Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Raskauskuva

"Sä tapat sen lapsen tota menoo!"
Raskauskuva

Kelpaako julkaisu etusivulle?

Arkiston aarre

  • Nimi Juuri nyt
    Tulos: 0 (0 ääntä)

    Kommentti

  • 144 kommenttia

      Ei kommentteja
    1. Tulos: +2085 (2131 ääntä)
      Idiootti toi muija.

      Lainaa

    2. Tulos: +1614 (1650 ääntä)
      Mistä näitä urpoja oikein sikiää? eiku ainii keksinki just kuvast

      Lainaa

    3. Mr. Ällö 18.9.2012 1:15
      Tulos: -516 (1360 ääntä)
      Ehdin jo riemuita, että Feissarimokista on tullut astetta rankempi ja otsikko olisi ollut "Raiskauskuva". Nam nam.

      Lainaa

    4. Tulos: +1098 (1132 ääntä)
      Millä v**** logiikalla tällaiset ihmiset selittää itelleen et on ok juoda (tai tupakoida) raskaana ollessa?! Vihaks pistää!

      Lainaa

    5. Tulos: +829 (849 ääntä)
      Tuosta tulee ihan paha mieli taas kun näkee tälläisiä vastuuttomia teiniäitejä...sitten kun se olisi oikeasti vammainen niin sepäs olisikin helppo hoidettava koko loppuelämäksi...mulla ei ois ees pokkaa sanoa noin koska mun tuurilla puheet osuis omaan nilkkaan...

      Lainaa

    6. Tulos: +676 (704 ääntä)
      Sanaton... Jos jatkaa tuota menoa, ja niin hirvittävältä kuin se kuulostaakin, niin valitettavasti toivon, että lapsenalku kuolee hyvin pian ennen kuin raskaus etenee pidemmälle. Tuskin syntyisi terveenä ja tuskin tällainen keskenkasvuinen kakara olisi kykeneväinen huolehtimaan vauvasta - ja etenkään erityistä tukea tarvitsevasta lapsesta.

      Lainaa

    7. Tulos: +331 (379 ääntä)
      Ei tämmösii ikävii juttui oo kiva nähä feissarimokissa.. :/

      Lainaa

    8. Tulos: +399 (415 ääntä)
      Vittu pistää kiehuu tollaset ämmät... HUHHUH.

      Lainaa

    9. Tulos: +333 (345 ääntä)
      Voi helvetti lapset pois tollasilt... Kai toi on läppää

      Lainaa

    10. Tulos: +443 (449 ääntä)
      Vielä jatkaakseni...eipä hirveemmin Martsaa enää naurata, kun lapsi syntyy vammaisena. Toivottavasti joku Martsan kavereista linkkaa tämän hänen seinälleen. Miten idiootti ihmislapsi voi oikein olla?? Eihän siinä, jos pilaisi vain oman elämänsä dokaamalla, mutta kun täytyy pilata myös viattoman lapsiparan elämä. S-A-I-R-A-S-T-A! Ei vain se, että ryyppää raskaana ollessaan, vaan myös tuo helvetin tyhmä asenne siihen: "hihii, mul on vauva masus ja silti mä dokaan, ihquu, sit ollaan vauvan kans molemmat yht vammasii, hih". Ei...taivas...

      Lainaa

    11. Tulos: +351 (375 ääntä)
      Jälkiabortin paikka. Siis Marin.

      Lainaa

    12. Teräsperse 18.9.2012 1:39
      Tulos: -77 (143 ääntä)
      Tää kuva masentaisi, jollei nuo fritsut/kuristusjäljet kaulassa antais toivoa paremmasta.

      Lainaa

    13. Ihmislihaa 18.9.2012 1:51
      Tulos: +128 (136 ääntä)
      Ei vittu oikeesti.

      Lainaa

    14. Tulos: +131 (137 ääntä)
      Tosi vastuutonta. Toivon vaan, että tuoki heräis todellisuuteen. :/

      Lainaa

    15. Tulos: +276 (304 ääntä)
      Voipi hyvinkii olla että tuo on ihan vaa mäkkimaha ja Mari vain hakee huomiota omalla (typerällä) tavallaan. Ainakin toivon niin.

      Lainaa

    16. Tulos: +147 (159 ääntä)
      Voi vittu mikä idiootti.. Ja tollaset ihmiset saa lapsia vaikka maailmassa on monia jotka ei voi saada ja jotka sellaisen ansaitsis huomattavasti enemmän..

      Lainaa

    17. meisselipoju 18.9.2012 6:26
      Tulos: +129 (143 ääntä)
      Ohhoijakkaan näitä vatipäitä taas. Paha mieli tulee heti aamusta. Miten ois edelleen se äiti ajokortti mikä pitäis käydä raskausaikaa ennen (ja iseille kyllä sitten vastaava viimeistään raskauden loppupuolella). Sitä ennen valtio maksaa ne e-pillerit niin ei tarvii katsella tätä touhua.

      Lainaa

    18. Tulos: +103 (115 ääntä)
      Voi vittu menee jo pilaamaan lapsen elämän ennen kun ehtii edes alkamaan. Kyllä tällaset idiootit pistää vihaks

      Lainaa

    19. Tulos: +77 (131 ääntä)
      Joo, tää kuva menee jo todellakin ylitte. Ei jumalauta, miten sairasta paskaa tää on, jos toi ämmä kävelis kadulla vastaan, mätkisin turpaan ja hautaisin paskaan. Se olis ihan varma.

      Lainaa

    20. taitaa olla vitsi 18.9.2012 7:00
      Tulos: +84 (116 ääntä)
      Pullohan näyttää olevan tyhjä joten ilmeisesti tämä on vaan nuoren äidin hieman mauton läppä. Ainakin toivon niin...

      Lainaa

    21. Tulos: +129 (243 ääntä)
      Mr. Ällö: Ehdin jo riemuita, että Feissarimokista on tullut astetta rankempi ja otsikko olisi ollut “Raiskauskuva”. Nam nam.
      Joo raiskauks onki sellanen aihe josta pitääkin vitsailla, ahahahha.. Not. Toi oli jo mauton lohkasu edes sulta, ällö.

      Lainaa

    22. Tulos: -118 (142 ääntä)
      taitaa olla vitsi: Pullohan näyttää olevan tyhjä joten ilmeisesti tämä on vaan nuoren äidin hieman mauton läppä. Ainakin toivon niin…
      kaikki onmuka teidän mielest läppää ja feikkiä -.- haloo pilaatte ilon !

      Lainaa

    23. Tulos: +34 (116 ääntä)
      Nykyäänhän on muotia se, että raskaana olevat naiset käyttävät alkoholia ja polttavat tupakkaa. Taka-ajatuksena tässä trendissä on se, että kyseiset aineet nautittuna raskauden aikana hidastavat lapsen kasvua äidin kohdussa. Toisinsanoen synnytyksestä tulee helpompi, kun lapsi syntyy pienempi kokoisena. Tämä ilmiö on varsinkin teiniäitien keskuudessa tullut nyt omasta mielestäni viimeisen parin vuoden aikana huolestuttavan paljon esille ja aiheesta on uutisoitukin.

      Lainaa

    24. jokuvaan;) 18.9.2012 8:27
      Tulos: +179 (191 ääntä)
      eikös tästä pitäs ilmmottaa lastensuojeluun?

      Lainaa

    25. perkeleenapina 18.9.2012 8:51
      Tulos: +87 (127 ääntä)
      no ei tuo maha kyllä ole ollenkaan aidon raskausmahan näkönen, neiti on päässy vaan lihomaan ja keksineet kavereiden kanssa tällaisen "hauskan" vitsin...

      Lainaa

    26. Tulos: +184 (196 ääntä)
      Marsu: Millä v**** logiikalla tällaiset ihmiset selittää itelleen et on ok juoda (tai tupakoida) raskaana ollessa?! Vihaks pistää!
      Kaveri lopetti tupakoinnin raskauden ajaksi, kunnes neuvolassa sanottiin, että on ihan ok tupakoida, koska se ei vaikuta muuten kuin että lapsi saattaa jäädä pienemmäksi kuin normaalisti. Idioottia toimintaa mielestäni neuvolasta, kaikenmaailman ääliöt sinnekkin pääsee töihin. Ja tuo maha näyttää vaan läskimahalta. Toivottavasti myös on vain sellainen. Kalja ja fritsut loisi kyllä aika epäilyttävän kuvan tämän äidin ja lapsen tulevaisuudesta.

      Lainaa

    27. Tulos: +13 (33 ääntä)
      Tege: Nykyäänhän on muotia se, että raskaana olevat naiset käyttävät alkoholia ja polttavat tupakkaa. Taka-ajatuksena tässä trendissä on se, että kyseiset aineet nautittuna raskauden aikana hidastavat lapsen kasvua äidin kohdussa. Toisinsanoen synnytyksestä tulee helpompi, kun lapsi syntyy pienempi kokoisena. Tämä ilmiö on varsinkin teiniäitien keskuudessa tullut nyt omasta mielestäni viimeisen parin vuoden aikana huolestuttavan paljon esille ja aiheesta on uutisoitukin.
      Mul on, onneksn menny toi uutinen ohi. Nim. Normikokonen mukula ja 1,5 h synnytys.

      Lainaa

    28. Tulos: +42 (46 ääntä)
      Äää hirveetä :c miks tämmöset ansaitsee saada lapsen ku järkevämmät ihmiset on valmiita tekemään lapsen eestä mitä tahansa, ja tämä : "ei se haittaa siitä tulee yhtä vammanen ku minä"

      Lainaa

    29. Tulos: +166 (208 ääntä)
      Ärsyttävää ku jonkun piti taas mainita että ärsyttää tollaset TEINIÄIDIT. Ei tollanen käytös oo sidoksissa äidin ikään... Tiedän useita huomattavasti vanhempia (esim. yli 30v) äitejä jotka surutta tupakoi ja vetää kännejä raskaana ollessa ja tekee lisää lapsia (tai siis tulee vahingossa raskaaksi) vaikka edellisetkin otettu huostaan. Ja sitten taas tunnen vastuullisia ja hyviä äitejä, jotka saanu esikoisensa teini-iässä. Yksikin sai ekansa 14v ja on nykyään monen lapsen äiti ja pitää jopa perhekotia, eli on sijaisäitinä niille lapsille jotka on otettu huostaan muilta. Tämä kyseinen tyyppi on joo ilmeisesti teiniäiti, mutta ärsyttää toi ihmisten asenne, et teiniäiti = paska äiti. Ei se oo niin mustavalkoista, Ihmiset on yksilöitä.

