Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Kohtaamisia kaupoilla, osa 4

"Tää on aika first world problems."
Kohtaamisia kaupoilla, osa 4

Arkiston aarre

  • Nimi Juuri nyt
    Tulos: 0 (0 ääntä)

    Kommentti

  • 27 kommenttia

      Ei kommentteja
    1. Tulos: -95 (153 ääntä)
      Että sellanen perjantai Rebeccalla

      Lainaa

    2. Tulos: +548 (558 ääntä)
      Harri-pappa vois tulla haistelee mun arvat myös

      Lainaa

    3. Tulos: +68 (186 ääntä)
      Voi noita nykyjuoppoteinejä :P

      Lainaa

    4. Tulos: +402 (414 ääntä)
      kesätöissä kassaneitinä ollessa tuli vastaan ties minkälaisia asiakkaita. parhaita on ne, jotka tulee ostamaan juuri rikki menneiden housujen tilalle toisia, ja jättää sovituksen jälkeen suoraan uudet housulle päälle. kiva sitten siinä kassalla selittää, että ne housut pitäis saada kassan toiselle puolelle, että hälyttimen saa pois.. ja kyllä, ne housut on sitten otettu pois jalasta siinä kassalla.

      Lainaa

    5. Tulos: -130 (200 ääntä)
      nhl 13 XDXDXDDDd

      Lainaa

    6. Tulos: +59 (141 ääntä)
      Parasta uudessa änärissä on kansi

      Lainaa

    7. Ventriloquist 15.9.2012 1:00
      Tulos: +237 (257 ääntä)
      Riippuen alustasta kassatäti tai -setä saattoi osua ihan oikeaan Änärin suhteen: ei lähde toimimaan -> leffailta.

      Lainaa

    8. Tulos: +87 (107 ääntä)
      Vuoden elokuva: verinen taisto jäiden herruudesta, jossa vain katsoja jää voitolle. Kaikki kuuluisuudet änärin maailmasta ovat mukana leffan tuotannossa. Tämä on NHL 13 :|

      Lainaa

    9. Tulos: +21 (55 ääntä)
      Hymiö-fail. :) oli se jonka aioin laittaa.

      Lainaa

    10. meisselipoju 15.9.2012 8:03
      Tulos: +225 (231 ääntä)
      Olen aina vailla työkokemusta lähimarketeista ja ruokakaupoista ylipäänsä miettinyt millä perusteella ne myyjät tekevät arvion ettei niitä alkoholijuomia tai tupakkia kanneta nuoremmille. Ei kai sitä voi pärtsäkertoimellakaan alkaa sanelemaan "toi näytti niin pahikselta et varmaa aiko viiä kolme lonkeroo pikkuveljelle" tai "Toi aikoo ostaa kaks koria kaljaa seon iha liikaa yhelle.. kuukaudelle?". Ja kyllä ne teinitkin älyävät ettei sinne kauppaan mennä isoveljen kaa kun se hakee sitä alkoholia. Joskus 20-vuotiaana koitin ostaa kahta askia savukkeita ja lopputulos oli se että myyjä ei niitä myynyt koska toinen aski oli menossa takana olevalle "kaverilleni". Ei siinä mitään, tervehdin kohteliaasti uutta tuttavaani ja esittäydyin kohteliaasti jonka jälkeen jatkoin naapurikioskille. Takana olevaa poikaa en tunne vieläkään sillä hän ei koskaan nimeään kertonut.

      Lainaa

    11. Tulos: +161 (185 ääntä)
      Veljeni vaimolle ei kerran myyty kahta olutta lähikaupassa, koska veljelläni ei sattunut olemaan papereita mukana. Veljeni oli viikkoa aiemmin täyttänyt 29.

      Lainaa

    12. Tulos: -114 (160 ääntä)
      Rebecca...Miksi kaikki naiset/tytöt joiden nimi loppuu -ca, ovat helvetin tyhmiä. Opettelisivat kirjoittamaan kunnolla.

