Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Sekalaisia, osa 120

"Tää oli vika kerta, kun broidi lähtee baariin!"
Sekalaisia, osa 120

Arkiston aarre

  • Nimi Juuri nyt
    Tulos: 0 (0 ääntä)

    Kommentti

  • 70 kommenttia

      Ei kommentteja
    1. Tulos: +1206 (1240 ääntä)
      Mitä vittua Veikon veli?

      Lainaa

    2. Tulos: +625 (653 ääntä)
      Maailmanjäristys

      Lainaa

    3. minäpä minä 15.11.2012 0:05
      Tulos: -33 (273 ääntä)
      Toi viimeinen. Mahto isoveikkaa hävettää! Veikko kyllä vei nämä sekalaiset 6-0... Vai olisko 6-1?

      Lainaa

    4. Tulos: +569 (603 ääntä)
      "Mitä vittua sä teet" "Gusen :D"

      Lainaa

    5. Tulos: +327 (347 ääntä)
      onkohan Ekaterinan iän eteen livenny yks ykkönen liikaa

      Lainaa

    6. Tulos: +237 (267 ääntä)
      juujaei: onkohan Ekaterinan iän eteen livenny yks ykkönen liikaa
      ei vaan kutone toho perää

      Lainaa

    7. Tulos: +120 (142 ääntä)
      Ja Ekaterina uskoo sitten kaiken mitä sille sanoo. :D Kyllä joulupukki ja hammaskeiju on olemassa, kun vanhemmat niin sano.

      Lainaa

    8. Tulos: -25 (61 ääntä)
      juujaei: onkohan Ekaterinan iän eteen livenny yks ykkönen liikaa
      ja mietin ihan samaa

      Lainaa

    9. Tulos: +235 (243 ääntä)
      Ekaterinalta on tainnutkin lähteä pari palasta.

      Lainaa

    10. Tulos: +88 (106 ääntä)
      Eketerinalta kyllä ainakin näyttäs pari aivon osaa lähteneen.

      Lainaa

    11. Tulos: +71 (81 ääntä)
      Ihan hyvät sekalaiset taas tällä kertaa

      Lainaa

    12. Tulos: +155 (177 ääntä)
      Kyllä Ekaterina (oikea nimi??), siksi Kekkonen olikin niin suosittu - hän oli luonnonoikku; kalju ja pääsi vieläpä presidentiksi. Nuo unissatouhuajat ja -kävelijät ovat kyllä tosi pelottava laji! Kyllä unissapuhumiset vielä menee, mutta kun toiminta astuu mukaan, ei seurauksista voi koskaan tietää. Tiedän ihmisiä, joista joku on yöllä unissaan - ollut lähdössä ajamaan autoa - kussut uuden pelikoneen päälle (aamulla kuulemma v*tutti melkoisesti) - laittanut sakset samassa huoneessa nukkuvan kurkulle - tarrannut tyttöystäväänsä hiuksista kiinni ja ravistellut voimakkaasti - tuijottanut huonekaveriaan vihaisena silmät pyöreinä sanomatta mitään - kun huonekaveri kohta sulkenut silmänsä ja avannut ne uudestaan, tuijottaja onkin ollut jo ihan kasvojen edessä - itkenyt hysteerisesti kuistilla ja vääntänyt 'sitä itseään' jne. Itse tuskin uskaltaisin nukkua saman katon alla sellaisen kanssa, jolla on tapana uneksia ja tehdä kaikkea arvaamatonta. Joskus kuulemma minäkin puhun unissaan, mutta siihen se sitten jääkin. Tosin teini-iässä olin yöllä repinyt lakanani tuhannen p*llun päreiksi, heräsin siis aamulla kangassilppukasasta. Jäänyt arvoitukseksi miten olin tässä ilman saksia onnistunut, nähtävästi olin unessa saanut jonkinnäköisen raivokohtauksen tmv...

      Lainaa

    13. Ratiritiralla 15.11.2012 1:08
      Tulos: -133 (225 ääntä)
      Ekaterina... Miten jollakin voi olla tollanen nimi?

      Lainaa

    14. Tulos: +190 (210 ääntä)
      Tuli vaan mieleen kun Iina kertoi, että sisko ei päässyt sisälle. Herää kysymys että laukussaanko se sitä porakonetta kantaa??

