Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Paljon melua tisseistä

"Wilman tissit näkyy."
Paljon melua tisseistä

Arkiston aarre

  • Nimi Juuri nyt
    Tulos: 0 (0 ääntä)

    Kommentti

  • 100 kommenttia

      Ei kommentteja
    1. Tulos: -117 (345 ääntä)
      Kyllähän se nyt 715517 pitää kuvassa olla :D

      Lainaa

    2. Tulos: -53 (531 ääntä)
      Tissit eivät voi koskaan näkyä liikaa.

      Lainaa

    3. Tulos: -168 (342 ääntä)
      nii jollakin on sentääs mitä näyttää..

      Lainaa

    4. Mr. Ällö 1.11.2012 0:35
      Tulos: +728 (946 ääntä)
      Ai, otsikko ei ollutkaan "Paljon mehua tisseistä". Nam nam.

      Lainaa

    5. Tulos: +306 (536 ääntä)
      no enny tiiä. kyllä sen tissivaon piiloonki saa iha kätevästi.

      Lainaa

    6. Tulos: -27 (237 ääntä)
      Neea puhuu ihan asiaa! :D vähän kyllä ylireagointia kummaltakin

      Lainaa

    7. Rintsikkakauppaan mars 1.11.2012 0:50
      Tulos: +668 (966 ääntä)
      Voisi ehkä Wilma sopivat rintaliivit ostaa, että rinnat mahtuisivat sinne kupin sisään kuten kuuluu. Vähän huomiohuoraamiseltahan tuo näyttää, jos tissit pursuaa kupista ulos. Myös aika ala-arvoista käytöstä Wilman äidiltä tulla Unnaa haukkumaan, voisi vähän miettiä, kuinka aikuisen tulee käyttäytyä.

      Lainaa

    8. Tulos: +169 (215 ääntä)
      Vauhkoisivat edes johonkin sellaiseen kuvaan, jossa ei mitään muuta pointtia olekaan kuin ne tissit.

      Lainaa

    9. Tulos: +481 (697 ääntä)
      Naurettavaa. Tarkoituksella on 10 senttiä suuri tissivako ja jos joku huomauttaa aletaan väittämään, että hänellä on jokin tissifetissi ja asiasta ei saisi huomauttaa "koska tytöillä on tissit". Ei pojatkaan kulje kivespussit esillä.

      Lainaa

    10. Tulos: +87 (99 ääntä)
      "Tissit mainittu"

      Lainaa

    11. Tulos: +132 (160 ääntä)
      No en minäkää katsele sillain "tulipa kiva kuva taas" jos facebookissa tutulla on kuvia, joissa ei tunnu pointtina olevan kuin "luk at my bubs". Ei sinänsä, että ne pitää aina peittää, rajansa kaikella, mutta kuitenkin. t: menkää irc-galleriaan ja sanokaa uudelleen, tietyillä posseilla tuntuu ryntäitä näkyvän joka kuvassa siihe nänninrajaan asti :D

      Lainaa

    12. Hyvä Neea! 1.11.2012 1:08
      Tulos: +7 (249 ääntä)
      nonii: no enny tiiä. kyllä sen tissivaon piiloonki saa iha kätevästi.
      Jos on toppi päällä ja on yhtään isommat tissit, niin kyllähän se nyt on aika hankalaa saada tissivako piiloon kokonaan. Oma valintahan se on tietysti että millaisia paitoja käyttää, mutta jos ei halua jatkuvasti kulkea korkeakauluksisissa paidoissa niin ei se täydellinen piilottaminen suju ihan niin kätevästi =)

      Lainaa

    13. Tyttörapu 1.11.2012 1:29
      Tulos: +107 (289 ääntä)
      Hyvä Neea!: Jos on toppi päällä ja on yhtään isommat tissit, niin kyllähän se nyt on aika hankalaa saada tissivako piiloon kokonaan. Oma valintahan se on tietysti että millaisia paitoja käyttää, mutta jos ei halua jatkuvasti kulkea korkeakauluksisissa paidoissa niin ei se täydellinen piilottaminen suju ihan niin kätevästi =)
      Älä puhu p-askaa! Koskaan ei ole tullut kuvissa tuolla tavoin tissejä esiteltyä. Ei, vaikka on toppi tai muu vastaava "ei-korkeakauluksinen-paita" päällä. Ei, en omista mitään himoryntäitä, muttei kuvan tyttökään. Toppeja voi käyttää ja silti ei ole liha tyrkyllä, jossei tahdo. Typerän näköistä tuo on, kun tissit loistaa kilometrin päähän, "HEI MULLA ON TISSIT!"

