Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Teinityttö kadonnut kotoaan

VAROITUS: Julkaisu sisältää mahdollisesti järkyttävää materiaalia, eikä siksi sovi herkimmille lukijoille.
VAROITUS: Julkaisu sisältää mahdollisesti järkyttävää materiaalia, eikä siksi sovi herkimmille lukijoille. Teinityttö kadonnut kotoaan

Arkiston aarre

  • Nimi Juuri nyt
    Tulos: 0 (0 ääntä)

    Kommentti

  • 47 kommenttia

      Ei kommentteja
    1. Tulos: +882 (988 ääntä)
      Tämä on juuri sitä nykypäivää. Jos ollaan saavuttamattomissa suunnilleen 6 tuntia, kaikki alkavat heti huolestua. Ihan päätöntä connectointipakkoa.

      Lainaa

    2. Tulos: +499 (561 ääntä)
      Onhan se kiva kun kaverit välittää, mutta onko olemassa jokin raja ylireagointiin?

      Lainaa

    3. Tulos: -20 (86 ääntä)
      Vai niin.

      Lainaa

    4. Tulos: +393 (423 ääntä)
      onse lumi jännä asia kunse putoaa katolta

      Lainaa

    5. Tulos: +457 (477 ääntä)
      Niin, sieppaaja käski kuolleen tytön päivittää facensa, ettei kukaan epäilisi mitään. Käyhän se noinkin

      Lainaa

    6. Tulos: +241 (257 ääntä)
      Onneksi sentäs on ystäviä jotka välittää!

      Lainaa

    7. Tulos: +239 (245 ääntä)
      Uusi teoria "Käyn paskalla" -tyyppisistä ja päivän jokaisen toiminnon kattavista fb-raportoinneista: Nämä ihmiset kuvittelevat, että heidän ystävänsä pelkäävät heille käyneen jotain pahaa, jolleivät he päivitä tilaansa vähintään 10 kertaa päivässä. Freaks o_O P.S. Kiva kuitenkin, että löytyy huolehtivia ystäviä - vaikka se kuinka huvittavaa onkin, kun heti ollaan hätäilemässä, jos toinen ei melkein vuorokauteen käy fb:ssä.

      Lainaa

    8. Tulos: +294 (300 ääntä)
      Vähän jäi kyllä hämään että mistähän joku oli keksiny repästä tän "tiedon" Nean ruumiista ojassa..? :D

      Lainaa

    9. Tulos: +343 (353 ääntä)
      Jestas. "Ruumis löytyi..." -kohta kieltämättä järkytti.

      Lainaa

    10. Tulos: +272 (276 ääntä)
      Axu: Uusi teoria “Käyn paskalla” -tyyppisistä ja päivän jokaisen toiminnon kattavista fb-raportoinneista: Nämä ihmiset kuvittelevat, että heidän ystävänsä pelkäävät heille käyneen jotain pahaa, jolleivät he päivitä tilaansa vähintään 10 kertaa päivässä. Freaks o_O P.S. Kiva kuitenkin, että löytyy huolehtivia ystäviä – vaikka se kuinka huvittavaa onkin, kun heti ollaan hätäilemässä, jos toinen ei melkein vuorokauteen käy fb:ssä.
      Mun äiti tossa pari viikkoa sitten soitti ihan hädissään mulle just kun tulin vessasta ja oli silleen "MISSÄ SÄ OOT OLLU?! Soitin sulle kolme kertaa äsken!" Paskallahan minä. Mutta kiva kun huolehti.

      Lainaa

    11. Tulos: +101 (109 ääntä)
      kiva: Tämä on juuri sitä nykypäivää. Jos ollaan saavuttamattomissa suunnilleen 6 tuntia, kaikki alkavat heti huolestua. Ihan päätöntä connectointipakkoa.
      Huomannu tän itekki, jos ei ole facebookki päällä 24/7 tai jopa satun olemaan pari päivää ilman facebookkia, niin saattaa jo kaverit kysästä muijalta oonko kunnossa tjsp. Välillä vaan innostuu pelaamaan enemmän, eikä siinä jouda facebookissa istumaan :D
      Jezz: Jestas. “Ruumis löytyi…” -kohta kieltämättä järkytti.
      Jep, ku luki kommentti kerrallaan tän jutun, niin vähän kyllä tuli sellanen "ei helvetti" -fiilis. No, onneksi kaikki päättyi hyvin.

