Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Kunnallisvaalit

"Sain hetki sitten tietää, että ennakkoäänestys ---"
Kunnallisvaalit

Arkiston aarre

  • Nimi Juuri nyt
    Tulos: 0 (0 ääntä)

    Kommentti

  • 97 kommenttia

      Ei kommentteja
    1. Tulos: +556 (582 ääntä)
      eveliina, oot ihan kujalla.

      Lainaa

    2. Tulos: +366 (392 ääntä)
      Eveliinan ajantaju on jotain tosi omituista... Milläköhän planeetalla se elää?

      Lainaa

    3. Tulos: +410 (424 ääntä)
      Taas nähdään muutama joiden ei tarvitsis vaivautua äänestämään

      Lainaa

    4. Tulos: +479 (489 ääntä)
      Olishan siinä aika helvetisti presidenttiehdokkaita

      Lainaa

    5. Tulos: +136 (146 ääntä)
      Katotaan tuleeko tänä vuonna "ostettuja ääniä."

      Lainaa

    6. Seppolainen 23.10.2012 1:16
      Tulos: +54 (286 ääntä)
      Taitaa toi Marie olla Perussuomalainen ja Suomen toivo!

      Lainaa

    7. Tulos: +192 (210 ääntä)
      Googlatkaa marie seppä.. puuttuu kasinolta Ismoja.

      Lainaa

    8. Tulos: +200 (204 ääntä)
      Piti ihan käydä Kouvolan sanomien vaalikoneesta katselemassa, että millainen ehdokas tämä Marie Seppä on.. Ensimmäisenä tuli mieleen ihminen autoilemassa Haminan keskusympyrässä etsien tien päätä. Ei muuta kuin vaaliuurnille haminalaiset!

      Lainaa

    9. Tulos: +110 (116 ääntä)
      Anteeksi erehdys, Kymen sanomat oli siis lehti, josta voi käydä katselemassa Marien vastauksia polttaviin ajankohtaisiin kysymyksiin.

      Lainaa

    10. Tulos: +201 (213 ääntä)
      Joo, kävinpäs minäkin katsomassa hieman Marie Seppää.. Työtön, pelkän peruskoulun käynyt, oikeinkirjoitustaidoton 29v, ainakin mainittujen Kymen Sanomien mukaan. Sääliksi käy, itse en lähtisi vaaliehdokkaaksi tuollaisista lähtökohdista :/

      Lainaa

    11. Tulos: +161 (181 ääntä)
      nimeni: Eveliinan ajantaju on jotain tosi omituista… Milläköhän planeetalla se elää?
      Ehkäpä ESPANJASSA!!

      Lainaa

    12. Tulos: -50 (86 ääntä)
      Hyiiii mitkä hampaat sillä on!!!

      Lainaa

    13. Tulos: +179 (183 ääntä)
      Työttömyys, peruskoulupohja ja heikko oikeinkirjoitustaito ei vielä automaattisesti tarkoita kyvyttömyyttä ehdokkaaksi, mutta kun luki tuolta Kymen Sanomien vaalikoneesta (http://www.kymensanomat.fi/vaalikone/ehdokastiedot/1768) rouva Sepän perustietoja ja perusteluja vastauksiinsa, niin huhhuh. Tosin jos ei tiedä onko ehdolla eduskuntaan vai kunnan-/kaupunginvaltuustoon, niin ei kai voi odottaa, että tietäisi mitä esim. luottamustehtävillä ja sidonnaisuuksilla tarkoitetaan.

      Lainaa

    14. Tulos: +70 (78 ääntä)
      Marie Seppä tsekattu...ei hyvää päivää....sen tiedoissa selitys siitä että ei ole sinkku ja siihen syy...sekä muutenkin koko ihminen...ei voi sanoa ku APUVA ja tuskin kukaan tulee äänestämään sitä:D

      Lainaa

    15. Tulos: +43 (55 ääntä)
      Mutta miten faces lukee että parisuhteessa (ja se aijemmin mainitsema outo selitys siitä ja alakerran tyypistä) ja nyt kun menin katsoon vaalikonetta niin lukee avioliitossa?WTF!!!

      Lainaa

    16. Tulos: +169 (173 ääntä)
      voi…: Mutta miten faces lukee että parisuhteessa (ja se aijemmin mainitsema outo selitys siitä ja alakerran tyypistä) ja nyt kun menin katsoon vaalikonetta niin lukee avioliitossa?WTF!!!
      Jos kaveri ei tiedä mihin vaaleihin on ehdolla, niin tuskin voidaan olettaa sen tietävän siviilisäätyänsäkään..

      Lainaa

    17. Tulos: +102 (122 ääntä)
      En ole kertaakaan aiemmin kommentoinut mutta nyt palo käpy. Miten kukaan edes KEHTAA lähteä ehdolle kun on noin v**un idiootti! (tosin on varmaankin niin tyhmä ettei edes ymmärrä tilanteen naurettavuutta) Kävinpä sitten katsomassa hänen vastauksiaan, ei hyvää päivää. En edes viitsi lähteä sen tarkemmin erittelemään mikä niissä mättää, eiköhän jokainen aivot omaava sen ymmärrä. Eduskuntaan vaan.....

      Lainaa

    18. Tulos: +187 (197 ääntä)
      Tämän KANSANEDUSTAJAEHDOKKAAN julkisesta Facebook-profiilista lainattua: "Tietoja: sinkku tai siis en oo erittäin aktiivisessa pano suhteessa koska meidän alakerran mitat on kuin luotuja toisilleen:) molemmat ovat todenneet et keskenään ollaa harrastettu maailman parata seksiä ku vertaa tähä, sen viimeiseen kännipanoo ni totes vaa et huono oli kyl mul on 1.nen :)" Ei muuta kuin kipin kapin vaaliuurnille!

      Lainaa

    19. Tulos: +13 (191 ääntä)
      Seppolainen: Taitaa toi Marie olla Perussuomalainen ja Suomen toivo!
      ööh.. mikäköhän juttu tääkin on, että kaikki vajaanoloiset/näköiset ihmiset nimetään aina Perussuomalaisiksi? Persut on varteenotettava puolue siinä missä muutkin, ja Jokaiseen puolueeseen mahtuu niitä vähemmänkin järkeviä tyyppejä, ei vain persuihin, joten pliis lopettakaa se "Tää on varmaan taas niitä perussuomalaisia Suomen toivoja lässynläät" :/

      Lainaa

    20. Tulos: +138 (142 ääntä)
      Miten joku voi olla ehdokkaana vaaleissa tietämättä mitkä vaalit ne ovat?

      Lainaa

    21. Tulos: +124 (126 ääntä)
      Facebook-sivuillaan Marie Seppä mainostaa numeron 144 kuuluvan Kokoomuksen Esa Siimekselle. Aika epätoivoinen veto yrittää saada itselleen ääniä (144 on hänen numeronsa ja Siimeksen 44).

      Lainaa

    22. neiti myötähäpeä 23.10.2012 9:52
      Tulos: +120 (126 ääntä)
      Hei mut ehkä Mariekin on näitä elämänkoululaisia?

      Lainaa

    23. Tulos: -88 (108 ääntä)
      voi…: Mutta miten faces lukee että parisuhteessa (ja se aijemmin mainitsema outo selitys siitä ja alakerran tyypistä) ja nyt kun menin katsoon vaalikonetta niin lukee avioliitossa?WTF!!!
      öö on munki vanhemmat llaittanu et neo parisuhtees vaik on oikeest kihlois? o: so what ?

