Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Miksen saa töitä?

"Siis hyvää päivää näitä työhakemuksia!"
Miksen saa töitä?

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 86 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Tulos: +916 (956 ääntä)
   Vau, kaverihan on suorastaan vastustamaton!

   Lainaa

  2. Tulos: -79 (281 ääntä)
   Face-vitun-Palm...

   Lainaa

  3. naapurinpena 15.11.2012 0:10
   Tulos: +199 (313 ääntä)
   ei taida olla tollakaan jäpikällä kaikki muumit laaksossa

   Lainaa

  4. Tulos: +344 (396 ääntä)
   "Joo mä tiiän et huomenna on yyteet mutta mä oon niin väsyny että tuun varmaax kahekstoista :DDDDDD Tai oikeestaan kun pitää varmaan mennä Lassin kans keilaa mutta ei oo viel niinku varma peruuko se vai meenx mää jätskille... Nyt kohta varmaan ehkä joskus tänään tulen mut niinku en tiiä tuunko :X" -Herra xxxx xxxx tulevaisuudessa

   Lainaa

  5. Tulos: +80 (170 ääntä)
   Selvästi joku trolli käyny viestittelemässä Samille.

   Lainaa

  6. Ratiritiralla 15.11.2012 0:24
   Tulos: +438 (540 ääntä)
   Mun kävi jostain syystää sääliks ton hakemuksen lähettäjää. :(

   Lainaa

  7. Tulos: +294 (314 ääntä)
   Ja minä tänään mietin sitä, että mitenkä minä tuon työhakemuksen teen, etten täysin nolaa itseäni............. :D

   Lainaa

  8. Tulos: +342 (362 ääntä)
   "Ja se halus meidän toimistolle suihkuun." :DDDDD

   Lainaa

  9. Tulos: +46 (100 ääntä)
   Ja kaveri vie ihmettelee todennäköisesti, että miksen saa töitä, Vaikka toivon, että ei. :o

   Lainaa

  10. Tulos: +91 (123 ääntä)
   Hmmm, mites se on tulossa "Samille" työhaastatteluun/töihin, jos hällä on jo huomenna yksi työhaastattelu, ja kun kerta on 'varmasti hyvä työ mies', niin silloinhan se taatusti saa sen ensimmäisen paikan? Turha silloin edes tarjota itseään muihin paikkoihin. Sitä paitsi Samia sitten vain harmittaa vietävästi, kun menettää hyvän 'työ miehen' toiseen firmaan hommiin! Tuo kalastus-juttu tuli kyllä ihan puskista! :D Ja varmasti lisää mahdollisuuksiaan saada töitä, kun kertoo tarkat ajat milloin voi töitä tehdä (eipähän ainakaan työnantajalla ole huolta työntekijän loppuunpalamisesta 4 tunnin työpäivillä...) Kummastuttaa muuten tuo kun 'Helsingin' taivuttanut kyllä ihan oikein, mutta mitä on nuo 'Helsinkissä' ja 'Helsinkistä'?

   Lainaa

  11. Tulos: +181 (199 ääntä)
   Joo-o, tälle olis varmaan hyötyä niistä työkkärin "näin laadin cv:n" tai "näin teen työhakemuksen" -pilipalikursseista. Toisaalta, kiva että edes yrittää!

   Lainaa

  12. Tulos: +57 (87 ääntä)
   Yksi työnhakija kertoo enemmän kuin tuhat kuvaa.

   Lainaa

  13. Tulos: -307 (365 ääntä)
   Kaikki edeltävät kommentit ovat tällä hetkellä miinuspisteillä. Onko tämä ensimmäinen kommentti, joka saa plussaääniä? You decide.