      Lainaa

    15. Tulos: +105 (119 ääntä)
      niimpä: Tuli vaan mieleen kun Iina kertoi, että sisko ei päässyt sisälle. Herää kysymys että laukussaanko se sitä porakonetta kantaa??
      Nii no siis ainaki meillä on autotalli missä säilytetää kaikkia työkaluja sun muita. Ja sinne pääsee ilman avainta

      Lainaa

    16. Tulos: +200 (222 ääntä)
      Nygi: Ok! Missä teidän autotalli sijaitsee?

      Lainaa

    17. Tulos: +32 (52 ääntä)
      tollaset yökusemiset kun on mennyt humalassa nukkumaan ja herää kesken yön on itse asiassa yllättävän yleisiä. oon kuullut parikin tällasta tarinaa, mutta yleensä niitä ei vaan kovin julkisesti jaeta (ainakaan facebook-statuksessa) minkä takia niistä ei kovin usein kuule. ja tuomaksen vitsi oli oikeesti aika huono. ei edes hyvällä tavalla huono niin kuin jotkut vitsit, mun mielestä

      Lainaa

    18. Tulos: +95 (97 ääntä)
      Ekaterina on sitten varmaan kalju

      Lainaa

    19. Tulos: +33 (35 ääntä)
      heh: asiassa yllättävän yleisiä. oon kuullut parikin tällasta tarinaa
      Aika yleisiä.

      Lainaa

    20. Tulos: +153 (163 ääntä)
      Ratiritiralla: Ekaterina… Miten jollakin voi olla tollanen nimi?
      Esim. Venäjällä varsin yleinen nimi. Muunnos alunperin kreikkalaisesta nimestä Aikaterine, suomalainen muoto on Katariina.

      Lainaa

    21. Tulos: -101 (189 ääntä)
      mitä vitun pokemonin nimiä ihmisille annetaan nykyään? ekaterina??

      Lainaa

    22. Tulos: -22 (62 ääntä)
      Ja mä kun luulin että eksäni bestis oli pahis, kun kuulemma lapsena aina herätti veljensä pieraisemalla sen naamalle... (kaikki kolme poikaa ovat edelleen kavereitani)

      Lainaa

    23. Tulos: -22 (34 ääntä)
      Aivan väärä väri avatarissa. Parempi näin!

      Lainaa

    24. nyt vittu oikeesti 15.11.2012 3:49
      Tulos: +104 (110 ääntä)
      Axu: - tuijottanut huonekaveriaan vihaisena silmät pyöreinä sanomatta mitään – kun huonekaveri kohta sulkenut silmänsä ja avannut ne uudestaan, tuijottaja onkin ollut jo ihan kasvojen edessä
      Jostain syystä tuo oli kaikkein pelottavinta! Ok, kyllä sakset kurkullakin on aika paha, mutta tuossa tuijottamisessa on jotain painajaismaista. Hah, nauroin ääneen kun kuvittelin Axun repimässä lakanoita unissaan, silmittömän raivon vallassa. AAARGH!!! SAATANAN LAKANAT! HIOSTAA!

      Lainaa

    25. Tulos: +108 (140 ääntä)
      Ratiritiralla: Ekaterina… Miten jollakin voi olla tollanen nimi?
      Venäläinen, kaunis nimi. Mikä tuossa on outoa?

      Lainaa

    26. Tulos: +92 (92 ääntä)
      Veikkoa käy sääliksi. Intissä ollessani tuvassani oli mies, jota kutsuttiin "palomieheksi". Hän tuppasi kännissä kusemaan minne sattui. Jos oma kaappi ei ollut lukossa niin sinne hän kävi kusella. Eihän sitä suotta vessaan voi mennä, jos on kaappeja minne kusta.

      Lainaa

    27. Tulos: +93 (107 ääntä)
      ville: mitä vitun pokemonin nimiä ihmisille annetaan nykyään? ekaterina??
      Nykyään tosiaan... Ihan perinteinen venäläinen nimi. Pokemonia nähnytkään.

      Lainaa

    28. Tulos: +69 (71 ääntä)
      tarviikin alkaa kantaa mukana porakonetta, jos avaimet vaikka sattuu unohtumaan.

      Lainaa

    29. Tulos: +36 (48 ääntä)
      Ei helvetti tuo viimenen varasti kyllä huomion noista muista! :D Siis mitä vittua Veikon veli?

