Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Hullu ex valelääkärinä

"Skitso ex sekoilee."
Taustatietoja: Maria yrittää kerätä säälipisteitä ex-poikaystävältään esittämällä omaa lääkäriään. valelaakari-hullu-ex-pieni

Arkiston aarre

  • Nimi Juuri nyt
    Tulos: 0 (0 ääntä)

    Kommentti

  • 146 kommenttia

      Ei kommentteja
    1. Tulos: +1260 (1284 ääntä)
      HUUTONAURUA !!!! :D

      Lainaa

    2. Tulos: -287 (431 ääntä)
      onks tää pakko lukee ku ei pysy silmät auki??

      Lainaa

    3. Tulos: +720 (738 ääntä)
      Hahahahhah!!!!! Yritys oli kova :D

      Lainaa

    4. meisselipoju 22.9.2012 6:56
      Tulos: +648 (672 ääntä)
      Melkein alusta asti ilmeeni lukiessa näytti tältä: http://www.nesretro.com/yabbfiles/Attachments/jumalauta_ei_helvetti_001.jpg ps. Tämä on hätäratkaisu mutta Maria on vahva tyttö.

      Lainaa

    5. Tulos: -779 (925 ääntä)
      Muuten hyvä juttu mut lekurit ei lähetä mosita paskaa s.postilla joten on keksitty (itse tehty juttu) . Älytöntä..

      Lainaa

    6. Tulos: +1340 (1384 ääntä)
      Hyvin päätelty, Satu. Ihanko itse muodostit tämän päättelyketjun? Aplodien arvoinen suoritus. :-)

      Lainaa

    7. Ohikulkija 22.9.2012 8:18
      Tulos: +635 (651 ääntä)
      Muutenkin todella vakuuttava logiikka. Jos Maria oikeasti olisi tuon tyttöystävä puhumattakaan kihlattu, varmaan kertoisi tuollaisista asioista itse. Sen sijaan että vaivaisi jo valmiiksi kiireistä lääkäriä kyhäämään tilapäistä sähköpostiosoitetta, kirjoittamaan pientä romaania "vaivoista" ja vaarantamaan toimilupaansa. Olkoon Maria kuinka vahva ja reipas tyttö tahansa, toivottavasti vaihtaa valelääkärinä leikkimisen oikean sellaisen asiakkuuteen. Enkä tarkoita tätä pahalla - käy hieman sääliksi jos täytyy tuollaisiin tekoihin vedota - luulisi sen oleva kaikkien parhaaksi.

      Lainaa

    8. Tulos: +1026 (1038 ääntä)
      Tuo aivojen hapenpuute taitaa olla Marian kohdalla ihan totta.

      Lainaa

    9. Tulos: +115 (147 ääntä)
      Aluksi ajattelin että kylläpä tekstiin on käytetty aikaa, mutta sitten rupesi kyllä tuntumaan niin Wikipedialta että huhhuh. Tonilla on overly attached girlfriend. http://i3.kym-cdn.com/entries/icons/original/000/010/496/asdf.jpg

      Lainaa

    10. Tulos: +448 (460 ääntä)
      Taitaa tyttö todellakin tarvita lääkäriä, päälääkäriä.

      Lainaa

    11. Tulos: +618 (624 ääntä)
      Onko kellään tietoa Marian iästä? Aiemmin tehtiin raskauden keskeytys, mutta nyt tilanne vaatii hätäsektiota... xD kyllä on asiat huonosti kun noin käy!!

      Lainaa

    12. Tulos: +338 (402 ääntä)
      Satu: Muuten hyvä juttu mut lekurit ei lähetä mosita paskaa s.postilla joten on keksitty (itse tehty juttu) . Älytöntä..
      Ihan varmasti lähettää. Olen saanut esimerkiksi viagra-reseptin juurikin sähköpostilla ja sekin tuli gmailista, joten on virallinen lääkärien postiosoite.

      Lainaa

    13. Tulos: +576 (588 ääntä)
      Ohhoh. Jollekin taitaa ottaa ero koville. Mutta miten ihmeessä tarvitaan hätäsektio, jos raskaus on jo keskeytetty? Tämä on kyllä pisimmälle vedetty säälikerjäys, jonka olen eron yhteydessä havainnut.

      Lainaa

    14. Tulos: +128 (142 ääntä)
      Ois ny maininnu vielä joitaki sairauksia :D Ois saanu nauraa :''D

      Lainaa

    15. Tulos: +465 (477 ääntä)
      Kuinka sekaisin voi ihminen oikeasti olla? Tulee mieleen eräs vanha tuttava, joka valehteli täysin pakonomaisesti. Tuntui uskovan itsekkin juttujaan, vaikka ne meni ajan kanssa vain sekopäisemmiksi ja sekopäisemmiksi, aluksi ne oli pikkujuttuja, arvostettuja työtarjouksia, valtava määrä lahjoja kantavia kosiskelijoita (osa julkkiksia), keksittyjä lomareissuja ja muita, kunnes lopussa sai odottaa juttuja millon hänet oli raiskannut viiden hengen joukko miehiä lomamatkalla, milloin hän oli raskaana (yhteensä kahdekstan kertaa) ja teki itse abortteja sukkapuikolla. Lopulta oli pakko pistää välit erittäin julmalla tavalla poikki, kun mikään ei tuntunut auttavan. Onneksi enää ei tarvitse pitää yhteyttä, en edes ole varma tiedänkö ko. henkilön oikeaa nimeä vai oliko kaikki kotikaupungista lähtien keksittyä tarinaa.

      Lainaa

    16. Tulos: +165 (173 ääntä)
      :D Voisi Maria yrittää kirjoitella jänniä lääkäridekkareita, mielikuvituksesta plussaa. Huom, YRITTÄÄ. Juoni pikkasen ontuu vielä... Tsemppiä Tonille, kun on tuollaiseen mielipuoleen (sananmukaisesti, jos aivojen toinen puoli ei lääkärin mukaan toimi kunnolla tmv) sotkeentunut!

      Lainaa

    17. Tulos: +396 (402 ääntä)
      Olis nyt edes keksinyt feikin nimen eikä vaan allekirjoittanut viestiä "Marian lääkärinä" :D

      Lainaa

    18. Tulos: -38 (58 ääntä)
      -S-: Onko kellään tietoa Marian iästä? Aiemmin tehtiin raskauden keskeytys, mutta nyt tilanne vaatii hätäsektiota… xD kyllä on asiat huonosti kun noin käy!!
      mä aattelin et se on jo uudestaan tiineenä. ja ny jaksoin lukee loppuun ku nukuin vähä. :D

      Lainaa

    19. Tulos: +414 (416 ääntä)
      Marialle tehtiin raskauden keskeytys, jossa jotain meni pieleen ja Marialle tuli raskausmyrkytys. ...What??

      Lainaa

    20. Tulos: +608 (612 ääntä)
      Hätäsektio joka tehdään joskus ensi kuussa?

      Lainaa

    21. Tulos: +221 (241 ääntä)
      Oh dear god :D Ihana kun tuosta huomaa niin helposti, mitkä pätkät tekstistä on kopioitu jostain wikipediasta ja mitkä se on ite runoillut. Tuo viimeinen kappale on ihan eri tyylillä kirjotettu kun aikaisempi teksti! Ja btw, lääkäri ei IKINÄ kirjoittaisi tuollaista sähköpostia. Viime keväänä mulle tehtiin raskaudenkeskeytys ja siitä seurasi kohtutulehdus. Soitin itselleni ambulanssin kun kivut alkoivat ja sairaalasta ei meinattu suostua soittamaan mun miehelle (joka oli töissä) kun häntä ei oltu merkitty mun lähiomaiseksi.

      Lainaa

    22. Tulos: +346 (356 ääntä)
      Ihmetteleekö kukaan mitä Maria tällä toivoo saavuttavansa? Onnellinen paluu yhteen miehen kanssa joka on (paitsi niin hidas että uskoo tuollaisiin satuihin) vakuuttunut että toisella on hengenlähtö lähellä? Kuvitteleeko oikeasti että Toni nyt kahden vuoden ajan palvoo maata jolla hän kulkee ja luo mahdollisimman stressittömän ympäristön, ettei vaan vaaratilanne iske? Eniten ehkä häiritsee ajatus ihmisestä joka olisi valmis elämään tuollaisessa valheessa.

      Lainaa

    23. Tulos: +139 (149 ääntä)
      Ihme psykopaatti :D Tulee mieleen Rose miehen puolikkaista.

      Lainaa

    24. Tulos: -337 (399 ääntä)
      ..... Todella huono pila tällainen. MÄ olen tuo Maria, enkä ole IKINÄ lähettänyt mitään tuollaista viestiä exälleni! Täysin tekaistu koko juttu!

      Lainaa

    25. Tulos: +194 (222 ääntä)
      Toivottavasti Maria ymmärtää haastaa lääkärin ja Tonin vaitiolovelvollisuuden rikkomisesta oikeuteen... ja sen jälkeen hän voisi liittyä johonkin joukkoitsemurhaa suunnittelevaan lahkoon.

