Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Juttuja joukkoliikenteestä, osa 2

"Oli sen verran mulkun oloinen asenne, että kohautin olkapäitä ja ---"
Juttuja joukkoliikenteestä, osa 2

Arkiston aarre

  • Nimi Juuri nyt
    Tulos: 0 (0 ääntä)

    Kommentti

  • 62 kommenttia

      Ei kommentteja
    1. Tulos: -67 (533 ääntä)
      mummot on ylimielisiä, se ärsyttää :ccc

      Lainaa

    2. Tulos: +583 (673 ääntä)
      Mummot ohittelee kaupan jonossa :(

      Lainaa

    3. Tulos: +750 (964 ääntä)
      Sekin lause meni väärin. Oikea vastaus olisi "jag talar inte svenska", ;-)

      Lainaa

    4. Tulos: +634 (678 ääntä)
      2003 Tykkää tästä
      No ei se ny noin hyvä juttu ollu :D

      Lainaa

    5. Tulos: +153 (175 ääntä)
      Aaw, valheella oli lyhyt jäljet.

      Lainaa

    6. Tulos: +179 (433 ääntä)
      Annmarie: Sekin lause meni väärin. Oikea vastaus olisi “jag talar inte svenska”,
      Miten niin? Kun jätkä nimenomaan halusi ilmaista mummolle ettei puhu suomea, miksi hänen olisi pitänyt sanoa ettei puhu ruotsia?

      Lainaa

    7. Tulos: +487 (515 ääntä)
      Mabu: Miten niin? Kun jätkä nimenomaan halusi ilmaista mummolle ettei puhu suomea, miksi hänen olisi pitänyt sanoa ettei puhu ruotsia?
      Oho! Mutta siis sanajärjestys on "talar inte" eikä "inte talar". ;-D

      Lainaa

    8. Tulos: +296 (566 ääntä)
      Markus on idiootti. On täysin junttimaista käytöstä viedä istumapaikka omilla tavaroillaan, häpeä Markus! Onneksi kuitenkin luovutit paikan mummolle, mutta olisi sinun jo alunperinkin pitänyt pitää jääkiekkokassia sylissäsi/lattialla.

      Lainaa

    9. Tulos: -57 (147 ääntä)
      Mä käytän kanssa usein kysymystä "talar du inte svenska" kaikille turhille jutteilijoille. Feissarit ja muut on hiljenneet aika hyvin, harva viitsii oikeasti alkaa edes yrittämään ruotsiksi. (Mä sentään osaan sitä kieltä ja haluaisin puhua sitä useammin, mutta eipä siihen nyt liian kanssa mahdollisuuksia tarjota Helsingin seudulla.)

      Lainaa

    10. Tulos: +215 (297 ääntä)
      bobbo: Markus on idiootti. On täysin junttimaista käytöstä viedä istumapaikka omilla tavaroillaan, häpeä Markus! Onneksi kuitenkin luovutit paikan mummolle, mutta olisi sinun jo alunperinkin pitänyt pitää jääkiekkokassia sylissäsi/lattialla.
      Juuri näin. Ja vielä pitäisi ymmärtää istua itse sinne ikkunan puolelle, ettei toisten tarvitse anella pääsyä paikalle johon heillä on aivan yhtä suuri oikeus kuin itsellä.

      Lainaa

    11. Tulos: -39 (197 ääntä)
      Markuksen olisi pitänyt nostaa kiekkokassi ylös ja (mummon istuttua penkille) lykätä kassi muorin syliin.

      Lainaa

    12. Tulos: +192 (304 ääntä)
      bobbo: Markus on idiootti. On täysin junttimaista käytöstä viedä istumapaikka omilla tavaroillaan, häpeä Markus! Onneksi kuitenkin luovutit paikan mummolle, mutta olisi sinun jo alunperinkin pitänyt pitää jääkiekkokassia sylissäsi/lattialla.
      Markus on ylimielinen paskiainen joka pitää jääkiekkokassiaan toisia ihmisiä tärkeämpänä ja vielä ärsyyntyy jos joku vanha mummeli tulee pyytämään saada istua.

      Lainaa

    13. Tulos: -76 (184 ääntä)
      Vittumaisen olonne mummeli.

      Lainaa

    14. Mr. Perfect 27.12.2012 11:20
      Tulos: -58 (158 ääntä)
      foo: Markus on ylimielinen paskiainen joka pitää jääkiekkokassiaan toisia ihmisiä tärkeämpänä ja vielä ärsyyntyy jos joku vanha mummeli tulee pyytämään saada istua.
      Mummo olisi aivan hyvin istua muualle, halusi vain piruuttaan istua juuri siihen. Ja miten Markus oli ylimielinen? Ei mitenkään

      Lainaa

    15. Tulos: +93 (187 ääntä)
      No mut on se aika kohtuullista pitää itellään ne kaks paikkaa, jos on muitakin paljon vapaana. Bussin penkit on helvetillisen pieniä, niin siinä sitten tökit toista vahingossa kylkeen ja ties mitä. Jotkut kaipaavat vähän hajurakoa muihin.

