Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

White trash vauhdissa, osa 2

"Sain sit fudut!"
White trash vauhdissa, osa 2

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 95 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Moosehorse 1.11.2012 0:07
   Tulos: +1181 (1207 ääntä)
   Fiainfluenssa leviää.

   Lainaa

  2. Tulos: +96 (772 ääntä)
   Tässä vaiheessa vois taas kysyä, että mitä helvettiä. Onko tässä taas suomen tulevaisuus oikein, en ymmärrä. Saatanan teinihuorat, oikein vituttaa lukee tämmösiä. Tekis yhteiskunnalle palveluksen ja tappais ittensä, ei mulla muuta, kiitos. Ps. Mr.Ällöä odotellessa.

   Lainaa

  3. Tulos: +152 (168 ääntä)
   Sillä lailla.

   Lainaa

  4. siipirikkko 1.11.2012 0:15
   Tulos: +223 (241 ääntä)
   Itku pääsee ku lukee näitä..

   Lainaa

  5. Tulos: +656 (668 ääntä)
   Eipä Mikael tainnu jäädä paljosta paitsi :D

   Lainaa

  6. Tulos: +482 (494 ääntä)
   Onpas fiksun oloinen nuori neitonen tämä Nadja. Elämän kovan koulun kurssipriimus, arvaan ma.

   Lainaa

  7. Tulos: +34 (82 ääntä)
   Suomen tulevaisuus <3

   Lainaa

  8. Tulos: +348 (354 ääntä)
   Jättäisin minäkin tulematta.

   Lainaa

  9. Tulos: +235 (319 ääntä)
   mjitööh: Tässä vaiheessa vois taas kysyä, että mitä helvettiä. Onko tässä taas suomen tulevaisuus oikein, en ymmärrä. Saatanan teinihuorat, oikein vituttaa lukee tämmösiä. Tekis yhteiskunnalle palveluksen ja tappais ittensä, ei mulla muuta, kiitos.
   Miksi kummassa aina tällainen sekoilu yhdistetään teineihin? Voihan olla että Nadja on vaikka 40v venäläinen huora - voimme vain arvuutella ikää kun sitä ei meille onneksi kerrottu.

   Lainaa

  10. Tulos: +199 (217 ääntä)
   Osta elämäsi pano! Jos ostat nyt, saat kaupan päälle myös kupan ja tippurin!

   Lainaa

  11. Tulos: +346 (366 ääntä)
   Feissarimokat ei koskaan epäonnistu tehtävässään horjuuttaa mun uskoa ihmiskuntaan. Taidan mennä itkemään itseni uneen.

   Lainaa

  12. Tulos: +197 (219 ääntä)
   Lue Feissarimokia; menetä toivosi yhteiskuntaan.

   Lainaa

  13. Tulos: +147 (151 ääntä)
   Enpä kyllä ihmettele että jätti Mikael tulematta :D

   Lainaa

  14. Tulos: +119 (147 ääntä)
   Vittu mikä säälittävä ihmisperse.

   Lainaa

  15. Tulos: +89 (95 ääntä)
   Voi voi Mikael mitä menetitkään..

   Lainaa

  16. Tulos: +90 (94 ääntä)
   Mikä tuota oikein vaivaa?

   Lainaa

  17. Tulos: +113 (123 ääntä)
   Mikael mielummin on runkkari kuin panee Nadjaa näköjään, kirjaimellisesti.

   Lainaa

  18. Tulos: +72 (78 ääntä)
   En tiedä menettääkö siinä niin hirveästi loppuviimeksi kun etsii jotain muuta rassattavaa kuin Nadjan. :D

   Lainaa

  19. Tulos: +20 (38 ääntä)
   mistä näitä sikiää? :o

   Lainaa

  20. Tulos: +93 (113 ääntä)
   Mikael menetti elämänsä panon, sekä samalla kupan ja kuusi muuta. Voi että.

   Lainaa

  21. Tulos: +73 (77 ääntä)
   Siis mitä mä äsken luin? ei voi oikeesti olla totta että joku oikeesti jakaa tälläsii fbs.

   Lainaa

  22. Tulos: +43 (57 ääntä)
   Kovat muijat voi kirjottaa nettii mitä vaan.

   Lainaa

  23. Tulos: +10 (18 ääntä)
   Ei oikeesti.

   Lainaa

  24. Tulos: +36 (76 ääntä)
   Vivirose: Miksi kummassa aina tällainen sekoilu yhdistetään teineihin? Voihan olla että Nadja on vaikka 40v venäläinen huora – voimme vain arvuutella ikää kun sitä ei meille onneksi kerrottu.
   Ehkä siksi, että tuossa ensimmäisessä statuksessa Nadja sanoo synttäreidensä olevan vasta ensi viikolla ja että putka ei ole hänen paikkansa. Eli siis on ilmeisesti jäänyt kiinni budista poliisille, mutta ei joudu putkaan, koska on alaikäinen? Tästä minä ainakin oletin, että Nadja on 17v, juuri täyttämässä 18v eli teini?

