Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Sekalaisia, osa 109

"Mulle soitti äsken joku koiranpaska."
Sekalaisia, osa 109

Arkiston aarre

  • Nimi Juuri nyt
    Tulos: 0 (0 ääntä)

    Kommentti

  • 64 kommenttia

      Ei kommentteja
    1. Tulos: -679 (979 ääntä)
      roosa on katkera ku on päästäny unelmamiehen karkuun. varmaan kyllästy nalkutuksee ja koski jabillaan. olis pitäny olla hiljaa

      Lainaa

    2. Tulos: +572 (620 ääntä)
      Koiranpaska soittelee... :D

      Lainaa

    3. Tulos: +473 (509 ääntä)
      Oispa joku asioista perillä oleva yhteinen kaveri pistäny ex-miehelle tuollasen. :)

      Lainaa

    4. Tulos: +383 (479 ääntä)
      No ei kyllä kauheen hauska toi vika..

      Lainaa

    5. Tulos: -485 (629 ääntä)
      Enemmän vaikuttaa tuo roosa hullulta

      Lainaa

    6. Tulos: +347 (369 ääntä)
      Kimin ihana kaveri pitää huolta että frendit pysyy tyydytettyinä, anustappeja postissa :)

      Lainaa

    7. Tulos: +317 (353 ääntä)
      Joni on kyllä reilu jätkä :D Tais se anustappi vaan mennä mr.ällölle.

      Lainaa

    8. Tulos: +507 (551 ääntä)
      Pörje: Enemmän vaikuttaa tuo roosa hullulta
      Mjoo, eihän tuollaista nyt ehkä kannattaisi ihan julkisesti hoitaa, mutta muuten en kyllä tuota hulluksi haukkumista ymmärrä. Itse ainakin olisin ollut ihan iloinen, jos joku olisi etukäteen minulle kertonut, että ex-mies on luultavasti jokaista tyttöystävään kiskaissut pataan ja että minä en tule olemaan poikkeus siinä asiassa.

      Lainaa

    9. Tulos: +122 (144 ääntä)
      Jennillä välähti. Silmät kääntyy ympäri... järki käteen.

      Lainaa

    10. Tulos: -79 (245 ääntä)
      Miksi Iiro ja Roosa ovat yhä kavereita? Miksi Roosa nimittelee Iinaa ämmäksi? Joku varmaan tulee kohta oikomaan faktoja, mutta mulle tulee ensimmäisenä mieleen erään Tuksun kaltaiset naiset, jotka ovat aina uhreja, vaikka yrittäisivät itse raapia toiselta silmät päästä.

      Lainaa

    11. Tulos: +60 (128 ääntä)
      jaa-a: Mjoo, eihän tuollaista nyt ehkä kannattaisi ihan julkisesti hoitaa, mutta muuten en kyllä tuota hulluksi haukkumista ymmärrä. Itse ainakin olisin ollut ihan iloinen, jos joku olisi etukäteen minulle kertonut, että ex-mies on luultavasti jokaista tyttöystävään kiskaissut pataan ja että minä en tule olemaan poikkeus siinä asiassa.
      No tottahan tuo. Mulla on tullut vastaan kummankinlaisia tapauksia ja yleensä tuollaiset kommentit ja viestit on johtunut siitä että ns. "hakattu ex" ei oo vaan voinut hyväksyä toisen uutta suhdetta. Eli pelkkää mustamaalausta. Toki itsekin haluisin silti tietää josko uusi seurustelukumppani olis joku uraa tehnyt ammattisurmaaja. :)

      Lainaa

    12. Tulos: +162 (188 ääntä)
      jaa-a: Mjoo, eihän tuollaista nyt ehkä kannattaisi ihan julkisesti hoitaa, mutta muuten en kyllä tuota hulluksi haukkumista ymmärrä. Itse ainakin olisin ollut ihan iloinen, jos joku olisi etukäteen minulle kertonut, että ex-mies on luultavasti jokaista tyttöystävään kiskaissut pataan ja että minä en tule olemaan poikkeus siinä asiassa.
      Julkisestihan nuo asiat just pitää hoitaa, ei se tieto muuten ketään (esim. tuota uutta tyttöystävää ja mahdollisia tulevia) saavuta.

