Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Vaarallinen lisäosa

"Apua, älä semmosia lataa!"
Suurenna näkymä
Vaarallinen lisäosa

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 76 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Tulos: +1572 (1598 ääntä)
   Ei luoja. Mennäänpä porukalla sinne Samun hautajaisiin.

   Lainaa

  2. Tulos: +207 (231 ääntä)
   Kuulostaa melkoisen kohtalokkaalta.

   Lainaa

  3. Tulos: +213 (249 ääntä)
   Tähän kyl oikeasti vaaditaan tyttöjen ikä. Ymmärrän ihan hyvin jos ovat jotain 12-13v. mut paras juttu koskaan jos siellä teini-iän paikkeilla.

   Lainaa

  4. Tulos: +377 (387 ääntä)
   Elealar: Tähän kyl oikeasti vaaditaan tyttöjen ikä. Ymmärrän ihan hyvin jos ovat jotain 12-13v. mut paras juttu koskaan jos siellä teini-iän paikkeilla.
   Unohtui kokonaan! Näin sanoo lähettäjä: "Janica on 18 ja Jessica on alle 18 vuotias." Tieto on päivitetty juttuun.

   Lainaa

  5. kaktusmies 1.9.2012 4:10
   Tulos: +223 (225 ääntä)
   Nää on taas näitä tekniikan ihmelapsia.

   Lainaa

  6. Tulos: +146 (152 ääntä)
   Mulla on kans kuolema aika lähellä kun tän luki!

   Lainaa

  7. Tulos: +134 (144 ääntä)
   Mut eikös nauru pidennä ikää?

   Lainaa

  8. Tulos: -342 (398 ääntä)
   en ymmärtänyt. Mitä nauramista on esim. ihmisen lukihäiriössä? Minusta yllä on tietyssä mielessä "hyvin" kuvattuna uuslukutaidottomuutta ... ja auttamisen sijaan kaverit vaan nauraa. Ikäviä ihmisiä. Ehkä yllä olevassa jutussa ihmisiä naurattaa se, että he tunnistavat Jessicassa ja Janikassa itsensä ja ovat onnellisia, ettei ko. kopio ole heidän Facebook sivultaan? Mutta kuten totesin - minulta tämä meni ohi. Ei naurata, pikemminkin olen surullinen nuorten tulevasta pitkästä ja tuskaisesta taipaleesta nyky yhteiskunnassa, jossa atk -lukutaito on perusvaatimus.

   Lainaa

  9. Tulos: +296 (322 ääntä)
   Näin siinä käy ku antaa pennulle nimen jossa on ca-pääte.

   Lainaa

  10. Tulos: +58 (86 ääntä)
   Janica oli ihan oikeassa, Flash Player on virus.

   Lainaa

  11. Tulos: +281 (285 ääntä)
   Wiljam: en ymmärtänyt. Mitä nauramista on esim. ihmisen lukihäiriössä? Minusta yllä on tietyssä mielessä “hyvin” kuvattuna uuslukutaidottomuutta … ja auttamisen sijaan kaverit vaan nauraa.Ikäviä ihmisiä. Ehkä yllä olevassa jutussa ihmisiä naurattaa se,että he tunnistavat Jessicassa ja Janikassa itsensä ja ovat onnellisia, ettei ko. kopio ole heidän Facebook sivultaan? Mutta kuten totesin – minulta tämä meni ohi. Ei naurata, pikemminkin olen surullinen nuorten tulevasta pitkästä ja tuskaisesta taipaleesta nyky yhteiskunnassa, jossa atk -lukutaito on perusvaatimus.
   Lukihäiriön kanssa ei ole mitään tekemistä sen kanssa, ettei tajua hölkäsen pöläytä mikä adobe flashplayer on. Tuohan on suorastaan loukkaavaa niitä kohtaan joilla on oikeasti lukihäiriö. Helposti googlaamallakin saa selville, mikä se on. Sitä vartenhan se on ees olemassa.