   Lainaa

  14. Tulos: +40 (104 ääntä)
   Urso: Itse kiinnitin huomiota samaan asiaan. Negatiivista porukkaa liikenteessä tähän aikaan yöstä? ;)

   Lainaa

  15. Tulos: +115 (203 ääntä)
   Kielitaidosta päätellen luultavasti ulkomaalaistaustainen henkilö kyseessä. Tavallaan tunnen sympatiaa kun kuitenkin näyttää kovasti yrittävän:)

   Lainaa

  16. Ratiritiralla 15.11.2012 1:54
   Tulos: -96 (138 ääntä)
   Mun kommenttia jopa äänestettiin, olen niin imarreltu.

   Lainaa

  17. Tulos: +144 (168 ääntä)
   "Mitä tuotetta te myytte?" :D

   Lainaa

  18. Tulos: +164 (174 ääntä)
   Tosielämän yleismies-Jantunen. Kaikki työt kelpaa ja onnistuu, kunhan ei tarvi herätä ennen puoltapäivää..

   Lainaa

  19. Tulos: -33 (91 ääntä)
   Heh heh. Joku demittäjä kumminkin, joka toisten demittäjien yllyttämänä "haki" tuonne. Päätellen verbistä "kinostaa"...

   Lainaa

  20. Tulos: +62 (76 ääntä)
   Herra X on ehkä 'hyvä työ mies', mutta kirjoittaa hän ei juurikaan osaa...

   Lainaa

  21. Tulos: -31 (63 ääntä)
   Ja persut valittaa, kun ihmisillä ei ole töitä... For heaven's sake!

   Lainaa

  22. Tulos: +103 (111 ääntä)
   Ja minä kun olen ollut huolissani omista hakemuksistani!

   Lainaa

  23. Tulos: +131 (145 ääntä)
   Toi on just sen olonen tyyppi joka tekis mieli palkata vaikka meille kotiin siivoomaan, että se sais ees jotain työtä! Ihan kauheeta tekstiä ja surkeita sanavalintoja, mutta jollain tapaa kävi kauheesti sääliksi. Joku työkkärin cv:n laatimiskurssi olis kyllä nyt tässä tapauksessa aika kova sana.

   Lainaa

  24. Tulos: +66 (100 ääntä)
   Ettei kyseessä olisi (lievästi?) kehitysvammainen kaveri. Tuli vaan tuosta pullopoika-kohdasta mieleen.

   Lainaa

  25. Tulos: +14 (112 ääntä)
   Taitaa olla maahanmuuttaja. Tai sitten vain perus helsinkiläinen.

   Lainaa

  26. Tulos: +43 (85 ääntä)
   Tuskin puhuu suomea äidinkielenään tämä ihminen, jos tosissaan on olemassa. Suomenkielinen tuskin tekisi virheitä, kuten "Helsinkissä", "aikastanne" ja "sopitaan". Mulla tulee mieleen joku maahanmuuttajavanhempien lapsi, joka on asunut suuren osan elämästään Suomessa, ehkä jopa "Helsinkissä", ja ei ihan osaa kieltä täydellisesti.

   Lainaa

  27. Tulos: +81 (147 ääntä)
   En kyllä ite laittas tämmöstä Facebookiin muitten naureskeltavaks. En yhtään ihmettelis jos olla ihmisellä ois ihan oikeasti jotain mielenterveydellisiä ongelmia tai vähintäänkin ymmärtämis- tai oppimisvaikeuksia eikä semmosten asioiden kuulu olla toisten viihdettä...

   Lainaa

  28. Yli öpistö hörhö 15.11.2012 9:24
   Tulos: +12 (24 ääntä)
   Haha. Ainakin olis innokas :D

   Lainaa

  29. Tulos: -16 (26 ääntä)
   Olis kiva tietää, mihinkä firmaan tämä oli sitten hakemassa. Johonkin isokiho- paikkaan vai toimittajaksi?