      Lainaa

    30. Tulos: -69 (105 ääntä)
      Tege: Nykyäänhän on muotia se, että raskaana olevat naiset käyttävät alkoholia ja polttavat tupakkaa. Taka-ajatuksena tässä trendissä on se, että kyseiset aineet nautittuna raskauden aikana hidastavat lapsen kasvua äidin kohdussa. Toisinsanoen synnytyksestä tulee helpompi, kun lapsi syntyy pienempi kokoisena. Tämä ilmiö on varsinkin teiniäitien keskuudessa tullut nyt omasta mielestäni viimeisen parin vuoden aikana huolestuttavan paljon esille ja aiheesta on uutisoitukin.
      Mua niin pistää vihaks tämmöset idiootit jotka elää omien stereotypioiden varassa..! "Tämä ilmiö on varsinkin teiniäitien keskuudessa.." Anteeks mitä?! En oo kyllä ikinä itse kuullu tommosesta "ilmiöstä".. Ja mitä hiton muotia se on?? jos oisit tullu sanoon ton kyseisen kommentin mulle päin naamaa niin et todellakaan ois enään siellä kirjottamassa sitä.. Siis en tiiä oonko enempi vihanen vai järkyttyny.. Se, että tuo pissis tekee noin, ei tarkoita että kaikki teiniäidit tekee niin.. Sitä paitsi, tuo ton lissun maha ei todellakaan näytä raskausmahalta vaan pullistetulta läskimahalta! Sitä paitsi.. Kun tulin raskaaks, olin polttanut n. 4 vuotta. Neuvolassa sanottiin, että tupakointia voi kyllä vähentää, mutta sikiölle haittallisempaa on lopettamisesta aiheutuva stressi kuin itse tupakointi. Nyt lopetan tän vuodatuksen, ennenku sanon jotain mitä en haluis.. Arrgg..

      Lainaa

    31. Tulos: -66 (138 ääntä)
      Mua pistää vihaks miten nopeesti ootte tuomitsemassa koko ihmisen yhden kuvan perusteella. Itelle tuli ekana mieleen hassunhauska läppä jossa kaverilla on iso maha ja ryystää kaljaa vaikkei - tietenkään - oikeesti jois mitään raskaana. Hahahah. Ei voi tietää, ENKÄ VÄITÄ OLEVANI OIKEASSA, kuten te kaikki muut väitätte.

      Lainaa

    32. Tulos: +53 (75 ääntä)
      Mäkin saan mahan pullotettua tuollei vaikka oon hoikka. Huijasin kerran kaverianikin "raskausmahalla". Toi tyttö näyttää hoikalle joten uskon että toi on pullotusvatsa tuosta asennosta päätellenkin.

      Lainaa

    33. Tulos: -53 (93 ääntä)
      Onko kiellettyä leikkiä raskaana ollessaan tyhjällä kaljapullolla? Teitä itkijöitä ja lastensuojeluun soittelijoita viedään taas 100-0. Pellet. Se ei tee kun teistä idiootin jos tosissaan luulette että joku laittaa yhdistetyn raskaus- ja kaljanjuontikuvan omalla pärställä nettiin jakoon. Ja ei, ei edes nämä "nykyajan tyhmän teinit jotka ei mitää ymmärrä ku ite ollaan vaan niin saatanan viisaita"

      Lainaa

    34. Tulos: +11 (69 ääntä)
      Ahahahaha!!! Hiukan mauton läppä, mut repeilen kipeenä urpoille, jotka täällä ihan vakavissaan kauhistelee eikä edes erota raskaus mahaa kaljamahasta ;)

      Lainaa

    35. Tulos: +80 (90 ääntä)
      ^Itelle tuli ekana mieleen hassunhauska läppä jossa kaverilla on iso maha ja ryystää kaljaa vaikkei – tietenkään – oikeesti jois mitään raskaana. Hahahah.^ no on kyllä hassunhauska läppä......

      Lainaa

    36. Tulos: +93 (97 ääntä)
      Taas näitä hetkiä, jolloin oma ilmeeni on suunnilleen sama avatarini kanssa. Toivottavasti tämä on vain läppää.

      Lainaa

    37. itsekin äiti 18.9.2012 10:29
      Tulos: +69 (91 ääntä)
      Ite en kyl ikimaailmas heittäis tällästä "läppää". Oli raskaana tai ei niin joistain asioita nyt vaan ei pidä heittellä tietynlaista "kuvaa" ilmaan..

      Lainaa

    38. Järkyttynyt nuori 18.9.2012 10:52
      Tulos: +30 (44 ääntä)
      Miten ihmiset voi ajatella noin sairaasti?! "Olen raskaana ja dokaan hulluna, olen tyytyväinen kun Pilaan hyvällä tuurilla elävänä syntyneen lapseni elämän." Vaikka en tiedä olisikohan hyvää tuuria jos lapsiparka joutuisi tuollaisen idiootin keskenkasvaneen teiniäidin hoivaan. Mielisairaalaan hoitoon tuollaiset!

      Lainaa

    39. Tulos: +15 (27 ääntä)
      Äänestin etusivulle ihan sen takia, että kyseinen tyttönen löytäisi naamansa täältä. Toivottavasti heräisi sitten vastuuntuntoonsa..

      Lainaa

    40. Tulos: +97 (101 ääntä)
      Ei se 9 kuukautta oikeasti edes ole pitkä aika olla selvinpäin, etenkään jos on noin hyvä syy. Mutta surra loppuelämä kehitysvammaista lasta, se on pitkä aika.

      Lainaa

    41. Tulos: +30 (48 ääntä)
      SIIS MITÄ VITTUA!!!!! Vitun sairas ämmä tieten tahtoen aiheuttaa hallaa omalle lapselleen!!!

      Lainaa

    42. Tulos: +53 (59 ääntä)
      No ei näytä ihan raskausmahalta. Jos kuitenkin on, tyttö saa tutajuomansa kaljat kyllä kovimman kautta kun lapsellaon oppimisvaikeuksia ja keskittymishäiriöitä,kasvuhäiriöitä yms. Onnea <3

      Lainaa

    43. Tulos: -10 (22 ääntä)
      Muokkaatteko te näitä mokien kommentteja? Näin nimittäin saman kuvan ja keskustelun toisaalla ja Mari käytti sanaa "kemmone", eikä "vammane". Ja mitä kuvaan tulee, niin kyseessä on melko varmasti huono vitsi ja huomion haku. Tai ainakin toivon niin...

      Lainaa

    44. Tulos: +29 (33 ääntä)
      No ei kyl ollu lähelläkää hauskaa.. SAIRASTA

      Lainaa

    45. Tulos: +13 (27 ääntä)
      Anteeks mutta hyvin saa mennä jos on ton kokoinen maha viikolla 16:-D Tää on suht hyvä läppä jolla yritetään hyssytellä tuon tytön kaljamahaa

      Lainaa

    46. Tulos: +21 (35 ääntä)
      ''Martsa tapat sen lapsen tota menoo'' ''ei se haittaa!'' Siis ihan tarkotuksella näköjään haluaa että se lapsi kärsii siellä ja syntyy kuolleena tai vammasena? Ei jumalauta oikeesti. **ttu mikä ääliö oikeesti. Siis ei tähän riitä sanoja kuvailemaan...

      Lainaa

    47. Tulos: +32 (40 ääntä)
      Sinänsä en kannata yksilön vapauksien rajoittamista, mutta mielestäni samaan pakettiin pitäisi kuulua yksilön vastuu. Jos äiti omalla tietoisella toiminnallaan aiheuttaa lapselleen kehitysvamman, niin äiti voisi myös itse kustantaa lapsensa kalliit sairaalareissut, lääkkeet ja erityiskoulun...

      Lainaa

    48. Tulos: +24 (32 ääntä)
      Toivottavasti tää on vain todella huono läppä. Jos ei, niin lapsi pois tollaselta hullulta, mikäli jää edes henkiin. Niin syvältä, että kaiken maailman nistit ja denat senkun lisääntyy surutta ja sitten moni niistä, joista tulisi kunnollisia vanhempia ovatkin kykenettömiä saamaan lapsia.

      Lainaa

    49. Tulos: +33 (41 ääntä)
      Jessica: kaikki onmuka teidän mielest läppää ja feikkiä -.- haloo pilaatte ilon !
      Poistuisitko jessica feissarimokistani?

      Lainaa

    50. Tulos: -10 (36 ääntä)
      Vilkku: Mäkin saan mahan pullotettua tuollei vaikka oon hoikka. Huijasin kerran kaverianikin “raskausmahalla”. Toi tyttö näyttää hoikalle joten uskon että toi on pullotusvatsa tuosta asennosta päätellenkin.
      haha tein samalla tavalla :) itekki oon hoikka, ja ei tarvinnu ku vähän isompi paita päälle (ettei näy selästä ku on vähän kaaressa) ja sit laitoin kuvan nettiin, ja tekstiks jonku tyyliin: mitä tuli tehtyä?! :D

      Lainaa

    51. Paskipyllerö 18.9.2012 14:59
      Tulos: +29 (37 ääntä)
      No näyttää kyllä roikkuvalta läskimahalta. Toivottavasti on vaan kaljamaha, ja toivottavasti sosiaalitoimi puuttuu tämän(kin) päihdeäidin touhuihin jo ennen lapsen syntymää.

      Lainaa

    52. Tulos: +27 (43 ääntä)
      Marsu: Millä v**** logiikalla tällaiset ihmiset selittää itelleen et on ok juoda (tai tupakoida) raskaana ollessa?! Vihaks pistää!
      Tupakka kutistaa sikiötä -> helpompi synnyttää, viina -> ei raskausangstia. (Näin kertovat uutiset ja nettipalstat) Henkilökohtaisesti haluaisin vetää tuota kuvan muijaa lättyyn.

