Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Avaruushyppy

"Meidän neiti kommentoi Felixin hyppyä seuraavalla tavalla:"
Taustatietoja: Itävaltalainen Felix Baumgartner hyppäsi 39 kilometristä 14.10.2012 rikkoen korkeimman hypyn maailmanennätyksen. Huimaa avaruushyppyä sponsoroi Red Bull. Avaruushyppy

Arkiston aarre

  • Nimi Juuri nyt
    Tulos: 0 (0 ääntä)

    Kommentti

  • 53 kommenttia

      Ei kommentteja
    1. Tulos: -213 (499 ääntä)
      Täysin samaa mieltä Timon kanssa.

      Lainaa

    2. Tulos: +798 (852 ääntä)
      Jaa-a aika hieno suoritushan se hyppy oli. Minun puolestani hyppikööt ja lehdetkin saavat kirjoittaa, ovatpahan BB-uutiset hetkeksi poissa otsikoista, jos ei muuta.

      Lainaa

    3. Tulos: -74 (136 ääntä)
      Onko sattumaa, että päivää ennen tapahtumaa täällä oli sekalaisten kommenteissa mieletön Felix-keskustelu, ja sitten tapahtui tämä? Missä on Irene, kun kaipaamme vastauksia?

      Lainaa

    4. Tulos: -99 (171 ääntä)
      Onko varma ettei "meijän neiti" kuuluisi vauvamokien puolelle?

      Lainaa

    5. Tulos: -14 (48 ääntä)
      Victorialle hajos

      Lainaa

    6. Tulos: +76 (92 ääntä)
      Voi Felix, sekotit virtuaalisen maailman:(

      Lainaa

    7. Tulos: +213 (223 ääntä)
      Tuli väkisin mieleen takavuosien kuva irc-galleriasta (joka tänä päivänä olis varmaan juurikin feissarimokissa jos nyt tapahtuisi) kaverista joka uhosi kovasti omilla räppärin taidoillaan ja sanoi nousevansa kuin felix lintu tuhkista :D

      Lainaa

    8. Tulos: +82 (106 ääntä)
      Offtopic: Hei rakas ylläpito, olen pistänyt merkille että valehtelematta 80% kommenteistani menee ylläpidon tarkastukseen. Laukaisenko todella aina jotain hälysanoja mikä tämän aiheuttaa vai mistä on kyse? Kaikki viestit ovat tähän mennessä tulleet julkaistuiksi kuitenkin. Oisko kenties tutkat pikkaasen liian kireällä?

      Lainaa

    9. ...ääliö 16.10.2012 2:25
      Tulos: +72 (80 ääntä)
      Ruotsalaisten mielipide... https://pbs.twimg.com/media/A5L6cH_CYAEyz9R.png:large :)

      Lainaa

    10. Tulos: +22 (38 ääntä)
      kolme: Onko sattumaa, että päivää ennen tapahtumaa täällä oli sekalaisten kommenteissa mieletön Felix-keskustelu, ja sitten tapahtui tämä? Missä on Irene, kun kaipaamme vastauksia?
      Irene olisi kyllä nyt juttuineen paikallaan. Hyppääjä näytti melkein mikrobotilta avaruuspukuineen, joten nyt kauhua kehiin, Irene!

      Lainaa

    11. Tulos: +46 (78 ääntä)
      Kaikki kunnia Felixille (koko kaksituntinen meni ruudun ääressä jännittäessä) vaikka ei välttämättä mitään maailmaa mullistavaa saavuttanutkaan. Timon kaltaisille ääliöille ei voi kun toivottaa hyvää jatkoa....... Kyllä se elämä karsii.

      Lainaa

    12. Tulos: +60 (66 ääntä)
      helic: Kaikki kunnia Felixille (koko kaksituntinen meni ruudun ääressä jännittäessä) vaikka ei välttämättä mitään maailmaa mullistavaa saavuttanutkaan. Timon kaltaisille ääliöille ei voi kun toivottaa hyvää jatkoa……. Kyllä se elämä karsii.
      niinno, Red Bull sai paljon dataa mahdollisien avaruusturistmimatkojen turvallisuusseikkoja silmälläpitäen, pitäisin sitä aika mullistavana.