      Lainaa

    14. Tulos: +116 (218 ääntä)
      No onhan siinä vähän herutuksen makua, mutta Neean kans olen kyllä samoilla linjoilla että tollaset turhat tissihuomautukset voi jättää välistä. Joo-o, tissit on, so what? On ehkä fiksumpiakin tapoja kritisoida herutuskuvia, tämä ei ollu ees pahimmasta päästä. Muutenkaan ymmärrä miks tissejä pitäis niin peitellä, jos on rinnat niin ollaan niistä ylpeitä. Eihän tässä mitään janet jacksoneita tarvi tehdä... Kyllä minuaki kyrpi aikoinaan kun kaveri heitti tissipaitakommenttia, kun oli vähän avonaisempi kaula-aukko, ja tuli tavaksi peitellä. Nyt vasta olen oppinut ettei tisseissä ole mitään hävettävää, jos ne osaa tuoda oikein esille. Sitä paitsi jokainen pukeutumisesta paremmin tietävä nainen tajuaa, että isorintaisia naisia korkeakauluksiset paidat ei imartele laisin. Ei mulla muuta.

      Lainaa

    15. DinkelisDonkelis 1.11.2012 2:14
      Tulos: +58 (118 ääntä)
      Eikös siinä ollut kuitenkin ihan vilpitön tarkoitus näyttää sitä kipsiä?

      Lainaa

    16. Tulos: +101 (227 ääntä)
      eCiuj: Naurettavaa. Tarkoituksella on 10 senttiä suuri tissivako ja jos joku huomauttaa aletaan väittämään, että hänellä on jokin tissifetissi ja asiasta ei saisi huomauttaa “koska tytöillä on tissit”. Ei pojatkaan kulje kivespussit esillä.
      Kivespussit on eri asia kuin tissit. Jos naisilla olisi tapana kulkea häpyhuulet esillä sitten voisit verrata kivespussit esillä kulkemiseen.

      Lainaa

    17. Tulos: -11 (169 ääntä)
      Niin joo ja kaikki tytöt voi täällä sitten kilpaa huudella että enhän MINÄ IKINÄ esittele tissejäni kun olen sellainen puhtouden ja neitseellisyyden siveä jumalatar joka ei tosiaan ole mktään alhainen lumppuja kuin muut tytöt jotka kehtaa käyttää niinkin eroottista ja kyseenalaista vaatekappaletta kuin toppia, hyi, Tekopyhiä kaikkiaisia.

      Lainaa

    18. Tulos: +156 (218 ääntä)
      Unna, Titti, Wilma, Nea ja Neea. Mikä vittu näitä nykyajan nimiä oikein vaivaa?

      Lainaa

    19. Tulos: -58 (110 ääntä)
      EdHonda: Unna, Titti, Wilma, Nea ja Neea. Mikä vittu näitä nykyajan nimiä oikein vaivaa?
      mmun mielest wilma jja nea on khyl ihan asiallisii nimii .. ! o;

      Lainaa

    20. Tulos: +89 (115 ääntä)
      Turha rage, eihän tuo edes ole mikään herutuskuva, paaaaaljon pahempiakin on feissarimokissa nähty.

      Lainaa

    21. Tulos: +102 (196 ääntä)
      Voin kertoa, että kyllä normaali toppi peittää isotkin tissit, jos ei sitä tarkoituksella vedä alaspäin. Itselläni on ryhdikkäät 70G:n tissit, ja kyllä pysyy piilossa. Olen ylpeä näistä, mutten silti koe tarvetta kulkea halvan näköisesti tissit paljaana.

      Lainaa

    22. Tulos: +42 (62 ääntä)
      Mr. Ällö: Ai, otsikko ei ollutkaan “Paljon mehua tisseistä”. Nam nam.
      Mulla kävi tuo mielesä mutta aattelin että noin mojova pitää säästää ällölle.

      Lainaa

    23. Tulos: +92 (160 ääntä)
      Tyttörapu: Älä puhu p-askaa! Koskaan ei ole tullut kuvissa tuolla tavoin tissejä esiteltyä. Ei, vaikka on toppi tai muu vastaava “ei-korkeakauluksinen-paita” päällä. Ei, en omista mitään himoryntäitä, muttei kuvan tyttökään. Toppeja voi käyttää ja silti ei ole liha tyrkyllä, jossei tahdo. Typerän näköistä tuo on, kun tissit loistaa kilometrin päähän, “HEI MULLA ON TISSIT!”
      Ei se, että tissit ovat olemassa ja näkyvät vähän paidan alta ole mitään "MULLON TISSIT"-huutoa. Rinnat ovat ihan luonnollinen osa naispuolisen ihmisen vartaloa, eikä tässä edes ole kyse siitä, että ne olisivat paljaina. Pitäiskö kaikkien saman tien pitää bindereitä litistääkseen ne, koska tissit kerran ovat niin riettaita ja syntisiä? Eiköhän ihmisillä kumminkin ole oikeus pukeutua niin kuin itse tahtovat. Jos provosoidut tissivaosta kun miehet voivat kulkea ympäriinsä ilman paitaa, se on sinun ongelmasi. Naiset eivät voi valita tissejänsä, mutta sinä voit muuttaa asenteesi.