      Lainaa

    12. Tulos: -20 (132 ääntä)
      Mokaaja tässä on minusta Nea, kun menee huomionhakuisesti päivittelemään "öisestä hyökkääjästä".

      Lainaa

    13. Tulos: +118 (130 ääntä)
      Ananas: Mokaaja tässä on minusta Nea, kun menee huomionhakuisesti päivittelemään “öisestä hyökkääjästä”.
      No eihän Nea mistään hyökkääjästä puhunut mitään. Suurin osa varmaan säikähtää jos tunnistamaton kova ääni kuuluu asunnosta tai pihalta, etenkin jos on yksin kotona. Tämän nyt näen ihan normaaliksi facebookpäivittelyksi (vrt. huh kun säikähdin aamulla kun auto kiilasi eteen / meinasin tänään liukastua, kylläpä oli muuten pulssi taivaissa hetken). Ei siis mitään maailmaa mullistavia uutisia, mutta myös sellaisia, joista saattaisi aamukahvipöydässä töissä mainita.

      Lainaa

    14. Tulos: -33 (63 ääntä)
      Siis mitä järkyttävää tossa nyt oli? Petyin.

      Lainaa

    15. Tulos: +21 (49 ääntä)
      mitäs jos kaikki kännykät ja tietkoneet poistettais maailmast ? Ihmiskunnan tuho.

      Lainaa

    16. Tulos: +166 (176 ääntä)
      Huomio kansalaiset! Jos ystävänne äkillinen katoaminen huolestuttaa, niin soitelkaa ja kuuluttakaa facessa, mutta älkää missään nimessä menkö käymään!

      Lainaa

    17. Tulos: +8 (40 ääntä)
      Voi paska mihin maailma on menossa. Sosiaalinen media opettaa nuoret tällaiseen vitun vainoharhapaskaan, roskamedia opettaa mässäilemään paskalla.

      Lainaa

    18. Tulos: +36 (40 ääntä)
      Axu: Uusi teoria “Käyn paskalla” -tyyppisistä ja päivän jokaisen toiminnon kattavista fb-raportoinneista: Nämä ihmiset kuvittelevat, että heidän ystävänsä pelkäävät heille käyneen jotain pahaa, jolleivät he päivitä tilaansa vähintään 10 kertaa päivässä. Freaks o_O P.S. Kiva kuitenkin, että löytyy huolehtivia ystäviä – vaikka se kuinka huvittavaa onkin, kun heti ollaan hätäilemässä, jos toinen ei melkein vuorokauteen käy fb:ssä.
      Kyllähän ne huolestu myös siitä, ku ei saanu puhelimenkaan kautta tavoitettua.

      Lainaa

    19. nyt vittu oikeesti 13.11.2012 13:58
      Tulos: +47 (55 ääntä)
      Niin, olishan se Nea voinut yrittää mennä vaikka tietokoneella facebookkiin, jos puhelin oli poissa pelistä. Mutta ehkä se ei arvannut, että ystävät ottaa päivityksen noin tosissaan. Ei sinänsä mikään ihme että säikähtivät, kun uutisissa on ollut juttuja, joissa sekopää exä on tunkeutunut yöllä teinitytön kotiin ja yrittänyt kuristaa.

      Lainaa

    20. Tulos: +56 (62 ääntä)
      Kiva mä voisin kadota vaikka pariks viikkoo eikä kukaan huomais mitää :'(

      Lainaa

    21. Tulos: -1 (19 ääntä)
      Jos Neaa ihan oikeasti pelotti että joku oli murtautumassa sisään tai jotain, ehkä olisi kannattanut soittaa hätänumeroon tms Facebookin päivittämisen ja kaverille tekstaamisen sijaan? Siitä ei olisi ollut kauheasti apua tositilanteessa. Just putting it out there.

      Lainaa

    22. Tulos: +42 (44 ääntä)
      jjjj: Kiva mä voisin kadota vaikka pariks viikkoo eikä kukaan huomais mitää :’(
      Sama :I

      Lainaa

    23. Tulos: +94 (96 ääntä)
      Päivitin Facebookia viimeksi pari kuukautta sitten. Kuinkahan moni luulee, että olen kuollut? Mutta ihan tosissaan, kyllä toi vaikutti jo ihan huolestumisen arvoiselta jutulta, varsinkin jos joku oli vielä lähteny levittämään jotain kuolemahuhuja ja kännykälläkään ei saanut yhteyttä. Ei se ihan NIIN pahaa ylireagointia ollu.