   Lainaa

  12. Tulos: +140 (146 ääntä)
   "se on vähä ku toi chrome pallo". Ei näin...

   Lainaa

  13. Tulos: +241 (243 ääntä)
   Crome pallo.

   Lainaa

  14. Tulos: +104 (118 ääntä)
   Janica ja Jessica, nimien perusteella WT-lapsia.

   Lainaa

  15. lukihäiriöinen 1.9.2012 10:09
   Tulos: +175 (183 ääntä)
   Aissu: Lukihäiriön kanssa ei ole mitään tekemistä sen kanssa, ettei tajua hölkäsen pöläytä mikä adobe flashplayer on. Tuohan on suorastaan loukkaavaa niitä kohtaan joilla on oikeasti lukihäiriö. Helposti googlaamallakin saa selville, mikä se on. Sitä vartenhan se on ees olemassa.
   Olet täyisin oikeassa. Itselläni on lukihäiriö ja en kyllä kauheasti arvosta että itselähtöistä avuttomuutta ja kana-aivoilua verrataan lukihäiriöön. Eiköhän tälle asialle saa nauraa ihan siinä missä niillekkin jutuille missä ihmiset ei osaa keittää kaurapuuroa. Se vaan kuuluu perus taitoihin, joiden jokainen tulisi jossain vaiheessa opetella sen sijaan, että joka kerta nostaa kädet pystyyn ja alottaa bölölböbllböll "tää on niin vaikeeta ja mulla on niin pitkät ripset ettei mun tarvi optetella" ripulin,

   Lainaa

  16. Tulos: +222 (226 ääntä)
   Onko kukaan varmistanut, että Samu on vielä keskuudessamme?

   Lainaa

  17. Tulos: +108 (118 ääntä)
   Miksi meidän nuorisossa on tällaisia nakkiaivoja :C

   Lainaa

  18. Tulos: +159 (185 ääntä)
   En kyllä ihan todellakaan ole ikinä kuullut Janica- tai Jessica-nimisestä ihmisestä, joilla olisi yhtään minkäänlaista järkeä päässä.

   Lainaa

  19. hölmölandia 1.9.2012 11:09
   Tulos: +42 (52 ääntä)
   Pääseeköhän tytöt tuota menoa koskaan katsomaan omia suomi-räppi -videoitaan.

   Lainaa

  20. Tulos: -137 (193 ääntä)
   Pfs: En kyllä ihan todellakaan ole ikinä kuullut Janica- tai Jessica-nimisestä ihmisestä, joilla olisi yhtään minkäänlaista järkeä päässä.
   Koska naisen nimi...?

   Lainaa

  21. Tulos: -19 (95 ääntä)
   Tän jutun kommentoijatkaa mitää järjenjättiläisiä taida olla kun huutelevat et tyttöjen nimien vika että eivät tiedä mikä on flash player..

   Lainaa

  22. Tulos: +61 (81 ääntä)
   Oon itsekin nainen, enkä mitenkään kauheen välkky tietokoneiden kanssa, mutta täytyy myöntää et ymmärsin jopa mistä on kyse, ja nauroinkin! Koska onhan se hauskaa kun joku toinen on vielä huonompi näissä jutuissa. Haa haa haa.

   Lainaa

  23. juhlarusakko 1.9.2012 13:03
   Tulos: -38 (54 ääntä)
   En jaksanu lukea kolmea kommenttia enempää...

   Lainaa

  24. Tulos: +44 (72 ääntä)
   hohhoh idiootit. toivottavasti tajuaa hävetä. totta, tuntuu että kaikki janica, jessica ja janinat on pissis vatipäitä

   Lainaa

  25. Tulos: +43 (53 ääntä)
   ymmärrän täysin! eihän pissikset tarvi konetta muuta kuin facebookissa käymiseen ja youtubea musiikin kuunteluun ni mistä ne vois tietää mikä flash player on :O

   Lainaa

  26. Tulos: +81 (87 ääntä)
   Ribs in peas, Samu.

   Lainaa

  27. Tulos: +23 (23 ääntä)
   Ja eikös tuon finnish.toggle -sivuston kautta saa yleensä jotain spywarea ym. koneelleensa..? :D

