Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Opettajan suosikki, osa 3

"Voin taas hävetä itseäni."
Opettajan suosikki, osa 3

Arkiston aarre

  • Nimi Juuri nyt
    Tulos: 0 (0 ääntä)

    Kommentti

  • 44 kommenttia

      Ei kommentteja
    1. Tulos: +215 (231 ääntä)
      voi että

      Lainaa

    2. Tulos: +617 (637 ääntä)
      Näiden perusteella voisi sanoa nuorten elämän olevan pyllystä. :)

      Lainaa

    3. Tulos: +192 (222 ääntä)
      Ihan mahtavat taas kerran :D ei tässä muuta voi kun nauraa toisten jutuille

      Lainaa

    4. Tulos: +201 (243 ääntä)
      Ville on loistojäbä.

      Lainaa

    5. Tulos: -190 (304 ääntä)
      Mikä siinä on että kirjaimilla kirjoitetun numeron perään pitää aina pistää se numero? Tähän malliin, kuusi (6). Ihmiset osaa lukea sen kirjainversionkin.

      Lainaa

    6. Tulos: -24 (48 ääntä)
      :DDDDDDDDD Ville :DDDDDDDDDDD apuauuauuuauauua!

      Lainaa

    7. Tulos: +319 (355 ääntä)
      bethos: Mikä siinä on että kirjaimilla kirjoitetun numeron perään pitää aina pistää se numero? Tähän malliin, kuusi (6). Ihmiset osaa lukea sen kirjainversionkin.
      Koska se on virallista.

      Lainaa

    8. Tulos: +250 (260 ääntä)
      bethos: Mikä siinä on että kirjaimilla kirjoitetun numeron perään pitää aina pistää se numero? Tähän malliin, kuusi (6). Ihmiset osaa lukea sen kirjainversionkin.
      Viralliseen - tai tässä tapauksessa "viralliseen" - asiakirja tms. tekstiin numero laitetaan tyyliin kuusi (6). Syytä en osaa sanoa, mutta käytännön tunnen.

      Lainaa

    9. Tulos: -40 (112 ääntä)
      bethos: Mikä siinä on että kirjaimilla kirjoitetun numeron perään pitää aina pistää se numero? Tähän malliin, kuusi (6). Ihmiset osaa lukea sen kirjainversionkin.
      Sillä ilmennetään noin lyhyissä luvuissa sitä, että tahtoo pitää toista hieman pilkkanaan. Pitemmissä luvuissa sillä selvennetään/helpotetaan lukujen lukemista. Esim. kymmenentuhattakuusisataakaksikymmentäkahdeksan on mukavampi luku muodossa 10628. Tiedä tosin sitten miksi se luku ylipäätään piti kirjoittaa :D

      Lainaa

    10. Tulos: +36 (80 ääntä)
      jr: Ville on loistojäbä.
      eikös ossi pyytänyt sitä tekeen kirjallisen selonteon eikä mitään graaffista työtä painttilla

      Lainaa

    11. Tulos: +58 (72 ääntä)
      hmm: eikös ossi pyytänyt sitä tekeen kirjallisen selonteon eikä mitään graaffista työtä painttilla
      Eihän nykynuoret osaa käyttää wordia? Ps. vissii aika vanha windows..

      Lainaa

    12. Tulos: -36 (48 ääntä)
      Huhhuh. Ylempi iha ok, alempi taas... Takana loistava tulevaisuus..

      Lainaa

    13. Tulos: -77 (119 ääntä)
      Toisaalta miksi ei voi mennä kuusi (6) minuuttia aikasemmin paskalle, ettei olis myöhässä. Ihmiset mitättelee parin minsan myöhästymistä, mut ne on kaikkein vittuimaisimpia ja epäkunnioittavia muita kohtaan. Jos sovitaan joku aika ni ei sitä huvikseen sovita. Jokainen lähtee niin myöhään ku uskaltaa kuitenki niin, että on ajoissa perillä. Mullaki kavereita jotka on aina 5 - 10 minuuttia myöhässä. Se on aika perseestä etten sanois.

