskään jarrutusvalot eivät sen lumimassan alta näy. Ihan yhtä vastuutonta on lähteä ajamaan kauhean lumisella autolla kuin näppäillä puhelinta ajaessa. Telepatian avullako ne kanssa-autoilijat selvittävät edellä ajavan aikomukset? Ja moottoritiellä väistelevät sujuvasti edellä menevästä autosta lentäviä lumimöykkyjä?
      Mutta peräänajaja on aina syyllinen lain mukaan. Turvaväli pitää olla katsos. ;)

      Lainaa

    31. Tulos: -33 (39 ääntä)
      omgz tuli jotennki mielee harlem shake XDXD jjoops eipä toki(Y)

      Lainaa

    32. Tulos: +25 (31 ääntä)
      Henna, vitun idiootti oikeasti. Tollasille ei ikinä korttia.

      Lainaa

    33. Tulos: -7 (31 ääntä)
      Dariah: Kaikille kyttyröille sitä kanssa kortteja annetaan. Miten Henna sai kortin, ottamalla suihin inssiäijältä?
      ei tollaseet lissut sitä korttii muute saakkaa ku imemäl

      Lainaa

    34. Tulos: +25 (27 ääntä)
      Jos siitä rekkarista kerran jäi jälki lumeen, niin ainakaan mun käsityksen mukaan silloin ei vahinnotkaan kai ollu kovin suuret. jos lumikin siinä pysy.

      Lainaa

    35. Tulos: +16 (40 ääntä)
      Ennen kuin nyt kaikki ollaan tulisoihtujen kanssa lähdössä Hennan talolle, haluaisin huomauttaa että hän sentään räpelsi puhelintaan PYSÄHDYKSISSÄ. Mistään ei tule ilmi että hän päivittäisi facbookkian myös liikkeellä ollessa. En nyt sano että liikennevaloissa tämä puhelimen käyttö olisi mitenkään fiksumpaa, mutta on se nyt parempi kuin auton liikkuessa liikenteen seassa...

      Lainaa

    36. Tulos: +30 (36 ääntä)
      ehheh: Ennen kuin nyt kaikki ollaan tulisoihtujen kanssa lähdössä Hennan talolle, haluaisin huomauttaa että hän sentään räpelsi puhelintaan PYSÄHDYKSISSÄ. Mistään ei tule ilmi että hän päivittäisi facbookkian myös liikkeellä ollessa. En nyt sano että liikennevaloissa tämä puhelimen käyttö olisi mitenkään fiksumpaa, mutta on se nyt parempi kuin auton liikkuessa liikenteen seassa…
      PARKKIIN sitä puhelinta räpeltää eikä punasissa ku odotetaan valojen vaihtumista.

      Lainaa

    37. Tulos: -50 (58 ääntä)
      Mitä muutakaan niiissä valoisa voi tehä ku ne on punaset?? Kyllä mä ainakin facebookkaan, ja mitä niin kamalaa voi sattua, eihän se auto sillon ees liiku.. Hohhoijjaa.

      Lainaa

    38. Perulainen Porkkana 27.2.2013 0:54
      Tulos: +53 (55 ääntä)
      Variseva: Mitä muutakaan niiissä valoisa voi tehä ku ne on punaset?? Kyllä mä ainakin facebookkaan, ja mitä niin kamalaa voi sattua, eihän se auto sillon ees liiku.. Hohhoijjaa.
      Kato maisemii.

      Lainaa

    39. Tulos: +28 (28 ääntä)
      Facebookin pitäs lopettaa toiminta autojen sisätiloissa D:

      Lainaa

    40. Tulos: +14 (18 ääntä)
      Hennalle alapeukku, Sonjalle yläpeukku.

      Lainaa

    41. Tulos: +5 (5 ääntä)
      VEISPUUKKI KIELLETTÄVÄ!

      Lainaa

    42. Tulos: +5 (15 ääntä)
      Dariah: Kaikille kyttyröille sitä kanssa kortteja annetaan. Miten Henna sai kortin, ottamalla suihin inssiäijältä?
      Hän osasi käyttää vaihdekeppiä

      Lainaa

    43. Tulos: +22 (24 ääntä)
      Variseva: Mitä muutakaan niiissä valoisa voi tehä ku ne on punaset?? Kyllä mä ainakin facebookkaan, ja mitä niin kamalaa voi sattua, eihän se auto sillon ees liiku.. Hohhoijjaa.
      Valot voi vaihtua vihreäksi...luitko alkuperäisen? No ei se kamalaa ole, jos jono ei liiku, sinäkin varmaan ymmärrät siellä jonon viimeisenä saman?

      Lainaa

    44. Tulos: +9 (11 ääntä)
      XYZ: Valot voi vaihtua vihreäksi…luitko alkuperäisen? No ei se kamalaa ole, jos jono ei liiku, sinäkin varmaan ymmärrät siellä jonon viimeisenä saman?
      Niin senkin hömelö!

