Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Palaneen käryä

"Heräsin ja ihmettelin, kun haisee niin oudolle."
Palaneen käryä

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 80 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Tulos: +684 (700 ääntä)
   ehkä janina menee vielä äidinsä luo asustelemaan. jotain vastuuta nyt prkl!

   Lainaa

  2. Tulos: +589 (603 ääntä)
   Huolestuttavaa näissä tulevaisuuden toivojen teoissa on se, että todennäköisesti moni muukin joutuisi kärsimään mahdollisen tulipalon ottaessa vallan....

   Lainaa

  3. Tulos: +460 (476 ääntä)
   Miten tollainen on voitu päästää omaan kotiin asumaan?

   Lainaa

  4. Tulos: +304 (314 ääntä)
   Voi morjens... kannattais laittaa palokunta pikavalikkoon...

   Lainaa

  5. Pinkkihinkki 18.10.2012 1:06
   Tulos: +168 (176 ääntä)
   Hohoho. Toivottavasti ei lopu huonosti tämä tarina.

   Lainaa

  6. Tulos: -71 (131 ääntä)
   Mitä sitä vakuuttamaan jos kerta noin skarpisti huomaa ottaa laitteet päältä ennen kuin tulipalo ehtii syttyä? Janinahan varmaan maksaisi itsensä kipeäksi vakuutusmaksuilla kun ei tajuaisi lopettaakaan.

   Lainaa

  7. Tulos: +142 (152 ääntä)
   Miten tommonen on edes päästetty omilleen.

   Lainaa

  8. Tulos: -37 (183 ääntä)
   marsujaaa: ehkä janina menee vielä äidinsä luo asustelemaan. jotain vastuuta nyt prkl!
   Ei kyse ole välttämättä vastuuttomuudesta – esim. hoitamaton ADHD (joka tytöillä jää usein diagnosoimatta lapsuudessa, sillä eivät ole yhtä näkyvästi ylivilkkaita kuin pojat) voi johtaa tämän kaltaiseen hajamielisyyteen ja unohteluun. Tällaisessa tapauksessa tuollainen on kuin syyttäisi ketä tahansa muuta sairasta ihmistä siitä, ettei pysty tekemään jotain, mitä sairaus rajoittaa – kyse kun on hermostollisesta poikkeamasta.

   Lainaa

  9. Tulos: -109 (147 ääntä)
   Mulla oli just kahvinkeitin 6 päivää päällä, eikä mittään sattunu. Eli don't worry Janina, soulsista <3

   Lainaa

  10. Tulos: +233 (247 ääntä)
   Eiks oman kodin hankkimiseen vois ajaa niikun ajokorttia tai jotain... Maalaisjärkikortti?

   Lainaa

  11. Tulos: +44 (54 ääntä)
   ... ei jumalauta

   Lainaa

  12. Tulos: +221 (235 ääntä)
   MAALAISJÄRKIKORTTI! Sieltä tuli maailman mahtavin ehdotus! Semmonen ehdottomasti tulisi olla olemassa, varsinkin näille, jotka päätyy feissarimokiin:(

   Lainaa

  13. Tulos: +73 (79 ääntä)
   Hieman korotettu kotivakuutus tälle neidille, kiitos!

   Lainaa

  14. Tulos: +80 (96 ääntä)
   En kyl tajuu miks kaikki tämmöset pitää kirjottaa facee? Kaunistella ei tarttee mut ite en ainakaa haluu antaa itestäni super urpoo kuvaa.

   Lainaa

  15. Tulos: +79 (81 ääntä)
   Mä olin jo ihan varma et vika päivitys olis ollu et 'nyt palo keittiö' tai jotain!

   Lainaa

  16. Tulos: +88 (110 ääntä)
   Vituttaa kyllä että tällaisille taliaivoille tarjoillaan noita asuntoja kahdella kädellä mutta työssäkäyvät fiksut nuoret ihmiset saavat soitella ja kysellä päivä tolkulla asuntoa saamatta.

   Lainaa

  17. Tulos: -33 (113 ääntä)
   Mikä ihmeen mörököllilauma tälle sivustolle on pesinyt? 5 päivitystä ja kaikki kommenttiosiot täynnä pelkkää narinaa, on naamapalmua, myötähäpeää ym. itkua kaikilla höysteillä sekä vino pino kieltoja mitä ei saa kirjoittaa facebookiin.... Onpa tosi hauskaa. Koittakaa nyt löysätä sitä nutturaa vaikka vähän sataakin ja on pimeää ja väsyttää.

   Lainaa

  18. Tulos: +70 (102 ääntä)
   petteri: En kyl tajuu miks kaikki tämmöset pitää kirjottaa facee? Kaunistella ei tarttee mut ite en ainakaa haluu antaa itestäni super urpoo kuvaa.
   Naiset mitä ilmeisimmin luulee, että typeryys on söpöä. Totuus: ei ole.

   Lainaa

  19. Tulos: +42 (48 ääntä)
   Bean: Mä olin jo ihan varma et vika päivitys olis ollu et ‘nyt palo keittiö’ tai jotain!
   Mie taas oon ihan varma että jonain päivänä loppuu päivitykset ku seinään.