      Lainaa

    14. Tulos: +28 (82 ääntä)
      Luulisi olevan kivuliasta ja vaarallistakin ottaa hevoselta kakkoseen.

      Lainaa

    15. Tulos: -32 (64 ääntä)
      Voi terve ku on kypsä 20-vuotias.

      Lainaa

    16. Lentohärveli 10.1.2013 15:24
      Tulos: +98 (110 ääntä)
      Asiahan ei toki minulle kuulu, mutta Villen kannattaisi ehkä opetella käyttämään sitä wordia. Voin vain kuvitella jonkun yritysjohtajan ilmettä, kun sähköpostiin kolahtaa viesti, jossa liitteinä Työhakemus.jpg ja CV.jpg...

      Lainaa

    17. Tulos: +67 (121 ääntä)
      Aamulypsy: Toisaalta miksi ei voi mennä kuusi(6) minuuttia aikasemmin paskalle, ettei olis myöhässä. Ihmiset mitättelee parin minsan myöhästymistä, mut ne on kaikkein vittuimaisimpia ja epäkunnioittavia muita kohtaan. Jos sovitaan joku aika ni ei sitä huvikseen sovita. Jokainen lähtee niin myöhään ku uskaltaa kuitenki niin, että on ajoissa perillä. Mullaki kavereita jotka on aina 5 – 10 minuuttia myöhässä. Se on aika perseestä etten sanois.
      no se ei varmaan etukäteen tiennyt että tulis "pitkä kakka". jospa sillä oli ihan tarpeeks aikaa ja meinasi käydä normi aamupaskalla viidessä minuutissa, mutta paskaa vaan tuli ja sessio venyikin vartiksi? Joskus käy niin, ja jos sen lopettaa kesken niin tuntuu ikävältä pyllyssä vielä pitkään. + koko aamun tunnit vaan venailis että pakko päästä vielä paskalle. Mitä tohon myöhästelyyn tulee, kuulun itse just tohon myöhästelijäryhmään. Nyt olen jo aikuinen, mutta pikkulapsesta saakka myöhästellyt säännöllisesti niin töistä kuin koulusta tai tapaamisista. En todellakaan tee sitä ajattelemattomuuttani tai että en kunnioittaisi muita, ja olen niiin monet kerrat juossut kouluunkin kilometrikaupalla etten myöhästyisi. Joka ikisessä työpaikassa minulle on huomautettu siitä, ja sen jälkeen olen ehkä pari pv kymmenen minsaa etukäteen paikalla, mutta sitten vanha meininki jatkuu. En ymmärrä mikä siinä on, mutta jotkut syntyy sellaisina. Jos on itse täsmällinen on helppo sanoa että "mikä siinä voi olla niin vaikeeta, lähtee vaan ajoissa", mutta se on vähän sama kun olisi itse luonnonlahjakas piirtäjä ja kysyisi kaverilta että mikset sä osaa piirtää kuin tikku-ukkoja, eihän piirtämistä helpompaa ole? No, ehkä mä joskus opin jos potkuilla uhataan, mutta epäilen vahvasti. Tulipa pitkä teksti mutta pointti oli se, että vaikka sitä voi olla vaikea käsittää, krooniset myöhästelijät ei oikeasti voi itselleen mitään - se on syntymävika. (Tämähän ei tietenkään käy puolustuksena esim. työpaikalla, mutta niin asia on.) Ehkäpä sekin joskus diagnosoidaan jonkin sortin "sairaudeksi", onhan näitä vaikka mitä...

      Lainaa

    18. Tulos: +57 (59 ääntä)
      mää oon ainaki käsittäny et tuo kuusi (6) homma on virallisissa papereissa, esim jsain luovutus/myynti hommissa sen takia, ettei sitä jälkeenpäin pysty väärentää että lisää tyyliin nollia perään :D mutta joo en tästä tosiaa tiiä

      Lainaa

    19. Tulos: +59 (59 ääntä)
      Irokeesi: Sillä ilmennetään noin lyhyissä luvuissa sitä, että tahtoo pitää toista hieman pilkkanaan. Pitemmissä luvuissa sillä selvennetään/helpotetaan lukujen lukemista. Esim. kymmenentuhattakuusisataakaksikymmentäkahdeksan on mukavampi luku muodossa 10628. Tiedä tosin sitten miksi se luku ylipäätään piti kirjoittaa
      Oon aina aatellu, et sillä estetään väärentäminen. Jos vaikka ostaa 50e lahjakortin, siihen ei voi lisätä euroja vaikka vaan vetäsemällä ykköstä eteen.