      Lainaa

    45. Tulos: +11 (13 ääntä)
      Timon: Jos vaikka auton ratissa keskityttäisiin siihen ajamiseen, jookosta? Tämä facebookin selaaminen ajaessa tosin voisi selittää nämä monet suojateillä tapahtuneet yliajot viime aikoina.
      Onhan se hienoa että saa päivitettyä statukseen jotain todella oleellista (esim. onpa paljon lunta) ja ajaa lapsen yli sen takia....

      Lainaa

    46. Tulos: -23 (31 ääntä)
      XYZ: Valot voi vaihtua vihreäksi…luitko alkuperäisen? No ei se kamalaa ole, jos jono ei liiku, sinäkin varmaan ymmärrät siellä jonon viimeisenä saman?
      Siis luin, kommentoinkin lähinnä tuota jeesustelua että "hui kauheeta yliajoja tapahtuu kun punasissa valoissa ollaan facebookissa!!!" Ja niistä takanaolevista.. takanaolevat osaa kyllä ohittaa ja painaa riikkaria, ei oo iso juttu. Tosin sitten jos tyyppi on muuten vaan nin daiju ettei älyä kun sille huuatettaan.. sillon on ihan sama onko se facebookissa vai ei.

      Lainaa

    47. Tulos: -17 (33 ääntä)
      En ymmärrä yhtälöä jossa 1. auto on punaisissa valoisa pysähdyksissä (ja kuski näprää kännykkää) 2. tuo kyseinen auto samanaikaisesti ajaisi lapsen yli suojatiellä. miten pysähtynyt auto voi ajaa lapsen yli :O?

      Lainaa

    48. Tulos: +8 (16 ääntä)
      What!: Eniten kauhistuttaa että ei kuule tööttäyksiä kun on musiikki niin kovalla. Onneks ei sattunut oleen hälytysajoneuvo siinä jonossa odottelemssa…..
      On se musiikki mullakin lähes täysillä, mutta varmasti kuulisin tööttäykset. Tuo kys.pissis on vain tyhmä.

      Lainaa

    49. Tulos: +1 (13 ääntä)
      Variseva: En ymmärrä yhtälöä jossa 1. auto on punaisissa valoisa pysähdyksissä (ja kuski näprää kännykkää) 2. tuo kyseinen auto samanaikaisesti ajaisi lapsen yli suojatiellä. miten pysähtynyt auto voi ajaa lapsen yli :O?
      Mistä helvetistä sä ton yliajon repäisit? o_O

      Lainaa

    50. Tulos: +25 (25 ääntä)
      Timon: Jos vaikka auton ratissa keskityttäisiin siihen ajamiseen, jookosta? Tämä facebookin selaaminen ajaessa tosin voisi selittää nämä monet suojateillä tapahtuneet yliajot viime aikoina.
      Täytyy muistaa vielä tieliikennelaki. Puhelimen ja/tai muun ajoneuvoon kuulumattoman laitteen ajoa häiritsevä käyttö on kiellettyä ja voi johtaa ajo-oikeuden menetykseen. Itse asiassa eilen viimeksi näin tilanteen, missä arviolta n. 25v. nainen lähti kävelemään päin punaisia ja tapitti matkapuhelimestaan naamakirjaa. Ei katsonut yhtään eteenpäin tai ympäristöään. Oli jäädä bussin alle eikä huomannut koko tilannetta. Lopuksi käveli vielä päin ihmistä, joka odotti valojen vaihtumista.

      Lainaa

    51. Tulos: +3 (11 ääntä)
      varvaskuningas: Jotkut ihmiset saa selvästi ne kortit muropaketeista. JA eikö sitä feispuukkia voi edes hetken aikaa olla ilman, jos pitää autoa ajaessakin sitä räpeltää? Sonjankin tilanteessa livistäjä varmaan saanut Kinder munasta, ei ymmara tuollaista että paikalta pitää lähteä. Ottais vastuun teoistaan. Mutta onneksi lumi pelasti!
      Mitä se kuski sai Kinder-munasta?