      Lainaa

    16. Tulos: -53 (95 ääntä)
      Jag spelar inte svenska. Jag spelar finska

      Lainaa

    17. pöröpöö 27.12.2012 13:24
      Tulos: +99 (177 ääntä)
      Markuksen kaltaiset ihmiset bussissa vituttavat niin suunnattomasti.

      Lainaa

    18. Paremmin tietäjä 27.12.2012 13:34
      Tulos: +203 (209 ääntä)
      Täydessä paikallisjunassa konnari joskus kuuluttanut perjantaisin: Ellette ole ostaneet kasseilleni omaa matkalippua, siirtäkää ne kassit pois penkiltä, että lipun ostaneet matkustajat pääsevät istumaan.

      Lainaa

    19. Tulos: +233 (243 ääntä)
      No joo, tavallaan tavarat junan tai bussin penkeillä ovat kaksipiippuinen juttu. Jos tämä bussi on ollut suhteellisen tyhjä, ja mummo vain periaatteesta tuli penäämään paikkaa Markukselta, on mummo se tarinan pahis. Jos taas bussi oli täynnä, niin Markus on tarinan pahis: tottakai toisille (varsinkin vanhemmille ihmisille) pitää antaa istumapaikka. Itse syyllistyin kyllä paikkojen vientiin bussissa. Olin lähdössä vanhempieni luokse jouluksi, ja minulla oli matkaseurana iso matkalaukku. Koska laukku ei minnekään muualle mahtunut, vei se yhden istumapaikan linja-autosta. Ei se laukku istumapaikalla ollut, mutta vieressäni, ja esti tehokkaasti kaikkia muita käyttämästä paikkaa. Olen kai itsekin pahis, mutta ei sitä laukkua voinut käytävälläkään pitää, jossa se olisi törmäillyt muihin ihmisiin. Junassakaan en jaksanut yksin laukkuani nostaa ylhäällä olevalle telineelle. Jos joku olisi tahtonut tulla istumaan siihen miniun viereeni, olisin toki yrittänyt nostaa laukkuani, tai pyytää apua konduktööriltä tai joltain muulta matkustajalta. Tavallaan siis ymmärrän Markusta, jääkiekkolaukutkin ovat aika isoja, ja vievät tilaa.

      Lainaa

    20. Tulos: -57 (129 ääntä)
      eekoo: No joo, tavallaan tavarat junan tai bussin penkeillä ovat kaksipiippuinen juttu. Jos tämä bussi on ollut suhteellisen tyhjä, ja mummo vain periaatteesta tuli penäämään paikkaa Markukselta, on mummo se tarinan pahis. Jos taas bussi oli täynnä, niin Markus on tarinan pahis: tottakai toisille (varsinkin vanhemmille ihmisille) pitää antaa istumapaikka. Itse syyllistyin kyllä paikkojen vientiin bussissa. Olin lähdössä vanhempieni luokse jouluksi, ja minulla oli matkaseurana iso matkalaukku. Koska laukku ei minnekään muualle mahtunut, vei se yhden istumapaikan linja-autosta. Ei se laukku istumapaikalla ollut, mutta vieressäni, ja esti tehokkaasti kaikkia muita käyttämästä paikkaa. Olen kai itsekin pahis, mutta ei sitä laukkua voinut käytävälläkään pitää, jossa se olisi törmäillyt muihin ihmisiin. Junassakaan en jaksanut yksin laukkuani nostaa ylhäällä olevalle telineelle. Jos joku olisi tahtonut tulla istumaan siihen miniun viereeni, olisin toki yrittänyt nostaa laukkuani, tai pyytää apua konduktööriltä tai joltain muulta matkustajalta. Tavallaan siis ymmärrän Markusta, jääkiekkolaukutkin ovat aika isoja, ja vievät tilaa.
      busseissa ne isot tavarat laitetaan sinne alaosan tavaransäilytykseen....

      Lainaa

    21. Tulos: -16 (32 ääntä)
      Kerrankin mun lähetys julkaistaan... Voi tietenkin olla että moni muukin näistä 2k tykkääjästä on tämän lähettänyt

      Lainaa

    22. Paremmin tietäjä 27.12.2012 15:22
      Tulos: +33 (37 ääntä)
      ninni: busseissa ne isot tavarat laitetaan sinne alaosan tavaransäilytykseen….
      Sekä osassa junia on isoille matkalaukuille omat paikat vaunun päissä. Joissain IC-junissa on myös lukittavia tiloja. Aina niihinkään ei kuitenkaan mahdu, jos ovat täynnä, eikä niitä kaikissa junissa ole.

      Lainaa

    23. Tulos: +156 (160 ääntä)
      ninni: busseissa ne isot tavarat laitetaan sinne alaosan tavaransäilytykseen….
      Toki kaukoliikenteen busseissa, mutta ei kaupungin busseissa tällaista mahdollisuutta ole.