      Lainaa

    20. Tulos: -30 (84 ääntä)
      Ei, se ei ole millään tavoin verrattavissa piirtämiseen. Kello herättämään esim. 20 min aikaisemmin, jos sittenkään ei kerkeä niin on jo asenneongelma.

      Lainaa

    21. Tulos: +42 (66 ääntä)
      Kilpikonna: Ei, se ei ole millään tavoin verrattavissa piirtämiseen. Kello herättämään esim. 20 min aikaisemmin, jos sittenkään ei kerkeä niin on jo asenneongelma.
      Luuletko etten ole monet kerrat kokeillut? Eikä kyse ole todellakaan asenteesta etteikö kiinnostais - kyllä se paniiki iskee joka kerta kun tajuaa jälleen kerran myöhästyvänsä. Ja miksei voi verrata piirtämiseen? Toiset on luonnostaan täsmällisiä kuin kello, toiset ei. Toiset osaa luonnostaan piirtää ilman sen kummempaa harjottelua ja toisilta onnistuu pelkkä tikku-ukkolinja. Molempia asioita voi toki harjoitella, mutta luonnostaan lahjakas piirtäjä tulee aina olemaan parempi piirtäjä kun sellainen jolla alkeellisemmatkin piirrokset vaativat kovaa harjoittelua. Sama pätee krooniseen myöhästelyyn - siitä päässee eroon mutta se vaatii harjoittelua ja kovaa itsekuria.

      Lainaa

    22. Ei ollut olennaista mutta 10.1.2013 19:35
      Tulos: -16 (62 ääntä)
      Jos on itse täsmällinen on helppo sanoa että “mikä siinä voi olla niin vaikeeta, lähtee vaan ajoissa”, mutta se on vähän sama kun olisi itse luonnonlahjakas piirtäjä ja kysyisi kaverilta että mikset sä osaa piirtää kuin tikku-ukkoja, eihän piirtämistä helpompaa ole?
      Toiset osaa luonnostaan piirtää ilman sen kummempaa harjottelua ja toisilta onnistuu pelkkä tikku-ukkolinja.
      Sellaista otusta kuin "luonnonlahjakas piirtäjä" ei ole olemassakaan. Toiset harjottelee enemmän ja käyttää siihen tuntikausia elämäänsä, toiset ei. Toisilla voi olla enemmän silmää, mutta ei se silmä vaikuta tekniikkaan, kun loppujen lopuks on kyse siitä, kuka jaksaa (ja ketä kiinnostaa! Kaikkia ei, enkä nyt sitä haekaan) harjoitella. "Lahjakas" on kuvottava haukkumanimi sen jälkeen, kun on vuosikausia kulkenut piirustuslehtiön kanssa ja piirtänyt päivittäin tunteja. En ole koskaan kuullutkenestäkään, joka aamulla heräsi Piirtämisen Lahja hallussaan.Joh. Ja ei, myöhästelyä ei voi verrata piirtämiseen. Toisilla ihmisillä näyttää olevan vaikeuksia arvioida ajan kulua, tiedän itsekin sellaisia. Ei suuremmin häiritse elämää, kunhan eivät yli 15 min ole myöhässä joka kerralla. Taitavat itse kärsiä eniten.

      Lainaa

    23. Tulos: -14 (62 ääntä)
      tipu: Luuletko etten ole monet kerrat kokeillut? Eikä kyse ole todellakaan asenteesta etteikö kiinnostais – kyllä se paniiki iskee joka kerta kun tajuaa jälleen kerran myöhästyvänsä. Ja miksei voi verrata piirtämiseen? Toiset on luonnostaan täsmällisiä kuin kello, toiset ei. Toiset osaa luonnostaan piirtää ilman sen kummempaa harjottelua ja toisilta onnistuu pelkkä tikku-ukkolinja. Molempia asioita voi toki harjoitella, mutta luonnostaan lahjakas piirtäjä tulee aina olemaan parempi piirtäjä kun sellainen jolla alkeellisemmatkin piirrokset vaativat kovaa harjoittelua. Sama pätee krooniseen myöhästelyyn – siitä päässee eroon mutta se vaatii harjoittelua ja kovaa itsekuria.
      Siis huonoin puolustus myöhästymiseen, mitä oon koskaan kuullut. Kyllä se on kasvatuksessa mennyt vikaan, jos olet kerran pienestä pitäen myöhästellyt. Varmaan vanhemmat ollut aina myöhässä kaikkialta ja se juurtunut sinuun. Ei myöhästyminen ole mikään syntymävika. Itse kuulun siihen porukkaan, jotka ovat juuri ja juuri ajoissa paikalla. Joskus tullut myöhästyttyä ja useimmiten ihan oma vika; venynyt aamukahvi, jäänyt jumittamaan jotain lehden juttua yms. tai ollut tavallista enemmän ruuhkia. Ja hyvin sanoit, että vaatii itsekuria. No sitä nimenomaan, itsekurin puuttuminen ei ole syntymävika vaan selkärangattomuutta! Uskon sinua, jos sulla on esittää lääkärintodistus välittämäsi "sairaudesta"...

