Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Kysymyksiä Postille

"Voiko hajuvesiä postittaa?"
Kysymyksiä Postille

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 33 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Tulos: +520 (638 ääntä)
   Moona: Suomen tuleva toivo.

   Lainaa

  2. Tulos: -133 (271 ääntä)
   Tai sitten toi oli sarkasmia... en kyllä usko

   Lainaa

  3. côte d'azur 27.12.2012 7:13
   Tulos: +306 (332 ääntä)
   Ihana :D

   Lainaa

  4. pappilan papupata 27.12.2012 8:30
   Tulos: +457 (491 ääntä)
   Eipä sitten Postin asiakas"palvelu" viitsinyt suoraa linkkiä pistää?

   Lainaa

  5. Tulos: +402 (446 ääntä)
   Nyt Moona sitten luulee että posti aiheutti talvisodan pommittamalla Neuvostoliiton joukkoja hajuvedellä :/

   Lainaa

  6. Tulos: -53 (99 ääntä)
   Joskus ne blondit on vaan niin herttaisia. :)

   Lainaa

  7. Tulos: -139 (201 ääntä)
   bethos: Nyt Moona sitten luulee että posti aiheutti talvisodan pommittamalla Neuvostoliiton joukkoja hajuvedellä :/
   ei tod luullu

   Lainaa

  8. Tulos: +271 (293 ääntä)
   Eiköhän se sarkasmia ollut. Moona vaikuttaa ihan älykkäältä mm. kirjoitusasun perusteella. Useimmat 'blondit' eivät osaa edes postia käyttää.

   Lainaa

  9. Tulos: +52 (70 ääntä)
   Tuli vaan väkisin mieleen lentoyhtiöiden määräykset nestemäisistä aineista. Mut tottahan se on, et kiva jos se kallis hajuvesipullo sit särkyy matkalla.

   Lainaa

  10. Tulos: +94 (100 ääntä)
   Mulle tuotiin tänään kotiovelle iso loota, jonka piti verkkokaupan mukaan saapua varmasti ennen joulua. No tulihan se ennen joulua 2013... Joka tapauksessa kieltäydyin ottamasta lootaa vastaan, kun se näytti siltä kuin olisi norsu istunut sen päälle ja sitten yrittänyt teipillä korjata, mitä korjattavissa oli.

   Lainaa

  11. Tulos: +197 (201 ääntä)
   Talvisodan osapuolet olivan Posti ja Neuvostoliitto.

   Lainaa

  12. Tulos: +49 (53 ääntä)
   R: Mulle tuotiin tänään kotiovelle iso loota, jonka piti verkkokaupan mukaan saapua varmasti ennen joulua. No tulihan se ennen joulua 2013… Joka tapauksessa kieltäydyin ottamasta lootaa vastaan, kun se näytti siltä kuin olisi norsu istunut sen päälle ja sitten yrittänyt teipillä korjata, mitä korjattavissa oli.
   Jos oli CDON.com, niin täällä kävi samalla tavalla.

   Lainaa

  13. Tulos: +13 (21 ääntä)
   Kaikkea se posti kieltääkin. Deodorantitkaan ei sais mennä tavallisena.

   Lainaa

  14. Tulos: +15 (19 ääntä)
   Go Aino!:'D

   Lainaa

  15. Ota selvää ite 27.12.2012 23:29
   Tulos: +73 (83 ääntä)
   murjantu: Mut tottahan se on, et kiva jos se kallis hajuvesipullo sit särkyy matkalla.
   Joo, sehän on tietenkin kielletty siksi, ettei jollekin tulisi paha mieli kun kallis pullo menee rikki.

   Lainaa

  16. Tulos: +19 (25 ääntä)
   kuullostaapa tutulta...
   R: Mulle tuotiin tänään kotiovelle iso loota, jonka piti verkkokaupan mukaan saapua varmasti ennen joulua. No tulihan se ennen joulua 2013… Joka tapauksessa kieltäydyin ottamasta lootaa vastaan, kun se näytti siltä kuin olisi norsu istunut sen päälle ja sitten yrittänyt teipillä korjata, mitä korjattavissa oli.

