Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Huippukokki haussa, osa 3

"Miten ananakset saadaan purkista ilman purkinavaajaa?"
Huippukokki haussa, osa 3

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 68 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Tulos: +938 (1086 ääntä)
   Ekaa luulin makaroonilaatikoks ja ajattelin, että mikäs tossa nyt on vikana toinen kuva perussettiä mutta mitä helvettiä toi neonvihree/vihree sonta tossa puurossa on?!

   Lainaa

  2. Tulos: +866 (916 ääntä)
   Hmm, voiskohan se neonvihree olla vaikka lautanen? Could it be.....

   Lainaa

  3. Tulos: +126 (160 ääntä)
   nää kuvat vetää kyllä jotenkin sanattomaks.....

   Lainaa

  4. Tulos: +107 (123 ääntä)
   toi vihreä on lautanen ;)

   Lainaa

  5. Tulos: +235 (257 ääntä)
   Jeppe: Ekaa luulin makaroonilaatikoks ja ajattelin, että mikäs tossa nyt on vikana toinen kuva perussettiä mutta mitä helvettiä toi neonvihree/vihree sonta tossa puurossa on?!
   Se on kertakäyttölautanen

   Lainaa

  6. Tulos: -40 (98 ääntä)
   Jeppe: mutta mitä helvettiä toi neonvihree/vihree sonta tossa puurossa on?!
   Olisikohan kenties lautanen..

   Lainaa

  7. Tulos: +266 (276 ääntä)
   minäki haluan sanoa vielä: oiskohan lautanen.?

   Lainaa

  8. Tulos: -107 (339 ääntä)
   Jos akka tekis noin rumia lettuja niin ajaisin sen hankeen,

   Lainaa

  9. Tulos: -125 (201 ääntä)
   KAUHALLA kun raapii sen letun irti niin varmasti näyttää tolta -.- Ja lukeeko siinä eloveenapurkin kyljessä että SEKOITETTAVA VÄLILLÄ?, lukeeko?!??!! Vi**u mitä uusavuttomuutta!

   Lainaa

  10. Tulos: +42 (100 ääntä)
   Perlook: Jos akka tekis noin rumia lettuja niin ajaisin sen hankeen,
   :D kiitos, minä kurkkukipuinen tuhosin just viimesetki mahollisuuteni saada ääneni takasin tämän viikon puolella !

   Lainaa

  11. Tulos: -121 (189 ääntä)
   Aika turha nainen toi Melinda jos ei edes osaa kokata.

   Lainaa

  12. Tulos: +166 (170 ääntä)
   Rapu: KAUHALLA kun raapii sen letun irti niin varmasti näyttää tolta -.-
   No mun silmään näyttäis siltä että kuvassa ainakin komeilee ihan aito paistinlasta (kauhoissa harvemmin on ihan tehdasvalmisteisia reikiä, ellei sitten kyseessä ole reikäkauha, salaattikauha tai spaghettikauha), ja jotenkin siitä vedin sellaisen johtopäätöksen, että sitä on käytetty apuna tuossa letun paistossa. Itse olen kyllä melkoisen onneton keittiössä, mutta jotenkin tästä kuvasarjasta saan lohtua ja uskoa siihen että toivoa on vielä...

   Lainaa

  13. Tulos: +180 (182 ääntä)
   Toi näyttää hyvin brutaalilta versiolta siitä kuuluisalta ensimmäiseltä letulta, joka tulee aina kun pannu ei ole vielä tarpeeksi kuuma.

   Lainaa

  14. Tulos: -31 (77 ääntä)
   Eikös tos ekas kuvas oo makaroonilaatikkoo eikä lettuja?

   Lainaa

  15. Tulos: +27 (37 ääntä)
   Mä en enää ole masentunut siitä, että marenkeja tehdessä se taikina ei lirahtaneen keltuaisen takia vain suostunut sitkistymään... tein sitten marenkilättyjä.

   Lainaa

  16. Tulos: +37 (65 ääntä)
   Itsekin katsoin ekaa kuvaa makaronilaatikoksi. Mistä ne aina keksivät käyttää ruuvimeisseliä ruoanlaiton apuna? Pitävätkö nämä naiset ruuvimeisseliä keittiön laatikossa siellä kauhojen ja vispilöiden vieressä? Kun nimittäin näyttäisi siltä, että myös tuossa puuromokassa on jossain vaiheessa ollut apuna ruuvimeisseli... (ensimmäinen, joka tuli mieleen tuosta oranssipäisestä esineestä puurolautasen vieressä). Kunnon välineet keittiöön (viitaten mm. tölkinavaajaan sekä puurolautaseen), jos lähdettäisiin liikkeelle ihan siitä!