      Lainaa

    13. Tulos: -9 (75 ääntä)
      On se kumma kun joku tekee kunnon uroteon niin ei siitä löydy kun pieni juttu lehdestä mutta kun joku tekee tälläisen jutun on siitä 10 eri mallista juttua uutisissa.

      Lainaa

    14. meisselipoju 16.10.2012 7:08
      Tulos: +74 (88 ääntä)
      En ymmärrä miten joku voi suivaantua että siitä hypystä kirjoitettiin lehdissä "niin paljon". Eli pari kertaa kun sitä siirettiin ja yksi iso otsikko Hesarissa. Te luette vääriä lehtiä jos yliuutisointi alkoi häiritä. Protip: Jos lehti tekee yli yhden BB-uutisen päivässä, vaihtamalla paranee.

      Lainaa

    15. Tulos: +35 (39 ääntä)
      Onnistunut mainostemppu =) Hyvät hillot tienas rb , mutta hieno oli myös suoritus

      Lainaa

    16. Tulos: +24 (30 ääntä)
      kyl liika on liikaa silti, esmes työkaveri jakso koko eilisen päivän jauhaa tuosta ja se ei vaan yksinkertasesti pystyny käsittää miten kaveri voi saada niin kovan kiihtyvyyden, miten se on saanu pysähtymään jne etc yms. siinä kohtaa ku nää samat jutut oli kuullu about parikymment kertaa, nii alko jo lievästi vituttaa ja ihan ku tuo ei ois riittäny nii lopuks siihen piti vetää mukaan salaliittoteoriat, et ei prkl! :D

      Lainaa

    17. Tulos: +22 (44 ääntä)
      http://media.riemurasia.net/albumit/mmedia/r8/l2e/id3m/472074/1067730000.jpg Tää kuva kertoo enemmän kun tuhat sanaa. Kaikki vähättelijät ei välttämättä ees tajua mitä toi äijä oikeesti teki.

      Lainaa

    18. Tulos: +17 (97 ääntä)
      Mua vähän häiritsee tollasten tempausten julistaminen sankariteoksi. Rohkeaahan se toki on, mutta mielestäni täysin merkityksetöntä. Joku mainitsi hypyn antavan tarpeellista tietoa avaruusturismia varten, johon haluaisin vaan kysyä, että kuinka tarpeellista on avaruusturismi?

      Lainaa

    19. Tulos: +59 (69 ääntä)
      Hieno suoritushan se oli. Siinä oli niin paljon riskejä, että ois saattanu tulla Felixistä ketsuppia.

      Lainaa

    20. Tulos: +33 (57 ääntä)
      xXx: Mua vähän häiritsee tollasten tempausten julistaminen sankariteoksi. Rohkeaahan se toki on, mutta mielestäni täysin merkityksetöntä. Joku mainitsi hypyn antavan tarpeellista tietoa avaruusturismia varten, johon haluaisin vaan kysyä, että kuinka tarpeellista on avaruusturismi?
      Itse olen ainakin haaveillut avaruusturismista siitä asti kun lapsena katsoin ensimmäisen kerran Total Recallin. Eli se on helvetin tarpeellista!

      Lainaa

    21. Tulos: -16 (50 ääntä)
      Minä olen tullut tänne tänään julistamaan kahta asiaa: 1. On ihan suunnattoman ärsyttävää, kun pienten lasten vanhemmat puhuvat "meidän neideistä". Eikö lapsi voi olla ihan vain lapsi? Ja jos kyseessä on kerran jo puhumis- ja kysymiskykyinen pieni ihminen, niin hänellä luultavasti on jo nimikin, mikä on aika kätevä väline hänestä ja hänelle puhumiseen. 2. Luu: Tarkoitatko Merkonomi06:a? Se tapahtui Kuvake.net:ssä, ja se on yksi Suomen tunnetuimmista ja onnistuneimmista (ellei tunnetuin ja onnistunein) trolli.

      Lainaa

    22. Tulos: +40 (52 ääntä)
      Siruka: Täysin samaa mieltä Timon kanssa.
      siitä sitten hyppään perässä mut ilman laskuvarjoo!