      Lainaa

    24. Tulos: +42 (48 ääntä)
      eekoo: Toki kaukoliikenteen busseissa, mutta ei kaupungin busseissa tällaista mahdollisuutta ole.
      Totta :-)

      Lainaa

    25. Tulos: +57 (79 ääntä)
      Saatanaa jos bussi oli täysi pitäisi tajuta siirtää tavarat paikoilleen ja vapauttaa istumapaikat ilman että kukaan edes kysyy. Tai ei ainakaan ignorata jos joku kysyy. saakelin pässi tuo, paitsi sitten jos bussissa oli tilaa muuallakin..

      Lainaa

    26. Tulos: +21 (29 ääntä)
      Paremmin tietäjä: Sekä osassa junia on isoille matkalaukuille omat paikat vaunun päissä. Joissain IC-junissa on myös lukittavia tiloja. Aina niihinkään ei kuitenkaan mahdu, jos ovat täynnä, eikä niitä kaikissa junissa ole.
      Minä olin kerran matkalla junalla Iisalmesta Helsinkiin kolmen ison banaanilaatikon kanssa, kaikissa noin 10-15 kg tavaraa. Ei tullut mieleenkään tukkia niillä istumapaikkaa, laitoin ne suosiolla pinoon vaunun eteiseen ja kävin aina silloin tällöin katsomassa että ne eivät ole kaatuneet. Ihan hyvin meni koko matka.

      Lainaa

    27. Tulos: -14 (26 ääntä)
      ninni: busseissa ne isot tavarat laitetaan sinne alaosan tavaransäilytykseen….
      riippuu ihan dösästä että onko siinä tavaratilaa,ainakaan tän meidän paikallisen dösäliikennöinti firman city autois ei oo kyseistä tavaratilaa..
      ninni: busseissa ne isot tavarat laitetaan sinne alaosan tavaransäilytykseen….
      sehän nyt täysin riippuu iha dösästä,ainakaan tän paikallisen dösäfirman city autois ei oo kyseistä tavaratilaa..

      Lainaa

    28. Missä tavat!? 27.12.2012 20:35
      Tulos: +61 (91 ääntä)
      Ihmettelen kyllä tarinan Markusta, vaikea uskoa että bussi olisi ollut kovin tyhjä jos mummo siihen halusi päästä istumaan. Jos niiden tavaroiden ainoa mahdollinen säilytyspaikka on penkillä, niin silloin tietysti Markuksen olisi pitänyt joko juurikin ottaa ne syliinsä tai (jos se olisi ollut liian hankalaa) antaa tavaroiden olla penkillä ja nousta itse seisomaan penkin viereen niin että mummo pääsee istumaan. Olen itse yli 30v naisihminen eikä tulisi mieleenkään bussissa istua, jos näköpiirissäni joku mummo joutuu tilanpuutteen vuoksi seisomaan. En voi käsittää miten huonosti käyttäytyvää "nykynuoriso" on, sillä todella (siis TODELLA) harvoin näen kenenkään teinin nostavan takapuoltaan penkistä että joku mummo tai pappa pääsisi istumaan. Kerran jopa huomautin eräällä nulikalle asiasta kun mummo horjuvin jaloin hänen vieressään seisoi ja itsekin jo seisoin enkä siten voinut paikkaani antaa. Ihme kyllä en kirouksia ainakaan ääneen tästä päälleni saanut, taisi jopa näyttää poika vähän nololta noustessaan. Antakaa nyt hyvät ihmiset niille heikkojalkaisille ja muuten huonokuntoisille ihmisille ne istumapaikat jos bussi/juna on täynnä!

      Lainaa

    29. NeegerKeegel 27.12.2012 20:39
      Tulos: +58 (66 ääntä)
      Kannattaa kokeilla venäjää, ruotsia puhuu suomessa liian moni.

      Lainaa

    30. Tulos: -32 (40 ääntä)
      Markus on Mc Mane, Markus Savolainen. Itse kuulun kavereihin.

      Lainaa

    31. Aurinkomies 27.12.2012 21:14
      Tulos: +21 (21 ääntä)
      Toi ylempi :D Jotain niin turhaa, missä seula?

      Lainaa

    32. Tulos: +19 (29 ääntä)
      Mr. Perfect: Mummo olisi aivan hyvin istua muualle, halusi vain piruuttaan istua juuri siihen. Ja miten Markus oli ylimielinen? Ei mitenkään
      Mistä tuosta tekstistä käy ilmi olisiko mummo voinut istua muualle? Ehkä siellä ei ollut kovin paljon vapaita paikkoja. Ja vanhat ihmiset eivät muutenkaan jaksa kiertää ympäri bussia etsien vapaita paikkoja.