      Lainaa

    26. Tulos: +297 (307 ääntä)
      marian_lääkäri@gmail.com? Hyvin uskottavaa, ihan niinkuin koko juttu muutenkin.

      Lainaa

    27. Tulos: +133 (135 ääntä)
      knjos: Marialle tehtiin raskauden keskeytys, jossa jotain meni pieleen ja Marialle tuli raskausmyrkytys. …What??
      Joo ja alempana "tilanne vaatii sikiön kirurgista poistoa" Siis se on taas raskaana vai? :D Paljon vaivaa tuo maria on nähny tollasen tekemiseen, en usko että se kovin vanha on..

      Lainaa

    28. Tulos: +417 (421 ääntä)
      Kihlaukset, yhteiset tulevaisuudet, onnellisuus ja potilaan Kuusamon mökkireissut.. Kyllä, näitä lääkärit miettii työpäiviensä aikana. Kas kun ei vielä kehoittanut ostamaan omakotitaloa ja kultaista noutajaa. Gmail potilastietoja jakaessa ja lauseen lopussa oleva hymiö kruunasi satutuokion. Maria, olen vaikuttunut, jos osaat lisäksi maalata niin sinulla on lupaava tulevaisuus edessä Kylli-tätinä.

      Lainaa

    29. Tulos: +105 (111 ääntä)
      Nyt mä menin sanattomaks,mä kun luulin että oman exän viestittelyt on vaatineet mielikuvitusta ja lievää häiriintyneisyyttä... :D Lääkäreiden spostiosoitteet tuskin työasioissa on gmailin alla.. ;)

      Lainaa

    30. Tulos: +107 (111 ääntä)
      wtf? :D siis miten jollain voi olla edes pokkaa tollaseen... on ne erot välillä rankkoi mut vähän nyt edes luulis olevan itsekunnioitusta.

      Lainaa

    31. Tulos: +26 (80 ääntä)
      What the fuck i just read?????? :o

      Lainaa

    32. Tulos: +193 (195 ääntä)
      Että oikein hätäsektio.. sähköpostiahan siinä vaiheessa juu aletaan kirjottelemaan ja aatellaan et juu joskus parin viikon päästä.. :D

      Lainaa

    33. Tulos: +67 (101 ääntä)
      Satu: Muuten hyvä juttu mut lekurit ei lähetä mosita paskaa s.postilla joten on keksitty (itse tehty juttu) . Älytöntä..
      No shit Sherlock..!!

      Lainaa

    34. Tulos: +258 (264 ääntä)
      Huhhhuh! Ensin tehtiin raskaudenkeskeytys, sitten tulikin raskausmyrkytys ja nyt pitään tehdä hätäsektio. Ensi kuussa. :D

      Lainaa

    35. Tulos: -82 (108 ääntä)
      Ei jaksanut lukea edes loppuun, mutta siis jos on jo tehty raskauden keskeytys, niin ei voi tulla rakausmyrkytystä...

      Lainaa

    36. Tulos: -157 (215 ääntä)
      "Lääkäri" rakastunu Mariaan? Sen lisäksi, että hän rikkoo Marian pyynnöstä vaitiolovelvollisuuttaan, puolet viestistä on Marian persoonallisuudesta ja onnellisuuden tärkeydestä yms jauhamista...

      Lainaa

    37. Tulos: +118 (128 ääntä)
      Ei pelkästään mätä se, että hätäsektio tehdään raskausmyrkytyksen vuoksi, joka on tullut abortin seurauksena (hieno lause muuten), vaan tuo TIA homma. Ei ole tainnut Maria oikein ymmärtää millaisesta asiasta on kyse.... Säälittävä tapaus.

      Lainaa

    38. Tulos: +138 (158 ääntä)
      Kärsin itse PRE-eklampsiasta ja vaikka se VOI olla hengenvaarallinen tauti, minullakin se vaati vain seurantaa ja lyhyitä aikoja sairaalassa. Sektiota harkittiin vasta kun tyttäreni ei meinannut syntyä käynnistämälläkään. Ja joo, raskausmyrkytys lähtee synnyttämällä. Muuta hoitoa ei ole kuin lepo ja runsas juominen, kenties verenpainelääkkeet. Että voi jösses sentään tämän mimmin kanssa... Sanomattakin on selvää että lekurit eivät yleensä lähde suoltamaan tunteellisia juttuja, voidaan vain todeta että potilas on asiallinen, pirteä tai vastaavaa. Nuo sosiaaliseikat jäävät muille.

      Lainaa

    39. Tulos: +84 (86 ääntä)
      No tää oli kyllä kaiken huippu :D Kiinnostaisi todellakin tietää Marian ikä.

      Lainaa

    40. järkyttävää 22.9.2012 13:41
      Tulos: +26 (46 ääntä)
      mihin tää maailma on menossa??

      Lainaa

    41. Tulos: +193 (195 ääntä)
      Jo on kumma jos ei moisella tarinalla kohta jo Toni laukkaa Marian luokse lahjojen kera anteeksiantoa anellen.

      Lainaa

    42. Tulos: +272 (274 ääntä)
      Maria pyytää lupaa lähteä sinun kanssa mökille Kuusamoon :D:D:D:D:D::D:DD

      Lainaa

    43. Tulos: +309 (311 ääntä)
      Jotenkin lohdullista huomata, etten ole yksin maailmassa. (Hyvästä syystä) entinen tyttöystäväni sentään lähetti viestin omissa nimissään ja välitti minulle psykologinsa terveiset, etten eksän terveyden takia saa aloittaa uutta suhdetta muutamaan vuoteen, tai eksä on vakavassa vaarassa tehdä itsemurhan.

      Lainaa

    44. Tulos: +140 (148 ääntä)
      Pitäisköhän meidän feissarimokien lukioiden käydä keräämään kolehtia, jotta saatais Maria psykiatrille ja lääkityksen piiriin!

      Lainaa

    45. Tulos: -64 (84 ääntä)
      öh turhan kova krapula että pystysin lukeen tota

      Lainaa

    46. Tulos: +161 (163 ääntä)
      Toni, olethan ystävällinen ja pidät Fm-kansan ajan tasalla.

      Lainaa

    47. Tulos: +158 (180 ääntä)
      Näitä kyllä on. Kun olin jtn 15- vuotias tyttönen, niin mua huijattiin aika pahasti. Okei. homma saattaa kuulostaa tyhmältä näin jälkeenpäin, mut teini in love. Tapasin jonkun pojan netissä (ei koskaan irl) ja muka rakastuin. SItten kun oli kulunut jonkin aikaa tätä "seurustelua", niin poika sai muka jonkun hengenahdistus kohtauksen ja kuoli. Teinin päässä tietenkin alkoi pyöriä kaikkea ja syytin itteäni hänen kuolemastaan jne. Aika kului, löysin uuden pojan jne. SItten eräänä päivänä huomasin tämän "kuolleen" pojan tilin olevan käytössä. Tivasin et mitä ihmettä ja miks sillä piti tuolleensa huijata ja pelästyttää toinen. Selitti, että joku tyttö tehnyt aiemmin hälle samoin. Ja sen takia piti sitten "kostaa" jollekkin toiselle oman kokemuksen jälkeen?

      Lainaa

    48. Tulos: +176 (178 ääntä)
      Marian pitää olla ''onnellinen''. Miks ei ihan vaan onnellinen, ilman lainausmerkkejä :D?

      Lainaa

    49. Tulos: +77 (113 ääntä)
      Satu: Muuten hyvä juttu mut lekurit ei lähetä mosita paskaa s.postilla joten on keksitty (itse tehty juttu) . Älytöntä..
      Hei kaikki, meillä on täällä SHERLOCK!!

      Lainaa

    50. Tulos: +69 (89 ääntä)
      Ainoat lukukelpoiset kohdat ovat nuo Wikipediasta kopioidut. Onpa melkoinen lääkäri, kunnei edes kielioppi ole hallussa... Epätoivon multihuipentuma kyllä tämmöinen :D

      Lainaa

    51. Tulos: +89 (107 ääntä)
      Tuli muuten elävästi Minttu Vettenterä tästä mieleen... Miksiköhän

      Lainaa

    52. Tulos: +148 (150 ääntä)
      "Hänelle tehtiin aikaisemmin raskaudenkeskeytys, jossa valitettavasti jotain meni pieleen." - Marian raskaus ei keskeytynyt.

      Lainaa

    53. Tulos: +20 (52 ääntä)
      TIA = This is Africa.

      Lainaa

    54. Tulos: +101 (119 ääntä)
      Archer: TIA = This is Africa.
      this is awkward xD

      Lainaa

    55. Tulos: -35 (59 ääntä)
      Satu: Muuten hyvä juttu mut lekurit ei lähetä mosita paskaa s.postilla joten on keksitty (itse tehty juttu) . Älytöntä..
      No shit Einstein

      Lainaa

    56. Tulos: -288 (318 ääntä)
      tästä tapauksesta tuolle tonille on tulossa melkoiset lakijutut. tilannetta pahentaa vielä se että tämä mariahan ei ole tuollaista IKINÄ lähettänyt tai mitään. ja vaikka olisikin, tekstin julkaiseminen on jo rikos. taitaa olla tämä toni jollain tapaa mieleltään hieman vajaa kun kokee tarpeelliseksi 1,5 vuoden eron takia keksiä tällaista ja julkaista vielä. huh huh mitä porukkaa. varmaan ottaa pattiin kun exällä menee paremmin kun hyvin:)

      Lainaa

    57. Tulos: +53 (79 ääntä)
      Jälkiabortin aika. Siis marian.

      Lainaa

    58. Tulos: +128 (134 ääntä)
      EX: ….. Todella huono pila tällainen. MÄ olen tuo Maria, enkä ole IKINÄ lähettänyt mitään tuollaista viestiä exälleni! Täysin tekaistu koko juttu!
      Hei älä viitti :D

      Lainaa

    59. Tulos: +52 (60 ääntä)
      ..mitä h*lvettiä mä juuri luin??! Olisi todella kiva tietää tuon kirjoittajan ikä. Kuinka urpo täytyy olla että luulee jonkun uskovan tuota naurettavaa potaskaa? Oli ikä mikä tahansa, niin tuon kirjoittajan vintin täytyy olla vähän enemmänkin pimeä, kun tuollaisessa harhassa pystyy elämään ja kehittelemään päässään tarinoita joiden luulee muidenkin nielevän. Us-ko-ma-ton-ta...!