      Lainaa

    24. Tulos: +46 (68 ääntä)
      Ei ollut olennaista mutta: Sellaista otusta kuin “luonnonlahjakas piirtäjä” ei ole olemassakaan. Toiset harjottelee enemmän ja käyttää siihen tuntikausia elämäänsä, toiset ei. Toisilla voi olla enemmän silmää, mutta ei se silmä vaikuta tekniikkaan, kun loppujen lopuks on kyse siitä, kuka jaksaa (ja ketä kiinnostaa! Kaikkia ei, enkä nyt sitä haekaan) harjoitella. “Lahjakas” on kuvottava haukkumanimi sen jälkeen, kun on vuosikausia kulkenut piirustuslehtiön kanssa ja piirtänyt päivittäin tunteja. En ole koskaan kuullutkenestäkään, joka aamulla heräsi Piirtämisen Lahja hallussaan.Joh. Ja ei, myöhästelyä ei voi verrata piirtämiseen. Toisilla ihmisillä näyttää olevan vaikeuksia arvioida ajan kulua, tiedän itsekin sellaisia. Ei suuremmin häiritse elämää, kunhan eivät yli 15 min ole myöhässä joka kerralla. Taitavat itse kärsiä eniten.
      Joku kateellinen panettelemassa, joka itse ei ole luonnonlahjakkuus, vaan oikeasti joutunut tekemään töitä sen eteen, että jotain taideteosta saanut piirrettyä. Kyllä on taiteenaloissa olemassa luonnonlahjakkuuksia. Tunnen erään, joka jo ala-asteella osasi piirtää niin, että se oli jotain aivan uskomatonta. Ja mitäs sinä sitten sanot Mozartista? Hänhän sävelsi ensimmäisen teoksensa nelivuotiaana? Ja myös soitti jo tuolloin taitavasti. Onko tämäkin monen vuoden ja koko elämän harjoittelun tulosta?

      Lainaa

    25. Tulos: +28 (40 ääntä)
      juujuu: Joku kateellinen panettelemassa, joka itse ei ole luonnonlahjakkuus, vaan oikeasti joutunut tekemään töitä sen eteen, että jotain taideteosta saanut piirrettyä. Kyllä on taiteenaloissa olemassa luonnonlahjakkuuksia. Tunnen erään, joka jo ala-asteella osasi piirtää niin, että se oli jotain aivan uskomatonta. Ja mitäs sinä sitten sanot Mozartista? Hänhänsävelsi ensimmäisen teoksensa nelivuotiaana? Ja myös soitti jo tuolloin taitavasti. Onko tämäkin monen vuoden ja koko elämän harjoittelun tulosta?
      Ja vielä lisäys edelliseen, että et pääse pätemään. Musiikintekemin tai vastaava ei ole sama asia kuin piirtäminen. Mutta verrattavissa olevia asioita. Jotkut vain ovat luonnostaan lahjakkaita jossain asiassa!