   Lainaa

  20. Tulos: +42 (60 ääntä)
   Asunto ei taida olla mikään vuokrakämppä, koska yleensä niihin vaaditaan vakuutus. Niin joo, ja lakkaa kummasti esineet käryttämästä, jos ennen kotoa lähtöä ottaa töpsölit seinästä. Itse teen näin, koska pelkään sitä tulipaloa yli kaiken. Pitääkin pyyhkiä tänään taas pölyt televisiosta tms sähkölaitteista.

   Lainaa

  21. Tulos: -11 (21 ääntä)
   Voi toista.

   Lainaa

  22. Hiekkakissa 18.10.2012 9:03
   Tulos: -36 (42 ääntä)
   Sielunpikkusiskoni! <3

   Lainaa

  23. Tulos: +50 (56 ääntä)
   Ei kaikkiin vuokrakämppiin vakuutusta vaadita. Jos tuo olisi omistusasunto (esim vanhempien) tuo äiti olisi varmaan vähän aggressiivisemmin reagoinut, ottaen huomioon, että 'onneks lattia vaan suli'.

   Lainaa

  24. Tulos: +51 (67 ääntä)
   Tekis mieli sanoa, että palais vaan koko paska Janinan alta, mutta toisaalta asunto on varmaan jonkun toisen omistama ja tulipalosta aiheutuu myös naapureille yleensä hallaa. Kokemusta on! Tommonen vastuuttomuus on todella itsekästä ja ei varmaan tarvis erikseen mainita että STNAN TYPERÄÄ!

   Lainaa

  25. Tulos: +43 (49 ääntä)
   Janina, käry kävi! Äidiltäkin jo hihat paloivat, varmasti pian naapureiltakin nousee savua korvista...

   Lainaa

  26. Tulos: +50 (58 ääntä)
   Eikö tuollaista voisi ottaa johonkin holhouksen alaiseen laitokseen asumaan? Huolestuttaa että tuollainen voisi asua seinän takana.

   Lainaa

  27. Tulos: +34 (40 ääntä)
   Haiskahtaa melko runsaasti ihan puhtaalta huomiohuoraukselta...

   Lainaa

  28. kyllästynyt 18.10.2012 11:02
   Tulos: +37 (45 ääntä)
   Voisiko tästä ääliöstä tehdä rikosilmoituksen? Rikollisen tyhmä ihminen, joka vaarantaa naapurustonsa.

   Lainaa

  29. Tulos: +23 (25 ääntä)
   kaikki vahingot viikon sisällä?

   Lainaa

  30. Tulos: -55 (91 ääntä)
   Taas oli nainen tällaisessa mokassa. Sattumaako? Ei.

   Lainaa

  31. Tulos: +7 (11 ääntä)
   Kotivakuutus kaikissa näissä tapauksissa korvaisi vain epäkuntoon mahdollisesti menneet suoristinraudat ja kahvinkeittimet, koska se kattaa irtaimiston. Yleisen käsityksen mukaan "koti"vakuutus kattaisi koko asunnon, mutta se on kiinteistön vastuulla. TLDR: kotivakuutus vain irtaimistolle.

   Lainaa

  32. Tulos: -33 (35 ääntä)
   harvinaisen kuuma muija toheloks! mut kyll mieki oon mont kertaa keittimet ja levyt päälle jättänny, ja eipäs kerrostalossa asuvalla tarvia olla vakuutuksia jos ei halua.

   Lainaa

  33. Tulos: +44 (50 ääntä)
   Mä heräsin siihen kesällä kun tyttäreni (7v) kiljaisi: "ÄITI, PARVEKKEEN SOHVA PALAA!" Kahta minuuttia myöhemmin palo oli sammutettu ja kunnon ripityksen jälkeen tyttäreni oli itkuisena vannomassa ettei ikinä enää käsittele tulta tai sytytä kynttilöitä ilman lupaa eikä varsinkaan jätä niitä lappeelleen sohvalle kun menee vessaan.

   Lainaa

  34. Tulos: -20 (22 ääntä)
   Sain kuulla, että Facebook on kaatunuthttp://on.fb.me/kHLoW1

   Lainaa

  35. Tulos: +51 (63 ääntä)
   bethos: Taas oli nainen tällaisessa mokassa. Sattumaako? Ei.
   jotenki sä huomaat vaan nää mokat jossa on naiset "pääroolissa" kyllä niitä mokia miehiltäkin tulee, silloin oot kyl harvinaisen hiljaa. ihan yhtä paljon miehetki mokaa. tästä lähtien huuan samalla tavalla aina : JA TAAS MIES ASIALLA, PITIHÄN SE ARVATA! ole jo hiljaa -.-"

   Lainaa

  36. Tulos: +33 (33 ääntä)
   Tääkin ilmeisesti luuli, että noissa jutuissa on jotain hauskaa, kun vehkeet jää päälle. Siis se kämppähän voi oikeasti palaa ja tyttö siinä mukana jos ei ajoissa huomaa. Ja siinä on muidenkin kämpät ja asukkaat vaarassa. Palokunta sais tulla pitää luennon tollasille, tosin eipä siitäkään taitais mitään hyötyä olla. Pitäisi aina tarkastaa ettei hellat ynnä muut jää päälle.