      Lainaa

    24. Tulos: +24 (116 ääntä)
      Iina: Voin kertoa, että kyllä normaali toppi peittää isotkin tissit, jos ei sitä tarkoituksella vedä alaspäin. Itselläni on ryhdikkäät 70G:n tissit, ja kyllä pysyy piilossa. Olen ylpeä näistä, mutten silti koe tarvetta kulkea halvan näköisesti tissit paljaana.
      Se riippuu ihan totta topista. Joskus tulee virhe(?)ostoksia jotka valuvat päivän mittaan vaikkei sitä tissivakoa olis tarkoituskaan esitellä, ja jotkut vaan istuvat parhaiten vähän alhaalla. Ja "halvan" näköistä? Viimeksi kun tarkistin, niin huippumuotikin tuppaa kyllä olemaan aika paljastavaa.

      Lainaa

    25. Tulos: -41 (165 ääntä)
      kateelliset tissittömät akat vinkuu jos näkee jollakin isot hyvät kannut.

      Lainaa

    26. Tulos: +46 (70 ääntä)
      Kirjottaako Alex aina noin? : o Ja itse asiaan, tommoset ''alu-topit'', siis alla olevat topit, en tiedä miten sen sanoisin, niin semmoset ei kyllä peitä niitä tissejä kokonaan. Sitten on erikseen ne topit, paidat yms. joita pidetään ihan yleisillä paikoilla, joista sitten ei näy ne tissit niin hyvin. Ps. Peittäkää vaikka silmänne jos ne tissit niin kauhistuttaa ! :D

      Lainaa

    27. Tulos: +81 (153 ääntä)
      Suurin mokaajahan on Wilman äiti - säälittävää käytöstä!

      Lainaa

    28. Tulos: +72 (78 ääntä)
      Onkohan minulle huonoja uutisia, kun kuvasta ensimmäisenä katselin että onpa helvetin surkea kuvanlaatu? :D

      Lainaa

    29. Tulos: +6 (26 ääntä)
      Toi vika kommentti oli paras... hajosin

      Lainaa

    30. Tulos: +41 (125 ääntä)
      eihän tossa ees herrajumala näy mitään?! "iiiiiiik näkyy sentti tissivakooooo, huoooooooorrrraaaaa!!!" voi luoja oikeesti. kauniit tissithän tolla on, oispa mullakin noin kauniit ;( kyllä ite ainakin esittelisin jos tollaset ois, (ite omistan pienet ;() ja tolla on ihan normaali toppi päällä. deal with it. ja tosiaan, miks miehet saa kulkee ilman paitaa, mut naisten pitää pitää kaulaan asti jtn paitaa ETTEI VAAN NÄY TISSIT!

      Lainaa

    31. Tulos: +32 (58 ääntä)
      Colour: Ja “halvan” näköistä? Viimeksi kun tarkistin, niin huippumuotikin tuppaa kyllä olemaan aika paljastavaa.
      Jyväskylässä teinit kulkee pitsipaidat päällä ja rintsikat näkyy selvästi alta. Tää "moka" ei ole mielestäni mitään paikalliseen "muotiin" verrattuna..

      Lainaa

    32. Tulos: +16 (44 ääntä)
      Näkee tuosta topin olkaimesta "saumakohdasta" että ylempänä kuuluisi olla. Kyllähän ne tissit sieltä silti näkyisi, mutta näköjään parempi pelaa varman päälle.

      Lainaa

    33. Tulos: +43 (63 ääntä)
      Tuo Unnan kommenttihan on ihan perus settiä. Jos jollakin jopa pieni rintaisella vähänkin näkyy tissi vakoa niin kyllähän se pitää käydä kommentoimassa TISSIT tms. (??) ei se nyt heti tissi fetissejä tarkoita tai että ne niin kovasti siinä kuvassa häiritsis. Tehtiin taas kärpäsestä härkänen

      Lainaa

    34. Tulos: +37 (45 ääntä)
      "ilmoitin vain että vilman tissit näkyy, se on vain mun mielipide asiasta" tässä kohtaa repesin :D

      Lainaa

    35. Tulos: +43 (71 ääntä)
      kiinnitin huomiota vain siihen kuinka pahalta tissi näyttää kun ei mahdu liiveihin....

      Lainaa

    36. Tulos: +42 (60 ääntä)
      kyllä itseasiassa ihan normaalitopeissa tulee vahingossa heruutettua, itsellä E/F, liiveistä riippuen, ja tasan tarkkaan kyllä "heruu" jos ei muuta paitaa sen päällä ole. Mutta sievät rinnathan tuolla on ja ihan kohtuullisesti esillä, pahempiakin nykyteinien keskuudessa näkynyt, esimerkiksi tissiä niin paljon että nännipiha vilkkuu.