   Lainaa

  17. Tulos: +25 (45 ääntä)
   Ois pitäny ottaa kuvia mun taannoisesta yrityksestä tehdä pullia. Oon onnistunut pilaamaan myös jopa pannarin :----D (Jos sitä leivinpaperiin tarttunutta keittoa voi sanoa edes epäonnistuneeksi pannariksi)

   Lainaa

  18. Tulos: +13 (29 ääntä)
   Eka kuva ei ees oo paha?

   Lainaa

  19. Tulos: +25 (31 ääntä)
   Axu: Itsekin katsoin ekaa kuvaa makaronilaatikoksi. Mistä ne aina keksivät käyttää ruuvimeisseliä ruoanlaiton apuna? Pitävätkö nämä naiset ruuvimeisseliä keittiön laatikossa siellä kauhojen ja vispilöiden vieressä? Kun nimittäin näyttäisi siltä, että myös tuossa puuromokassa on jossain vaiheessa ollut apuna ruuvimeisseli… (ensimmäinen, joka tuli mieleen tuosta oranssipäisestä esineestä puurolautasen vieressä). Kunnon välineet keittiöön (viitaten mm. tölkinavaajaan sekä puurolautaseen), jos lähdettäisiin liikkeelle ihan siitä!
   Musta se näyttää Fiskarsin veitseltä, niissäkin kun on tuota oranssia... Mutta joo, enpä kyllä ihmettelisi vaikka olisi ruuvarikin =/

   Lainaa

  20. Tulos: -31 (45 ääntä)
   Siis oikeasti... Eikö nykyään vanhemmat opeta lapsilleen mitään kokkaustaitoja? Noihin verrattuna itse olisin varmaan viiden tähden huippukokki...

   Lainaa

  21. Tulos: +27 (45 ääntä)
   Kun katoin ekaa kuvaa, tunnistin sen samantien epäonnistuneeksi letuksi, ennen kuvateksin lukemista... tollasia mullekin tulee, jos en saa tehdä taikinaa omalla reseptilläni tai joudun käyttämään vierasta hellaa, jonka säätöjä en tunne. Omalla reseptillä ja omalla hellalla toki saan kauniita pitsireunalettuja. Puurokin näytti tutulta. Kerran kokeilin tehdä mikrossa, ja samanlainen tuli, paitsi että puuro oli kiivennyt lähes kokonaan pois lautaselta, eikä lautasella ollut juuri mitään jäljellä. Sen yrityksen jälkeen olen tehnyt puuron aina hellalla, koska se on yksinkertaisempaa, eikä kestä juurikaan kauemmin.

   Lainaa

  22. Tulos: -16 (22 ääntä)
   Jeppe: mutta mitä helvettiä toi neonvihree/vihree sonta tossa puurossa on?!
   Oisko lautanen

   Lainaa

  23. Tulos: -18 (28 ääntä)
   Yksi kysymys, miten mikro puuron saa räjähtämään yli tuolla tavalla? Ei taida edes MacGyver siinä onnistua.

   Lainaa

  24. Tulos: +16 (44 ääntä)
   Miten ruuvimeisseli voi jäädä jumiin, eikö tolla likalla ole yhtään voimaa? Ja ananaksen korvaus valkosipulilla.... WTF??

   Lainaa

  25. Tulos: +45 (49 ääntä)
   mirge: Siis oikeasti… Eikö nykyään vanhemmat opeta lapsilleen mitään kokkaustaitoja? Noihin verrattuna itse olisin varmaan viiden tähden huippukokki…
   Eiköhän meistä lähes jokainen ole joskus epäonnistunut jossain kokkaukseen liittyvässä.

   Lainaa

  26. Tulos: +31 (45 ääntä)
   asbu: Miten ruuvimeisseli voi jäädä jumiin, eikö tolla likalla ole yhtään voimaa? Ja ananaksen korvaus valkosipulilla…. WTF??
   Oliskohan pizzaa tekemässä? Itse en kyllä ananasta pizzassa hyväksy.