   Lainaa

  37. Tulos: +36 (40 ääntä)
   bethos: tuossakin huippukokki haussa osa mikälie OLI MIES MOKANNU! IIIIK!! joka ikisessä mokassa missä naiset mokaa ni niihin kyllä pitää mainita, mut mikset tuohon ^^yhteen mokaan kommentoinu?!

   Lainaa

  38. Tulos: +9 (15 ääntä)
   ^^ korjaus; miehet

   Lainaa

  39. Tulos: +29 (33 ääntä)
   apua oon viivytelly kotivakuutuksen kanssa vaikka kuinka kauan mutta nyt tajusin että mitä jos tollanen juntti asuu mun naapurissa, se on sitten adjö myös mun kodille...... taidan ottaa niskasta kiinni ja hankkia sen vakuutuksen tänään :D

   Lainaa

  40. Tulos: -1 (33 ääntä)
   Joo tulee miehiltäki mokia, mut kyl huomattavan suuri osa naisilta tulee vaikka kuinka väännät asian. Näitä pari vuotta lueskellu ja ei oo ollenkaa harvinaista et uudessa päivityksessä on kaikki 5 naisia pääosassa. Sitä en lähde erittelee mistä johtuu, voi olla et miehet ei tee itestään yhtä mielusti julkisesti idiootteja kun naiset, eli jättää nää "omg en tienny et Helsinki on Afrikan pääkaupunki" jutut julkasematta facebookissa. Mutta sitä et voi kiistää etteikö suurin osa tällä sivustolla olevista mokista ei olis naisten tekemiä.

   Lainaa

  41. Tulos: +16 (24 ääntä)
   Ehkä olis voinu jäädä vielä vähäks aikaa kotiin asumaan? Asiasta kukkaruukkuun, kun peukuttaa kommenttia onko siihen aina tullut "kiitos"?

   Lainaa

  42. Tulos: +4 (10 ääntä)
   No, mut lähellä paikkaa Lohja...

   Lainaa

  43. Tulos: +8 (12 ääntä)
   Janinan kyllä kannattais hankkia palomies-poikaystävä ihan vaan kaiken varalle..

   Lainaa

  44. Tulos: -10 (12 ääntä)
   julle: apua oon viivytelly kotivakuutuksen kanssa vaikka kuinka kauan mutta nyt tajusin että mitä jos tollanen juntti asuu mun naapurissa, se on sitten adjö myös mun kodille…… taidan ottaa niskasta kiinni ja hankkia sen vakuutuksen tänään
   Ei tarvitse (ainakaan tosta syystä), kotivakuutus kattaa vain irtaimiston. Asunto on kiinteistön vastuulla.

   Lainaa

  45. Tulos: +36 (44 ääntä)
   yawn: Joo tulee miehiltäki mokia, mut kyl huomattavan suuri osa naisilta tulee vaikka kuinka väännät asian. Näitä pari vuotta lueskellu ja ei oo ollenkaa harvinaista et uudessa päivityksessä on kaikki 5 naisia pääosassa.Sitä en lähde erittelee mistä johtuu, voi olla et miehet ei tee itestään yhtä mielusti julkisesti idiootteja kun naiset, eli jättää nää “omg en tienny et Helsinki on Afrikan pääkaupunki” jutut julkasematta facebookissa. Mutta sitä et voi kiistää etteikö suurin osa tällä sivustolla olevista mokista ei olis naisten tekemiä.
   Miehet eivät julkista eivätkä edes tunnusta erehdyksiään, eivätkä kysy tahi tarvitse neuvoja tai käyttöohjeita. Näistä syistä johten myös kyky nauraa itselle on aivan vieras käsite ja aidointa miehen huumoria onkin nauraa toiselle ihmiseLLE, ei toisen ihmisen KANSSA. Yksi suurimmista ja aidoimmista huolenaiheista miehelle on nimenomaan se, ettei anna itsestä vaan vahingossakaan millään tavalla heikkoa kuvaa.

   Lainaa

  46. Tulos: -4 (10 ääntä)
   Ei tähän tarvita muuta kuin: http://www.nesretro.com/yabbfiles/Attachments/jumalauta_ei_helvetti_001.jpg

   Lainaa

  47. Tulos: +18 (20 ääntä)
   Ja niin Janinan päivitykset hävisivät savuna ilmaan.

   Lainaa

  48. AnttiPantti 19.10.2012 10:39
   Tulos: -14 (22 ääntä)
   sdf: Ei kyse ole välttämättä vastuuttomuudesta – esim. hoitamaton ADHD (joka tytöillä jää usein diagnosoimatta lapsuudessa, sillä eivät ole yhtä näkyvästi ylivilkkaita kuin pojat) voi johtaa tämän kaltaiseen hajamielisyyteen ja unohteluun. Tällaisessa tapauksessa tuollainen on kuin syyttäisi ketä tahansa muuta sairasta ihmistä siitä, ettei pysty tekemään jotain, mitä sairaus rajoittaa – kyse kun on hermostollisesta poikkeamasta.
   Juu.. eihän tytöillä/naisilla mitään hajamielisyyttä esiinnykkään saati sitten huolimattomuutta. Sairaushan se ilman muuta! Heh