      Lainaa

    37. Tulos: +11 (31 ääntä)
      ööööööhh mikä tolla Neealla on ku alkaa tolla tavalla rageemaan :DDD?

      Lainaa

    38. Tulos: +28 (44 ääntä)
      Mulla on isot tissit (80F) ja en häpee vaikka vähäsen näkyykin... Samahan se on että näkyykö ranne tai olkapää... Ei sitä nänniä tartte näytellä mutta ärsyttää kaikki kukkahattutädit jotka kauhistuu kun vähäsenki näkyy tissiihoa :D

      Lainaa

    39. Tulos: +57 (89 ääntä)
      Puetaan tytöt samantien burkaan niin ei jengin tarvitse huomautella tisseistä koko ajan. Taaaaikka sitten annetaan kaikkien pukeutua esim. MITEN ITSE HALUAVAT ja vaikkapa kerjätä huomiota tissivaollaan jos kokevat sen itselleen tärkeäksi. Jos ei tykkää, voi katsoa muualle. Huoh.

      Lainaa

    40. Tulos: +13 (69 ääntä)
      Hyvät tissit. Tämä kommentti tulee samaan ainakin 53 miinusta, koska Feissarimokien lukijat ovat pääosin naisia.

      Lainaa

    41. Tulos: +11 (31 ääntä)
      Like mother, like daughter.

      Lainaa

    42. Tulos: +37 (59 ääntä)
      kyllä ite ainakin esittelisin jos tollaset ois, (ite omistan pienet ;()
      Noi ei noikaan mitkään isot oo, ne on vaan kiilattu liian pienillä rintiskoilla yhteen.

      Lainaa

    43. Tulos: +29 (37 ääntä)
      Ja Lorenzo kruunaa fightin

      Lainaa

    44. Tulos: +38 (40 ääntä)
      Otsikko pätee myös kommentteihin. Ehkä jopa paremmin kuin itse mokaan.

      Lainaa

    45. Tulos: +16 (28 ääntä)
      No eihän tuo edes paha ole. :D

      Lainaa

    46. Tulos: +33 (59 ääntä)
      Lapsellinen äiti.

      Lainaa

    47. Tulos: +24 (28 ääntä)
      "tits" koko keskustelu kiteytetty yhteen sanaan, that's all we needed to know.

      Lainaa

    48. Tulos: +25 (41 ääntä)
      Ja anteeksi kiukkuinen sävy aiemmissa kommenteissa. Tissitasia on mulla niin lähellä sydäntä. (Kirjaimellisesti.)

      Lainaa

    49. Tulos: +24 (70 ääntä)
      Colour: Ei se, että tissit ovat olemassa ja näkyvät vähän paidan alta ole mitään “MULLON TISSIT”-huutoa. Rinnat ovat ihan luonnollinen osa naispuolisen ihmisen vartaloa, eikä tässä edes ole kyse siitä, että ne olisivat paljaina. Pitäiskö kaikkien saman tien pitää bindereitä litistääkseen ne, koska tissit kerran ovat niin riettaita ja syntisiä? Eiköhän ihmisillä kumminkin ole oikeus pukeutua niin kuin itse tahtovat. Jos provosoidut tissivaosta kun miehet voivat kulkea ympäriinsä ilman paitaa, se on sinun ongelmasi. Naiset eivät voi valita tissejänsä, mutta sinä voit muuttaa asenteesi.
      Jos tahtoo tissit lyödä tarjottimelle, niin edes sen asian vois huomioida, että tekee sen "tyylillä", tuo kuvan esimerkki siitä, kuinka tissit törröttää liian pienistä rintsikoista topin reunan yli on kaikkea muuta kuin hyvännäköistä. Puhe ei ollut siitä (ainakaan minä en siitä puhunut), etteikö tissit tai tissivako saisi yhtään näkyä, vaan siitä, miten sen tekee ja kuinka tökeröissä tilanteissa yrittää silti selittää, että "no emmä tarkoituksella" -joo joo, et varmasti...

      Lainaa

    50. Tulos: +21 (23 ääntä)
      en huomannut ensin koko kipsiä ennenku luin ekan kommentin :D

      Lainaa

    51. Tulos: +4 (14 ääntä)
      pääsikö tämä tänne tuon äidin kommentin takia?

      Lainaa

    52. Tulos: +21 (51 ääntä)
      Varmasti jokainen kuvaa vilkaiseva kiinnittää ekaksi huomiota juurikin kyseisen henkilön hyvin esillä olevaan rintavarustukseen... (Itse huomasin kipsatun käden vasta luettuani kuvan kommentteja.) Ihan naurettavaa, että Neea alkaa noin raivoisasti puolustamaan ystäväänsä, joka ihan itse on päättänyt pukea päälleen liian pienet rintsikat ja topin, jossa on noin avara kaula-aukko..