      Lainaa

    33. Tulos: -65 (105 ääntä)
      Ootteko te kaikki ihan vitun sekasin vai kuinka helvetin pieneksi kuvittelette jääkiekkokassin? Teillä saatanan idiooteilla jotka istutte vittu kotonanne ja jotka eivät ikinä ole harrastanut liikuntaa, ei ole mitään sanomista tähän asiaan. Jääkiekkokassi tai ylipäätänsä urheilukassit eivät ole mitään vitun kinkerin kulleja, eikä niitä ole kiva pitää sylissään kun painavat tonnin.

      Lainaa

    34. Tulos: +73 (97 ääntä)
      markus: Ootteko te kaikki ihan vitun sekasin vai kuinka helvetin pieneksi kuvittelette jääkiekkokassin? Teillä saatanan idiooteilla jotka istutte vittu kotonanne ja jotka eivät ikinä ole harrastanut liikuntaa, ei ole mitään sanomista tähän asiaan. Jääkiekkokassi tai ylipäätänsä urheilukassit eivät ole mitään vitun kinkerin kulleja, eikä niitä ole kiva pitää sylissään kun painavat tonnin.
      Mitä helvetin väliä sen kassin koolla on meille muille? Jos bussi on täynnä, kuuluvat paikat maksaville asiakkaille. Olet maksanut vain yhdestä paikasta, joten saat viedä vain yhden paikan. Pässi.

      Lainaa

    35. Tulos: +72 (78 ääntä)
      markus: Ootteko te kaikki ihan vitun sekasin vai kuinka helvetin pieneksi kuvittelette jääkiekkokassin? Teillä saatanan idiooteilla jotka istutte vittu kotonanne ja jotka eivät ikinä ole harrastanut liikuntaa, ei ole mitään sanomista tähän asiaan. Jääkiekkokassi tai ylipäätänsä urheilukassit eivät ole mitään vitun kinkerin kulleja, eikä niitä ole kiva pitää sylissään kun painavat tonnin.
      Teinirage. Sehän saakin ihmisiä ymmärtämään sinun tilannettasi. Ota poika keksi, ja laske kymmeneen ensin. Puhutaanpas sitten kuin aikuiset. Oletan reaktiostasi päätellen, että olet tarinan Markus. Voit olla myös trolli, mutta koska minulla ei ole parempaakaan tekemistä, niin vastaan sinulle. Jääkiekkokassit ovat isoja, okei. Ne ovat painavia, okei. Mutta minäpä kerron sinulle jotain. Joskus on tehtävä asioita, jotka eivät ole kivoja. Kuten pitää sitä tonnin painavaa jääkiekkokassia sylissään, että vanha ihminen saa istumapaikan. Et sinä kuole siihen, että pidät sitä jääkiekkokassiasi sylissäsi jonkin aikaa, ja epäilen, että joudut tekemään niin joka harjoituskertasi jälkeen. Kannattaisi ottaa huomioon se, että joskus bussit ovat täynnä, ja joku voi haluta sen paikan. Ja vaikka et voisi sitä paikkaa luovuttaa, niin voit mainita siitä sille, joka sitä paikkaa tarvitsee: "Anteeksi, mutta en voi pitää tätä missään muuallakaan, ja olen siitä pahoillani."

      Lainaa

    36. I know I'm an asshole, but I'm not even sorry. 28.12.2012 2:32
      Tulos: +12 (16 ääntä)
      Jessica: Jag spelar inte svenska. Jag spelar finska
      http://cdn.memegenerator.net/instances/400x/22789752.jpg

      Lainaa

    37. Tulos: +77 (77 ääntä)
      Missä tavat!?: Ihmettelen kyllä tarinan Markusta, vaikea uskoa että bussi olisi ollut kovin tyhjä jos mummo siihen halusi päästä istumaan. Jos niiden tavaroiden ainoa mahdollinen säilytyspaikka on penkillä, niin silloin tietysti Markuksen olisi pitänyt joko juurikin ottaa ne syliinsä tai (jos se olisi ollut liian hankalaa) antaa tavaroiden olla penkillä ja nousta itse seisomaan penkin viereen niin että mummo pääsee istumaan. Olen itse yli 30v naisihminen eikä tulisi mieleenkään bussissa istua, jos näköpiirissäni joku mummo joutuu tilanpuutteen vuoksi seisomaan. En voi käsittää miten huonosti käyttäytyvää “nykynuoriso” on, sillä todella (siis TODELLA) harvoin näen kenenkään teinin nostavan takapuoltaan penkistä että joku mummo tai pappa pääsisi istumaan. Kerran jopa huomautin eräällä nulikalle asiasta kun mummo horjuvinjaloin hänen vieressään seisoi ja itsekin jo seisoin enkä siten voinut paikkaani antaa. Ihme kyllä en kirouksia ainakaan ääneen tästä päälleni saanut, taisi jopa näyttää poika vähän nololta noustessaan. Antakaa nyt hyvät ihmiset niille heikkojalkaisille ja muuten huonokuntoisille ihmisille ne istumapaikat jos bussi/juna on täynnä!
      Se onkin sitten erittäin ikävä tilanne kun nuorella (20v) ihmisellä on jalat siinä kunossa ettei seisominen oikein onnistu, yritä sitä nyt sitten kohteliaasti pyytää paikkaa, tai vastavaasti vanhempi ihminen kun tulee sellaista pyytämään, yritä selittää hänelle kohteliaasti, että et pysty kunolla seisomaan. Samalla saat halveksuntaa osaksesi sillä eihän siinä ihmiset tunnu uskovan että nuorellakin paikat voivat hajota etkä tosiaankaan anna vanhemmalle paikkaasi. Ja sitä istumapaikkaa voisi kyllä itsekin kysyä, jos sellaisen sitten haluaa.

