Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Kohtaamisia kaupoilla, osa 9

"Opin, että jos ei saa palvelua, kannattaa huutaa ---"
Kohtaamisia kaupoilla, osa 9

Arkiston aarre

  • Nimi Juuri nyt
    Tulos: 0 (0 ääntä)

    Kommentti

  • 46 kommenttia

      Ei kommentteja
    1. Tulos: +462 (496 ääntä)
      Ylemmän huudolla myyjä kipittää kyllä vartija napille...

      Lainaa

    2. Tulos: +421 (441 ääntä)
      Voi ei Jenni :D Saat myötätuntoni.

      Lainaa

    3. Tulos: +272 (326 ääntä)
      Tais Jenni luulla sijoittavansa itseensä kun kuuli lasten koulutuksesta

      Lainaa

    4. Tulos: +282 (310 ääntä)
      Kovasti saa voimaa olla jos koko kaupan nappaa kainaloon ja kipittää muualle.

      Lainaa

    5. Tulos: +139 (219 ääntä)
      Toi Hennesin juttu on oikeesti vähän ärsyttävää kun eihän siinä vaan kehtaa sanoa että ei. :D

      Lainaa

    6. Tulos: -10 (116 ääntä)
      Kauppa varastetaan? Mitä se nyt sitte tarkottaa? :D

      Lainaa

    7. Tulos: -110 (208 ääntä)
      jotenkin tuntuu huijaukselta kun me maksetaan 3 kynästä ja kolmesta vihkosta 20€?? miten ne lapset saa ne 1€:lla??

      Lainaa

    8. Tulos: +583 (621 ääntä)
      Ärsyttää nämä H&M:n tyyliset kampanjat yhdestä syystä: - Asiakkaita pyydetään maksamaan euro LISÄÄ ostosten päälle. - Vuoden loputtua H&M ylpeänä pröystäilee, kuinka he ovat lahjoittaneet X-miljoonaa euroa hyväntekeväisyyteen. - H&M ei lahjoittanut paskaakaan! H&M:n asiakkaat lahjoittivat EKSTRAA hyväntekeiväisyyteen, joita ei otettu H&M:n voitoista. - H&M teki 2 miljardia euroa voittoa viime vuonna. Miksei tätä X-miljoonaa voitu lahjoittaa suoraan voitosta kynimättä niitä asiakkailta? Ahneudella ei ole rajoja.

      Lainaa

    9. kääpäkikkeli 22.11.2012 3:18
      Tulos: +59 (93 ääntä)
      Kauppaa ei voi varastaa.

      Lainaa

    10. Tulos: +64 (142 ääntä)
      "Kauppaa ei voi varastaa" Mitenkäs sitten pankki ryöstetään?

      Lainaa

    11. Tulos: -46 (70 ääntä)
      Eli ryöstää ja varastaa on synonyymit : http://fi.m.wiktionary.org/wiki/ryöstää

      Lainaa

    12. donitsimestari 22.11.2012 6:26
      Tulos: +90 (110 ääntä)
      hnk: oletko ääliö, soiko päässäsi trololololoo vai mitähän nyt mahdat selittää. "varastin pankin" jep jep...

      Lainaa

    13. Tulos: +111 (121 ääntä)
      Jep, kauppaa ei voi varastaa, tai vähintäänkin se on kovin hankalaa. Varastaminen on sellaista, joka yleensä tapahtuu jonkin asian omistajan tietämättä, esimerkiksi auto voidaan varastaa sen omistajan ollessa vaikka nukkumassa, kotonasi voi käydä murtovaras (joka ei siis varasta kotia vaan jotain asioita kodista, ellei sitten pölli koko taloa ja vie mennessään niin että kivijalka tahi sokkeli vaan jää paikalleen) tai joku voi vaikka varastaa huomaamattasi kännykän taskustasi (häntä kutsutaan taskuvarkaaksi). Tokikin varastaminen voi tapahtua myös niin, että kohteen omistaja on reaaliaikaisesti tietoinen asiasta, mutta joka tapauksessa se on sellainen hienovaraisempi juttu kuitenkin kuin ryöstö. Ryöstäminen sen sijaan on sellainen toimenpide, joka tapahtuu kohteena olevan henkilön, tai tilaa edustavan henkilön tietäen: "Kädet ylös! Tämä on ryöstö! Rahat tänne". Jos pankki ryöstetään, sieltä viedään rahat, jos pankki varastetaan niin kyseessä lienee pankkipossu (tai sitten nosturilla viedään ilman lupaa koko rakennus piiloon). Jos pankista varastetaan jotain, niin se lienee jotain irtainta kuten kyniä, pankipossuja yms. muuta roinaa, tai sitten varastetaan työntekijöiden omia henkilökohtasia tarvikkeita. Näin minun mielestäni.