      Lainaa

    13. Tulos: +86 (108 ääntä)
      Pörje: No tottahan tuo. Mulla on tullut vastaan kummankinlaisia tapauksia ja yleensä tuollaiset kommentit ja viestit on johtunut siitä että ns. “hakattu ex” ei oo vaan voinut hyväksyä toisen uutta suhdetta. Eli pelkkää mustamaalausta. Toki itsekin haluisin silti tietää josko uusi seurustelukumppani olis joku uraa tehnyt ammattisurmaaja.
      Mulla taas omalla kohdallani puheet on johtunu puhtaasti huolesta, mutta ne on tyylikkäästi kuitattu aina tolla argumentilla joko uuden muijan itsensä tai uuden muijan bestiksen toimesta. Tosin en ole lätissyt naamakirjassa eksäni luonteenpiirteistä vaan sanonut suoraan ääneen ja sain kauheasti närää aikaan. Koska niillä varoituksilla ei tuntunut olevan merkitystä, totesin whatevö, enkä sekaannu vahingossakaan enää mihinkään. Ei ole mun murheeni, jos ottaa pataansa vapaaehtoisesti vuodesta toiseen. Varoitin siis pettämisestä ja väkivallasta ja pienestä lievästä eristämisestä. Porua kesti varoituksien jälkeen aikansa, mutta lopputulos onkin sitten historiaa.:P

      Lainaa

    14. Ne tietää jotka tietää 13.9.2012 11:44
      Tulos: -39 (125 ääntä)
      Iiro on laittanut Roosan viestistä kunnianloukkausjutun vetämään. Fakta.

      Lainaa

    15. Tulos: +65 (75 ääntä)
      jaa-a: Mjoo, eihän tuollaista nyt ehkä kannattaisi ihan julkisesti hoitaa, mutta muuten en kyllä tuota hulluksi haukkumista ymmärrä. Itse ainakin olisin ollut ihan iloinen, jos joku olisi etukäteen minulle kertonut, että ex-mies on luultavasti jokaista tyttöystävään kiskaissut pataan ja että minä en tule olemaan poikkeus siinä asiassa.
      Erittäin samaa mieltä. Mielummin oon tässä asiassa nykysin vähän liikaa varovainen ku kadun myöhemmin.

      Lainaa

    16. muumanuiskanen 13.9.2012 12:43
      Tulos: -23 (35 ääntä)
      Noin mielenkiintoinen matikan tehtävä tuskin mahdollinen sillä : "ville ostaa 10 omenaa ja minttu 2, joista seppo syö yhdestä puolet, jonka jälkeen emmi lahjoittaa mintulle omista 7 omenastaan 3 omenaa. Montako omenaa villellä,mintulla ja emmillä oli tämän jälkeen yhteensä?"

      Lainaa

    17. Tulos: -194 (232 ääntä)
      oot varma Roosa ite pistäny tän tänne,ku haluut vähä huomioo? :D mä luulen ettei mun ja Iiron parisuhde kuulu sulle enää :) oot vaa katkera siit et sil on nykyää parempi muija ku sä ;)

      Lainaa

    18. Tulos: -141 (169 ääntä)
      ilovecock: roosa on katkera ku on päästäny unelmamiehen karkuun. varmaan kyllästy nalkutuksee ja koski jabillaan. olis pitäny olla hiljaa
      Roosa on vaa mustasukkanen ku tietää ettei saa iiroo takas :)

      Lainaa

    19. Tulos: -53 (77 ääntä)
      Ne tietää jotka tietää: Iiro on laittanut Roosan viestistä kunnianloukkausjutun vetämään. Fakta.
      Mun mielestä Iiron kuuluis vetää kunnianloukkaus sille joka tän on tänne feissarimokiin laittanut.. Ja se ei ole ollut roosa :)

      Lainaa

    20. Tulos: +107 (135 ääntä)
      Iha oikein tuo roosan teksti! Faktat suoraan tiskiin facebookissa tai ei.

      Lainaa

    21. Tulos: +74 (102 ääntä)
      xXx: Miksi Iiro ja Roosa ovat yhä kavereita? Miksi Roosa nimittelee Iinaa ämmäksi? Joku varmaan tulee kohta oikomaan faktoja, mutta mulle tulee ensimmäisenä mieleen erään Tuksun kaltaiset naiset, jotka ovat aina uhreja, vaikka yrittäisivät itse raapia toiselta silmät päästä.
      Mä tulkitsen ton ämmän niin, että Iiro on kutsunut Roosaa (tai Roosan kaveria? Kuka sitten onkaan Iiron kanssa aiemmin seurustellut) ämmäksi ja Roosa vain toistaa Iiron sanoja sanoman tehostamiseksi.