      Lainaa

    52. Tulos: -5 (9 ääntä)
      meh: Timon: tiistaina Tulos: +216 (222 ääntä) Jos vaikka auton ratissa keskityttäisiin siihen ajamiseen, jookosta? Tämä facebookin selaaminen ajaessa tosin voisi selittää nämä monet suojateillä tapahtuneet yliajot viime aikoina.   Lainaa
      Siis näistä kommenteisa... kuten Esim: Timon: Jos vaikka auton ratissa keskityttäisiin siihen ajamiseen, jookosta? Tämä facebookin selaaminen ajaessa tosin voisi selittää nämä monet suojateillä tapahtuneet yliajot viime aikoina. __________________ Eikä siitä tekstailusta voi pitää taukoa edes silloin kun pitäisi keskittyä autolla ajamiseen ja siihen muuhun liikenteeseen. Ihmettelen suuresti ettei hänelle ole sattunut vielä mitään vahinkoa. Hetkinen! Siis ihmettelet, ettei _hänelle_ ole sattunut..!?!?!? Mites ne muut ihmiset? Jos tuo kaveri esimerkiksi ajaa suojatiellä lapsen yli, niin sanooko kaverisi “hups, siis niinku vähänx nolosti kävi kun facetin ajaessani, OMG LOL”? Päällimmäisenä tietysti huoli autosta ja siitä, mitä poikaystävä sanoo – viis yhdestä loukkaantuneesta tai kuolleesta ihmisestä. ____________________

      Lainaa

    53. Tulos: -4 (10 ääntä)
      meh: Mistä helvetistä sä ton yliajon repäisit? o_O
      Siis en osaa käyttää tietokonetta, mutta tossa ylhäällä on vastaukseni mistä helvetistä :D

      Lainaa

    54. Tulos: +3 (11 ääntä)
      Jos auto on noin luminen, niin tuskinpa ne jarruvalotkaan sieltä kovin hyvin näkyy? Eihän se itseä haittaa siellä auton sisällä niin mitä väliä...

      Lainaa

    55. Tulos: +6 (10 ääntä)
      stanahh: PARKKIIN sitä puhelinta räpeltää eikä punasissa ku odotetaan valojen vaihtumista.
      Olen samaa mieltä. MUTTA olen edelleen sitä mieltä että on noin 100x parempi räpeltää puhelinta punaisis valois kuin auton liikkuessa... Se että se on kahdesta pahasta pienempi, ei silti tarkoita että hyväksyisin puhelimen käytön liikenteessä.

      Lainaa

    56. Tulos: +6 (18 ääntä)
      Kuulkaas nyt bimboblondit, teidän itsenne tehtävä on seurata niiden valojen vaihtumista, ei takanaolijoiden. Kun valot vaihtuu, lähdette liikeelle, ettekä jää odottamaan että joku tööttää! Te itsekkäät kanat aiheutatte liikenteen puuroutumista ja ruuhkautumista. Jos ette pysty siitä facebookista olemaan sitä aikaa erossa, pysykää kotona. Mut onhan se ihan hirveetä tietty, jos jää näkemättä just heti että joku kaveri on käynyt kampaajalla tai että nyt on ollut kränää poitsukaverin kanssa...nuo on niin helkkarin tärkeitä asioita, ettei se haittaa, että niistä valoista olisi ehtinyt muutama auto enemmän...toisekseen, on tapauksia että on painettu kaasua jarrun sijaan - pakko on ollut olla huomio muualla. Toiseen tapaukseen liittyviin kommentteihin: Ei pysähtyneessä autossa aina kai jarruvalot pala. Itse ainakin ennen liikkeellelähtöä/valojen vaihtumista otan kytkinjarrutuksen, jotta pääsen nopeammmin menemään. MINÄ kun en halua aiheuttaa ruuhkaa.

      Lainaa

    57. Tulos: +9 (13 ääntä)
      Variseva: Siis en osaa käyttää tietokonetta, mutta tossa ylhäällä on vastaukseni mistä helvetistä
      Niin siis tuossahan viitattiin siihen, että jonkun kaveri aina näprää ajaessa kännykkää. Ei mitenkään viitattu alkuperäiseen Hennan juttuun.
      Variseva: Ja niistä takanaolevista.. takanaolevat osaa kyllä ohittaa ja painaa riikkaria, ei oo iso juttu. Tosin sitten jos tyyppi on muuten vaan nin daiju ettei älyä kun sille huuatettaan.. sillon on ihan sama onko se facebookissa vai ei.
      Usein ei tilanteessa edes pysty ohittamaan, ei ole tilaa. Tuossa muutenkin sanottiin, että siellä kyllä tööttäiltiin, mutta kuunteli musiikkia ja selasi facebookkia, joten ei kuullut tai huomannut mitään. Kyllä nyt pitäisi tajuta, etteivät ne valot loputtomiin ole punaiset. Eikä ole takana ajavan ongelma huolehtia siitä, että etummainen liikkuu.

      Lainaa

    58. Tulos: -4 (4 ääntä)
      XYZ: Sopiva lämpötila ja onnistuu. Jäähän lumeen muitakin jälkiä, joskus täydellinen kengänpohja vaikkapa.
      juu, mutta kengän omistaja on kevyempi kun auto ja kengänjälki on maassa eikä painovoima vaikuta siihen.

      Lainaa

    Lue lisää

    Kommentoi

    Avatar

    Vastaa

    Nimikone

    Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

    Avainsanat: Facebook, liikennevalot, risteys, peräänajo, liikenne, rekisterinumero, puskuri