Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Olin paikalla

"Never forget 9.11.2001"
Olin paikalla

Arkiston aarre

  • Nimi Juuri nyt
    Tulos: 0 (0 ääntä)

    Kommentti

  • 67 kommenttia

      Ei kommentteja
    1. Tulos: +969 (1089 ääntä)
      ............................................________ ....................................,.-‘”...................``~., .............................,.-”...................................“-., .........................,/...............................................”:, .....................,?......................................................\, .................../...........................................................,} ................./......................................................,:`^`..} .............../...................................................,:”........./ ..............?.....__.........................................:`.........../ ............./__.(.....“~-,_..............................,:`........../ .........../(_....”~,_........“~,_....................,:`........_/ ..........{.._$;_......”=,_.......“-,_.......,.-~-,},.~”;/....} ...........((.....*~_.......”=-._......“;,,./`..../”............../ ...,,,___.\`~,......“~.,....................`.....}............../ ............(....`=-,,.......`........................(......;_,,-” ............/.`~,......`-...............................\....../\ .............\`~.*-,.....................................|,./.....\,__ ,,_..........}.>-._\...................................|..............`=~-, .....`=~-,_\_......`\,.................................\ ...................`=~-,,.\,...............................\ ................................`:,,...........................`\..............__ .....................................`=-,...................,%`>--==`` ........................................_\..........._,-%.......`\ ...................................,<`.._|_,-&``................`\

      Lainaa

    2. Tulos: +294 (354 ääntä)
      "Ei kommentteja. Itku tulee. Auta meitä jakamalla mielipiteesi! " Itkuhan tässä tulee jo pelkästään kommenttia kirjottaessa..

      Lainaa

    3. Tulos: -95 (407 ääntä)
      never forget....ei jumalauta. ketä kiinnostaa.

      Lainaa

    4. Tulos: +447 (507 ääntä)
      Olin pilvessä kun WTC posahti. Mutsi ei meinannut uskoa horinoita kaapatuista koneista ja sortuvista pilvenpiirtäjistä.

      Lainaa

    5. Tulos: -117 (177 ääntä)
      Ei luoja kun näillä on kyllä maantieto huippu kunnos... >.<

      Lainaa

    6. Tulos: +300 (328 ääntä)
      Ei luoja: Ei luoja kun näillä on kyllä maantieto huippu kunnos… >.<
      Tai siis ei luoja kun näillä on yleissivistys huippu kunnossa

      Lainaa

    7. Tulos: +185 (207 ääntä)
      Ei luoja: Ei luoja kun näillä on kyllä maantieto huippu kunnos… >.<
      Asiahan ei perjaatteessa liity milllään tavalla maantietoon vain ihan yleistietoa tämä vain on

      Lainaa

    8. Tulos: +183 (247 ääntä)
      Ei luoja: Ei luoja kun näillä on kyllä maantieto huippu kunnos… >.<
      Ja sulla äidinkieli. Pelle!

      Lainaa

    9. Ventriloquist 13.9.2012 3:44
      Tulos: +137 (167 ääntä)
      http://i.imgur.com/DS2Gj.png Aihetta sivuten.

      Lainaa

    10. Ei näin... 13.9.2012 6:16
      Tulos: +308 (352 ääntä)
      Vaikka toi nyt oli valmiiksi tarpeeksi noloa ettei tiedä tapausta, niin pakko mainita, että kyseinen tapahtuma oli 11.9. ei 9.11.

      Lainaa

    11. meisselipoju 13.9.2012 6:54
      Tulos: +231 (265 ääntä)
      Ei näin…: Vaikka toi nyt oli valmiiksi tarpeeksi noloa ettei tiedä tapausta, niin pakko mainita, että kyseinen tapahtuma oli 11.9. ei 9.11.
      Hyvä pointti. Tuossahan olisi pitänyt käyttä sitä Amerikkalaisten vähintäänkin tyhmää 11/9/2001 merkintätapaa jos olisi halunnut korostaa nain ileveniä. "Hei jätkät sanottasko päivämäärä silleen että eka keskikokoinen ajanmäärre, sit pienin ja sit isoin! Koska on aika Eurooppalaista sanoa ne pienimmästä suurimpaan!"