      Lainaa

    24. Tulos: -23 (55 ääntä)
      tällanen juttu oli jenkeissä reilu kuukausi sitten, ku joku teinityttö halus huomiota ja pisti twitteriin, että joku tuntematon on sen talossa ja lähti kaupungista. tyhmä ämmä toi neakin, eiköhän se hakenu just tota reaktiota minkä saikin.

      Lainaa

    25. Tulos: +52 (56 ääntä)
      Taustatietoja: Kyseinen Nea on aikaisemmin mm. säikähdellyt liikennemerkkejä pimeällä. Hänellä on tapana silloin tällöin laittaa tuon kaltaisia päivityksiä.

      Lainaa

    26. duck of doom 13.11.2012 16:39
      Tulos: -6 (16 ääntä)
      Aww :D

      Lainaa

    27. Tulos: -19 (23 ääntä)
      ikö toi logo Susannon päivityksen alalaidass tarkota, että vaan Susannan kaverit näkee sen? Kuvitteliko se todella, että sil on se sieppaaja kavereissa...

      Lainaa

    28. Tulos: +22 (30 ääntä)
      Ite olin jossain välissä kuukauden käymättä fb:ssa. Pitäiskö huolestua, ku ei keneltäkään tullu "ooksä kuollu, ku sua ei oo näkyny kuukauteen?" -soittoja?

      Lainaa

    29. Tulos: +20 (42 ääntä)
      hehe: Sama :I
      Joo mä kans. Voisin vaikka laittaa (instagramin kautta tietenkin) kuvan minusta ja taloon tunkeutuneesta henkilöstä joka viiltää kurkkuani auki, taustalla näkevät elottomina verilammikoissa makaavat koirani. Iskä ehkä saattais tykätä siitä kuvasta.

      Lainaa

    30. Pinkkihinkki 13.11.2012 20:35
      Tulos: +16 (18 ääntä)
      Huh. Säikähdin jo. Mutta onneksi Nea on kunnossa. :)

      Lainaa

    31. Pallosalama 13.11.2012 22:00
      Tulos: +2 (14 ääntä)
      Kelpais mullekkin tommoiset ystävät, mutta sitten ehkä ei, mutta sitten joo, mutta sitten.... <_____<

      Lainaa

    32. Tulos: +40 (46 ääntä)
      No voi helvetin perse, kuka urpo ton ruumishuhun on levittäny?

      Lainaa

    33. Tulos: +12 (30 ääntä)
      julyy: Siis mitä järkyttävää tossa nyt oli? Petyin.
      vähä oot ilkee o; !

      Lainaa

    34. Tulos: +9 (23 ääntä)
      Älkää ny angstatko kommenteissa kuinka TEIDÄN poissaoloa fb:stä ei huomattaisi. Jos olette noin huomionkipeitä niin kokeilkaa päivittää tilapäivitykseen, jotain että teitä pelottaa kun olette yksin omakotitalossa ettekä uskalla mennä kokeileen onko ulko-ovi lukossa. Katotaan sen jälkeen tuleeko vastaavanlaisia kommentteja kun olette ilmaisseet pelkonne. Satunnaiset "söin tänään nuudeleita" -päivityksien loppuminen on vain helpotus fb-ystävillenne. Eli ei tuon Neean hiljaiseloa fb:ssä olisi muuten huomattu, mutta tilapäivitys jäi mietityttämään kun henkilö itse ei siihen kommentoi muiden kommenteista huolimatta. Kaverini asuu kerrostalossa ja hän päivitti joku päivä, että hänen postiluukkunsa narahti että joku koski siihen. Tuollaisesta en pistä kommenttia, koska yleensä sitä kuulee jo naapuritkin, jos joku kerrostalossa yrittää myöhään illalla murtautua sisään. Ymmärrä pelon omakotitalossa, sillä pienestä asti pelkäsin aina, että ikkunan takana on joku ja säikyin ääniä. Pelkään edelleen, joten viihdyn enemmän kuin hyvin kerrostalossa, jossa kaikki kolahdukset yms. on ihanasti selitettävissä kanssa-asukkaiden aiheuttamiksi. En kuitenkaan käsitä, mistä tämä suuri pelkoni on lähtöisin...

      Lainaa

    35. Tulos: +14 (24 ääntä)
      Voi kuinka kaipaankaan lankapuhelinaikaa ja sitä että netti löytyi vain yrityksiltä tai rikkailta... Kun piti oikeasti mennä käymään jonkun luona että varmasti tiesi tämän olevan kunnossa. Ja samalla kirjoitan tätä älypuhelimesta...