   Lainaa

  28. Tulos: +82 (90 ääntä)
   Justjust: Näin siinä käy ku antaa pennulle nimen jossa on ca-pääte.
   Naurahdin, en olekaan näköjään ainut joka tätä asiaa on miettinyt. Olen ainakin omien tuttavieni ja tapaamieni ihmisten perusteella tullut siihen tulokseen, että on enemmänkin sääntö kuin poikkeus, että c-kirjaimen etunimessään omaavat henkilöt (lähinnä naispuoliset) ovat idiootteja. Juurikin kaikki janicat, angelicat, christat ym, ja nimenomaan jessicat. Mistähän lie johtuu...? Tyhmiä tyttöjä, mutta ärsyttää tollanenkin että pitää tulla siihen naureskelemaan eikä voi sitten edes neuvoa.

   Lainaa

  29. hölmön landia 1.9.2012 16:50
   Tulos: -48 (64 ääntä)
   hölmölandia: Pääseeköhän tytöt tuota menoa koskaan katsomaan omia suomi-räppi -videoitaan.
   HAHA hieno stereotypia Hermanni. Mene vittuun mun internetistä...

   Lainaa

  30. Tulos: +90 (92 ääntä)
   "...yritän kattoo videoita netistä,mut mulla ei oo tota nettiä millä kattoo!" - Ja tämän kertoo siskolleen fb:ssa... REPS! :DDD

   Lainaa

  31. Tulos: +56 (58 ääntä)
   siis mitä vittua tuli taas luettua. :DD eihän tossa keskustelussa ollu mitään logiikkaa, ja mistä tuo utorrent ny tonne joukkoon eksy, siis ei helvetti. :D

   Lainaa

  32. Tulos: +5 (55 ääntä)
   Ei nyt oikeasti jumalauta. Vittu että vihaan tyhmiä ihmisiä, VIHAAN VAIN NIIN PALJON.

   Lainaa

  33. Tulos: +46 (52 ääntä)
   Isin ostamat ihanat läppärit on viikon kuluttua niin sekaisin, täynnä virusta ja muuta paskaa...

   Lainaa

  34. Tulos: +8 (56 ääntä)
   dafyq: Ei nyt oikeasti jumalauta. Vittu että vihaan tyhmiä ihmisiä, VIHAAN VAIN NIIN PALJON.
   Mikä tuossa mokassa saa sut vihaiseksi? Se, että ihmiset eivät tiedä yhtä paljon omasta tietokoneesta kuin sinä omastasi?

   Lainaa

  35. Tulos: +20 (26 ääntä)
   Söpöä. Menen takaisin piiloon enkä tule sieltä enää ikinä esille.

   Lainaa

  36. Tulos: -40 (66 ääntä)
   Ihanat nimet noil <3<3<3 Janica & Jessica c; luv it !

   Lainaa

  37. Tulos: +40 (52 ääntä)
   En pystyny lukee loppuun ._. Käsittämätöntä, ihan oikeesti, ei kukaa voi olla noin idiootti. T. 16-v tyttö, joka tämän jälkeen pitää itteään tietokonenerona

   Lainaa

  38. Tulos: +10 (54 ääntä)
   -ca päätteisen nimen omaava tietää kaiken salkkareista ja BB:stä, muttei mitään oikeasta elämästä. Pikkutuksut; kuolkaa kun kerkeätte :)

   Lainaa

  39. Tulos: +62 (70 ääntä)
   Minulle on aivan sama, onko porukka hyviä tietokoneiden kanssa vai ei. MUTTA jos asenne yleensäkin elämässä on tuo, että mistään ei oteta selvää, sönkötetään toisille "neuvoja" tietämättä mistään mitään ja tuomitaan kaikki oman kokemuspiirin ulkopuolella oleva haitalliseksi, niin ei tule olemaan helppoa.

