Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Kirpputorin löytöjä, osa 18

"Kissa, jolla on tassuissa yksi ylimääräinen kynsi."
Suurenna näkymä
Kirpputorin löytöjä, osa 18

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 55 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Tulos: +1101 (1129 ääntä)
   No en kyllä antaisi kissanpentua Helenalle tuon käytöksen perusteella.

   Lainaa

  2. Tulos: +796 (834 ääntä)
   Luojan tähden, ei kai Helena vain saanut tuota kissaa?

   Lainaa

  3. Mr. Ällö 27.9.2012 2:12
   Tulos: +913 (1177 ääntä)
   Housuissani on myös jotain kovaa materiaalia ja luulen myös sen olevan nahkaa. Nam nam.

   Lainaa

  4. Tulos: +330 (370 ääntä)
   Helenalla kaikki muumit laaksossa?

   Lainaa

  5. Tulos: +288 (294 ääntä)
   Ois kiva tietää miten kissun sitten kävi? Päätykö Helenalle?

   Lainaa

  6. Tulos: +400 (412 ääntä)
   Crazy catwoman.

   Lainaa

  7. Tulos: +38 (76 ääntä)
   Oli kyl aika :confused: olo ton eka jutu jälkee, mut ton billien kommentin jälkee alko naurattaa ;d

   Lainaa

  8. Ventriloquist 27.9.2012 5:51
   Tulos: +211 (223 ääntä)
   Helenalla oikea kissanpitotapa kaikenkaikkiaan (tosin kerkesin säikähtää, että edellinen kissa piikille = lopetettavaksi), mutta jessus tuota käytöstä...

   Lainaa

  9. Tulos: +128 (146 ääntä)
   Kiesus, Helena! Tuli mieleen dokkari, jossa naiset asui kymmenien kissojensa / koiriensa kanssa pienessä asunnossa ja uusia hankittiin, vaikka vanhat olivat hoitamatta.

   Lainaa

  10. Tulos: +229 (239 ääntä)
   Ai näitä repomiehittäin puhuvia ihmisiä on oikeastikin?

   Lainaa

  11. Tulos: +371 (391 ääntä)
   Mr. Ällö: Housuissani on myös jotain kovaa materiaalia ja luulen myös sen olevan nahkaa. Nam nam.
   Lompakko?

   Lainaa

  12. Tulos: -21 (79 ääntä)
   Ööh... ettei vaan ulkomaalainen tuo Helena? Mutta ei, suomalaislogiikalla mennään, hullu mikä hullu. Nimi on toki Helena, mutta kuitenkin.

   Lainaa

  13. Neljäpistettä.... 27.9.2012 8:42
   Tulos: +86 (100 ääntä)
   Luovutus vasta ens kuussa, luulen ettei Helena kisua saa. Ostajalla ainakin pitäisi olla vastuu siitä, että edes suht normaalin kodin saa...

   Lainaa

  14. Tulos: +244 (250 ääntä)
   "En keitä kahvia, otan vain kisun ja sanon näkemiin." Repesin tässä viimeistään. Olispa hauska tavata Helena.

   Lainaa

  15. Tulos: +68 (138 ääntä)
   "Minä ota kiltti kisu, anna kisu minulle. Tulla hakemaan. MINULLE!!" Greepy!

   Lainaa

  16. Tulos: +55 (83 ääntä)
   Ei helmetti...ei missään nimessä kissaa tommoselle sekopäälle!!

   Lainaa

  17. Tulos: +218 (228 ääntä)
   Jotkut vanhemmat ihmiset kirjoittavat kuin idiootit, vaikka suullinen ulosanti olisi ok eikä päässäkään vikaa. Ehkä sellainen tapaus.