      Lainaa

    36. Tulos: +8 (8 ääntä)
      Tämähän on nähty ennenkin: http://useitm.blogspot.fi/2010/04/our-connected-world.html Nykyaikaa. :-P

      Lainaa

    37. Tulos: -3 (3 ääntä)
      No tämä on kyllä varmasti huvittavin juttu koskaan. Sopisi melkeinpä johonkin komediaan, itse asiassa. Valitettavaa, mutta totta.

      Lainaa

    38. Tulos: -20 (22 ääntä)
      ako: Taustatietoja: Kyseinen Nea on aikaisemmin mm. säikähdellyt liikennemerkkejä pimeällä. Hänellä on tapana silloin tällöin laittaa tuon kaltaisia päivityksiä.
      Onko tämä Nea siis jotenkin älyllisesti kehitysvammainen? Onneksi en sanonut, mitä ajattelin. Olisi hävettänyt.

      Lainaa

    39. Tulos: +1 (1 ääni)
      Off topic: Miksi tuon Nean viestien alla on toi "seen by"? Saako ton nykyään yksittäiset käyttäjätkin omiin profiileihinsa? Kuka on nähnyt -toiminto on ryhmissä ollut jo hetken aikaa käytössä, mutta että tuleeko se aikajanoillekin? Höh, en ymmärrä.

      Lainaa

    40. miehetpuuta 16.11.2012 22:39
      Tulos: +10 (12 ääntä)
      Voi voi voi, kyllä ennen kaikki oli paremmin kun piti puusuksilla hiihdellä kiertokouluun naapurikylälle. Nykytekniikan käyttäminen ei ole varsinainen pakko, mikäli se noin paljon hiertää.

      Lainaa

    41. Tulos: +7 (9 ääntä)
      Itselläni ainakin on sellaisia läheisiä kavereita, tai ainakin bestis, joka yleensä kirjoittelee koko ajan kaikki mahdolliset asiansa facebookkiin. Sitten kun pariin päivään ei mitään romaaninkirjoitusta näy, alkaa ihan oikeasti huolestua (etenkin kun tällä on jonkinlaisia masennuskausia ja ryyppää&liikkuu itselleenkin vieraissa porukoissa ja ympäristöissä). Sikäli siis ymmärrän täysin, jos yhteydettömyydestä huolestutaan.

      Lainaa

    42. Tulos: +6 (6 ääntä)
      Hms: Off topic: Miksi tuon Nean viestien alla on toi “seen by”? Saako ton nykyään yksittäiset käyttäjätkin omiin profiileihinsa? Kuka on nähnyt -toiminto on ryhmissä ollut jo hetken aikaa käytössä, mutta että tuleeko se aikajanoillekin? Höh, en ymmärrä.
      Nean postaus on laitettu ryhmässä, ei omalle seinälle.

      Lainaa

    43. Tulos: +4 (4 ääntä)
      Kiitos oivi, selvensi. :)

      Lainaa

    44. Ratiritiralla 27.11.2012 5:14
      Tulos: +11 (13 ääntä)
      Jezz: Jestas. “Ruumis löytyi…” -kohta kieltämättä järkytti.
      Mä kans olin ihan kauhuissani tuossa kohden. D:

      Lainaa

    45. Tulos: +8 (8 ääntä)
      Ratiritiralla: Mä kans olin ihan kauhuissani tuossa kohden. D:
      Sama täällä D:

      Lainaa

    46. Tulos: +14 (16 ääntä)
      kiva: Tämä on juuri sitä nykypäivää. Jos ollaan saavuttamattomissa suunnilleen 6 tuntia, kaikki alkavat heti huolestua. Ihan päätöntä connectointipakkoa.
      Niin veikkaan kyllä että jos ennen vanhaankaan olis puhelussa sanottu mitä nea sanoi ja sen jälkee puhelu katkennut eikä 6 tuntiin mitään merkkejä koko henkilöstä ja vielä "huhu" että on löytynyt ojanpohjalta niin kyllä sillon olisi panikoitu ihan sama mikä ajankausi on kyseessä.

      Lainaa

    47. Tulos: -2 (6 ääntä)
      Mun mielestä toi oli jotenki sulosta :'D

      Lainaa

    Lue lisää

    Kommentoi

    Avatar

    Vastaa

    Nimikone

    Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

    Avainsanat: kateissa, kadonnut, tyttö, ääni