      Lainaa

    53. Tulos: +8 (30 ääntä)
      No näkeehän tosta ettei toi ämmä ole oikeasti raskaana!

      Lainaa

    54. Järkyttynyt 18.9.2012 15:53
      Tulos: +40 (48 ääntä)
      naana: Kaveri lopetti tupakoinnin raskauden ajaksi, kunnes neuvolassa sanottiin, että on ihan ok tupakoida, koska se ei vaikuta muuten kuin että lapsi saattaa jäädä pienemmäksi kuin normaalisti. Idioottia toimintaa mielestäni neuvolasta, kaikenmaailman ääliöt sinnekkin pääsee töihin.
      Että mitä helvettiä?! Ei muka vaikuta muuten ku että lapsi saattaa jäädä pienemmäks kun normaalisti?! Siinä vasta fiksua väkeä neuvolassa :( Mun äiti tupakoi ku se odotti mua, ja mä oon saanut maksaa siitä koko elämäni. Ja niistäkin niin vakava asia kuin lapsettmouusongelmat on pienein paha :/

      Lainaa

    55. Tulos: +34 (40 ääntä)
      ery: Mua pistää vihaks miten nopeesti ootte tuomitsemassa koko ihmisen yhden kuvan perusteella. Itelle tuli ekana mieleen hassunhauska läppä jossa kaverilla on iso maha ja ryystää kaljaa vaikkei – tietenkään – oikeesti jois mitään raskaana. Hahahah. Ei voi tietää, ENKÄ VÄITÄ OLEVANI OIKEASSA, kuten te kaikki muut väitätte.
      Silti hyvin mautonta vaikka olisikin läppä.

      Lainaa

    56. Tulos: +15 (83 ääntä)
      Ihan pakko näin Marin tuttuna sanoa, että ei, hän EI ole raskaana, kyseessä oli vitsi :D

      Lainaa

    57. Tulos: +10 (30 ääntä)
      Saunan takana on onneksi vielä hyvin tilaa...

      Lainaa

    58. Tulos: +2 (54 ääntä)
      Vaikuttaa huoralta, en tiedä miksi.

      Lainaa

    59. Tulos: +5 (23 ääntä)
      Jos joku tuntee tuon tytön voisi vaikka ilmoittaa tämän vanhemmille tai lastensuojeluviranomaisille.

      Lainaa

    60. Tulos: +41 (51 ääntä)
      En nyt ota kantaa onko kuvan tyttö raskaana vai ei, mutta tuosta lastensuojeluasiasta.. Käsittääkseni Suomessa on hyvin hankala puuttua raskaana olevien päihteiden käyttöön. Esim. Norjassa päihteiden väärinkäyttäjä-äidit voidaan ottaa pakkohoitoon raskauden ajaksi, siellä siis oikeasti ajetaan lapsen etua. Suomessa neuvolan täti sanoo "Hyi hyi" ja yrittää tarjota tukitoimia, mutta jos äiti niistä kieltäytyy niin eipä paljoa ole tehtävissä. Voisi täälläkin vähän kehittää noita systeemejä.

      Lainaa

    61. Tulos: -32 (60 ääntä)
      TÄÄÄ KUVA ON LÄPPÄÄÄ! Siis kannattaako oikeesti jonku lisätä tälläsii kuvii mitkä ei oo totta? Vitun urpot oikeesti, tyttö EI OLE paksuna stna!!

      Lainaa

    62. Tulos: -68 (96 ääntä)
      :DDDDDDDDDDDDdd Hajoominen:D terqn; kuvassa oleva;)

      Lainaa

    63. Tulos: -20 (70 ääntä)
      ainiin, ja sosiaalitoimi on jo puuttunut. Ja kyllä kysesssä on vain kaljamaha, onneksi:)

      Lainaa

    64. Tulos: +17 (31 ääntä)
      Mauton vitsi. Toivottavasti tuo ei koskaan hanki lapsia, jos on niin kovin hauskaa vitsailla tällasella asialla ja saada herkimmät paskomaan housuunsa kuvan aiheuttamasta järkytyksestä ja vihasta.
      Polkka: En nyt ota kantaa onko kuvan tyttö raskaana vai ei, mutta tuosta lastensuojeluasiasta.. Käsittääkseni Suomessa on hyvin hankala puuttua raskaana olevien päihteiden käyttöön. Esim. Norjassa päihteiden väärinkäyttäjä-äidit voidaan ottaa pakkohoitoon raskauden ajaksi, siellä siis oikeasti ajetaan lapsen etua. Suomessa neuvolan täti sanoo “Hyi hyi” ja yrittää tarjota tukitoimia, mutta jos äiti niistä kieltäytyy niin eipä paljoa ole tehtävissä. Voisi täälläkin vähän kehittää noita systeemejä.
      ^ olen ehdottomasti samaa mieltä. Ei sillä sormen heristelyllä oo muutenkaan koskaan ollut hirveästi tehoa muuallakaan lastenkasvatuksessa :s

      Lainaa

    65. Tulos: +3 (9 ääntä)
      voi lapsi raukkaa ;C

      Lainaa

    66. Tulos: +8 (14 ääntä)
      tuli oikeesti paha mieli, ku katto tota :( toivottavasti toi ois pila ja toi pullo ois tyhjä.

      Lainaa

    67. Tulos: +45 (55 ääntä)
      Oikeesti, tää on taas näitä hetkiä kun miettii, et miks heeeeleeevetissä homoparit ei saa adoptio-oikeutta... Mikä ihme saa ihmiset luulemaan, että vauvan olis parempi olla tommosen keskenkasvuisen idiootin hoidettavana, joka tekee selkeetä harmia vauvalle. Surettaa vauvan, niiden parien jotka oikeesti haluais saada lapsia ja olis huippuhyviä vanhempia, ja ton pissiksen vanhempien puolesta, jotka todennäköisesti joutuu pitää tulevasta kapalosta huolta.

      Lainaa

    68. Tulos: -15 (57 ääntä)
      Mua rupee vaan vituttaa teidän kommentit, voisitte lukee noi aiemmatkin kommentit ennenkun tuutte itkeen enempää... Siinä vaiheessa kun jo useempi on sanonu että tää on oikeesti vaan läppä niin vois miettii että jos se vaik sit ois läppä! Eikä muutenkaan oo kovin innostavaa lukee samaa kommenttia 50 kertaa peräkkäin. Jos on uniikkia sanottavaa niin sanokaa, jos se on viis kertaa jo sanottu se sama asia niin ei kiinnosta.

      Lainaa

    69. Tulos: -31 (63 ääntä)
      Jos nyt ihan totta puhutaan, niin kuva on lähinnä vitsi. Kommenteista on poistettu kaikki, mistä olisi ilmennyt, että kuvassa oleva henkilö ei ole raskaana. :) Terveisin: Kuvassa olevan henkilön ystävä! ps. Selvitelkää asioita vähän, ennen kun jauhatte tällästä paskaa netissä! ;)

      Lainaa

    70. Tulos: +33 (47 ääntä)
      Jos tämä nyt sitten on vitsi ja joidenkin mielestä on "hauskaa" leikkiä olevansa raskaana ja juoda kaljaa, voin sanoa että on paskin vitsi mitä oon kuullu aikoihin. Kuten jo aikasemmin sanoin tuolla: HUHHUH.

      Lainaa

    71. Tulos: +6 (34 ääntä)
      niin lapsellista ja paskaa pilaa. Tekis mieli mennä potkimaan tuota pikkulumppua päähän.

      Lainaa

    72. Tulos: -9 (17 ääntä)
      voi jumalauta, tehkää tolle marille jotaki ennenku on liian myöhästä.

      Lainaa

    73. Tulos: +2 (8 ääntä)
      http://fi.wikipedia.org/wiki/Fetaalialkoholisyndrooma

      Lainaa

    74. Tulos: +1 (21 ääntä)
      Kamala ämmä. Itse olen ihan varma että näitä teiniäitejä tulee olemaan kymmenen kertaa enemmän tulevina vuosina kiitos MTVn ohjelmien 16 and preagnentin tai Teenmomin. Eikös se tulevaisuuden haaveammatti yleensä noilla lapsosilla ole "julkkis".

      Lainaa

    75. Tulos: -6 (14 ääntä)
      Kuvassa esiintyvän tutut vaan sitten tekemään ennakoivaa lastensuojeluilmoitusta, jonka avulla lapsen hyvinvoinnista ja oikeuksista huolehditaan lapsen syntymän jälkeen ja äiti saa tukea ja apua, jota hän selvästi tarvitsee. Ja kaikille tiedoksi lastensuojelu ei tarkoita automaattisesti huostaanottoa, paitsi äärimmäisissä tilanteissa, jolloin se on pakollista lapsen hyvinvoinnin kannalta. Lapsen on kuitenkin aina paras paikka vanhempien kanssa, jos se vain on mahdollista.

      Lainaa

    76. Tulos: -1 (39 ääntä)
      Helvetin tyhmä ja läski eukko. En panis.

      Lainaa

    77. Tulos: +50 (62 ääntä)
      koulukamu: TÄÄÄ KUVA ON LÄPPÄÄÄ! Siis kannattaako oikeesti jonku lisätä tälläsii kuvii mitkä ei oo totta? Vitun urpot oikeesti, tyttö EI OLE paksuna stna!!
      Hohhoi, kannattaako asianomaisen itse heittää tällaista läppää? Jos itse käyttäytyy näin, on turha itkeä, jos joutuu jollekkin huumori/moka/kauhistelusivustolle ihmisten pällisteltäväksi. Kyseessä on siis Marin oma moka, ei kauhistelijoiden, anteeksi nyt vain.