      Lainaa

    60. Tulos: +71 (75 ääntä)
      Tekis mieli sääliä, mutta toi ämmä on niin v***n kujalla että sääli vaihtuu ihmettelyyn. Mitä helvettiä se on ajatellu? Voiko kukaan olla niin saatanan tyhmä että uskoo tollasen kakkapökäle-meilin menevän täydestä? Miten tyhmä voi ihmislapsi olla.

      Lainaa

    61. Tulos: +20 (38 ääntä)
      Satu: Muuten hyvä juttu mut lekurit ei lähetä mosita paskaa s.postilla joten on keksitty (itse tehty juttu). Älytöntä..
      Ihanaa lukea taas ihan pesunkestävän blondin kommettia.

      Lainaa

    62. Tulos: -15 (25 ääntä)
      Näytin vrm tält ku luin ton :D http://www.myfacewhen.net/view/4761-gimme-a-kiss

      Lainaa

    63. Tulos: +84 (100 ääntä)
      e: tästä tapauksesta tuolle tonille on tulossa melkoiset lakijutut. tilannetta pahentaa vielä se että tämä mariahan ei ole tuollaista IKINÄ lähettänyt tai mitään. ja vaikka olisikin, tekstin julkaiseminen on jo rikos. taitaa olla tämä toni jollain tapaa mieleltään hieman vajaa kun kokee tarpeelliseksi 1,5 vuoden eron takia keksiä tällaista ja julkaista vielä. huh huh mitä porukkaa. varmaan ottaa pattiin kun exällä menee paremmin kun hyvin:)
      Eli juonikäänne! No, noista on siis joko Toni tai Maria sekaisin kuin seinäkello, mutta totuutta saakin sitten selvitellä tovin, sillä tuolla hulluuden asteella tuskin tunnustuksia tulee.

      Lainaa

    64. Tulos: +140 (144 ääntä)
      e: tästä tapauksesta tuolle tonille on tulossa melkoiset lakijutut. tilannetta pahentaa vielä se että tämä mariahan ei ole tuollaista IKINÄ lähettänyt tai mitään. ja vaikka olisikin, tekstin julkaiseminen on jo rikos. taitaa olla tämä toni jollain tapaa mieleltään hieman vajaa kun kokee tarpeelliseksi 1,5 vuoden eron takia keksiä tällaista ja julkaista vielä. huh huh mitä porukkaa. varmaan ottaa pattiin kun exällä menee paremmin kun hyvin:)
      Olet ilmeisesti jotenkin asiaan osallisena, kun tiedät, että Maria ei ole tätä lähettänyt ja erosta on jo 1,5 vuotta? No, eiköhän poliisit saa selville, onko kyseistä sähköpostia olemassa ja mistä se on lähetetty. Vai oletteko Marian puolustajat ihan varmoja, että ette nyt sotke ihmisiä? Toni ja Maria ei ole kauhean harvinaisia nimiä. Vähän nimittäin pistää ällistelemään, että jos erosta on jo niin kauan, kuka alkaa selitellä jostain raskaudesta... Varsin pitkä tiineysaika? No, jos olisin Toni ja olisin tuollaisen sähköpostin saanut, olisin vastannut jotain tähän tyyliin: Hyvä "tohtori". Valitettavasti olette joko erehtynyt tai tullut harhaanjohdetuksi, sillä minulla ei ole Maria-nimistä tyttöystävää saati kihlattua. Eksäni on nimeltään Maria, mutta en ole koskaan häntä kihlannut tai raskaaksi tehnyt. Hyvää jatkoa.

      Lainaa

    65. Valheenpaljastin 23.9.2012 17:36
      Tulos: +433 (435 ääntä)
      tästä tapauksesta tuolle tonille on tulossa melkoiset lakijutut.
      Kappas! Nyt keskustelussa on myös marian_lakimies@gmail.com.

      Lainaa

    66. Tulos: +181 (183 ääntä)
      Valheenpaljastin: Kappas! Nyt keskustelussa on myös marian_lakimies@gmail.com.
      Uusi huutonaurukohtaus!:DDDDDDD mitähän seuraavaksi? Jännäksi menee!

      Lainaa

    67. Tulos: +109 (111 ääntä)
      Luulisi lääkärin sentään tietävän, että TIA ei ole sairaus vaan OHIMENEVÄ aivoverenkiertohäiriö.

      Lainaa

    68. Tuttua tarinaa 23.9.2012 19:21
      Tulos: +51 (85 ääntä)
      Tiedän ton naisen. Kuullostaa tutuilta sepityksiltä nuo abortit,ja muut terveydelliset ongelmat. Ja nimi täsmää myös. Kyseessä on ihan aikuinen ihminen, yli 30:n nainen. Esittää olevansa lääkäri. Huijaa ihmisiltä rahaa ja tavaroita, ja valehtelee vaikka mustan valkoiseksi.

      Lainaa

    69. Tulos: +25 (35 ääntä)
      "Ensin mä olin et ei vitt mut sit...ei saatana...."

      Lainaa

    70. pentikäinen 23.9.2012 22:09
      Tulos: +53 (59 ääntä)
      e: tästä tapauksesta tuolle tonille on tulossa melkoiset lakijutut. tilannetta pahentaa vielä se että tämä mariahan ei ole tuollaista IKINÄ lähettänyt tai mitään. ja vaikka olisikin, tekstin julkaiseminen on jo rikos. taitaa olla tämä toni jollain tapaa mieleltään hieman vajaa kun kokee tarpeelliseksi 1,5 vuoden eron takia keksiä tällaista ja julkaista vielä. huh huh mitä porukkaa. varmaan ottaa pattiin kun exällä menee paremmin kun hyvin:)
      Taidat tuntea marian ja puolustelet vain sitä? tuskin tuo tonikaan mitää ole keksinyt tai edes jaksanut vaivautua kirjottaa näin pitkää potaskaa ?

      Lainaa

    71. pentikäinen 23.9.2012 22:11
      Tulos: +39 (49 ääntä)
      Tuttua tarinaa: Tiedän ton naisen. Kuullostaa tutuilta sepityksiltä nuo abortit,ja muut terveydelliset ongelmat. Ja nimi täsmää myös. Kyseessä on ihan aikuinen ihminen, yli 30:n nainen. Esittää olevansa lääkäri. Huijaa ihmisiltä rahaa ja tavaroita, ja valehtelee vaikka mustan valkoiseksi.
      kyseinen maria on 18 vuotta

      Lainaa

    72. Tulos: +134 (136 ääntä)
      pentikäinen: Taidat tuntea marian ja puolustelet vain sitä? tuskin tuo tonikaan mitää ole keksinyt tai edes jaksanut vaivautua kirjottaa näin pitkää potaskaa ?
      Aika selvää ettei tunne Mariaa, vaan on Maria itse. Kuka muu tässä maailmassa kyseistä henkilöä puolustelisi? Paitsi tietysti marian_lakimies@gmail.com

      Lainaa

    73. Tulos: +35 (45 ääntä)
      Ei tsiisus, how low can u go... :DDD Millanen ihminen keksii tuommosta sairasta tekstiä ja mikä ihme saa ihmisen kirjottamaan tuommosta.??? Nyt on kyllä valtavia puutteita lääkityksessä.. Onko tuossa jo skitsofrenian oireita? Tyyppi esiintyy omana lääkärinää ja jaksaa kirjottaa tuollasen tarinan ja vielä lähettää sen? Ja sitten olettaa, että toinen ottaa tosissaan?? Mitä v*ttua???

      Lainaa

    74. Tulos: -128 (152 ääntä)
      Maria ei ole todellakaan lähettänyt tuota viestiä, eikä hänellä olisikaan mitään syytä. Ikävää kun kukaan ei usko mitään muuta kuin sitä mitä alkuperäisessä "mokassa" on sanottu. toni pääsee tästä vielä vastuuseen, vaikka ei olisi kirjoittanutkaan tuota niin eipä hänellä mitään oikeutta ole tuommoista julkaista facebookissa...

      Lainaa

    75. Tulos: +30 (32 ääntä)
      Tukehdun: Aika selvää ettei tunne Mariaa, vaan on Maria itse. Kuka muu tässä maailmassa kyseistä henkilöä puolustelisi? Paitsi tietysti marian_lakimies@gmail.com
      True story!