      Lainaa

    53. Tulos: +12 (38 ääntä)
      Kun otetaan kuva pitää ensin varmistaa, että tissit näkyvät tarpeeksi hyvin. Kuvan aiheella ei ole merkitystä. Oli se sitten kuva koirastasi, kämpästäsi tai itsestäsi niin tissit pitää näkyä. Muistakaa tämä naiset.

      Lainaa

    54. Pallosalama 1.11.2012 18:45
      Tulos: -2 (10 ääntä)
      715517FETISSI AIKA

      Lainaa

    55. Tulos: 0 (10 ääntä)
      Noh, on tuo aika naurettavaa (:

      Lainaa

    56. Tulos: -8 (24 ääntä)
      Pienet...

      Lainaa

    57. Tulos: +12 (20 ääntä)
      Eihän tuo ole edes paha! :D En itse olisi kiinnittänyt sitten mitään huomiota. First world problems!

      Lainaa

    58. Tulos: +8 (14 ääntä)
      Kyl mäki ekana noi tissit huomasin. t. L35B0, eiku...

      Lainaa

    59. Tulos: +4 (6 ääntä)
      Korjaan: tissiVAON huomasin.

      Lainaa

    60. Tulos: -29 (45 ääntä)
      ei jumalauta ihmiset käyttäytykää tääl :D tunnen wilman iha vitun hyvi ja se ei ainakaa muntietääkseni mitää ylipienii rintsikoit käytä :D

      Lainaa

    61. Tulos: -2 (22 ääntä)
      Tyttörapu: Jos tahtoo tissit lyödä tarjottimelle, niin edes sen asian vois huomioida, että tekee sen “tyylillä”, tuo kuvan esimerkki siitä, kuinka tissit törröttää liian pienistä rintsikoista topin reunan yli on kaikkea muuta kuin hyvännäköistä.Puhe ei ollut siitä (ainakaan minä en siitä puhunut), etteikö tissit tai tissivako saisi yhtään näkyä, vaan siitä, miten sen tekee ja kuinka tökeröissä tilanteissa yrittää silti selittää, että “no emmä tarkoituksella” -joo joo, et varmasti…
      No kyl o helvetti irti taas.....tos ei ( mun mielipiteeni) kyl näy tissivako pal vittuakaan... Tai ainaki on tullu törmättyy useastiki pal enemmän esillä oleviin tisseihin facessa ja ihan kadulla... Toi on mun mielest viel iha ok.... Ps. Jouduin muute "hetken" aikaa kattomaan että huomisin että otsikossa lukikin melua tisseistä eikä mehua =D

      Lainaa

    62. Tulos: -12 (18 ääntä)
      Lol joittenkin meemipäteminen "birch pleas". Ei noi tissit erityisen merkittävästi ole mielestäni tässä esillä

      Lainaa

    63. Tulos: +23 (63 ääntä)
      Jessus, en tiennytkään että Suomessa on näin paljon tiukkapipoja. Ei ole tytöllä mitenkään huomiota herättävän paljon paljasta pintaa, itselleni ainakin tulee "huomiohuorauksen" sijaan mieleen vain että hän on laittanut mukavan topin päälle ja sattuneesta syystä siitä rinnat vähän näkyvät kun hän naispuolinen on. Burkako se parempi vaihtoehto sitten tosiaan on? Hitto naiset osaa olla ankaria toisilleen, olisinpa mies.

      Lainaa

    64. Tulos: +8 (16 ääntä)
      No ei oo edes paha. Ja joo, kyllä se herutus riippuu topista ja sen istuvuudesta. Itsellä ainakaan ei jotkut topit edes pysy ylempänä vaikka niitä yrittäisikin sinne vetää. Lisäksi käytössä venyvät ja kun pesee niin ovat taas vähän tiukempia. Aluksi ajattelin että nuo tissikommentit oli vain sellaista kavereille heitettäviä perusjuttuja. Kuten monet harrastavat ja mietin mitä toi muija alkaa tollasesta vauhkoaan. Muutenkin aika typeriä kommentteja kohtuu pienestä huomauttamisesta, vaikka ei ne oikeasti kyllä pahemmin edes näy.

      Lainaa

    65. Tulos: +16 (34 ääntä)
      eebeni: ei jumalautaihmiset käyttäytykää tääl tunnen wilman iha vitun hyvi ja se ei ainakaa muntietääkseni mitää ylipienii rintsikoit käytä
      No aivan selvästihän tuo käyttää aivan liian pieniä rintaliivejä. Hölmömpikin huomaa sen jo kauas...