      Lainaa

    78. Tulos: -21 (51 ääntä)
      Marsu: Millä v**** logiikalla tällaiset ihmiset selittää itelleen et on ok juoda (tai tupakoida) raskaana ollessa?! Vihaks pistää!
      Itseasiassa on paljon parempi polttaa sitä tupakkaa kuin lopettaa seinään ja stressata. Seinään ei saisi koskaan polttamista lopettaa mikäli on raskaana, mutta myöskään ei ole hyväksi polttaa askikaupalla. Ennemmin vähentää ja polttaa vaikka koko raskauden ajan savukkeen pari päivässä. Myöskin jos tupakka rentouttaa, niin on parempi polttaa se rööki stressin keskellä raskaana VAIKKA polttamisen olisikin saanut jo lopetettua. Verrattaessa tupakka on pienempi haitta alkiolle/sikiölle kuin äidin stressi. Ja kyllä, näin neuvovat ihan neuvolassakin (poistamatta tietenkään sitä faktaa että tupakointi on huono tapa, eikä se hyväksi ole oli raskaana tai ei. Aina parempi jos ei polta, mutta seinään ei saa raskaana ollessaan lopettaa ja parempi polttaa savuke kuin stressata, mikäli se siihen auttaa). Alkoholi taas on sitten asia erikseen, ja mielestäni on todella järkyttävää että jotkut ottaa raskaana ollessaan kuvia joissa ryystää kaljaa pullosta. Ja tuo asenne taas.. Ei helvetti sentään. Ensimmäisenä tuli mieleen, että jos muija ei olisi raskaana niin sitä pitäisi jonkun mennä vähän huitasemaan ja takomaan järkeä päähän. Ei voi jumalauta sentään olla noin vastuuton ja ennen kaikkea VÄLINPITÄMÄTÖN oman lapsensa suhteen! Se jos mikä pistää vihaksi!

      Lainaa

    79. Tulos: -19 (49 ääntä)
      Ettekö te ihmiset osaa lukea, vai ettekö te vaan sisäistä lukemaanne? ''Jos heittää ite tällästä läppää, niin ei kannata itkeä'' ja blabla, ehkä kuvassa olevan tarkoitus ei ollut, että joku pelle, lattaa tän tänne ja poistelee muutaman oleellisen kommentin? Jos joku muu läppä ei uppoo, niin ootteko te niitäkin vitsinkertojia viemässä saunan taakke? Jopas nyt ainakin jo tajus, että varmaan puoletkaan tälläkään sivustolla julkaistuista ''mokista'' ei taidakkaan olla totta. :) Voi hyvät ihmiset, menkääs nyt jo etsiin niitä OIKEESTI apua tarvitsevia ja tehkää vaikka kuinka monta lastensuojeluilmotusta. Ja kun ensin ollaan sillain ''toivottavasti oli pilaa'' ja sit kun se oikeesti on pilaa, niin siitäkin tulee vikisemistä. :D Menkää hakkaan vaikka nyrkkeilysäkkiä, jos vihaks pistää, turha tulla itkeen mihinkään nettiin. (: Naurattaa, kiitän ja kuittaan. :D

      Lainaa

    80. Tulos: -30 (56 ääntä)
      Enpäs kuittaakkaan. Meettekö te jokaisen vähänkin lihavankin tytön kuviin kommentoimaan ''Kuole pois perkele, teet lapselle pahaa'' jos kuvassa on kaljaa? :D Valoja ihmiset, valoja.

      Lainaa

    81. Piskiläinen 18.9.2012 23:06
      Tulos: +29 (39 ääntä)
      joo, tällanen läppä ei naurata. Toivon oikeasti että kyseessä on kuitenkin vain läppä. Kuvan tai vatsan perusteella EI voi päätellä, onko nainen raskaana vai ei. Raskausvatsat on niin erilaisia, eri kokoisia, eri muotoisia...

      Lainaa

    82. Tulos: +20 (28 ääntä)
      Todella typerä ja erittäin huono vitsi, jos näin tosiaankin on.
      Järkyttynyt: Että mitä helvettiä?! Ei muka vaikuta muuten ku että lapsi saattaa jäädä pienemmäks kun normaalisti?! Siinä vasta fiksua väkeä neuvolassa Mun äiti tupakoi ku se odotti mua, ja mä oon saanut maksaa siitä koko elämäni. Ja niistäkin niin vakava asia kuin lapsettmouusongelmat on pienein paha :/
      Vähän tälleen out of topic, mutta Järkyttynyt; olisi "mukava" kuulla enemmänkin, mitä kaikkia kauheuksia äitisi raskaustupakointi on sinulle aiheuttanut? Itse olen tupakointia vastaan kaikissa olosuhteissa (en oikein edes itse tiedä, mistä näin suuresti tupakkavastainen, jotenkin vaan niin hiton tyhmää touhua), joten ihan mielenkiinnosta tahtoisin tietää, mitä ne haitat lapselle raskauden aikaisesta tupakoinnista todellisuudessa on? Ainahan siitä on puhuttu paljon, että haittaa siitä on ja selväähän se, kun ottaa huomioon mitä kaikkia myrkkyjä tupakat sisältävät, mutta kiva olisi kuulla konkreettista faktaa noista negatiivisista seurauksista, jos vain Järkyttynyt haluat ne kanssamme jakaa? Aiheesta kun on ollut jonkin verran kinasteluakin kavereiden kanssa - "se nyt mtn haittaa, jos tupakoi raskauden aikana, alkoholi suurempi paha" -> AAARRRGGHH!!

      Lainaa

    83. Tulos: -3 (9 ääntä)
      Hiehoa toimintaa.... Ei tosin mitään uutta . Huoh, minkäs sille mahtaa , mutta kyllä se silti hieman riipasee .

      Lainaa

    84. Tulos: -8 (12 ääntä)
      mitä vittua tytöt. voi lapsiparkaa kun on tollasen äidin saanu. :s

      Lainaa

    85. Tulos: -16 (58 ääntä)
      Vittu mitä aaseja xD Mari käyny itekkin sanomas ettei ole raskaana, mut jengi vaa vaahtoo jostain tukitoimista!!! Ja itse kuuden lapsen äitinä tunnistan raskausmahan heti kun nään ja tuo sitä ei ole nähnytkään ;D

      Lainaa

    86. Tulos: -7 (39 ääntä)
      Emma huono läpänheitto ei kuitenkaan vaaranna sikiö, mutta sun tupakoinnin ihannointi vaarantaa!! Jos jotain pitäis huitasta niin sun peilikuvaa!! Mites me äidit, jotka stressataan raskaana? Pitäskö meidän aloittaa tupakointi, kun kerran se olis sikiölle parempi!! Kuuntele vittu ittees huhhuh!

      Lainaa

    87. Tulos: -4 (12 ääntä)
      ihme touhua... toivottavasti saapi keskemenon, jos sattuu raskaana olemaan...

      Lainaa

    88. Tulos: +2 (2 ääntä)
      Feikki, ei ole raskaana. Muuten vain turvottaa.

      Lainaa

    89. Tulos: -9 (17 ääntä)
      Varmaan pistetty pentuki alulle kännissä, kerta noin vastuuton ja idiootti sattuu tuo muija olemaan..

      Lainaa

    90. Tulos: +18 (26 ääntä)
      eyvi: Ettekö te ihmiset osaa lukea, vai ettekö te vaan sisäistä lukemaanne? ”Jos heittää ite tällästä läppää, niin ei kannata itkeä” ja blabla, ehkä kuvassa olevan tarkoitus ei ollut, että joku pelle, lattaa tän tänne ja poistelee muutaman oleellisen kommentin? Jos joku muu läppä ei uppoo, niin ootteko te niitäkin vitsinkertojia viemässä saunan taakke? Jopas nyt ainakin jo tajus, että varmaan puoletkaan tälläkään sivustolla julkaistuista ”mokista” ei taidakkaan olla totta. Voi hyvät ihmiset, menkääs nyt jo etsiin niitä OIKEESTI apua tarvitsevia ja tehkää vaikka kuinka monta lastensuojeluilmotusta. Ja kun ensin ollaan sillain ”toivottavasti oli pilaa” ja sit kun se oikeesti on pilaa, niin siitäkin tulee vikisemistä. Menkää hakkaan vaikka nyrkkeilysäkkiä, jos vihaks pistää, turha tulla itkeen mihinkään nettiin. (: Naurattaa, kiitän ja kuittaan.
      No en mielelläni puolusta aasien toimintaa, mutta kannattaa aina vähän miettiä sen läpänheitonkin kanssa, voiko siitä tulla seurauksia? Useat facebook-läpät on varmaan tarkoitettu vain pysymään omalla seinällä, mutta yksi print screen-napin painallus muutta hyvin helposti asian, ja bäm, koko netti tietää asiasta.. Jos haluatte heittää (paskaakin) läppää fb:ssä, säätäkää ees yksityisasetuksenne oikein. Tätä läppää voisi verrata myös vaikkapa alastonkuvaan. Mieti, jos joku laittiaisi oman alastonkuvansa FB-hen, ei taatusti olisi hänen tarkoituksensa, jos kuva lähtisi sitten leviämään.

      Lainaa

    91. Tulos: +5 (27 ääntä)
      Mamma86: Emma huono läpänheitto ei kuitenkaan vaaranna sikiö, mutta sun tupakoinnin ihannointi vaarantaa!! Jos jotain pitäis huitasta niin sun peilikuvaa!! Mites me äidit, jotka stressataan raskaana? Pitäskö meidän aloittaa tupakointi, kun kerran se olis sikiölle parempi!! Kuuntele vittu ittees huhhuh!
      Emma ei varmaankaan tarkoittanut että pitäisi aloittaa tupakointi mutta lopettaminen seinään ei ole kaikille mahdollista. Joillekkin voi olla todellakin parempi polttaa se 1-2 röökiä päivässä kun kitkutella ilman, ne vieroitusoireet on yksilöllisiä ja joillain jopa todella voimakkaita. Ja tuo sun asenne on todella kypsää... Huhuh..

      Lainaa

    92. Tulos: +2 (6 ääntä)
      Sairasta :(

      Lainaa

    93. Tulos: -62 (86 ääntä)
      nauran vieläki:D ootte suurinosa helvetin tyhmiä ps. Lukekaa muutenvaa vaikka noi edelliset kommentit, tulkaa sit pätee?:D Tosin musta on kyl ihan kiva lukee teidän rageviestejä. Jos joskus oon raskaana, vois melkeen oikeesti ryypätä sillon heheheheh mitäs siihen sanotte;)) mua ei vittuakaan kiinnosta mitä sille kakaralle kävis:D VITUTTAAKO? tulkaahan vielä pätee?=) Ja muuten toi edellinen oli vitsi.