   Lainaa

  30. Tulos: +32 (42 ääntä)
   CeilingFan: Tuskin puhuu suomea äidinkielenään tämä ihminen, jos tosissaan on olemassa. Suomenkielinen tuskin tekisi virheitä, kuten “Helsinkissä”, “aikastanne” ja “sopitaan”. Mulla tulee mieleen joku maahanmuuttajavanhempien lapsi, joka on asunut suuren osan elämästään Suomessa, ehkä jopa “Helsinkissä”, ja ei ihan osaa kieltä täydellisesti.
   Sama tuli itelle mieleen kieliopista (osittain, kaikkea ei tuokaan selitä), mutta se suurin huvihan tulee noista sen pilkkimisistä ja omista työajanmäärittelyistä jne :)

   Lainaa

  31. Tulos: +101 (107 ääntä)
   Tehdään kaikki yhdessä paljon rahaa. Aikaisemmin juuri kertoi tienanneensa kahdessa viikossa 350 €. Ja kaikkein paras: otetaan asiakkaalta luulot pois! :D

   Lainaa

  32. Tulos: +42 (60 ääntä)
   Tuo työhakemus kuuluu työjuttuihin, saako semmosta ees julkasta netissä? : O

   Lainaa

  33. Tulos: +87 (93 ääntä)
   Tuo on oikeestaan kesyimmästä päästä työhakemuksissa... mä olen törmännyt tällaisiin: "Olen 16 vee, ihana tyttö" "Työtä ja heti!" "Oon bodari, siniset silmät, vaalee tukka, käyn punttiksella ja treenaan 25kg painoilla kolmesti viikossa" ja sitten on pitkää listaa siitä miten vaimot on pettäny ja jättäny tähän mennessä ja miten monesta avioerosta on selvitty. Sitten on pitkiä kuvailuja lemmikeistä ja muuta sellaista. No, ainakin on itse oppinut tekemään työhakemuksen kun on saanut oppia siitä mitä EI pidä missään tapauksessa olla ja millaiset hakemukset on omaa silmää eniten miellyttäneet... objektiiviselta kantilta.

   Lainaa

  34. Tulos: -12 (64 ääntä)
   Ei jumalauta. Eikö tämmösillä idiooteilla ole kavereita/perhettä/KETÄÄN joka vois auttaa väsäämään edes kunnon työhakemuksen? Miten kukaan 23-v voi olla noin TYHMÄ?

   Lainaa

  35. Tulos: +80 (116 ääntä)
   Itse oon kans hakemusten parissa töissä, ja en todellakaan laittais muiden hakemuksia facebookiin.. eri asia on sitten naureskella kaverin kanssa kahdestaan, mutta toi on jo mautonta et julkisesti lähtee mollaamaan toista. Paskoja hakemuksia saapuu päivittäin ja aina välillä saa kyllä ihmetellä kun jengi hakee ravintolapäällikön paikkaa 3pv tet kokemuksella ihan pokkana ja huonolla kieliopilla. Monia jänniä hakemuksia nähneenä toi on aika normi viel, vaikka ei läpi kyllä menis täälläkään.

   Lainaa

  36. Tulos: +55 (57 ääntä)
   "ei huolia ei murheita"

   Lainaa

  37. Tulos: +60 (62 ääntä)
   Mä olisin pyytäny tuon haastatteluun pelkästä mielenkiinnosta. :D Ihana!

   Lainaa

  38. Tulos: +83 (95 ääntä)
   Iltalehteen vaan töihin muiden joukkoon.

   Lainaa

  39. Tulos: +36 (64 ääntä)
   Onkohan tämä tyyppi saanut ihan lupaa julkaista toisten työhakemuksia Facebookissaan?

   Lainaa

  40. Tulos: +1 (9 ääntä)
   Loistava!

   Lainaa

  41. Tulos: +52 (66 ääntä)
   Mietin vaan miten tän päivityksen kirjoittajalle käy. Tuleeko potkuja. Ei oo kauaakaan kun kaverin työkaveri sai potkut töistään koska hänen päivityksensä oli päätynyt tänne. Salassapitovelvollisuus ja silleen :) Onnee Samille!