      Lainaa

    14. Tulos: -28 (44 ääntä)
      Viäntääkö Maija nyt Savoks, vae oonko ihan viärässä?

      Lainaa

    15. Tulos: -12 (30 ääntä)
      ^ sammaa o satakunnasaki

      Lainaa

    16. Tulos: +50 (56 ääntä)
      Minun mielestäni Maija kommentoi ihan "tavallisella" Pohjois-Pohjanmaan murteella. Ei kyllä ole lähelläkään savon murrettu tuo.

      Lainaa

    17. Tulos: +21 (31 ääntä)
      bethos: Viäntääkö Maija nyt Savoks, vae oonko ihan viärässä?
      ei oo savvoo. ja sit hei, ne jotka tappelee tuosta varastaa/ryöstää -> murrejuttuja kyseisessä "mokassa"

      Lainaa

    18. Tulos: +38 (40 ääntä)
      Maija puhhuu ihan oikiaa Oulun murretta..

      Lainaa

    19. Tulos: -16 (20 ääntä)
      Eihän Maija tuossa muuta kuin kerro, että huutamalla "KAUPPA VARASTETTAAN" nopeuttaa henkilökunnan paikalletuloa. Eihän sitä tiedä, vaikka tuo olisi jotain kaupan työntekijöiden salakieltä, jolla työntekijöitä käsketään tulemaan huutaneen luo.

      Lainaa

    20. Tulos: -5 (19 ääntä)
      Jönni: Maija puhhuu ihan oikiaa Oulun murretta..
      Paitsi etten ole kyllä Oulussa kuullut kaupan varastamisesta.

      Lainaa

    21. Tulos: +25 (45 ääntä)
      Huh teitä! Aivan niin kuin "en tioedä" kirjoitti. Maija kertoi huutaneensa "kauppa varastettaan". Siis vain huutaneensa noin. Ei hän eikä kukaan muukaan ole väittänytkään että kauppaa voisi varastaa. Miksi ihmeessä alatte siitä vääntämään?

      Lainaa

    22. Tulos: +18 (20 ääntä)
      Jönni: Maija puhhuu ihan oikiaa Oulun murretta..
      Niin puhhuu! Ei lähelläkkää savoa, niinku joku ehotti..: d

      Lainaa

    23. Tulos: +9 (15 ääntä)
      ^^ no nii-i! Aiva sama miten se asian muotoili/ tarkottaako se mittää, nii siltisse toimi.

      Lainaa

    24. Tulos: +12 (24 ääntä)
      joku: jotenkin tuntuu huijaukselta kun me maksetaan 3 kynästä ja kolmesta vihkosta 20€?? miten ne lapset saa ne 1€:lla??
      kalliit on kynät ja vihot siellä jos 20€ maksaa....

      Lainaa

    25. Tulos: -26 (58 ääntä)
      kolme: Ärsyttää nämä H&M:n tyyliset kampanjat yhdestä syystä: - Asiakkaita pyydetään maksamaan euro LISÄÄ ostosten päälle. - Vuoden loputtua H&M ylpeänä pröystäilee, kuinka he ovat lahjoittaneet X-miljoonaa euroa hyväntekeväisyyteen. - H&M ei lahjoittanut paskaakaan! H&M:n asiakkaat lahjoittivat EKSTRAA hyväntekeiväisyyteen, joita ei otettu H&M:n voitoista. - H&M teki 2 miljardia euroa voittoa viime vuonna. Miksei tätä X-miljoonaa voitu lahjoittaa suoraan voitosta kynimättä niitä asiakkailta? Ahneudella ei ole rajoja.
      Kuulostipas negatiiviselta :( Asiakkaita ei kyllä millään tavalla pakoteta osallistumaan tällaisiin kampanjoihin/keräyksiin, vaan kysytään, että onko asiakas halukas osallistumaan keräykseen - en tosin tiedä, esitetäänko asia jossain liikkeessä/liikkeissä sellaisella tyylillä, että asiakkaalle tulee olo, että on pakko osallistua. Kyllä kai jokaisen pitäisi osata kieltäytyä kohteliaasti, vai onko se jotenkin kamalaa jos joutuu puhumaan kassalla mitään ylimääräistä? Eikä myyjät siinä kassalla suutu siitä jos sanoo vaikka "ei nyt tällä kertaa", tuskinpa kukaan rupeaa sen jälkeen ruinaamaan että "no osallistuhan nyt".. kiitos ja näkemiin, oli pakko puuttua tuohon kun rupesi harmittamaan :D t. yrityksessä työskennellyt