      Lainaa

    30. Tulos: -8 (24 ääntä)
      :D::D:DdD::D::D:D::DDD:D Ei vittu hyvä vitsi tuomas!! :DDDD Huhh, melkin kuolin nauruunm :DDD:D

      Lainaa

    31. Minä vain!!! 15.11.2012 9:50
      Tulos: +27 (35 ääntä)
      Axu: Kyllä Ekaterina (oikea nimi??), siksi Kekkonen olikin niin suosittu – hän oli luonnonoikku; kalju ja pääsi vieläpä presidentiksi. Nuo unissatouhuajat ja -kävelijät ovat kyllä tosi pelottava laji! Kyllä unissapuhumiset vielä menee, mutta kun toiminta astuu mukaan, ei seurauksista voi koskaan tietää. Tiedän ihmisiä, joista joku on yöllä unissaan - ollut lähdössä ajamaan autoa - kussut uuden pelikoneen päälle (aamulla kuulemma v*tutti melkoisesti) - laittanut sakset samassa huoneessa nukkuvan kurkulle - tarrannut tyttöystäväänsä hiuksista kiinni ja ravistellut voimakkaasti - tuijottanut huonekaveriaan vihaisena silmät pyöreinä sanomatta mitään – kun huonekaveri kohta sulkenut silmänsä ja avannut ne uudestaan, tuijottaja onkin ollut jo ihan kasvojen edessä - itkenyt hysteerisesti kuistilla ja vääntänyt ‘sitä itseään’ jne. Itse tuskin uskaltaisin nukkua saman katon alla sellaisen kanssa, jolla on tapana uneksia ja tehdä kaikkea arvaamatonta. Joskus kuulemma minäkin puhun unissaan, mutta siihen se sitten jääkin. Tosin teini-iässä olin yöllä repinyt lakanani tuhannen p*llun päreiksi, heräsin siis aamulla kangassilppukasasta. Jäänyt arvoitukseksi miten olin tässä ilman saksia onnistunut, nähtävästi olin unessa saanut jonkinnäköisen raivokohtauksen tmv…
      Olet ihan oikeassa, nuo on pelottavia!! Minua itseäni jätkäkaveri otti hiuksista kiinni ja pyöräytti oikein kunnolla, vitsi että se kävi kipeää!!!

      Lainaa

    32. Tulos: -110 (138 ääntä)
      Pahoittelut jo etukäteen kaikille teini-Veikoille, mutta Veikko on 70 vuotta vanhan papparaisen nimi, ei 15 vuotiaan teinin. Mitä lie Veikon vanhemmat miettinyt?

      Lainaa

    33. Tulos: +107 (111 ääntä)
      Fauntleroy: Pahoittelut jo etukäteen kaikille teini-Veikoille, mutta Veikko on 70 vuotta vanhan papparaisen nimi, ei 15 vuotiaan teinin. Mitä lie Veikon vanhemmat miettinyt?
      Kyl ne 70-v papparaisetki on joskus ollu 15-vuotiaita, ja ne 15-vuotiaat tulee todennäköisesti myös joskus olemaan 70-vuotiaita. Aika nopeesti loppuis nimet kesken (jos kerran omiakaan ei saa keksiä, kun on muka niin "julmaa"), jos ei sais vanhoja nimiä ottaa uudestaan käyttöön.

      Lainaa

    34. Tulos: -26 (46 ääntä)
      Dam: Kyl ne 70-v papparaisetki on joskus ollu 15-vuotiaita, ja ne 15-vuotiaat tulee todennäköisesti myös joskus olemaan 70-vuotiaita. Aika nopeesti loppuis nimet kesken (jos kerran omiakaan ei saa keksiä, kun on muka niin “julmaa”), jos ei sais vanhoja nimiä ottaa uudestaan käyttöön.
      Se oli eri aikakautta silloin ja nimien suosio vaihtelee aikakausien mukaan, siksi tietyt nimet kuulostavat vanhusten nimiltä. Esim. 1900-1960 välillä 60300 henkilöä sai nimen Veikko. Sen jälkeen vain 14100 on saanut sen nimen ja 2000-luvulla vain n. 3000 henkilöä.