      Lainaa

    12. Tulos: -9 (25 ääntä)
      joo, juurikin näin

      Lainaa

    13. Tulos: -17 (147 ääntä)
      lölll: Asiahan ei perjaatteessa liity milllään tavalla maantietoon vain ihan yleistietoa tämä vain on
      En malta olla saivartelematta. Perjaatteessa, mitä helvettiä? Tarkoittanet PERIAATTEESSA?

      Lainaa

    14. Tulos: +25 (41 ääntä)
      Voi jöstääs. Miks ihmisten täytyy näyttää olevansa tyhmiä

      Lainaa

    15. Tulos: -43 (61 ääntä)
      eikai kaikki ton ikäset voi ees tietää tapausta, koska ei luultavasti ole ollut ees vielä ala-asteella, mut ihme jos muuten on säilyny epätietoisena

      Lainaa

    16. Tulos: +132 (142 ääntä)
      Kemissähän onkin pilvenpiirtäjiä.

      Lainaa

    17. Tulos: +108 (128 ääntä)
      Ventriloquist: http://i.imgur.com/DS2Gj.png Aihetta sivuten.
      Enemmänkin jenkkien reaktiot. Muualla maailmassa luulisi ihmisten tietävän, että maailman suurin joukkomurha on jotain terrori-iskua pahempi juttu. Muutenkin jotenkin niin tekopyhää meidänkin suomalaisten surra ja muistella 9/11:n tapahtumia. Olihan se tietysti iso juttu maailmalta ja tuhansia kuoli, mutta silti...

      Lainaa

    18. Tulos: +20 (32 ääntä)
      Luoja... melkoiset neropatit. Olis kiva tietää ikä, olisikohan villi veikkaus nakata ikäarvio 15?

      Lainaa

    19. Tulos: +63 (75 ääntä)
      nää sattuu olemaan mun kaverilistalla ja tytöt on sellasia '98 syntyneitä, eli tosiaan tän sattuessa 3v, minäkään en ollut ala-asteella, mutta muistan silti kun joku sitä epäili :)

      Lainaa

    20. Tulos: +21 (49 ääntä)
      9.11.2001 -.-

      Lainaa

    21. Tulos: +96 (134 ääntä)
      Kun jenkit murhaavat siviileitä, pudottavat ydinpommeja ja kemiallisia aseita, he tekevät sen rauhan ja demokratian nimissä. Kun joku yrittää vähänkin kostaa ja pistää vastaan, on se heti pahaa terrorismia.

      Lainaa

    22. Tulos: +60 (68 ääntä)
      Ouch: Enemmänkin jenkkien reaktiot. Muualla maailmassa luulisi ihmisten tietävän, että maailman suurin joukkomurha on jotain terrori-iskua pahempi juttu. Muutenkin jotenkin niin tekopyhää meidänkin suomalaisten surra ja muistella 9/11:n tapahtumia. Olihan se tietysti iso juttu maailmalta ja tuhansia kuoli, mutta silti…
      No kyllä sitä vaan täällä Suomessakin TV pursuaa dokumentteja 9/11:sta, viime vuonna ei tuntunut tähän aikaan muuta tulevankaan, mutta esim. Hiroshiman atomipommista olen nähnyt yhden.

      Lainaa

    23. Tulos: +84 (88 ääntä)
      Kylhän sitä Kemissäkin räjäytettiin kaupungin yksi korkeimmista rakennuksista, mutta se oli vain sellutehtaan vanha soodakattila. Komiastihan se kyllä muuttu pölypilveks sillo.

      Lainaa

    24. Tulos: +134 (156 ääntä)
      Tunnen toki myötätuntoa kuolleta ja omaisia kohtaan, mutta en ymmärrä koko 9/11 vouhotusta. Siinä kuoli alle 3 000 ihmistä. Maailmalla kuolee joka päivä 20 000 lasta jo köyhyyteen saati muihin syihin. Ja tässä vasta lapset, yhteensä luku taitaa olla 150 000 paikkeilla. Siis joka päivä. Sitä paitsi, itse amerikkalaiset sotivat sotia jotka eivät kuulu heille. Jenkeillä on aivan uskomaton kyky oikeuttaa omat tekonsa ja tehdä pelkästään muista pahiksia.

