Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.
 • Uusimmat

 • Kategoriat

 • RSS Osaatko vastata? • Sivistys paistaa läpi

  Suurenna näkymä
  Sivistys paistaa läpi

  Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 134 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Tulos: +1237 (1247 ääntä)
   Täysi-ikäiset ihmiset.....

   Lainaa

  2. Ällön Fani -95 10.11.2012 2:46
   Tulos: +1293 (1321 ääntä)
   Ärsyttävän tyhmä tuo S-K.

   Lainaa

  3. Tulos: +1583 (1601 ääntä)
   En noista jätkistä tiedä, mutta ite mielummin annan koulutettujen kirurgien hoitaa mun leikkaukset, eikä sellasten jotka on oppinut tekemällä töitä.

   Lainaa

  4. Tulos: +635 (905 ääntä)
   Aleksi lukiolainen ja muut amiksia? ;D

   Lainaa

  5. Tulos: +733 (743 ääntä)
   Käsittämättömän epäselvää ulosantia. 3/5 pojista on koulutuksen tarpeessa, mä en ainakaan haluaisi jäädä fiksuudessa saappaan tasolle.

   Lainaa

  6. Tulos: +710 (728 ääntä)
   Aleksia lukuunottamatta nää muut kyllä vähän kuulostaisivat siltä etteivät olisi työelämässä ja tulot saadaan pääosin sossusta?? Melkein voisin olla varma, että ovat uhmaikäisiä Elämän kovan koulun oppilaita?

   Lainaa

  7. Tulos: +273 (285 ääntä)
   ei helvetti.. mistä näitä sikiää tähän maailmaan...!?

   Lainaa

  8. Tulos: +321 (331 ääntä)
   Kaikki oli hyvin, kunnes paikalle iskee tämä... S........ k? Joka kyllä on yhtä miellyttävän oloinen, kuin kirjoittamaansa tekstiä on miellyttävää lukea!

   Lainaa

  9. yötiäinen 10.11.2012 3:24
   Tulos: +491 (501 ääntä)
   Nää herrat on tainneet lintsata muutamalta pakolliselta kurssilta myös siinä Elämän kovassa koulussa.

   Lainaa

  10. Tulos: +290 (330 ääntä)
   Onko tämä minkä vuoksi veteraanit taistelivat?

   Lainaa

  11. Tulos: +386 (402 ääntä)
   Kaikki ne joiden profiileissa lukee opiskelun kohdalla "elämänkoulu". <3

   Lainaa

  12. Tulos: -121 (167 ääntä)
   Nyt kyllä haluttaisi tietää enemmän näistä ihmisistä. Sopivasti kyynisenä ihmisenä en usko, että ketään yhdellä kirkasotsaisella viestillä Fasessa käännytetään, mitä puolestaan Aleksi ensimmäisessä viestissään ilmeisesti yrittää. Ko. Aleksin viesti taas on aika otollinen kohde trolleille, ja veikkaisin S-k:ta enemmän trolliksi kuin aidoksi amisjuntiksi. Sen verran kovaa yritystä olen näkevinäni viesteissä, ja kalahan käy selvästi koukkuun.

   Lainaa

  13. Tulos: -47 (119 ääntä)
   Dot: Käsittämättömän epäselvää ulosantia. 3/5 pojista on koulutuksen tarpeessa, mä en ainakaan haluaisi jäädä fiksuudessa saappaan tasolle.
   V: En noista jätkistä tiedä, mutta ite mielummin annan koulutettujen kirurgien hoitaa mun leikkaukset, eikä sellasten jotka on oppinut tekemällä töitä.
   Ei mua niin ne kirurgit jotka ovat jo oppineet tekemällä työtä mut ne jotka vasta harjoittelevat...

   Lainaa

  14. Tulos: +133 (135 ääntä)
   Ei tämä voi olla totta.. ei noin pöljiä ihmisiä olekaan. Tulee todella epätoivoinen olo eikä tiedä mistä aloittaisi korjaamaan poikien juttuja :D

   Lainaa

  15. Tulos: +167 (169 ääntä)
   emilia: Kaikki ne joiden profiileissa lukee opiskelun kohdalla “elämänkoulu”. ♥
   voi emilia sä olet niin oikeassa :D jos joku näitä tyhjäntoimittaja tolloja yhdistää, niin juuri tuo "elämänkoulu" ! :D

   Lainaa

  16. Tulos: +68 (72 ääntä)
   Ei siis apua. Ahdistaa ihan nää tulevaisuuden tähdet. :(

   Lainaa

  17. Tulos: +313 (319 ääntä)
   Oon 27 ja koulunpenkillä ko ei opiskelu pentuna huvittanu. Tyhmästä päästä kärsii koko ruumis vielä mooonen vuoden jälkeenkin.

   Lainaa

  18. Tulos: +165 (167 ääntä)
   Kas, taas lisää uhmaikäisiä miehiä.

   Lainaa

  19. Tulos: +142 (146 ääntä)
   Sattuu päähän lukea tämmöstä. Urpot.

   Lainaa

  20. Tulos: +191 (197 ääntä)
   Kun ei aivot ja artikulointi riitä, niin pakko tapella. Ekasta Aleksin kommentista ajattelin, että onpas fiksu 18-vuotiaaksi, mutta sitten tosiaan tulikin hyvin todistetuksi, että kyllä todellakin on.

   Lainaa

  21. Tulos: +153 (157 ääntä)
   U2FsdGVkX182Z+ON9Dh1sq5CdiWlOXCm91pOluZ+LSQr5oUvYm+j+LrMW2vq9FIvqoHb238FsR+7WarDypXQbak5+Jv3wYSjWpQTvAqSMOm0e7rZI7eNMjCsv9GoZGDnQ+k5X4LlGx0P/QaOctjaW1PXQ+Q/aSTWRsHN2ZT1LNVljCZ2qhRRYrhdZdoEVW6hKX0LW778voNHSv9p+tqzENTlMb/2PCoaz8y3G2/GkWW+rV6A++8pmsL/D/5e3Qhm4WiYnF3HIgIUg7hu70KfiW1hEQJd3SXFDgAfUVfzRXLtZNFKDmoduLuTRTx9JxRO/sKljLlEriT5m2Y23/JxDlnLL0OJqRQEofL+QXXcCvzRXZqBJb8m0Ucv1Q6dG0pky6zTlsLhPtJKRkfogL/PqSzlT/OJiecAxgKhAw7uErw=

   Lainaa

  22. Tulos: +260 (264 ääntä)
   1. Mongerra kanssaihmiselle siansaksaa. 2. Kanssaihminen ei ymmärrä. 3. Lyö kanssaihmistä. 4. Profit!

   Lainaa

  23. Tulos: +141 (147 ääntä)
   Toi on kyllä totta, että s-k mikälie servas itte ittensä

   Lainaa

  24. Tulos: +97 (101 ääntä)
   Ei mahda koulukaan auttaa, nää taitaa olla menetettyjä tapauksia.

   Lainaa

  25. Tulos: -162 (268 ääntä)
   Minni: Aleksi lukiolainen ja muut amiksia? ;D
   En mitenkään puolustele noita, mutta toi oli törkee kommentti! Luuletko oikeest et kaikki amikset om tyhmempiä kuin lukiolaiset? Mulla on kaksoistutkinto niin ihan oikeest kyl niitten lukiolaisten taso on pikkusen alempan ku meiän. Ei niil oo mitää motivaatioo opiskeluun. Mut hienoo jos sul on noi kapee ajatusmaailma ettet oo yhtää viittiny miettiä tätä asiaa. Onneks olkoon.