      Lainaa

    13. Tulos: -14 (84 ääntä)
      ite oon edelleen katkera eräälle lähikaupan myyjälle, päivää vai paria aikasemmin täyttäny 18 ja sit tää ämmä kehtaa alkaa väittää ettet oo viel täyttäny, ja koitin sit vihjata et osaatko kalenteria? lopputulos: tupakkei ei tippunu, mut ko. muija alko seurustelee myöhemmin veljen kans ja kehtas sit myöntää et saatto hänellä ollaki vähän päivät hukassa, muttei kehdannu enää peräänkä sit juosta :D

      Lainaa

    14. musta_lammas 15.9.2012 11:26
      Tulos: +143 (147 ääntä)
      Myyjä todennäköisest tuntee ainakin pienessä kaupassa suurimman osan asiakaskunnastaan ja muistaa esim. mitä tupakkatuotteita he ostavat. Ainakin meillä on teroitettu sitä, että nuorten henkilöiden kohdalla kannattaa tarkkailla miten paljon tupakkatuotteita ostavat ja onko kaverit ulkona/oven suussa venailemassa. Jos nuoret ostaa useita eri merkkejä kerralla niin asiakkaan poistuttua ollaan (jos aikaa/mahdollista) käyty ovelta kurkkaamassa viekö ne tupakkaa jollekin tai katottu ulkokameroista. Seuraavalla kerralla sitte saman asiakkaan kohdalla ei olla sitten myyty, jos on taas samantyyppisiä ostoksia, ja perusteena siis välitysepäily.

      Lainaa

    15. Tulos: +75 (81 ääntä)
      Välitysepäily on myös kaljan suhteen joskus melko helppo määritellä: tyyppi tulee perjantai-iltapäivällä hakemaan yhden lavan kaljaa. Parin tunnin päästä hän tulee uudestaan kahden nuoren henkilön kanssa. Seuralaiset kävelevät aiemmin pois kaupasta ja tämä aiemmin ostoksia tehnyt kantaakin kaksi uutta lavaa kaljaa kassalle, tai vaihtoehtoisesti jotain hempeää siideriä tölkkikaupalla... Ja varmasti hänen seuralaisensa olivat täysi-ikäisiä....?

      Lainaa

    16. Tulos: +64 (68 ääntä)
      kiinnostas tietää voittiko harri-pappa koskaan? haluun sen haistelemaan munkin arvat :) sit voin tarjota harri-papalle vaikka kymmenet hanhenmaksapallerot!

      Lainaa

    17. Tulos: -75 (99 ääntä)
      Veljeni vaimolle ei kerran myyty kahta olutta lähikaupassa, koska veljelläni ei sattunut olemaan papereita mukana. Veljeni oli viikkoa aiemmin täyttänyt 29.
      Ei kai se veljen ikä lilty ollenkaa toho :D

      Lainaa

    18. Tulos: +82 (94 ääntä)
      Ei kai se veljen ikä lilty ollenkaa toho
      Oiskohan tämä "veli" vaikka ollut siinä paikalla mukana -.- Seuralaisella ei papeita -> epäillään alaikäiseksi -> ei myydä kummallekaan.

      Lainaa

    19. Tulos: +32 (44 ääntä)
      Tollo: Oiskohan tämä “veli” vaikka ollut siinä paikalla mukana -.- Seuralaisella ei papeita -> epäillään alaikäiseksi -> ei myydä kummallekaan.
      nojoo tos ois kyl jotai järkee

      Lainaa

    20. Piskiläinen 15.9.2012 22:26
      Tulos: -27 (35 ääntä)
      Tollo: Oiskohan tämä “veli” vaikka ollut siinä paikalla mukana -.- Seuralaisella ei papeita -> epäillään alaikäiseksi -> ei myydä kummallekaan.
      ahahah, mä luulin ton olevan ironinen kommentti...siis oisko veli ollu turhan känässä ettei myyjä myyny sen takii :D

      Lainaa

    21. Tulos: -1 (23 ääntä)
      bethos: Rebecca…Miksi kaikki naiset/tytöt joiden nimi loppuu -ca, ovat helvetin tyhmiä. Opettelisivat kirjoittamaan kunnolla.
      Pakko laittaa tämä vanha feissarimoka tähän jossa kirjoittaa henkilö nimeltä Jessica http://www.feissarimokat.com/2012/05/oykkari-katsoo-latkaa/ Selailin satunnaisia ja tämä tuli vastaan. :D