      Lainaa

    23. mmöanb aaaa 16.10.2012 12:28
      Tulos: -5 (25 ääntä)
      Kouvola nainittu. 8-)

      Lainaa

    24. Tulos: +12 (26 ääntä)
      Oli semi lähel ettei Felixistä tullu ketsuppia. :)

      Lainaa

    25. Tulos: +16 (40 ääntä)
      Ne ketkä komppaa Timoa ei taida edes tietää mistä on kysymys.

      Lainaa

    26. Tulos: -3 (35 ääntä)
      Haluaisin kyllä maistaa Red Bullin sponsoroimaa Felix-ketsuppia. Ällöä lainatakseni, nam nam.

      Lainaa

    27. Tulos: +34 (36 ääntä)
      minä..: siitä sitten hyppään perässä mut ilman laskuvarjoo!
      Aika sama tuosta korkeudesta, että onko sitä laskuvarjoo vai ei, jos ei ole varaa noihin Nasan varustuksiin..

      Lainaa

    28. Pallosalama 16.10.2012 15:10
      Tulos: -14 (26 ääntä)
      Täysin samaa mieltä timon kanssa no kyllä sekin ketsuppi hehkutus loppuu aikanaan

      Lainaa

    29. Tulos: +12 (18 ääntä)
      Jotenkin olettais, että jos ihmetyttää jonkun aihepiirin päivitysten määrä, niin menis ja ottais selvän, että mikä juttu tää on. (Viitaten siis Victoriaan). Mutta ei ilmeisesti. Helpompi osoittaa tyhmyytenstä suoraan Facebookissa. Itseäni tämä Felix-juttu ei yhtään kiinnosta enkä ole mitenkään seurannut mitään lehtijulkaisuja. Eikä oikeastaan omasta facebook-kaverilistasta kukaan ole asiaa omallakaan seinällä julkaissut. Silti ei ole tarve päivittää, että "Mikä tämä ketsuppijuttu on."

      Lainaa

    30. Tulos: +23 (25 ääntä)
      Kala: Minä olen tullut tänne tänään julistamaan kahta asiaa: 1. On ihan suunnattoman ärsyttävää, kun pienten lasten vanhemmat puhuvat “meidän neideistä”. Eikö lapsi voi olla ihan vain lapsi? Ja jos kyseessä on kerran jo puhumis- ja kysymiskykyinen pieni ihminen, niin hänellä luultavasti on jo nimikin, mikä on aika kätevä väline hänestä ja hänelle puhumiseen. 2. Luu: Tarkoitatko Merkonomi06:a? Se tapahtui Kuvake.net:ssä, ja se on yksi Suomen tunnetuimmista ja onnistuneimmista (ellei tunnetuin ja onnistunein) trolli.
      Paha vaan, että toi meidän neiti ei oo mikää pikkutyttö, vaan ihan nainen:)

      Lainaa

    31. Tulos: +20 (22 ääntä)
      Timon "moka" ois ollu parempi kommenteilla. Kyseinen henkilö päivittää n 3 kertaa päivässä jotain töihinsä liittyvää ja viikonloppuna vielä enemmän koskien ryyppäystä. Ja tästä Timon kaveri oli näpäyttänyt Timoa, kun joka päivä joutuu lukemaan Timon päivityksiä useaan otteeseen töistä/ryyppäyksestä.

      Lainaa

    32. Tulos: +4 (10 ääntä)
      Repes tolle ketsupille! :D

      Lainaa

    33. Tulos: +16 (18 ääntä)
      Timo, herra on hyvä ja menee itse koittamaan, uskallatko hypätä edes laskuvarjon kanssa...

      Lainaa

    34. Tulos: +4 (24 ääntä)
      Tiedän tasan tarkkaan mistä tuossa hypyssä oli kysymys ja juuri sen vuoksi en ymmärrä ylihypetystä. Joo, ihan kivahan se saattoi olla seurata, mutta mitään varsinaista merkitystähän asialla ei ollut.

      Lainaa

    35. Tulos: +10 (14 ääntä)
      Siis avaruus alkaa n. 100-110 kilometristä (nasan mukaan n. 80 mailia). Avaruuden reuna on aika typerästi sanottu...

      Lainaa

    36. Tulos: +12 (12 ääntä)
      Uutisoinnista puheenollen, asun itse tällä hetkellä Itävallassa, ja tähän liittyvä uutinen oli ensimmäinen saksankielisestä sanomalehdestä lukemani juttu, enkä ollut kuullut siitä aiemmin (oon vähän uutispimennossa täällä). Oli mahtavaa pystyä ymmärtämään juttu, varsinkin kun kyse oli paikallisesta miehestä.