   Lainaa

  26. Tulos: -29 (125 ääntä)
   Minni: Aleksi lukiolainen ja muut amiksia? ;D
   Minni lukiolainen, koska noin hauska amis läppä.

   Lainaa

  27. juhlarusakko 10.11.2012 10:17
   Tulos: +74 (84 ääntä)
   Taas kommenttien kulku meni niin että alkuperäisellä päivittäjällä ei ollu enää mitään tekemistä kommenttien kanssa... Eihän Juuso missään vaiheessa sanonut, että koulu olisi turhaa, vaan juttu piti päivittää statukseen jos koulu on perseestä?

   Lainaa

  28. Tulos: +47 (53 ääntä)
   Voi, että kun tyhmät ihmiset on persiistä. Tekis mieli huutaa kun ärsyttää niin paljon..

   Lainaa

  29. Tulos: +79 (81 ääntä)
   Facepalmasin S-k:n jutuille niin pahasti, että oli vaikeeta lukee tätä juttua loppuu asti :D

   Lainaa

  30. Tulos: +88 (90 ääntä)
   Ensimmäinen kerta kun oikeasti teki mieli itkeä ihmisten tyhmyydestä. Voi saatana nyt sentään.

   Lainaa

  31. Paskipyllerö 10.11.2012 10:37
   Tulos: +134 (146 ääntä)
   Kyllä mä vähän epäilen että nuo persereiät jotka jankuttaa on lopettaneet koulun peruskouluun. Tai vaihtoehtoisesti amiksia. Ikävä niputtaa yhteen, itse tällä hetkellä amiksella opiskelevana voin sanoa että voi jumalauta mitä paskantärkeitä rasvalenkkareita jotka ei osaa muuta kuin polttaa tupakkaa ja yrittää esittää kovaa. Koskee sekä mies- että naispuolisia opiskelijoita. Onneksi siellä on järkevääkin porukkaa niin ei tarvitse ennenaikaisesti harmaantua.

   Lainaa

  32. Tulos: -67 (81 ääntä)
   itsehän lopetin opiskelut koska rahat ei riittänyt. tässä maassa niin paskahomma opiskella ettei mittää juurta..

   Lainaa

  33. Tulos: -25 (85 ääntä)
   Miksi ihmeessä selkeästä "eh eh" -tason paskasta humoristiseksi tarkoitetusta päivityksestä pitää vetää herneet nenuun (Aleksi) , ja miksi nämä muut ovat niin tyhmiä? Sain Aleksin pätemisentarpeesta ja S-k:n kieliopista syövän.

   Lainaa

  34. Tulos: +55 (67 ääntä)
   juhlarusakko: Taas kommenttien kulku meni niin että alkuperäisellä päivittäjällä ei ollu enää mitään tekemistä kommenttien kanssa… Eihän Juuso missään vaiheessa sanonut, että koulu olisi turhaa, vaan juttu piti päivittää statukseen jos koulu on perseestä?
   Mulla ärsytti ihan hirveenä nuo "syyt", minkätakia ei sitä koulua kannata käydä. Selvästikin itse keksitty. Ketjukirjeetkin ovat parempia ku tuon "rovaniemi on lapissa"- tyyppiset.

   Lainaa

  35. Tulos: +135 (141 ääntä)
   Hahahaaa :D ps Ilman "koulunörttejä" ei olisi nettiä, tietokonetta, televisiota, kännyköitä vaan vain vetoisia hökkeleitä ja mahdollisesti nuotio ja puukeihäät

   Lainaa

  36. Tulos: +28 (32 ääntä)
   juissi94: Minni lukiolainen, koska noin hauska amis läppä.
   Luultavasti niin, mutta sinä pemolainen?

   Lainaa

  37. Tulos: +125 (131 ääntä)
   Siis S.K ei trollannu vaikka ehkä sillai vois luullakkin.. Olin peruskoulus hänen kanssa 3v samal luokalla ja voin sanoo et hää on oikeesti noi tyhmä. Se oli enemmä pois koulusta kui koulussa.

   Lainaa

  38. Tulos: +88 (106 ääntä)
   Amis: En mitenkään puolustele noita, mutta toi oli törkee kommentti! Luuletko oikeest et kaikki amikset om tyhmempiä kuin lukiolaiset? Mulla on kaksoistutkinto niin ihan oikeest kyl niitten lukiolaisten taso on pikkusen alempan ku meiän. Ei niil oo mitää motivaatioo opiskeluun. Mut hienoo jos sul on noi kapee ajatusmaailma ettet oo yhtää viittiny miettiä tätä asiaa. Onneks olkoon.
   mun käsittääkseni kaksoistutkinnossa sä oot tavallaa yhtä lukiolaine ku amiski.. että hauku vaa ihteäs.. ja amikset on keskimäärin sivistymättömämpiä ku lukiolaiset. ei ne käy historiaa neljää pakollista kurssia ja tiiä mitä suomessa on tapahtunu ja maailmalla muutenki. toki on niitä fiksuja poikkeuksia mutta melko lailla amiksessa keskitytää vaa niihi tulevan ammatin saloihi. ja lukiossaki on urpoja, sitä en kiellä.

   Lainaa

  39. Yli öpistö hörhö 10.11.2012 11:33
   Tulos: +27 (29 ääntä)
   Voi hyvä elämä

   Lainaa

  40. Tulos: +83 (87 ääntä)
   Nyt mä oon entistä varmempi, että koulutus kannattaa...

   Lainaa

  41. Tulos: +72 (78 ääntä)
   Aika pitkällehän sitä pärjää, jos tietää maantiedosta vain että Rovaniemi on Lapissa ja biologiasta vain että pupulla on korvat.

   Lainaa

  42. Tulos: -34 (42 ääntä)
   Decadentus: Nyt kyllä haluttaisi tietää enemmän näistä ihmisistä. Sopivasti kyynisenä ihmisenä en usko, että ketään yhdellä kirkasotsaisella viestillä Fasessa käännytetään, mitä puolestaan Aleksi ensimmäisessä viestissään ilmeisesti yrittää. Ko. Aleksin viesti taas on aika otollinen kohde trolleille, ja veikkaisin S-k:ta enemmän trolliksi kuin aidoksi amisjuntiksi. Sen verran kovaa yritystä olen näkevinäni viesteissä, ja kalahan käy selvästi koukkuun.
   Toi S-K on maalaisjuntti enemmä ku amisjuntti.

   Lainaa

  43. Tulos: +23 (29 ääntä)
   Hyvä aleksi :D PROPSIT !!!

   Lainaa

  44. Tulos: +56 (64 ääntä)
   Tämmöset ihmiset nostaa arvostuksen lukioa kohtaan kattoon. Vitun idiootteja elämänkoululaisia nuo, varsinkin S-K.