      Lainaa

    94. Tulos: +5 (17 ääntä)
      fritsut kaulassa vielä. go girl!

      Lainaa

    95. Tulos: +1 (13 ääntä)
      LOL: Ärsyttävää ku jonkun piti taas mainita että ärsyttää tollaset TEINIÄIDIT. Ei tollanen käytös oo sidoksissa äidin ikään… Tiedän useita huomattavasti vanhempia (esim. yli 30v) äitejä jotka surutta tupakoi ja vetää kännejä raskaana ollessa ja tekee lisää lapsia (tai siis tulee vahingossa raskaaksi) vaikka edellisetkin otettu huostaan. Ja sitten taas tunnen vastuullisia ja hyviä äitejä, jotka saanu esikoisensa teini-iässä. Yksikin sai ekansa 14v ja on nykyään monen lapsen äiti ja pitää jopa perhekotia, eli on sijaisäitinä niille lapsille jotka on otettu huostaan muilta. Tämä kyseinen tyyppi on joo ilmeisesti teiniäiti, mutta ärsyttää toi ihmisten asenne, et teiniäiti = paska äiti. Ei se oo niin mustavalkoista, Ihmiset on yksilöitä.
      Itseasiassa noita tuollaisia yli 30v äitejä on paljon enemmän kun näitä kamalia tupakoivia ja ryyppäviä teiniäitejä..

      Lainaa

    96. Tulos: +39 (49 ääntä)
      jepjep: Emma ei varmaankaan tarkoittanut että pitäisi aloittaa tupakointi mutta lopettaminen seinään ei ole kaikille mahdollista. Joillekkin voi olla todellakin parempi polttaa se 1-2 röökiä päivässä kun kitkutella ilman, ne vieroitusoireet on yksilöllisiä ja joillain jopa todella voimakkaita. Ja tuo sun asenne on todella kypsää… Huhuh..
      No Emman kommentista sai kyllä kuvan että on suoraansanottuna huono äiti jos lopettaa tupakoinnin seinään kun tulee raskaaksi.. Itse kerkesin polttaa yli kymmenen vuotta ja kun tulin raskaaksi niin oli ihan itsestään selvää että lopetin heti. Eikä minulle kyllä neuvolassa sanottu että pitäisi poltella vielä vähän kuitenkin varmuuden vuoksi.. Kaikella sitä ihmiset perusteleekin sitä että itse eivät pysty lopettamaan vaikka kyseessä on toisen ihmisen elämä.

      Lainaa

    97. hkjfkgdghjhkljkjhhjgfgdghghf 19.9.2012 13:00
      Tulos: +18 (30 ääntä)
      jepjep: Emma ei varmaankaan tarkoittanut että pitäisi aloittaa tupakointi mutta lopettaminen seinään ei ole kaikille mahdollista. Joillekkin voi olla todellakin parempi polttaa se 1-2 röökiä päivässä kun kitkutella ilman, ne vieroitusoireet on yksilöllisiä ja joillain jopa todella voimakkaita. Ja tuo sun asenne on todella kypsää… Huhuh..
      Mua pistää NIIIIIIIIN vihaksi tupakoivia äitejä puolustavat. JOS on niin heikko omatunto, ettei kykene OMAN LAPSENSA takia lopettamaan tupakointia, niin en tiedä mitä sanoa - sen pitäisi olla ITSESTÄÄNSELVYYS ja maailman paras syy lopettaa, halu suojella OMAA LASTA!! Ja tuo "stressi pahempaa kuin tupakointi" on vaan niin täyttä paskaa... Stressi tuskinpa aiheuttaa mitään kasvuhäiriöitä tai muuta vakavaa haittaa sikiölle, kuin esimerkiksi tupakan sisältämät syanidi, lyijy ja kadmium! Jos ei joku itserakas äiti saa itsestään sen vertaa irti, että lopettaisi tupakoinnin, niin siirtyköön edes vaikkapa nikotiinipurukumiin tai sähkötupakkaan, sekin olisi paljon parempi vaihtoehto kuin se "vain pari tupakkaa päivässä". http://www.tupakkaverkko.fi/index.php?option=com_content&task=view&id=39&Itemid=0 tuosta osoitteesta saa myöskin tietoa raskaudesta ja tupakoinnista.

      Lainaa

    98. Tulos: 0 (12 ääntä)
      huomiona tuohon, että ei se maha noin iso yleensä ole 16. raskausviikolla, ainakaan oman kokemukseni perusteella?

      Lainaa

    99. Tulos: -5 (19 ääntä)
      LOL: Ärsyttävää ku jonkun piti taas mainita että ärsyttää tollaset TEINIÄIDIT. Ei tollanen käytös oo sidoksissa äidin ikään… Tiedän useita huomattavasti vanhempia (esim. yli 30v) äitejä jotka surutta tupakoi ja vetää kännejä raskaana ollessa ja tekee lisää lapsia (tai siis tulee vahingossa raskaaksi) vaikka edellisetkin otettu huostaan. Ja sitten taas tunnen vastuullisia ja hyviä äitejä, jotka saanu esikoisensa teini-iässä. Yksikin sai ekansa 14v ja on nykyään monen lapsen äiti ja pitää jopa perhekotia, eli on sijaisäitinä niille lapsille jotka on otettu huostaan muilta. Tämä kyseinen tyyppi on joo ilmeisesti teiniäiti, mutta ärsyttää toi ihmisten asenne, et teiniäiti = paska äiti. Ei se oo niin mustavalkoista, Ihmiset on yksilöitä.
      Mä olen tässä asiassa täysin smaa mieltä! Kyllä teiniäitikin voi olla oikeesti huolehtiva ja rakastava äiti, että ei se äitiys aina välttämättä ihan vaan iästä riipu... Pikemminkin siitä henkisestä iästä ;) Ite olen 14, ja ihan älyttömän kova äidinvaisto (+vauvakuume?) jo nyt... Mun mielestä on ok jos ihminen tietoisesti pilaa oman elämänsä, mutta tässä tapauksessa tää sama ihminen tuhoaa myös lapsensa elämän! Ja se on väärin se:(

      Lainaa

    100. Pallosalama 19.9.2012 15:52
      Tulos: 0 (8 ääntä)
      Tämä on jotenkin niin väärin..... miksi ihmeessä urpot menevät raskaaksi tosta noinvain ja sitten ne jotka oikeesti tahtoo lapsia ei tuukkaan niin helposti raskaasti voi vittu, nyt saatana tommoiset pellet venäjälle

      Lainaa

    101. Tulos: -2 (12 ääntä)
      aika iso maha jos on rv 16 ;) taitaa olla vaan kaverien kusetusta :D

      Lainaa

    102. Tulos: +36 (42 ääntä)
      mari: nauran vieläki:D ootte suurinosa helvetin tyhmiä ps. Lukekaa muutenvaa vaikka noi edelliset kommentit, tulkaa sit pätee?:D Tosin musta on kyl ihan kiva lukee teidän rageviestejä. Jos joskus oon raskaana, vois melkeen oikeesti ryypätä sillon heheheheh mitäs siihen sanotte;)) mua ei vittuakaan kiinnosta mitä sille kakaralle kävis:D VITUTTAAKO? tulkaahan vielä pätee?=) Ja muuten toi edellinen oli vitsi.
      Aah. Eikö se riitä, että teet itsestäsi ääliön typerän ja mauttoman vitsin takia, vaan pitää vielä tulla kaatamaan lisää bensaa liekkeihin vahvistamalla sitä kuvaa, jonka jo mokassa annoit? Ethän oikeasti ikinä hommaa lapsia, ethän? :/

      Lainaa

    103. Tulos: +16 (20 ääntä)
      Jos joku jaksaa lukea niin täällä tuoretta tietoa tupakoinnin vaikutuksista raskauksiin: http://www.sciencedaily.com/releases/2012/09/120914080644.htm?utm_source=feedburner&utm_medium=email&utm_campaign=Feed%3A+sciencedaily+%28ScienceDaily%3A+Latest+Science+News%29 ja tässä videota alkoholin vaikutuksista sikiöön selostuksen kanssa: http://www.youtube.com/watch?v=oL2k5SMKrY4&feature=share Raskausaikana juominen näyttäisi aiheuttaman lapsille esim. ADHD:ta, ja jo viinilasillinen viikossa voi aiheuttaa lapselle pysyviä vaurioita ja kehityshäiriöitä kohdussa. (todennäköisyys yli kolminkertaistuu) JA tupakkahan altistaa myös esim. keskittymishäiriöille ja lapsuusajan lihavuudelle. Nyrkkisääntönä pidän itse sitä, että koska ihmisen istukka läpäisee kaiken mitä äidin verenkierrossa menee, sen mille itse altistut, altistat myös lapsesi sille. Alkoholi ja tupakkahan eivät ole mitään terveystuotteita vaan haitallisia myös aikuisen ihmisen terveydelle. Siksi en itsekään voi ymmärtää äitejä jotka juovat tai polttavat raskausaikana. Siinähän periaatteessa pakottaa syntymättömän lapsensa "tupakoimaan" tai "juomaan alkoholia". Sitten vielä tupakka vs. stressi: Tuossa tilanteessa jos on tosi kova tupakoitsija, voisi vaikka valita ns. keskitien jos ei tupakointia halua stressin pelon takia lopettaa. Stressinhän aiheuttaa vieroitusoireet nikotiinistä, niin eikö silloin voisi tupakan vaihtaa vaikka nikotiinipurkkaan, jolloin tupakan savun haitalliset yhdisteet jäisivät hengittämättä ja tulisi saatua vain sitä nikotiinia johon se riippuvuus on? En oo ihan perehtynyt siihen onko tupakan haittavaikutuksista sikiölle monessa syynä nikotiini, mutta MUTU on että ne on ennemminkin ne savut.