   Lainaa

  42. Tulos: +26 (42 ääntä)
   Mä oon aina miettinyt, että millaisia ne muut työnhakijat ja heidän hakemuksensa oikein on, kun olen itse aina päässyt haastatteluun ja saanut töitä (kopkop.. ei pitäisi kyllä sanoa ääneen). Mutta nyt mä alan ymmärtää, että mähän olen saattanut antaa itsestäni fiksunkin kuvan (juu, ja tämä omakehu täällä Feissarimokissa varmasti vahvistaa kaikkien käsitystä mun fiksuudestani).

   Lainaa

  43. Tulos: 0 (40 ääntä)
   Voisin ottaa tästä mallipohjan omalle työhakemukselleni! Mukavan rento hakemus nähkääs, kukaan ei pidä tiukkapipoisista hiekkapilluista! Tällä jos jollain irtoaa työtä.

   Lainaa

  44. Tulos: +14 (14 ääntä)
   Kuulostaa ihan hauskalta jäbältä. :D Töihin en kyl ottais. Ainakaa vaativiin.

   Lainaa

  45. Tulos: +42 (46 ääntä)
   Itsekin olen oman osani työhakemuksia lukenut ja tällaisia sankareita siellä tosiaan on. Näin pahaan en ole törmännyt, mutta melkein. Yksi huvittava tapaus mainitsi harrastuksikseen tietokoneen ääressä istumisen etenkin pelejä pelaten. Ei ehkä ihan paras harrastusmaininta, kun hakee työhön, jossa seisotaan koko vuoro. Muistaakseni joskus joku oli laittanut kohtaan "miksi haet meille töihin" -kohtaan, että koska äiti pakotti. Joopa joo.

   Lainaa

  46. Tulos: +31 (35 ääntä)
   Niin ja vielä lisätäkseni, aika moni laittaa työnhaun perusteeksi "No koska tarviin rahaa". Okei, sehän on toki fakta ja sen kaikkki tietää, mutta ei ehkä sit kuitenkaan taas se paras valinta perusteluksi.

   Lainaa

  47. Tulos: +50 (60 ääntä)
   Gerlixe: Itse oon kans hakemusten parissa töissä, ja en todellakaan laittais muiden hakemuksia facebookiin..
   Nimenomaan. Kyllähän tuo hakemus on aika hulvaton, ja varmasti hr-osastojen kahvipöydissä naureskellaan tämmöisille kollegojen kesken, mutta siitä huolimatta alalla työskentelevän pitäisi ymmärtää pitää nämä omana tietonaan. Voisi Samille tulla pieniä ongelmia eteen, jos hakemuksen lähettäjä bongaisi mokan ja kertoisi siitä Samin esimiehelle. Varmaan lainkin mukaan työhakemukset pitää käsitellä luottamuksellisesti, vaikka lähettäjää ei välttämättä tunnistaisikaan.

   Lainaa

  48. Tulos: +29 (73 ääntä)
   Voi hellanlettas, täällä taas kyökkipsykologit liikenteessä. Kaikilla on teidän mielestänne "mielenterveydellisiä ongelmia" tai "ovat ulkomaalaisia", jos suomi ei suju tai vaikuttaa muuten vaan lahjattomalta. Joskus ihmiset vaan ovat ihan suoraan sanoen tyhmiä. Ei minun ainakaan käy tätä sääliksi, laiska kuin mikä (töissä 4 tuntia päivässä? siis ihanko oikeasti?), ja kuvittelee olevansa niin ylimaallisen hyvä työn_tekijä, että voi sanella pomoille säännöt. Otetaan asiakkaalta luulot pois? Eli varmaan ihan ketun hyvä asiakaspalvelija, juuri sellainen, joka kaivaa nenää ja vastaa "emmää tiedä, mä oon vaan töisä täällä, mee pois".