   Lainaa

  45. Tulos: +126 (128 ääntä)
   U2FsdGVkX19BH0UG9oTYh6XtcIBmVChXSXQ8/wG8V28DfGrjXYz5gzOm6LV+XXX99nFyNdOkQ6uL/eNMbcmMMKq/DtoDI/uaewwjnw6Vp6EvIdXig1ICPBMGCnSXKDAfMEnpmnzrN1LjZ0/g5+tNb4uOM1EoeP2dBRScgihGBfhK2i/M6FieEMQe6N4Al+fN

   Lainaa

  46. Tulos: +108 (118 ääntä)
   Pakko vain huomauttaa, ettei Aleksin teksti ole kirjakieltä nähnytkään - mutta toisaalta, onko ihmekään, jos henkilö, joka ei edes hallitse oikeinkirjoitusta, pitää sitä kirjakielenä?

   Lainaa

  47. Tulos: +43 (51 ääntä)
   oon käyny elämän koulöum!!!!!!

   Lainaa

  48. Tulos: +79 (103 ääntä)
   "En ymmärrä, siis lyön". Perussettiä amiksilta.

   Lainaa

  49. Tulos: +102 (104 ääntä)
   Mun mielestä näissä "koulu on paskaa" valituksissa on aina parasta se, että ei yhtään ajatella mistä jutut ovat tulleet. Se että sä pystyt valittamaan facebookissa koulun turhuudesta sekä youtuben, äidinkielen, laskimen ja google-kääntäjän erinomaisista koulun korvaavista ominaisuuksista, niin jonkun on oikeasti pitänyt käydä ihan hitosti koulua ennen kuin tietokoneet ja niiden sovellukset on keksitty. Kuitenkin kaikki matematiikkaan ja erilaisiin algoritmeihin perustuvat systeemit ovat vaatineet runsaasti kehitystä ja ajattelua. Se koulu vaan on siitä hyvä, ettei tarvitse sitten lähteä keksimään itse ihan kaikkea alusta asti. Hienosti noihin koulutuksen aikaansaannoksiin, niin tekniikan kuin vaikka terveydenhuollonkin puolella sit kuitenkin tukeudutaan, vaikka niiden saavuttamiseen johtanut prosessi onkin ollut turha ja sen sijaan olis kannattanut "mennä duuniin".

   Lainaa

  50. Tulos: +63 (73 ääntä)
   Eikös novelle ole hiilihapotettua? Tietääkseni pelkästä vetyoksidista ja sitruunasta ei tule novellea.

   Lainaa

  51. Tulos: -113 (119 ääntä)
   Aleksi itkee kieliopista ja muusta, mutta käyttää "servasit" -sanaa, juuh okei.

   Lainaa

  52. Tulos: +42 (42 ääntä)
   Ellei tuo nimi S-k ole FMTeamin lyhentämä (? tunnistettavuuden vuoksi) niin epäilen suuresti, ettei kyseinen henkilö välttämättä osaa edes kirjoittaa nimeään, vaan lyhentää sen suosiolla coolisti äs-kooksi.

   Lainaa

  53. Tulos: +78 (80 ääntä)
   Turhake: Aleksi itkee kieliopista ja muusta, mutta käyttää “servasit” -sanaa, juuh okei.
   Ehkäpä juuri siksi, että S-k:kin asian ymmärtäisi.

   Lainaa

  54. Tulos: +50 (50 ääntä)
   Aleksille pointist ! .. ja mitä noihin muihin tulee ni oli kyl ärsyttävää edes lukea niide kirjotuksia pelkästään kirjotusvirheiden takia, puhumattakaan sen sisältämästä asennevammasta :D

   Lainaa

  55. Lukiolainen kyl mut... 10.11.2012 14:50
   Tulos: +81 (83 ääntä)
   Sit kun viel ottaa huomioon et kouluahan se amiskin on... Nää lukio vs amis keskustelut on ihan turhaa kinasteluu, molempii tarvitaan, mut jos tosiaan ihan ilman koulutust uskoo pärjäävänsä ni sit ei kyllä oo ihan se penaalin terävin kynä.

   Lainaa

  56. Tulos: +38 (42 ääntä)
   No joo onhan Aleksillakin noita kirjoitusvirheitä mutta eipä sillä, tästä poppoosta näkyy olevan kuitenkin se terävin kynä. Ja suoraan sanotuna vaikuttaa itekkin suht lapselliselta jossain määrin, mutta jätkä on kumminkin vasta 18 eli toisaalta on turha syyttää nuorta siitä että hän käyttäytyy kuin nuori, ja ainakin hänellä tuntuisi olevan sen verran järkeä päässä että varmasti vielä kehittyy tuosta. Ja ei ole todellakaan yhtä lapsellinen kuin nuo muut.

   Lainaa

  57. Tulos: +50 (54 ääntä)
   En edes viitsi sanoa, että S-K käyttäytyy kuin nelivuotias, koska se olisi loukkaus nelivuotiaita kohtaan. Ihan saakelin urpo äijä :D

   Lainaa

  58. Tulos: +64 (64 ääntä)
   Ajatella että tämän s-k:n kaltaisille arjen sankareille annetaan äänioikeus :I

   Lainaa

  59. Tulos: +7 (35 ääntä)
   Jotenkin käy Aleksia sääliksi, kun joutuu yksin pitämään koulutuksen puolia. Taitaa olla vaihteeksi kyseessä tämä iänikuinen kädenvääntö amis vs. lukio, mikä omasta puolestani voitaisiin jo unohtaa :/ Onhan ammattikoulukin aika kovaa opiskelua, mutta se vain mielletään helpommaksi.

   Lainaa

  60. Tulos: +15 (19 ääntä)
   Siis onko noi oikeesti täysikäsiä?

   Lainaa

  61. Tulos: +75 (75 ääntä)
   Pahiten nauratti kyllä 100:00 :D Oikein piste iin päälle.

   Lainaa

  62. Tulos: +72 (72 ääntä)
   S-k on niin tyhmä, että se tunkee haarukan pistorasiaan ja kylpee leivänpaahtimen kanssa ja lopettaa vasta sitten, kun tulee pipi. Sama henkilö varmaan kyseenalaistaa käsien pesun numero kakkosen jälkeen, ja syö keltaista lunta vaan, koska sitä on joskus kielletty tekemästä niin. Todennäköisesti S-k kuolee joskus siihen, kun kaveri yllyttää juomaan lasinpesunestettä kahden euron panoksella. Tyhmät ovat syntyneet tyhmiksi ja pysyvät tyhminä kuolemaansa saakka. Mikään koulutus tai yleissivistys ei näiden pässinpäiden päähän uppoa, ja niiden ensimmäiset sanat ovat "homo", "k-rpä" ja "tissit". Niillä pärjääkin yläasteen loppuun asti, jonka jälkeen sanavarastoon liittyvät "turpaanveto" ja "anna p-llua".