      Lainaa

    24. Tulos: +31 (31 ääntä)
      Siis...MITÄ IHMETTÄ MARIE?!? :D Muihin häntä koskeviin linkkeihin en vielä ole käynyt tutustumassa, mutta mitä teidän muiden kommenttejanne luin kyseisestä "eduskuntavaali"ehdokkaasta, niin siis...voiko tämä olla tottakaan!! :D Auta armias... Kiinnostaisi vain tietää motiivi, että mikä sai tämän nähtävästi-hyvinkin-laajakatseisesti-kuntansa-asioista-perillä-olevan-neitosen lähtemään mukaan näihin vaaleihin?

      Lainaa

    25. Tulos: +86 (100 ääntä)
      Tuo eukko on kyllä sekaisin kuin Haminan kaupunki! Mutta eihän siinä, nyt kaikki äänestämään Marie hensailemaan eduskuntaan.

      Lainaa

    26. Tulos: +35 (55 ääntä)
      Mitä jos kukaan, jolla on vielä irc-galleriassa tili, ei sais asettautua ehdokkaaks? Ei kunnallisvaaleihin, eikä oikein mihinkään muihinkaan vaaleihin..

      Lainaa

    27. Tulos: +44 (70 ääntä)
      oi miksi menin lukemaan lehdestä tuon sepän vastauksia... k-80 merkinnänhän tuo vaatii, sen verta pelottavaa luettavaa, 80 vuotiaat on muutenkin niin lähellä kuolemaa, ettei niitä verta vuotavat silmät haittaa...

      Lainaa

    28. pikku hitleri 23.10.2012 11:47
      Tulos: +41 (67 ääntä)
      Oi, mihin on tämä Suomi menossa kun kunnallisvaaliehdokkaaksi pääsee ihan kuka vaan ilman mitään kritiikkiä. Pelottavaa.

      Lainaa

    29. Tulos: +60 (62 ääntä)
      Ärsyttävää, kun lähes kaikki kommentit päätyvät roskaposteihin, AARRGGHH! Kannattaisi ehdokas Sepän miettiä myös hieman noita profiilinsa yksityisyysasetuksia nyt kun on ehdolla "eduskuntaan", nim. Hattaramunakuva tuskin kerää valveutuneita äänestäjiä...

      Lainaa

    30. Tulos: +67 (69 ääntä)
      Ehdokkaan Marie Seppä perustiedot (Sanoma Lehtimedian vaalikone): "Tärkeimmät luottamustehtävät: valtuutetut yhdessä tekevät ensimmäiseksi vaalikauden suunnitelmia.valvoa heikompiosaisten oikeuksia." Tää tyyppihän on täysin kartalla, äänestetään Marie heti eduskuntaan kuntavaaleissa! Tai samantien presidentiksi...

      Lainaa

    31. Tulos: +42 (68 ääntä)
      marie = white trash!

      Lainaa

    32. Tulos: +37 (55 ääntä)
      pikku hitleri: kunnallisvaaliehdokkaaksi tulee päästä kenen tahansa, sillä se on osa osallistumisoikeutta. Mihin tämä Suomi on menossa, jos "pikku hitleri" - nimimerkin takaa toivotaan kansalaisen perusoikeuden rajoittamista?

      Lainaa

    33. Tulos: -2 (8 ääntä)
      pikku hitleri: Oi, mihin on tämä Suomi menossa kun kunnallisvaaliehdokkaaksi pääsee ihan kuka vaan ilman mitään kritiikkiä. Pelottavaa.
      https://i.chzbgr.com/completestore/12/10/17/9i82qXz2Q06Y89iV1CmCzA2.png

      Lainaa

    34. Tulos: +40 (50 ääntä)
      Seppolainen: Taitaa toi Marie olla Perussuomalainen ja Suomen toivo!
      Ei muuten ole perussuomalainen vaan sitoutumaton.

      Lainaa

    35. Tulos: +46 (60 ääntä)
      Minä muiden mukana googlailin Marieta.. Ei jeesus onko toi oikeesti tosissaan? Sen lisäkis että on työtän ei ole edes kouluja saatu käytyä. Oikeinkirjoituskin.. Ja mielipiteitään asioista: rikkaiden veroprosenttia pitäis nostaa mutta köyhien laskea; taitanee itsekin lukeutua köyhien joukkoon. Lämmitettyä jalkapallokenttää ei myöskään tarvitse todellakaan rakentaa, pelkkää rahan tuhlausta. Vittuako sillä on väliä miten lapset pystyy harrastaa ja miten pystyisi ehkäistä syrjäytymistä. Omia lapsia tolla ei tietenkään ole. Jos asuisin Haminassa, toivoisin että voisi antaa miinusääniä.

      Lainaa

    36. Tulos: +14 (70 ääntä)
      Seppolainen: Taitaa toi Marie olla Perussuomalainen ja Suomen toivo!
      Näkyy olevan sitoutumaton, aika naiivi kylläkin. Aika hemmetin vaikeaa on kyllä ymmärtää sitä, miten kaikkea muuta kyllä suvaitaan kukkahatut heiluen, mutta poliittisesti eri tavalla ajattelevia perussuomalaisia ei. Eikös ihmisoikeusjulisuksessakin (johon usein vedotaan esim. maahanmuuttokeskustelussa) korosteta sitä, että poliittisen suuntautumisen ei tulisi vaikuttaa suhtautumiseen? Kaksinaismoraali tuntuu olevan tämän Suomen suvaitsevaiston suurin ongelma, jota heidän on kuitenkin ilmeisen vaikea itse tajuta (y)

      Lainaa

    37. Mielensä pahoittanut 23.10.2012 13:17
      Tulos: +69 (71 ääntä)
      Katoin pari kuvaa Marien sivuilta ja tajusin, että kyseessähän on narkomaani. Näitä ihmisiä Suomi tarvitsee enemmän.

      Lainaa

    38. Tulos: -19 (71 ääntä)
      tyttö: ööh.. mikäköhän juttu tääkin on, että kaikki vajaanoloiset/näköiset ihmiset nimetään aina Perussuomalaisiksi? Persut on varteenotettava puolue siinä missä muutkin, ja Jokaiseen puolueeseen mahtuu niitä vähemmänkin järkeviä tyyppejä, ei vain persuihin, joten pliis lopettakaa se “Tää on varmaan taas niitä perussuomalaisia Suomen toivoja lässynläät” :/
      Johtunee siitä että se on faktaa?

      Lainaa

    39. Tulos: -18 (44 ääntä)
      Feissarimokien lukijat yllättäen kiinnostuneita Haminan politiikasta kun täällä käy niin kova kiehuminen yhden ehdokkaan takia. :DD

      Lainaa

    40. Tulos: +17 (27 ääntä)
      onko ton inkankin järkeä oikeen mennä leijumaan että on ääliö? parempi olla hiljaa vaan

      Lainaa

    41. Tulos: +23 (31 ääntä)
      Marie on narkkari.....joten ehkä se selittää hieman :D

      Lainaa

    42. Tulos: +22 (26 ääntä)
      http://www.facebook.com/media/set/?set=a.100754446607626.1656.100000192135800&type=3#!/photo.php?fbid=100754586607612&set=a.100754446607626.1656.100000192135800&type=3&theater Tuo löyty marien fb-profiilista. Melko fiksun olonen, vai mitä??

      Lainaa

    43. Tulos: +54 (56 ääntä)
      mariella on profiilissaan kuva, jossa poseeraa pesäpallomailan ja jonkinnäkösen retkikirveen kera. Melko fiksun vaikutelman saa tästä EDUSKUNTAVAALIehdokkaasta, vai mitä?