      Lainaa

    35. Tulos: +25 (25 ääntä)
      hahaa, mun mies on kans yks noita unissaan touhuaja :D monet kerrat leikkiny p*llusankaria unissaan. sitte kans jos sitä häirittee unien aikana tai yrittää herättää niin heti on nyrkit pystyssä, hereillä ei koskaan. aamulla ei muista ikinä mitään tapahtuneen :D

      Lainaa

    36. Tulos: +21 (23 ääntä)
      Minä saatan sylkäistä unissani :( Onneksi kohteena on tähän mennessä toimineet vain seinät, peitot ja lattiat :D Tekee kyllä tosi hyvää päästä edes unissaan sylkemään maailman inhottavimman kääkän ja mul-on-maailman-vaikein-elämä-te-ette-tiiä-mistään-mitää-ongelmateinin kasvoille. Harmi vain, etten ehdi nähdä heidän reaktioitaan, kun herään miltei heti ihmettelemään että mitäs ihmettä juuri teinkään.

      Lainaa

    37. Tulos: -24 (30 ääntä)
      Ekaterina ei taida harrastaa parturissa käyntiä...

      Lainaa

    38. Tulos: +69 (77 ääntä)
      Kake: Ekaterina ei taida harrastaa parturissa käyntiä…
      no eikai parturissakaan nyt sentään hiuksia revitä juurineen irti vaikka lyhyeks leikattaiskin

      Lainaa

    39. Tulos: -5 (37 ääntä)
      Ekaterina on ihan normaali Venäläinen nimi, mutta mistä Iinan sisko on se poran saanu?

      Lainaa

    40. Tulos: +72 (108 ääntä)
      Siis mitä täällä nyt oikeesti ihmetellään sitä porakonetta? Ihan tiedoks vaa hesalaisille ynnämuille, jotka ei koskaan poistu sieltä betoniviidakosta; siellä missä ihmisillä on lääniä elellä, ihmisillä useimmiten on ulkorakennuksia (puuvarastoo, saunaa, työkaluvajaa, autotallia...) missä säilytetään jos jonkinmoista välineistöö, kuten vaikka porakonetta.:) Tässä pieni tietopläjäys, joka saa ihan hirveesti miinusta niiltä, joilla ei ilmeisesti sitä paljon puhutua maalaisjärkeä ole.:)

      Lainaa

    41. Tulos: +12 (20 ääntä)
      olin noiden ekojen kommenttien kohalla ihan että mikä ekaterina kun en kovinkaa usein lue noiden mokassa olevien ihmisten nimiä. aattelin että joku valopää on tarkottanu ekatarinaa mut vääntäny sen hauskaks ekaterinaks ja sit kaikki muut kommentoijat on jatkanu vitsiä. mut ku tarkemmin ajattelee nii ekaterina on oikeestaa aika kiva nimi :D

      Lainaa

    42. Tulos: +42 (60 ääntä)
      jukkapalmu: Ekaterina on ihan normaali Venäläinen nimi, mutta mistä Iinan sisko on se poran saanu?
      Tarkoitit kai "venäläinen" >:)

      Lainaa

    43. Tulos: +18 (28 ääntä)
      Ekaterina varmaan yrittää selittää skinheadien korkeaa älykkyysosamäärää.

      Lainaa

    44. Tulos: +31 (43 ääntä)
      hehe: Tarkoitit kai “venäläinen” >:)
      Kiitos. Jostain syystä jukkapalmu on ottanu mua viimeaikoina nuppiin.

      Lainaa

    45. Tulos: +20 (22 ääntä)
      Juu, kännikuset on tullu nähtyy.. kaverilla oltiin juhlimas ja puolet porukasta jo nukkumassa, eli ilmeisesti kohtuu myöhään yöllä yks sinnitteli vielä pystyssä ja kävi kaverin makuuhuoneessa kusemassa vitriiniin.

      Lainaa

    46. Tulos: +11 (15 ääntä)
      Ratiritiralla: Ekaterina… Miten jollakin voi olla tollanen nimi?
      Se sattuu olee venäläinen..ehkä siks...