   Lainaa

  63. Tulos: +9 (35 ääntä)
   Zira: Siis onko noi oikeesti täysikäsiä?
   Harvemmin täysi-ikäiset ovat fiksuja, päinvastoin. Ihan samalla tasolla muiden teinien kanssa, ainoa ero on, että saavat läträtä alkoholin kanssa laillisesti. Eikä muuten tarvitse yhdenkään "täysi-ikäisen" tulla tähän sanomaan, että "älä yleistä", koska muutama poikkeus vain vahvistaa sääntöä. Teinit ovat tyhmiä, muutamia onnekkaita poikkeuksia lukuunottamatta. Yleensä nämäkin vaan ovat aika lapsellisia ja elämästä mitään tietämättömiä, mutta ainakaan eivät päästele suustaan tällaisia tyhmyyksiä. Hyvä puoli on siinä, että muutaman vuoden päästä näistä kasvaa ihan kelpo yksilöitä. S-k:n kaltaisia umpiluusereita lukuunottamatta.

   Lainaa

  64. lukiohinttari 10.11.2012 18:22
   Tulos: +30 (38 ääntä)
   Tuli väkisinkin mieleen kokoomusnuorten tuleva ex puheenjohtaja ja lausunnot huonomman aineksen lisääntymisestä...

   Lainaa

  65. Tulos: -5 (15 ääntä)
   Aika paljon sensuroitu alkuperäsestä keskustelusta.

   Lainaa

  66. Tulos: +39 (39 ääntä)
   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

   Lainaa

  67. Pallosalama 10.11.2012 21:11
   Tulos: +25 (25 ääntä)
   Olen menettänyt toivoni ihmisiin. Ei jumalauta mistä näitä sekasikiö paskoja tulee?

   Lainaa

  68. miinaharava 10.11.2012 22:51
   Tulos: -17 (45 ääntä)
   Ei tuo Aleksikaan mikään neropatti oo, heti vertaamassa vammaiseen, jos joku ei osaa kirjoittaa kieliopillisesti oikein. Melkoinen loukkaus vammaisia kohtaan.

   Lainaa

  69. Tulos: -12 (24 ääntä)
   kaikki oli yhtä vituttavii -.-'

   Lainaa

  70. Tulos: +26 (34 ääntä)
   Aivan helvetin hienoa. Tällaisten ihmisten toimeentulo- ja työttömyystukia maksan kovalla työllä hankkimistani tuloista. Tehkää hyvät ihmiset meille palvelus ja 1) menkää töihin tai edes sentään 2) älkää herranjestas hedelmöittäkö lisää idiotismia tähän maailmaan.

   Lainaa

  71. Tulos: +37 (47 ääntä)
   öhöm joo mä en oikeesti käsitä tota amisten uhoomista siitä kuinka lukio on perseestä ja ei siitä saa työtä ja plaa plaa plaa. Itsepähän ovat amiksensa valinneet ja jos se sopii heille ja on heidän unelma ammatinsa niin mikä ongelma siinä on, jos joku muukin haluaa ammatiin johon pääsee vain lukion kautta niin mitä se amisten persettä kutittaa. :D Sitä paitsi en ole oikeastaan tavannut montaakaan lukiolaistajoka oikeasti pitäisi amista huonona joten koko lukiolaisten dissaaminen kuulostaa minusta pelkältä katkeruudelta, jossa taas ei ole mitään järkeä jo amis ja lukio ovat yhtäläiset :D Amiksessa ei oo muuta vikaa ku hemmetin lapselliset opiskelijat -.- (kyllä, yleistän)

   Lainaa

  72. Tulos: +27 (27 ääntä)
   en se minäkää koulusta tykänny mutta pakkoha se oli käyä että voi elämässä jotaki tehä. nyttenkö aattelee nii jos pääsis ajassa taaksepäi nii kävisin sen 8 ja 9 luokan kunnolla.

   Lainaa

  73. Tulos: +24 (32 ääntä)
   ETC: Toi S-K on maalaisjuntti enemmä ku amisjuntti.
   Se missä sä kasvat ei vaikuta sun opiskeluihin, se vaikuttaa vaan elämänkuvaan ja kroppaan. Ite oon maalta ja tahtosin sanoa että S-K vastaa melkolailla mun stereotyyppistä kuvaa kaupunkilaisnuoresta, mutta veikkaan että kaupungeissa asuu viisaitakin nuoria. Tyhmiä löytyy kaikkialta, ne on tyhmiä koska ne on tyhmiä, ei siksi että ne nyt nimennomaan on jossain tietyssä paikassa kasvatettu.

   Lainaa

  74. LakuPastilli 11.11.2012 3:41
   Tulos: +5 (21 ääntä)
   Minni: Aleksi lukiolainen ja muut amiksia? ;D
   Jotenki toi tuli miunki mielee :D

   Lainaa

  75. Tulos: +24 (28 ääntä)
   Apua! Jossain vaiheessa nää kaverit tajuaa, ettei töitä tai rahaa saa ilman koulutusta, ja keksii pyöräyttää pari lasta maailmaan jonkun kohtalontoverin kanssa. Rahantulo turvattu taas muutamaks vuodeks eteenpäin.. Muutaman tälläsen tapauksen tiedän, kun on amis jääny kesken ja kaksvitosena neljäs lapsi tulossa..

   Lainaa

  76. Tulos: +29 (31 ääntä)
   Ei herranjestas että on tyhmiä ihmisiä olemassa.. Sitä ollaan niin aikuista ku on 18 täytetty ja kuukausi oltu töissä jossain hikisellä euromasterilla apupoikana...

   Lainaa

  77. Tulos: +35 (39 ääntä)
   Aleksi ootko sinkku? ;)

   Lainaa

  78. Vami Sanhatalo 11.11.2012 9:21
   Tulos: -22 (42 ääntä)
   Menispä joku Pekka-Eric paikalle ja lahtais nuo

   Lainaa

  79. Tulos: +57 (63 ääntä)
   Tämä ammattikoululaisten argumentti "lukiolaisilla ei oo mitään ammattia kun ne pääsee pois lukiosta nönnönnöö". Eihän se pointti nyt herrajumala ole lukion jälkeen jäädä kotiin odottelemaan että joku hakee töihin, vaan lukio on jatkokoulutukseen valmentava oppilaitos. Yleissivistävä. Että tietäisi jostain jotakin, joskus, ja voisi sitten yliopistossa, ammattikorkeassa tai vaikka ammattikoulussa sitten myöhemmin perehtyä haluamaansa alaan. Tämä, että lukiosta jatketaan muihin oppilaitoksiin oppimaan sitä ammattia jne., ei useimmille ammattikoululaisille ole vieläkään valjennut. Tästä johtuen he kokevat voivansa irvailla lukiolaisten kustannuksella. Ja yleensä tämä keskustelu lähtee nimenomaan jonkun aggressiivisen ammattikoululaisen aloitteesta liikkeelle... Useimmiten kovin aggressiivisen sanailun kautta. Voi hyvää päivää.