   Lainaa

  25. Tulos: +51 (67 ääntä)
   piuu: Ehkä siksi, että tuossa ensimmäisessä statuksessa Nadja sanoo synttäreidensä olevan vasta ensi viikolla ja että putka ei ole hänen paikkansa. Eli siis on ilmeisesti jäänyt kiinni budista poliisille, mutta ei joudu putkaan, koska on alaikäinen? Tästä minä ainakin oletin, että Nadja on 17v, juuri täyttämässä 18v eli teini?
   Hän ei missää vaiheessa sano virallisesti niin ettei olisi joutunut putkaan? Minä ainakin ymmärrän tuon "putka ei oo mun mesta" silleen että hän on ollut siellä, ja on sitä mieltä ettei hänen olisi tarvinnut olla, ja yleensäkkin että ei oo ollu hauskaa , ei viihtynyt yms. Kukapa putkassa viihtyisi.. Esim. monet koululaiset puhuu myös vaikka että "koulu ei oo mun paikka".

   Lainaa

  26. Tulos: -94 (130 ääntä)
   mmmikä ihme o valkonen roskis? :D:D:D

   Lainaa

  27. Tulos: +10 (20 ääntä)
   Varmasti olikin tuollainen pano kamala menetys tälle mainitulle Mikaelille :D

   Lainaa

  28. eva mendes 1.11.2012 8:29
   Tulos: -51 (91 ääntä)
   tällasii muijat on nykyää, ei yhtään itsekunnioitust. ei tyyliä eikä mitää. tutkimusten mukaan 86% miehistä pitää ihannenaisena nunnaa nykyään.

   Lainaa

  29. eva mendes 1.11.2012 8:31
   Tulos: -64 (76 ääntä)
   Rawr: Lue Feissarimokia; menetä toivosi yhteiskuntaan.
   hei wow oliks toi sellane hauska meemi meme :D:D wery fun

   Lainaa

  30. Tulos: +27 (41 ääntä)
   Hullunlehmäntauti...?

   Lainaa

  31. Tulos: -45 (61 ääntä)
   Mä menen jonnekin ulisemaan epätoivosta ... Ja joo, mä en oo tämmöinen nainen. Yhdenillanjuttuja on mullakin ollut mutta tarkoin valikoitujen ihmisten kanssa. En ole pannut kaikkia pressasta spugeihin. Erittäin yksiavioinen, miestään kunnioittava nainen olen ollut jo useamman vuoden.

   Lainaa

  32. Tulos: +37 (61 ääntä)
   eikä! onko Mr. Ällö bananttu kun ei sitä enää näy :((( olisivat mieluummin bannanneet ton jessican -.-

   Lainaa

  33. Tulos: -40 (88 ääntä)
   En sanoisi roskaksi ihmistä noin vain. Likka ryyppää ja panee, so what? Niinpä tekevät useimmat.

   Lainaa

  34. Tulos: +35 (37 ääntä)
   piuu: Ehkä siksi, että tuossa ensimmäisessä statuksessa Nadja sanoo synttäreidensä olevan vasta ensi viikolla ja että putka ei ole hänen paikkansa. Eli siis on ilmeisesti jäänyt kiinni budista poliisille, mutta ei joudu putkaan, koska on alaikäinen? Tästä minä ainakin oletin, että Nadja on 17v, juuri täyttämässä 18v eli teini?
   nipi: Hän ei missää vaiheessa sano virallisesti niin ettei olisi joutunut putkaan? Minä ainakin ymmärrän tuon “putka ei oo mun mesta” silleen että hän on ollut siellä, ja on sitä mieltä ettei hänen olisi tarvinnut olla, ja yleensäkkin että ei oo ollu hauskaa , ei viihtynyt yms. Kukapa putkassa viihtyisi.. Esim. monet koululaiset puhuu myös vaikka että “koulu ei oo mun paikka”.
   Niin, tai sitten se aattelee että onneksi ei tarvi synttäreitä viettää putkassa, jos sillä vaikka ois viikonloppuna ne synttärit..? Sehä voi täyttäää vaikka 30 vuotta : )