   Lainaa

  17. Tulos: -5 (15 ääntä)
   mossemies: kuullostaapa tutulta…
   jambala: Jos oli CDON.com, niin täällä kävi samalla tavalla.
   Luulen, että R tarkoitti verkkokauppa.com verkkokauppaa

   Lainaa

  18. Ratiritiralla 28.12.2012 3:12
   Tulos: +10 (22 ääntä)
   Veikkaisin, että oli sarkasmia. Hohhoijaa...

   Lainaa

  19. Tulos: +150 (152 ääntä)
   pappilan papupata: Eipä sitten Postin asiakas”palvelu” viitsinyt suoraa linkkiä pistää?
   Pakko puolustaa Postia sen verran, että alun perin vastauksessa oli suora linkki osoitteeseen http://posti.fi/hinnatjaohjeet/kielletytlahetykset.html, mutta leikkasimme sen lyhyemmäksi, jotta kommentti mahtuisi sivustomme ulkoasuun. Kuvakaappaus oli siis leveämpi tuon osoitteen takia ja pidimme sitä merkityksettömänä, sillä se ei enää täällä ole klikattavissa muutenkaan.

   Lainaa

  20. Tulos: +30 (34 ääntä)
   Just lähetin hajuveden Suomeen (asun Väli-Amerikassa), en kyl ees aatellut että ei sais lähettää, mitä sille nyt sitte käy? :D

   Lainaa

  21. Tulos: +33 (47 ääntä)
   Mä olen saanut postin kautta hajuveden joka vuosi ja itsekkin lähettänyt sitä. En edes tienny että on olemassa joku noin typerä kielto..

   Lainaa

  22. Tulos: +2 (40 ääntä)
   Suomen tulevat toivot: idiootit, jotka eivät tunnista sarkasmia vaikka se olisi norsun kokoinen ja sen otsassa lukisi "sarkasmi". Mikä myötähäpeä.

   Lainaa

  23. Lentohärveli 28.12.2012 17:57
   Tulos: +62 (68 ääntä)
   Omasta mielestäni Moonan kommentti haiskahtaa sarkasmille. Onhan se kieltämättä henkilöä enempää tuntematta paha sanoa, mutta jos Ainon tarina olisi mennyt täydestä, olisi vastaus todennäköisesti ollut enemmän sarjaa "Siis mitä alkoiko Talvisota oikeesti jostain Postin räjäytyksistä siis ei helv mitä toimintaa siinä meni ihmishenkiä ihan turhaan teidän hajuvesipelon takia onko nyt hyvä mieli ei stna (ja tätä jatkuu seuraavat viisitoista riviä)".

   Lainaa

  24. Tulos: +29 (35 ääntä)
   Ota selvää ite: Joo, sehän on tietenkin kielletty siksi, ettei jollekin tulisi paha mieli kun kallis pullo menee rikki.
   Nimimerkki murjantu taisi kuitenkin tarkoittaa, että kiva, kun jonkun hajuvesipullo hajoaa muiden pakettien seassa ja samalla kastelee ja hajustaa ne. Oikea syyhän on toki se, että ne luokitellaan palaviksi nesteiksi.

   Lainaa

  25. Tulos: -55 (59 ääntä)
   "Voit tutustua kiellettyihin lähetyksiin tarkemmin osoitteessa http://www.posti.fi/" Postilla näköjään töissä trolleja tai tyhmiä.