   Lainaa

  18. Tulos: +49 (81 ääntä)
   Hellyyttävältä naiselta tuo Helena vaikuttaa :) kuitenkin moni jättää kissansa rokottamatta ja Helena oli innoissaan jo varmaan lääkärille soittelemassa ja aikaa varaamassa :) ensiksi ymmärsin kyllä väärin ja luulin että entistä kissaa oltiin piikille kiikuttamassa :P

   Lainaa

  19. Tulos: +74 (84 ääntä)
   "??? Vastaa???" hahah voi ei:D kiinnostas lukee mahd. vastauskin!

   Lainaa

  20. Tulos: +134 (146 ääntä)
   Hellään hoivaan, pääsisi kultu!?!?!?!?!??!?!???!?!?!??!?! Nimikin voisi olla, KULTU!!!!!!!!!!!!!!!!!???????????????!?!?!?!?!??!??! ?????VASTAAAAAA?????????? Meidän äitikin kirjoittaa usein viestien perään vähintään tuhat tai miljoona kysymysmerkkiä, huutomerkkiä tai pistettä. Pitäis joskus kysellä siltä vähän tarkempaa tietoa että miten sen mielestä tekstin sisältö muuttuu, kun niitä huutomerkkejä on se viissataamilijuunaa.

   Lainaa

  21. Tulos: +161 (177 ääntä)
   Joillain sen ikäpolven ihmisillä, jotka eivät ole niin luontaisia netinkäyttäjiä kuin me nuoremmat, on vaikeuksia ilmaista itseään tekstillisesti, vaikka "oikeassa elämässä" ovat ihan järkeviä. Veikkaan, että tässä on kyse lähinnä siitä.

   Lainaa

  22. blaablaablaa 27.9.2012 11:59
   Tulos: -31 (71 ääntä)
   Joo o , kyllä näin pääsi käymään että tuo Helena sen kissan sitten sai...

   Lainaa

  23. Tulos: +9 (41 ääntä)
   Tai sitten Helena voi olla myös esimerkiksi näkövammainen. He kirjoittavat usein apuvälineellä, johon he puhuvat, ja puhe muutetaan tekstiksi (sama myös toistepäin), tällöin teksti on monesti aikamoista siansaksaa välillä.

   Lainaa

  24. Tulos: +38 (62 ääntä)
   Tuli tuosta Helenasta mieleen Simpsoneiden hullu kissanainen

   Lainaa

  25. Tulos: +17 (27 ääntä)
   Eka luulin että helunaa olis trollattu ottamalla omia kommentteja pois välistä :D

   Lainaa

  26. Tulos: +28 (90 ääntä)
   Kissaihmisenä on pakko heittää omakin mielipide sekaan. En ikinä uskaltaisi antaa kissaa Helenan kaltaiselle ihmiselle, ihan jo tuon huuto- ja kysymysmerkkien ylenpalttisen käytön vuoksi! Tekstin sisällöstä puhumattakaan... Helena varmaan hukuttaa kissan juoma-astiaan, kun on niin innokkaasti vahtimassa että kissa varmasti juo. Pelottavaa tosiaankin !

   Lainaa

  27. Tulos: +3 (19 ääntä)
   http://wtfoodge.com/wp-content/uploads/2009/04/crazy-cat-woman.jpg

   Lainaa

  28. pellepeloton 27.9.2012 16:23
   Tulos: +75 (81 ääntä)
   creepy, ei greepy

   Lainaa

  29. Tulos: -29 (67 ääntä)
   pellepeloton: creepy, ei greepy
   Pahoittelen kirjoitusvirhettäni kielipoliisi :)

   Lainaa

  30. poop in the box 27.9.2012 17:17
   Tulos: +100 (112 ääntä)
   Helena ilmaisee itseään todella oudosti, vaikka hänen kirjoituksissaan on kuitenkin sitä järkeä: rokotukset, ulkoilu kissatarhassa ja valjaissa ym. Tämän perusteella siis vastuullinen lemmikin omistaja. ???Mutta tekstin tyylin perusteella pitäisin täytenä sekopäänä!!!