      Lainaa

    38. Ajatteleva ihminen 28.12.2012 12:51
      Tulos: +7 (25 ääntä)
      Annmarie: Sekin lause meni väärin. Oikea vastaus olisi “jag talar inte svenska”,
      Sekin meni väärin. ;) oikea vastaus olisi: “Jag talar inte finska.”

      Lainaa

    39. Tulos: +20 (24 ääntä)
      joo, ihan liikaan näkee (ainakin helsingissä) ettei nuoret tyypit anna vanhuksille tilaa julkisissa. että tais olla markus tämän jutun idari itse....

      Lainaa

    40. HAHAA MARKUS! 28.12.2012 19:12
      Tulos: +22 (52 ääntä)
      Jäipä sitte tämä jätkä kiinni tänne. Ja siis itse päivityksen olen nähnyt, ja hän kommenteissa kertoi bussin olevan melkein TYHJÄ. Itsekin vien aina kaksi paikkaa bussissa jos sattuu olemaan huono päivä ja bussissa ei ole matkustajia, jos se täyttyy niin sitten siirrän tavarat. Olen itse Markuksen ex fani, (hänhän musiikkia väsää) ja selvästi markus itse tätä ei ole käynyt kommentoimassa, tämän olemassaolon kuitenkin on huomannut. Hepsuli ihmiset, älkää tuomitko Markusta sen takia että feissarimokat ovat poistaneet kaikki enemmän tietoa antavat kommentit. Itse olen aika yllättynyt, ja tuntuu ihan huijaukselta koko feissarimokat.

      Lainaa

    41. Paremmin tietäjä 28.12.2012 20:07
      Tulos: +2 (10 ääntä)
      Ottavatko ne porukat toisen bussin sitten peliporukoille, kun menevät omalla tilausajollaan jonnekin, vai seisooko osa porukasta? Tai sitten käytetään sitä yksinkertaista ratkaisua: tavarat tavaratilaan.

      Lainaa

    42. Paremmin tietäjä 28.12.2012 21:52
      Tulos: +25 (27 ääntä)
      Vradchuk: Se onkin sitten erittäin ikävä tilanne kun nuorella (20v) ihmisellä on jalat siinä kunossa ettei seisominen oikein onnistu, yritä sitä nyt sitten kohteliaasti pyytää paikkaa, tai vastavaasti vanhempi ihminen kun tulee sellaista pyytämään, yritä selittää hänelle kohteliaasti, että et pysty kunolla seisomaan. Samalla saat halveksuntaa osaksesi sillä eihän siinä ihmiset tunnu uskovan että nuorellakin paikat voivat hajota etkä tosiaankaan anna vanhemmalle paikkaasi. Ja sitä istumapaikkaa voisi kyllä itsekin kysyä, jos sellaisen sitten haluaa.
      Tiedän tunteen. Nuorella lähiomaisella on ollut reuma lapsesta saakka, mutta ei se päälle päin näy. Reuma esiintyy enimmäkseen jaloissa, polvissa ja nilkoissa; pitkän matkan seisominen voi tulehduksen ollessa päällä olla tuskaa. On lääkitys, mutta ei se niitä tulehduksia estä ja piikit harkitaan tapauskohtaisesti.

      Lainaa

    43. Tulos: +5 (17 ääntä)
      Mc Mane on niin ylimielinen että Huhhuh!

      Lainaa

    44. Dösäkuski 28.12.2012 22:36
      Tulos: +26 (36 ääntä)
      dumbasses: Mitä helvetin väliä sen kassin koolla on meille muille? Jos bussi on täynnä, kuuluvat paikat maksaville asiakkaille. Olet maksanut vain yhdestä paikasta, joten saat viedä vain yhden paikan. Pässi.
      eekoo: Teinirage. Sehän saakin ihmisiä ymmärtämään sinun tilannettasi.Ota poika keksi, ja laske kymmeneen ensin.Puhutaanpas sitten kuin aikuiset. Oletan reaktiostasi päätellen, että olet tarinan Markus. Voit olla myös trolli, mutta koska minulla ei ole parempaakaan tekemistä, niin vastaan sinulle. Jääkiekkokassit ovat isoja, okei. Ne ovat painavia, okei. Mutta minäpä kerron sinulle jotain. Joskus on tehtävä asioita, jotka eivät ole kivoja. Kuten pitää sitä tonnin painavaa jääkiekkokassia sylissään, että vanha ihminen saa istumapaikan. Et sinä kuole siihen, että pidät sitä jääkiekkokassiasi sylissäsi jonkin aikaa, ja epäilen, että joudut tekemään niin joka harjoituskertasi jälkeen. Kannattaisi ottaa huomioon se, että joskus bussit ovat täynnä, ja joku voi haluta sen paikan. Ja vaikka et voisi sitä paikkaa luovuttaa, niin voit mainita siitä sille, joka sitä paikkaa tarvitsee: “Anteeksi, mutta en voi pitää tätä missään muuallakaan, ja olen siitä pahoillani.”
      dumbasses: Mitä helvetin väliä sen kassin koolla on meille muille? Jos bussi on täynnä, kuuluvat paikat maksaville asiakkaille. Olet maksanut vain yhdestä paikasta, joten saat viedä vain yhden paikan. Pässi.
      Linja-autoissa ei makseta paikkakohtaisia maksuja, vaan matkasta (kilometrit tai tasataksa-alue) T: Dösäkuski