      Lainaa

    22. Tulos: +26 (60 ääntä)
      Oikein!: Iha oikein tuo roosan teksti! Faktat suoraan tiskiin facebookissa tai ei.
      Jos kyseessä siis on fakta ylipäätään, ei voi ulkopuolinen tietää...

      Lainaa

    23. Tulos: -102 (132 ääntä)
      Taitaa olla toi roosa aika sekopäinen akka :-D en ottais!

      Lainaa

    24. Paskipyllerö 13.9.2012 16:09
      Tulos: +35 (63 ääntä)
      No omasta kokemuksesta, mielenkiinto olla yhteyksissä pieksemistä harrastaneeseen exään tasan pyöreä nolla. Jotain kertoo sekin että pitää lärvikirjassa kaverilistoilla, saatikka kommentoi sille.

      Lainaa

    25. Tietämätön 13.9.2012 16:30
      Tulos: +88 (90 ääntä)
      Missä on Stadin Manhattan?

      Lainaa

    26. Tulos: -26 (44 ääntä)
      Laalaa: Jos kyseessä siis on fakta ylipäätään, ei voi ulkopuolinen tietää…
      Tunnen roosan jos siittä lähetää XD

      Lainaa

    27. Tulos: +80 (114 ääntä)
      Mikä kunnianloukkaus se sellainen on jos puhuu totta? Vittu mitä porukkaa, säälitte akkojen hakkaajaa! Roosa, jos Iiro on niin tyhmä että tekee ilmoituksen tuosta niin käy itse jättämässä ilmoitus pahoinpitelystä ja/tai tapon yrityksestä! Sitä saa mitä tilaa!

      Lainaa

    28. Tulos: -80 (146 ääntä)
      Huhhuh näitä feministejä. Eiköhän muijat yhtä paljon huutele miehille, mutta heti kun äijä haukkuu naista, ni sitte huudellaa.. Voi verrata maahanmuuttajiin. Jos mamuja haukkuu, niin jäätävä metakka, jos mamu haukkuu alkuperäiskansaa, niin annetaan olla. En ole naistenhakkaaja enkä rasisti, mutta en pidä tekopyhyydestä.

      Lainaa

    29. Tulos: +34 (56 ääntä)
      Kumma: Mikä kunnianloukkaus se sellainen on jos puhuu totta? Vittu mitä porukkaa, säälitte akkojen hakkaajaa! Roosa, jos Iiro on niin tyhmä että tekee ilmoituksen tuosta niin käy itse jättämässä ilmoitus pahoinpitelystä ja/tai tapon yrityksestä! Sitä saa mitä tilaa!
      Siinähän se, kun täällä melkein kukaan ei voi tietää puhuuko Roosa totta. Kommentit menevät sen takia kummaltakin puolelta. Eihän kukaan nyt akan hakkaajaa sääli mut jos kyse olisi perheväkivallasta, asia pitäisi hoitaa poliisin, ei facebookin ystäväringin kanssa. Tämän takia monet epäilevät Roosan valehtelevan mustamaalatakseen exäänsä "kostoksi". On toki mahdollista että Roosa puhuu totta, missä tapauksessa Iiro pitäisi tietenkin saada vankilaan. Mutta tapauksessa jossa Iiro vetää Roosan tästä oikeuteen on hyvin todennäköistä että Roosa valehtelee.

      Lainaa

    30. Jokuvaaaaaaan 13.9.2012 18:58
      Tulos: -7 (43 ääntä)
      Täällä kaikki puolustamassa Roosaa vaikka mistä te tiedätte puhuuko se totta.

      Lainaa

    31. Tulos: +43 (71 ääntä)
      Exä hakkaa ja yritti tukehduttaa - pidä yhä facebookissa kaverina. Makes sense.

      Lainaa

    32. Pallosalama 13.9.2012 20:35
      Tulos: +2 (2 ääntä)
      No sehän menee juuri näin.

      Lainaa

    33. Tulos: -4 (16 ääntä)
      Tietämätön: Missä on Stadin Manhattan?
      mannerheimintie?

      Lainaa

    34. Tulos: +6 (14 ääntä)
      Ja matiikasta kun nyt puhutaan :D http://mestariperuna.files.wordpress.com/2011/03/matikka11.jpg

      Lainaa

    35. Tulos: +84 (84 ääntä)
      Missä luki että Roosa ois Iiron exä???

      Lainaa

    36. Tulos: +65 (101 ääntä)
      ynoS: Huhhuh näitä feministejä. -- En ole naistenhakkaaja enkä rasisti, mutta en pidä tekopyhyydestä.
      Kato, löytyhän täältä se dorka joka ei tiiä mitä sana "feminismi" tarkottaa. Ja jos pitää sanoo erikseen ettei oo naisten hakkaaja tai rasisti nii sillon todennäkösesti on kumpaaki tai tukee kyseistä käyttäytymistä. :) Hävettää tällaset jätkät...