      Lainaa

    26. Tulos: -37 (63 ääntä)
      kolme: Ärsyttää nämä H&M:n tyyliset kampanjat yhdestä syystä: - Asiakkaita pyydetään maksamaan euro LISÄÄ ostosten päälle. - Vuoden loputtua H&M ylpeänä pröystäilee, kuinka he ovat lahjoittaneet X-miljoonaa euroa hyväntekeväisyyteen. - H&M ei lahjoittanut paskaakaan! H&M:n asiakkaat lahjoittivat EKSTRAA hyväntekeiväisyyteen, joita ei otettu H&M:n voitoista. - H&M teki 2 miljardia euroa voittoa viime vuonna. Miksei tätä X-miljoonaa voitu lahjoittaa suoraan voitosta kynimättä niitä asiakkailta? Ahneudella ei ole rajoja.
      Omalla ahneudellas ei oo rajaa jos koet yhden euron antamisen hyväntekeväisyyteen "kynimiseksi". Ja siis tietenkin se euro annetaan erikseen, eikä tuotteesta. Jos maksat laukusta, maksat laukusta ja sillä siisti, jos antaa rahaa hyväntekeväisyyteen se on asia erikseen. Ja eihän missään bisneksessä olisi mitään järkeä, jos siitä ei saisi voittoa. Hohhoijaa... P.S. En ole H&M:llä töissä.

      Lainaa

    27. Aurinkomies 22.11.2012 17:44
      Tulos: +45 (51 ääntä)
      LOL: Omalla ahneudellas ei oo rajaa jos koet yhden euron antamisen hyväntekeväisyyteen “kynimiseksi”. Ja siis tietenkin se euro annetaan erikseen, eikä tuotteesta. Jos maksat laukusta, maksat laukusta ja sillä siisti, jos antaa rahaa hyväntekeväisyyteen se on asia erikseen. Ja eihän missään bisneksessä olisi mitään järkeä, jos siitä ei saisi voittoa. Hohhoijaa… P.S. En ole H&M:llä töissä.
      Ja miten tämä oikeuttaa Henkan mainostamaan että he ovat lahjoittaneet rahaa? :D Eli jos kahden miljardin voitot tehnyt yritys lahjoittaisi itse sen miljoonan eikä asiakkaat niin sittenkö niillä ei "saisi voittoa" eikä olisi järkeä? Pitkät piuhat taas

      Lainaa

    28. Tulos: -17 (27 ääntä)
      Jännää aina, kun puhutaan, kuinka jokin yhtiö tekee miljardeja, miksei ne voi lahjoittaa ja unohdetaan, kuinka paljon rahaa ne käyttää, että saa sen pari miljardia.

      Lainaa

    29. Tulos: +46 (52 ääntä)
      oscar: Jännää aina, kun puhutaan, kuinka jokin yhtiö tekee miljardeja, miksei ne voi lahjoittaa ja unohdetaan, kuinka paljon rahaa ne käyttää, että saa sen pari miljardia.
      Kuinka paljon rahaa ne käyttävät mihin? Alipalkattuun työvoimaan? Kun nimenomaan pointti on se, että esim. H&M ei laita omaa rahaa hyväntekeväisyyteen! He keräävät hyväntekeväisyysrahat erikseen ja sitten ylpeilevät, kuinka he ovat hyvä yritys ja lahjoittavat. Vaan kun eivät lahjoita!