   Lainaa

  31. samsung galaxy 27.9.2012 17:25
   Tulos: +29 (51 ääntä)
   Me tehdä vaihtokauppa, sinä ostaa hevonen ja minä saada kissa ilmaiseksi.

   Lainaa

  32. Tulos: +41 (83 ääntä)
   elkku: Kissaihmisenä on pakko heittää omakin mielipide sekaan. En ikinä uskaltaisi antaa kissaa Helenan kaltaiselle ihmiselle, ihan jo tuon huuto- ja kysymysmerkkien ylenpalttisen käytön vuoksi! Tekstin sisällöstä puhumattakaan… Helena varmaan hukuttaa kissan juoma-astiaan, kun on niin innokkaasti vahtimassa että kissa varmasti juo. Pelottavaa tosiaankin !
   Kissaihmisenä pakko heittää, että ihan hiton tyhmä kommentti. Oikeassakin elämässä hän varmaan HUUTAAAaa koko ajan kun käyttää huutomerkkejä. Äly hoi, ihminen voi olla aivan järjissään, kuten aiemmin mainittiin, vaikka netissä kommentointi olisikin vähän ... omituista. JOS MINÄ KIRJOITAN NÄIN NIIN TARKOITTAAKO SE!!!!!!!! ETTÄ HUKUTAN MOLEMMAT KISSANI OITIS?!??)="#)=(¤ PS. Minulla on ollut kissoja 12 vuotta. Vanhin on 12-vuotias.

   Lainaa

  33. Tulos: +69 (81 ääntä)
   Hmmmm: Jotkut vanhemmat ihmiset kirjoittavat kuin idiootit, vaikka suullinen ulosanti olisi ok eikä päässäkään vikaa. Ehkä sellainen tapaus.
   Tätä ajattelin itsekin. Helena tuskin on "sekopää" niin kuin täällä on väläytelty. Jotkut vain kirjoittavat kuin retardit, enemmän tai vähemmän. H vaikuttaisi myös ymmärtävän järkevän kissanpidon päälle (kissat ulkoilemaan tarhaan eikä vapaana teille tietymättömille).

   Lainaa

  34. Tulos: +63 (71 ääntä)
   Helena on vaan väärinymmärretty. Varmasti tarkoitti hyvää, itseilmaisu on vaan pahasti hakusessa.

   Lainaa

  35. Tulos: +27 (41 ääntä)
   Epäilen, että laukku on alumiinia.

   Lainaa

  36. Tulos: +9 (29 ääntä)
   Helenasta tuli jotenki mieleen se Simpsonien muori joka heittelee ihmisiä niillä kissoillasa O_O

   Lainaa

  37. Tulos: +48 (60 ääntä)
   Tää olis loistava kortti äikäntunneille esiin vedettäväks aina ku joku kyseenalaistaa tuntien tarpeellisuuden :D

   Lainaa

  38. Tulos: +108 (122 ääntä)
   Suomennos Helenan tekstistä: "Haluaisin ottaa tämän pienen kisun. Kuinka vanha se on? Onko se terve? Meillä on toinen, ihana kissa. Haluaisin ottaa tämän kissan, mutta minulla on muutama kysymys tästä kissanpennusta. Voitteko tulla huomenillalla tuomaan näytille tämän pikkuisen kissanpennun? Uskon, että tulevat meidän kissan kanssa hyvin toimeen. Varaan maanantaiksi ajan eläinlääkärille rokotuksia varten. Sopiiko huominen sinulle? Käynti voisi olla pikainen. Meillä kissa ulkoilee turvallisesti kissoille tarkoitetussa häkissä. Tämän lisäksi ulkoillaan myös valjaissa. En pidä kissoja vapaana turvallisuussyistä. Olisin hyvä omistaja ja huolehtisin kissasta hyvin." Eli kyllä ihan kelpo kissanomistajalta vaikuttaa :)

   Lainaa

  39. Tulos: -47 (67 ääntä)
   No ootte kaikki v*tun ainutlaatuisia kun tuli Simpsonit mieleen. Kiitos kiitos, edustatte varmaan n.70% (heitto) fm-populaatiosta.