   Lainaa

  49. Tulos: +7 (11 ääntä)
   kettuli: öskentelevän pitäisi ymmärtää pitää nämä omana tietonaan. Voisi Samille tulla pieniä ongelmia eteen, jos hakemuksen lähettäjä bongaisi mokan ja kertoisi siitä Samin esimiehelle. Var
   Jotkut työhakemukset ovat julksia. Siitä yleensä ilmoitetaan kyllä. Se ei toki tarkoita, että ne automaattisesti kuuluu yksityishenkilön Facebookiin. http://viikkoposti.utu.fi/vp.nsf/0/3ca8d48e30d24345c22576b10031cb3f?OpenDocument

   Lainaa

  50. Tulos: +37 (49 ääntä)
   Fiksuja kavereita taas liikenteessä täällä kommentoijissa. Ei sitten kellään käynyt mielessä, kuinka yleistä on lähetellä liioitellun surkeita työhakemuksia? Ja tässähän syynä tämä yleistyvä vaiva eli laiskuus. Pakko laittaa hakemuksia ja etsiä töitä, jos meinaa saada täydet tuet. Laiskat nuoret siis selviytyvät työttöminä täysillä tuilla juuri tällaisilla hakemuksilla.

   Lainaa

  51. Tulos: +39 (51 ääntä)
   Jotenki hauskaa et moni ajattelee kaveria heti maahanmuuttajaksi tai kehitysvammaseksi. :D Suomi on TÄYNNÄ idiootteja. Suomalaisia idiootteja! :D

   Lainaa

  52. Tulos: +24 (26 ääntä)
   Mulla tuli ekak mieleen PulttiBoisin Työhön otto-sketsi, jossa kaveri kertoo olleensa ollut Finnairin liukuovena ja jonkun teatterin lamppuna. =D Mä ainaki ottaisin ton kaverin haastatteluun. Nykyisin ku aina CV-kurssilla painotetaan erilaiseen hakemukseen, ni meikäläisen kohdalla onnistus. =)

   Lainaa

  53. Tulos: -28 (60 ääntä)
   on aika anaalista julkaista tätä täällä, edes takasivulla- samaten kuin lähettää kuvakaappaus tänne. työhakemukset on mun ymmärtääkseni luottamuksellisia ja toivon tosi kovasti että Sami saa potkut tästä hyvästä. jos pitäis palkata sen hakemuksen lähettäjä tai Sami näillä tiedoilla, palkkaisin hakemuksen lähettäjän. kaveri ei välttämättä kulje ihan täysillä, mutta ei ole ihmisperse. hävettää sekä ylläpidon että yleisesti niiden puolesta, jotka pitää tätä hauskana.

   Lainaa

  54. Tulos: +6 (16 ääntä)
   Kaveri kuunnellu vissii Robinia!

   Lainaa

  55. Tulos: +5 (31 ääntä)
   onko kellään tullut mieleen, että kyseessä voi olla kehitysvammainen henkilö?

   Lainaa

  56. Tulos: +26 (28 ääntä)
   toi vaikuttaa nii sellaselta joka on työkkärin toimesta pakotettu hakee tonne

   Lainaa

  57. Tulos: +22 (24 ääntä)
   DearChild: “ei huolia ei murheita”
   ei kiire mihinkään... ainakaan töihin?

   Lainaa

  58. Tulos: +1 (19 ääntä)
   DearChild: “ei huolia ei murheita”
   aw söpöä :33 hhii

   Lainaa

  59. Tulos: +4 (14 ääntä)
   Ihan selkeä trolli. Välilä on sujuvaakin puhekielistä suomea, ja välillä mamun matkimista. En tajua miten nää menee läpi...

   Lainaa

  60. Tulos: +3 (13 ääntä)
   Eiköhän työhakemuksia koske samat säännöt kuin kirjesalaisuuttakin - eli viestinnän osapuolet saa kyllä julkaista sisällön. Tietysti henkilötietojen julkaisua säätelevät vielä omat asetuksensa, mutta nehän tässä onkin asianmukaisesti peitetty.