   Lainaa

  26. Tulos: +4 (10 ääntä)
   Kerran näin kun joku englantia puhuva mamu yritti lähettää olutkeissiä postin välityksellä. Virkailija kieltäytyi ja kun mamu ei lopettanut käsien heiluttelulla korostettua huutoaan, niin postitäti soitti vielä varmistuspuhelun. Sinne jäivät tappelemaan asiasta, mutta näytti siltä että kaljat eivät postille kelvanneet. Tuolta postin kieltosivulta en kyllä löytänyt kieltoa joka olisi tuohon sopinut.

   Lainaa

  27. Tulos: +2 (6 ääntä)
   Lentohärveli: Omasta mielestäni Moonan kommentti haiskahtaa sarkasmille. Onhan se kieltämättä henkilöä enempää tuntematta paha sanoa, mutta jos Ainon tarina olisi mennyt täydestä, olisi vastaus todennäköisesti ollut enemmän sarjaa “Siis mitä alkoiko Talvisota oikeesti jostain Postin räjäytyksistä siis ei helv mitä toimintaa siinä meni ihmishenkiä ihan turhaan teidän hajuvesipelon takia onko nyt hyvä mieli ei stna (ja tätä jatkuu seuraavat viisitoista riviä)”.
   Joo, tarkistin postin sivuilta ja ne on kavereita keskenään... Trolleja liikenteessä! :D

   Lainaa

  28. Tulos: +18 (22 ääntä)
   Jepajee: Kerran näin kun joku englantia puhuva mamu yritti lähettää olutkeissiä postin välityksellä. Virkailija kieltäytyi ja kun mamu ei lopettanut käsien heiluttelulla korostettua huutoaan, niin postitäti soitti vielä varmistuspuhelun. Sinne jäivät tappelemaan asiasta, mutta näytti siltä että kaljat eivät postille kelvanneet. Tuolta postin kieltosivulta en kyllä löytänyt kieltoa joka olisi tuohon sopinut.
   Löytyy sieltä "Esineet ja aineet, joiden hallussapidon tai käytön laki kieltää." Eihän ne postivirkailijat voi lähettäjän kertomukseen uskoa että menee varmasti täysi-ikäiselle, helppohan se olis vaan sanoa vastaanottajan olevan täysi-ikäinen, joka todellisuudessa on 15-vuotias :)

   Lainaa

  29. Tulos: +9 (25 ääntä)
   Täähä on ihan totta. Muun muassa Al-Qaida käytti tätä taktiikkaa WTC 9/11 iskuissa: He nimittäin lastasivat lentokoneen ruuman hajuvesillä ja ohjasivat koneen päin kaksoistorneja. Hajuveden takia tornien teräsperustukset sulivat, ja siten tornit romahtivat.

   Lainaa

  30. Tulos: +28 (30 ääntä)
   Hmm mitenkäs sitten nämä "yvesrokherit" yms firmat saa postitella hajuvesiä yms.?

   Lainaa

  31. Tulos: -1 (5 ääntä)
   Ei sit posti voinu vihjasta: Lähetä Matkahuollon kautta. Jos oot lähettämässä hajuvettä, mitä vitun hyötyä on saada vahvistus siitä, että se on kiellettyä, koska se käy ilmi jo käydystä keskustelusta? Itella: Hinnat ylös ja palvelu paskemmaks.

   Lainaa

  32. Tulos: -1 (1 ääni)
   Syntyi?

   Lainaa

  33. Tulos: -5 (9 ääntä)
   Jepajee: Kerran näin kun joku englantia puhuva mamu yritti lähettää olutkeissiä postin välityksellä. Virkailija kieltäytyi ja kun mamu ei lopettanut käsien heiluttelulla korostettua huutoaan, niin postitäti soitti vielä varmistuspuhelun. Sinne jäivät tappelemaan asiasta, mutta näytti siltä että kaljat eivät postille kelvanneet. Tuolta postin kieltosivulta en kyllä löytänyt kieltoa joka olisi tuohon sopinut.
   Kyllä kai se mamu muisti haukkua virkailijan rasistiksi?

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Avainsanat: posti, hajuvesi, kielletty, sota, räjähdys