      Lainaa

    26. Tulos: +34 (36 ääntä)
      No olkoot mitä on, mutta pohjimmiltaan kyseessä on paha tapa. Toisilla on siihen vaan helpommin taipumuksia (tai sitten vähemmän sitä selkärankaa jos sen tahtoo niin sanoa). Kuten yleensä, pahoista tavoista on vaikea päästä eroon tässäkin tapauksessa. Puhun itsekin juuri minuutilleen tulemisesta tai 1-5 min myöhästymisistä, useimmissa työvuoroissa kun pitäisi olla aina vähän etukäteen. Ja en todellakaan tarkoittanut että se olisi sairaus, huomaa lainausmerkit. Se oli huumorimielinen heitto siihen, kun harva se kerta saa kuulla jostain uudesta "tutkimuksesta" (huomaa lainausmerkit). Joissa tutkitaan ihmisiä ihme syistä ja päädytään ihmeellisempiin tuloksiin, ja kaikille pikkuvioille yritetään keksiä sairaudellista syytä, jotta ihminen tuntisi olonsa paremmaksi kun voi ajatella että se ei johdu hänestä. "Tiesitkö että lihominen ei aina johdu syömisestä? - Tästä se johtuu!" "Myöhästeletkö jatkuvasti? - Kyse saattaakin olla jostainihanihme - oireyhtymästä!" No joo, ei tainnut olla kovin hyvä vitsi, mutta enhän mä nyt tarkottanut että se sairaus olisi. Ja mitä tohon piirtämiseen vielä tulee: totta helkkarissa luonnonlahjakkaankin pitää harjotella tosi paljon. Mutta jos otetaan sellanen joka on luonnollisesti lahjakkaampi (kyllä ihmisillä on luonnostaan lahjoja eri asioihin, jotka voi kulkea varmaan geeneissäkin), ja sellainen jolla ei ole yhtään taipumuksia piirtämiseen, ja ne harjottelee saman verran, se luonnonlahjakas on silti varmaan parempi. En mä mitään riitaa tullu haastamaan vaan halusin oikaista Aamulypsyn alkuperäistä kommenttia siitä, että ei tapamyöhästelijät ja viimetipat oo mitään pahoja tai kusipäisiä ihmisiä, eikä ne tee sitä (luultavasti) tahaallaan tai sen takia että ne ei kunnioittais toista tai työpaikkaa. I rest my case, eiköhän ollu ihan tarpeeks offtopicia. Itse mokat oli mielestäni hauskoja!

      Lainaa

    27. Ville Willberg 10.1.2013 20:46
      Tulos: -22 (28 ääntä)
      Katokkaas kun on mun kuva tänne päätynyt :DD Tuo Ville siis olen.. Jos joku ei minua usko, niin selatkaa ihmeessä kuviani, linkki profiiliini alapuolella. Koneistajan perustutkintoa opiskelen, ja oletan/tiedän että en tule mitään wordia tarvitsemaan, jos joku on asiasta erimieltä, niin pistäkää mulle suoraan viestiä. https://www.facebook.com/Wilpuri Linkki mun profiiliin.

      Lainaa

    28. Paremmin tietäjä 10.1.2013 21:01
      Tulos: +35 (35 ääntä)
      Aamulypsy: Toisaalta miksi ei voi mennä kuusi(6) minuuttia aikasemmin paskalle, ettei olis myöhässä. Ihmiset mitättelee parin minsan myöhästymistä, mut ne on kaikkein vittuimaisimpia ja epäkunnioittavia muita kohtaan. Jos sovitaan joku aika ni ei sitä huvikseen sovita. Jokainen lähtee niin myöhään ku uskaltaa kuitenki niin, että on ajoissa perillä. Mullaki kavereita jotka on aina 5 – 10 minuuttia myöhässä. Se on aika perseestä etten sanois.
      Jos ei kakata?

      Lainaa

    29. Tulos: -13 (21 ääntä)
      Häpeän poikaystävääni... :D

      Lainaa

    30. Ei ollut olennaista mutta 10.1.2013 21:13
      Tulos: +7 (19 ääntä)
      Ja mitäs sinä sitten sanot Mozartista? Hänhän sävelsi ensimmäisen teoksensa nelivuotiaana?
      Nnnojoo, tuli yleistettyä. Pointtini oli lähinnä, että vaikka myönnän kyllä tuollaisten nerojen olemassaolon, on väärin olettaa, että jokainen taitava piirtäjä olisi yksi heistä. Kateus voi ilmetä myös niin, että keksitään "luonnollisia" syitä miksi ei itse yllä samaan kuin joku toinen, kun syy on ihan muualla.

      Lainaa

    31. Tulos: +34 (38 ääntä)
      Ei myöhästelijää auta vaikka kellon laittaisi tunnin aikasemmin soimaan, luppoajalle löytyy aina käyttöä ja toimiminen alkaa joka tapauksessa vasta sitten kun on jo kiire. Kuten joku jo sanoi, myöhästely on vain paha tapa johon opitaan jo lapsena vanhempien esimerkistä. Lisäksi myöhästelijät ovat usein sellaisia ihmisiä, jotka itse vihaavat odottelua, ja tästä syystä antavat (alitajuisesti) mielummin muiden odottaa.