   Lainaa

  80. hermot menee 11.11.2012 10:21
   Tulos: -2 (18 ääntä)
   : mun käsittääkseni kaksoistutkinnossa sä oot tavallaa yhtä lukiolaine ku amiski.. että hauku vaa ihteäs.. ja amikset on keskimäärin sivistymättömämpiä ku lukiolaiset. ei ne käy historiaa neljää pakollista kurssia ja tiiä mitä suomessa on tapahtunu ja maailmalla muutenki. toki on niitä fiksuja poikkeuksia mutta melko lailla amiksessa keskitytää vaa niihi tulevan ammatin saloihi. ja lukiossaki on urpoja, sitä en kiellä.
   No voisiko jo ihan siellä peruskoulussa sitten tehdä jotain muuta kuin käydä nukkumassa tunnilla? Meillä on muka maailman mahtavin koulutusjärjestelmä mutta pakollisesta osiosta selvinneeltä ei näköjään luonnollisestikaan odoteta edes äidinkielensä kirjoitustaitoa eikä tietoa mitä Suomessa ja maailmalla tapahtuu tai on tapahtunut? Nyt alan jo minäkin olla sitä mieltä että koulu on hukkaanheitettyä aikaa, ja se on aivan sama minkä laitoksen tunneilla käyt nukkumassa. On se merkillistä miten meitä ennen kaikilla ihmisillä ei ole ollut mahdollisuutta eli varaa opiskella aikoinaan kuin nykyisen peruskoulun verran, ei pääsyä näin monipuolisiin tietolähteisiin, ei yhtä paljon aikaa käytettävissä asioiden seuraamiseen tai vaikkapa ihan fiktiivisen kirjallisuuden lukemiseen kun kotonakin on ollut tekemistä koulun lisäksi, mutta osaavat kuitenkin suurin osa edes herranjestas suomea?!?!??!

   Lainaa

  81. Tulos: +26 (28 ääntä)
   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

   Lainaa

  82. Tulos: +26 (30 ääntä)
   Mojo: Aleksi ootko sinkku?
   Eikö selvinny tuosta S-K kommentista "HOMMAA MUIJA LUUSERI" :D

   Lainaa

  83. Tulos: -4 (22 ääntä)
   V: En noista jätkistä tiedä, mutta ite mielummin annan koulutettujen kirurgien hoitaa mun leikkaukset, eikä sellasten jotka on oppinut tekemällä töitä.
   Voi luoja. Todellisia Suomen tulevaisuuden toivoja! Mutta V, vähän huono esimerkki. Toki kirurgit ovat lukeneetkin paljon, mutta tuo työ opitaan nimenomaan vain ja ainoastaan tekemällä. Kokeneempi kirurgi opastaa ja aloittelija aluksi katsoo ja sitten tekee. Usein käy jopa niin, ettei taitava kirurgi enää muista mistään teorioista mitään (eli siitä mitä koulunpenkillä on opetettu) vaikka olisi ihan hemmetin hyvä leikkuutyössään.

   Lainaa

  84. Tulos: +12 (16 ääntä)
   Tämä on vielä kauheampaa: "Näin cheerleading korvaa koulun: - matikka: lasket kuinka monta päivää kisoihin. - englanti ja muut kielet: kansainvälisissä kisoissa tarvitset muitakin kieliä kun suomea. - musiikki: opit kisamusiikin ulkoa. - historia: miehet aloittivat cheerleadingin - liikunta: mikä siinä ei olisi liinkuntaa? - ekologia: joukkuekaverisi ovat apinoita. - käsityöt: korjaa oma pukusi. - uskonto: usko pohjiisi/ nousijaasi. - terveystieto: voit olla varma siitä, että aina sattuu ja tapahtuu. Miksi me enää käydään koulua?! Lisää seinällesi jos olet samaa mieltä :)"

   Lainaa

  85. Tulos: +3 (7 ääntä)
   Juuso: iältään noin 14v. S-K, iältään vielä 17. Idiootteja molemmat.

   Lainaa

  86. Tulos: +11 (11 ääntä)
   Decadentus: Nyt kyllä haluttaisi tietää enemmän näistä ihmisistä. Sopivasti kyynisenä ihmisenä en usko, että ketään yhdellä kirkasotsaisella viestillä Fasessa käännytetään, mitä puolestaan Aleksi ensimmäisessä viestissään ilmeisesti yrittää. Ko. Aleksin viesti taas on aika otollinen kohde trolleille, ja veikkaisin S-k:ta enemmän trolliksi kuin aidoksi amisjuntiksi. Sen verran kovaa yritystä olen näkevinäni viesteissä, ja kalahan käy selvästi koukkuun.
   Voin sanoa että ihan oikea juntti on :)))

   Lainaa

  87. Tulos: -10 (12 ääntä)
   Axu: Ehkäpä juuri siksi, että S-k:kin asian ymmärtäisi.
   Itsehän jouduin googlettamaan koko sanan tarkoituksen, ei tuollaiset jonnesanat oikein muuten selviä itelle.

   Lainaa

  88. Tulos: +28 (28 ääntä)
   Aika surullista, kun jotkut ei osaa edes omaa äidinkieltään kirjoittaa ymmärrettävästi.. oO Ja kyl mä ainakin ottaisin mieluummin poikaystävän/miehen joka osaa kirjoittaa ja ajatella, eikä vaan uhota. =)

   Lainaa

  89. Tulos: +18 (28 ääntä)
   Kun joku tekee muka-hauskan statuspäivityksen ja joku peppukipeä kirjoituksiaan hiova kaveri tarttuu siihen. Josta sitten vähän jälkeenjäänyt metsien kasvatti saa kipinän. Niin se ei tarkoita automaattisesti LUKIO VS AMIS Olette viisaita sitten kun ymmärrätte, että teidän menestyksenne ja tulevaisuutenne petaa ihan muut asiat kuin toisen asteen koulutus.

   Lainaa

  90. Tulos: +36 (36 ääntä)
   "En ymmärrä yhtään mistä puhut, haluatko turpaan?

   Lainaa

  91. Rappion Apostoli 12.11.2012 9:44
   Tulos: +17 (25 ääntä)
   emilia: Kaikki ne joiden profiileissa lukee opiskelun kohdalla “elämänkoulu”. ♥
   Tarkoitit varmaan "elämän koulu"?

   Lainaa

  92. Tulos: +15 (15 ääntä)
   Lukio oli jännä paikka, vaikka se välillä päähän ottikin. Olipa ainakin tekemistä päivittäin, haha.

   Lainaa

  93. Tulos: +3 (7 ääntä)
   rlahti: Juuso: iältään noin 14v. S-K, iältään vielä 17. Idiootteja molemmat.
   Juuso on kyllä 16 :)

   Lainaa

  94. Tulos: +7 (11 ääntä)
   Rupee sitten kaduttaa ku Aleksi ajelee uudella autolla ja vuokraa ite asuntoo jossain keskustass + tulevaisuudessa yliopistot ja ulkomaat, ja Juuso siivoo vessoi ja menee paskaa kämppää bussil, unelmissa "loma" ruotsin laivall. Nii monet "kovikset" näin pari vuotta yli 18ve tulee sanoo et "vitsi et ois pitänyt olla lusimatt tuntei miten sulla menee kaikki niin hyvi ain" no miksiköhän..