   Lainaa

  61. Tulos: +22 (22 ääntä)
   Näyttää jotenki siltä, että tyypillä on alkanu tota hakemusta kirjoittaessa mennä aina vaan lujempaa ja lujempaa. Mitälie yskänlääkettä napannu ensin ja alkanu sitten kirjoittaa :D

   Lainaa

  62. Tulos: +42 (42 ääntä)
   Tää on tosiaan työhakemuksia käsitelleelle vielä aika kesy - henkilökohtainen suosikkini vastaantulleista hakemuksista oli maahanmuuttajanaiselta, joka pyysi että ottaisimme hänen miehensä töihin kun ei kuulemma tee muuta kuin makaa sohvalla katsomassa telkkaria! :D

   Lainaa

  63. Tulos: +14 (14 ääntä)
   Suomi on täynnä avoimia ja sosiaalisia ihmisiä. Näitä hakemuksia kun lukee 50 kappaletta niin tuollainen hakemus on jo voitto.

   Lainaa

  64. Työtön... 19.11.2012 7:18
   Tulos: +8 (10 ääntä)
   Ainakin tämä henkilö on rehellinen eikä turhia kaunistele. Tällaisia hakemuksia pitäisi olla enemmänkin, niin työnantaja tietäisi, mitä saisi. Paitsi tietysti, jos kaunopuheisuus on työssä tärkeässä osassa...

   Lainaa

  65. Tulos: -14 (20 ääntä)
   Juha: Jotenki hauskaa et moni ajattelee kaveria heti maahanmuuttajaksi tai kehitysvammaseksi. Suomi on TÄYNNÄ idiootteja. Suomalaisia idiootteja!
   Mutta maahanmuuttaja ei voi olla idiootti, sekö oli pointtisi?

   Lainaa

  66. Tulos: +14 (18 ääntä)
   Just..: Mutta maahanmuuttaja ei voi olla idiootti, sekö oli pointtisi?
   Sulla aika mustavalkoinen katsantakanta. Mitenkähän sait väännettyä kommentista, etteikö maahanmuuttaja voisi olla idiootti? Kehitysvammainenkin voi olla idiootti (mutta ei välttämättä tarkoita, että olisi. Se on kuitenkin ehkä yleisin uskomus). Mutta siis pointti oli nimenomaan, että ihan tavallinen suomalainenkin voi olla idiootti.

   Lainaa

  67. Tulos: +33 (49 ääntä)
   Laittoivat sitten lehteen ilmoituksen myyjän paikasta ja paikkaa hakemaan ilmaantui ujohkon oloinen maalaispoika. Myyntipäällikkö tenttasi miestä: "Oot sitten maalta kotoisin?" "Joo-o." "Ootko ennen tehnyt myyntihommia?" "Juu, kyllä mä siellä maalla..." Vaikka sälli olikin vähän ujon oloinen, niin myyntipäällikkö jotenkin piti hänestä, ja otti hänet hommiin. Pitkän hikisen ensimmäisen työpäivän jä...lkeen päällikkö tulee siinä viiden pintaan katsomaan miten maalaispoika on pärjännyt. "No, montakos kauppaa olet tehnyt?" "Yhden." Päällikkö on vähän pettynyt, ja toteaa: "Niin, yleensä meidän myyjät tekee sellaiset 20-30 kauppaa päivässä. Paljonkos arvoinen se ainokainen sitten oli?" "Pari sataa tuhatta" "Pari sataa tuhatta!! Mitä *ihmettä* sä oikein myit?!?" "Niin no, mä myin tälle kaverille ensin sellaisen pienen ongenkoukun, sitten vähän isomman, seuraavaksi sellaisen Rapalan viehesarjan ja vielä perhontekovehkeet. Sitten se tietysti tartti siimaa, ja mä myin sille ensin sellaista tavallista, sitten vähän vahvempaa ja vielä sellaista kunnon barracudankestävää extrasiimaa. Tietysti siihen sitten oli myytävä kunnon vavat ja kelat. Sitten todettiin, että kyllä se venekin tarvitaan, ja niin mä vein sen kaverin veneosastolle ja myin sille Marino 9000:n erikoisvarustein. Seuraavaksi se totesi, ettei sen vanha kuplavolkkari kyllä jaksa vetää semmoista rohjoa, joten vein sen sitten vielä auto-osastolle ja myin sille Range Roverin ja trailerin. Kaikkineen siitä tuli aika tarkkaan 190 000" "Ei jumalauta, mies tulee ostamaan ongenkoukkua ja sä myyt sille kaiken tuon?" "No ei ihan... itte asiassa se tuli ostamaan muijalleen tamponeja, ja mä sitten sanoin sille, että sun viikonloppus on joka tapauksessa pilalla, mikset lähde vaikka kalaan...".