   Lainaa

  40. Tulos: +71 (89 ääntä)
   Aww, kuulostaa aivan minun Helena-nimiseltä opinto-ohjaajaltani, kissaihminen hänkin. Pakko käydä tarkastamassa Helnan seinä, en ihmettelisi vaikka olisi sama rouva kyseessä :--D Btw, tuo netissä kirjoittamisen lahja ei ole ainoastaan vanhuksilla hukassa, eräs kaverini (20v) kirjoittaa chatissakin aina kirjakieltä ja kuulostaa hirveän vihaiselta. 'Ei olla nähty, tahdon jutella. Tulen kahville.' Ööö okei, tervetuloa, kuulostat siltä kuin olisit tulossa kertomaan että vihaat minua tai joku on kuollut...? Saman voisi esittää paljon mukavemminkin 'Heii, ei olla nähty pitkään aikaan! Ois kiva jutella, voinko tulla kahville? :)' irl tämä kaveri kuitenkin on tosi iloinen ja mukava, viesteistä vaan ei ikinä ota mitään tolkkua onko ko. kaiffari hermoraunion partaalla vai iloinen, kun kaikki teksti tulee ulos saman näköisenä.

   Lainaa

  41. Tulos: -49 (63 ääntä)
   Capiz: Lompakko?
   Siitin?

   Lainaa

  42. Tulos: +30 (38 ääntä)
   No kai nyt itse kukin menee tolaltaan kun söpön pikkukisun näkee...

   Lainaa

  43. Tulos: +67 (75 ääntä)
   Haa, en oo ainoa joka on huomannut miten varsinkin vanhemmilla ihmisillä kirjottaminen tuntuu olevan niin pirun vaikeaa. Mä en ymmärrä, miten ihmiset jotka puhuvat ihan normaalisti ja lukevat vielä kirjojakin, voivat olla niin toivottomia kirjottajia! Etenkin tekstiviesteissä, kun yrittävät lyhennellä mut lopulta viestissä on lähes saman verran merkkejä kuin lyhentämättäkin! Muistan vieläkin kotona asuessa äidin hirvittävät kauppalapputekstarit... "Käy. kaupas. mait lepä jauheliha mura. Tomi. soit tänään.... juna. myöhäs koht. kotona!!!"

   Lainaa

  44. Tulos: +26 (34 ääntä)
   Mä vaan jaksan ihmetellä ihmisiä, jotka kuvittelee että Facebook toimii kuin chatti, heti pitäisi olla vastaamassa.. Tässäkin tapauksessa parin tunnin aikana Helena lähettänyt ties kuinka monta viestiä parin tunnin aikana ja hermostuu kun ei hänelle vastatakaan. Eiköhän useimmat käy Facessa vaan välillä katsomassa onko tullut uusia viestejä eikä päivystä koko ajan. Tosin eihän tuosta nyt tarkalleen käy ilmi kuinka nopeasti Helena kysymyksensä Mairen jälkeen laittoi, mutta todennäköisesti Maire vaan on ehtinyt lähteä koneelta jotakin muuta tekemään välillä. Sekoilevan oloinen kirjoitus johtuu mielestäni siitä, että Helena lähettää viestiä viestin perään, koska jostain syystä olettaa Mairen olevan koneella koko ajan ja lukevan viestit muttei vastaa.