   Lainaa

  40. Tulos: +42 (52 ääntä)
   tipi: Naurahdin, en olekaan näköjään ainut joka tätä asiaa on miettinyt. Olen ainakin omien tuttavieni ja tapaamieni ihmisten perusteella tullut siihen tulokseen, että on enemmänkin sääntö kuin poikkeus, että c-kirjaimen etunimessään omaavat henkilöt (lähinnä naispuoliset) ovat idiootteja. Juurikin kaikki janicat, angelicat, christat ym, ja nimenomaan jessicat. Mistähän lie johtuu…?
   Sama huomattu , mikä ihme siinä on,että yksi c kirjain tekee niin usein suomalaisesta tytöstä palikan . En halua nyt mitenkään yleistää , mutta tuntuu tuo Jessica olevan blondien tyttöjen nimi yleensä ? Tai ehkä olen vaan saanut sen vaikutelman : Tästä kuitenkin tunnistat ne kadulla : Liikaa meikkiä , kauhee höpötys päällä , tingentangeli laukku , viimeisintä huutoa oleva pappa tai poikkis betalar älypuhelin jote ne ei osaa käyttää ja yleensä autona joku uudehko saksalainen .

   Lainaa

  41. Tulos: +18 (26 ääntä)
   Joskus vaan säälittää nää pikkutietokone ''nerot'' jotka huutaa sulle päin naamaa '' Ett kyl mää tiedän kaiken tietokoinesta jonka tarttee'' ja kun pyytää heitä kertomaan mikä selain on ja mihin sitä käytetään niin uunona tuijotetaan. Siis en minäkään tiedä tietokoneista paljon mitään ja usein täytyy kysyä jos ongelmia syntyy mutta kyllä mä ekana selvitän tollaset ihan ite. Come on! Googleen haku sanaksi flash player ja useampia sivuja löytyy wikipedian lisäksi joissa kerrotaan sen tarkoitus :/ ja onhan toi nimiki jo aika hyvä vinkki.

   Lainaa

  42. Tulos: -10 (50 ääntä)
   teille kaikille, ketkä sanoo että kaikki janica ja jessica nimiset on tyhmiä tjsp. tässä teille stereotypia: suomalaiset eivät osaa kuin yleistää.

   Lainaa

  43. pakarinen 2.9.2012 8:02
   Tulos: -6 (16 ääntä)
   hölmön landia: HAHA hieno stereotypia Hermanni. Mene vittuun mun internetistä…
   Paras ikinä :D

   Lainaa

  44. Tulos: -23 (29 ääntä)
   lukihäiriöinen: Olet täyisin oikeassa. Itselläni on lukihäiriö ja en kyllä kauheasti arvosta että itselähtöistä avuttomuutta ja kana-aivoilua verrataan lukihäiriöön. Eiköhän tälle asialle saa nauraa ihan siinä missä niillekkin jutuille missä ihmiset ei osaa keittää kaurapuuroa. Se vaan kuuluu perus taitoihin, joiden jokainen tulisi jossain vaiheessa opetella sen sijaan, että joka kerta nostaa kädet pystyyn ja alottaa bölölböbllböll “tää on niin vaikeeta ja mulla on niin pitkät ripset ettei mun tarvi optetella” ripulin,
   Hmm... Tarina kait minulla ainakin alkoi siitä, kun kaveri _yritti_ saada asennettua Flashiä. Jos nyt ei ole terminologia hallussa ja Google parasa kaveri, ei siinä minusta mitään nauramista ole. Mutta kukin tyylillään. Pääasia että kaikilla muilla on hauskaa =)

   Lainaa

  45. hölmölandia 2.9.2012 10:06
   Tulos: -21 (35 ääntä)
   hölmön landia: HAHA hieno stereotypia Hermanni. Mene vittuun mun internetistä…
   "Mun internetistä"...? Ilmeisesti suomi-räppäri tuli antamaan panoksensa keskusteluun. Tulitkohan samalla vahvistaneeksi tuota stereotypiaa itsekin ihan huomaamatta?