   Lainaa

  35. Tulos: +90 (94 ääntä)
   Ensimmäisen "facepalm, siinä on taas suomen tulevaisuus" -reaktion jälkeen alkoi vaan wanha pieru tässä miettimään että miten mahtaa elämä koetella tätä(kin) neitokaista jatkossa? Pääseekö angstinsa yli vai päästääkö oman ahdistuksensa jyräämään itsestään pysyvän häviäjän? Samanlaisia "kovia gimmoja" on ollut maailman sivu mutta 20+ vuotta sitten eivät vaan päässeet oksentamaan pahaa oloaan Facebookiin kaiken maailman ihmeteltäväksi. Ja jos nyt kelaa että mitä noista sen ajan tutuista "hurjista" ressukoista tuli niin muutama rauhoittui ja elää kouluttamattomina nippa nappa selviten minimipalkalla tai yhteiskunnan armopalojen varassa, iso osa on sotkenut elämänsä totaalisesti viinan ja huumeiden kanssa, yli puolet ovat onnistuivat aikuisiän kynnyksellä tai nuorina aikuisina panettamaan itsensä paksuksi vanhemmille linnakundeille, osa jopa samalle tapaukselle, jotka totaaliset isukit ovat nyt joko kuolleet tai heiluvat hampaattomina lasolipullon kanssa siltojen alla. Onnea vaan valitsemallenne tielle. Eikä paljoa paremmin mene toisenkaan sukupuolen edustajilla, hurjimmat teini-iän tutut, ne kaikkein "kovimmat jätkät" ovat joko mullan alla, sillan alla tai vankilassa. Viina on syönyt aivot niin ettei puheesta saa selvää ja eliniän odote on aika lyhkäinen. Samaan aikaan suurin osa meistä vähän villeimmistäkin saman aikakauden lapsista elää varsin onnellista elämää perheineen, monipuolisine harrastuksineen, kunnon duuneissa ja useimmilla talouskin kunnossa sen verran että voi oikeasti toteuttaa haaveitaan. Miltä se mahtaa tuntua kun ei aamulla tiedä mistä saisi rahaa ruokaan ja jos saa niin sekin menee viinaan? Ei helvetti. Sitä vaan toivois että kaikki angstisimmatkin teinit onnistuisivat löytämään onnellisuutta ja rakkautta elämäänsä, loppuu se riehuminen kun ei enää vituta 24/7. Että tällasta tänään. Sinänsä täällä filosofoiminen taitaa olla jo feissarimoka itsessään mut sainpahan tuulettaa pääkopan tyhjäksi. Kiitos ja anteeksi.

   Lainaa

  36. Tulos: +19 (83 ääntä)
   mitä on budi?

   Lainaa

  37. Tulos: 0 (20 ääntä)
   vittu suomen toivo oikeen..

   Lainaa

  38. Tulos: +11 (73 ääntä)
   Mitä on budi?

   Lainaa

  39. Tulos: +44 (52 ääntä)
   @jukkapalmu: budi on yleisesti käytetty nimitys kannabiksesta tai tarkemmin kasvin kukinnosta.

   Lainaa

  40. Tulos: -11 (69 ääntä)
   mjitööh: Tässä vaiheessa vois taas kysyä, että mitä helvettiä. Onko tässä taas suomen tulevaisuus oikein, en ymmärrä. Saatanan teinihuorat, oikein vituttaa lukee tämmösiä. Tekis yhteiskunnalle palveluksen ja tappais ittensä, ei mulla muuta, kiitos.
   Kuulostaa vahvasti siltä, ettet ole hetkeen saanut?

   Lainaa

  41. Tulos: +20 (24 ääntä)
   angst: Niin, tai sitten se aattelee että onneksi ei tarvi synttäreitä viettää putkassa, jos sillä vaikka ois viikonloppuna ne synttärit..? Sehä voi täyttäää vaikka 30 vuotta : )
   Itsekin taipuisin tähän selitykseen, ottaen huomioon tuon "ni ei vituta nii rankasti", mikä viittaisi siihen, että putkassa on oltu muttei onneksi synttärinä. Sitä paitsi 16-vuotiaskin voidaan käsittääkseni laittaa putkaan, ainakin pikkusisarukseni oli (väärinkäsityksen vuoksi, mainittakoon) laitettu alaikäisenä hetkeksi putkaan istumaan.