      Lainaa

    44. Olli Hästy 23.10.2012 15:55
      Tulos: +47 (57 ääntä)
      Nyt se on virallista. Suomen älyvajain ihminen on löytynyt.

      Lainaa

    45. Tulos: -4 (8 ääntä)
      Voi Eveliina :D

      Lainaa

    46. Tulos: +31 (33 ääntä)
      Normaalisti en oo politiikasta kiinnostunut, mutta nyt ei voi olla ihmettelemättä minkälaiset ihmiset YRITTÄÄ päästä vaikuttamaan asioihin... Onneks vaa yrittää. Eräs läheisenikin kertoi, että kunnallisvaaleissa on ehdokkaana tyyppi, jolle hän ja muutama muukin on hankkinut lähestymiskiellon (uhannut tappaa ym.)... Mut eihän noilla sen ja Marien kaltaisilla tyypeillä oo ees sen vertaa järkee päässä et tajuis olla hakeutumatta vaikuttajaks :/ Onneks muilla varmaan on, ettei äänestä niitä... :)

      Lainaa

    47. Tulos: -6 (18 ääntä)
      janne Å: Johtunee siitä että se on faktaa?
      lol

      Lainaa

    48. Tulos: 0 (42 ääntä)
      Terppa: Mitäköhän varteenotettavaa on siinä, että höpistään kuinka ennen oli paremmin ja haukutaan aina välillä hallitusta. Persut ei oo tehnyt vielä mitään hyödyllistä ikinä missään, eikä tule koskaan tekemäänkään. Ellei tulevaisuudessa sitten ratkaisu kaikkeen ole “kyllä minä tämän jo tiesin” tai “ette te mitään osaa” Et ole selvästikään tutustunut ollenkaan Persujen toimintaan/ajatuksiin ollenkaan, vaan luet vaan ne iltalehtien kärkkäimmät otsikot :) Ikävä juttu sinulle.

      Lainaa

    49. Tulos: -21 (65 ääntä)
      ^ Et selvästikään osaa edes käyttää lainaustoimintoa oikein. Perus lapsena päälleen pudonnut Persu.

      Lainaa

    50. Tulos: -14 (18 ääntä)
      toivottavasti eveliina on tyyliin kymmenen. hei haloo... ja on noina ehdokkaina kyl kaikennäköstä kansaa, näin jonku joka näytti tyylii seittemäntoista vuotiaalta..

      Lainaa

    51. Tulos: +42 (46 ääntä)
      http://www.haminansitoutumattomat.fi/seppamarie.html "Olen käynyt ala-asteet Kymi-kartanon ja Rauhalan koulussa ja yläasteet olivat Kotkan Keskuskoulu sekä Helilän-Yläste , en ollut kielissä niin huippu mutta piirustus ja liikunta olivat lempi aiheitani joissa myös pärjäsin loistavasti." eikä koko sivulta löydy mitään politiikkaan liittyvää - kerrotaan ajokortin saamisen riemusta ym...

      Lainaa

    52. Tulos: +45 (47 ääntä)
      fpalm: http://www.haminansitoutumattomat.fi/seppamarie.html “Olen käynyt ala-asteet Kymi-kartanon ja Rauhalan koulussa ja yläasteet olivat Kotkan Keskuskoulu sekä Helilän-Yläste , en ollut kielissä niin huippu mutta piirustus ja liikunta olivat lempi aiheitani joissa myös pärjäsin loistavasti.” eikä koko sivulta löydy mitään politiikkaan liittyvää – kerrotaan ajokortin saamisen riemusta ym…
      en tajua miten kehtaa... "minulla on 3-kissaa" kuulostaa ala-astelaisen kirjottamalta.

      Lainaa

    53. Tulos: -15 (47 ääntä)
      Marie ei selvästi ole henkisesti terve. Aika ikävää naureskella mielenterveyspotilaalle, vaikka sellainen olisikin jostain syystä päätynyt ehdolle kuntavaaleihin.

      Lainaa

    54. Tulos: +20 (24 ääntä)
      nimeni: Eveliinan ajantaju on jotain tosi omituista… Milläköhän planeetalla se elää?
      samalla ku se muuttopäivän (?) tyyppi :) siellä ei oo kuukausista ja viikoista väliä paitsi siis tietysti että daah tuparit on 47.8!

      Lainaa

    55. Tulos: +48 (52 ääntä)
      "sinkku tai siis en oo erittäin aktiivisessa pano suhteessa koska meidän alakerran mitat on kuin luotuja toisilleen:) molemmat ovat todenneet et keskenään ollaa harrastettu maailman parata seksiä ku vertaa tähä, sen viimeiseen kännipanoo ni totes vaa et huono oli kyl mul on 1.nen " Marie Sepän oma kuvaus Facebookissa. Tämmöinen ihminen on oikeasti ehdolla kunnallisvaaleissa? Huhhuh.

      Lainaa

    56. Tulos: +45 (55 ääntä)
      Koulutus: peruskoulu Ammatti: Työnantaja: työtön Perhe: avioliitossa Lapsia: -- Harrastukset: kavereiden kanssa hensailu Joo, tää ämmä eduskuntaan ja ÄKKIÄ!!!!!!!

      Lainaa

    57. neiti myötähäpeä 23.10.2012 23:35
      Tulos: +31 (37 ääntä)
      jani: http://www.facebook.com/media/set/?set=a.100754446607626.1656.100000192135800&type=3#!/photo.php?fbid=100754586607612&set=a.100754446607626.1656.100000192135800&type=3&theater Tuo löyty marien fb-profiilista. Melko fiksun olonen, vai mitä??
      Hei hyi apua oikeesti... Toikin kuva nähtävästi näkyvillä ihan kaikille, koska itse en ollut edes kirjautunut sisään ja silti toimi linkki. Poliitikot (en laske Marieta kyllä vielä tähän kastiin, vaan puhun yleisesti) ovat vain ihmisiä ja mun puolesta he saavat vapaa-ajallaan tehdä lähes mitä haluavat; lain ja moraalin puitteissa siis. Mutta kaikenlaisissa viroissa/toimissa, joihon ihminen on valittu (kansanedustajista taloyhtiönpuheenjohtajaan tms.) pitäisi olla valitulla jonkinlaista nöyryyttä ja kiitollisuutta äänestäjiään kohtaan toimia työssään arvokkaasti. Työaikana ja työhön liittyvissä asioissa pitäisi käyttäytyä mun mielestä siihen sopivalla tavalla. MARIE miksi et edes antanut jonkun tarkastaa huonolla äidinkielelläsi kirjoitettuja tietoja, miksi miksi miksi?? Miksi haluat edustaa kuntaasi, eikun siis haluatko edustaa kuntaasi vai koko Suomea vai mitä ihmettä sähläät? Mitkä hemmetti on sun motiivisi??? Anteeksi avautuminen, toivottavasti tästä saa selvää :) Ps. Tuli muuten mieleen, et sitoutumattomat sopii hänelle varmaan parhaiten, kun tuskin on perehtynyt puolueiden arvoihin ja aatteisiin sen suuremmin.