   Lainaa

  46. Tulos: +1 (5 ääntä)
   Pfs: En kyllä ihan todellakaan ole ikinä kuullut Janica- tai Jessica-nimisestä ihmisestä, joilla olisi yhtään minkäänlaista järkeä päässä.
   bcbc: Koska naisen nimi…?
   Haha, komeasti väkisin käänneetty naisia syrjiväksi kommentiksi

   Lainaa

  47. Tulos: +12 (12 ääntä)
   Voihan viirus.

   Lainaa

  48. Tulos: +13 (13 ääntä)
   R.I.P. Samu

   Lainaa

  49. Tulos: +24 (30 ääntä)
   EI helvetti, repesin siinä kohtaa totaalisesti ku tyyppi sanoo "ku ei mulla oo tota nettiä millä kattoa" :D ja Chrome pallo xD ja vielä toi ihan ensimmäinen kysymys: miten asetuksen saa suomenkielelle että voi ladata "flass playerin"! Se kielihän vaikuttaa oleellisesti ohjelman lataukseen ;)

   Lainaa

  50. Tulos: +4 (10 ääntä)
   Pissiksiä asialla?

   Lainaa

  51. Tulos: -9 (13 ääntä)
   Ihme ettei nimim hölmölandia tullu kertomaan, ettei hänen nimi oo hermanni.......... Mee vittuun myös mun internetistä

   Lainaa

  52. Pallosalama 2.9.2012 18:29
   Tulos: -1 (5 ääntä)
   Jep, mitä vittua

   Lainaa

  53. Tulos: -14 (22 ääntä)
   iisi: Ei luoja. Mennäänpä porukalla sinne Samun hautajaisiin.
   kyllä näin on. tytöt tietokone asentajina ja silleen hyvä tulee ja varmasti. =)

   Lainaa

  54. Tulos: -6 (22 ääntä)
   lukihäiriöinen: Olet täyisin oikeassa. Itselläni on lukihäiriö ja en kyllä kauheasti arvosta että itselähtöistä avuttomuutta ja kana-aivoilua verrataan lukihäiriöön. Eiköhän tälle asialle saa nauraa ihan siinä missä niillekkin jutuille missä ihmiset ei osaa keittää kaurapuuroa. Se vaan kuuluu perus taitoihin, joiden jokainen tulisi jossain vaiheessa opetella sen sijaan, että joka kerta nostaa kädet pystyyn ja alottaa bölölböbllböll “tää on niin vaikeeta ja mulla on niin pitkät ripset ettei mun tarvi optetella” ripulin,
   Juuri näin. Lisäksi ärsyttää ihmiset, jotka syyttää yhdyssanavirheistä ja kielioppisääntöjen moukaroinnista lukihäiriötä. Paska kielitaito kun on vain laiskuuden syy.

   Lainaa

  55. Tulos: -3 (11 ääntä)
   Valitettavasti tunnen nämä siskokset... :DD

   Lainaa

  56. Tulos: +5 (13 ääntä)
   mä oon huono koneiden ja tekniikan kanssa, jopa ystävät on sen myöntäny. mutta jopa MÄ tiiän mikä Flash player on!

   Lainaa

  57. Tulos: +2 (26 ääntä)
   Mun mielestä homma oli lähinnä sympaattista, kommentit ei niinkään. Tosiaan kiinnostaa missä menee vikaan jos leimataan "tyhmäksi" jossei tietokoneiden päälle ymmärrä mitään? Itse ymmärrän, en kuitenkaan oleta että kaikki muut ymmärtää. Voi jopa olla mahdollista että niitä kiinnostaa kaikki tietokone-jutut yhtä paljon kun mua autot; jos tulee ongelma vien sen huoltoon. En googleta miten sen voi ehkä korjata.

   Lainaa

  58. Tulos: +25 (43 ääntä)
   Tietotekniikan insinöörinä minua ei jostain syystä naurattanut juttu ollenkaan. Ei se ole tyhmyyttä, jos ei satu kiinnostamaan mitä kaikenlaiset lyhenteet ja sanahiriviöt tarkoittavat. Tietokoneet on vain liian vaikeita käyttää. Minä tiedän mitä tarkoittaa Flash, Java, JavaScript, PHP, MySQL, GPRS, Edge, LTE, CGI, GPS, RPC, .NET, C#, Azure, SSI, UML, Qt, XML, Scrum, FTP, HTTP, SCADA, MODBUS, HSUPA, XAML, QML jne, mutta en naura kenelläkään, joka niistä ei tiedä. Uskallan myös kysyä, mitä jokin outo lyhenne tarkoittaa, vaikka se kuulostaa olevan toiselle hyvinkin tuttu asia ja kerron mielelläni, jos joku minulta kysyy. Turhasta pätemisestä ei ole kuin haittaa.