   Lainaa

  42. Tulos: -7 (39 ääntä)
   Kuink halpana horona tuo oikein itseään pitää. "Menetit hyvän panon" jepjep..

   Lainaa

  43. Tulos: +58 (62 ääntä)
   en usko että on 15. -sain fudut! ei ois pitäny mennä kännissä töihin, pomo ois halunnu et oisin pannu sitä. en usko et pomo ois halunnu panna 15 vuotiasta, sehän ois ite joutunu aikamoiseen kuseen.

   Lainaa

  44. Tulos: +61 (69 ääntä)
   en usko että on 15. -sain fudut! ei ois pitäny mennä kännissä töihin, pomo ois halunnu et oisin pannu sitä. en usko et pomo ois halunnu panna 15 vuotiasta, sehän ois ite joutunu aikamoiseen kuseen.
   mä en usko, että pomo olis halunnu panna sitä oli se sit minkä ikänen tahansa...

   Lainaa

  45. Tulos: +15 (35 ääntä)
   Viilaan pilkkua ja totean, että exälle ei makseta sakkoja vaan korvauksia

   Lainaa

  46. Tulos: +29 (31 ääntä)
   Jättäisin minäki tulematta! If you know what I mean ;)

   Lainaa

  47. Tulos: +27 (29 ääntä)
   Lohjaltahan näitä sikiää =)

   Lainaa

  48. Tulos: -22 (24 ääntä)
   Huomasiko kukaan että kyseessä on vuoden vanhat tilapäivitykset?

   Lainaa

  49. Tulos: +12 (18 ääntä)
   seipri: eikä! onko Mr. Ällö bananttu kun ei sitä enää näy (( olisivat mieluummin bannanneet ton jessican -.-
   Ainakin tänään viimeksi näin Ällön kommentin toisesta mokasta, joten älä menetä toivoasi :D

   Lainaa

  50. Tulos: +7 (15 ääntä)
   piuu: Ehkä siksi, että tuossa ensimmäisessä statuksessa Nadja sanoo synttäreidensä olevan vasta ensi viikolla ja että putka ei ole hänen paikkansa. Eli siis on ilmeisesti jäänyt kiinni budista poliisille, mutta ei joudu putkaan, koska on alaikäinen? Tästä minä ainakin oletin, että Nadja on 17v, juuri täyttämässä 18v eli teini?
   kyllä minä ainakin jouduin alaikäisenä putkaan, jopa yöksi. Olin muistaakseni 15

   Lainaa

  51. Tulos: +38 (38 ääntä)
   yhghn: Huomasiko kukaan että kyseessä on vuoden vanhat tilapäivitykset?
   mitäs sitten?

   Lainaa

  52. Tulos: -35 (65 ääntä)
   HYI VITTU! Toivottavasti Nadjan kaltaiset huorat kuolee johonki AIDSiin ja mielellään asap.

   Lainaa

  53. Tulos: +26 (28 ääntä)
   Pelkästään näiden päivitysten perusteella en todellakaan tahdo koskaan tavata kyseistä Nadjaa.

   Lainaa

  54. Tulos: -24 (28 ääntä)
   Antin ex on kyllä ollu melkonen kusipää narttu :/. Ps. budist & syndet =??? Ja en vaivaudu katsomaan googlesta.

   Lainaa

  55. Tulos: -16 (34 ääntä)
   En tiedä mikä budis on, mutta syndet on varmaan synttärit. Tää flicka asuu varmaan Etelä-Suomessa kun on ihan oma kielikin. :D

   Lainaa

  56. Tulos: -28 (50 ääntä)
   budi=kannabista, kukkaa. kiva poltella joka päivä eikä jää koukkuun silti

   Lainaa

  57. Tulos: +6 (20 ääntä)
   mjitööh: Tässä vaiheessa vois taas kysyä, että mitä helvettiä. Onko tässä taas suomen tulevaisuus oikein, en ymmärrä. Saatanan teinihuorat, oikein vituttaa lukee tämmösiä. Tekis yhteiskunnalle palveluksen ja tappais ittensä, ei mulla muuta, kiitos. Miksi kummassa aina tällainen sekoilu yhdistetään teineihin? Voihan olla että Nadja on vaikka 40v venäläinen huora – voimme vain arvuutella ikää kun sitä ei meille onneksi kerrottu. Miks sä sit yhdistät tän Nadjan venäläisiin ? :DDD