      Lainaa

    22. Tulos: +22 (28 ääntä)
      meisselipoju: Olen aina vailla työkokemusta lähimarketeista ja ruokakaupoista ylipäänsä miettinyt millä perusteella ne myyjät tekevät arvion ettei niitä alkoholijuomia tai tupakkia kanneta nuoremmille. Ei kai sitä voi pärtsäkertoimellakaan alkaa sanelemaan “toi näytti niin pahikselta et varmaa aiko viiä kolme lonkeroo pikkuveljelle” tai “Toi aikoo ostaa kaks koria kaljaa seon iha liikaa yhelle.. kuukaudelle?”. Ja kyllä ne teinitkin älyävät ettei sinne kauppaan mennä isoveljen kaa kun se hakee sitä alkoholia. Joskus 20-vuotiaana koitin ostaa kahta askia savukkeita ja lopputulos oli se että myyjä ei niitä myynyt koska toinen aski oli menossa takana olevalle “kaverilleni”. Ei siinä mitään, tervehdin kohteliaasti uutta tuttavaani ja esittäydyin kohteliaasti jonka jälkeen jatkoin naapurikioskille. Takana olevaa poikaa en tunne vieläkään sillä hän ei koskaan nimeään kertonut.
      No meillä oli kaupassa lista niistä, joiden on nähty luovuttavan juomat alaikäisille esim. kaupan ovella. Pieni kylä ja nämä tyypit opitaan tuntemaan nopeasti. Ja myöskään niille ei myydä, joiden nähdään tulevan teinilauman kanssa, ottavan heitlä rahaa ja menevän sitten yksin kauppaan.. Tai niille, joiden kaverit valkkaa juomahyllyllä tavarat koriin ja kassalla häviää johonkin.

      Lainaa

    23. Tulos: +27 (31 ääntä)
      musta_lammas: Myyjä todennäköisest tuntee ainakin pienessä kaupassa suurimman osan asiakaskunnastaan ja muistaa esim. mitä tupakkatuotteita he ostavat. Ainakin meillä on teroitettu sitä, että nuorten henkilöiden kohdalla kannattaa tarkkailla miten paljon tupakkatuotteita ostavat ja onko kaverit ulkona/oven suussa venailemassa. Jos nuoret ostaa useita eri merkkejä kerralla niin asiakkaan poistuttua ollaan (jos aikaa/mahdollista) käyty ovelta kurkkaamassa viekö ne tupakkaa jollekin tai katottu ulkokameroista. Seuraavalla kerralla sitte saman asiakkaan kohdalla ei olla sitten myyty, jos on taas samantyyppisiä ostoksia, ja perusteena siis välitysepäily.
      Niin ja jos normaalisti ostaa vaan punaista mallua ja sitten tuleekin kerran teinilauman kanssa ja ostaa vihreetä chesterfieldiä, sinistä L&M, pari kessupussii... ja maksaa käteisellä

      Lainaa

    24. Tulos: +30 (38 ääntä)
      Amatöörimaista touhua. Silloin, kun olin penska, niin hakumiehelle annettiin fyrkat etukäteen, ja kas, tupakkaa ja viinaa tuli niin paljon, kun lompsa kesti. Nykyteinit pyytelee hakemaan kaupan ovella, ei se niin toimi edes Helsingissä, puhumattakaan pienemmistä kylistä.

      Lainaa

    25. Tulos: +11 (27 ääntä)
      murmeli: Pakko laittaa tämä vanha feissarimoka tähän jossa kirjoittaa henkilö nimeltä Jessica http://www.feissarimokat.com/2012/05/oykkari-katsoo-latkaa/ Selailin satunnaisia ja tämä tuli vastaan.
      Joo mäkin tunnen 3 jessicaa ja 2/3 on sellasia mukamas maailman kaunottaria pikku pissiksiä :D Ei siis pahalla niille jotka on jessicoita mutta tosiaan ne on vähän... Outoja :D

      Lainaa

    26. Tulos: -2 (14 ääntä)
      Mila: Joo mäkin tunnen 3 jessicaa ja 2/3 on sellasia mukamas maailman kaunottaria pikku pissiksiä Ei siis pahalla niille jotka on jessicoita mutta tosiaan ne on vähän… Outoja
      Sori laitoin vanhingossa miinusta :( Piti laittaa plussaa.

      Lainaa

    27. pesservisser 19.9.2012 21:54
      Tulos: -12 (20 ääntä)
      Mä olen, kuten varmaan kaikki muutkin, lukemattoman monet kerrat nähnyt, kun kaljaa myydän vaikka mukana on pieniä tai kouluikäisiä lapsia. Oikeestihan ei saisi?

      Lainaa

    Lue lisää

    Kommentoi

    Avatar

    Vastaa

    Nimikone

    Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

    Avainsanat: kauppa, jono, kassa, alaikäinen, arpa, Ässäarpa, NHL 13, peli