   Lainaa

  27. Tulos: -22 (52 ääntä)
   Koittakaa itse tehdä lättyjä ja tulkaa sitten tänne vikisemään kun mussunmussun. Todennäköisesti teidän lättynne olisivat vielä kamalampia. Puuro on todennäköisesti ollut mikrossa kupu päällä tai liian kauan (kaksi tai kolme minuuttia riittää, mielellään tauko välissä jolloin puuroa sekoitetaan). Tuosta ananasjutusta en osaa sanoa, aika kekseliästä kyllä. Itse olen saanut sen kannen aukeamaan niin, että se on auetessaan taittunut sisäänpäin, ja jäänyt jumiin reunan alle. Ihan normaalilla avaustyylillä näin. mirge-hyvä, sitä että sinä lämmität viikko toisensa jälkeen valmisaterioita mikrossa ei lasketa kokkaukseksi. Koitapa kerrankin tehdä oikeaa ruokaa, ja tule sitten sanomaan kuinka olet "viiden tähden kokki". Koita olla myrkyttymättä kun syöt sitten niitä omia hirveitä tuotoksiasi.

   Lainaa

  28. Tulos: -11 (25 ääntä)
   Ja minä kun luulin olevani huono kokki vaikka mies olenkin.

   Lainaa

  29. Tulos: -9 (23 ääntä)
   kaikilla noilla vissiin köksä 10!

   Lainaa

  30. Tulos: +28 (36 ääntä)
   Ufopuuroa

   Lainaa

  31. Tulos: +27 (33 ääntä)
   Itelle käynyt tuo sama aamupuuron kanssa joskus. Aamupöhnässä laittoi puurot mikroon ja pyöräytti sitä aikaa kunnolla ja meni käymään vessassa....on muuten harvinaisen vittumaista touhua raapia tota puuroa pois mikron sisuksista.

   Lainaa

  32. Tulos: +46 (56 ääntä)
   Koittakaa itse tehdä lättyjä ja tulkaa sitten tänne vikisemään kun mussunmussun. Todennäköisesti teidän lättynne olisivat vielä kamalampia.
   Kokeilin. Hyviä tuli, mussunmussun.

   Lainaa

  33. Tulos: +34 (42 ääntä)
   Mäki katoin ekana että aika radioaktiivisen näköstä puuroa.

   Lainaa

  34. nyt vittu oikeesti 9.10.2012 15:31
   Tulos: +21 (23 ääntä)
   Axu: Mistä ne aina keksivät käyttää ruuvimeisseliä ruoanlaiton apuna? Pitävätkö nämä naiset ruuvimeisseliä keittiön laatikossa siellä kauhojen ja vispilöiden vieressä? Kun nimittäin näyttäisi siltä, että myös tuossa puuromokassa on jossain vaiheessa ollut apuna ruuvimeisseli…
   Oranssipäinen esine on fiskarsin veitsi. Mutta mulla on kyllä keittiön laatikossa tongit tuoremehupurkkien kierrekorkkien avaamista varten. :)

   Lainaa

  35. Tulos: +37 (41 ääntä)
   Mä oon kyllä siinä mieles ylpee Minnasta et sil sentäs on oma ruuvimeisseli.

   Lainaa

  36. kaura puuro 9.10.2012 16:36
   Tulos: +11 (15 ääntä)
   Axu: Mistä ne aina keksivät käyttää ruuvimeisseliä ruoanlaiton apuna? Pitävätkö nämä naiset ruuvimeisseliä keittiön laatikossa siellä kauhojen ja vispilöiden vieressä? Kun nimittäin näyttäisi siltä, että myös tuossa puuromokassa on jossain vaiheessa ollut apuna ruuvimeisseli… (ensimmäinen, joka tuli mieleen tuosta oranssipäisestä esineestä puurolautasen vieressä). Kunnon välineet keittiöön (viitaten mm. tölkinavaajaan sekä puurolautaseen), jos lähdettäisiin liikkeelle ihan siitä!
   Näyttäis kyllä ihan veitsen kahvalta tuo oranssi pää.. mutta voihan se olla ruuvarikin :) Mutta mitäs sanotte tosta sinisestä virkkuukoukusta puurolautasen vieressä.. onkohan sekin ollut sopassa mukana? :DD

   Lainaa

  37. Tulos: -13 (23 ääntä)
   Sekä letut että puuro on molemmat (mun mielestä ainakin) sen verta simppeleitä ruokia, että ne nyt pitäs mennä ihan peruskoulupohjalta. En oikeesti ymmärrä, mitä ihmettä ovat tehneet noita valmistaessaan. Etenkin tuon puuron kohdalla.