      Lainaa

    30. Tulos: +15 (19 ääntä)
      Ei muuten toimi toi varastamis-juttu, oon tota joskus iltasin abc:llä kokeillu kun siellä ei meinaa koskaan myöhään olla myyjiä kaupan puolella niin puhuu kovaan ääneen että "jos vaan ottas nää tavarat ja lähtis maksamatta" tms niin ei kyl silti kuulu myyjiä. Ihan helposti sais pöllittyä ruokaa kyllä.

      Lainaa

    31. Tulos: -34 (36 ääntä)
      kolme: Kuinka paljon rahaa ne käyttävät mihin? Alipalkattuun työvoimaan? Kun nimenomaan pointti on se, että esim. H&M ei laita omaa rahaa hyväntekeväisyyteen! He keräävät hyväntekeväisyysrahat erikseen ja sitten ylpeilevät, kuinka he ovat hyvä yritys ja lahjoittavat. Vaan kun eivät lahjoita!
      Ahaa, eli työskentelet H&M, kun tiedät tämän? Vai mistä kuulit?

      Lainaa

    32. Tulos: -27 (37 ääntä)
      kolme: Kuinka paljon rahaa ne käyttävät mihin? Alipalkattuun työvoimaan? Kun nimenomaan pointti on se, että esim. H&M ei laita omaa rahaa hyväntekeväisyyteen! He keräävät hyväntekeväisyysrahat erikseen ja sitten ylpeilevät, kuinka he ovat hyvä yritys ja lahjoittavat. Vaan kun eivät lahjoita!
      Ja kyllä minä lasken sen lahjoittamiseksi, koska he sen rahan sinne ojentavat, koska ilman heidän toimintaa ei nekään rahat olisi sinne -minne-ikinä-menevätkään asti.

      Lainaa

    33. Pallosalama 22.11.2012 20:20
      Tulos: -4 (6 ääntä)
      Voi Jenniä :D

      Lainaa

    34. Tulos: +2 (30 ääntä)
      H&M on tehnyt yhteistyötä Unicefin kanssa jo vuosia, eikä väitä itse firmana koskaan lahjoittaneensa näitä asiakkaiden lahjoittamia summia! Me myyjät olemme vaan kerääjiä, samanlaisia kuin kaduillakin näkee lippaitten kanssa kulkevia ja teemme itse tämän työn todellakin ilomielin! Kun H&M lahjoittaa Unicefille, Water Aidille ...se todellakin itse lahjoittaa erittäin suuria summia vuosittain, joihin ei kuulu tämä Unicef-keräys. Ottaisit asioista selvää, ärsyttää! (...ja on aivan ok sanoa kassalla et ei kiitos, en tällä kertaa tms.)

      Lainaa

    35. pesservisser 22.11.2012 21:05
      Tulos: +6 (18 ääntä)
      LOL: Omalla ahneudellas ei oo rajaa jos koet yhden euron antamisen hyväntekeväisyyteen “kynimiseksi”. Ja siis tietenkin se euro annetaan erikseen, eikä tuotteesta. Jos maksat laukusta, maksat laukusta ja sillä siisti, jos antaa rahaa hyväntekeväisyyteen se on asia erikseen. Ja eihän missään bisneksessä olisi mitään järkeä, jos siitä ei saisi voittoa. Hohhoijaa… P.S. En ole H&M:llä töissä.
      ..ja onko tullut seurattua uutisia siitä, mtien vähän hyväntekeväisyysrahoja menee oikeasti itse kohteeseen? Vähän väliähän noita jää kiinni.

      Lainaa

    36. Tulos: -7 (13 ääntä)
      jjenni o aika best(;; no ei vaiska!:D:D:D

      Lainaa

    37. Tulos: -2 (26 ääntä)
      pesservisser: ..ja onko tullut seurattua uutisia siitä, mtien vähän hyväntekeväisyysrahoja menee oikeasti itse kohteeseen? Vähän väliähän noita jää kiinni.
      Ja ootko tullut miettineeksi, että jopa Unicefillä on TYÖNTEKIJÖITÄ jotka tarvitsevat PALKKAA. Vai ajattelitko, että se "rahasäkki "joka kerätään viedään suoraan jonnekin aavikolle lapsien ihmeteltäväksi? Unicef kerää rahaa lapsien koulunkäyntiin ja ne kerätyt rahat käytetään myös sen _kampanjan tukemisee_n - työntekijöiden palkkohin/matkoihin/mihin ikinä. Kaikkeen mikä mahdollistaa koko kampanjan toteutumisen.