   Lainaa

  49. AnttiPantti 19.10.2012 10:41
   Tulos: -7 (29 ääntä)
   no shit?: Miehet eivät julkista eivätkä edes tunnusta erehdyksiään, eivätkä kysy tahi tarvitse neuvoja tai käyttöohjeita. Näistä syistä johten myös kyky nauraa itselle on aivan vieras käsite ja aidointa miehen huumoria onkin nauraa toiselle ihmiseLLE, ei toisen ihmisen KANSSA. Yksi suurimmista ja aidoimmista huolenaiheista miehelle on nimenomaan se, ettei anna itsestä vaan vahingossakaan millään tavalla heikkoa kuvaa.
   Jep.. miehet ne aina puukotta toisiaan selkää ja juoruaa työpaikalla toisen mokista pönkittääkseen omaa asemaansa. Miehet myöskin kertovat aina syyn olevan ulkopuolisessa tahossa tai tapahtumassa eikä missään nimessä heidän syynsä... vai miten päin se nyt menikään!?!

   Lainaa

  50. Tulos: +19 (19 ääntä)
   helou: Ei tarvitse (ainakaan tosta syystä), kotivakuutus kattaa vain irtaimiston. Asunto on kiinteistön vastuulla.
   Saattaahan se irtaimistokin vähän kärsiä jos koko kämppä palaa.

   Lainaa

  51. Tulos: +3 (5 ääntä)
   pyromaani

   Lainaa

  52. Tulos: +26 (30 ääntä)
   AnttiPantti: Jep.. miehet ne aina puukotta toisiaan selkää ja juoruaa työpaikalla toisen mokista pönkittääkseen omaa asemaansa. Miehet myöskin kertovat aina syyn olevan ulkopuolisessa tahossa tai tapahtumassa eikä missään nimessä heidän syynsä… vai miten päin se nyt menikään!?!
   Ikäni pelkästään miesvaltasilla työpaikoilla töitä tehneenä voin sanoa, että kyllä miehetkin osaavat toimia juuri kuvailemallasi tavalla. Jopa erittäin iso osa miehistä. Ei voi tästäkään vetää sukupuolikysymystä. Miehistä löytyy niitä rehtejä kavereita, niin kuitenkin naisistakin.

   Lainaa

  53. hyvin menee 19.10.2012 20:53
   Tulos: 0 (12 ääntä)
   heheh katoin ensi et wtf emmä mistää kommenteist oo tykänny mut sit tajusinkin et olempas tyhmä XD

   Lainaa

  54. Tulos: +21 (21 ääntä)
   Miks näissä kommenteissa ruvetaan aina tappelemaan siitä, kuinka monta mokaa naiset tai miehet on tehny? Miks ei voida vaan nauttii näistä mokista ilman, että pitää aina ruveta jauhamaan samoista jutuista? Tääki keskustelu on käyty varmaan joka toisessa mokassa...

   Lainaa

  55. Tulos: +7 (7 ääntä)
   Kaisa: Asiasta kukkaruukkuun, kun peukuttaa kommenttia onko siihen aina tullut “kiitos”?
   On.

   Lainaa

  56. Tulos: +15 (15 ääntä)
   Jutun kruunasi mainos lopussa: ''Hehkuvaan syyskotiin kaikki Kodin Ykkösestä''. Tiedä onko tarkoituksella laitettu..

   Lainaa

  57. Tulos: +4 (18 ääntä)
   Jep.. miehet ne aina puukotta toisiaan selkää ja juoruaa työpaikalla toisen mokista pönkittääkseen omaa asemaansa. Miehet myöskin kertovat aina syyn olevan ulkopuolisessa tahossa tai tapahtumassa eikä missään nimessä heidän syynsä… vai miten päin se nyt menikään!?!
   Miehet sitä, miehet tätä. Naiset sitä, naiset tätä. Ettekö te ihmiset vois lopettaa tota feminististä ja sovinistista asennetta ja ajatella sitä oikeaa tasa-arvoa?! Mua alkaa pikkuhiljaa vituttamaan miesten kaikki sovinistiset kommentit ja naisten feministiset kommentit. Molemmissa ei vaan ole mitään järkeä!