      Lainaa

    45. Tulos: -3 (11 ääntä)
      Itse jos nään jonkun tekevän tätä paikan varausta täydessä bussissa tuijotan henkilöä hyvin vihaisesti. Ihan vaan kun en jaksa siitä sanoa, koska ei se niin paljon kiinnosta.

      Lainaa

    46. Tulos: +33 (45 ääntä)
      Muutamalle edelliselle kommentoijalle sanoisin, että mielestäni kenelläkään ei ole minkäänlaista velvollisuutta antaa paikkaansa yhtään kenellekään ilman, että sitä heiltä pyydetään. Toisen ajatuksia ei voi lukea, ja itse ainakin olen useamman kerran törmännyt busseissa mummoihin, jotka suorastaan loukkaantuvat, jos tarjoan heille istumapaikkaani. Sitten tietty on ne, jotka loukkaantuvat siitä, ettei sitä paikkaa tarjota, mutta meille on kommunikoinnin lahja kuitenkin suotu, joten olis ihan asiallista verbalisoida toiveensa. Luovutan paikkani heti kenelle tahansa sitä multa pyytävälle (paitsi jos itse olen fyysisesti kykenemätön seisomaan), pyytämättä en enää kellekään.

      Lainaa

    47. Tulos: +38 (38 ääntä)
      Missä tavat!?: Ihmettelen kyllä tarinan Markusta, vaikea uskoa että bussi olisi ollut kovin tyhjä jos mummo siihen halusi päästä istumaan.
      Enpä menisi vannomaan. Kyllä minunkin viereeni on joku halunnut välttämättä istua, vaikka bussista yli puolet oli tyhjää. Mielestäni on ihan ok pitää laukkua tmv. viereisellä penkillä niin kauan, kunnes bussi alkaa täyttyä. Siinä vaiheessa itse vapautan viereisen paikan. Enkä alun alkaenkaan pidä mitään kevyttä käsilaukkua penkillä, vaan pidemmälle matkustaessa painavaa reppua tai isompaa kahdesta laukusta, kun alkaa sylistä tila loppua. Mitä kaupungin busseihin tulee, tilaa on todellakin älyttömän vähän ja jos täytyy kaikkia tavaroita pitää sylissä, tulee melko ahdasta. Niinpä mahdollisuuksien puitteissa käytän viereistä penkkiä hyödyksi.

      Lainaa

    48. Tulos: +6 (16 ääntä)
      Paremmin tietäjä: Täydessä paikallisjunassa konnari joskus kuuluttanut perjantaisin: Ellette ole ostaneet kasseilleni omaa matkalippua, siirtäkää ne kassit pois penkiltä, että lipun ostaneet matkustajat pääsevät istumaan.
      Pitäiskö tossa vai sen konnarin kasseille ostaa matkalippu? :DDD

      Lainaa

    49. Tulos: +28 (34 ääntä)
      Jumaliste mä vielä joskus teen sen, että ostan laukulleni oman matkalipun ja siten ku joku nenäkäs mummo tulee siihen niin sanon vaan, että tälläkin on oikeus istumspaikkaan. :D

      Lainaa

    50. Tulos: +3 (17 ääntä)
      Mr. Perfect: Mummo olisi aivan hyvin istua muualle, halusi vain piruuttaan istua juuri siihen. Ja miten Markus oli ylimielinen? Ei mitenkään
      Kappas, terve Markus!

      Lainaa

    51. Tulos: +17 (21 ääntä)
      Joskus on hankalampi laittaa kassi tavaratilaan, jos on vaikka jäämässä bussista pois jossain muualla, kuin yleisellä kaupungin bussiasemalla. Helpommalla pääsee, jos ottaa repun mukaansa ja laittaa penkille. Ihan hyvä tapa välttää ketään istumasta viereensä niin kauan kuin bussi on kohtuu tyhjä. Sitten se tietysti pitää ottaa syrjemmälle, että muut pääsevät istumaan kun bussi alkaa täyttyä. Mielestäni on kohtuu huono käytöksistäkin tuppautua väkisin siihen viereen, jos tilaa vielä olisi.