      Lainaa

    58. Tulos: +34 (54 ääntä)
      Jaaha.. Ei taida marie olla ihan täysjärkinen. "Varakkaimilta enemmän veroja ja työttömiltä ja vähä varakkailta veroja alas niin saatas tasa-arvo...." Siis joo, eiku mitä? Kuka tää on ? Töistä tulee rahaa ja töihin pääsee koulutuksella ja ammattitaidolla, mitä parempi koulutus- ja ammattitaidot sitä varakkaampi ja parempi työ ja sitten sitä enemmän tehnyt itsensä ja tulevaisuuden puolesta. Luulen että tämä "eduskuntaehdokas" on peruskoulun suorittanut rämpimällä ja alottanu sen jälkeen piikitteleen itseensä, on varmaan tuntunu paremmalta kuin se miten asiat oikeesti on.. Varmaan nyt tajunnut 29v, että oisko pitänyt tehdä vähän enemmän tulevaisuuden eteen...

      Lainaa

    59. kommentoija 24.10.2012 1:28
      Tulos: -19 (53 ääntä)
      Mitä häijyä, ylemmyydentunnossa rypevää vuodatusta? Tämän sivun keskenkasvuisin kirjoittaja ei taida olla kuntavaaliehdokas, joka sentään näyttää toivovan hyvää kanssaihmisilleen vaikkei olekaan asioista perillä... Pitäisiköhän feissarimokien kommenteille olla oma mokapalsta?

      Lainaa

    60. Pois häirintä! 24.10.2012 9:01
      Tulos: -35 (55 ääntä)
      Hei, en tiedä miksi mutta yleensä feissarimokissa ei ensinnäkään näytetä ihmisen koko nimeä, saati sitten tuota oikeaa kuvaa vielä facebookista. Miksihän juuri Marien kohdalla on kuitenkin laitettu kokonimi, jotta oikeasti häntä voisi googlailla. Sanoisin että aika törkeetä kiusaamista ja stalkkaamista kun käytte vieraiden ihmisten asioita urkkimaan.

      Lainaa

    61. Tulos: +38 (66 ääntä)
      Mulkvist: Näkyy olevan sitoutumaton, aika naiivi kylläkin. Aika hemmetin vaikeaa on kyllä ymmärtää sitä, miten kaikkea muuta kyllä suvaitaan kukkahatut heiluen, mutta poliittisesti eri tavalla ajattelevia perussuomalaisia ei.
      Sikäli kuin se "poliittisesti eri tavalla ajatteleminen" on rasismia, fasismia ja uusnatsismia niin sitä ei pidäkään suvaita. Ei avarakatseisuus tarkoita sitä, että kaikki käy, vaan sitä, ettei ihmisiä monoteta sellaisten asioiden kuin uskonnon tai ihonvärin vuoksi. Vaan monotetaan ihan muista syistä, jos he sen ansaitsevat. Ja sitten se tuttu puolustus: "Mutta ei kaikki persut ole rasisteja, ei ainakaan kovin paljon eikä julkisesti..." Hei haloo. Jos teidän tosiaan täytyy sanoa, että "eihän meidän puolueessa kaikki ole rasisteja", niin kyllä se kertoo teidän puolueestanne jo aika paljon. Heivatkaa ne Hommofoorumin ja Suomen Sisun tyypit, lakatkaa flirttailemasta rasismin kanssa ja lakatkaa ratsastamasta rasistien äänillä. Sitten alan kunnioittaa teitä. Ennen en.

      Lainaa

    62. Tulos: +5 (11 ääntä)
      tyttö:
      Eihän niillä edes olis kannatusta ilman vaikeita aikoja. Tyhmäki sen tajuaa

      Lainaa

    63. Tulos: +13 (59 ääntä)
      tyttö: ööh.. mikäköhän juttu tääkin on, että kaikki vajaanoloiset/näköiset ihmiset nimetään aina Perussuomalaisiksi? Persut on varteenotettava puolue siinä missä muutkin, ja Jokaiseen puolueeseen mahtuu niitä vähemmänkin järkeviä tyyppejä, ei vain persuihin, joten pliis lopettakaa se “Tää on varmaan taas niitä perussuomalaisia Suomen toivoja lässynläät” :/
      Kaikki persut ei välttämättä (doubt it) ole urpoja, mutta kaikki urpot on persuja.

      Lainaa

    64. Tulos: +43 (43 ääntä)
      Dorky: Feissarimokien lukijat yllättäen kiinnostuneita Haminan politiikasta kun täällä käy niin kova kiehuminen yhden ehdokkaan takia. D
      Ei tässä olla kiinnostuneita itse Haminan politiikasta vaan haminalaisehdokkaasta, joka markkinoi absoluuttista tyhmyyttään pitkin mediaa.

      Lainaa

    65. Tulos: +9 (29 ääntä)
      Wääk: Kaikki persut ei välttämättä (doubt it) ole urpoja, mutta kaikki urpot on persuja.
      Tai siltä se aikapitkälle on alkanut näyttää

      Lainaa

    66. Tulos: +34 (40 ääntä)
      Miettisin tässä kerran, mitenköhän löis läpi meikäläisen vaalislogan: Mistään mittään tiiä, mut enempää vituiks ei hommat voi mennä.

      Lainaa

    67. Tulos: -10 (22 ääntä)
      Onhan tää ehdokas kuitenkin kokki ammatiltaan vaikka onkin tällä hetkellä työtön. Että ei nyt ihan kouluttamaton ole.

      Lainaa

    68. Tulos: +26 (28 ääntä)
      Ihan järkevänoloisen virallisen sähköpostinkin ilmoittanut vaalikoneen tuloksissa, Not! Ei vaadi paljoa aikaa tai älykkyyttä laatia yksi virallinen etunimi.sukunimi sähköposti ilmaselle sivustolle, antais heti hieman asiallisemman kuvan ehdokkaasta.

      Lainaa

    69. Tulos: -34 (54 ääntä)
      Seppolainen: Taitaa toi Marie olla Perussuomalainen ja Suomen toivo!
      Tai sitten se on idiootti viherpiipertäjä, näitähän löytyy.

      Lainaa

    70. Tulos: -38 (50 ääntä)
      "Maahanmuuttajat ovat rikastuttaneet kotikuntani elämää. -------------------------------------------------------------------------------- Samaa mieltä" Tämä riittikin.

      Lainaa

    71. Tulos: +26 (28 ääntä)
      Tosiaan, ei oo Mariella nyt ihan uskottavuus kunnossa... militantti sähköpostiosote, kirjotusvirheitä joka rakosessa mihin on sattunut kirjoittamaan, ja niin edelleen....

      Lainaa

    72. seppo sokkokokki 25.10.2012 11:21
      Tulos: +36 (36 ääntä)
      Wääk: Kaikki persut ei välttämättä (doubt it) ole urpoja, mutta kaikki urpot on persuja.
      Tämä väittämäsi ei käy yhteen sen kanssa, että mokan henkilö on sitoutumaton.

      Lainaa

    73. Tulos: +4 (16 ääntä)
      Kiira: Marie ei selvästi ole henkisesti terve. Aika ikävää naureskella mielenterveyspotilaalle, vaikka sellainen olisikin jostain syystä päätynyt ehdolle kuntavaaleihin.
      Komppaan.

      Lainaa

    74. Tulos: +3 (3 ääntä)
      Hienosti toteutettu kävijälaskuri Sepän ehdokasesittelyssä :-D http://www.haminansitoutumattomat.fi/seppamarie.html F5 F5 F5 F5...

      Lainaa

    75. Tulos: +48 (48 ääntä)
      Pois häirintä!: Hei, en tiedä miksi mutta yleensä feissarimokissa ei ensinnäkään näytetä ihmisen koko nimeä, saati sitten tuota oikeaa kuvaa vielä facebookista. Miksihän juuri Marien kohdalla on kuitenkin laitettu kokonimi, jotta oikeasti häntä voisi googlailla. Sanoisin että aika törkeetä kiusaamista ja stalkkaamista kun käytte vieraiden ihmisten asioita urkkimaan.
      Ilmoittautumalla kunnallisvaaliehdokkaaksi hänestä tuli julkisuuden henkilö.