   Lainaa

  95. ............ 13.11.2012 5:09
   Tulos: +17 (21 ääntä)
   Siansaksalla kirjoitetusta kinastelusta koulun turhuudesta saadaan sujuvasti pystyyn keskustelu "amis vs. lukio" koska on kaikille aivan selvää että kirjoitustaito opitaan vasta toisen asteen koulutuksessa, tarkemmin sanottuna lukiossa, vaikka sen opettelu aloitetaan jo 10 vuotta aikaisemmin. Suomi, yksi Pisa-tutkimuksen voittajamaita vuodesta toiseen. Wohoo! Keep up the good work!

   Lainaa

  96. Tulos: -6 (14 ääntä)
   kgfdghjbkl: Rupee sitten kaduttaa ku Aleksi ajelee uudella autolla ja vuokraa ite asuntoo jossain keskustass + tulevaisuudessa yliopistot ja ulkomaat
   Tässä sinun mielikuvitus tulevaisuudessasi siis pääset lukiosta ja hankit itsellesi työn jolla on varaa ostaa uusi auto, kaksi kämppää (se toinen vuokralle, kuten kerroit) ja sitten tulevaisuudessa voit miettiä opiskelua yliopistossa. Mikäköhän tuo unelmatyösi on suoraan lukion jälkeen? Ei kannata puhua siitä Siwassa, muuten joku toinen vain lukiosta valmistunut voi viedä sen tulevaisuuden sinulta. + Sinä tulevaisuuden korkeakoulutettu voisit myös miettiä vähän mitä syöt muiden eliittitovereidesi kanssa jos tarvitset näin monia ammattikouluja ja niiden kasvatteja vain siivoamaan vessoja. Villi tarina, Hermanni

   Lainaa

  97. Tulos: +2 (12 ääntä)
   saivar: Kun joku tekee muka-hauskan statuspäivityksen ja joku peppukipeä kirjoituksiaan hiova kaveri tarttuu siihen. Josta sitten vähän jälkeenjäänyt metsien kasvatti saa kipinän. Niin se ei tarkoita automaattisesti LUKIO VS AMIS Olette viisaita sitten kun ymmärrätte, että teidän menestyksenne ja tulevaisuutenne petaa ihan muut asiat kuin toisen asteen koulutus.
   Aamen. Minä kävin amiksen ja menin yliopistoon. Nyt neljättä vuotta täällä, ensi vuonna aloitan maisterin kirjoittamisen. Amikseen meneminen ei liittynyt mitenkään älykkyyteen, vaan motivaatioon, jota ei 15-vuotiaalla minällä hirveästi ollut.

   Lainaa

  98. Tulos: -7 (13 ääntä)
   Tässähän siis oikeasti mokasivat kaikki. Aleksikaan ei satasen älykkyysosamäärältään tajua olevansa tyhmä tavis.

   Lainaa

  99. Tulos: +14 (16 ääntä)
   "Ugh, sinä et tajuta minua koska minä ei osata puhua, minä löydä sinua! Urrh!"

   Lainaa

  100. Tulos: +4 (4 ääntä)
   saivar: Tässä sinun mielikuvitus tulevaisuudessasi siis pääset lukiosta ja hankit itsellesi työn jolla on varaa ostaa uusi auto, kaksi kämppää (se toinen vuokralle, kuten kerroit) ja sitten tulevaisuudessa voit miettiä opiskelua yliopistossa. Mikäköhän tuo unelmatyösi on suoraan lukion jälkeen? Ei kannata puhua siitä Siwassa, muuten joku toinen vain lukiosta valmistunut voi viedä sen tulevaisuuden sinulta. + Sinä tulevaisuuden korkeakoulutettu voisit myös miettiä vähän mitä syöt muiden eliittitovereidesi kanssa jos tarvitset näin monia ammattikouluja ja niiden kasvatteja vain siivoamaan vessoja. Villi tarina, Hermanni
   Eipähän tässä amiksesta puhuttu mitään, kyseessä oli lähinnä koulutuksen ja tunneillla nukkumisen vastakkainasettelu. Nappaa herne pois nenästä ja elämä jatkuu mukavammin. Molemmilla koulutusaloilla saa kyllä duunia kun tekee sen eteen hommia. Peruskoulun paperit on ne, joilla ei pitkälle pääse (yleensä). Alku on kyllä vähän typerästi sanottu, oletan että tarkoitus oli ensin käydä se yliopisto ja sitten vasta ajella autoilla. Ei ainakaan minun tuillani/palkoillani hirveästi mitään osteta, juuri saa bensat itseäni vanhempaan kotterooni elämisen lisäksi. (Ennen pakollista ryyppäysneuvo: en juo usein alkoholia ja silloinkaan humalahakuisesti, vaikka teekkari olenkin.)

   Lainaa

  101. Tulos: +3 (3 ääntä)
   Syöpä kyllä tuli ja paha D:

   Lainaa

  102. Tulos: 0 (8 ääntä)
   V: En noista jätkistä tiedä, mutta ite mielummin annan koulutettujen kirurgien hoitaa mun leikkaukset, eikä sellasten jotka on oppinut tekemällä töitä.
   Ei kirurgiaa kirjoista opita, vaan tekemällä, mutta toki lääkärillä täytyy teoriatietokin olla hallussa.

   Lainaa

  103. pesservisser 13.11.2012 21:54
   Tulos: -2 (8 ääntä)
   Taidettaisi tarvita pakollinen huumorikurssi kouluihin. Erityisen huolestuttavaa on, että myös feissairmokien kommentoijat otttivat tosissaan aloituksen, sen sijaan että olisivat ihmetelleet noita tosikkokommentteja. Minua huolestuttaa eniten se, että nuoriso ottaa tosissaan ihan kaiken mitä jossain lukee.

   Lainaa

  104. pesservisser 13.11.2012 21:58
   Tulos: -3 (9 ääntä)
   saivar: Kun joku tekee muka-hauskan statuspäivityksen ja joku peppukipeä kirjoituksiaan hiova kaveri tarttuu siihen. Josta sitten vähän jälkeenjäänyt metsien kasvatti saa kipinän. Niin se ei tarkoita automaattisesti LUKIO VS AMIS
   Lähipiirin nuori mies, joka käy molempia viimeistä vuotta ns. kolmoistutkintoa, lukion päästötordistus, lakki ja amiksen päästötodistus tavoitteena, vastaa aina noihin että käykää ensin itse molemmat ja verratkaa vasta sitten. Muttta se, että ottaa aloituksen tosissaan, huhhuh - ei kukaan fiksu tuota tosissaan ota. Käykää lisää kouluja, varsinkin elämänkoulua.