   Lainaa

  58. Jokuvaaaaaaan 1.11.2012 18:22
   Tulos: -37 (53 ääntä)
   Rasistinen otsikko! Miks tälläsiä pääsee tänne? Jos otsikkona ois vaikka "Neekerit vauhdissa" ni heti ois rasistinen, mutta kun kyse on valkosista se ei missään nimessä voi olla rasismia. -.-

   Lainaa

  59. Pallosalama 1.11.2012 18:42
   Tulos: +17 (21 ääntä)
   En ihmettele miksi Mikael jätti tulematta paikalle.

   Lainaa

  60. Tulos: -11 (17 ääntä)
   Eihän tässä viitata White Trash diasen Nadjaan?!?!!? what is that bullshit? :D

   Lainaa

  61. Tulos: +35 (37 ääntä)
   Jos joku arvaus pitäis heittää, niin sanoisin et 20-25v, ehkä? Lähinnä myötähäpeää ja sääliä tuo mussa herätti. Moni täällä kommentoinut antoi itsestään tooooosi paljon fiksumman kuvan huorittelulla ym.
   Jokuvaaaaaaan: Rasistinen otsikko! Miks tälläsiä pääsee tänne? Jos otsikkona ois vaikka “Neekerit vauhdissa” ni heti ois rasistinen, mutta kun kyse on valkosista se ei missään nimessä voi olla rasismia. -.-
   Ootko vakavissas..?

   Lainaa

  62. Tulos: -10 (30 ääntä)
   "Menetit elämäs panon" vai sittenkin klamydian? Mistä näitä huoria tulee :|

   Lainaa

  63. Tulos: +9 (13 ääntä)
   ei voi muuta sanoa ku että osaa olla säälittävää!

   Lainaa

  64. Tulos: +34 (48 ääntä)
   makde: budi=kannabista, kukkaa. kiva poltella joka päivä eikä jää koukkuun silti
   Itseasiassa ei se ihan näinkään ole. Siinä vaiheessa kun tarpeeksi pitkään polttelet säännöllisesti päivittäin et enään osaakkaan olla ilman. Jos et saa polttoa sulle tulee vieroitusoireita joita mm. aggressiivisuus, hikoileminen, äkkipikaisuus ja keskittymisvaikeudet. Vaikka kannabiksen puolustuksessa käytetäänkin usein argumenttina sitä ettei se aiheuta riippuvuutta kuten esim tupakka, niin se ei ole totta. Kannabiksen aiheuttama riippuvuus on ihan yhtä todellista kuin vaikkapa alkoholismi. .. Ja ei, en ole mikään rauhanpiippua vastustava kukkahattutäti.

   Lainaa

  65. Tulos: -6 (30 ääntä)
   Kertokaa tyhmälle mitä noi budit ja fudut on? Tyhmä ei tiedä.

   Lainaa

  66. Myöhähäpeä 1.11.2012 21:48
   Tulos: -24 (50 ääntä)
   Kyllähh: Kertokaa tyhmälle mitä noi budit ja fudut on? Tyhmä ei tiedä.
   Jep, saa aika tyhmä olla. Fudut ja budi on nykyään jo aikalailla yleiskieltä.

   Lainaa

  67. Tulos: -19 (45 ääntä)
   Emma: Itseasiassa ei se ihan näinkään ole. Siinä vaiheessa kun tarpeeksi pitkään polttelet säännöllisesti päivittäin et enään osaakkaan olla ilman. Jos et saa polttoa sulle tulee vieroitusoireita joita mm.aggressiivisuus, hikoileminen, äkkipikaisuus ja keskittymisvaikeudet. Vaikka kannabiksen puolustuksessa käytetäänkin useinargumenttina sitä ettei se aiheuta riippuvuutta kuten esim tupakka, niin se ei ole totta. Kannabiksen aiheuttama riippuvuus on ihan yhtä todellista kuin vaikkapa alkoholismi. .. Ja ei, en ole mikään rauhanpiippua vastustava kukkahattutäti.
   Propagandaa taas puhut.helposti vaikka puoli vuotta pajauttaa ja lopettaa.Ei siinä vieroitusoireita ole kuin huonontunut lähimuisti joka palaa viikossa ennalleen.Mitään agressioita ei tule todellakaan.