      Lainaa

    76. Tulos: +43 (51 ääntä)
      Ensin nauratti ja hämmästytti, mutta sitten kävi sääliksi tätä Marieta. Kasvanut kahdessa sijaisperheessä, eli lapsuus on varmaan ollut rankka ja omista vanhemmista ei ole ollut mihinkään. Toivottavasti saa asiansa kuntoon, menee töihin, lopettaa päihteidenkäytön yms. Toisilla on elämään heikommat eväät kuin toisilla.

      Lainaa

    77. Tulos: +3 (35 ääntä)
      JK: Sikäli kuin se “poliittisesti eri tavalla ajatteleminen” on rasismia, fasismia ja uusnatsismia niin sitä ei pidäkään suvaita. Ei avarakatseisuus tarkoita sitä, että kaikki käy, vaan sitä, ettei ihmisiä monoteta sellaisten asioiden kuin uskonnon tai ihonvärin vuoksi. Vaan monotetaan ihan muista syistä, jos he sen ansaitsevat. Ja sitten se tuttu puolustus: “Mutta ei kaikki persut ole rasisteja, ei ainakaan kovin paljon eikä julkisesti…” Hei haloo. Jos teidän tosiaan täytyy sanoa, että “eihän meidän puolueessa kaikki ole rasisteja”, niin kyllä se kertoo teidän puolueestanne jo aika paljon. Heivatkaa ne Hommofoorumin ja Suomen Sisun tyypit, lakatkaa flirttailemasta rasismin kanssa ja lakatkaa ratsastamasta rasistien äänillä. Sitten alan kunnioittaa teitä. Ennen en.
      Ei kai perussuomalaisten tarvitsisikaan kieltää puolueensa olevan rasistinen jos mediassa ei jatkuvasti sillä asialla pelattaisi.. Jos samalla logiikalla valtamedia alkaisi yleisesti leimata kaikkia vaikkapa vasemmistolaisia anarkistihuligaaneiksi, niin se ilmeisesti olisi riittävä peruste pitää heitä sellaisina? Ääripään ehdokkaita löytyy ihan yhtäläillä oikeiston kuin vasemmistonkin riveistä. Joka puolueella on kannattajia, joiden ajatukset ovat valtaväestöön verrattuna radikaaleja ja joita ei yleisesti hyväksytä - ei se tee koko puolueesta pahaa. "lakatkaa flirttailemasta rasismin kanssa ja lakatkaa ratsastamasta rasistien äänillä" Toivoisin konkreettisia esimerkkejä tästä puoluetasolla? Media on kovasti käyttänyt juurikin näitä samoja ilmauksia viime vuosina ja näkyvät tarttuneen melko mukavasti kansalaisten mieliin.. Mitä taas esimerkiksi Hommafoorumiin tulee, niin olisi joskus mukava saada mielipiteitä sellaisilta, jotka ovat oikeasti tuota foorumia lukeneet eivätkä perusta mielipidettään kuulopuheisiin. Hommassa on valtaosin nykyiseen maahanmuuttopolitiikkaan kriittisesti suhtautuvia ihmisiä, tekeekö se heistä pahoja? Ajatelkaa ja perehtykää ennen kuin muodostatte mielipiteenne, siinä neuvo jolla välttää monta turhaa konfliktia.

      Lainaa

    78. Ällön Fani -95 26.10.2012 1:30
      Tulos: +4 (8 ääntä)
      Juu'u Eveliina, nytpä onkin muutama hassu enemmän nuita "presidentti"ehdokkaita ;D

      Lainaa

    79. Tulos: +3 (7 ääntä)
      jakkepoika: Googlatkaa marie seppä.. puuttuu kasinolta Ismoja.
      http://www.haminansitoutumattomat.fi/seppamarie.html - Lukekaas toi :D en itse äänestäisi yhtään minnekään.

      Lainaa

    80. Tulos: +14 (16 ääntä)
      Olen kyllä ymmärtänyt, että kunnallisvaaleissa kenellä tahansa on oikeus asettua ehdolle, mutta jotenkin naiivisti olen ajatellut, että näilläkin ehdokkailla olisi jotain.. hmm, älyllisiä tai JOTAIN kriteerejä. Olen taas viisaampi. Ja Hank for senate!

      Lainaa

    81. Tulos: +6 (14 ääntä)
      "en ollut kielissä niin huippu mutta piirustus ja liikunta olivat lempi aiheitani joissa myös pärjäsin loistavasti." xD ja

      Lainaa

    82. Tulos: -37 (41 ääntä)
      Miksi Marien nimeä ja äänestysnumeroa ei ole peitetty? Hävetkää Feissarimokat! Pidin tätä kivana sivustona.

      Lainaa

    83. Tulos: +25 (27 ääntä)
      13 ääntä sai :D Ei ollut ees Haminan peränpitäjä :D

      Lainaa

    84. Tulos: +10 (10 ääntä)
      Tyttörapu: 13 ääntä sai Ei ollut ees Haminan peränpitäjä
      Jep. Tol ei mennä eduskuntaa =(

      Lainaa

    85. Tulos: +17 (19 ääntä)
      Jootarkka: Miksi Marien nimeä ja äänestysnumeroa ei ole peitetty? Hävetkää Feissarimokat! Pidin tätä kivana sivustona.
      koska se taitaa olla nähtävissä muutenkin kaikille facessa

      Lainaa

    86. Väsymmistö 30.10.2012 22:47
      Tulos: +18 (30 ääntä)
      Mulkvist: Ei kai perussuomalaisten tarvitsisikaan kieltää puolueensa olevan rasistinen jos mediassa ei jatkuvasti sillä asialla pelattaisi.. Jos samalla logiikalla valtamedia alkaisi yleisesti leimata kaikkia vaikkapa vasemmistolaisia anarkistihuligaaneiksi, niin se ilmeisesti olisi riittävä peruste pitää heitä sellaisina? Ääripään ehdokkaita löytyy ihan yhtäläillä oikeiston kuin vasemmistonkin riveistä. Joka puolueella on kannattajia, joiden ajatukset ovat valtaväestöön verrattuna radikaaleja ja joita ei yleisesti hyväksytä – ei se tee koko puolueesta pahaa. “lakatkaa flirttailemasta rasismin kanssa ja lakatkaa ratsastamasta rasistien äänillä” Toivoisin konkreettisia esimerkkejä tästä puoluetasolla? Media on kovasti käyttänyt juurikin näitä samoja ilmauksia viime vuosina ja näkyvät tarttuneen melko mukavasti kansalaisten mieliin.. Mitä taas esimerkiksi Hommafoorumiin tulee, niin olisi joskus mukava saada mielipiteitä sellaisilta, jotka ovat oikeasti tuota foorumia lukeneet eivätkä perusta mielipidettään kuulopuheisiin. Hommassa on valtaosin nykyiseen maahanmuuttopolitiikkaan kriittisesti suhtautuvia ihmisiä, tekeekö se heistä pahoja? Ajatelkaa ja perehtykää ennen kuin muodostatte mielipiteenne, siinä neuvo jolla välttää monta turhaa konfliktia.
      Ihan muutama pointti. Siihen nähden että itse meuhkaat toisille siitä että käyttävät "mediassa kovasti käytettyjä ilmaisuja" mitenkäs olisi tuo oma kulunuttakin kuluneempi 'suvaitsevaisto (yleensä tunnettu teilläpäin vihervasemmistona?) suvaitsee kaiken paitsi meidät'-vollotus? Siitä on omaperäisyys kaukana. Sen lisäksi se on äärimmäisen huono argumentti juurikin siksi ettei suvaitsemattomuutta voi suvaita suvaitsuvaisuuden nimissä. Sitäpaitsi teitä ei suinkaan arvostele pelkästään vasemmistopuolueet, valtaosa tuntemistani ihmisistä ovat Kokoomuksen äänestäjiä ja voin kertoa ettei niistä piireistä löydy teille yhtään sen enempää sympatiaa. Ja sitten tämä mediavalitus. Kun Jäätteenmäkeä, Vanhasta, Kanervaa jne. on riepoteltu julkisuudessa ovatko puolueet suureen ääneen valittaneet kuinka heitä nyt sorretaan - eivät. Ja miksi? Siksi että politiikka on julkista, media kuuluu siihen ja sitä täytyy osata käsitellä - myös sen negatiivisia puolia. Kansanedustajan työ tuo mukanaan velvollisuuksia ja sitä julkisuutta, jos ei sitä ole valmis kestämään kannattaa jäädä pelistä pois. Puolueet ovat myös reagoineet ehdokkaidensa kohdalla nousseisiin kohuihin, muistanet varmaan kuinka em. henkilöille on käynyt. Perussuomalaiset taas kohauttelevat olkiaan ja syyttävät mediaa. Ja mitä tulee tähän "ei koko puolue ole paha", mahdatkohan itse olla lukenut Persujen puolueohjelman? Minä nimittäin olen ja sieltä paistaa paikoin rasismi läpi kuin päivänvalo ikkunasta.