   Lainaa

  38. Tulos: +10 (16 ääntä)
   Kyl mun puuro on joskus näyttänyt tolta, vaikka olenkin sekoitellut. Se sitten ehti kahden sekoittelun välissä mulla ainakin räjähtää. Siksi en enää puuroa syökään, kun en jaksa siivota mikroa. Ainiin, eihän meillä edes ole enää mikroa!! Mä luulin kans tota ekaa makaroonilaatikoks :D

   Lainaa

  39. Tulos: +7 (15 ääntä)
   Meitsi: Mä oon kyllä siinä mieles ylpee Minnasta et sil sentäs on oma ruuvimeisseli.
   Oli ruuvimeisseli, kun se jäi jumiin tohon ananaspurkkiin

   Lainaa

  40. Tulos: +12 (18 ääntä)
   Katoin ensin että toi Melindan kokkaus on makaronilaatikkoa..

   Lainaa

  41. Tulos: +12 (16 ääntä)
   näyttää häröltä tuo neonvihree tos :D voi loistaa pimees.. :D

   Lainaa

  42. Tulos: -20 (32 ääntä)
   No jo on jos naista ei voi enää edes keittiöön laittaa, onko niistä nykyisin mihinkään?

   Lainaa

  43. Tulos: +7 (13 ääntä)
   Ekassa kuvassahan näyttäs olevan maukasta makaronilaatikkoa! :)

   Lainaa

  44. Tulos: +2 (12 ääntä)
   Itekkää en oo mikää huippukokki naissukupuolisuudestani huolimatta, mutta sen verran tiedän, että ekasta letusta (en tietenkää voi tietää oliko toi eka lettu) tulee helposti tommonen kun sen pannun ei anneta lämmetä tarpeeks ennen kun siihen kaataa taikinaa.

   Lainaa

  45. Annikagrauu 9.10.2012 21:24
   Tulos: +8 (14 ääntä)
   En näköjään ollu ainoa joka luuli tuota ekaa makaronilaatikoks :D

   Lainaa

  46. Tulos: -13 (17 ääntä)
   joppe: Se on kertakäyttölautanen
   ei vitus oo mikää kertakäyttö lautanen kun ihan normaali vihreä lautanen ...
   Annikagrauu: En näköjään ollu ainoa joka luuli tuota ekaa makaronilaatikoks
   et nii :D

   Lainaa

  47. Tulos: +5 (11 ääntä)
   mäki ekana "mikäs tossa makaronilaatikossa on vikana?" :D

   Lainaa

  48. Tulos: +4 (10 ääntä)
   Noh, kerrottakoon nyt niille, jotka epäilivät etten tunnistaisi Firskarsin veitsen päätä, niin kylläpä vain arvelinkin, että tämmöinen esinehän siinä kyseessä voisi olla, vaikka viestini kirjoitusasu muuta saattaisi olettaa. Mutta edeltävän kuvan jälkeen ENSIMMÄISENÄ siitä nyt vain sattui tulemaan mieleen ruuvimeisseli, etenkin kun itseltä samannäköisellä päällä varustettu ruuvari löytyy. Ihan vaan halusin selventää, vaikkei sillä merkitystä olekaan.. ;)

   Lainaa

  49. Tulos: +5 (11 ääntä)
   Sanokaa joku viel kerran selvyyden vuoks että siellä on kertakäyttölautanen, musta vaa näyttää että se paska olis siinä puuron päällä, ei pilkottaissen alta

   Lainaa

  50. Tulos: -7 (13 ääntä)
   hhyi hele mitä sontaa ! o;

   Lainaa

  51. Tulos: +7 (9 ääntä)
   en muista: Ufopuuroa
   Jonkun keittiössä!

   Lainaa

  52. Tulos: +7 (9 ääntä)
   Noi viimesen kuvan vihreet pahvilautaset on iha peruskamaa ja niitä on kaikkialla

   Lainaa

  53. Tulos: -5 (7 ääntä)
   Facepalm...

   Lainaa

  54. Tulos: +5 (17 ääntä)
   LasseViren: Noi viimesen kuvan vihreet pahvilautaset on iha peruskamaa ja niitä on kaikkialla
   Siis...onko tässä nyt joku ihan oikeasti tehnyt PUUROA MIKROSSA PAHVILAUTASELLA?

   Lainaa

  55. Tulos: +21 (21 ääntä)
   Perlook: Jos akka tekis noin rumia lettuja niin ajaisin sen hankeen,
   Perlook on sinkku.

   Lainaa

  56. Tulos: +6 (12 ääntä)
   ensimmäisen kommentoijan puolustukseksi sanon, että en minäkään kyllä tajunnut että toi on lautasta ennenku sanoitte

   Lainaa

  57. Tulos: +4 (10 ääntä)
   Pystyyköhän Jumala luomaan ruoan säilytysastian, jota hän ei itse pysty avaamaan? Ihminenpä pystyy!