      Lainaa

    66. Tulos: +9 (11 ääntä)
      Tissit saavat aina ihmiset keskustelemaan. Tissit +1

      Lainaa

    67. Tulos: -1 (11 ääntä)
      triksu: No onhan siinä vähän herutuksen makua, mutta Neean kans olen kyllä samoilla linjoilla että tollaset turhat tissihuomautukset voi jättää välistä. Joo-o, tissit on, so what? On ehkä fiksumpiakin tapoja kritisoida herutuskuvia, tämä ei ollu ees pahimmasta päästä. Muutenkaan ymmärrä miks tissejä pitäis niin peitellä, jos on rinnat niin ollaan niistä ylpeitä. Eihän tässä mitään janet jacksoneita tarvi tehdä… Kyllä minuaki kyrpi aikoinaan kun kaveri heitti tissipaitakommenttia, kun oli vähän avonaisempi kaula-aukko, ja tuli tavaksi peitellä. Nyt vasta olen oppinut ettei tisseissä ole mitään hävettävää, jos ne osaa tuoda oikein esille. Sitä paitsi jokainen pukeutumisesta paremmin tietävä nainen tajuaa, että isorintaisia naisia korkeakauluksiset paidat ei imartele laisin. Ei mulla muuta.
      Tissi-paidassa näkyy tissit ei se paidan vika ole. Vituttaa kun nillitetään jos sinnepäin sitten vilkasee..

      Lainaa

    68. Tulos: +3 (3 ääntä)
      Näyttää ihan perus sportti topilta

      Lainaa

    69. Tulos: +15 (19 ääntä)
      Siis what? Siis ensin Nea (yhdellä e:llä) kommentoi että boobs, toisena Unna että tissit, ja sitten Unna saakin huudot niskoilleen, koska "valitti tisseistä"? En tajua. Neeahan tossa rupesi vauhkoomaan ekana...

      Lainaa

    70. Tulos: +11 (39 ääntä)
      Siis ei voi olla totta millasia kommentteja tänne feissarimokiinkin tyypit laittaa! Siis eihän tossa todellakaan ole mitään "10 sentin tissivakoa" vaan ihan vähän vaan näkyy. Paljon enemmän tissivakoa näkyy monien mun kaverien kuvissa eikä tulis mieleen ruveta niitä haukkumaan sen takia. Siis mikä ihmeen ongelma se on jos on avonainen kaula-aukko??? Mun mielestä se on kaunista. Itsekin suosin ennen avonaisia kaula-aukkoja, nykyään on sellaset roikkurinnat, etten viitti. Mutta taitaa olla jotain naisten välistä kateutta tollanen seksikkyydestä valittaminen. Mitä pahaa seksikkyydessä on???

      Lainaa

    71. Tulos: +14 (18 ääntä)
      On niitä nyt paljon pahempiakin nähty. Ellen olis otsikkoa ensin lukenut niin en varmaan olisi kauheasti kiinnittänyt huomiota tuohon rinta-alueeseen... Naureskelen ain facessa ku joku on sillee "Hihi sulla on tissit!" ... Ei kai?

      Lainaa

    72. Tulos: -6 (32 ääntä)
      Jos ei halua kommenttia rinnoistaan, niin onko sitten pakko pitää niitä aina tyrkyllä? Ihan turha valittaa tuollaisesta, oma vika jos tissipaitoja päällä pitää..

      Lainaa

    73. Tulos: +1 (33 ääntä)
      No jo se on kumma homma ku itellä ei ainakaa oo tarvinnu ikinä tissejä kuvissa vilautella. Ennen kuvan ottoa (joka vielä otetaan itse webcameralla tässä tilanteessa!) voi ihan hyvin nostaa vähän paitaa. Mutta kivempaahan se on saaha pojilta tykkäyksiä ku hups vahingossa heru, hihi! Naurettavinta on kuitenki noiden tyttöjen suhtautuminen Unnan kommenttiin. Ihan järjetön rageaminen ja valitus ja vielä tyypin ÄITI tulee mukaan juttuun? Huhhuh... ylilyöntiä tasan tarkkaan sieltä toiselta puolen, ei Unnan. Jos joku poika olis kommentoinu ton tissikommentin ni kukaan ei olis välittäny mitään, se olis vaan keränny tykkäyksiä..

      Lainaa

    74. Tulos: +23 (31 ääntä)
      Itse en omista suurta rintavarustusta, mutta tiedän, että suurimman kasvukauden tai murrosiän jälkeen se oma varustus voi joillekin tuntua niin luonnolliselta, ettei siihen itse kiinnitä kovinkaan paljoa huomiota. Itselläni on mahdottoman pienet tissit, ja tosiaan välillä tulee ostettua vahingossa sellaisia toppeja, että ne päivän mittaan valuvat rintsikkatasolle. Kuten joku mainitsikin, rintsikat ovat tällä tapauksella kuvassa liian pienet, mutta ehkä tämä pointti yhdistettynä vääränlaiseen toppiin on aiheuttanut sekaannuksen kuvan käsittämisestä tissiherutukseksi varsinaisen asian sijaan. Väittäisin siis, että kuvan henkilö ei ole kuvaa ottaessaan yrittänyt kuvata tissejään, vaan on ottanut pikaisen kuvan kipsistään vain jossain asennossa ilmaistakseen tapaturmansa ystävilleen tällaista rentoa epäsuorempaa tapaa käyttäen. Ehkäpä kateelliset, ehkä vain tiukkapipoisempien ihmisten mielestä sitten tällainen ihon näkyminen on ihan överiä, mutta minusta vain luonnollista etenkin kaverien kesken vapaa-ajalla.