      Lainaa

    37. Tulos: +7 (61 ääntä)
      Hei nyt niitä valoja tauluun :DDDDDdd Iiro on naistenhakkaaja pelle, ja se on täysin totta. Onko sillä niin helvetin suuri merkitys et onko facebook kavereita vai ei ? :Ddd its just facebook..... Ja jospa te jotka ette asiasta mitään tiedä pitäisitte sen päänne kiinni ja miettisitte siel omassa päässännr onko totta vai ei :Dd ja hei iina, ONNEKS OLKOON LOISTAVALLE POIKAYSTÄVÄ VALINNALLE! Arvostat varmasti valintaasi sen jälkeen kun iiro on käynyt myös sinunkin päällesi!

      Lainaa

    38. Tulos: +6 (36 ääntä)
      Täälläkään kukaan ei tiedä, vaikka Roosa ois vaan katkera exä joka vittuillessan latoo omiaan. Kaikkee ei pidä suoralta kädeltä uskoo mitä internetissä sanotaan.

      Lainaa

    39. Hairysteed 14.9.2012 2:54
      Tulos: +24 (34 ääntä)
      Note to self: Exät pois kavereista!

      Lainaa

    40. Tulos: 0 (44 ääntä)
      Iinan ja Roosan (Just) kommentit täällä kertoo myös mielestäni paljon näistä henkilöistä. Osanottoni Iirolle nykyisten sekä entisten TYTTÖ YSTÄVÄ VALINTOJEN puolesta.

      Lainaa

    41. Diipadaapa 14.9.2012 7:53
      Tulos: +82 (86 ääntä)
      Eihän tuosta käy selväksi se, että onko Roosa se ex-tyttöystävä. Hyvinkin voi olla lähipiiristä, joka tietää miten Iiro on naisia kohdellut. Ja hakkaaja ei ikinä löydä sellaista naista, joka ei joskus jotain "hakkaamisen arvoista" tekisi. Eli vaikka nainen olisi kuinka hyvä tahansa, niin turpiin tulee saamaan ennenmmin tai myöhemmin.

      Lainaa

    42. Tulos: +22 (24 ääntä)
      Tietämätön: Missä on Stadin Manhattan?
      Oon joskus kuullut joidenkin asuntojen hintoja taivastelevien puhuneen Lauttasaaresta Helsingin omana Manhattan-saarena

      Lainaa

    43. Tulos: +45 (47 ääntä)
      Kissojen pupillit ovat pimeässä todella suuret ja pyöreät ja muuttuvat pienemmiksi, mitä enemmän on valoa. Kirkkaassa valossa pupillit ovat pelkät viivat. Siksi kissa näkee niin hyvin pimeässä ja siksi sen silmät myös kestää paremmin aurinkoa kuin ihmisten.

      Lainaa

    44. Tulos: +64 (76 ääntä)
      Itse varoitin exästäni hänen uudelle tyttöystävälleen, kerroin kaiken myös mitä exä oli mnulle ja muillekin exilleen tehnyt, ei uskonut tietenkään, mutta taisi saada kyseinen tyttö saman kohtalon kuin kaikki muutkin. eipä sillä, siihen aikaan olin jo onnellisesti parisuhteessa, miehen kanssa joka minut pelasti ja sai tajuamaan yhtä sun toista ja joka on myös kihlannut minut, olisi minun toki täytynyt ymmärtää, että mies joka on seurustellut yli viiden naisen kanssa, joista jokaisella on jotain vikaa päässä, on yksi yhteinen tekijä, exäni. Vaikka naamakirjaan kirjoittaisikin, ei tee ihmisestä hullua, ehkä vain todella pahasti alistetun ja masentuneen.