   Lainaa

  68. Tulos: +4 (6 ääntä)
   miumiu: . . .
   toi olis voinu olla samanlaine tehomyyjä :D

   Lainaa

  69. pesservisser 19.11.2012 18:13
   Tulos: +8 (16 ääntä)
   Tuolla hakemuksella ainakin erottuu selkeästi siitä "olen 22-vuotias ahkera ja luotettava merkonomi" -massasta. Olen itse joskus availlut työpaikkahakemuksia ollessani aikoinaan postituksessa jossa sekä avattiin että laitettiin menemään päivän postit. Toisessa työpaikassa olen myös laittanut ehdolle parhaita etsiessän itselleni seuraajaa. 90 % oli tuollaisia kuvaamani kaltaisia, suoria kopioita hakemuksen teko -oppaista. No ei ehkä tuon aloituksen kaltaisia olisi tullut laitettua niitäkään ehdolle, mutta on elämän varrella nähty vaikka minkälaista hakemusta - en kuitenkaan pidä asioiani niitä julkistella ympäri kyliä.

   Lainaa

  70. Tulos: +9 (9 ääntä)
   Jarno: toi vaikuttaa nii sellaselta joka on työkkärin toimesta pakotettu hakee tonne
   Mä mietin ihan samaa, poika on laittanut niin älyttömän hakemuksen ettei varmasti saa töitä mutta onpahan ainakin lähettänyt niitä hakemuksia!!

   Lainaa

  71. Tulos: +6 (8 ääntä)
   Saako noita työhakemuksia levitellä nettiin? Aika paha, jos kyseinen hakija näkisi..

   Lainaa

  72. Tulos: +2 (2 ääntä)
   Toivon todella, että henkilön äidinkieli on jokin ihan muu kuin suomi.

   Lainaa

  73. Tulos: +16 (16 ääntä)
   Ainoa joka mulla ammattilaisena pistää hyvällä tavalla silmään, on tuo konstailematon into joka hakemuksesta välittyy. Mutta sitten teknisiin yksityiskohtiin...

   Lainaa

  74. Tulos: +3 (7 ääntä)
   Osaisitteko tehdä näin älyttömän hakemuksen tahallaan? Ei olisi muuten helppoa. Jos tämä kaveri olisi kehitysvammainen tai maahanmuuttaja, hän varmaan saisi apua työhakemuksen tekoon jostain.

   Lainaa

  75. Tulos: +9 (9 ääntä)
   Suihkujutusta päätellen trolli. Eiköhän tässä nyt kuitenkin vaan osoiteta halveksuntaa ko. työpaikkaa/työnantajaa kohti. Näitä on nähty ennenkin. Yleensä se tyhmä löytyy ihan muualta kuin kirjoittajasta.

   Lainaa

  76. Tulos: +3 (3 ääntä)
   Hyvä esimerkki millainen työhakemus EI kannata olla.

   Lainaa

  77. Yrittäjä 10.2.2013 7:13
   Tulos: +2 (12 ääntä)
   Naurettavaa halveksuntaa toista ihmistä kohtaan. Voin todeta että harmittaa, että olen ollut kasvattamassa näin huonosti käyttäytyvää sukupolvea. Yrittäjänä olen todennut että hienoimman työhakemuksen ja parhaan koulutodistuksen esittäjä ei ole yhtään sen parempi tuloksen teijä kuin kirjoitustaidoton henkilö. Myönnän että työtehtävällä on erittäin suuri merkitys. Yritykselle on kuitenkin tärkeintä tuolksen tekemisen kyky.