      Lainaa

    76. Tulos: +70 (72 ääntä)
      tollo: Huhhhuh! Ensin tehtiin raskaudenkeskeytys, sitten tulikin raskausmyrkytys ja nyt pitään tehdä hätäsektio. Ensi kuussa.
      Ahahahhaha ei sais nauraa kun toisella on selvästi paha ja lohduton olla, mut mä silti kuolen nauruun kaiken tän epäjohdonmukaisuuden keskellä :DD

      Lainaa

    77. Tuttua tarinaa 23.9.2012 23:17
      Tulos: +30 (50 ääntä)
      pentikäinen: kyseinen maria on 18 vuotta
      Ei muuten ole 18v., vaan ihan 32 -vuotias jo on ja esittää just tollaista uhritarinaa uusille huijattaville miehille.

      Lainaa

    78. Tulos: -40 (56 ääntä)
      Tuttua tarinaa: Ei muuten ole 18v., vaan ihan 32 -vuotias jo on ja esittää just tollaista uhritarinaa uusille huijattaville miehille.
      17-vuotias taitaa olla vielä, 32-vuotias ei tosiaankaan ole... satutko tietämään kyseisen tonin sekä marian jotta voit sanoa varmuudella kys. marian olevan 32-vuotias? miksi maria keksisi "uusille huijattaville miehille" tarinaa kun kyseessä on kumminkin marian ex-poikaystävä? ihmiset on tyhmiä

      Lainaa

    79. valelakimies 23.9.2012 23:23
      Tulos: +94 (104 ääntä)
      e: tästä tapauksesta tuolle tonille on tulossa melkoiset lakijutut. tilannetta pahentaa vielä se että tämä mariahan ei ole tuollaista IKINÄ lähettänyt tai mitään. ja vaikka olisikin, tekstin julkaiseminen on jo rikos. taitaa olla tämä toni jollain tapaa mieleltään hieman vajaa kun kokee tarpeelliseksi 1,5 vuoden eron takia keksiä tällaista ja julkaista vielä. huh huh mitä porukkaa. varmaan ottaa pattiin kun exällä menee paremmin kun hyvin:)
      Tästä tapauksesta tuolle Marialle on tulossa melkoiset lakijutut. Eipä taida olla laillista esittää olevansa lääkäri ja lähettää vielä sen nimissä kirje jolla pyritään vaikuttamaan Tonin toimintaan :D eli toisin sanoen petos :P Paskaa tulee itse Marialle niskaan jos tälläisestä lakijutun nostaa.

      Lainaa

    80. Tulos: +155 (161 ääntä)
      e: tästä tapauksesta tuolle tonille on tulossa melkoiset lakijutut. tilannetta pahentaa vielä se että tämä mariahan ei ole tuollaista IKINÄ lähettänyt tai mitään. ja vaikka olisikin, tekstin julkaiseminen on jo rikos. taitaa olla tämä toni jollain tapaa mieleltään hieman vajaa kun kokee tarpeelliseksi 1,5 vuoden eron takia keksiä tällaista ja julkaista vielä. huh huh mitä porukkaa. varmaan ottaa pattiin kun exällä menee paremmin kun hyvin:)
      Mitkä lakijutut? Kirjesalaisuus ei sisällä sisällön paljastamisen kieltoa.Kirjesalaisuus koskee sähköpostia ja muita viestimiä,mutta vastaanoottaja ei ole velvollinen säilyttämään salaisuutta, vaan kirjesalaisuus tarkoittaa sitä, että kukaan ulkopuolinen ei saa lukea sisältöä, ellei toinen osapuolista päätä sitä julkistaa. Lisäksi jutussa ei mainita Mariaa koko nimeltä, joten mistään kunnianloukkauksestakaan ei voida Tonia syyttää. Oletan, että kaikki tietävät nämä asiat, mutta päätin ne kuitenkin vääntää rautalangasta, koska joku ei näköjään oo ihan kartalla kumminkaan ;)

      Lainaa

    81. Ohikulkija 24.9.2012 0:38
      Tulos: +155 (157 ääntä)
      e: tästä tapauksesta tuolle tonille on tulossa melkoiset lakijutut. tilannetta pahentaa vielä se että tämä mariahan ei ole tuollaista IKINÄ lähettänyt tai mitään. ja vaikka olisikin, tekstin julkaiseminen on jo rikos.
      Oletko marian_lääkäri@gmail.com kun tunnut kirjoittavan samalla tavalla ja varmuudella tietävän yksityiskohtiakin jutusta? Kerta olet niin läheinen Marian kanssa, kerro hänelle jaksamisia tähän koettelemukseen, vaikka onhan hän niin vahva tyttö että jaksaisi lähteä Kuusamoon mökkeilemään vaikka kehossa velloo raskaudenkeskeytys, hätäsektio ja raskausmyrkytys (ja niiden jälkeen sikiö vieläkin paikallaan?) puhumattakaan päähän ja keuhkoihin kohdistuneista kovista iskuista ja aivohalvausvaarasta. :D

      Lainaa

    82. Tulos: -255 (275 ääntä)
      Kuulostaa pikkupojan epätoivoiselta yritykseltä mustamaalata eksä? Ja jos kuvitellaan tilanne että eksä olisikin kirjoittanut tämän eron hetkellä saadakseen huomiota, niin eipä sitä julkaista muiden nähtäville kuin tilanteessa jossa halutaan saattaa toinen huonoon valoon...... Miksi? Marian ystävänä voin sanoa että tällä Tonilla on ainakin nykyisin monta syytä olla kateellinen Marialle. Uudet kuviot (ei enää mitään pikkukaupunki hässäkkää, lälläslää) ja hänellä on elämä muutenkin järjestyksessä, unohtamatta komeaa deittiä ; - ) Jo siinä on pikkupiireissä pyörivällä nuorella pojalla paljon kadehdittavaa! Ja muuten, vain pikkulapset hämmentää tällasta juttua, varmaankin aivan sama kuka on kirjoittanut ja mitä, mutta kuka julkaisee?

      Lainaa

    83. donitsimestari 24.9.2012 6:32
      Tulos: +169 (175 ääntä)
      noi on muuten joka ikinen mariaa puolustava viesti täällä tän marian itsensä kirjoittamia... kannattaisi ihan tosissaan mennä vähän jutustelemaan jonkun ammattiauttajan kanssa.

      Lainaa

    84. Tulos: +78 (80 ääntä)
      Tyttörapu: Ainoat lukukelpoiset kohdat ovat nuo Wikipediasta kopioidut. Onpa melkoinen lääkäri, kunnei edes kielioppi ole hallussa… Epätoivon multihuipentuma kyllä tämmöinen
      Lääkäreillä muuten EI aina ole kielioppi hallussa... Kiireessä menee sanat sekaisin ja kirjaimia puuttuu. Myös luetun ymmärtäminen on joskus heikoissa kantimissa. T: päivittäin lääkärien sepustuksia lukeva

      Lainaa

    85. Tulos: +143 (145 ääntä)
      Marian "ystävät". Oletteko te (luulen että syytä puhua monikossa vaikka kuulijakuntana olisikin vain yksi ihminen) vähän todellisuudesta irtautuneita, kun puolustatte täällä naista jonka todellista henkilöllisyyttä ei ole millään tavalla ilmaistu? Tämä sama kuvio on nähty täällä ennenkin: ensin puolustetaan, sitten kerrotaan faktoja ja hupsista keikkaa, siinä tuli kerrottua koko nimi ja osoite. Toisin sanoen, niin kauan kuin mokissa esiintyvät henkilöt ovat vain etunimiä ja nättejä värejä, niin on aivan sama onko ne todellisia vai ei, koska heillä ole lukijan kannalta henkilöllisyyttä. Kunnes joku urpo sellaisen esittelee.

      Lainaa

    86. Tulos: +238 (246 ääntä)
      Nyt loppui Marian kiusaaminen! Nämä monimutkaiset sairaudet pahentuvat jos Maria ei ole onnellinen vähintään 2 vuotta vaikka onkin aikamoinen tyttö. Ei Niin Ystävällisin Terveisin Marian lakimies

      Lainaa

    87. Tulos: +59 (75 ääntä)
      Ihmiset kattoo ihan liikaa saippua- ja sairaalasarjoja! Niissähän aina joku loukkaantuu/sairastuu, ja sit toinen huolestuu ja ryntää sen sairasvuoteelle latelemaan hempeitä ja nyyhkimään, et älä nyt vaan kuole ja jätä mua näin. "Nyt kun tiedän, miltä minusta tuntuu jos kuolisit, en voi enää olla ilman sinua" aka joku pirun Twilight :--D Tiedän hiton monta emäntää, jotka yrittävät saada ukkonsa huomion tekaisemalla itselleen jonkin mystisen sairauden tai jopa vetämällä esiin sen klassisen itsemurhakortin. Toisen tunteisiin vaikuttaminen kuolemaan ja sairauteen vetoamalla on aivan järkyttävän törkeää. Toivottavast karma kostaa tolle eukolle, kun noin vakavilla asioilla leikkii.