      Lainaa

    32. Ville Willberg 10.1.2013 21:55
      Tulos: +10 (12 ääntä)
      Naru: Ei myöhästelijää auta vaikka kellon laittaisi tunnin aikasemmin soimaan, luppoajalle löytyy aina käyttöä ja toimiminen alkaa joka tapauksessa vasta sitten kun on jo kiire. Kuten joku jo sanoi, myöhästely on vain paha tapa johon opitaan jo lapsena vanhempien esimerkistä. Lisäksi myöhästelijät ovat usein sellaisia ihmisiä, jotka itse vihaavat odottelua, ja tästä syystä antavat (alitajuisesti) mielummin muiden odottaa.
      On se niinkin yksinkertaista, kun pitää poissaolovihkoa käydä esittämässä kolmelle eri opettajalle ja käydä tarpeensa täyttämässä yhden 10min tauon aikana.

      Lainaa

    33. Tulos: -10 (20 ääntä)
      juujuu: Joku kateellinen panettelemassa, joka itse ei ole luonnonlahjakkuus, vaan oikeasti joutunut tekemään töitä sen eteen, että jotain taideteosta saanut piirrettyä. Kyllä on taiteenaloissa olemassa luonnonlahjakkuuksia. Tunnen erään, joka jo ala-asteella osasi piirtää niin, että se oli jotain aivan uskomatonta. Ja mitäs sinä sitten sanot Mozartista? Hänhänsävelsi ensimmäisen teoksensa nelivuotiaana? Ja myös soitti jo tuolloin taitavasti. Onko tämäkin monen vuoden ja koko elämän harjoittelun tulosta?
      Mozartkin kyllä taisi soitella sitä pianoa ihan vauvasta asti aika ahkerasti, joten oli oppinut jo nelivuotiaana soittamaan aika mainiosti. Väittäisin, että tämä "luonnon lahjakkuus" tulee enemmänkin esille sillä tavalla kuinka nopeasti oppii asioita (voi olla eri asioita, ja jotain tiettyjä asioita eri ihmisillä) Tuskinpa Mozart osasi sillä sekunnilla kun ensimmäisen kerran pianoa kosketti soittaa hulppeita aarioita.

      Lainaa

    34. _.:'joni':._ 11.1.2013 3:47
      Tulos: -10 (14 ääntä)
      Mitä jotain linuxia toi käyttää? Mul on Win8 O_o

      Lainaa

    35. Tulos: +4 (4 ääntä)
      Taisi livetä kommentit pahasti asian vierestä jonkun "minä"-tyypin takia.. Ykkönen ja kakkonen, molemmat saavat plussaa....;)

      Lainaa

    36. Tulos: -4 (12 ääntä)
      kusi (6)

      Lainaa

    37. Ei ollut olennaista mutta 11.1.2013 12:16
      Tulos: -5 (19 ääntä)
      Jotkut vain ovat luonnostaan lahjakkaita jossain asiassa!
      Jep. Mutta niin minimaalinen osa väestöstä, että tuskin tulet koskaan ketään heistä tapaamaan henkilökohtaisesti. Vai montako nelivuotiasta Caravaggiota tunnet? Eiköhän se ala-astepiirtäjäkin ollut koko pienen ikänsä kynien kanssa sohlannut ja siksi taitava ikäisekseen. Lähinnä tarkoitan, että todennäköisesti jokainen tapaamasi "lahjakkuus" on nähnyt enemmän tai vähemmän vaivaa taitojensa eteen, ja pyydän kunnioittamaan sitä. Niille pikkuisille jotka vieläkin ihan tosissaan uskovat, ettei suurimman osan piirtäjistä (varsinkaan hyvien!) tarvitse tehdä mitään taiteensa eteen: http://zombiehun.deviantart.com/journal/All-artists-have-talent-a-misconception-326111546 Jos englanti sujuu.