   Lainaa

  45. Tulos: +3 (13 ääntä)
   Laukku on muovia.

   Lainaa

  46. Tulos: -15 (29 ääntä)
   Eikös tuo ole ihan normaalia kissaihmisen puhetta?

   Lainaa

  47. Tulos: +13 (15 ääntä)
   Ax: Tätä ajattelin itsekin. Helena tuskin on “sekopää” niin kuin täällä on väläytelty. Jotkut vain kirjoittavat kuin retardit, enemmän tai vähemmän. H vaikuttaisi myös ymmärtävän järkevän kissanpidon päälle (kissat ulkoilemaan tarhaan eikä vapaana teille tietymättömille).
   Joo. Oma tuttunikin (vanhempi henkilö) kirjoittaa FBssä kuin vähä-älyinen. Hirveesti kysymysmerkkejä, ei koskaan käytä välilyöntiä vaan erottaa kaiken _pilkulla_? :D tälleen,siis,puhuu. Vaikuttaa kyllä vähäjärkiseltä tämä Helena, toivottavasti ei sitä ole.

   Lainaa

  48. että tämmöstä 1.10.2012 14:41
   Tulos: +38 (46 ääntä)
   "otan vai kisun ja sanon näkemiin" on sellainen kommentti joka mulla nostaa niskavillat pystyyn. Onhan tuo ihan vähän kiva nähä minkälainen hyypiö siellä on sitä poikasta ottamassa vastaan. Sisko laittoi kerran lehteen ilmoituksen koirasta jota ei voinut pitää ja tyyliin myöhään illalla/yöllä tulee tekstiviesti "pankaa se koira valmiiksi, me tullaan hakemaan". Aika hiljasta että tämmöset tyypit sitä koiraa mukaansa olisivat saaneet. Itse en ainakaan tuon kommentin jälkeen helenalle poikasta antaisi.

   Lainaa

  49. Tulos: +16 (20 ääntä)
   kimpale: Jep! Itsellä on tavaroita myynnissä yhdellä kirppispalstalla fb:ssä, erään tuotteen kuvaan oli sitten tullut kommenttia kiinnostuksesta ostaa kyseinen tuote. Ennen kuin olin ehtinyt vastata tähän (en muista kuinka pian toinen kommentti tähän ilmestyi, mutta itse menin käymään fb:ssä seuraavana päivänä, mielestäni korkeintaan 12 tuntia ei ole mikään järisyttävän pitkä aika odotella vastausta tällaisella palstalla), niin kommentin alle oli samaiselta mieheltä ilmestynyt uusi, melko vihainen kommentti tyyliin (sanatarkasti en muista): "Voisit vastata kun tänne kerta olet myyntiin laittanutkin!!" Oli hieman pelottavan oloinen tapaus...

   Lainaa

  50. Tulos: -12 (20 ääntä)
   Onkohan toi Helena samaa luokkaa kuin simpsonien kissanainen? :D

   Lainaa

  51. Hippiäinen 5.10.2012 17:25
   Tulos: -4 (6 ääntä)
   http://www.malinuts.net/elainraakkaajan_haastattelu.pdf

   Lainaa

  52. Tulos: +2 (16 ääntä)
   http://www.petsie.fi/forums/17153-elainraakkaystapaus-leena Taitaa olla tuo Sirkka Helena Nyyssönen...? :/ Pakoilee poliisia tällä hetkellä.

   Lainaa

  53. Tulos: +10 (24 ääntä)
   Miten kissalla voi olla yksi ylimääräinen kynsi? Siis kasvaako jossain varpaassa kaksi kynttä vai onko varpaita yksi enemmän? TÄMÄ ON TÄRKEÄÄÄ1111!!!!! hYVÄÄN HOITOON pääsee, kynsi¨....!!

   Lainaa

  54. !?!?!?!?!?!?!?!??!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!? 17.9.2013 17:40
   Tulos: -4 (4 ääntä)
   voi jeesus...

   Lainaa

  55. Tulos: +2 (4 ääntä)
   Harvinaisempaa että pelkkä kynsi, yleensä polydaktyyleillä on ihan kokonainen ylimääräinen varvas (tai sormi, ihmiselläkin tavataan polydaktyliaa).

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Avainsanat: kissa, kuva, laukku, nahka