      Lainaa

    87. Tulos: +5 (5 ääntä)
      http://www.iltalehti.fi/kuntavaalit/2012103116271639_kr.shtml Inka käyny vähän äänesteleen?

      Lainaa

    88. Tulos: -9 (25 ääntä)
      Väsymmistö: Ihan muutama pointti. Siihen nähden että itse meuhkaat toisille siitä että käyttävät “mediassa kovasti käytettyjä ilmaisuja” mitenkäs olisi tuo oma kulunuttakin kuluneempi ‘suvaitsevaisto (yleensä tunnettu teilläpäin vihervasemmistona?) suvaitsee kaiken paitsi meidät’-vollotus? Siitä on omaperäisyys kaukana. Sen lisäksi se on äärimmäisen huono argumentti juurikin siksi ettei suvaitsemattomuutta voi suvaita suvaitsuvaisuuden nimissä. Sitäpaitsi teitä ei suinkaan arvostele pelkästään vasemmistopuolueet, valtaosa tuntemistani ihmisistä ovat Kokoomuksen äänestäjiä ja voin kertoa ettei niistä piireistä löydy teille yhtään sen enempää sympatiaa. Ja sitten tämä mediavalitus. Kun Jäätteenmäkeä, Vanhasta, Kanervaa jne. on riepoteltu julkisuudessa ovatko puolueet suureen ääneen valittaneet kuinka heitä nyt sorretaan – eivät. Ja miksi? Siksi että politiikka on julkista, media kuuluu siihen ja sitä täytyy osata käsitellä – myös sen negatiivisia puolia. Kansanedustajan työ tuo mukanaan velvollisuuksia ja sitä julkisuutta, jos ei sitä ole valmis kestämään kannattaa jäädä pelistä pois. Puolueet ovat myös reagoineet ehdokkaidensa kohdalla nousseisiin kohuihin, muistanet varmaan kuinka em. henkilöille on käynyt. Perussuomalaiset taas kohauttelevat olkiaan ja syyttävät mediaa. Ja mitä tulee tähän “ei koko puolue ole paha”, mahdatkohan itse olla lukenut Persujen puolueohjelman? Minä nimittäin olen ja sieltä paistaa paikoin rasismi läpi kuin päivänvalo ikkunasta.
      Pahoittelen etten keksinyt "suvaitsevaistoa" loukkaavampaa termiä, jota olisit voinut kärkkäästi kommentoida. Hienoa, että vedit itse vihervasemmiston kuitenkin asiaan, itse en kyseistä termiä viestissäni käyttänyt - samalla tavoin kuin en toivo perussuomalaisia sorrettavan natseiksi tai muillakaan vastaavilla loukkaavilla nimikkeillä. Itse en oikein ymmärrä argumenttiasi, että suvaitsemattomuutta ei voi suvaita suvaitsevaisuuden nimissä. Ymmärrän, että ilmaiset sillä perussuomalaisten olevan mielestäsi suvaitsematon puolue. Itse ajattelen asiasta niin, että perussuomalaiset eivät ole puolueena millään muotoa suvaitsemattomia - arvotamme vain asioita eri tavalla. Useimmille perussuomalaisille suomalaisten hätä on prioriteettina korkealla, ja menee monin paikoin muiden hädän edelle. Tässä kohtaa meitä aletaan leimata rasisteiksi ja suvaitsemattomiksi, koska kaikkien pitää olla tasa-arvoisia ym. Olen tasa-arvoisuuden suhteen täysin samaa mieltä. Suomen kokoisella valtiolla ei kuitenkaan ole edellytyksiä auttaa kaikkia hädänalaisia ja koska suomalaisillakin ihmisillä on ongelmia joihin ei puututa, arvotan ne muita ongelmia korkeammalle. Itsekästäkö? Kyllä, mutta mielestäni terveellä tavalla. Ymmärrän, että toisella tavoin ajattelevat pitävät tällaista ajattelumallia huonona, mutta kysymys on siitä mitä arvoja pitää tärkeimpinä. Itse taas suhtaudun kriittisesti ajattelumalliin, jossa suomalaisten kustannuksella suositaan muita - tämä on iso näkemysero, mutta kunnioitan silti muidenkin mielipiteitä, olen vain itse eri mieltä kanssanne. Varmasti muistakin puolueista kuin vasemmistosta löytyy kritiikkiä perussuomalaisia kohtaan. Itse olen kohdannut kritiikin suurimmaksi ja näkyvimmäksi juuri vasemmiston ja erityisesti äärivasemmiston puolelta. Kokoomus on puolueena hyvin mielenkiintoinen, osa heistä suhtautuu perussuomalaisiin negatiivisesti, mutta tunnen henkilökohtaisesti useita kokoomuksen vankkoja kannattajia, jotka pitävät perussuomalaisia "kakkosvaihtoehtonaan". Joten omakohtaisesta kokemuksesta voin kertoa, että vaikka kokoomuksen ja perussuomalaisten välillä on isojakin mielipide-eroja mm. europolitiikan suhteen, niin monissa asioissa mielipiteet ovat myös varsin lähellä toisiaan. "Mediaa kuuluu osata käsitellä". Tämä on mielestäni erikoinen argumentti. Itse lähtisin siitä, että valtamedian tulee olla objektiivinen ja arvoista riippumaton - keskittyä nimenomaaan faktatietoihin. Median pitäisi käsitellä ihmisiä kohteliaisuudella ja kunnioittaa yksityisyyttä. Tietysti myös yksilöjen tulisi pitää hyvät tai neutraalit suhteet median kanssa ja toimia molemmin puolin toisen huomioonottavassa yhteistyössä. Erikseen on tietysti keltainen lehdistö, joka mielestäni muutenkin kuin politiikan suhteen toimii paikoin tavattoman vastuuttomasti yksilöiden kustannuksella. Artikkeleihin voidaan sisällyttää asiayhteydestä irrotettuja lainauksia ja selkeästi vääristeltyjä totuuksia, kun nämä kuitenkin paljastuvat lehden virheeksi, asia korjataan jossain huomaamattomassa sivulauseessa, joka ei koskaan saavuta laajempaa julkisuutta. Stigma jää tämän vuoksi ihmiseen, joka on alun perinkin väärin perustein tuomittu. Sensaatiohakuisuus kuitenkin myy, eikä sensuuri ole nykypäivää, joten tämä asia tulee aina vääristämään julkista keskustelua. Mielestäni perussuomalaisilla ja näiden kannattajilla on täysi syykin kritisoida mediaa sen jälkeen, millaisia määriä lokaa sieltä on tullut täysin syyttä puolueen ja sen jäsenten niskaan. Osassa tapauksia medialla on tietenkin ollut päteväkin syy kirjoittaa asioista, mutta koko puolueen leimaaminen yksilöiden tekojen vuoksi on mielestäni ehdottoman väärä tapa. Jos olet lukenut lehtiä, niin tiedät myös, että perussuomalaisetkin ovat reagoineet puolueen jäseniä koskeviin kohuihin. On turha lähteä syyttämään sellaisesta, mikä ei ole totta. Olen lukenut perussuomalaisten puolueohjelman ja meillä on ilmeisesti hyvinkin eroavat käsitykset rasismista.. Kyseisessä ohjelmassa ei ole yhtäkään rasistista lausetta. Jos olet eri mieltä, niin liitä seuraavaan viestiisi _suoria_ lainauksia puolueohjelmasta ja kommentoin niitä mielelläni.