      Lainaa

    88. Missä Muuten Ällö? 24.9.2012 11:49
      Tulos: +127 (135 ääntä)
      Ystävä: Kuulostaa pikkupojan epätoivoiselta yritykseltä mustamaalata eksä? Ja jos kuvitellaan tilanne että eksä olisikin kirjoittanut tämän eron hetkellä saadakseen huomiota, niin eipä sitä julkaista muiden nähtäville kuin tilanteessa jossa halutaan saattaa toinen huonoon valoon…… Miksi? Marian ystävänä voin sanoa että tällä Tonilla on ainakin nykyisin monta syytä olla kateellinen Marialle. Uudet kuviot (ei enää mitään pikkukaupunki hässäkkää, lälläslää) ja hänellä on elämä muutenkin järjestyksessä, unohtamatta komeaa deittiä ; – )Jo siinä on pikkupiireissä pyörivällä nuorella pojalla paljon kadehdittavaa! Ja muuten, vain pikkulapset hämmentää tällasta juttua, varmaankin aivan sama kuka on kirjoittanut ja mitä, mutta kuka julkaisee?
      Kirjoitat ihan samaan tyyliin kuin Maria. Mainostat uusia kuvioita ja komeaa deittiä :D Taidat olla psykiatrin tarpeessa.

      Lainaa

    89. Tulos: +36 (40 ääntä)
      HAHHAHAHHA!! Paras moka *ittu ikinä!! Pelasti mun päivän. Vikaahan pitää olla pääs,ku Maria ajattelee et menee exälle tommonen läpi. HAHHAHA!! :DDDD

      Lainaa

    90. Tulos: +24 (26 ääntä)
      elkku: Pitäisköhän meidän feissarimokien lukioiden käydä keräämään kolehtia, jotta saatais Maria psykiatrille ja lääkityksen piiriin!
      Im in! :DD

      Lainaa

    91. Tulos: -85 (125 ääntä)
      Ei ihan fiksu teko Marialta, muttei voi eksääkään kehua. Mitä hauskaa siinä on, että nolaa toisen ihmisen julkisesti vuotamalla tällaisen sepityksen nettiin? Jos ero on ottanut noin koville, että päätyy näin hulluihin/epätoivoisiin selityksiin, Marian mieli ei varmasti siitä parane, että eks käyttäytyy ääliömäisesti.

      Lainaa

    92. Tulos: +115 (123 ääntä)
      Mäkin tiedän yhden Marian, joka oli alkuperäiseltä nimeltään Milla, mutta muutti sen mielisairaalajakson jälkeen Mariaksi jostakin syystä äks. Uskallan kertoa ton, koska ei ole penniäkään kiinni ja sukunimeä en kirveelläkään enää muista, ja ärsyttää, miten se pääsi jatkuvasti noitten tarinoittensa tuhojen jälkeen kuin koira veräjästä. Nainen hankki useamman ihmisen kuseen omilla puheillaan, ja oli kammottavaa havaita miten joihinkin vain upposi sen lennokkaat tarinat. MillaMaria oli kummallisen paljon ehtinyt pieneen ikäänsä nähden; kaveri oli juttujaan selittäessään vasta 22, tosin ikäkin vaihteli kysyjän mukaan. MillaMaria oli kuitenkin käynyt armeijan, ammattikoulun (puuseppä, vaikkei erottanut koivuviilua männystä ja selitti artesaaniopiskelijoille tollasta paskaa aivan pokkana), ja kuulemma saanut lapsen 16-vuotiaana. Parasta oli, että Milla oli lastislapsi, josta sijoitettu jonnekin perheeseen eli hänellä oli ottovanhemmat. Lopulta selvisi poliisien kautta, että hän puhui näin kauniisti ap biologisista vanhemmistaan.. Näiltä nk. ottovanhemmiltaan hän oli mennyt salaa karkuun jonkun aikuisen miehen luo. Aikuinen mies oli pitänyt häntä sitten panttivankina kolme viikkoa ja hakannut ihan verille. Millamaria ei uskaltanut mennä himaansa takaisin ja pian olikin lapsi tulossa sen kolmen viikon ruuvaamisen jälkeen. Kummallista oli, ettei sosiaalitoimisto huomannut mitään, vaikka sijoitusperheessä olikin. : - - - ) Lapsi syntyi, mutta kuoli pian auton ja rekan yhteentörmäyksessä. Autoa ajoi joku vieras nainen, kuulemma. Hauskinta oli, että koko tarina taisi syntyä siitä, kun näin Marian ikkunalaudalla valokuvan vauvasta. Vielä jännempää oli, että siitä löytyi päivämäärä, mikä ei ihan stemmannut minkään kanssa - se oli Mariasta itsestään oleva kuva ainakin vuosiluvusta päätellen. Se ilme ja kaikki oli ihan teeskenneltyä, kun kysyin, kuka kuvan vauva on "Se olisi nyt kuusi vuotias. Nyyh", ja perään tämä hieno tarinointi, missä kaikki pitää paikkaansa. Näitä tarinoita oli pilvin pimein. Myöhemmin nainen keksi seurustella jonkun pikkurikollisen kanssa, ja koska se ei riittänyt, hän pokasi jonkun toisen miehen siihen lisäksi. Jäätyään kiinni sekstailusta toisen osapuolen kanssa, hän kehitti hirvittävät tarinat päästäkseen pälkähästä. Lopputuloksena oli, että tä vakkarijätkä keräs hirveät kasat porukkaa mukaansa ja meni oven taakse mukiloimaan tämän kolmannen osapuolen. Porukan ilme oli varmasti hyvä, koska oven avasi alta nelikymppinen, hiirenkokoinen äijä ja koomisen tilanteesta teki se, että Maria itse oli pienen suomenhevosen kokoinen. Tapauksen jälkeen kun näin poliisien kirjottamia kuulustelupöytäkirjoja, repeilin ihan järkyttävään huutonauruun aika ajoin, ja voin vain miettiä, mitä Mariaa kuulustelleet poliisit ovat funtsineet sitä puhtaaksi kirjottaessaan. Maria oli heittänyt pöytään perinteiset replansa, kuten raiskatuksi tulemisen useaan otteeseen ja miten hänet oli sidottu sänkyyn kiinni teipillä. Myötähäpeä estää tarinan toistamisen liian tarkkaan. Kaiken tämän pointti oli kuitenkin se, että näitä tapauksia tosiaan on. Opin ainakin sen, että valheesta jää kiinni äkkiä, ja ettei kaikkea kannata uskoa liian helposti... ;)

      Lainaa

    93. Tulos: +125 (133 ääntä)
      Ystävä: Marian ystävänä voin sanoa että tällä Tonilla on ainakin nykyisin monta syytä olla kateellinen Marialle. Uudet kuviot (ei enää mitään pikkukaupunki hässäkkää, lälläslää) ja hänellä on elämä muutenkin järjestyksessä, unohtamatta komeaa deittiä ; – )Jo siinä on pikkupiireissä pyörivällä nuorella pojalla paljon kadehdittavaa! Ja muuten, vain pikkulapset hämmentää tällasta juttua, varmaankin aivan sama kuka on kirjoittanut ja mitä, mutta kuka julkaisee?
      hei Maria, älä viitsi enää nolata itseäsi yhtään enempää! Kaikki tajuaa ettei tätä juttua missään kateuden puuskassa ole julkaistu, vaan sen takia että se on yksiselitteisesti ihan hullu sepustus, millaista ei terve ihminen tee. Sinulla on melko vakavia ongelmia, toivottavasti haet oikeasti apua.

      Lainaa

    94. Tulos: -23 (89 ääntä)
      Ihan vain uutena näkökulmana, tuskin kukaan meistä 'ulkopuolisista' todellisuudessa tietää mitä tässä tilanteessa on tapahtunut, joten en ainakaan itse nyt vielä asettuisi kummallekaan puolelle - voi olla että Toni itse on viestin takana, tai sitten väitetystä Maria. On täällä muistaakseni ennenkin vastaavanlaisia tilanteita ollut? Kuitenkin, jään ihan innoissani odottamaan varmempaa tietoa :)

      Lainaa

    95. Tulos: +110 (120 ääntä)
      Aina paljastaa noi "ystävien" tai ko. henkilön omat kommentit sen, että kumpi on oikeasti katkera erosta. Jos Maria kirjoittaa: Toni on kateellinen pikkupoika ja minulla "komea deitti ;---)" niin näkeehän sen nyt jumalauta kumpi on hullu ja yrittää mainettaan pelastaa. HAHAHAHAHAHAA huutonaurua koko jutulle ja näille kommenteille :D

      Lainaa

    96. Tulos: +102 (106 ääntä)
      Ei Maria kyllä voi muuta kun läittaa spostia Marian_Psykiatri@gmail.com

      Lainaa

    97. Vanha Kissa 24.9.2012 18:05
      Tulos: +13 (71 ääntä)
      Oliskohan taas FM-teamin aika viheltää peli poikki? Kyseessä on, vähän samaan tapaan kuin taannoisessa Chisun plagioiman Louna-raukan tapauksessa, selvästi mielenterveysongelmista kärsivä tyyppi, jolle ei (vaikka se ei itse omaa parastaan tajuaisikaan) välttämättä tee hyvää tällainen ns. julkisuus.