      Lainaa

    104. Tulos: -1 (11 ääntä)
      niin ja tuohan ei edes näytä raskausmahalta BTW :D

      Lainaa

    105. Tulos: -14 (44 ääntä)
      Mitä teidän kommentoijien päässä oikein liikkuu? Kuva ei kerro... - onko kuvassa esiintynyt henkilö oikeasti raskaana -juoko hän pullosta vai piteleekö vain huulilla -onko pullossa edes sitä itseään - kuinka paljon henkilö juo (jos edes juo) Oli miten oli, mutta hölmöä silti.. Enemmän kyllä karmaisee nämä kommentit täällä...

      Lainaa

    106. Tulos: -6 (20 ääntä)
      eekoo: No en mielelläni puolusta aasien toimintaa, mutta kannattaa aina vähän miettiä sen läpänheitonkin kanssa, voiko siitä tulla seurauksia? Useat facebook-läpät on varmaan tarkoitettu vain pysymään omalla seinällä, mutta yksi print screen-napin painallus muutta hyvin helposti asian, ja bäm, koko netti tietää asiasta.. Jos haluatte heittää (paskaakin) läppää fb:ssä, säätäkää ees yksityisasetuksenne oikein. Tätä läppää voisi verrata myös vaikkapa alastonkuvaan. Mieti, jos joku laittiaisi oman alastonkuvansa FB-hen, ei taatusti olisi hänen tarkoituksensa, jos kuva lähtisi sitten leviämään.
      Itsehän en tiedä, näkyykö kuva sitten kavereiden kavereille vai miten, mutta miten siitäkin, että järkytetään kavereita, saakin näin ison jutun? Ja sitten kun pistää mua vihaks, kun kommentteja on muokattu niin paljon, että oikein korostetaan, kuinka huono äiti Marista tulis ja kuinka huonot olot sille lapselle aiheutetaan, jos se elävänä syntyis. Mun mielestä, myös muilla sais liikkua jotakin sielä pään sisällä, kun Marilla. :D
      talker: Aah. Eikö se riitä, että teet itsestäsi ääliön typerän ja mauttoman vitsin takia, vaan pitää vielä tulla kaatamaan lisää bensaa liekkeihin vahvistamalla sitä kuvaa, jonka jo mokassa annoit? Ethän oikeasti ikinä hommaa lapsia, ethän? :/
      Ja mielestäni tämä Marin kommentti oli vähän niinkun '' I have nice cold glass of I don't give a fuck. '' :) Mistäpä sinä tiiät, että onko Mari hyvä äiti vai ei? Ettehän te edes tiedä onko Mari minkä ikäinen ja koska hankkimassa lapsia? Eihän se ''typerä mauton vitsi'' huonoa äitiä tee?

      Lainaa

    107. Ohikulkija 20.9.2012 0:03
      Tulos: +9 (11 ääntä)
      eyvi: Itsehän en tiedä, näkyykö kuva sitten kavereiden kavereille vai miten, mutta miten siitäkin, että järkytetään kavereita, saakin näin ison jutun?
      Jos et osaa, tähänkin varmasti löytyy miljoona ohjetta netin syövereistä. Ja miten voi olla niin vaikeaa pitää siellä luotettujen ihmisten listalla niitä ihmisiä joihin nimenomaan luottaa eniten? Ei kaikkia pienen piirin vitsejä voi jakaa koko maailman kanssa niin että sen kaikki maagisesti ymmärtäisivät. Jos pitää vielä tehdä tällaisia helposti väärinymmärrettäviä kuvia niin nämä leviää helposti siinä missä alaston yms. arkaluontoisetkin kuvat jos ne vaan oikea henkilö näkee.
      eyvi:Mun mielestä, myös muilla sais liikkua jotakin sielä pään sisällä, kun Marilla.
      Ehdottomasti samaa mieltä.
      eyvi:Mistäpä sinä tiiät, että onko Mari hyvä äiti vai ei? Ettehän te edes tiedä onkoMari minkä ikäinen ja koska hankkimassa lapsia? Eihän se ”typerä mauton vitsi” huonoa äitiä tee?
      Ei kukaan ulkopuolinen sitä tiedäkään mutta Marin ja hänen tuttujen kommentit täällä eivät ole nekään parantaneet jo muodostettua mielikuvaa.

      Lainaa

    108. Tulos: +1 (5 ääntä)
      Rude: Sinänsä en kannata yksilön vapauksien rajoittamista, mutta mielestäni samaan pakettiin pitäisi kuulua yksilön vastuu. Jos äiti omalla tietoisella toiminnallaan aiheuttaa lapselleen kehitysvamman, niin äiti voisi myös itse kustantaa lapsensa kalliit sairaalareissut, lääkkeet ja erityiskoulun…
      Eli lapsi ei saisi mitään lääketieteellista apua, ei opetusta, ei mitään. Tämä huono puoli asiassa on. Valitettavasti. Toivon minäkin että tuo barbi ei ole raskaana.

      Lainaa

    109. Tulos: +2 (20 ääntä)
      eyvi: Jos nyt ihan totta puhutaan, niin kuva on lähinnä vitsi. Kommenteista on poistettu kaikki, mistä olisi ilmennyt, että kuvassa oleva henkilö ei ole raskaana. Terveisin: Kuvassa olevan henkilön ystävä! ps. Selvitelkää asioita vähän, ennen kun jauhatte tällästä paskaa netissä!
      Kannattaisko vähän miettiä millasilla asioilla rupee leikkimään ja heittämään sitä LÄPPÄÄ.

      Lainaa

    110. Tulos: -6 (8 ääntä)
      Joiko tuo enemmänkin kun vaan kun yhden tuossa kuvassa ?

      Lainaa

    111. Tulos: +9 (15 ääntä)
      Fiksua tietysti olisi lopettaa tupakointi ennen kuin edes tulee raskaaksi, esim. jo kun ryhdytään suunnittelemaan perheenlisäystä. Tosin vahinkoraskauksiin, ehkäisyn pettämiseen tmv tietysti ei sitten osata ennalta varautua vaikkapa sillä tupakoinnin lopettamisella. Mutta minustakin erittäin typerää perustella lapsen terveyden pilaamista sillä, kun "lopettaminen stressaa" jne. En tiedä kummatko pistää eniten vihaks; ne raskaana olevat tyhmät äidit, jotka eivät edes tule ajatelleeksi, että tupakointi olisi hyvä lopettaa raskauden ajaksi, vai ne omaan napaansa tuijottajat, jotka tietävät tupakan myrkkyjen olevan vaaraksi sikiön kehitykselle, mutta silti jatkavat oksettavaa tapaansa.

      Lainaa

    112. Tulos: -15 (23 ääntä)
      Joo no ihan sama mitä tänne kirjottaa, kun koko ajan on joku urpo taas vikisemässä. Eihän teille aaseille voi kun nauraa, joten jätän leikin tähän. Olkaa mitä mieltä ootte ja tehkää mitä ikinä lystää, vaikka tuskimpa kukaan tulee edes koskaan törmäämään Mariin missään kadulla. :) Pitäkää hauskaa!

      Lainaa

    113. Tulos: -3 (7 ääntä)
      jostain syyst mä arvasin heti et tää on läppä.

      Lainaa

    114. morrrjestaa 1.10.2012 23:07
      Tulos: -6 (20 ääntä)
      Ei vittu:D eiköhä oo jokase oma asia minkä kuvan laittaa omaan profiiliin:D se taas on iha vitu tyhmä joka sen tänne laittaa.. Ja ne jotka ny on tappamassa kuvan henkilöö nii vois oppia tunnistaan raskausmahan ja pullistusmahan:D ei tässä voi muutakun nauraa... siis ihan oikeesti joku roti noitten kommenttejen kaa...

      Lainaa

    115. morrrjestaa 1.10.2012 23:09
      Tulos: -9 (15 ääntä)
      Ja kuvan henkilön kaverit on noissa kommenteissa juonessa mukana vitun fiksut...

      Lainaa

    116. OOTTE ÄÄLIÖITÄ 3.10.2012 14:30
      Tulos: +1 (25 ääntä)
      Tän kuvan ei oo tarkotus olla mikään vitsi.. On otettu kuva ja sit lisätty facebookkii.. Siinä sit kaveri porukka huomannu et tytön maha näyttää siltä kun olis raskaana ja heittäny kommentin toi maha<3 ja siittä se läppä sit lähti.. Ei varmaan ooo näin kauheeta.. Oikee ärsyttää kaikki ihmiset jotka jaksaa kommentoida tollasta tänne. Ja miten ihmeessä äidin ikä olisi liitännäinen siihen kuinka hyvä äiti on. Ite tullu ekan kerran raskaaks 17 vuotiaana ja hyvä äiti olen omasta mielestäni. Joskus tuntuu että jaksan valvomista yms jopa paremmin kun kymmenen vuotta vanhempi siskoni ;) Ja neuvolastahan ne antaa kaiken maailman esitteitä ja niissä lukee että 1 alkoholiannos viikossa on sallittua raskaana. Itse on sitä joisi sen takia koska ei alkoholi niin hyvää ole että sitä pitäis se yksi juoda. Mutta mitä te kaikki olette arvostelemaan kun ette tiedä totuutta asioista ja kuka teistä itsestä on täydellinen? En suosittele tupakointia raskauden aikana mutta jos joku äiti ei pysty lopettamaan niiin en mä sitä menisi huonoksi äidiksi sanomaan. Jotkut ei vaan tajua miten se voi vaikuttaa lapseen eikä se tee heistä huonoa äitiä. Kuinkahan paljon itse olette tehneet lapsen hoidossa tai kasvatuksessa virheita, sillä kukaanhan meistä ei ole täydellinen ;)

      Lainaa

    117. OOTTE ÄÄLIÖITÄ 3.10.2012 14:35
      Tulos: -7 (21 ääntä)
      Ja tuolla oli joku kirjottanut että toivottavasti tuo barbi ei ole raskaana :O Mitä ihimettä. Kuka teistä edes tietää minkä ikäinen tämä tyttö on. Kavereissani on saman kokoluokan ihmisiä ja samantyylisiä vaatteita käyttävät ja he on osa jo ihan 25 vuoden ikäisiä ja päällekkin. Että kuka teistä pystyy sanomaan että tämä olisi joku teini ikäinen ihminen? Ja se että hän olisi huono äiti tälläisen kuvan perusteella niiin MMMITÄ :O Jos ihmine ei ole raskaana eikä ole lapsia niin kyllähän sitä saa kavereidensa kanssa ryypätä ja rellestäää. Ei se tee ihmisestä huonoa äitiä. Kunkahan moni teistä äideistä on joskus aikoinaan juonut ittensä känniin ja pitänyt hauskaa kavereiden kanssa? :D

      Lainaa

    118. Tulos: +9 (23 ääntä)
      mari: nauran vieläki:D ootte suurinosa helvetin tyhmiä ps. Lukekaa muutenvaa vaikka noi edelliset kommentit, tulkaa sit pätee?:D Tosin musta on kyl ihan kiva lukee teidän rageviestejä. Jos joskus oon raskaana, vois melkeen oikeesti ryypätä sillon heheheheh mitäs siihen sanotte;)) mua ei vittuakaan kiinnosta mitä sille kakaralle kävis:D VITUTTAAKO? tulkaahan vielä pätee?=) Ja muuten toi edellinen oli vitsi.
      Eikö tuo kerro jo Mari kuinka epäkypsä teini olet? Toivottavasti et tule koskaan saamaan lasta. Harmi tuomita sut tekstin perusteella, mutta näin se on!