      Lainaa

    52. Tulos: +12 (12 ääntä)
      alvar: No ei se ny noin hyvä juttu ollu
      Ihmettelin itse ihan samaa..

      Lainaa

    53. Tulos: +17 (17 ääntä)
      Missä tavat!?: Ihmettelen kyllä tarinan Markusta, vaikea uskoa että bussi olisi ollut kovin tyhjä jos mummo siihen halusi päästä istumaan. Jos niiden tavaroiden ainoa mahdollinen säilytyspaikka on penkillä, niin silloin tietysti Markuksen olisi pitänyt joko juurikin ottaa ne syliinsä tai (jos se olisi ollut liian hankalaa) antaa tavaroiden olla penkillä ja nousta itse seisomaan penkin viereen niin että mummo pääsee istumaan. Olen itse yli 30v naisihminen eikä tulisi mieleenkään bussissa istua, jos näköpiirissäni joku mummo joutuu tilanpuutteen vuoksi seisomaan. En voi käsittää miten huonosti käyttäytyvää “nykynuoriso” on, sillä todella (siis TODELLA) harvoin näen kenenkään teinin nostavan takapuoltaan penkistä että joku mummo tai pappa pääsisi istumaan. Kerran jopa huomautin eräällä nulikalle asiasta kun mummo horjuvinjaloin hänen vieressään seisoi ja itsekin jo seisoin enkä siten voinut paikkaani antaa. Ihme kyllä en kirouksia ainakaan ääneen tästä päälleni saanut, taisi jopa näyttää poika vähän nololta noustessaan. Antakaa nyt hyvät ihmiset niille heikkojalkaisille ja muuten huonokuntoisille ihmisille ne istumapaikat jos bussi/juna on täynnä!
      Tässä tuli taas sitä turhaa yleistystä.. Kuten moni täällä on puhunut, että luovuttaa paikkansa sitä pyydettäessä, teen sen minäkin, vaikka kuulun siihen nin kutsuttuun huonotapaiseen nykynuorisoon. Myönnän kyllä, että jotkut tapaukset ovat aivan mahdottomia eivätkä kunnioita vanhempia henkilöitä tai ylipäätään yhtään mitään, mutta kaikkia nuoria ei voi todellakaan katsoa samaan kastiin kuuluvaksi, eikä kyllä ikäihmisiäkään. Ei voi mitään, niinhän se menee, että kun jossain joukossa on yksi huonosti käyttäytyvä, koko joukko leimataan. Näin tehdään kyllä kaikissa ikäryhmissä ja kaikille ikäryhmille.

      Lainaa

    54. Tulos: +7 (13 ääntä)
      Itse voisin tyrkätä tähänväliin oman mielipiteeni asiasta. Ensinnäkin ei ole tietoa onko paikkoja ollut vapaana. Voi olla että, kaikki paikat oli täynnä mutta toisaalta voi mummonkin huudahduksesta olettaa että, kyseinen naishenkilö halusi istua juuri siihen paikalle. Tiedä tästä. Mutta oli miten oli. Itse olen aina oppinut edes sen verran hyviin tapoihin että, paikka pitää aina luovuttaa vanhuksille JA raskaana oleville. Mutta jees jos paikkoja oli vapaana niin oisi mummo voinut istua muuallekkin koska, kyllähän ne kamat vie tilaa ja painaa vaikken jääkiekosta oikein mitään tiedäkkään. Jos taas paikkoja ei ollut vapaana niin tottakai Markuksen olisi pitänyt heti luovuttaa paikka tälle mummolle. Mutta sitten oisihan mummokin voinut ilmaista asian kohteliaammin kuin "minä istun siihen!" vaikka muistihan nainen kiittää tosin jälkeenpäin ja muuten varmasti ihan mukava mummeli jos innoissaan alkaa toiselle höpöttelemään. Että, tällänen on mun mielipide. Ihan puolia ottamatta.

      Lainaa

    55. pilkunnussija 3.1.2013 11:11
      Tulos: -1 (1 ääni)
      Se on et: "Jag talar inte finska."

      Lainaa

    56. Paremmin tietäjä 4.1.2013 13:08
      Tulos: -3 (3 ääntä)
      TheJerk1: Pitäiskö tossa vai sen konnarin kasseille ostaa matkalippu? DD
      Eikun minun kasseille...paha tapa kirjoittaa nopeasti ja sitten tulee älytön ajatuskatkos. Olit muuten eka, joka huomasi...tai siis kommentoi; itse huomasin vasta seuraavana mutten viitsinyt korjata, odottelin koska joku muu huomaa.