   Lainaa

  78. KaroliinaCZ 10.2.2013 10:02
   Tulos: +13 (19 ääntä)
   Yrittäjä: Naurettavaa halveksuntaa toista ihmistä kohtaan. Voin todeta että harmittaa, että olen ollut kasvattamassa näin huonosti käyttäytyvää sukupolvea. Yrittäjänä olen todennut että hienoimman työhakemuksen ja parhaan koulutodistuksen esittäjä ei ole yhtään sen parempi tuloksen teijä kuin kirjoitustaidoton henkilö. Myönnän että työtehtävällä on erittäin suuri merkitys. Yritykselle on kuitenkin tärkeintä tuolksen tekemisen kyky.
   Jos et näe tässä 'hakemuksessa' mitään muita ongelmia kuin huonoa kirjoitusta, niin tämä olisi sulle ihan sopiva työntekijä.

   Lainaa

  79. Tulos: 0 (8 ääntä)
   siis kun haettava paikka on jotain ihan muuta kuin toimitusjohtaja niin en kyllä ymmärrä miksi pitäisi käydä vaikka 4 vuotta tradenomi koulua jotta saa hakemuksen kohdilleen. 350€ kahdesta viikosta prkl jos se nyt jotain ees tekee niin toihan on kenelle tahansa työnantajalle hyvä diili ;-)

   Lainaa

  80. Tulos: +2 (6 ääntä)
   Eihän kukaan nyt oikeesti töitä hae, rekrytoijien trollaus on taitolaji.. ;)

   Lainaa

  81. Tulos: -7 (11 ääntä)
   Ainakin jäisi mieleen, mikä on kyllä kanssa tärkeää. Jos työnantajalla olisi vähänkään huumorintajua, voisi jopa kutsua haastatteluun, sillä perusteella, että ei kukaan voi noin huono olla. :) Hain itsekin Stockmannin hulluille päiville esittelemällä itseni mm. näin 'Myyjä-tyyppinä luokittelisin itseni ns. 'anarkistimyyjäksi ', keksin tuon jo aikaisemminkin ja se nyt vaan sopii muhun. Siellä on vaan täytynyt rekrytoinnissa olla joku saatanan kukkahattutäti Anja Stockmann valitsemassa, koska ei tuo tietenkään mihinkään johtanut . Täti varmaan säikähti, että mikäs vandaali tämä on. :)

   Lainaa

  82. Tulos: +10 (10 ääntä)
   Eiköhän tää tapaus ole sellainen, jolle työkkäristä on sanottu että haepa tonne, ni on pistäny läskiks koko homman ettei tarviin mennä töihin...

   Lainaa

  83. Tulos: -8 (8 ääntä)
   Ettei olis mustalaisia?

   Lainaa

  84. Tulos: +10 (10 ääntä)
   Apua... muistuttaa ihan yhtä kesätyö hakemustani, jonka tein tarkoituksella todella huonosti, kun äiti oli painostanut hakemaan paikkaa johon en tahtonut. Kaikista kauheinta oli se, että sain paikan koska hakemustani pidettiin kovin hauskana.

   Lainaa

  85. Tulos: +1 (5 ääntä)
   eerika: Ettei kyseessä olisi (lievästi?) kehitysvammainen kaveri. Tuli vaan tuosta pullopoika-kohdasta mieleen.
   Tai sit vaan tyypillinen nykynuori.

   Lainaa

  86. Tulos: +3 (3 ääntä)
   Sami tässä mokassa eniten ammattitaidottomuutta osoittaa. En kutsuisi Samia edes haastatteluun enkä missään tapauksessa ottaisi tuollaista juoruakkaa meille töihin.

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Avainsanat: työhakemus, työpaikka, työnhaku, työnantaja, työntekijä, työ