      Lainaa

    119. Tulos: -5 (21 ääntä)
      Harvinaisen ällöttävä kroppa btw.

      Lainaa

    120. Tulos: -1 (7 ääntä)
      no kyllä mari heittää huonoa "läppää". vitsin taso = moka, vaikkei hän raskaana oliskaan...

      Lainaa

    121. Tulos: +1 (5 ääntä)
      Rude: Sinänsä en kannata yksilön vapauksien rajoittamista, mutta mielestäni samaan pakettiin pitäisi kuulua yksilön vastuu. Jos äiti omalla tietoisella toiminnallaan aiheuttaa lapselleen kehitysvamman, niin äiti voisi myös itse kustantaa lapsensa kalliit sairaalareissut, lääkkeet ja erityiskoulun…
      Ja kuka siitä kärsisi jos äiti ei näitä kustantaisi? Lapsi, ei äiti. Ihan kiva ehdotus, mutta huonoja seuraamuksia siitä olisi vain lapselle itselleen, äiti ei siitä mitenkään kärsisi vaikka hänen lapsensa menettäisikin oikeutetun avun sairauksiin joita hänellä on. Lapsella tuskin on vastuuta omasta tilanteestaan.

      Lainaa

    122. Tulos: +9 (13 ääntä)
      JustSaying: Harvinaisen ällöttävä kroppa btw.
      Ja tuolla nyt tuskin on mitään tekemistä koko asian kanssa. "hyi, naisella on maha, hyi". Voi vittu nyt ihan oikeasti, pikku tietoisku tähän väliin, että aika harvalla oikeasti on täysin litteää pyykkilautavatsaa. Varsinkaan sen parin kaljan jälkeen.

      Lainaa

    123. Tulos: +9 (21 ääntä)
      mari: nauran vieläki:D ootte suurinosa helvetin tyhmiä ps. Lukekaa muutenvaa vaikka noi edelliset kommentit, tulkaa sit pätee?:D Tosin musta on kyl ihan kiva lukee teidän rageviestejä. Jos joskus oon raskaana, vois melkeen oikeesti ryypätä sillon heheheheh mitäs siihen sanotte;)) mua ei vittuakaan kiinnosta mitä sille kakaralle kävis:D VITUTTAAKO? tulkaahan vielä pätee?=) Ja muuten toi edellinen oli vitsi.
      Mun on pakko vaan sanoa, että vaikka mitään lasta ei olekkaan, niin tuo sun "vitsi" oli SAIRAS. Sehän on mun ja aika monen muunkin mielipide täällä. Toivottavasti saat nyt todella paljon naurettavaa tästä viestistäkin sun oudolle huumorille. 15v tyttönäkin voin sanoa että tunnut olevan tosi epäkypsä. Huumoria on monenlaista, mut tää ei kyllä ollut sitä :-)

      Lainaa

    124. Tulos: -11 (15 ääntä)
      JustSaying: Harvinaisen ällöttävä kroppa btw.
      se on raskaana, kroppa muuttuu

      Lainaa

    125. Tulos: +10 (20 ääntä)
      OOTTE ÄÄLIÖITÄ: Tän kuvan ei oo tarkotus olla mikään vitsi.. On otettu kuva ja sit lisätty facebookkii.. Siinä sit kaveri porukka huomannu et tytön maha näyttää siltä kun olis raskaana ja heittäny kommentin toi maha♥ ja siittä se läppä sit lähti.. Ei varmaan ooo näin kauheeta.. Oikee ärsyttää kaikki ihmiset jotka jaksaa kommentoida tollasta tänne. Ja miten ihmeessä äidin ikä olisi liitännäinen siihen kuinka hyvä äiti on. Ite tullu ekan kerran raskaaks 17 vuotiaana ja hyvä äiti olen omasta mielestäni. Joskus tuntuu että jaksan valvomista yms jopa paremmin kun kymmenen vuotta vanhempi siskoni Ja neuvolastahan ne antaa kaiken maailman esitteitä ja niissä lukee että 1 alkoholiannos viikossa on sallittua raskaana. Itse on sitä joisi sen takia koska ei alkoholi niin hyvää ole että sitä pitäis se yksi juoda. Mutta mitä te kaikki olette arvostelemaan kun ette tiedä totuutta asioista ja kuka teistä itsestä on täydellinen? En suosittele tupakointia raskauden aikana mutta jos joku äiti ei pysty lopettamaan niiin en mä sitä menisi huonoksi äidiksi sanomaan. Jotkut ei vaan tajua miten se voi vaikuttaa lapseen eikä se tee heistä huonoa äitiä. Kuinkahan paljon itse olette tehneet lapsen hoidossa tai kasvatuksessa virheita, sillä kukaanhan meistä ei ole täydellinen
      Hohhoh, kyllä sanoisin ihan hyvällä omalla tunnolla huonoksi äidiksi sellaista muijaa, joka ei muka millään pysty lopettamaan tupakointia vauvansa takia. Jos ei tajua, että se on pahaksi vauvalle, niin on kyllä harvinaisen idiootti yksilö. Se ei tee hyvää aikuisellekaan, niin miten helvetissä se ei olisi pahaksi pienelle lapselle? Luulisi, että tekisi mitä tahansa lapsensa puolesta, mutta ei kai sitten.

      Lainaa

    126. Tulos: -1 (1 ääni)
      Mul oli yks kaveri joka ei lopettanu raskauden ajaksi. Osa kavereista sille sano, että mitä turhaa stressaa itteään, kun äitiyskin on niin iso juttu tässä ja osa kommenteista oli mitä sitä lopettamaan kun serkunkaimankoirankulkoiluttajanveljen vaimonkaa lapsi ei muka mitään vahinkoa saanut vaikka raskausaikana poltettiin.. Siinä sitä miettiin ite ainenkin, et onko ulkoilessakin sitten äidillä rööki huulessa ja joutuuko lapsi savuja hengittelemään.

      Lainaa

    127. Tulos: -6 (20 ääntä)
      Mite ihmeessä tämä vitsi voi loukata teitä noin paljon? Rauhaa.

      Lainaa

    128. Tulos: -6 (8 ääntä)
      Käy sääliksi lasta :(((( Toivottavasti edes tajuaa laittaa tämän adoptioon, kukaan ei ansaitse syntyä noin paskaan tilanteeseen tommosen idiootin ämmän lapseksi...

      Lainaa

    129. Tulos: -8 (12 ääntä)
      hkjfkgdghjhkljkjhhjgfgdghghf: Mua pistää NIIIIIIIIN vihaksi tupakoivia äitejä puolustavat. JOS on niin heikko omatunto, ettei kykene OMAN LAPSENSA takia lopettamaan tupakointia, niin en tiedä mitä sanoa – sen pitäisi olla ITSESTÄÄNSELVYYS ja maailman paras syy lopettaa, halu suojella OMAA LASTA!! Ja tuo “stressi pahempaa kuin tupakointi” on vaan niin täyttä paskaa… Stressi tuskinpa aiheuttaa mitään kasvuhäiriöitä tai muuta vakavaa haittaa sikiölle, kuin esimerkiksi tupakan sisältämät syanidi, lyijy ja kadmium! Jos ei joku itserakas äiti saa itsestään sen vertaa irti, että lopettaisi tupakoinnin, niin siirtyköön edes vaikkapa nikotiinipurukumiin tai sähkötupakkaan, sekin olisi paljon parempi vaihtoehto kuin se “vain pari tupakkaa päivässä”. http://www.tupakkaverkko.fi/index.php?option=com_content&task=view&id=39&Itemid=0 tuosta osoitteesta saa myöskin tietoa raskaudesta ja tupakoinnista.
      stressi lisää keskenmenon riskiä eli minusta ainakin jos stressiin auttaa tupakointi on parempi se pari savuketta vetää se nyt vähemmän vahinkoa aiheuttaa kuin että lapsi syntyy keskosena

      Lainaa

    130. Tulos: -4 (14 ääntä)
      Tyttö15v: Käy sääliksi lasta ((( Toivottavasti edes tajuaa laittaa tämän adoptioon, kukaan ei ansaitse syntyä noin paskaan tilanteeseen tommosen idiootin ämmän lapseksi…
      tämä on vitsi ! mitä vittua ihmiset jaksaa viäläki vikistä tästä...

      Lainaa

    131. Tulos: -4 (16 ääntä)
      kaitte vitun idiootit tajatte että toi muija ei tosiaan oo raskaana tollasen mahan kanssa :DDDD

      Lainaa

    132. meiksi täs 20.12.2012 11:18
      Tulos: +11 (15 ääntä)
      iha perus kaljamaha

      Lainaa

    133. Tulos: -8 (10 ääntä)
      Järkyttävää miten äiti voi pahoinpidellä kohdussa kasvavaa ihmisenalkua noin.

      Lainaa

    134. Tulos: -1 (11 ääntä)
      Juuri tämän vuoksi pitäisi olla ÄO raja lasten hankkimiselle ja kaikki tyhmät sterilisoitaisiin.