   Lainaa

  59. Tulos: +5 (11 ääntä)
   Erkka: Mun mielestä homma oli lähinnä sympaattista, kommentit ei niinkään. Tosiaan kiinnostaa missä menee vikaan jos leimataan “tyhmäksi” jossei tietokoneiden päälle ymmärrä mitään? Itse ymmärrän, en kuitenkaan oleta että kaikki muut ymmärtää. Voi jopa olla mahdollista että niitä kiinnostaa kaikki tietokone-jutut yhtä paljon kun mua autot; jos tulee ongelma vien sen huoltoon. En googleta miten sen voi ehkä korjata.
   Niin no, onhan se vähän eri asia kyllä "korjata" tietokonetta ja autoa. Autoon sä tarvitset työkaluja sun muuta härpäkettä. Tietokoneeseen ( No, jos tälläinen helppo pulma on. ) Kirjoitat pari sanaa googleen ja naps. Sieltä löytyy monta ohjetta, eikä tarvita ruuvimeisseliä :)

   Lainaa

  60. Tulos: +12 (18 ääntä)
   Erkka: Mun mielestä homma oli lähinnä sympaattista, kommentit ei niinkään. Tosiaan kiinnostaa missä menee vikaan jos leimataan “tyhmäksi” jossei tietokoneiden päälle ymmärrä mitään? Itse ymmärrän, en kuitenkaan oleta että kaikki muut ymmärtää. Voi jopa olla mahdollista että niitä kiinnostaa kaikki tietokone-jutut yhtä paljon kun mua autot; jos tulee ongelma vien sen huoltoon. En googleta miten sen voi ehkä korjata.
   Taas näitä moraalisaarnaajia :) Etkö nyt palikka ymmärrä että tässä jutussa ei ole hauskaa se että ovat niin pihalla (toki osa hauskuudesta tulee siitä) vaan siitä että idiootti yrittää auttaa vielä idiootimpaa. Ja kumpikaan ei tajua omaa ongelmaansa.

   Lainaa

  61. jas ymmärrätte mitä tarkoitan 3.9.2012 15:39
   Tulos: +12 (14 ääntä)
   Jeiiii: “…yritän kattoo videoita netistä,mut mulla ei oo tota nettiä millä kattoo!”– Ja tämän kertoo siskolleen fb:ssa… REPS! DD
   Kyllähän facessa voi käydä ilman nettiäkin, ainakin silloin kun se ei toimi

   Lainaa

  62. Tulos: -1 (5 ääntä)
   jas ymmärrätte mitä tarkoitan: Kyllähän facessa voi käydä ilman nettiäkin, ainakin silloin kun se ei toimi
   Jep, sillä se aina onnistuu missä vaan ja milloin tahansa ja varsinkin kun netti ei toimi. Koominen kommentti, oli siellä silti järjen häivähdys siitä, ettei virusta voi ladata. Kaikkihan eivät osaa käyttää konetta.

   Lainaa

  63. Tulos: -3 (7 ääntä)
   Onneks Samu ei kertonu, noitten on hyvä selvitellä asioita vähä itekin. Muutenkin ärsyttää ihmiset, jotka kyselee jossain FB:ssa asiaa, mikä selviäis ekan linkin kautta googlettamalla.

   Lainaa

  64. Tulos: +4 (10 ääntä)
   Tämänhän tosiaan ymmärtäisi, jos keskustelijat olisivat lapsia tai jo vähän vanhempaa väestöä, mutta onko ihan oikeasti muka näin, että normaali teini-ikäinen ei tässä maailmassa muka tiedä mikä on flashplayer? Itse olen samaa ikäluokkaa, enkä muista aikaa, kun meillä ei olisi kotona tietokonetta ollut. Monessa koulussakin oppimisympäristöihin kuuluu youtube, facebook, secondlife, moodle, etc. Kyllä nyt pitäisi jo ihan melkein yleissivistykseen tietää nyt edes SUURINPIIRTEIN mikä se flashplayer on ja mistä sen saa.. Mutta ehkä näitä ihmisiä sitten vielä todella on.. Meilläkin muutama vuosi sitten tietotekniikan tunneilla lähdettiin liikkeelle siitä, että mistä tietokoneeseen saa virran päälle ja mikä on hiiri x)