      Lainaa

    37. Tulos: +8 (22 ääntä)
      Olisikohan Felix-ketsuppia vaadittu vaihtamaan nimensä, jos tämä herra olisi epäonnistunut hypyssään..? Tämän jälkeen kyseisestä ketsupista tulisi aina mieleen laskuvarjohyppymiehen surullinen kohtalo :(

      Lainaa

    38. Tulos: +6 (10 ääntä)
      Luu: Tuli väkisin mieleen takavuosien kuva irc-galleriasta (joka tänä päivänä olis varmaan juurikin feissarimokissa jos nyt tapahtuisi) kaverista joka uhosi kovasti omilla räppärin taidoillaan ja sanoi nousevansa kuin felix lintu tuhkista
      pahoittelut offtopicista mutta kyllähän tuo legenda löytyy vielä netistä http://naurunappula.com/599583/felix-lintu-fixd.jpg

      Lainaa

    39. Tulos: +11 (15 ääntä)
      Kala: Minä olen tullut tänne tänään julistamaan kahta asiaa: 1. On ihan suunnattoman ärsyttävää, kun pienten lasten vanhemmat puhuvat “meidän neideistä”. Eikö lapsi voi olla ihan vain lapsi? Ja jos kyseessä on kerran jo puhumis- ja kysymiskykyinen pieni ihminen, niin hänellä luultavasti on jo nimikin, mikä on aika kätevä väline hänestä ja hänelle puhumiseen. 2. Luu: Tarkoitatko Merkonomi06:a? Se tapahtui Kuvake.net:ssä, ja se on yksi Suomen tunnetuimmista ja onnistuneimmista (ellei tunnetuin ja onnistunein) trolli.
      Mieheni on minulla isäntä ja minä miehelleni vaimo vaikka kummallakin on oma nimi. =)

      Lainaa

    40. Tulos: -22 (24 ääntä)
      Aika naurettava kaveri kyllä. Piti kuuleman mukaan käydä oikein jossain terapiassa ties kuinka paljon sen takia että iski ahdistuskohtaus hetken päästä kun meni koko avaruuspukuun ja kaiken kukkuraksi korkeanpaikan kammo. Oisivat ottanut vaikka meikäläisen hyppäämään niin ei tarvi mitää helkkarin terapiaa.

      Lainaa

    41. Tulos: +3 (13 ääntä)
      Paha vaan, että toi meidän neiti ei oo mikää pikkutyttö, vaan ihan nainen:)
      TÄH? Vielä pieneltä lapselta ton olis ymmärtänyt, mutta AIKUISELTA naiselta?!!! Oh god... taidan itkeä verta.

      Lainaa

    42. Tulos: +4 (8 ääntä)
      Se hämmentävä olo kun tajuaa että 39 kilometria ei lasketa vielä lähellekään avaruudeksi.

      Lainaa

    43. Tulos: -5 (9 ääntä)
      Kala: Minä olen tullut tänne tänään julistamaan kahta asiaa: 1. On ihan suunnattoman ärsyttävää, kun pienten lasten vanhemmat puhuvat “meidän neideistä”. Eikö lapsi voi olla ihan vain lapsi? Ja jos kyseessä on kerran jo puhumis- ja kysymiskykyinen pieni ihminen, niin hänellä luultavasti on jo nimikin, mikä on aika kätevä väline hänestä ja hänelle puhumiseen. 2. Luu: Tarkoitatko Merkonomi06:a? Se tapahtui Kuvake.net:ssä, ja se on yksi Suomen tunnetuimmista ja onnistuneimmista (ellei tunnetuin ja onnistunein) trolli.
      Trolli ei koskaan ole onnistunut. Koska trollaaja tekee aina itsestään idiootin.

      Lainaa

    44. Tulos: +8 (12 ääntä)
      Onko muita ihmisiä, jotka ei aluksi uskonut tuohon juttuun? Mulla meni jotenkin ihan yli hilseen, että jos tuo on mahdollista, miksi vastaavaa ei muka oltaisi tehty ennen ja että ihminen voi ylipäätään noin vain hypätä neljästäkymmenestä kilometristä, saavuttaen1 342 km/h tuntivauhdin, siinä vauhdissa pysyä yhtenä kappaleena hengissä ja avata laskuvarjo, joka jollain ihmeen kaupalla pysyy ehjänä auetessaan yli tuhannen kilometrin tuntivauhdissa, sekä jäädä henkiin laskuvarjon aiheuttamasta jäätävästä äkkipysäyksestä. (Eikö se ole sama kun ajaisi tuhatta tiiliseinään??) Ei riitä ymmärrys.