      Lainaa

    47. Tulos: +27 (29 ääntä)
      Ekaterina on venäläinen nimi... Siellä tosin lausutaan Jekaterina :)

      Lainaa

    48. Tulos: +4 (10 ääntä)
      Axu: Kyllä Ekaterina (oikea nimi??), siksi Kekkonen olikin niin suosittu – hän oli luonnonoikku; kalju ja pääsi vieläpä presidentiksi. Nuo unissatouhuajat ja -kävelijät ovat kyllä tosi pelottava laji! Kyllä unissapuhumiset vielä menee, mutta kun toiminta astuu mukaan, ei seurauksista voi koskaan tietää. Tiedän ihmisiä, joista joku on yöllä unissaan - ollut lähdössä ajamaan autoa - kussut uuden pelikoneen päälle (aamulla kuulemma v*tutti melkoisesti) - laittanut sakset samassa huoneessa nukkuvan kurkulle - tarrannut tyttöystäväänsä hiuksista kiinni ja ravistellut voimakkaasti - tuijottanut huonekaveriaan vihaisena silmät pyöreinä sanomatta mitään – kun huonekaveri kohta sulkenut silmänsä ja avannut ne uudestaan, tuijottaja onkin ollut jo ihan kasvojen edessä - itkenyt hysteerisesti kuistilla ja vääntänyt ‘sitä itseään’ jne. Itse tuskin uskaltaisin nukkua saman katon alla sellaisen kanssa, jolla on tapana uneksia ja tehdä kaikkea arvaamatonta. Joskus kuulemma minäkin puhun unissaan, mutta siihen se sitten jääkin. Tosin teini-iässä olin yöllä repinyt lakanani tuhannen p*llun päreiksi, heräsin siis aamulla kangassilppukasasta. Jäänyt arvoitukseksi miten olin tässä ilman saksia onnistunut, nähtävästi olin unessa saanut jonkinnäköisen raivokohtauksen tmv…
      exä tais nähä joskus unta mis tappeli... :D joskus oli mun luona yötä ja nukahti ennen mua... käänsin sitten jossain vaiheessa kylkeä niin jätkä löi täydellä voimalla päin näköä :D

      Lainaa

    49. Tulos: +23 (51 ääntä)
      Diipadaapa: Siis mitä täällä nyt oikeesti ihmetellään sitä porakonetta? Ihan tiedoks vaa hesalaisille ynnämuille, jotka ei koskaan poistu sieltä betoniviidakosta; siellä missä ihmisillä on lääniä elellä, ihmisillä useimmiten on ulkorakennuksia (puuvarastoo, saunaa, työkaluvajaa, autotallia…) missä säilytetään jos jonkinmoista välineistöö, kuten vaikka porakonetta.:) Tässä pieni tietopläjäys, joka saa ihan hirveesti miinusta niiltä, joilla ei ilmeisesti sitä paljon puhutua maalaisjärkeä ole.:)
      Niin. Tuo poranterän työntäminen lukkoon, se on maalaisjärkeä.

      Lainaa

    50. Tulos: -13 (25 ääntä)
      mun pokemon -kommentti vissii aiheutti pahennusta :D

      Lainaa

    51. Tulos: +23 (35 ääntä)
      xXx: Niin. Tuo poranterän työntäminen lukkoon, se on maalaisjärkeä.
      Tietääkseni kyllä kommentoin sitä, kun kaikki ihmetteli, että MISTÄ se porakone tuli. Niinku olis maailman suurin ihme, että joku saa käsiinsä porakonee. Sitä en oikeestaa sanois maalaisjärjeks, että yrittää avata ovee porakoneella. Kutsu sinä sitä toki mikskä ikinä haluat.:)

      Lainaa

    52. Tulos: -16 (24 ääntä)
      proidi,tsiikasin.......... vitun hesalaiset

      Lainaa

    53. Tulos: -6 (14 ääntä)
      Ratiritiralla: Ekaterina… Miten jollakin voi olla tollanen nimi?
      Venäläinen nimi, lausutaan Jekaterina! Iljako ei sitten ollut outo nimi? :D Musta se on oudompi ja vielä ku miettii et se o miehen nimi.

      Lainaa

    54. Tulos: +14 (18 ääntä)
      Nyt kun sitä rupes oikeesti miettimään niin kyllähän semmosen perinteisen abloyn-lukon vois saada poralla auki. Oikeen kokonen terä ja antaa vaan palaa täysillä niin kyllähän ne pikkuset kielet saattais mennä aikeeseen asentoon ja lukko aueta. Avainpesä olis kyllä paskana sen jälkeen

      Lainaa

    55. Ratiritiralla 16.11.2012 5:20
      Tulos: -32 (42 ääntä)
      Mårran: Esim. Venäjällä varsin yleinen nimi. Muunnos alunperin kreikkalaisesta nimestä Aikaterine, suomalainen muoto on Katariina.
      Se on silti omituinen. D:

      Lainaa

    56. Tulos: +7 (23 ääntä)
      Ratiritiralla: Se on silti omituinen. D:
      lol älä ees yritä pelastaa ittees ((:

      Lainaa

    57. Tulos: -14 (18 ääntä)
      Yksi ok moka, mutta kun en halua peukuttaa noita paskoja, niin downvote.

      Lainaa

    58. Tulos: +25 (27 ääntä)
      Kerran heräsin siihen kun silloinen poikaystäväni kusi omaan lipastonlaatikkoon.. Siellä oli mm. herran puhelin, lompakko yms.. Aamulla se ihmetteli, että mitä on tapahtunut.. Sanoin vaan, että sä kusit yöllä sinne. Asiasta ei jostain syystä keskusteltu enempää...