   Lainaa

  58. että tämmöstä 20.10.2012 16:42
   Tulos: +4 (4 ääntä)
   eekoo: Asunto ei taida olla mikään vuokrakämppä, koska yleensä niihin vaaditaan vakuutus. Niin joo, ja lakkaa kummasti esineet käryttämästä, jos ennen kotoa lähtöä ottaa töpsölit seinästä. Itse teen näin, koska pelkään sitä tulipaloa yli kaiken. Pitääkin pyyhkiä tänään taas pölyt televisiosta tms sähkölaitteista.
   Tiedän tapauksia, joissa asukas ei olekaan ottanut kotivakuutusta vaikka vuokrakämpässä asuikin. Sitten asukkaan penikka meni narmimaan toisen asukkaan autoa, jolloin akka itse joutui maksumieheksi, koska hänellä ei vakuutusta ole (korvaa tämänkaltaisetkin). Ei alkanu akka korvaamaan eikä poliisi puuttunut asiaa. Vuokranantajalle vihjattiin ettei vakuutusta ole. Pian akka saikin muuttaa uuteen osoitteeseen. Se kotivakuutus on hyvä olla olemassa. Ei pelkästään omien roinien takia, vaan nimenomaan myös sen takia et jos sattuu vahingoittamaan toisten omaisuutta. Vahinkojakin sattuu. Janinalla ei ole pienintäkään pelkoa saada takuuvuokraa takasin jos tuo on vuokrakämppä kun lattianki on mennyt tuhoomaan. Toivottavasti joutuu korvaamaan isompia summia ni luulis jatkossa kiinnostavan tarkistaa ne sähkölaitteet.

   Lainaa

  59. Tulos: +12 (22 ääntä)
   bethos: Taas oli nainen tällaisessa mokassa. Sattumaako? Ei.
   Kasva urpo oikeasti jo ulos tuosta naisvihastasi. Internetissä riehuvasta naisvihastahan on kirjoitettu jo mediassakin, kun kaltaisesi älykääpiöt tuntuvat valtaavan nykyään kaikki internetin palstat tuolla lapsellisella mesomiasellaan. Tajua jo, että tuolla naisvihallasi et suinkaan kerro hienoja ja arvotettuja totuuksia vaan ilmoitat vain koko maailmalle, että olet rakkauselämässäsi pettynyt urpo (tai kenties intiimi maailma on jäänyt sinulle aivan vieraaksi?), joka kompensoi kyvyttömyyttään vihaamalla koko naiskuntaa. Kukaan rationaalinen ihminen ei oikeasti kuvittele, että koko ihmiskunta voidaan jaksaa tyhmiin ja fiksuihin jne pelkän sukupuolen perusteella. Että onneksi olkoon, olet todistanut oman tyhmyytesi. Onneksi kaikki miehet eivät kuitenkaan ole yhtä tyhmiä kuin sinä.

   Lainaa

  60. korpinsiipi 20.10.2012 20:26
   Tulos: +5 (5 ääntä)
   Ehkä typylle kannattaisi kertoa että jotkut sähkölaitteet kannattaa sulkea heti kun ei tarvitse enää.

   Lainaa

  61. Tulos: +10 (22 ääntä)
   fool: Miehet sitä, miehet tätä. Naiset sitä, naiset tätä. Ettekö te ihmiset vois lopettaa tota feminististä ja sovinistista asennetta ja ajatella sitä oikeaa tasa-arvoa?! Mua alkaa pikkuhiljaa vituttamaan miesten kaikki sovinistiset kommentit ja naisten feministiset kommentit. Molemmissa ei vaan ole mitään järkeä!
   Feminismi pyrkii tasa-arvoon, viitannet itse siis miesvihaan. p.s. *kummassakaan

   Lainaa

  62. Tulos: -12 (28 ääntä)
   Feminismi pyrkii tasa-arvoon, viitannet itse siis miesvihaan. p.s. *kummassakaan
   Ei muuten pidä paikkaansa. Feminismin tavoite on saada naisille valta ja saada miehet ala-arvoisempaan asemaan. Mikäli feminismi pyrkii tasa-arvoon, niin pyrkiikö sovinismi siihen myös? Ei pyri. Hyvä esimerkki feminismistä on se, että miesten tekemä väkivalta naisia kohtaan nähdään säälittävänä, alhaisena ja naurettavana, kun taas naisten tekemä väkivalta miehiä kohtaan nähdään enemmänkin humoristisena, rohkeana ja sankarimaisena tekona, koska mieshän on tunnetusti voimakkaampi ja "aggressiivisempi" kuin nainen. Miesten tekemä väkivalta naisia kohtaan ja naisten tekemä väkivalta miehiä kohtaan on lähes yhtä suuri maailmalla. Media ei vain reagoi siihen, kiitos feminismin. Toinen hyvä esimerkki feminismistä on taas se, että lapsen isällä on paljon vähemmän oikeuksia huoltajuudessa, kun äidillä. Kun sanot feminismin ajavan tasa-arvoa, niin siinä tapauksessa sulla ei ole mitään käsitystä tasa-arvosta. Toisin sanoen tasa-arvoa on se, että alistetaan miehet ja ajetaan pelkästään naisten etuja. SE EI OLE TASA-ARVOA.

   Lainaa

  63. Tulos: -15 (25 ääntä)
   @helou Eli en viittaa miesvihaan, varsinkaan kuin sellaista käsitettä ei ole olemassa. Miesviha on radikaalimpi nimi feminismille.