      Lainaa

    89. Väsymmistö 14.11.2012 17:53
      Tulos: +8 (20 ääntä)
      Mulkvist: Olen lukenut perussuomalaisten puolueohjelman ja meillä on ilmeisesti hyvinkin eroavat käsitykset rasismista.. Kyseisessä ohjelmassa ei ole yhtäkään rasistista lausetta. Jos olet eri mieltä, niin liitä seuraavaan viestiisi _suoria_ lainauksia puolueohjelmasta ja kommentoin niitä mielelläni.
      Kiitos selvennyksestä mutta _kuvittelisin_ _olevani_ _täysin_ _kyvykäs_ _lukemaan_ _ja_ _ymmärtämään_ _kirjoitettua_ _tekstiä_ _ilman_ _näitä_ _teinialleviivauksia_. Ja mitä tulee näihin suoriin lainauksiin, ellet ole kirjoittanut persujen puolueohjelmaa en myöskään tarvitse sinun kommenttejasi aiheesta. Suomen hätä ennen muiden maiden hätää, no joo. Paljon matkustelleena (muuallakin kuin siellä Kanarian saarilla) tämä argumentti jotenkin huvittaa. En tule itse millään tavalla rikkaista oloista, saati ole nyt mitenkään hyvin toimeentuleva. Olen elänyt lapsuuteni todella köyhässä perheessä ja nähnyt mitä toimeentulosta taisteleminen on MUTTA suomalaisten "hätä" ei ole mitään verrattavissa monien monien muiden kansalaisten hätään. Kyse ei ole tasa-arvosta, vaan inhimillisyydestä. Suvaitsemattomuudella en sitäpaitsi nyt edes tarkoittanut tätä suomalaiset vs. ulkomaalaiset asetelmaa. Viime eduskuntavaalien aikaan julistettu "homo- ja lesboliitot kuuluvat takaisin marginaaliin" (tämä luki myös niihin aikoihin perussuomalaisten kotisivulla vaaliohjelmassa, mutta on nähtävästi poistettu) on taas yksi suvaitsemattomuuden manifesti, ja tämä nyt on taas vain yksi esimerkki. Joko kunnioitat ihmisiä - kaikkia ihmisiä - tai sitten et. Välimuotoa ei ole olemassa. Ja joo, kyllähän Hallis lopulta sai rangaistuksen mutta se vaati ensin oikeuden tuomion... vaikea uskoa että mikään muu puolue olisi näin vakavan rasistisen syytöksen kanssa odottanut näin pitkälle. Oikeastaanhan Halla-Aho luopui paikastaan vasta kun muut puolueet puuttuivat asiaan. Jos nyt verrataan tätä tilannetta vaikkapa Kokoomusnuorten viimeiseen kohuun, Shuback luopui itse asemastaan aika pian kohun yllyttyä ja mielestäni kunnioitettavasti julisti tehneensä sen kantaakseen "poliittisen vastuunsa". Kyllä, sellainen on olemassa. Ja kysyn jälleen, missä ovat kitisevät kokoomusnuoret (tai kokoomuslaiset)? Miksei kukaan valita että kokoomusnuoria nyt mustamaalataan? Perussuomalaisten puolueohjelmassa on paljon hyviä asioita (kuten vanhustenhuolto, lapsiperheiden asiat, sosiaalitukien nostaminen yms), joita toivoisinkin puolueenne enemmän ajavan eteenpäin, mutta niin kauan kuin poliittinen toimintanne on Timo Soinin kielikuvia, kaiken moittimista kuitenkaan parempaa vaihtoehtoa tarjoamatta, suvaitsemattomuuteen yllyttämistä, poliitikkojen epäasiallista käyttäytymistä ilman nähtäviä seurauksia ja oppositioon vetäytymistä en pysty puolueena kunnioittamaan perussuomalaisia.