   Lainaa

  68. Tulos: +9 (17 ääntä)
   Huumorintajuni saattaa olla aika kieroutunut, mutta olisi mielenkiintoista nähdä mitä siitä seuraisi, kun Nadja ja Tinsu (mokassa 'Sukuvika sivistyksessä') ottaisivat yhteen! Yhtä lapsellisia ja tyhmiä uhmaikäisiä molemmat. Koiratappelut ovat sairaita, mutta tällaiset narttutappelut - ne ne vasta parasta viidettä olisivatkin? ;)

   Lainaa

  69. Tulos: +12 (12 ääntä)
   kili: Eihän tässä viitata White Trash diasen Nadjaan?!?!!? what is that bullshit?
   Se on "white trash disease" ja bloggaajan nimi on natalia ei nadja, kyseessä ei ole todellakaan sama henkilö :D

   Lainaa

  70. Tulos: +38 (44 ääntä)
   Myöhähäpeä: Jep, saa aika tyhmä olla.Fudut ja budi on nykyään jo aikalailla yleiskieltä.
   Käsittääkseni "stadin slangi" ei ole yleiskieltä. Eipä meilläkään savonlinnassa kukaan puhu dösästä tai fuduista

   Lainaa

  71. Tulos: -3 (21 ääntä)
   Pelottava lutka...

   Lainaa

  72. Tulos: -2 (38 ääntä)
   Ei kannabikseen tule fyysistä riippuvuutta vaikka kuinka pajauttelis.Ei aiheuta juurikaan fyysisiä vieroitusoireita käytön lopettaminen.Lieveoireita itse käytöstä kylläkin tulee,mm.lähimuisti ei hirveemmin tykkää kannabiksesta. Ja ei,en ole pilviveikko(ellei lasketa teini-iän kertakokeilua),vaan ihan päihdetyöhön koulutukseni saanut henkilö.

   Lainaa

  73. Tulos: +6 (6 ääntä)
   Ois mukava tietää naisen ikä sekä nähä kommentit noista kaikista statuspäivityksistä :D Oisko siel myötäileviä vai ihmetteleviä ihmisiä kaveripiirissä...

   Lainaa

  74. Tulos: +23 (31 ääntä)
   Myöhähäpeä: Jep, saa aika tyhmä olla.Fudut ja budi on nykyään jo aikalailla yleiskieltä.
   Noh, itse asun susirajan ulkopuolella enkä ole koskaan kuullut kenenkään käyttävän noita sanoja. Miksei niitä sitten uutisissa tai aamuohjelmissa käytetä, kun kerran yleiskieltä ovat.

   Lainaa

  75. Tulos: +19 (33 ääntä)
   Kyllähh: Noh, itse asun susirajan ulkopuolella enkä ole koskaan kuullut kenenkään käyttävän noita sanoja. Miksei niitä sitten uutisissa tai aamuohjelmissa käytetä, kun kerran yleiskieltä ovat.
   Nää fägärit luulee Kehän sisäpuolella, että Suomi päättyy siihen betoniramppikokoelmaan.

   Lainaa

  76. Tulos: +24 (30 ääntä)
   makde: Propagandaa taas puhut.helposti vaikka puoli vuotta pajauttaa ja lopettaa.Ei siinä vieroitusoireita ole kuin huonontunut lähimuisti joka palaa viikossa ennalleen.Mitään agressioita ei tule todellakaan.
   Hieno homma jos sulle siitä ei mitään tule (vaikkakin puoli vuotta on vielä lyhyt aika), mutta edelleen toistan että kannabiksen aiheuttama riippuvuus on todellista. Sen olen saanut huomata varsin selvästi.

   Lainaa

  77. Tulos: +16 (26 ääntä)
   Minttu: Mint
   En voi muuta kuin ihmetellä koulutustasi... Kyllä se lopettamisesta aiheutuva esim. levottomuus ovat osaltaan ihan fyysinen viekkari. Mutta lopettamisen (en tarkoita "bilekäyttöä" vaan jatkuvaa) tekee vaikeaksi nimenomaan se että vuodet vain vierii pössytellessä. Vuosien päästä saattaa tajuta, että tässähän meni aika monta vuotta turhaa hukkaan, kun ei edes tajunnut ajatella lopettamissa. Voi voi. Nim. entisten käyttäjien kanssa työskennellyt