      Lainaa

    135. Tulos: +1 (13 ääntä)
      Ei se nyt oikeesti oo raskaana vitun IDIOOTIT !!

      Lainaa

    136. Tulos: +6 (10 ääntä)
      eeno: Anteeks mutta hyvin saa mennä jos on ton kokoinen maha viikolla 16:-D Tää on suht hyvä läppä jolla yritetään hyssytellä tuon tytön kaljamahaa
      no voi että anteeks vaan mutta mahan koko riippuu istukan paikasta, ystävälläni on 2 lasta ja maha näkyi hyvin jo 15 viikolla, luulisi että ois ollut jo yli 20 viikolla ja itselläni maha näkyi jo 18 viikolla.

      Lainaa

    137. Tulos: -6 (14 ääntä)
      Vaikka oiskin läppää ni aika vitun mautonta sellasta! totta jos on ni siinä kohtaa muijalla kusta pää täynnä.. Pistää vihaks tälläset mut minkäs teet jos ei oo ässiä pahemmin jaettu käteen jaossa..

      Lainaa

    138. miettikäähäny 15.2.2013 5:36
      Tulos: +9 (19 ääntä)
      nyt miettikääs ihmiset hiukan. marin facekuvan kommenteista lähti mauton vitsi. Se sitten oikeuttaa teidän "aikuisten" ihmisten nettikiusaamisen maria kohtaan?! ja olette kypsempiä kuin kuvatyttö. kaikki hyvät äidit täällä nettikiusaa teinityttöä..... ajattele jos joku aikuinen kohtelisi omaa lastasi noin koska teki virheen ja kertoi mauttoman vitsin. olette enemmän huonoja ihmisiä kuin mari. ja tupakan poltosta vielä. äiti joka ei polta raskausaikana ei automaattisesti ole hyvä äiti, niin ei kyllä ole automaattisesti huono se joka sen yhden tupakan päivässä polttaa. merkki huonosta äitiydestä on kyllä jos ei yritä lopettaa röökaamista plussatestin tehtyään. kettu kuittaa. idioottimaisia aina nää nettikeskustelut.

      Lainaa

    139. Tulos: +2 (4 ääntä)
      monet on jo sanoneet että läppänäkin tämä on yksi niistä asioista joka on yksinkertaisesti mauton, vaikka muuten huonon/mustan huumorin ystävä olenkin, eikä tässä ole mitään hauskaa. itselläkin on varmaan joidenkin mielestä kyseenalainen huumorintaju enkä joka asiasta nipota, mutta tommonen teinipelleily pistää vituttamaan. iteki olin ajoittain teininä ja myöhemminkin/edelleen vähän hölmö, mutta en kyllä ois sillonkaan kyseisellä asialla vitsailemaan lähtenyt. yksilönvapaudet on hieno juttu joo, mutta kun olet raskaana ja aiot lapsen pitää niin niihin tulee joitain ehdottomia rajoituksia, koska se lapsi on toinen yksilö johon lasta kantavan toiminta suoraan vaikuttaa. piste. ei niitä lapsia (onneksi, itsekään en halua) näillä leveysasteilla ole pakko hankkia.
      Axu: Fiksua tietysti olisi lopettaa tupakointi ennen kuin edes tulee raskaaksi, esim. jo kun ryhdytään suunnittelemaan perheenlisäystä. Tosin vahinkoraskauksiin, ehkäisyn pettämiseen tmv tietysti ei sitten osata ennalta varautua vaikkapa sillä tupakoinnin lopettamisella. Mutta minustakin erittäin typerää perustella lapsen terveyden pilaamista sillä, kun “lopettaminen stressaa” jne. En tiedä kummatko pistää eniten vihaks; ne raskaana olevat tyhmät äidit, jotka eivät edes tule ajatelleeksi, että tupakointi olisi hyvä lopettaa raskauden ajaksi, vai ne omaan napaansa tuijottajat, jotka tietävät tupakan myrkkyjen olevan vaaraksi sikiön kehitykselle, mutta silti jatkavat oksettavaa tapaansa.
      äh, almost. muuten hyvä kommentti mutta viimenen sivulause vähän pisti murtistamaan. jos ihminen ei ole raskaana/aiheuta muille polttamisellaan haittaa kuin itselle niin en näe tarvetta tälle "yök oot niin ällö"-tyyliselle kommentoinnille. kun olin lukioteini eräs tuntematon mies monta kertaa huuteli hävyttömyyksiä kun poltin, eikä se auttanut asiaa yhtään, valmiiks paska olo vaan syveni. kyllä, poltan, tiedän ihan hyvin että itse polttamattoman mielestä kyseinen tapa on häiritsevä, tiedän ettei tupakointi ole terveellistä, mutta en aiheuta polttamisellani tietääkseni haittaa muille (sitä en laske jos joku sattuu tupakansavun ohimennen haistamaan/tupakoinnin näkemään, menee samaan kastiin hajuvesistä tai ulkonäöstä kommentoinnin kanssa). olen sitä mieltä että ihmisten tulisi välttää tällä erää lasten hankkimista ylipäätään, mutta jos raskaaksi hankkiutuu/tulee ja aikoo lapsen pitää niin sillon loppuu tupakanpoltto, alkoholi jne tulevaa lasta mahdollisesti häiritsevä toiminta. muuten en kyllä rupea sädekehää ja kunniamerkkiä tupakoimisesta ym. nitisijöille antamaan (valistus on ok, eri asia kuin sorsiminen), yksilö tehköön kuten tahtoo, meni sitte ojasta allikkoon tai ei.

      Lainaa

    140. Tulos: 0 (14 ääntä)
      mari: nauran vieläki:D ootte suurinosa helvetin tyhmiä ps. Lukekaa muutenvaa vaikka noi edelliset kommentit, tulkaa sit pätee?:D Tosin musta on kyl ihan kiva lukee teidän rageviestejä. Jos joskus oon raskaana, vois melkeen oikeesti ryypätä sillon heheheheh mitäs siihen sanotte;)) mua ei vittuakaan kiinnosta mitä sille kakaralle kävis:D VITUTTAAKO? tulkaahan vielä pätee?=) Ja muuten toi edellinen oli vitsi.
      Sinä olet surullinen, lapsellinen, sivistymätön ja tyhmä. Toivottavasti et jatka sukuasi. Se olisi lajimme etu.

      Lainaa

    141. Vapaamaalari 23.5.2016 13:13
      Tulos: +5 (9 ääntä)
      OOTTE ÄÄLIÖITÄ: Tän kuvan ei oo tarkotus olla mikään vitsi.. On otettu kuva ja sit lisätty facebookkii.. Siinä sit kaveri porukka huomannu et tytön maha näyttää siltä kun olis raskaana ja heittäny kommentin toi maha♥ ja siittä se läppä sit lähti.. Ei varmaan ooo näin kauheeta.. Oikee ärsyttää kaikki ihmiset jotka jaksaa kommentoida tollasta tänne. Ja miten ihmeessä äidin ikä olisi liitännäinen siihen kuinka hyvä äiti on. Ite tullu ekan kerran raskaaks 17 vuotiaana ja hyvä äiti olen omasta mielestäni. Joskus tuntuu että jaksan valvomista yms jopa paremmin kun kymmenen vuotta vanhempi siskoni Ja neuvolastahan ne antaa kaiken maailman esitteitä ja niissä lukee että 1 alkoholiannos viikossa on sallittua raskaana. Itse on sitä joisi sen takia koska ei alkoholi niin hyvää ole että sitä pitäis se yksi juoda. Mutta mitä te kaikki olette arvostelemaan kun ette tiedä totuutta asioista ja kuka teistä itsestä on täydellinen? En suosittele tupakointia raskauden aikana mutta jos joku äiti ei pysty lopettamaan niiin en mä sitä menisi huonoksi äidiksi sanomaan. Jotkut ei vaan tajua miten se voi vaikuttaa lapseen eikä se tee heistä huonoa äitiä. Kuinkahan paljon itse olette tehneet lapsen hoidossa tai kasvatuksessa virheita, sillä kukaanhan meistä ei ole täydellinen
      Jos lueskelet näiden mokien kommentteja vähän enemmän niin tulet huomaamaan että nämä kommentoijat ovat suurelta osin todellakin TÄYDELLISÄ ihmisiä jotka eivät ole ikinä elämässään tehneet ainuttakaan virhettä, mokaa tai unohdusta ja heillä todellakin on oikeus arvostella ihmisiä jo pelkästään ylivertaisen älykkyytensä ansiosta. Vaikka tuo kuva nyt ei sinäänsä niin hirveen hauska ollutkaan niin on näiden säälittävien huumorintajuttomien tosikkojen kommenttien lukeminen sai kyllä myötähäpeävän hymyn irtoamaan minunkin huulille. Ps. Oman huvituksensa tuohon lisää se että kyllähä tuosta kuvasta ja viimeistään noista kuvan kommenteista selviää heti ettei kyseessä ole raskaus tai edes tarkoitus esittää sitä mutta sitäpä nämä huippuälykkäät kommentoijat eivät näköjään ymmärtäneet edes sen jälkeen kun se oli niille kymmeneen kertaan erikseen selitetty :D

      Lainaa

    142. voihelevetti 5.7.2016 13:13
      Tulos: -4 (4 ääntä)
      tähän muija on voittaja-ainesta :DDDD

      Lainaa

    143. VitunUivelo 20.4.2019 17:30
      Tulos: -5 (7 ääntä)
      vittu mikä lehmä - jos tapaisin ton ni tasaarvon nimissä vetäisin päihin

      Lainaa

    144. Tulos: -1 (3 ääntä)
      Hatunnosto Marille. Suoraan napakymppiin ja mielensäpahoittajien ihon alle. Itsekin vastaavanlaista toimintaa (provosointia Facebookissa. Luultavasti juuri sinäkin olet nähnyt "minut") joskus enemmänkin harrastaneena ei voi muuta kuin polvistua edessä ja kumartaa ammattilaiselle :)

      Lainaa

    Lue lisää

    Kommentoi

    Avatar

    Vastaa

    Nimikone

    Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

    Avainsanat: raskaana, olut, maha, kuva, raskaus