      Lainaa

    98. Tulos: -4 (28 ääntä)
      asd: Maria ei ole todellakaan lähettänyt tuota viestiä, eikä hänellä olisikaan mitään syytä. Ikävää kun kukaan ei usko mitään muuta kuin sitä mitä alkuperäisessä “mokassa” on sanottu. toni pääsee tästä vielä vastuuseen, vaikka ei olisi kirjoittanutkaan tuota niin eipä hänellä mitään oikeutta ole tuommoista julkaista facebookissa…
      "Maria ei ole tätä kirjoittanut ja vaikka olisikin, mitä väliä, koska TONI ON SE KUSIPÄÄ JA JA MARIA UHRI yhy yhy". Ja mitä tulee mielenterveysongelmaisen ihmisen bashaamiseen, olen kyllä todistanut tapausta, jossa vastaavanlaiselle mytomaanille (ks. sanakirjasta) saatiin hetkeksi järki päähän, kun tarpeeksi kauan ahdisteltiin. :D

      Lainaa

    99. Tulos: +22 (22 ääntä)
      Näyttääkö tutulta? Kts. kohta "Ihmisillä" http://fi.wikipedia.org/wiki/Raskausmyrkytys

      Lainaa

    100. Tulos: +93 (95 ääntä)
      Missä on vanhat hyvät erotavat ? Huudetaan talo kumoon, rikotaan muutama lautanen ja harrastetaan "ei ikinä enää uudestaan"-seksiä. Lusikat jakoon ja moikataan jos tavataan. Mutta siis, jatkoa tälle odotellessa... :D

      Lainaa

    101. Tulos: +80 (86 ääntä)
      someone: Ihan vain uutena näkökulmana, tuskin kukaan meistä ‘ulkopuolisista’ todellisuudessa tietää mitä tässä tilanteessa on tapahtunut, joten en ainakaan itse nyt vielä asettuisi kummallekaan puolelle – voi olla että Toni itse on viestin takana, tai sitten väitetystä Maria. On täällä muistaakseni ennenkin vastaavanlaisia tilanteita ollut? Kuitenkin, jään ihan innoissani odottamaan varmempaa tietoa
      Tonin puolelle voi kyllä huoletta asettua ainakin toistaiseksi ihan puhtaalla todennäköisyysanalyysillä: Hullujen exien kirjoittamat tekaistut sepustukset ovat kuitenkin suhteellisen arkipäiväinen ilmiö (vaikka täytyykin myöntää että tässä on melko pitkälle viety tapaus), kun taas se että hullu ex itse kirjoittaisi itselleen tekaistun sepustuksen esittäen sen tulleen hullulta exältä on paljon harvinaisempaa, miltei originelliä.

      Lainaa

    102. Tulos: +52 (60 ääntä)
      e: tästä tapauksesta tuolle tonille on tulossa melkoiset lakijutut. tilannetta pahentaa vielä se että tämä mariahan ei ole tuollaista IKINÄ lähettänyt tai mitään. ja vaikka olisikin, tekstin julkaiseminen on jo rikos. taitaa olla tämä toni jollain tapaa mieleltään hieman vajaa kun kokee tarpeelliseksi 1,5 vuoden eron takia keksiä tällaista ja julkaista vielä. huh huh mitä porukkaa. varmaan ottaa pattiin kun exällä menee paremmin kun hyvin:)
      Mitenniin olisi rikollista lähettää tällaista julkisesti? Ei ole mitään lakia joka kieltää minua olemaan julkaisematta henkilökohtaisia viestejäni. Koita vain mennä "lakijuttujesi" kanssa viranomaisten luokse ja ne nauravat sinut ulos laitokselta. Toivottavasti pakkaavat samaan syssyyn toiselle laitokselle.... :D

      Lainaa

    103. että tämmöstä 25.9.2012 10:35
      Tulos: +61 (63 ääntä)
      Mulla oli nuorenpana kaveri, joka aina jätetyksi tullessaan epäili olevansa raskaana. Ensimmäisellä kerralla olin tottakai huolestunut, niinkuin kaverin kuuluu, mutta sen 13. kerran jälkeen oli jo hieman vaikea pitää pokkaa. Tää samainen kaveri oli mulle jostain syystä (en tiedä vielä tänäkään päivänä) todella kateellinen. Tämä selvisi siitä, että vuosien kuluessa sain kuulla yhtä sun toista p*skaa mitä tämä kaverini oli minusta jauhanu. Onneksi jatkettiin eri kouluihin ja kaveruus oli helppo pistää poikki. Liekkö nykyään yhtä tasapainoton kuin tuo maria :D

      Lainaa

    104. Trololololooo 25.9.2012 14:51
      Tulos: +108 (112 ääntä)
      On se jännä, että "marian lääkäri" kertoo kuinka Marian pitäisi olla mahdollisimman "onnellinen" ja elää tasapainoista elämää väh. kaksi vuotta ettei mitään pahaa käy kun tilanne on niin vakava. Kuin Tonin pitäisi huolehtia Mariasta. Nuin herkät potilaat pitäisi laittaa sairaalaan elämään järkkymätöntä elämää lääkkeiden varassa ettei mitään hyperventilaatiokohtauksia pääse syntymään. Ties vaikka kuinka vaarallista sekin olisi ;) Kamalan vastuun on "lääkäri" tyrkkäämässä ex-poikaystävän vastuulle! ps. repesin alulle: "Mikä lie tilanteenne tällä hetkellä... Toivottavasti kihlattusi" :--DDDDD

      Lainaa

    105. Tulos: -77 (109 ääntä)
      Puhutaanko nettikiusaamisesta? Mistä porukka täällä voi tietää, mikä on totta ja mikä ei. Miettikää vähän tekojenne seurauksia, jos Maria onkin uhri. Mikä syy teillä ON uskoa jotakin teoriaa ennemmin kuin jotakin muuta? Ihme porukkaa.

      Lainaa

    106. Tulos: +64 (70 ääntä)
      Emma: Puhutaanko nettikiusaamisesta? Mistä porukka täällä voi tietää, mikä on totta ja mikä ei. Miettikää vähän tekojenne seurauksia, jos Maria onkin uhri. Mikä syy teillä ON uskoa jotakin teoriaa ennemmin kuin jotakin muuta? Ihme porukkaa.
      Emma ja muuta Marian puolustajat (tai alter egot...): Mistä kukaan voi tunnistaa olevansa Maria, ellei ole tuollaista viestiä lähettänyt, jolloin ei ole uhri? Kuten aiemmin sanottu, Maria ja Toni eivät ole harvinaisia nimiä, ja tännehän ilmoitettiin jo ainakin kaksi kilpailevaa Mariaa, 17- ja 32-vuotiaat. Tekstin luettuani en myöskään usko, että Toni olisi sitä kirjoittanut. Ei esimerkiksi ole järkevää julkaista tekaistua tekstiä sosiaalisessa mediassa kaiken kansan nähtävänä, josta sen voi kuka tahansa ilmiantaa. Sen sijaan yksityisviestinä - sairaalan turvallisuuden takia salaisena!!111!!1! - tämä on paljon järkevämpää - jos nyt niin voi tästä sanoa...

      Lainaa

    107. Tulos: +12 (18 ääntä)
      http://forum.bomber.fi/viewtopic.php?f=4&t=56665 Tässä ketjussa puhutaan enemmän tuosta n.30v huijarista, joka esiintyy Maria nimellä. Saattaapi olla sama henkilö. Tuolta löytyy jopa oikeudenkäynti pöytäkirjoja.

      Lainaa

    108. Tulos: -94 (134 ääntä)
      täällä on varmasti mun lisäkseni useampikin marian ystävä/tuttava/kaveri koittanut kertoa asioiden laitaa, mutta eihän mikään tietenkään ole totta, ja mariahan tietenkin kirjoittelee täällä useammalla nimimerkillä. tietenkinhän kaikki on totta mitä mokassa lukee? Itse tunnen marian ja että kyseessä on juuri hänen ex-poikaystävänsä kirjoittama tekstinpätkä, ja että tekstillä viitataan juurikin tuntemaani Mariaan (joka viimeksi kun tarkistin oli 18-vuotias, ei yli kolmekymppinen...) tarinasta on ilmennyt uusia puolia enkä itsekkään tiedä kuka on tämän kirjoittanut, Maria, Toni vai joku ihan muu mutta koittakaa ihmiset tajuta etteivät asiat ole niin mustavalkoisia. Täälläkin luulisi käyvän vanhempaa porukkaa kuin pelkästään alle 18-vuotiaita mutta valitettavasti juttujen tasot siltikin pyörivät niin alhaalla... Marian puolesta tuntuu pahalta kun häntä täällä mollataan eikä kukaan ota kuuleviin korviinsakaan että kyseessä voisi olla joku muu kuin Maria. Kenelläkään ulkopuolisella ei tosiaan ole mitään tietoa kuka tämän viestin takana on, kuten ei Marian läheisillä ystävilläkään tarkkaa tietoa ole tekstin kirjoittajasta. Miksi kukaan ei väitä että kys. Toni olisi kirjoittanut kaikki Mariaa mollaavat kommentit täällä? Minä en tiedä kuka tämän on kirjoittanut, eikä todennäköisesti kukaan muukaan täällä. Maria tietää onko hän itse kirjoittanut, Toni tietää onko hän itse kirjoittanut. Joku roti tähän hommaan nyt, kun internetin ihmeelliseen maailmaan on eksynyt niin luulisi että on aivokapasiteettia jättää joitakin asioita sanomatta kommenteissa, vaikka anonyymi kommentointi sen mahdollistaakin.