      Lainaa

    25. Tulos: +41 (67 ääntä)
      meisselipoju: Hyvä pointti. Tuossahan olisi pitänyt käyttä sitä Amerikkalaisten vähintäänkin tyhmää 11/9/2001 merkintätapaa
      Siis ehkä ennemmin 9/11/2001? Nain ileven u see..

      Lainaa

    26. Tulos: -30 (34 ääntä)
      Päivämäärä muuten väärin. Ellei sitten ole tarkoituksena ollut kirjoittaa sitä amerikkalaisittain

      Lainaa

    27. Tulos: -2 (24 ääntä)
      hyvä kemii!!

      Lainaa

    28. Tulos: +126 (138 ääntä)
      "eikai kaikki ton ikäset voi ees tietää tapausta, koska ei luultavasti ole ollut ees vielä ala-asteella, mut ihme jos muuten on säilyny epätietoisena"
      No mäkään en ollut syntynt kun suomi itsenäistyi, oli toinen maailmansota ja kun suomi kuului venäjään. Silti on ihan hyvä tietää nää jutut

      Lainaa

    29. Tulos: +5 (37 ääntä)
      :O: Olin pilvessä kun WTC posahti. Mutsi ei meinannut uskoa horinoita kaapatuista koneista ja sortuvista pilvenpiirtäjistä.
      Itse olin selvinpäin.

      Lainaa

    30. Tulos: -35 (49 ääntä)
      Anteeksi nyt vain, mutta tuo tyttö on aika varmasti laittanut päivämäärän vahingossa väärin, että relax guys. Ja ei kaikki tuon ikäiset voi tietää tapahtunutta.

      Lainaa

    31. Neljäpistettä.... 13.9.2012 11:42
      Tulos: +60 (78 ääntä)
      Toivon todella, että "punaisella Lauralla" on jotain henkilökohtaisia yhteyksiä 9/11:iin, koska en voi ymmärtää miksi tätä NEVAHFORGET!ia pitäisi muuten huudella. On hävettävää jo katsella jenkkien vouhotusta. Ja vielä haukkua idiootiksi jotain toista, joka ei ole täysin perillä asioista. Tsiisus, Laura, rauhoitu alas.

      Lainaa

    32. Tulos: +21 (41 ääntä)
      Colour: No kyllä sitä vaan täällä Suomessakin TV pursuaa dokumentteja 9/11:sta, viime vuonna ei tuntunut tähän aikaan muuta tulevankaan, mutta esim. Hiroshiman atomipommista olen nähnyt yhden.
      Tiedän... Syy siihen on varmasti se, että tapahtumien välillä on niin paljon aikaa ja että vuodelta 2001 on paljon enemmän videomateriaalia. Ja muutenkin historianopetus aiheesta on ikäänkuin viitannut siihen suuntaan, että USA teki oikein pommittaessaan Japania.

      Lainaa

    33. Tulos: -16 (30 ääntä)
      9.11. justniin, pikkupissis edes tiedä, koska tämä on tapahtunut..

      Lainaa

    34. Tulos: +31 (41 ääntä)
      Colour: No kyllä sitä vaan täällä Suomessakin TV pursuaa dokumentteja 9/11:sta, viime vuonna ei tuntunut tähän aikaan muuta tulevankaan, mutta esim. Hiroshiman atomipommista olen nähnyt yhden.
      Dokumentteja voi katsoa muualtakin kuin Jimiltä

      Lainaa

    35. Tulos: -5 (21 ääntä)
      Hauska ku 2 lauraa

      Lainaa

    36. Tulos: -12 (18 ääntä)
      ja päivämääräki viel pieles, ei hyvää päivää

      Lainaa

    37. Tulos: -26 (40 ääntä)
      Meikä: 9.11. justniin, pikkupissis edes tiedä, koska tämä on tapahtunut..
      Siinä toinen pikkupissis ei tiedä että ehkä hän ilmoitti päivämäärän amerikkalaisittain jossa ensin tulee kuukausi ja sitten päivä. Dumb ass. Muuten kyllä itseäni ei voisi vähempää kiinnostaa enää näin 11 vuoden jälkeen WTC:n tapahtumat.