   Lainaa

  78. PL on paree 2.11.2012 19:14
   Tulos: +31 (33 ääntä)
   makde: Propagandaa taas puhut.helposti vaikka puoli vuotta pajauttaa ja lopettaa.Ei siinä vieroitusoireita ole kuin huonontunut lähimuisti joka palaa viikossa ennalleen.Mitään agressioita ei tule todellakaan.
   Et ole maailma. Tulen piireistä jossa käytetään kannabista päivittäin ja voin kertoa että se todellakin riippuu henkilöstä tuleeko fyysisiä oireita kuten agressiivisuus, hikoilu, keskittymishäiriöt jos käyttö loppuu pitkän ajan jälkeen. Joillakin jotka eivät polta tupakkaa oireet ovat rajummat koska siihen samaan syssyyn tulee nikotiinitarve ynnä muut tupakan koukuttavat myrkyt, lisäksi riippuvuus-argumentti on aivan toisarvoinen jos unohtaa mainita että kannabiksen käyttö tuo mukanaan todella vahvan henkisen riippuvuuden monelle käyttäjälleen. Sanat budi, dösä, fudut eivät todellakaan ole tuttuja monellekkaan kehä-III:sen ulkopuolella asuvalle. Nimim. Ensimmäisen kerran kun matkustin Tampereelle ihmiset ihmettelivät mitä tarkoittaa mm. "chillata"

   Lainaa

  79. Tulos: +25 (37 ääntä)
   Joo, ei oo mitään fiksuimpia päivityksiä, mutta todella törkeitä noi kommentit täällä siitä millanen kamala tautinen huora toi nyt on ja kuolisipa aidsiin. Siis oikeesti? Jos jollain naisella on aktiivinen seksielämä niin mikä siinä nyt on niin kamala ongelma??? Ei tossa missään sanottu ettei se käyttäis niitten miesten kanssa kortsua, että todella asiatonta tollanen "siltä saa varmaan klamydian" vitsailu. (Se on sitten asia erikseen että käyttää huumeita ja menee kännissä töihin.) Mutta oon yllättyny siitä asenteesta mihin täällä koko ajan törmää, että nainen on heti jotenkin halveksittava jos harrastaa seksiä muuten kuin vakituisessa parisuhteessa tai vähän tissivakoa näkyy. Vois luulla että jotkut nunnat käy kirjottelemassa tänne päivät pitkät...

   Lainaa

  80. Tulos: +6 (8 ääntä)
   Tiiän kyl jo 15-vuotiaitakin jotka on tollassia munahaukkoja. Samanlaista käytöstä ja alaikäinen voi päästä putkaan jos porukoita ei saada kiinni tai porukat sanoo et viekää sinne.

   Lainaa

  81. pesservisser 3.11.2012 22:48
   Tulos: -3 (3 ääntä)
   Ei kuulu asiaan, mutta en tiedä mistä muualtakaan kysyn. Miksi nämä tulee mulle näkyviin n. kahden päivän viiveellä? joskus on kestänyt pitempäänkin.

   Lainaa

  82. Tulos: +8 (8 ääntä)
   pesservisser: Ei kuulu asiaan, mutta en tiedä mistä muualtakaan kysyn. Miksi nämä tulee mulle näkyviin n. kahden päivän viiveellä? joskus on kestänyt pitempäänkin.
   Koska et pyöri takasivulla? http://www.feissarimokat.com/takasivu Takasivun uusimmat ovat myös tossa sivupalkin ylimpänä.

   Lainaa

  83. Tulos: +6 (10 ääntä)
   Juuri tämän vuoksi Suomi ei ole vielä valmis yrtin vapauttamiselle. Eivät nämä teinit osaa kohdella ko. kasvia kunnioituksella ja käyttää sitä oikein.

   Lainaa

  84. Tulos: +8 (12 ääntä)
   tyttönen: Juuri tämän vuoksi Suomi ei ole vielä valmis yrtin vapauttamiselle. Eivät nämä teinit osaa kohdella ko. kasvia kunnioituksella ja käyttää sitä oikein.
   True, true. Vituttaa jonnet jotka hiisaa ollakseen kovia jätkiä tjsp. Tehdäänpä nyt selväksi: kannabis kyllä aiheuttaa viekkareita pidemmän putken jälkeen mutta ei läheskään niin pahoja kuin esimerkiksi alkoholi. Itse keskimäärin ehkä 3-4 kertaa viikossa pajauttelevana vertaisin yrttiä nautintoaineena enemmänkin kahviin. Jokainen kahvinjuoja tietää varmasti sen tunteen kun ajattelee että eihän siihen kahviin nyt sillälailla koukussa oo mut miksipä lopettaakaan juomista koska se on hyvää eikä nyt varsinaisesti aiheuta mitään haittaakaan. Jokainen pystyy erottamaan kadun ihmisvilinästä herskaa vetävän narkkarin tai vaikka jonkun pubiruusun, mutta väitän että pajapäätä sieltä ei yhtä helposti erota. Eräs omista parhaista kavereistani on nuori 20-vuotias nainen, joka ei viime vuoden kesällä lähtenyt himasta mihinkään jos siellä oli kaljaa ja kavereilla ei. Ja samaan aikaan minä, ehkä 3-4 kertaa viikossa pajautteleva nuori työssäkäyvä mies, voin olla vaikka pari kuukautta ilman pilveä jis tulee semmonen fiilis että noniin, nyt vois pitää taas taukoa jonkun aikaa. Ja se fiilis tulee aina, jossain vaiheessa.