      Lainaa

    59. Tulos: -7 (7 ääntä)
      Näytät vähän BB-Jonna I:ltä..!

      Lainaa

    60. Tulos: -2 (4 ääntä)
      ^ Meinaan Ratiritirallaa.

      Lainaa

    61. Tulos: +32 (34 ääntä)
      Itse tuota poraa lähinnä ihmettelin siksi, että yleensä jos omaa lääniä on, jossa poraa säilyttää, niin usein sinne jonnekin on piilotettu myös vara-avain :D Noh, toisilla vara-avain, toisilla pora!

      Lainaa

    62. Tulos: -6 (12 ääntä)
      Diipadaapa: Tietääkseni kyllä kommentoin sitä, kun kaikki ihmetteli, että MISTÄ se porakone tuli. Niinku olis maailman suurin ihme, että joku saa käsiinsä porakonee. Sitä en oikeestaa sanois maalaisjärjeks, että yrittää avata ovee porakoneella. Kutsu sinä sitä toki mikskä ikinä haluat.:)
      et oo vissii mikään suuri sarkasmin ystävä?

      Lainaa

    63. Tulos: +16 (16 ääntä)
      nyt vittu oikeesti: Jostain syystä tuo oli kaikkein pelottavinta! Ok, kyllä sakset kurkullakin on aika paha, mutta tuossa tuijottamisessa on jotain painajaismaista.
      Samaa mieltä! Nuo avoimin silmin (nukkuvat) tuijottajat ovat sitä pelottavinta sorttia.
      nyt vittu oikeesti: Hah, nauroin ääneen kun kuvittelin Axun repimässä lakanoita unissaan, silmittömän raivon vallassa. AAARGH!!! SAATANAN LAKANAT! HIOSTAA!
      Kiitos, repesin täydellisesti :D Mutta todennäköisesti juuri näin siinä on tapahtunut...!

      Lainaa

    64. Pallosalama 16.11.2012 21:39
      Tulos: -2 (4 ääntä)
      Ekaterinan tapauksessa se juttu on totta.

      Lainaa

    65. Tulos: -4 (4 ääntä)
      Itsehän olen lähtenyt baarista jätkän luokse, joka kusi sänkyyn. Ei sentään minun päälle.

      Lainaa

    66. Tulos: -10 (14 ääntä)
      Ekaterina? Kuulostaa kreikkalaiselta katetrilta.

      Lainaa

    67. Tulos: +17 (19 ääntä)
      Kaverini meni baari-illan jälkeen ekaa kertaa tyttöystävänsä luo yöksi, joka asui silloin vanhempiensa luona. Keskellä yötä oli sitten lähtenyt kuselle vaatenaulakon alle. Kun tyttöystävä tämän huomasi ja herätteli, niin oli todennut vihaisesti, että: "Mistä helvetistä mä voin tietää, missä teidän vessa on".

      Lainaa

    68. Tulos: -7 (7 ääntä)
      Miau: Ja mä kun luulin että eksäni bestis oli pahis, kun kuulemma lapsena aina herätti veljensä pieraisemalla sen naamalle… (kaikki kolme poikaa ovat edelleen kavereitani)
      Ketkä kolme poikaa?

      Lainaa

    69. Tulos: -16 (16 ääntä)
      Ekaterina..? *huhhuh... mikä nimi. Mut joo, postauksesta päätellen tämän ryssän aivoista on osa tosiaan tainnu lähtee hiusten mukana.....

      Lainaa

    70. tissiposkihanhi 9.1.2015 18:10
      Tulos: +11 (11 ääntä)
      Ratiritiralla: Ekaterina… Miten jollakin voi olla tollanen nimi?
      Kuuleman mukkaa vanhemmat anto nimen

      Lainaa

    Lue lisää

    Kommentoi

    Avatar

    Vastaa

    Nimikone

    Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

    Avainsanat: baari, kännissä, syksy, maanjäristys, avaimet, lukko, hiukset, aivot

  • Uusimmat

  • Kategoriat