      Lainaa

    109. Tulos: +8 (14 ääntä)
      Jake: http://forum.bomber.fi/viewtopic.php?f=4&t=56665 Tässä ketjussa puhutaan enemmän tuosta n.30v huijarista, joka esiintyy Maria nimellä. Saattaapi olla sama henkilö. Tuolta löytyy jopa oikeudenkäynti pöytäkirjoja.
      Oli aika vakuuttavaa tekstiä tässä urlissa. Suosittelen kahlaamaan läpi (ja levittämään).

      Lainaa

    110. Tulos: +58 (76 ääntä)
      No jos Toni on tämän itse kirjoittanut, niin silloin hänen mielensä on psykologiselta kannalta erittäin mielenkiintoinen. Miksi joku kirjoittaisi tekstin jonka tarkoituksena on mustamaalata entinen kumppani, mutta tekstin sisältö olisi tätä ylistävä?

      Lainaa

    111. Tulos: -25 (61 ääntä)
      xXx: No jos Toni on tämän itse kirjoittanut, niin silloin hänen mielensä on psykologiselta kannalta erittäin mielenkiintoinen. Miksi joku kirjoittaisi tekstin jonka tarkoituksena on mustamaalata entinen kumppani, mutta tekstin sisältö olisi tätä ylistävä?
      Mustamaalaus tuleekin siitä, että halutaan saada ihmiset luulemaan Marian kirjoittaneen älyvapaan viestin ja ylistys saa sen vaikuttamaan siltä. The oldest trick in the book.

      Lainaa

    112. Tulos: +68 (74 ääntä)
      Graaaah! Silmiin sattuu lukea tuota tekstiä, kun siinä on niin paljon asiavirheitä! Olisi nyt edes kunnolla kopioinut sieltä Wikipediasta. Terveisin tekstiä silmät verta valuen lukenut kätilö.

      Lainaa

    113. pesservisser 26.9.2012 17:39
      Tulos: +46 (48 ääntä)
      Meidän pojan koulussa ei terveydenhoitajaltakaan saa kuulemma kysyä sähköpostilla mitään tietosuojan vuoksi.

      Lainaa

    114. Tulos: +27 (51 ääntä)
      Onko sillä nyt jotain väliä kuka tekstin on kirjoittanut? Maria ja Toni voi olla ketä vaan, mäkin tunnen pari kappaletta molempia. Vain ihmiset jotka ovat sattuneet tämän alkuperäisenä naamiksessaan näkemään, tietävät kenestä oikeastaan on kyse. Eikä silloinkaan voi tietää kuka on tekstin varsinainen lähde. Ihme taistelua taas, kuka on sekopää ja kuka ei... Ja kaikki Mariat ottavat heti nokkiinsa kun tietenkin juuri heitä mollataan. Relax, people.

      Lainaa

    115. Tulos: -23 (43 ääntä)
      Ihan sekopäinen ja naurettavahan tuo Maria on, mutta ei silti exältä kovin kivaa laittaa tota kaikkien nähtäville facebookkiin.. :(

      Lainaa

    116. Tulos: +64 (78 ääntä)
      aaa: täällä on varmasti mun lisäkseni useampikin marian ystävä/tuttava/kaveri koittanut kertoa asioiden laitaa, mutta eihän mikään tietenkään ole totta, ja mariahan tietenkin kirjoittelee täällä useammalla nimimerkillä. tietenkinhän kaikki on totta mitä mokassa lukee? Itse tunnen marian ja että kyseessä on juuri hänen ex-poikaystävänsä kirjoittama tekstinpätkä, ja että tekstillä viitataan juurikin tuntemaani Mariaan (joka viimeksi kun tarkistin oli 18-vuotias, ei yli kolmekymppinen…) tarinasta on ilmennyt uusia puolia enkä itsekkään tiedä kuka on tämän kirjoittanut, Maria, Toni vai joku ihan muu mutta koittakaa ihmiset tajuta etteivät asiat ole niin mustavalkoisia. Täälläkin luulisi käyvän vanhempaa porukkaa kuin pelkästään alle 18-vuotiaita mutta valitettavasti juttujen tasot siltikin pyörivät niin alhaalla… Marian puolesta tuntuu pahalta kun häntä täällä mollataan eikä kukaan ota kuuleviin korviinsakaan että kyseessä voisi olla joku muu kuin Maria. Kenelläkään ulkopuolisella ei tosiaan ole mitään tietoa kuka tämän viestin takana on, kuten ei Marian läheisillä ystävilläkään tarkkaa tietoa ole tekstin kirjoittajasta. Miksi kukaan ei väitä että kys. Toni olisi kirjoittanut kaikki Mariaa mollaavat kommentit täällä? Minä en tiedä kuka tämän on kirjoittanut, eikä todennäköisesti kukaan muukaan täällä. Maria tietää onko hän itse kirjoittanut, Toni tietää onko hän itse kirjoittanut. Joku roti tähän hommaan nyt, kun internetin ihmeelliseen maailmaan on eksynyt niin luulisi että on aivokapasiteettia jättää joitakin asioita sanomatta kommenteissa, vaikka anonyymi kommentointi sen mahdollistaakin.
      Kirjoitat ihan samalla tavalla kuin mokan Maria. Lopeta sitten pikku hiljaa.

      Lainaa

    117. Tulos: +71 (77 ääntä)
      Minkä ihmeen takia Marian tai vielä parempi, Marian kavereiden, pitäisi loukkaantua asiasta? Tai me ei saataisi keskustella asiasta, koska se on kiusaamista? Haloo, kukaan ei tiedä kuka tekstin on kirjoittanut! Teksti on julkaistu anonyymina, totta kai siitä saa keskustella.

      Lainaa

    118. Tulos: +10 (20 ääntä)
      Juomari: Tonin puolelle voi kyllä huoletta asettua ainakin toistaiseksi ihan puhtaalla todennäköisyysanalyysillä: Hullujen exien kirjoittamat tekaistut sepustukset ovat kuitenkin suhteellisen arkipäiväinen ilmiö (vaikka täytyykin myöntää että tässä on melko pitkälle viety tapaus), kun taas se että hullu ex itse kirjoittaisi itselleen tekaistun sepustuksen esittäen sen tulleen hullulta exältä on paljon harvinaisempaa, miltei originelliä.
      Niinpä. Occam's razor.

      Lainaa

    119. Tulos: -14 (20 ääntä)
      taateli: Oli aika vakuuttavaa tekstiä tässä urlissa. Suosittelen kahlaamaan läpi (ja levittämään).
      mutta ei liity tähän juttuun

      Lainaa

    120. Tulos: -71 (79 ääntä)
      Jaa mitä väliä sillä on kuka sen on kirjoittanut? On sillä se väli, että ihminen, joka uskoo sokeana kaiken mitä internetissä tulee vastaan on kelvoton tyyppi. Kriittinen ajattelu pelastaisi maailman, kriittinen ajattelu.. Mutta ei sitten. No, lapsiahan / tylsistyneitä peräkammarinpoikia / -piikojahan täällä käy trollaamassa ja tekemässä parhaansa toisten elämää vaikeuttaakseen :D

      Lainaa

    121. Tulos: -54 (62 ääntä)
      Vielä lisään etten puolusta ketään, koska mua ei kiinnosta nää ihmiset tai niiden ongelmat ja VAIKKA KIINNOSTAISI niin en voisi koskaan tietää mikä on totta ja mikä ei. Harrastan vain ajattelua (enkä uskonut mokaa heti) ja rupesi hämmentämään että niin harva muu harrastaa sitä kanssani :D

      Lainaa

    122. Tulos: +13 (19 ääntä)
      Ihan keittiöpsykologisesta näkökulmasta veikkaisin alkuperäistä tekstiä pikemmin naisen kuin miehen kirjoittamaksi. Vanha Kissa: Oliskohan taas FM-teamin aika viheltää peli poikki? Kyseessä on, vähän samaan tapaan kuin taannoisessa Chisun plagioiman Louna-raukan tapauksessa, selvästi mielenterveysongelmista kärsivä tyyppi, jolle ei (vaikka se ei itse omaa parastaan tajuaisikaan) välttämättä tee hyvää tällainen ns. julkisuus.
      Mitäs Lounalle muuten kuuluu nykyään?