      Lainaa

    45. Tulos: -15 (33 ääntä)
      Iina: oot varma Roosa ite pistäny tän tänne,ku haluut vähä huomioo? mä luulen ettei mun ja Iiron parisuhde kuulu sulle enää oot vaa katkera siit et sil on nykyää parempi muija ku sä
      vittu oot vituttava ämmä "oot vaa katkera siit et sil on nykyää parempi muija ku sä" toivottavasti sutki hakataan

      Lainaa

    46. Tulos: +50 (56 ääntä)
      ynoS: Huhhuh näitä feministejä. Eiköhän muijat yhtä paljon huutele miehille, mutta heti kun äijä haukkuu naista, ni sitte huudellaa.. Voi verrata maahanmuuttajiin. Jos mamuja haukkuu, niin jäätävä metakka, jos mamu haukkuu alkuperäiskansaa, niin annetaan olla. En ole naistenhakkaaja enkä rasisti, mutta en pidä tekopyhyydestä.
      Miten ihmeessä feminismi tähän liittyy? Mistä muka tiedät, että kommentoijat ovat feministejä? Se kun ei edelleenkään tarkoita miesten vihaamista.

      Lainaa

    47. Tulos: +37 (47 ääntä)
      Näin juuri pitää toimia. Olipa mies tai nainen, väkivalta suhteessa on aina väärin. Etkö sinä, juuri sinä joka tämän lukee, haluaisi tietää jos uusi kumppanisi olisi vaarallinen ja aikaisemmin hakannut seurustelukumppaninsa?

      Lainaa

    48. Arthur Brown 17.9.2012 1:33
      Tulos: -14 (26 ääntä)
      jaa-a: Mjoo, eihän tuollaista nyt ehkä kannattaisi ihan julkisesti hoitaa, mutta muuten en kyllä tuota hulluksi haukkumista ymmärrä. Itse ainakin olisin ollut ihan iloinen, jos joku olisi etukäteen minulle kertonut, että ex-mies on luultavasti jokaista tyttöystävään kiskaissut pataan ja että minä en tule olemaan poikkeus siinä asiassa.
      Niin...ja luotat random tyyppiin netissä enemmän kuin...empäs osaa sanoa...siihen kumppaniisi?

      Lainaa

    49. Tulos: +3 (5 ääntä)
      Tietämätön: Missä on Stadin Manhattan?
      Tietääkseni Stadin Manhattaniksi on kutsuttu Kalasataaman tulevaa asuinaluetta.

      Lainaa

    50. Tulos: +40 (48 ääntä)
      Totta kai se on naisen vika että on tullut hakatuksi? Raiskauksessa sama juttu. Niin että pää kiinni siellä naamakirjassa, eikä puututa muiden asioihin. Ihmiset, olette perseestä.

      Lainaa

    51. Tulos: -67 (77 ääntä)
      Jos ämmä ottaa turpaan, on se todennäköisesti tehnyt jotain sellaista, että se on ansainnut turpaan.

      Lainaa

    52. Tulos: +17 (21 ääntä)
      juppajuu oma eksa ei pistanyt turpaan mutta ois kylla ollu kiva jos joku ois kertonu etukateen mimmonen loinen ja patologinen valehtelija se on. ja siis minahan olen nyt huora ja "not the person I thought you were" kun aloin eron jalkeen seurustelemaan eksan kaverin kanssa joka sattui osoittamaan mulle enemman huomiota ku ko. eksa. kuitenkin taa sama eksa yrittaa koko ajan saada mun parasta kaveria kanssaan sankyyn. ja mun kohdalla ei todellakaan ollu kyse mistaan "sa oot mulkku nii yhyy kostan ja panen sun kaveria" - jutusta. siis joo en ma nyt tieda miten tama mitenkaan mihinkaan liittyi tulipahan mieleen kun eksista muutkin puheli.... etta joo.......

      Lainaa

    53. Tulos: +20 (28 ääntä)
      Minä en ymmärrä teitä katkerat suomalaiset - miten tekin tiedätte paremmin väkivaltaisuuksista kuin henkilöt itse? Varmaan kirjoittaja "Roosa" on tuksu ja huomionhakuinen, jos häntä on lyöty. Ja te ette tule koskaan tietämään totuutta. Ei huudella vieraisiin pöytiin tai vähätellä toisten tuskaa, jos siitä ei tiedä yhtään mitään. Tuolla kommentilla ei haukuttu ketään, joten tuskin kunnianloukkaus menee läpi. Juuri teidän kaltaisten ihmisten takia Suomessa kuolee vuosittain perheväkivaltaan kymmeniä ihmisiä ("huomion hakuinen"/"kyllä ne naisetkin hakkaa miehiä") - avatakaa silmänne ja katsokaa ympärillenne. Väkivaltaa tapahtuu muuallakin kuin nakkikioskijonoissa ja narkkaripiireissä. Kukaan ei siitä ääneen uskalla mainita, ettei tule leimatuksi hulluksi tai juopoksi. Suvaitsevaisuutta ja tuntekaa naapurinnekin - muuallakin on elämää kuin teidän sisällänne.