      Lainaa

    38. Tulos: +1 (3 ääntä)
      Tapahtunu koulussa melkee samalla tapaa, ku Sonjalle :D foorumi oli vaa eri ja aihe oli joku muu seksiin liittyvä, ku ope kävelee just siihe vieree ja sivusto ei suostu sulkeutuu :)

      Lainaa

    39. Tulos: +7 (7 ääntä)
      Pol Pot: Luulisi olevan kivuliasta ja vaarallistakin ottaa hevoselta kakkoseen.
      Siitä vain opiskelemaan : wiki : Enumclaw horse sex case

      Lainaa

    40. Tulos: -4 (6 ääntä)
      Ville kirjoittanut paint.NET kuvankäsittely ohjelmalla tuon. Mikähän siinäkin oli ideana?

      Lainaa

    41. Tulos: -2 (6 ääntä)
      Ehkä hän vain nopeasti hutaisi paintilla kuvatekstin jonka sitten tulosti seuraavalle tunnille?
      Lentohärveli: Asiahan ei toki minulle kuulu, mutta Villen kannattaisi ehkä opetella käyttämään sitä wordia. Voin vain kuvitella jonkun yritysjohtajan ilmettä, kun sähköpostiin kolahtaa viesti, jossa liitteinä Työhakemus.jpg ja CV.jpg…

      Lainaa

    42. Tulos: +15 (17 ääntä)
      Ei ollut olennaista mutta: Jep. Mutta niin minimaalinen osa väestöstä, että tuskin tulet koskaan ketään heistä tapaamaan henkilökohtaisesti. Vai montako nelivuotiasta Caravaggiota tunnet? Eiköhän se ala-astepiirtäjäkin ollut koko pienen ikänsä kynien kanssa sohlannut ja siksi taitava ikäisekseen. Lähinnä tarkoitan, että todennäköisesti jokainen tapaamasi “lahjakkuus” on nähnyt enemmän tai vähemmän vaivaa taitojensa eteen, ja pyydän kunnioittamaan sitä. Niille pikkuisille jotka vieläkin ihan tosissaan uskovat, ettei suurimman osan piirtäjistä (varsinkaan hyvien!) tarvitse tehdä mitään taiteensa eteen: http://zombiehun.deviantart.com/journal/All-artists-have-talent-a-misconception-326111546 Jos englanti sujuu.
      Tuolla linkin takana on vain yhden taiteilijan näkemys. Ja ihan tiedoksesi; olen töissä lastentarhassa ja kyllä siellä aina välillä (tosin harvoin) näkee lapsia, jotka osaavat piirtää ikäisiään huomattavasti paremmin, vaikka yhtä paljon piirtelevät verrattuna muihin lapsiin. Mikä siinä on, että se luonnonlahjakas on teille kuin joku kirosana. Ja mitä Mozartiin tulee, niin uskon, että suurin osa lapsista ei edes osaisi soittaa pianoa nelivuotiaana, vaikka harjoittelemaan olisivat alkaneet heti kun sormet ylettyvät pianolle. Jos joku oikeasti väittää täällä, että Mozart on siinä neljässä vuodessa oppinut soittamaan niin lahjakkaasti ja säveltämään teoksen pelkällä harjoittelulla ja ilman minkäänlaista luonnonlahjakkuutta, niin aika mahdotonta on. Ja en missään kohtaan väittänyt, että ensimmäisellä kerralla olisi osannut jo täydellisesti soittaa pianoa...

      Lainaa

    43. Tulos: +16 (16 ääntä)
      bethos: Mikä siinä on että kirjaimilla kirjoitetun numeron perään pitää aina pistää se numero? Tähän malliin, kuusi (6). Ihmiset osaa lukea sen kirjainversionkin.
      Juontaa juurensa ajasta, jolloin kirjoiteltiin sekkejä. Summa piti kirjoittaa numeroiden lisäksi myös kirjaimin, koska helppohan on vääntää summan 150,00 eteen vaikka viisi ysiä, jos tilaa on, eikä tekstivarmistusta olisi.

      Lainaa

    44. Tulos: +4 (6 ääntä)
      Näin vanhaan asiaan kommentoiden: En ymmärrä tuollasia tiukkapiposia laitoksia jossa myöhästymisestäkin vaaditaan laapottia. Omassa lukiossa aikanaan eräs tuttu oli pois koko tunnin ja sillon vaadittiin kirjallista selvitystä. Poissaolo vihkossa lukikin sitten että "olin masturboimassa vessassa" ja tällä asia selvä. Olihan se ihan rehellinen lintsaus, mutta opettajalla oli huumorintajua :D

      Lainaa

    Lue lisää

    Kommentoi

    Avatar

    Vastaa

    Nimikone

    Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

    Avainsanat: koulu, oppilas, opettaja, myöhässä, myöhästyminen, selitys, hevostalli