      Lainaa

    38. Tulos: -19 (21 ääntä)
      mä vielä tunnen noi:D itekki kommentoin jotai mut ei näy vissii nyt:D

      Lainaa

    39. Tulos: -13 (35 ääntä)
      Oon aina hävenny olla kemiläine.. nytte vielä enemmän..

      Lainaa

    40. Tulos: +9 (39 ääntä)
      meisselipoju: Hyvä pointti. Tuossahan olisi pitänyt käyttä sitä Amerikkalaisten vähintäänkin tyhmää 11/9/2001 merkintätapaa jos olisi halunnut korostaa nain ileveniä. “Hei jätkät sanottasko päivämäärä silleen että eka keskikokoinen ajanmäärre, sit pienin ja sit isoin! Koska on aika Eurooppalaista sanoa ne pienimmästä suurimpaan!”
      Ei toki liity mitenkään siihen, että englanniksi on ihan luontevaa sanoa ensin kuukausi ja sitten monesko päivä (esim. September 11), ja numeroillakin kirjoittaminen mukailee puhuttua kieltä. "Eurooppalaista" on muuten adjektiivi ja kirjoitetaan suomen kielellä pienellä alkukirjaimella. On aika amerikkalaista kirjoittaa se noin (kun nyt päästiin amerikkalaisia käytäntöjä pilkkaamaan).

      Lainaa

    41. Tulos: +12 (22 ääntä)
      niin kyllähän ne saksalaiset yritti joskus kemin kaupungintaloa räjäyttää nurin mutta eivät onnistuneet... onhan se melkein pilvenpiirtäjä.

      Lainaa

    42. Always-yours 13.9.2012 16:44
      Tulos: -29 (33 ääntä)
      En tajuu mikä se moka tässä on ja muutenkaa?? Muutaku et päivämäärä vääri.

      Lainaa

    43. Tulos: -21 (29 ääntä)
      9.11. ????? Eikös se nyt ole 11.9. eikä 11.9

      Lainaa

    44. Tulos: -21 (23 ääntä)
      Hah mikä typo. Siis joo 11.9. eikä 9.11.

      Lainaa

    45. Tulos: +9 (17 ääntä)
      joo näyttäski kemis tolt :DDDDDDDD

      Lainaa

    46. Tulos: -17 (27 ääntä)
      rinnakkaisluokkalaiset ♥

      Lainaa

    47. Tulos: +35 (37 ääntä)
      Norsuttaja: Dokumentteja voi katsoa muualtakin kuin Jimiltä
      Ja se on jopa suositeltavaa. Jimin dokumentit tuppaavat olemaan aivan älyttömän draamahakuisia. Oman kokemuksen mukaan Ylellä on siinä mielessä parasta tavaraa, kun sitä ei tarvitse markkinoida niin paljon. Ja totta, Hiroshiman pommi pudotettiin sota-aikaan, joten se ei ole mitenkään täysin verrattavissa terroritekoihin. Sen lisäksi amerikkalaiset, joiden media vaikuttaa kaikkialla maailmassa, ovat aika isänmaallista porukkaa, joten omien julmuuksien muistelu ei varmasti houkuta.

      Lainaa

    48. Tulos: +11 (35 ääntä)
      Nämäkin pissikset on olleet jotain 3-4v WTC-iskujen aikaan, eivät voi muistaa iskun jälkeisestä uutisoinnista kovinkaan paljoa, ehkä jotain "tosi iso kerros talo palaa telkussa O__o" tyylisiä väläyksiä. Ja sitten sosiaaliseen mediaan on pakko tunkea "9/11 NEVÖFORKET FOREVAH4!!½" päivityksiä Siks Kun Kaikki Muutki Laittaa. Olen menettänyt täysin uskoni suomalaisten alle-16v:iden normaaliin älyyn...