      Lainaa

    38. Tulos: -4 (26 ääntä)
      kolme: Ärsyttää nämä H&M:n tyyliset kampanjat yhdestä syystä: - Asiakkaita pyydetään maksamaan euro LISÄÄ ostosten päälle. - Vuoden loputtua H&M ylpeänä pröystäilee, kuinka he ovat lahjoittaneet X-miljoonaa euroa hyväntekeväisyyteen. - H&M ei lahjoittanut paskaakaan! H&M:n asiakkaat lahjoittivat EKSTRAA hyväntekeiväisyyteen, joita ei otettu H&M:n voitoista. - H&M teki 2 miljardia euroa voittoa viime vuonna. Miksei tätä X-miljoonaa voitu lahjoittaa suoraan voitosta kynimättä niitä asiakkailta? Ahneudella ei ole rajoja.
      - Niin. Asiakkaalta kysytään, haluaako hän lisätä ostosten loppusummaan euron, joka menee Unicefille. Häntä ei pakoteta lisäämään euroa. Normaalille ihmiselle voi esittää kysymyksen, johon voi myös vastata mieleisellään tavalla. Kuinka vaikeaa voi olla sanoa ei jos ei halua? - H&M lahjoittaa hyväntekeväisyyteen OMIA rahojaan PLUS lisäksi auttaa KERÄÄMÄÄN rahoja Unicefille. - Lue edellinen viesti. Lue edelliset viestit. Ahneudella ei ole rajoja - tekisitkö itse bisnestä tai perustaisit yrityksen, josta et hyötyisi taloudellisesti? :) http://www.unicef.fi/hm http://about.hm.com/content/hm/AboutSection/en/About/Sustainability/Commitments/Communities/Community-Support.html ...

      Lainaa

    39. Tulos: +13 (19 ääntä)
      Näin kassaneidin näkökulmasta Maija on idiootti. Riittää siellä kaupassa muutakin tekemistä kun kassan takana istuminen. Vessassakin pitäis välillä käydä ja syömässä. Propsit varsinkin pienten lähikauppojen myyjille, jotka ovat usein yksin töissä. Asiakaspalvelun lisäksi pitäis perus iltavuorossa tsekata päiväykset, suorittaa omavalvonta, listata puuttuvat tuotteet, ottaa niistä MMT:t, täyttää juomat, täyttää HeVi-tiski ja välillä tuoreetkin. Siivota, viedä roskia ja pahveja ulos, täsmäyttää veikkaus ja vielä kaupan kiinni menemisen jälkeen laskea kassat jne. Jos joku asiakas minuutin odottamisen jälkeen käy keuhkoamaan, että saa odotella myyjää (toki minä ainakin menen heti paikalle kun huomaan, että asiakas on kassalla, aina ei vaan huomaa), niin vetäkööt minun puolesta vitun päähän ja leikkikööt lentäjää.

      Lainaa

    40. Tulos: +3 (5 ääntä)
      Whattis: luulisin että Maija kaipasi myyjää vielä tavaroita valitessaan hieman isommassa kaupassa kuin Siwa.

      Lainaa

    41. Tulos: +12 (16 ääntä)
      leppä: - Ahneudella ei ole rajoja – tekisitkö itse bisnestä tai perustaisit yrityksen, josta et hyötyisi taloudellisesti? http://www.unicef.fi/hm http://about.hm.com/content/hm/AboutSection/en/About/Sustainability/Commitments/Communities/Community-Support.html
      Sevenly.org on aika kiva esimerkki. Ko. firma myy viikon välein t-paitoja ym eri asioiden puolesta ja lahjoittaa niin ison osan (yli 25%, 7$ per t-paita ym) tuotostaan hyväntekeväisyyteen että IRS:llä ei ollut enää veroluokkaa niin anteliaalle toiminnalle, mutta siitä huolimatta saa rahoitettua oman toimimisensa ja tehtyä voittoakin samaan aikaan. Se on mahdollista, sitä ei vain haluta tehdä.