   Lainaa

  64. Tulos: +14 (22 ääntä)
   Insomnia: @helou Eli en viittaa miesvihaan, varsinkaan kuin sellaista käsitettä ei ole olemassa. Miesviha on radikaalimpi nimi feminismille.
   Suosittelen, että luet esim. wikipedian sivun "feminismi". Se, että kuvailet miehiä syrjiviä rakenteita ei kerro itse feminismistä mitään (paitsi sen, että itse yhdistät ne feminismiin). Josset jaksa googlettaa, tässä sivun alkuosa: "Feminismi eli naisliike tai naisasialiike on aate, jonka mukaan sukupuolet ovat poliittisesti, ekonomisesti ja sosiaalisesti tasa-arvoisia.[1] Sen mukaan naisille tulee olla samat oikeudet ja mahdollisuudet kuin miehillä."

   Lainaa

  65. Tulos: +7 (7 ääntä)
   vinkki janinalle, kaupoissa on vanhuksille myytävänä sellasia dementtia helloja. hellan/uunin lämpövastuksiin ei mene virtaa, ellei uunissa olevaa minuuttikelloa käännä päälle, myös tän ajan loppumisen jälkeen nää vastukset sammuu (tietenkin uunin sisällä on lämpöä pitkään)

   Lainaa

  66. applessiini 22.10.2012 16:43
   Tulos: +2 (2 ääntä)
   Lieneeköhän Janina sukua sille asuntolamokan Alexille :D

   Lainaa

  67. Tulos: -12 (22 ääntä)
   @helou Se, että ideologia tai aate selitetään tekstissä, ei tarkoita, että se toteutuisi käytännössä. Otetaan esimerkiksi mitä wikipedia sanoo kommunismista: "Kommunismi on sosiaalis-taloudellinen tai poliittinen järjestelmä, joka ajaa luokatonta, tasa-arvoista ja yhteisomistukseen perustuvaa yhteiskuntamallia.[1] " Vastaa rehellisesti, toteutetaanko kommunismia käytännössä? Aivan, ei toteudeta. Feminismin tarkoitus on varmasti alunperin ollutkin tasa-arvoon pyrkiminen molempien sukupuolten välillä, mutta käytännössä ollaan keskitytty vain ajamaan naisten oikeuksia ja vähentämään miesten oikeuksia. Suosittelen, että otat selvää mitä feminismillä oikeasti tarkoitetaan, ennen kuin alat sitä kannattamaan. Suosittelen sinulle katsottavaksi seuraavat videot: http://www.youtube.com/watch?v=P-Nw3zyYpvs http://www.youtube.com/watch?v=4JA4EPRbWhQ http://www.youtube.com/watch?v=qt_0ko4njmc http://www.youtube.com/watch?v=8-8mLHwOYcU

   Lainaa

  68. Tulos: +7 (7 ääntä)
   Muistakaa sekin, että jos Janina jättää itse suoristusraudan päälle, polttaa kämpän ja naapuri saa osansa tuli-, savu- ja vesivahingoista, niin Janina maksaa myös ne naapurin pilalle menneet tavarat. Vakuutuksella tai sitten omasta pussistaan. Vaikka asunto itsen onkin taloyhtiön vakuuttama (seiniä ei siis tarvitse korvata), on se aika kallis nakki käydä makselemaan naapurin arvotaidetta ja antiikkikalustoa. Maksettava on sen,kuka vahingon törkeää huolimattomuuttaan aiheuttaa. Kotivakuutus vastuuosineen on aika hyvä idea ihan kenelle vaan.

   Lainaa

  69. Tulos: +8 (8 ääntä)
   Insomnia: Ei muuten pidä paikkaansa. Feminismin tavoite on saada naisille valta ja saada miehet ala-arvoisempaan asemaan. Mikäli feminismi pyrkii tasa-arvoon, niin pyrkiikö sovinismi siihen myös? Ei pyri. Hyvä esimerkki feminismistä on se, että miesten tekemä väkivalta naisia kohtaan nähdään säälittävänä, alhaisena ja naurettavana, kun taas naisten tekemä väkivalta miehiä kohtaan nähdään enemmänkin humoristisena, rohkeana ja sankarimaisena tekona, koska mieshän on tunnetusti voimakkaampi ja “aggressiivisempi” kuin nainen. Miesten tekemä väkivalta naisia kohtaan ja naisten tekemä väkivalta miehiä kohtaan on lähes yhtä suuri maailmalla. Media ei vain reagoi siihen, kiitos feminismin. Toinen hyvä esimerkki feminismistä on taas se, että lapsen isällä on paljon vähemmän oikeuksia huoltajuudessa, kun äidillä. Kun sanot feminismin ajavan tasa-arvoa, niin siinä tapauksessa sulla ei ole mitään käsitystä tasa-arvosta. Toisin sanoen tasa-arvoa on se, että alistetaan miehet ja ajetaan pelkästään naisten etuja. SE EI OLE TASA-ARVOA.
   Kyllä naisten tekemää väkivaltaa miehiä kohtaan kiinnitetään huomiota. Ongelmana on lähinnä siinä, että miehet itse harvemmin kyseisen asian myöntävät. Ja suomessa lapsen isällä ja äidillä on kyllä samat oikeudet huoltajuudessa. Vai missä kohti niissä on eroa?