      Lainaa

    45. että tämmöstä 19.10.2012 14:29
      Tulos: +8 (8 ääntä)
      Wääk: Onko muita ihmisiä, jotka ei aluksi uskonut tuohon juttuun? Mulla meni jotenkin ihan yli hilseen, että jos tuo on mahdollista, miksi vastaavaa ei muka oltaisi tehty ennen ja että ihminen voi ylipäätään noin vain hypätä neljästäkymmenestä kilometristä, saavuttaen1 342 km/h tuntivauhdin, siinä vauhdissa pysyä yhtenä kappaleena hengissä ja avata laskuvarjo, joka jollain ihmeen kaupalla pysyy ehjänä auetessaan yli tuhannen kilometrin tuntivauhdissa, sekä jäädä henkiin laskuvarjon aiheuttamasta jäätävästä äkkipysäyksestä. (Eikö se ole sama kun ajaisi tuhatta tiiliseinään??) Ei riitä ymmärrys.
      Kyllä minä olin epäuskoinen kun sen nousuvaiheessa kuulin jutusta. Olin 98% varma että tyyppi syystä tai toisesta vaan mätkähtää maahan. Varsinkin hypyn alussa olin ihan varma että se pökertyy sinne pukuunsa ku hengitys oli niin kiivasta.

      Lainaa

    46. Tulos: +8 (8 ääntä)
      diiiidii: Paha vaan, että toi meidän neiti ei oo mikää pikkutyttö, vaan ihan nainen:)
      Vielä pahempi.

      Lainaa

    47. Tulos: +1 (9 ääntä)
      Mutta mikä tässä hypyssä teki Felixistä niin yli-ihmisen? Hänhän vain hyppäsi, kaikki mikä hypyn mahdollisti, oli teknologiaa, joka taas ei ollut herra ketsupin käsialaa. Tyypin suurin homma oli tehdä muutama valmistelu kapselissa, jonka jälkeen uskaltaa hypätä. Loppu hoitui painovoimalla ja varjonavauskin automaattisesti.

      Lainaa

    48. Tulos: +4 (6 ääntä)
      justii: Mutta mikä tässä hypyssä teki Felixistä niin yli-ihmisen? Hänhän vain hyppäsi, kaikki mikä hypyn mahdollisti, oli teknologiaa, joka taas ei ollut herra ketsupin käsialaa. Tyypin suurin homma oli tehdä muutama valmistelu kapselissa, jonka jälkeen uskaltaa hypätä. Loppu hoitui painovoimalla ja varjonavauskin automaattisesti.
      En ole yli-ihminen, mutta kyllä tuo suoritus vaatii hyvää fyysistä peruskuntoa nyt ainakin.

      Lainaa

    49. Tulos: -2 (6 ääntä)
      parast ttäs oli red bull ! i <3 energy drinks

      Lainaa

    50. Tulos: +5 (7 ääntä)
      Toi oli joo rohkeeta, mut se hehkutuksen määrä. Vaikka Felixillä on näköjään munaa tuollaiseen, miksi sitä tarvitsee hehkuttaa aivan kaikkialla..? -.-

      Lainaa

    51. Antaa siivet! 23.1.2015 6:32
      Tulos: +5 (5 ääntä)
      Oonko ainoo, kuka haluis painaa tos Red Bullin kommentissa tota Näytä käännös -painiketta?

      Lainaa

    52. Tulos: -1 (3 ääntä)
      "Avaruushyppy" 39km korkeudelta. joo-o...

      Lainaa

    53. Tulos: 0 (0 ääntä)
      Miau: Onko varma ettei “meijän neiti” kuuluisi vauvamokien puolelle?
      Mitä muuten vauvamokille tapahtui?

      Lainaa

    Lue lisää

    Kommentoi

    Avatar

    Vastaa

    Nimikone

    Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

    Avainsanat: Felix, Felix Baumgartner, avaruushyppy, Red Bull, hyppy, ennätys, maailmanennätys