      Lainaa

    75. Tulos: +35 (39 ääntä)
      Naisten keskinäinen kontrollijärjestelmä on näistäkin kommenteista päätellen aika julma. Voitaisko lopettaa se slut-shaming?

      Lainaa

    76. Tulos: -10 (36 ääntä)
      Onhan tuo nyt aika ilmeistä jos tarkoitus on esitellä kipeää kättä ja kuvassa onkin etusijalla ryntäät. Ei jää kyllä mietityttämään että mitä tuossa loppujenlopuksi oikein halutaan esitellä. No joillakin on itsetunnon kanssa niin pahoja ongelmia että täytyy hakea huomiota keinolla millä hyvänsä.

      Lainaa

    77. Tulos: -1 (21 ääntä)
      VITTU SAAATANA IHMISET SAA PUKEA MITÄ HALUAA VITTU MIKSI SE HAITTAA TEITÄ NIIN PALJON KIITOS

      Lainaa

    78. isotissinen 4.11.2012 13:41
      Tulos: +10 (18 ääntä)
      omg!! miten tuo voi elää sen tiedon kaa et kaveril näkyy sentin verra tissi vako

      Lainaa

    79. Kuka päättää 4.11.2012 15:07
      Tulos: +17 (25 ääntä)
      rtrete: Onhan tuo nyt aika ilmeistä jos tarkoitus on esitellä kipeää kättä ja kuvassa onkin etusijalla ryntäät. Ei jää kyllä mietityttämään että mitä tuossa loppujenlopuksi oikein halutaan esitellä. No joillakin on itsetunnon kanssa niin pahoja ongelmia että täytyy hakea huomiota keinolla millä hyvänsä.
      Sinäkö päätit että etusijalla on ryntäät? Itse en olisi kiinnittänyt absoluuttisesti Mitään huomiota kyseisen nuoren naisen rintavakoon ellei siitä olisi otsikossa mainittu erikseen. Noihin törmää aina välillä ja nytkin tuntuu siltä kuin henkilöiden välillä olisi jo valmiiksi jotain skismaa ja se nyt vain purkautui tässä kun toinen löysi "kiusattavan kohdan" kuvasta. Toinen vaihtoehto on yksinkertaisesti kateus. No ihmiset kasvaa ajallaan....

      Lainaa

    80. Tulos: +15 (27 ääntä)
      Hyyi tissit ei naisilla saa olla tissejä ?? ? ? ? tissit on syntisiä peittäkää ne

      Lainaa

    81. Tulos: -15 (33 ääntä)
      Ei mulla tulis mieleenkään esitellä omia tissejäni tolleen :D Vähän huomiohuorauksen makua on tässä kuvassa.

      Lainaa

    82. Tulos: -5 (11 ääntä)
      Jotain miltä näyttää...niin missä?

      Lainaa

    83. Tulos: +4 (12 ääntä)
      Paljon melua tisseistä! Tää on vissiin ennemmin Neean moka? Meillä ainaki on kavereiden kesken tapana, että jos jollain näkyy kuvassa tissivako, kommentoidaan TISSIT, BOOBS, IHANAT TISSIT tai jotain vastaavaa ja se on ihan läppä :D Kärpäsestähärkänen.com

      Lainaa

    84. Tulos: +6 (18 ääntä)
      "Kaikilla on perse ja sukupuolielimet, miksi siis vetää housuja ylös asti?"

      Lainaa

    85. Tulos: +2 (4 ääntä)
      Oikein pitäny 1337 suomentaa joillekki taunoille.

      Lainaa

    86. Ratiritiralla 15.11.2012 20:00
      Tulos: -1 (11 ääntä)
      nii: “Kaikilla on perse ja sukupuolielimet, miksi siis vetää housuja ylös asti?”
      Juuri näin!