   Lainaa

  105. Tulos: -1 (1 ääni)
   Shour: Eipähän tässä amiksesta puhuttu mitään, kyseessä oli lähinnä koulutuksen ja tunneillla nukkumisen vastakkainasettelu. Nappaa herne pois nenästä ja elämä jatkuu mukavammin. Molemmilla koulutusaloilla saa kyllä duunia kun tekee sen eteen hommia. Peruskoulun paperit on ne, joilla ei pitkälle pääse (yleensä). Alku on kyllä vähän typerästi sanottu, oletan että tarkoitus oli ensin käydä se yliopisto ja sitten vasta ajella autoilla. Ei ainakaan minun tuillani/palkoillani hirveästi mitään osteta, juuri saa bensat itseäni vanhempaan kotterooni elämisen lisäksi. (Ennen pakollista ryyppäysneuvo: en juo usein alkoholia ja silloinkaan humalahakuisesti, vaikka teekkari olenkin.)
   Ei kukaan ole herneitä nenään ottanutkaan, mutta a) tämä on huumorisivusto b) tämä on huumorisivusto internetissä Tämän vuoksi yritin vähän kärkevämmin lähteä puhkomaan tuota (luultavasti) varhaisteinin korkeakoulu kuplaa. Siitä paistoi naiviuus ja länsimaalaisille tuttu tapa mitata menestystä (elämäniloa) esineillä ja rahalla. Luultavasti haluat tulkita tämänkin väärin. Käsitellään jo vähän liian isoja asioita näin pienellä tekstimäärällä.

   Lainaa

  106. pesservisser 13.11.2012 22:03
   Tulos: +2 (4 ääntä)
   pesservisser: Taidettaisi tarvita pakollinen huumorikurssi kouluihin. Erityisen huolestuttavaa on, että myös feissairmokien kommentoijat otttivat tosissaan aloituksen, sen sijaan että olisivat ihmetelleet noita tosikkokommentteja. Minua huolestuttaa eniten se, että nuoriso ottaa tosissaan ihan kaiken mitä jossain lukee.
   Lisään vielä, etttä ei tuo nyt ehkä niin hirveän hauska ole, mutta silti, kyllä sitä saa nauraa partaansa näille, jotka ottavat tuollaisen tosissaan..

   Lainaa

  107. Tulos: -11 (15 ääntä)
   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

   Lainaa

  108. aika paljon syöpäläisiä 14.11.2012 5:29
   Tulos: +2 (8 ääntä)
   hilleri: Syöpä kyllä tuli ja paha D:
   Jaha, nuoriso on näemmä keksinyt uuden sanan....

   Lainaa

  109. Tulos: +1 (5 ääntä)
   Provo osuu ja uppoaa. Ainoa joka hoitaa homman kotiin on Joni.

   Lainaa

  110. Tulos: +9 (9 ääntä)
   Hssujsjd: Eikös novelle ole hiilihapotettua? Tietääkseni pelkästä vetyoksidista ja sitruunasta ei tule novellea.
   Divetyoksidista.

   Lainaa

  111. Common Sandpiper 14.11.2012 16:43
   Tulos: +6 (6 ääntä)
   Mikään ei ole epäseksikkäämpää kuin tyhmä mies. S-K vaikka näyttäisit Alexander Skarsgårdilta niin ei kiitos. Kukaan ei jostain ihmeen syystä ole puuttunut tähän suureen epäkohtaan: "ai niin sä oot britti joten et kelpaa kuin venäläisille"!??!!??? Milloin näin on käynyt? Milloin meistä kuivaa huumoria ja hyviä käytöstapoja arvostavista naisista tuli friikkejä? Ja tää poika vielä asuu Suomessa ja puhuu kieltä jo valmiiksi. Taitaa tuo asuinpaikka (veikkaan pieni kunta Itä-Suomessa... Nurmes?) olla ainoa tekijä siinä miksi Aleksi on vielä sinkku...

   Lainaa

  112. Tulos: +7 (11 ääntä)
   ETC: Toi S-K on maalaisjuntti enemmä ku amisjuntti.
   Sinä oot ihan vaan juntti :D Termi maalaisjuntti kuvaa milestäni stereotypista pienviljelijää joka pukeutuu pelkkiin haalareihi, kumisaappaaisiin ja heinähattuun ja pureskelee vehnänkortta. Helkutin harvinainen tapaus jopa ihan missä tahansa korvessa. Amisjuntti taas on juuri tuollainen urpo joka menee amikseen ehkä pelkästään siitä syystä että jonnekkin on pakko mennä. Äärimisjuntin tunnistaa jvaatetuksesta ja lippiksestä jonka lippa on rutistettu kusikourulle. En sano että kaikki ammattikoulua käyvät ovat idiiotteja/urpoja, mutta lets face it, selkeästi suurin osa suuren luokan idiooteista kerääntyy pakostakin amikseen koska älyukkyys ei riitä lukioon, vaikka lukioon ei loppujen lopuksi hirveästi aivoja tarvitsekaan. Lukioonkin tulee idiootteja, mutta ne lopettavat lukion eka vuonna lähes aina.

   Lainaa

  113. Ratiritiralla 14.11.2012 19:30
   Tulos: 0 (2 ääntä)
   Kauheita penskoja. :(

   Lainaa

  114. Elämänkoulu98 14.11.2012 20:16
   Tulos: +13 (13 ääntä)
   Joo, selkeästi "S-K" (Syöpä-Kasvain?) päässyt pitkälle elämässään.

   Lainaa

  115. Tulos: -4 (6 ääntä)
   U2FsdGVkX19AYOYC2pAcoN7xAstaNDONYNyZxj+oawgi7FobmflO1x+OjMUlzGmZDdkue1jq43rlkss8bQhDC1WI5aoZPk0Q3I5XXK9X0dvizAq7i3qjmezAbxyeBk1w

   Lainaa

  116. Tulos: +3 (3 ääntä)
   En suostu uskomaan, että nämä tyypit ovat 18-vuotiaita.

   Lainaa

  117. Tulos: +3 (5 ääntä)
   U2FsdGVkX1/wWTDVzdk9zjuLeoxFEgo/nY6g4nWbIqq3OpAjN5wfrMx/6OIFaBtrwvGI81IhJtFogX/Jxu3LOS0+auKMlQXHbMLmaUjfPN20MJxF+C0sMEzMWLgnhHoIrNPDt2AkcnBDuajDUOxLsAH5tlevFC3XTFPUy0+kgHxsWe/8mbnYXFVsYykntSWOBAzDHLzG465G+u03M6zaLHUJbWWAWp5VZCTfoQzFrqhbOuLQoVmjyPqQNxSH9tZsjkPTCSgXfaCSmiBpG1Vx/YH3CcvYXB9+qr6itl0uVkI=

   Lainaa

  118. Tulos: -5 (11 ääntä)
   Nyt loppu toi amiksille kettuilu! Selvästi huomaa miten ahdas käsitys teillä on meistä. Haluan korostaa, että varmaan n. puolet AMK-opiskelijoista on amispohjaisia ja esim. omassa tapauksessani meillä on varmasti paremmat valmiudet toimia sähköinsinöörin tehtävissä sillä meillä on aika paljon alan työkokemusta lukiopohjaisiin verrattuna. Toki mokassa olleet tyypit ovat todella vajaita, mutta älkää yleistäkö. Mun mielestä valtaosa amiksista on järki-ihmisiä. Mitä tulee ns. yleisaineisiin niin uskallan väittää osaavani paremmin maantietoa, matikkaa, ruotsia ja englantia, kuin valtaosa lukiolaisista. Etenkin maantietoa ja matikkaa.