   Lainaa

  70. Tulos: -8 (10 ääntä)
   @mimmi Sanotaan, että äidillä on suurempi oikeus lapsen kasvattamiseen, kuin isällä.

   Lainaa

  71. Tulos: +14 (16 ääntä)
   Insomnia: @helou Se, että ideologia tai aate selitetään tekstissä, ei tarkoita, että se toteutuisi käytännössä.Otetaan esimerkiksi mitä wikipedia sanoo kommunismista: “Kommunismi on sosiaalis-taloudellinen tai poliittinen järjestelmä, joka ajaa luokatonta, tasa-arvoista ja yhteisomistukseen perustuvaa yhteiskuntamallia.[1] ” Vastaa rehellisesti, toteutetaanko kommunismia käytännössä? Aivan, ei toteudeta. Feminismin tarkoitus on varmasti alunperin ollutkin tasa-arvoon pyrkiminen molempien sukupuolten välillä, mutta käytännössä ollaan keskitytty vain ajamaan naisten oikeuksia ja vähentämään miesten oikeuksia. Suosittelen, että otat selvää mitä feminismillä oikeasti tarkoitetaan, ennen kuin alat sitä kannattamaan. Suosittelen sinulle katsottavaksi seuraavat videot: http://www.youtube.com/watch?v=P-Nw3zyYpvs http://www.youtube.com/watch?v=4JA4EPRbWhQ http://www.youtube.com/watch?v=qt_0ko4njmc http://www.youtube.com/watch?v=8-8mLHwOYcU
   Kah. Se, että jotkut diktatuurit kutsuivat itseään kommunistisiksi ei tee niistä kommunistisia sen enempää kuin syrjintää harrastavien kutsuminen feministeiksi heistä feministejä. Feminismi ja kommunisti ovat aatteita, joiden määritelmät on nyt lyhyesti käyty läpi. Se, että niiden nimissä tehdään kaikenlaista typerää ei sitä muuta.

   Lainaa

  72. Tulos: -13 (15 ääntä)
   @helou Ei niin, mutta kommunismia ei ole myöskään toteunut sellaisen kuin se on kirjoitettu, mikä lienee Insomnian pointti. Suosittelen muuten, että katsoit noi hänen lähettämät videot, koska niissä on hyvät perustelut siihen, miksi feminismi on täyttä paskaa. Voitko esittää jonkun tilanteen, jossa feminismi on kiinnittänyt huomioita täysin tasa-arvoisesti niin naisten kuin miestenkin asioihin. Vasta kun saan todisteet siitä, että feminismi todellakin pyrkii tasa-arvoon, niin uskon.

   Lainaa

  73. Tulos: +16 (16 ääntä)
   jaahh: @helou Ei niin, mutta kommunismia ei ole myöskään toteunut sellaisen kuin se on kirjoitettu, mikä lienee Insomnian pointti. Suosittelen muuten, että katsoit noi hänen lähettämät videot, koska niissä on hyvät perustelut siihen, miksi feminismi on täyttä paskaa. Voitko esittää jonkun tilanteen, jossa feminismi on kiinnittänyt huomioita täysin tasa-arvoisesti niin naisten kuin miestenkin asioihin. Vasta kun saan todisteet siitä, että feminismi todellakin pyrkii tasa-arvoon, niin uskon.
   Ymmärsin "insomnian" pointin. Se vain ei ole kovinkaan järkevä. Kysymykseesi taas tuskin kukaan keksii vastausta, koska a.) feminismi on aate, eikä sinällään tee mitään b.) tasa-arvon vuoksi tehdään töitä silloin kun alkuasetelma on epätasapainoinen. Sitenpä jos alkuasetelma syrjii naisia, tehdään töitä naisten aseman parantamiseksi (esim. heille äänioikeus). Jos taas miehiä syrjitään, tehdään töitä heidän asemansa parantamiseksi. Feminismi siis ei tietoisesti pyri mihinkään, joten koko kysymys on järjetön. Pikemminkin tasa-arvoon pyrkivää toimintaa voidaan kuvailla sanalla feminismi.

   Lainaa

  74. Tulos: -10 (14 ääntä)
   Ymmärsin “insomnian” pointin. Se vain ei ole kovinkaan järkevä. Kysymykseesi taas tuskin kukaan keksii vastausta, koska a.) feminismi on aate, eikä sinällään tee mitään b.) tasa-arvon vuoksi tehdään töitä silloin kun alkuasetelma on epätasapainoinen. Sitenpä jos alkuasetelma syrjii naisia, tehdään töitä naisten aseman parantamiseksi (esim. heille äänioikeus). Jos taas miehiä syrjitään, tehdään töitä heidän asemansa parantamiseksi. Feminismi siis ei tietoisesti pyri mihinkään, joten koko kysymys on järjetön. Pikemminkin tasa-arvoon pyrkivää toimintaa voidaan kuvailla sanalla feminismi.
   Nyt meni ohi. Väität siis, että "aatteet ei sinänsä tee mitään" En ole samaa mieltä, aatteilla nimenomaan yritetään yleensä vaikuttaa yhteiskunnan ongelmiin, kuten köyhyyteen, rasismiin ym. Ja aatteet kyllä tekee sitä toimintaa tai itseasiassa aatteen puolesta tehdään. Tuskinpa aatteita kehitellään sen vuoksi, että voidaan ihannoida: "Jes meillä on hieno aate, mutta ei tehdä sen puolesta mitään!", Ei vaan kuulosta kovin järkevältä. Totta kai aatteiden eteen tehdään töitä, ei niissä muuten olisi mitään järkeä.