      Lainaa

    87. Tulos: +3 (7 ääntä)
      kyllä toi viimenen kommentti kruunaa tän. kaiken jälkee äijällä sanottavaa vaa: "tits"

      Lainaa

    88. Tulos: -1 (9 ääntä)
      Se Unna yritti vaan ihan nätisti sanoa, että Wilmalta näkyy toinen nänni.

      Lainaa

    89. Tulos: +3 (5 ääntä)
      Lorenzo googletti ittensä paikalle xD

      Lainaa

    90. Tulos: -1 (11 ääntä)
      Tunnistettu. Kyseinen henkilö on näköjään kuvan poistanut tämän jälkeen. Naurut sain kummiskin. :D

      Lainaa

    91. Tulos: -1 (5 ääntä)
      tits .......XD

      Lainaa

    92. nauran sulle 3.2.2013 19:48
      Tulos: +1 (15 ääntä)
      Tyttörapu: Jos tahtoo tissit lyödä tarjottimelle, niin edes sen asian vois huomioida, että tekee sen “tyylillä”, tuo kuvan esimerkki siitä, kuinka tissit törröttää liian pienistä rintsikoista topin reunan yli on kaikkea muuta kuin hyvännäköistä.
      ootteko te ihmiset oikeesti noin tyhmiä ja sokeita :DDD ei toi tissi oikeasti edes tule topin reunan yli idiootti :D huomaatko tota varjoa mikä siinä on? ehkä kannattais katsoa vähän tarkempaa ennenkun tulee huutelee :)

      Lainaa

    93. Tulos: +1 (11 ääntä)
      Neean ensimmäinen kommentti on kyllä ihan asiallinen mutta sen jälkeen kaikilta näyttää lähtevän vähä mopo käsistä. + Wilman äiti on kyllä todella säälittävä. Kyllä aikuisen ihmisen pitäis ny vähän osata käyttäytyä. Mutta toisaalta, onhan se todistettu täällä feissarimokissa jo monet kerrat ettei ikä aina ihmistä viisaammaksi tee.

      Lainaa

    94. Laaaassseeeeee 26.3.2013 0:35
      Tulos: +3 (5 ääntä)
      Wilmaa ja Unnaa ei tunnu kumpaakaan kiinnostavan mutta kaikilla muilla tuntuu olevan joku ihmeen ongelma.

      Lainaa

    95. Tulos: 0 (18 ääntä)
      Kiistaa tässä aiheuttaa se, että kuva ei ole mitenkään paha herutuskuvaksi ja sitä voi uskaltaa jopa väittää ihan normaaliksi tahattomaksi kipsikädestä otetuksi kuvaksi. Mutta kyllähän totuus on kuitenkin se, että tässä herutetaan tahallisesti, vaikka kuinka luonnolliselta ja hyvältä näyttääkin. Ainoat oikeat kommentit siis olivat juurikin nuo "80085" ja "715517". Hyvä itsetunto kyllä kestää sen, että tahallinen herutus paljastetaan tällaisilla kommenteilla. Pitäähän sitä elämässä heruttaa. Jokaisella pitäisi olla herutuskuva itsestään. Jos jäi vielä mainitsematta niin: herutus.

      Lainaa

    96. Tulos: +5 (7 ääntä)
      Eipä edes ollu nii paha tissikuva mitä toisinaan naamakirjas näkyy..kauhee meteli tyhjästä.

      Lainaa

    97. insinörtti 12.1.2015 11:58
      Tulos: -2 (16 ääntä)
      On kyllä katkeraa porukkaa kommenttiosiossa, tissivaoista itkee yleensä vaan ne keillä ei ole mitään esiteltävää, ja kroppa muutenkin sitä luokkaa että vaon lisäksi kannattaisi peittää kaikki muukin näkyvä pinta. Tuossa kuvassa kun ei ollu yhtikäs mitään väärää tai paheksuttavaa, piste.

      Lainaa

    98. Tulos: +4 (10 ääntä)
      Tyttörapu: Älä puhu p-askaa! Koskaan ei ole tullut kuvissa tuolla tavoin tissejä esiteltyä. Ei, vaikka on toppi tai muu vastaava “ei-korkeakauluksinen-paita” päällä. Ei, en omista mitään himoryntäitä, muttei kuvan tyttökään. Toppeja voi käyttää ja silti ei ole liha tyrkyllä, jossei tahdo. Typerän näköistä tuo on, kun tissit loistaa kilometrin päähän, “HEI MULLA ON TISSIT!”
      Ei ole ollenkaan typerän näköistä. On hyvän näköistä.

      Lainaa

    99. Tulos: +2 (2 ääntä)
      Tissi-fe-tissi on kiva sana.

      Lainaa

    100. Kauhee lokki 12.12.2020 4:56
      Tulos: -4 (4 ääntä)
      Naiset on just tollasii kraakkuja toisilleen. Toisia vituttaa, että ne on nuorempii ja hyvännäköisii, toisia vituttaa, että niitä toisia vituttaa, toisia vituttaa menkat, toisia vituttaa muuten vaan. Joka tapauksessa naisia vituttaa aina joku, ja siksi naiset eivät ole hyvää seuraa.

      Lainaa

    Lue lisää

    Kommentoi

    Avatar

    Vastaa

    Nimikone

    Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

    Avainsanat: kuva