   Lainaa

  119. Tulos: -14 (16 ääntä)
   Amikset on parhaita... Lukio laiset niitä ketkä osaa vaa lukea, koulukirjoista kaikki. Ootte semmosii jätkiiiii kaikki että ei jumalauta. Ja tuo s-k on miulle melkein sukua nytt se turpakiinni siellä osaatte vaan pilkata muita ihmisiä sitäkö siell koulus ollaa opetettu kaikki menee tyylillään.... Antakaa ihmisten elää kunhan tienaa leivän ja voita päälle niin seon hyvä... Ja muistakaa se että meijen vanhemmat ei ostele uusia autoja tai anna rahaa käteen meijen pitää tienata rahat itse ps: olkaa samanlaisia elkää pyytäkö teijen vanhemmilta rahaa ja tulkaa huutelee sitten.....

   Lainaa

  120. Tulos: +12 (14 ääntä)
   Lukemisen lisäksi meille on myös opetettu miten sanat kirjoitetaan oikein! ;)
   Amis91: Amikset on parhaita… Lukio laiset niitä ketkä osaa vaa lukea, koulukirjoista kaikki. Ootte semmosii jätkiiiii kaikki että ei jumalauta. Ja tuo s-k on miulle melkein sukua nytt se turpakiinni siellä osaatte vaan pilkata muita ihmisiä sitäkö siell koulus ollaa opetettu kaikki menee tyylillään…. Antakaa ihmisten elää kunhan tienaa leivän ja voita päälle niin seon hyvä… Ja muistakaa se että meijen vanhemmat ei ostele uusia autoja tai anna rahaa käteen meijen pitää tienata rahat itse ps: olkaa samanlaisia elkää pyytäkö teijen vanhemmilta rahaa ja tulkaa huutelee sitten…..

   Lainaa

  121. Tulos: +14 (20 ääntä)
   Sähköinsinöörien matikka on kyllä helpompaa kun lukion matikka ja tiedän tämän sen takia että useat ystäväni ovat käyneet lukion ja mennyt sen jälkeen sähköinsinööriksi. Nauroivat miten helppoa se matikka on lukioon verrattuna.. Ja kyllä olen itsekkin katsonut heidän laskujaan ja olen samaa mieltä. Sulla ei taida olla hajuakaan millaista on lukion matikka. Ja puolet amk opiskelijoista ei ole ammattikoulusta ehkä sun luokallasi mutta ei muuten. Mun kanssa samassa ryhmässä ei ole ainuttakaan amista ja meitä on reilu 60..
   sähkäri: Nyt loppu toi amiksille kettuilu! Selvästi huomaa miten ahdas käsitys teillä on meistä. Haluan korostaa, että varmaan n. puolet AMK-opiskelijoista on amispohjaisia ja esim. omassa tapauksessani meillä on varmasti paremmat valmiudet toimia sähköinsinöörin tehtävissä sillä meillä on aika paljon alan työkokemusta lukiopohjaisiin verrattuna. Toki mokassa olleet tyypit ovat todella vajaita, mutta älkää yleistäkö. Mun mielestä valtaosa amiksista on järki-ihmisiä. Mitä tulee ns. yleisaineisiin niin uskallan väittää osaavani paremmin maantietoa, matikkaa, ruotsia ja englantia, kuin valtaosa lukiolaisista. Etenkin maantietoa ja matikkaa.

   Lainaa

  122. Tulos: -15 (17 ääntä)
   Aleksilla taitaa olla vähän huumorintaju harvassa. Aika retardi jätkä.

   Lainaa

  123. Tulos: 0 (4 ääntä)
   V: En noista jätkistä tiedä, mutta ite mielummin annan koulutettujen kirurgien hoitaa mun leikkaukset, eikä sellasten jotka on oppinut tekemällä töitä.
   kylllä se vain niin on töitä tekemällä oppii , koulut antaa pohjan.

   Lainaa

  124. Tulos: +6 (6 ääntä)
   ''oot äitis lellipentu'' kruunasi kaiken.

   Lainaa

  125. Tulos: -4 (6 ääntä)
   Tuonkin tilapäivityksen on kirjoittanut KOULUNSA KÄYNYT IHMINEN. Tämä fakta ei yleensä pistä ketään miettimään kuinka paljon hyötyä kouluun pakottamisesta on...

   Lainaa

  126. Tulos: +13 (13 ääntä)
   U2FsdGVkX1/5xs2Ic8W0j9RHHlr5ASdU7MRHkAIirtMAxPEPK//g4OTY7E88DuvdseslgMLRnl8Se3enqBoIXZcr1FymAUM9dCM4wk57sowYKdWX76xTtezWYnjYnc+FF7WNq0f3HvVyk8U9GWZHQw3znnVsng5VU6Vf5bv+v9Ql2dDrw0Rj3c97O469/mss

   Lainaa

  127. Tulos: +6 (6 ääntä)
   U2FsdGVkX1/JEQyG3NS+zKwEVzg5mxy++KFmO5eixYeZNd82GS9Oja3SC6wNJFHpcyEk6+KacARpok1p5+waWQ4HLjBl8Hwh9hBwuQt8ruI/NX2fjlRVfe8gTv+T7bos5V4BlpQa2KuqzGCUZv+Myg9PMlpoxK/hKJV57ubFmh4=

   Lainaa

  128. Tulos: +5 (5 ääntä)
   Noi kaikkihan olis olemassa jos koulua ei oltaisi koskaan keksitty...

   Lainaa

  129. Tulos: +2 (2 ääntä)
   en malta odottaa kun ne itkee aikuisina ku vanhemmat hylänny ja kadulla kerjäämässä rahaa :)

   Lainaa

  130. Tulos: -2 (2 ääntä)
   SKWIKKONE PEWKELE

   Lainaa

  131. Tulos: -1 (5 ääntä)
   Inhottaa tuo yleistys että lukiolainen/korkeakoulun käynyt ei osaa tehdä töitä. Aloitin osa-aikatyöt 14 vuotiaana. Kaikki opintoni tähän mennessä olen itse rahoittanut raa'alla työllä; 16 tuntisia päiviä, yöt ja viikonloput töissä ja erittäin raskasta ja kuormittavaa työtä. Moniko amis-saasta voi sanoa samaa? Eipä ylioppilastutkinto ole ainakaan töiden saamista estänyt. Olet väärässä, s-k. Terveisin tuleva insinööri, naispuolinen sellainen

   Lainaa

  132. amisluuseri 29.8.2013 13:30
   Tulos: +1 (7 ääntä)
   Tälläin amiksen käyneenä voin sanoo et helppoo oli. Nyt kun ikää on 28v niin löytyy oma firma, Okt, pari autoo, perhe, eikä yhtään velkaa.. kyllä nyt harmittaa ihan hirveesti kun joku tulee rääpiin päätänsä "lol amis luuseri":)

   Lainaa

  133. Tulos: +6 (6 ääntä)
   Nämä kommentit tässä feissarimokissa voisi yhdistää suoraan tuohon Aleksin aloittamaan kommentti-ketkuun. Ja kaikki lähti Juuson harmittomasta vitsistä..

   Lainaa

  134. Tulos: +2 (4 ääntä)
   JK: Divetyoksidista.
   Ja koulut loppuun käynyt tietää sen olevan divetymonoksidia. :)

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

  Avainsanat: koulu, YouTube, musiikki, kiertoviesti, matematiikka, laskin