      Lainaa

    42. pesservisser 24.11.2012 18:10
      Tulos: +5 (11 ääntä)
      netta: Ja ootko tullut miettineeksi, että jopa Unicefillä on TYÖNTEKIJÖITÄ jotka tarvitsevat PALKKAA. Vai ajattelitko, että se “rahasäkki “joka kerätään viedään suoraan jonnekin aavikolle lapsien ihmeteltäväksi? Unicef kerää rahaa lapsien koulunkäyntiin ja ne kerätyt rahat käytetään myös sen _kampanjan tukemisee_n – työntekijöiden palkkohin/matkoihin/mihin ikinä. Kaikkeen mikä mahdollistaa koko kampanjan toteutumisen.
      Kyllä tietenkin. Mutta se ei poista sitä tosiasiaa, että osa hyväntekeväisyysrahoista menee mm. asehankintoihin. Kotimaassa taas on paljastunut tosi törkeitä vedätyksiä, joista olet lukenut uutisista. Se ei ole työntekijöiden syy. Itse siksi mieluiten kohdistan hyväntekäiväisyyden suoraan kohteeseen, jonka tunnen. Suomessa kolmannella sektorilla muuten työntekijöistä suurin osa on ns. tukityöllistettyjä, joiden palkat maksetaan verorahoista. Tämä on suoraa tietoa, kun olen ollut sellaisessa työssä, missä käsitellään noita rahoja. Se on myös julkista tietoa, eli voin sen tässä aivan hyvin kertoa.

      Lainaa

    43. Tulos: +10 (12 ääntä)
      kolme: Ärsyttää nämä H&M:n tyyliset kampanjat yhdestä syystä: - Asiakkaita pyydetään maksamaan euro LISÄÄ ostosten päälle. - Vuoden loputtua H&M ylpeänä pröystäilee, kuinka he ovat lahjoittaneet X-miljoonaa euroa hyväntekeväisyyteen. - H&M ei lahjoittanut paskaakaan! H&M:n asiakkaat lahjoittivat EKSTRAA hyväntekeiväisyyteen, joita ei otettu H&M:n voitoista. - H&M teki 2 miljardia euroa voittoa viime vuonna. Miksei tätä X-miljoonaa voitu lahjoittaa suoraan voitosta kynimättä niitä asiakkailta? Ahneudella ei ole rajoja.
      Oikeaa puhetta. Meinasin tulla vielä ihmettelemään, että H&M käyttää lapsityötyövoimaa, joten eikö se ole jotenkin ristiriidassa tämän lahjoitusasian kanssa??

      Lainaa

    44. Tulos: +3 (7 ääntä)
      Whattis: luulisin että Maija kaipasi myyjää vielä tavaroita valitessaan hieman isommassa kaupassa kuin Siwa. Kyllä niissä isoissakin kaupoissa tekemistä riittää... asiakkaita on helvetisti enemmän, puhelimet soi kun kassoilta/neuvonnasta/asiakkaat soittelevat. Täytyy olla just siellä missä sitä tekemistä on/mitä on käsketty tekemään. Kukaan siellä persrakoa rapsuta keskellä kauppaa, jos jollain sattuis olemaan jotain kysyttävää. Miten ne tavarat menee sinne hyllyyn tai ylipäätänsä asiakkaiden saataville ilman, että joku ne sinne laittaa? Kaiken maailman listojakin täytyy käydä läpi. Jos on ruuhkaa kassoilla myös myyjät joutuvat menemään kassalle istumaan, joilloin jää ehkä vain yksi ihminen juoksemaan puhelimen kanssa ympäriämpäri. Ja käy se viikate kaupanalallakin, että toiminta on tuottavaa... Uuuh... kakattaa tommonen mistään tietämättömyys...

      Lainaa

    45. Tulos: +5 (7 ääntä)
      hnk: “Kauppaa ei voi varastaa” Mitenkäs sitten pankki ryöstetään?
      Varastaminen on eri asia kuin ryöstäminen.

      Lainaa

    46. Täys haisunäätä 19.4.2023 12:59
      Tulos: 0 (0 ääntä)
      lsks: Toi Hennesin juttu on oikeesti vähän ärsyttävää kun eihän siinä vaan kehtaa sanoa että ei. 😁
      Hyvin kehtaa!

      Lainaa

    Lue lisää

    Kommentoi

    Avatar

    Vastaa

    Nimikone

    Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

    Avainsanat: kauppa, lahjoitus, hyväntekeväisyys, H&M, koulutus, lapset, varas