      Lainaa

    57. Tulos: +1 (11 ääntä)
      foo: Minä olin kerran matkalla junalla Iisalmesta Helsinkiin kolmen ison banaanilaatikon kanssa, kaikissa noin 10-15 kg tavaraa. Ei tullut mieleenkään tukkia niillä istumapaikkaa, laitoin ne suosiolla pinoon vaunun eteiseen ja kävin aina silloin tällöin katsomassa että ne eivät ole kaatuneet. Ihan hyvin meni koko matka.
      Onnea, kylläpä olet hieno ihminen. Tästä lähtien pakkaan kaiken henkilökohtaisen tavarani matkoille baananilaatikoihin ja jätän ne vartioimatta muiden varastettaviksi. On se kumma, kun julkisilla matkustaminen tuntuu olevan niin helvetin vaikeaa kaikille. Jos sulla on sadan kilon reppu jonka pohjassa tököttää nauloja, etkä siitä syystä voi sitä pitää sylissäsi, niin ole hyvä ja osta kaksi lippua. Voit sitten hyvillä mielin pitää reppuasi penkillä (paitsi jos naulat repivät penkin rikki :--------). Julkisista on tullut (etenkin stadilaisille) itsestäänselvyys. Jos et halua maksaa repullesi paikkaa, etkä haluaa pitää sitä sylissäsi, ole hyvä ja kävele. Minäkään en aina pääse agilitytreeneistä yksinkertaisesti bussilla kotiin, koska kaikki kuskit eivät halua koiria kyytiin, joskus bussissa on joku allerginen, toisinaan siellä on toinen koira, joka ei voi sietää omaani, joskus bussi on myöhässä ja aina se ei edes kulje. Jos hyvällä tuurilla pääsen bussiin ja maksan minulle JA KOIRALLENI liput, joudun seisomaan bussin keskiosassa, lemmikkitilassa. Vinkukaa te laukuistanne, kyllähän niiden tietenkin pitää saada matkustaa ilmaiseksi penkillä, mummot joutaa seisoskelemaan! :-----------)

      Lainaa

    58. Tulos: +9 (9 ääntä)
      Tuossa lopussa olisi kohteliasta sanoa suomeksi että "Jäisin tässä nyt pois" :)

      Lainaa

    59. massimiika 7.5.2013 11:10
      Tulos: +1 (1 ääni)
      Ei vittu. Mulle kävi junas just niinkö Markukselle!

      Lainaa

    60. Tulos: +7 (7 ääntä)
      Pointtina tässä tarinassa olikin tämän päivityksen kommentit, johon jatkoin tilastotietoa mahdollisten väärinkäsitysten välttämiseksi, mitä nyt koko paska on valloillaan. Eli en todellakaan ole törkeä ihminen, ja annan aina tilaa, nousen vaikka itse seisomaan, jos bussissa ei muuta tilaa ole. Mutta tuolloin bussissa oli ehkäpä 2 ihmistä lisäkseni, ja huomasin että se mummu katselee heti minua tullessaan bussiin... - Kerpele!
      Missä tavat!?: Ihmettelen kyllä tarinan Markusta, vaikea uskoa että bussi olisi ollut kovin tyhjä jos mummo siihen halusi päästä istumaan. Jos niiden tavaroiden ainoa mahdollinen säilytyspaikka on penkillä, niin silloin tietysti Markuksen olisi pitänyt joko juurikin ottaa ne syliinsä tai (jos se olisi ollut liian hankalaa) antaa tavaroiden olla penkillä ja nousta itse seisomaan penkin viereen niin että mummo pääsee istumaan. Olen itse yli 30v naisihminen eikä tulisi mieleenkään bussissa istua, jos näköpiirissäni joku mummo joutuu tilanpuutteen vuoksi seisomaan. En voi käsittää miten huonosti käyttäytyvää “nykynuoriso” on, sillä todella (siis TODELLA) harvoin näen kenenkään teinin nostavan takapuoltaan penkistä että joku mummo tai pappa pääsisi istumaan. Kerran jopa huomautin eräällä nulikalle asiasta kun mummo horjuvinjaloin hänen vieressään seisoi ja itsekin jo seisoin enkä siten voinut paikkaani antaa. Ihme kyllä en kirouksia ainakaan ääneen tästä päälleni saanut, taisi jopa näyttää poika vähän nololta noustessaan. Antakaa nyt hyvät ihmiset niille heikkojalkaisille ja muuten huonokuntoisille ihmisille ne istumapaikat jos bussi/juna on täynnä!

      Lainaa

    61. Tulos: +3 (3 ääntä)
      Ei ruotsinkielisen esittäminen toimi, tarina todistaa sen. Vaan kun möläytät "Nixt verstche, sprakkenn ziee afrikaans?" (tiedän, päin -ttua vaan kyllä menee perille), se vetää saksalaisenkin mykäks.

      Lainaa

    62. Tulos: 0 (0 ääntä)
      Aaah, vanhaa kunnon aikaa kun lukee ”via matkapuhelin”

      Lainaa

    Lue lisää

    Kommentoi

    Avatar

    Vastaa

    Nimikone

    Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

    Avainsanat: bussi, juna, vanhus, vessa, ruotsi, mummo

  • Uusimmat

  • Kategoriat