      Lainaa

    90. Tulos: -3 (15 ääntä)
      Väsymmistö: Kiitos selvennyksestä mutta _kuvittelisin_ _olevani_ _täysin_ _kyvykäs_ _lukemaan_ _ja_ _ymmärtämään_ _kirjoitettua_ _tekstiä_ _ilman_ _näitä_ _teinialleviivauksia_. Ja mitä tulee näihin suoriin lainauksiin, ellet ole kirjoittanut persujen puolueohjelmaa en myöskään tarvitse sinun kommenttejasi aiheesta. Suomen hätä ennen muiden maiden hätää, no joo. Paljon matkustelleena (muuallakin kuin siellä Kanarian saarilla) tämä argumentti jotenkin huvittaa. En tule itse millään tavalla rikkaista oloista, saati ole nyt mitenkään hyvin toimeentuleva. Olen elänyt lapsuuteni todella köyhässä perheessä ja nähnyt mitä toimeentulosta taisteleminen on MUTTA suomalaisten “hätä” ei ole mitään verrattavissa monien monien muiden kansalaisten hätään. Kyse ei ole tasa-arvosta, vaan inhimillisyydestä. Suvaitsemattomuudella en sitäpaitsi nyt edes tarkoittanut tätä suomalaiset vs. ulkomaalaiset asetelmaa. Viime eduskuntavaalien aikaan julistettu “homo- ja lesboliitot kuuluvat takaisin marginaaliin” (tämä luki myös niihin aikoihin perussuomalaisten kotisivulla vaaliohjelmassa, mutta on nähtävästi poistettu) on taas yksi suvaitsemattomuuden manifesti, ja tämä nyt on taas vain yksi esimerkki. Joko kunnioitat ihmisiä – kaikkia ihmisiä – tai sitten et. Välimuotoa ei ole olemassa. Ja joo, kyllähän Hallis lopulta sai rangaistuksen mutta se vaati ensin oikeuden tuomion… vaikea uskoa että mikään muu puolue olisi näin vakavan rasistisen syytöksen kanssa odottanut näin pitkälle. Oikeastaanhan Halla-Aho luopui paikastaan vasta kun muut puolueet puuttuivat asiaan. Jos nyt verrataan tätä tilannetta vaikkapa Kokoomusnuorten viimeiseen kohuun, Shuback luopui itse asemastaan aika pian kohun yllyttyä ja mielestäni kunnioitettavasti julisti tehneensä sen kantaakseen “poliittisen vastuunsa”. Kyllä, sellainen on olemassa. Ja kysyn jälleen, missä ovat kitisevät kokoomusnuoret (tai kokoomuslaiset)? Miksei kukaan valita että kokoomusnuoria nyt mustamaalataan? Perussuomalaisten puolueohjelmassa on paljon hyviä asioita (kuten vanhustenhuolto, lapsiperheiden asiat, sosiaalitukien nostaminen yms), joita toivoisinkin puolueenne enemmän ajavan eteenpäin, mutta niin kauan kuin poliittinen toimintanne on Timo Soinin kielikuvia, kaiken moittimista kuitenkaan parempaa vaihtoehtoa tarjoamatta, suvaitsemattomuuteen yllyttämistä, poliitikkojen epäasiallista käyttäytymistä ilman nähtäviä seurauksia ja oppositioon vetäytymistä en pysty puolueena kunnioittamaan perussuomalaisia.
      Hmm, tällä kertaa saatiin keskusteluun jo jossain määrin positiivistakin sävyä, ei huono asia. Käytin kyseisiä "teinialleviivauksia" ainoastaan kerran pyrkiessäni korostamaan tiettyä kohtaa kirjoittamastani lauseesta, olen syvästi pahoillani jos se loukkasi sinua. En myöskään ymmärrä, miksi et voi täällä julkisesti lainata niitä perussuomalaisen puolueohjelman kohtia, jotka ovat mielestäsi rasistisia. Vai oletko kenties huomannut, ettei sellaisia kohtia todellisuudessa ole? Inhimillisyysargumenttiasi en kiistä. Itse priorisoin asiat toisella tavoin, mutta se ei mielestäni tee kummankaan meidän arvoistamme huonompia. Omalta kohdaltani olen homo- ja lesboliittojen suhteen kanssasi täysin samaa mieltä. Minulle ihmisten seksuaalinen suuntautuminen ei ole millään tasolla ongelma, kaksi minulle läheistä ihmistä on avoimesti homoseksuaaleja, enkä koe asiaa millään tavalla häiritseväksi. Seksuaalinen tasa-arvo on tärkeä asia ja siihen tarvitaan ehdottomasti kohennusta. Puoluepoliittisesti tuen silti perussuomalaisia, sillä koen yhdessä arvokysymyksessä taipumisen pienemmäksi pahaksi, kuin muista tärkeistä pitämistäni asioista joustamisen. "Homo- ja lesboliitot kuuluvat takaisin marginaaliin". Kyseinen lainaus ei lienee suoraan vaaliohjelmasta tai perussuomalaisten verkkosivuilta? Osa kannattajista on toki tätä mieltä, mutta en koe tarpeelliseksi liittää tuulesta temmattua lainausta puoleen virallisiin ohjelmiin. Käsittääkseni Kokoomusnuoria ei ole valtamediassa tai juuri muutenkaan syyllistetty yhden jäsenen kommenteista. Kohu on käsitelty täysin yksilötasolla. Mitä taas Halla-Ahoon tulee, niin mielestäni asiassa oli edelleen kyse silkasta mediapelistä. Asiasta nostettiin tarkoituksellisesti niin suuri kohu, että puoluejohto päätti lopulta toimia näyttääkseen tekevänsä asialle jotain. Timo Soini on tietysti tapauksena hyvin omanlaisensa, hänen suosionsa on edelleen merkittävä ja Soini todellakin on nostanut perussuomalaiset suuremman kokoluokan puolueeksi pitkäjänteisellä työllään. Itse näkisin puolueelle kuitenkin muita sopivampia puheenjohtajia, ehdokkaita on useita, mutta esimerkiksi Sampo Terho olisi mielestäni erittäin hyvä valinta. "Moittimista vaihtoehtoa tarjoamatta" Perussuomalaiset ovat tarjonneet vaihtoehtoja, muun muassa vaihtoehtoiset budjettiesitykset, useita lakialoitteita eduskunnassa jne. Oppositioista on valitettavan hankalaa vaikuttaa. Mitä taas "oppositioon vetäytymiseen" tulee, niin omalta kannaltani katsottuna se on parempi vaihtoehto kuin tärkeistä periaatteista ja vaalilupauksista tinkiminen. Myönnytyksiä on hyvä tehdä, mutta ne eivät saa olla liian merkittäviä - en usko että perussuomalaisille olisi hallitusneuvotteluissa tarjottu riittävästi mahdollisuuksia vaikuttaa niihin asioihin, joihin puolue muutosta haluaisi. "Suvaitsemattomuuteen yllyttämistä"? Tämä ei edelleenkään ole osa puolueen virallista ohjelmaa ja kantaa - tietyt yksilöt ovat tässäkin suhteessa leimanneet koko puolueen. En myöskään koe useimpia perussuomalaisten mielipiteitä suvaitsemattomina, ainoastaan arvoiltaan erilaisia (esim. priorisoidaan suomalaisten tarpeet korkealle).

      Lainaa

    91. Tulos: -15 (17 ääntä)
      tää sivu disssaa marieta mut oottkaa vaa ku se kostaa ni siint on sit leikki kaukan nostan syytteet kuulemma jo

      Lainaa

    92. Tulos: -14 (14 ääntä)
      on se kumma ku täst sivust kirjoittaa tai kommentoi niiden mokia joutuu viestit roskapostii mutta viihdenurkka saa tilaamansa viihteen

      Lainaa

    93. Tulos: -13 (15 ääntä)
      sitä saa mitä tilaa!!!!!!!

      Lainaa

    94. Tulos: +2 (2 ääntä)
      masa: tää sivu disssaa marieta mut oottkaa vaa ku se kostaa ni siint on sit leikki kaukan nostan syytteet kuulemma jo "nostan syytteet kuulemma jo" joo, mut et oo aiheetta tääl, tosin toi voidaan luokitella ajatus virheeks.

      Lainaa

    95. Tulos: +2 (2 ääntä)
      prkl, lainaus ei toimi.

      Lainaa

    96. Viettävä meduusa 17.2.2024 19:12
      Tulos: 0 (0 ääntä)
      Kiitoksia: Jaaha.. Ei taida marie olla ihan täysjärkinen. "Varakkaimilta enemmän veroja ja työttömiltä ja vähä varakkailta veroja alas niin saatas tasa-arvo...." Siis joo, eiku mitä? Kuka tää on ? Töistä tulee rahaa ja töihin pääsee koulutuksella ja ammattitaidolla, mitä parempi koulutus- ja [...]
      No Marie toive toteutuu ku köyhiltä ny leikataan ja rikkaat rikastuu mutta miks tämä Hamina juttu näkyy vuonna 2024 feissarin sivulla ku takakanteen tämä pitäis olla

      Lainaa

    97. Viettävä meduusa 17.2.2024 19:14
      Tulos: 0 (0 ääntä)
      Maria seppä sentään yritti vain kunnallispolitiikkaan Ku taas poliitikan ulkopuolelta eräs upi työntekijä Aallokko luuli että hänestä voisi tulla Suomen presidentti. Ei voi.

      Lainaa

    Lue lisää

    Kommentoi

    Avatar

    Vastaa

    Nimikone

    Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

    Avainsanat: äänestys, vaalit, ehdokas, kunnallisvaalit, eduskunta, kunnallisvaaliehdokas