      Lainaa

    123. Inspehtoori 30.9.2012 23:44
      Tulos: +83 (87 ääntä)
      Kumma kun nuo Marian ystävät (=Maria itse) kirjoittavat kaikki vastauksensa samalla tyylillä ja sattuvasti samalla tyylillä unohtuu nuo Tonin/Marian iso alkukirjain nimestä. Toisinaan enemmän ja toisinaan vähemmän. Eli nyt vähän tarkkuutta seuraaviin vastauksiin, kiitos. T: Marian_oikolukija@gmail.com

      Lainaa

    124. Tulos: +33 (39 ääntä)
      Ystävä: Kuulostaa pikkupojan epätoivoiselta yritykseltä mustamaalata eksä? Ja jos kuvitellaan tilanne että eksä olisikin kirjoittanut tämän eron hetkellä saadakseen huomiota, niin eipä sitä julkaista muiden nähtäville kuin tilanteessa jossa halutaan saattaa toinen huonoon valoon…… Miksi? Marian ystävänä voin sanoa että tällä Tonilla on ainakin nykyisin monta syytä olla kateellinen Marialle. Uudet kuviot (ei enää mitään pikkukaupunki hässäkkää, lälläslää) ja hänellä on elämä muutenkin järjestyksessä, unohtamatta komeaa deittiä ; – )Jo siinä on pikkupiireissä pyörivällä nuorella pojalla paljon kadehdittavaa! Ja muuten, vain pikkulapset hämmentää tällasta juttua, varmaankin aivan sama kuka on kirjoittanut ja mitä, mutta kuka julkaisee?
      Varmaan on ihan hyvä, että fiilistelette sitä hienoa ja kadehdittavaa elämäänne keskenänne :DDD Onko tullut mieleen, että toiset pitää pikkukaupungin kuvioista ja moni inhoaa suurkaupunkeja. En aina hyvä tietenkin ajatella muiden olevan kateellisia saadakseen itselleen hyvän olon, mutta se ei todellakaan ole totta :D Sama kuin joku maajussi lehmätilalta miettisi, että SINÄ olet hänen upeasta elämästä kateellinen ja olet kateellinen, koska hän SAA olla yksin omassa rauhassa ilman rasittavia parisuhde säätöjä. Pointti on, että jos katsot vain omaa napaasi, niin jatka rauhassa, mutta älä kuvittelekkaan, että elämäsi olisi tasoltaan muiden yläpuolella ;)

      Lainaa

    125. Tulos: +45 (49 ääntä)
      Raskausmyrkytys ei ilmene alkuraskauden aikana vaan loppuraskauden aikana.

      Lainaa

    126. Tulos: +16 (20 ääntä)
      Juomari: Mitäs Lounalle muuten kuuluu nykyään?
      Taitaa olla edelleen (pakko?)hoidossa.

      Lainaa

    127. Tulos: +40 (42 ääntä)
      No niin Marian kaverit, eihän sillä jumalauta ole mitään väliä kumpi sen on kirjoittanut. Kukaan täällä ei tunne näitä kavereita, eikä juttua voi yhdistää etunimen perusteella oikein keneenkään. Olkoon kumpi tahansa kirjoittanut, niin sekaisin se kirjoittaja silti on.

      Lainaa

    128. meisselisheisseli 8.10.2012 19:18
      Tulos: +18 (20 ääntä)
      Eih: Ihmiset kattoo ihan liikaa saippua- ja sairaalasarjoja! Niissähän aina joku loukkaantuu/sairastuu, ja sit toinen huolestuu ja ryntää sen sairasvuoteelle latelemaan hempeitä ja nyyhkimään, et älä nyt vaan kuole ja jätä mua näin. “Nyt kun tiedän, miltä minusta tuntuu jos kuolisit, en voi enää olla ilman sinua” aka joku pirun Twilight :–D Tiedän hiton monta emäntää, jotka yrittävät saada ukkonsa huomion tekaisemalla itselleen jonkin mystisen sairauden tai jopa vetämällä esiin sen klassisen itsemurhakortin. Toisen tunteisiin vaikuttaminen kuolemaan ja sairauteen vetoamalla on aivan järkyttävän törkeää. Toivottavast karma kostaa tolle eukolle, kun noin vakavilla asioilla leikkii.
      Veit sanat suustani veikkoseni! Karman laki ei petä!

      Lainaa

    129. Tulos: +66 (76 ääntä)
      Mutta nythän Marialla onkin "Uudet kuviot (ei enää mitään pikkukaupunki hässäkkää, lälläslää) ja hänellä on elämä muutenkin järjestyksessä, unohtamatta komeaa deittiä ; – ) " ETTÄ LÄLLÄSLÄÄ? Voi luoja mitä settiä??

      Lainaa

    130. Tulos: -85 (95 ääntä)
      Sitäpä settiä tulee täältäkin päin. Tiedoksi kaikille, että Maria itse ei ole tuota kirjoittanut. En myöskään syyyllistä Tonia, mutta mistä muualta hän olisi sen saanut jos ei itseltään? Asiasta on tehty kuulemma ilmoitus, hyvä niin. Ei ole viisasta keneltäkään tuollainen käytös. Ja ei, en ole Maria vaikka sitä toivottekin. Toivotaan että asia saadaan loppuun käsiteltyä poliisin toimesta, ja alkuperäinen kirjoittaja selviää.

      Lainaa

    131. Tulos: +112 (112 ääntä)
      on se jännä, miksei Tonilla tai sen kavereilla ole ollut tarvetta käydä täällä puolustelemassa. koska musta tuntuu, että se hullu älähtää, johon kalikka kalahtaa.

      Lainaa

    132. Tulos: +34 (36 ääntä)
      Juu myllä mullakin on tollanen TIA ollu eikä se mikään vakava oon ja yleensä nopeasti ohimenevä... Mut melkoset huutonaurut sain koko jutusta, kaupan päälle nää parhaat kommentit :)

      Lainaa

    133. Tulos: +19 (27 ääntä)
      Marian kaverit onks tää Maria 32? Hesasta ja taitaa lapsikin olla? Jos on nin taatusti on se sekopään itsensä kirjoittama -> Ja vaikka ette vielä uskoisikaan niin voin vannoa ettää parin vuoden päästä uskotte kun teitäkin on kusetettu kaikin mahdollisin tavoin.

      Lainaa

    134. Tulos: +37 (43 ääntä)
      kyseiset henkilöt jotka nostivat ilmoituksen tuosta asiasta peruivat ilmoituksen ensimmäisen kuulustelun jälkeen. Joskus se raja tulee vastaan valehtelemisessa kokeneillakin henkilöillä..

      Lainaa

    135. Tulos: +32 (34 ääntä)
      Fail: kyseiset henkilöt jotka nostivat ilmoituksen tuosta asiasta peruivat ilmoituksen ensimmäisen kuulustelun jälkeen. Joskus se raja tulee vastaan valehtelemisessa kokeneillakin henkilöillä..
      Lisää infoa?? :P

      Lainaa

    136. Tulos: +11 (17 ääntä)
      usko-vitun-matonta

      Lainaa

    137. Tulos: +14 (24 ääntä)
      Mariia Mariiaaaa... didididiiii.. Olethan sinä seko!

      Lainaa

    138. Tulos: +51 (51 ääntä)
      e: tästä tapauksesta tuolle tonille on tulossa melkoiset lakijutut. tilannetta pahentaa vielä se että tämä mariahan ei ole tuollaista IKINÄ lähettänyt tai mitään. ja vaikka olisikin, tekstin julkaiseminen on jo rikos. taitaa olla tämä toni jollain tapaa mieleltään hieman vajaa kun kokee tarpeelliseksi 1,5 vuoden eron takia keksiä tällaista ja julkaista vielä. huh huh mitä porukkaa. varmaan ottaa pattiin kun exällä menee paremmin kun hyvin:)
      Ai moi Maria.

      Lainaa

    139. Tulos: -71 (85 ääntä)
      Minun kohdalle jos sattuu kyseinen akka niin raiskaan ja hautaan metsään.Se siitä.

      Lainaa

    140. irokeesiankka 17.9.2014 18:34
      Tulos: +23 (23 ääntä)
      Todellista lääkärikieltä on kyllä.

      Lainaa

    141. Tulos: +9 (11 ääntä)
      West Side Story

      Lainaa

    142. Tulos: +29 (33 ääntä)
      Huvittaa nää jotka tonia moittii ton julkasemisesta. Oletetaan että asia on nii kuin se tod.näk on eli maria on lähettäny tuon viestin ns lääkärinään tonille. En usko että se oli ensimmäinen kerta millä on eksäänsä häiriköinyt. Todennäkösesti toni on julkassut viestin saatuaan tarpeekseen marian sekoiluista, ehkä yrittänyt sillä hillitä mariaa.. ja tosiaan ei ole laitonta yksityisen ihmisen julkaista yksityisviestiä.

      Lainaa

    143. Tulos: +19 (29 ääntä)
      Mun käy vähän sääliksi tuota Mariaa. Tottakai ihan päivänselvää että itse on kirjoittanut mutta luultavasti on hyvin rakastunut tyttö tullut jätetyksi ja nyt tekee kaikkensa jopa todella naurettavia juttuja että saisi miehensä takaisin. Surullista ja sääliksi käy :(

      Lainaa

    144. Tulos: +11 (11 ääntä)
      "Ystävällisin terveisin Marian lääkäri" Ja tohtorin nimi oli?

      Lainaa

    145. Kalju piikkisika 26.6.2020 14:19
      Tulos: +6 (6 ääntä)
      Mitäs heille nykyään kuuluu? Joko on hätäsektio tehty?

      Lainaa

    146. Vesisateeton papukaija 19.4.2021 23:15
      Tulos: +15 (15 ääntä)
      ”Ja voi kuule hän puhuu sinusta aina :—)” Voi jessus. Aina tää jaksaa naurattaa, vuosienkin jälkeen.

      Lainaa

    Lue lisää

    Kommentoi

    Avatar

    Vastaa

    Nimikone

    Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

    Avainsanat: valelääkäri, ex, lääkäri, sähköposti, raskaus, raskausmyrkytys