      Lainaa

    49. Pallosalama 13.9.2012 20:31
      Tulos: +2 (8 ääntä)
      "Onko tämä kemistä?" En tiedä, otetaanko selvää? ;)

      Lainaa

    50. Tulos: -6 (6 ääntä)
      Pallosalama: “Onko tämä kemistä?” En tiedä, otetaanko selvää?
      nolis!

      Lainaa

    51. Tulos: -7 (9 ääntä)
      Minni: Tai siis ei luoja kun näillä on yleissivistys huippu kunnossa
      :D:D miepä tunnen nuo!!

      Lainaa

    52. Tulos: -8 (10 ääntä)
      ei terve: rinnakkaisluokkalaiset ♥
      Jepjep! :D:D

      Lainaa

    53. Tulos: -6 (12 ääntä)
      ööö mitä vitttua o.0

      Lainaa

    54. Tulos: +15 (15 ääntä)
      Ventriloquist: http://i.imgur.com/DS2Gj.png Aihetta sivuten.
      Näin juuri. Ei sillä etteikö 9/11 olisi ollut kamala juttu, mutta henk.koht. pidän Hiroshiman ja Nagasakin pommituksia järkyttävimpinä asioina mitä ihmiset ovat vähäänaikaan tehneet. Henk.koht.siis. Saa tottakai heittää jotain vielä järkyttävimpiä, olen valmis miettimään uudelleen.

      Lainaa

    55. Tulos: +17 (19 ääntä)
      Dents: Näin juuri. Ei sillä etteikö 9/11 olisi ollut kamala juttu, mutta henk.koht. pidän Hiroshiman ja Nagasakin pommituksia järkyttävimpinä asioina mitä ihmiset ovat vähäänaikaan tehneet. Henk.koht.siis. Saa tottakai heittää jotain vielä järkyttävimpiä, olen valmis miettimään uudelleen.
      Stalinin vainot ja holokausti?

      Lainaa

    56. Tulos: -1 (7 ääntä)
      Tai "Stalinin puhdistukset" taitaa olla virallinen ilmaus?

      Lainaa

    57. Tulos: +10 (18 ääntä)
      Ite satuin just samaanaikaan puhumaan noista wtc iskuista amerikkalaisen kaverini kanssa kun luin tätä. Tuli itelle itku silmään kun kaveri kerto että, sen kaverin vanhemmat oli ollu tuolla tornissa noitten iskujen aikaan. Sanoi mulle että, ne vanhemmat päätti hypätä torista alas jotta säästyis tuskallisimmalta kuolemalta. Olivat kuulemma ennen hyppäämistään soittaneet tytölle ja jättäneet jäähyväiset. Kyllä siinä tuli apea olo :(

      Lainaa

    58. Tulos: +7 (9 ääntä)
      Tervetuloa Kemiin.

      Lainaa

    59. Tulos: +4 (6 ääntä)
      Olin itse 6-vuotias kun tuo tapahtui ja se on ensimmäinen uutinen josta minulla on selviä muistikuvia :) Kyllä lentokoneella pilvenpiirtäjään lentäminen ja rakennusten sortuminen on nyt sen verran suuri juttu, että mieleen jää.

      Lainaa

    60. Tulos: +7 (9 ääntä)
      Juu, ei näytä ihan Kemin kauniilta, korkealta ja filmaattiselta kaupungintalolta.

      Lainaa

    61. Tulos: 0 (0 ääntä)
      Miksei kukaan muu oo antanut vielä kuvia siihen 11.8.2004 Kemin räjähdykseen. Mut eipä siinä, tässä on pari kemissä ollutta korkeeta rakennusta ja räjähys. http://sopla.kuvat.fi/kuvat/GV-soodakattila+rakennuksen+r%C3%A4j%C3%A4ytys/IMG_5438.JPG

      Lainaa

    62. Tulos: +6 (6 ääntä)
      Yritettiin Kemin kaupungintaloakin joskus räjäyttää. http://commons.wikimedia.org/wiki/File:Kemi_Townhall_Blasted_1944.JPG