   Lainaa

  75. Tulos: -5 (11 ääntä)
   b.) tasa-arvon vuoksi tehdään töitä silloin kun alkuasetelma on epätasapainoinen. Sitenpä jos alkuasetelma syrjii naisia, tehdään töitä naisten aseman parantamiseksi (esim. heille äänioikeus). Jos taas miehiä syrjitään, tehdään töitä heidän asemansa parantamiseksi. Feminismi siis ei tietoisesti pyri mihinkään, joten koko kysymys on järjetön. Pikemminkin tasa-arvoon pyrkivää toimintaa voidaan kuvailla sanalla feminismi.
   En käyttäisi tuosta feminismi nimitystä, vaan enemmänkin termiä "sukupuolellinen egalitarismi" eli aate jossa molemmat sukupuolet ovat tasa-arvoisessa asemassa.

   Lainaa

  76. Tulos: +12 (12 ääntä)
   tuplajaahh: Nyt meni ohi. Väität siis, että “aatteet ei sinänsä tee mitään” En ole samaa mieltä, aatteilla nimenomaan yritetään yleensä vaikuttaa yhteiskunnan ongelmiin, kuten köyhyyteen, rasismiin ym. Ja aatteet kyllä tekee sitä toimintaa tai itseasiassa aatteen puolesta tehdään. Tuskinpa aatteita kehitellään sen vuoksi, että voidaan ihannoida: “Jes meillä on hieno aate, mutta ei tehdä sen puolesta mitään!”, Ei vaan kuulosta kovin järkevältä. Totta kai aatteiden eteen tehdään töitä, ei niissä muuten olisi mitään järkeä.
   Huomasin, että meni ohi. Aate ei ole konkreettinen subjekti, kuten vaikutit itsekin tajuavan. Se ei siis tee mitään; ihmiset tekevät. Saat toki kutsua tasa-arvoon pyrkimistä jollain toisellakin termillä. En vain ymmärrä miksi niitä pitää keksiä useampi, kun historiallisesti feminismi on se tuttu ja turvallinen. Sen ongelma on toki sen negatiiviset konnotaatiot, kuten tässäkin threadissä saatiin kokea.

   Lainaa

  77. Tulos: -5 (7 ääntä)
   helou: Huomasin, että meni ohi. Aate ei ole konkreettinen subjekti, kuten vaikutit itsekin tajuavan. Se ei siis tee mitään; ihmiset tekevät. Saat toki kutsua tasa-arvoon pyrkimistä jollain toisellakin termillä. En vain ymmärrä miksi niitä pitää keksiä useampi, kun historiallisesti feminismi on se tuttu ja turvallinen. Sen ongelma on toki sen negatiiviset konnotaatiot, kuten tässäkin threadissä saatiin kokea.
   Kukin tyylillään. Itse tykkään käyttää sanaa sukupuolellinen egalitarismi, koska feminismi (kuten sanoit) herättää negatiivisia ajatuksia.

   Lainaa

  78. Tulos: 0 (4 ääntä)
   eekoo: Asunto ei taida olla mikään vuokrakämppä, koska yleensä niihin vaaditaan vakuutus. Niin joo, ja lakkaa kummasti esineet käryttämästä, jos ennen kotoa lähtöä ottaa töpsölit seinästä. Itse teen näin, koska pelkään sitä tulipaloa yli kaiken. Pitääkin pyyhkiä tänään taas pölyt televisiosta tms sähkölaitteista.
   niihin vaaditaan vakuutus mutta vuokranantaja ei koskaan tule sitä tietämään onko vakuutusta vai ei.

   Lainaa

  79. Tulos: -1 (3 ääntä)
   En pysty käsittään ihmisiä jotka on tommosia. Itellä se tulee automaattisesti vaikka en ois nukkunu kunnolla viikkoon.

   Lainaa

  80. Likvidi tohtori 27.11.2022 23:29
   Tulos: +1 (1 ääni)
   Suojeluohjeiden laiminlyönti voi johtaa vakuutuskorvauksen pienenemiseen tai maksamatta jättämiseen. Eli ei voi toheloida miten vaan ja ajatella, että vakuutus kyllä korvaa. Ja tietysti kannattaa muistaa, että tulipaloissa kuolee ja vammautuu ihmisiä.

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Avainsanat: haju, vakuutus, kotivakuutus, palo, lattia, kahvinkeitin, suoristusrauta