   Lainaa

  58. Tulos: -2 (4 ääntä)
   Pystyyköhän Yksisarviset luomaan ruoan säilytysastian, jota he eivät pysty itse avaamaan? Ihminempä pystyy!

   Lainaa

  59. Tulos: +2 (4 ääntä)
   Mun letut näyttää samalta kuin kuvassa, mössön hiiltyneet osat ovat vaan tummempia. Ja mitä tulee mikropuuroon, olen saanut mikron kerran tuleen unohtaessani kahdesta ainesosasta toisen...

   Lainaa

  60. Tulos: -3 (3 ääntä)
   Makaroonilaatikkoa!!!!

   Lainaa

  61. Tulos: -4 (4 ääntä)
   Luulin aluks noit lettuja makaroonilaatikoks :D

   Lainaa

  62. pesservisser 13.10.2012 12:49
   Tulos: +12 (14 ääntä)
   Itse olen kokenut ruuanlaittaja ja tehnyt perheelle ruokaa jo ala-asteikäisenä, kun äiti oli iltatöissä. Vuosien kokemuskaan ei estä sitä, että joskus tulee virheitä ja en pitäisi sitä uusavuttomuutena vaan hajamielisyytenä, mihin minulla on taipumusta monessakin asiassa. Ei tästä kauan ole, kun laitoin vuoan täynnä lämpimiä leipiä ajatuksissani kuumalle hellan levylle, jossa olin vähän aikaisemmin keittänyt jotain ja joka oli jäänyt päälle. Ihme, ettei palovaroitin soinut - luin muuten feissarimokia jäähtymistä odotellessani! Olen onnistunut polttamaan vedenkin pohjaan yksinkertaisesti unohtamalla sen, kun touhuan samalla jotain muuta. Olen myös laittanut ajatuksissani ihan vääriä ainesosia leivonnaisiin ja odotankin, laittaako joku viimeiseni feissarimokiin, kun mainitsin sen sielläkin. Unohtelu on inhimillistä. Myös ekat kerrat epäonnistuneen ovat mielestäni surullisen suloisia. Kaverin kanssa keittettiin joskus ala-asteella palaneen mannapuuron näköistä toffeeta, nykyään nauretaan sille, mutta ei pahantahtoisesti, vaan kuuluu joukkoon muistellaan huvittuneena.

   Lainaa

  63. Tulos: -3 (3 ääntä)
   Jeppe: Ekaa luulin makaroonilaatikoks ja ajattelin, että mikäs tossa nyt on vikana toinen kuva perussettiä mutta mitä helvettiä toi neonvihree/vihree sonta tossa puurossa on?!
   Mäkin onnistuin luulemaan makaronilaatikoksi...

   Lainaa

  64. Tulos: -3 (5 ääntä)
   missäköhän maailmassa ananas korvataan valkosipulilla :DD... mut toi mikropuuro on oikeesti saatanan tekosia, ite kokkaan letut ja myös ne makaronilaatikot ihan vasemmalla kädellä mutta joka kerta ku erehdyn sitä puuroo väsäämään ni se näyttää just tolta vaikka teen nimenomaan niiden ohjeiden mukaan!!

   Lainaa

  65. Tulos: -4 (6 ääntä)
   haha :d katoin et eka oli makrulootaa

   Lainaa

  66. Tulos: -3 (9 ääntä)
   Joku: Aika turha nainen toi Melinda jos ei edes osaa kokata.
   No en nyt menis arvioimaan ihmisen arvoo kokkaustaitojen perusteella. Mutta joo, Melinda on turha pikkutyttö, syynä se että tunnen tämän tytön ja on kyllä huomiohuora at its finest!

   Lainaa

  67. Tulos: -2 (4 ääntä)
   Ensimmäinen ajatus on kyllä väkisinkin, että kuinka urpo tulee täsmälleen olla laittaakseen kertakäyttölautasen mikroon?

   Lainaa

  68. Tulos: -3 (5 ääntä)
   Jeppe: Ekaa luulin makaroonilaatikoks ja ajattelin, että mikäs tossa nyt on vikana toinen kuva perussettiä mutta mitä helvettiä toi neonvihree/vihree sonta tossa puurossa on?!
   Se on kertakäyttölautanen.

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Avainsanat: ananas, tölkki, säilyke, kuva, purkki, tölkinavaaja, ruuvimeisseli, letut, puuro