      Lainaa

    63. Tulos: +8 (12 ääntä)
      ilovecock: never forget….ei jumalauta. ketä kiinnostaa.
      Älä muuta sano, tekopyhät vauhdissa. Ja ketään ei näytä kiinnostavan Nagasaki tai Hiroshima, esim; Hirshimassa kuoli 70 000 - 100 000 ihmistä atomipommin räjähtäessä kiitos jenkkien, tänäkin päivänä Hiroshimassakin kärsitään atomipommin aiheuttamasta ydinlaskeumasta, ja kaikenmaailman syövistä mitä se aiheutti, +800 000 ihmistä kuollut sen takia.

      Lainaa

    64. Kemiläinen :( 21.9.2012 15:05
      Tulos: +4 (10 ääntä)
      No varmaan se räjäytys näkyi hyvin kaupungintalolta, kun itse kaupungintalo yritettiin räjäyttää saksalaisjoukkojen toimesta Lapin sodassa vuonna 1944. :D Kyllähän sen aina on tienny että kemi on täynnä idiootteja, mutta onko se pakko koko suomelle jumalauta todistaa? Hävettää :(

      Lainaa

    65. Tulos: +1 (5 ääntä)
      Pallosalama: “Onko tämä kemistä?” En tiedä, otetaanko selvää?
      Voin kuvitella pommittajien päämajassa päätöksentekoa terroriteosta: "Räjäytetään joku kuuluisa ja tunnettu kohde Suomessa kostoksi NATO:on liittymisen harkinnasta!" "Ehdottomasti! Nyt meidän pitää vain etsiä joku kuuluisa korkea muistomerkki tai rakennus, että kaikki saavat tietää siitä!" "Hetkinen...onko Suomessa edes korkeita tai tunnettuja rakennuksia" "Ei taida olla. Yhdysvalloissa on muuten World Trade Center! Sehän perusti NATO:n vuosia sitten. Hyökätään sinne!" Ja näin kohde vaihtui Suomesta toiseen maahan... tositarina 8D.
      -: Kun jenkit murhaavat siviileitä, pudottavat ydinpommeja ja kemiallisia aseita, he tekevät sen rauhan ja demokratian nimissä. Kun joku yrittää vähänkin kostaa ja pistää vastaan, on se heti pahaa terrorismia.
      En itse myöskään älyä, miksi tästä vouhotetaan niin paljon. Tietty se oli amerikkalaisille tärkeä torni ja terrori-iskun konkretisointi, (isku OMAA maata kohtaan, siksi se onkin tärkeä heille) mutta paljon pahempaakin on sattunut maailmassa. Esimerkkeinä mainitsen Vietnamin sodan ja Hiroshiman ja Nagasakin ydinpommitukset. Vietnamin sodan myrkyt ja pommit hankaloittavat vieläkin paikallisten elämää ja ydinpommin kuolonuhrit ja kaupunkituhot olivat paljon pahemmat ja raadollisemmat kuin WTC:n tuhon vaikutukset. Välillä kannattaisi katsoa peiliin, ennen kuin menee sotimaan jonnekin ja aiheuttamaan tuhoa "rauhan" puolesta.

      Lainaa

    66. Tulos: -8 (10 ääntä)
      Ei näin…: Vaikka toi nyt oli valmiiksi tarpeeksi noloa ettei tiedä tapausta, niin pakko mainita, että kyseinen tapahtuma oli 11.9. ei 9.11.
      tässä tuli nyt kyllä facepalm:)amerikassa päivät ja kuukaudet on toisinpäin kuin täällä meillä kauniissa suomenmaassa!

      Lainaa

    67. Tulos: -1 (1 ääni)
      Laura laittaa päivämäärän 09.11 ja haukkuu toista idiootiksi...

      Lainaa

    Lue lisää

    Kommentoi

    Avatar

    Vastaa

    Nimikone

    Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

    Avainsanat: WTC, terrori-isku, 9/11, World Trade Center, kuva