   Lainaa

  85. Tulos: 0 (12 ääntä)
   Miten tän Nadjan sais kaveriks?? Mä voin antaa :D

   Lainaa

  86. Tulos: +12 (12 ääntä)
   Epo: Käsittääkseni “stadin slangi” ei ole yleiskieltä. Eipä meilläkään savonlinnassa kukaan puhu dösästä tai fuduista
   oulussa taas budi ja fudut hyvin yleisiä. toisaalta saattaa riippua millaisten ihmisten kanssa liikkuu

   Lainaa

  87. Tulos: -8 (14 ääntä)
   äölkjh: oulussa taas budi ja fudut hyvin yleisiä. toisaalta saattaa riippua millaisten ihmisten kanssa liikkuu
   Kukaan ei silti vielä sanonut, mitä ne on.

   Lainaa

  88. Tulos: -3 (5 ääntä)
   Kyllähh, meet google. https://www.google.fi/

   Lainaa

  89. Tulos: +11 (11 ääntä)
   Kyllähh: Kukaan ei silti vielä sanonut, mitä ne on.
   budi = pilveä, kannabista, mietoa huumetta fudut = potkut, irtisanominen, lopputili

   Lainaa

  90. Tulos: -2 (4 ääntä)
   kili: Eihän tässä viitata White Trash diasen Nadjaan?!?!!? what is that bullshit?
   Minusta tämä on oikein ovela pikku piikitys :)

   Lainaa

  91. Tulos: -19 (23 ääntä)
   Dana: budi = pilveä, kannabista, mietoa huumetta fudut = potkut, irtisanominen, lopputili
   kannabis ei ole huumetta

   Lainaa

  92. Tulos: +14 (14 ääntä)
   Vivirose: Miksi kummassa aina tällainen sekoilu yhdistetään teineihin? Voihan olla että Nadja on vaikka 40v venäläinen huora – voimme vain arvuutella ikää kun sitä ei meille onneksi kerrottu.
   On paljon suomalaisia Nadjoja, Väestörekisterikeskuksen mukaan 1134 kpl. Turha heittäytyä törkeän rasistiseksi, kyllä mainitsemaasi ammattia osataan kuulemma harjoittaa suomalaisvoiminkin. En usko, että yksikään maahanmuuttaja olisi noin totaalisesti omaksunut juuri tuon tyyppistä alaluokan suomea. Kirjoittaja on syntynyt suoltamaan suustaan mitä sattuu - huonolla suomalaisella slangilla.

   Lainaa

  93. Tulos: +2 (6 ääntä)
   äölkjh: oulussa taas budi ja fudut hyvin yleisiä. toisaalta saattaa riippua millaisten ihmisten kanssa liikkuu
   Ei taideta liikkua samojen ihmisten kans...

   Lainaa

  94. Tulos: +2 (4 ääntä)
   Luojan kiitos mun FB-kavereissa ei ole tämäntyyppistä henkilöä...

   Lainaa

  95. Tulos: +17 (17 ääntä)
   ….: HYI VITTU! Toivottavasti Nadjan kaltaiset huorat kuolee johonki AIDSiin ja mielellään asap.
   Onhan Nadjalla vielä toivoa,. Minä olen elävä esimerkki siitä. Teininä (siinä 18v. molemmin puolin) olin samanlainen kuin tuo Nadja. Nykyään opiskelen yliopistossa, olen naimisissa ja minulla on kaksi lasta (jotka kummatkin ovat aviomieheni). Eli vietän ihan sellaista perustallaajan elämää. Joskus vain kestää oman aikansa kasvaa aikuiseksi.

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Avainsanat: potkut, putka, työpaikka