      Lainaa

    54. Tulos: +1 (3 ääntä)
      haha en voi lakata nauramista tuolle ensimmäiselle! mahtava ;)

      Lainaa

    55. Tulos: +20 (24 ääntä)
      joo:
      ja tässä taas tuleva vaimon hakkaaja. Jos ämmä on niin vittumainen et se pitää hakata, eikö ole fiksumpaa jättää se.

      Lainaa

    56. Tulos: -26 (30 ääntä)
      Emma: Totta kai se on naisen vika että on tullut hakatuksi? Raiskauksessa sama juttu. Niin että pää kiinni siellä naamakirjassa, eikä puututa muiden asioihin. Ihmiset, olette perseestä.
      Et voi olla tosissas!

      Lainaa

    57. Tulos: -6 (6 ääntä)
      mun mielestä Manhattan on stadissa joo-o

      Lainaa

    58. Tulos: -9 (9 ääntä)
      Hairysteed: Note to self: Exät pois kavereista!
      Millä perusteella? Mullakin pari exää kaverina fb:ssä eikä ole mitään ongelmaa?! :D Ja tohon vikaan viitaten ei tosiaankaan voi sanoa miten asia on jos ei tiedä, mut tunnustan itsekin kommentoineeni kärkkäästi eräälle ex-kaverille kun hän iski hyvän ystäväni miehen. Ja se ei ollut kaunis kommentti. Ja siitä tykättii xD

      Lainaa

    59. Matikkanero 21.6.2013 16:55
      Tulos: -3 (9 ääntä)
      muumanuiskanen: Noin mielenkiintoinen matikan tehtävä tuskin mahdollinen sillä : “ville ostaa 10 omenaa ja minttu 2, joista seppo syö yhdestä puolet, jonka jälkeen emmi lahjoittaa mintulle omista 7 omenastaan 3 omenaa. Montako omenaa villellä,mintulla ja emmillä oli tämän jälkeen yhteensä?”
      21 ja puolikas

      Lainaa

    60. Matikkanero 21.6.2013 16:56
      Tulos: +10 (12 ääntä)
      Matikkanero: 21 ja puolikas
      18 ja puolikas korjaan!!!!

      Lainaa

    61. Tulos: +6 (8 ääntä)
      "Exä hakkaa ja yritti tukehduttaa – pidä yhä facebookissa kaverina. Makes sense." Mullakin on ex kaverina vielä joka vähä kuristi ja hakkas mua suhteen loppupuolella.. Tän mun exän uus tyttöystävä ei uskonu et exsäni oli hakannu mua, vaikka sai asiasta tietää niin et näki ite ku ex (eron jälkeen) sattumien kautta, yhteisen kaverimme luona kävi mun päälle iha kunnolla.. Tämän jälkeen ämmä oli vaan et miks mä yritän tehä sen miehestä naisten hakkaajaa, ku olin yhteiselle kaverillemme kertonut tapahtuneesta (en facebookissa tai missään muuallakaan julkisesti tai muutenkaa kartonu kovin monelle..)

      Lainaa

    62. Tulos: -12 (14 ääntä)
      Paskipyllerö: No omasta kokemuksesta, mielenkiinto olla yhteyksissä pieksemistä harrastaneeseen exään tasan pyöreä nolla. Jotain kertoo sekin että pitää lärvikirjassa kaverilistoilla, saatikka kommentoi sille.
      Ite törmännyt siihen että näissä tapauksissa se on ollut nainen joka on just hakannut ja ties mitä. Hassua kun aina ollaan sen naisen puolella :)

      Lainaa

    63. Tulos: -6 (6 ääntä)
      Miksi Roosa on edelleen Iiron kaverilistalla, jos näin on?

      Lainaa

    64. Tulos: +2 (4 ääntä)
      Näin muista asioista poiketen (en siis kommentoi Roosan meinikejä), kiinnostaisi tietää, mikä on stadin manhattan. Laruko? Skatta? Tyhmältä tuntuu, et oon viimeiset 16 vuotta pyörinyt stadissa, enkä koskaan ole törmännyt tähän nimeen...

      Lainaa

    Lue lisää

    Kommentoi

    Avatar

    Vastaa

    Nimikone

    Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

    Avainsanat: puhelu, pila, matematiikka, koe, nimi, Facebook, joulupukki, kissa, silmät, parisuhde