   Lainaa

  65. Tulos: +3 (3 ääntä)
   Noni, joku muuki on Jasmiina : )

   Lainaa

  66. pesservisser 5.9.2012 20:55
   Tulos: +11 (15 ääntä)
   Miksei voi vaan auttaa? Ihmiset, jotka tietävät kaiken mahdollisen tietotekniikasta, ovat huuli pyöreenä että voiko perunamuusia tehdä perunoista...tämä on ihan tosi juttu, martoila on kysytty tällaistakin ja käsittääkseni ihan "kouluja käyneet" ihmiset. Minua ei naurata yhtään nämä jutut. Tätäkään en tajua, että selvittäkää googlettamalla. Mitä eroa on kysymisellä ja googlettamisella? Mielestäni ne ovat ihan samanarvoisia tapoja hankkia tietoja. Sitä patisi lapset, netissä, ihan kuin jopa oppikirjoissakin, on virheitä ja väärää tietoa. Kun seuraavan kerran soitatte äidillenne kysyäksenne jotain, toivottavsti hän vastaa että kvg. Vai soitatteko te äidillene, kun kaiken löytää googlesta?

   Lainaa

  67. Tulos: +5 (5 ääntä)
   Täällä kun on ollut kommenttia tuosta, ettei kukaan ole voinut siskoksia auttaa.. Kyllähän siellä auttavaa tekstiä oli. Ja paljon muutakin. Mutta tänne mokiin on tätä lyhennetty ja rutkasti!

   Lainaa

  68. niinpä niin 8.9.2012 1:29
   Tulos: -4 (4 ääntä)
   etsijä: Mikä tuossa mokassa saa sut vihaiseksi? Se, että ihmiset eivät tiedä yhtäpaljon omasta tietokoneesta kuin sinä omastasi?
   Onko tossa tietämisen kanssa enää mitään tekemistä:D perus kamaa joka jokaisen pitäs ymmärtää

   Lainaa

  69. Tulos: +5 (7 ääntä)
   Ei voi olla todellista, että joku tulee pätemään toisten tyhmyydestä, ja itse laittaa ennen jokaista pilkkua ja pistettä välimerkin ;) ei näin: "Sama huomattu , mikä ihme siinä on,että yksi c kirjain tekee niin usein suomalaisesta tytöstä palikan . " Pisteen/pilkun jne JÄLKEEN tulee väli, ei ennen. En muuten allekirjoita tuota, että jokainen c-kirjaimen etunimeensä saanut olisi jotenkin "vajaa" tai hölmö. Tunnen itseasiassa erään erittäinkin fiksun ja monessa asiassa taitavan Jannica-nimisen tytön :) Eli ei kannattaisi aina yleistää niin hirveesti. Toki en käsitä sitä, että tuon ikäiset tytöt eivät tiedä tuon vertaa tietokoneista - olen ymmärtänyt, että kouluissa nykyään käytetään nettiä apuna aika monessakin asiassa!

   Lainaa

  70. Tulos: +12 (16 ääntä)
   Itseäni jäi mietityttämään, että tytöt ilmeisesti osaavat käyttää tuota uTorrent ohjelmaa. Luulisi, että jos ei tiedä mikä on Adobe flashplayer, niin ei osaisi käyttää kyseistä ohjelmaa. Ainakaan mielestäni torrentit ei ole aivan päivänselvä asia tietokoneista mitään ymmärtämättömille.

   Lainaa

  71. Tulos: 0 (4 ääntä)
   Meinasi jo tulla tippa linssiin ku luki tuota... Tahtosin yhtä tyhymiä tyyppejä faceen että ois aina viihdettä tarjolla kun facen aukasee.. :D

   Lainaa

  72. Tämän jutun lähettäjä 29.4.2013 23:21
   Tulos: +1 (5 ääntä)
   Oli tää kyä aika hauskaa lukee facebookista, että piti oikein tänne lähettää tää :DD Tekstiä oli myös enemmänkin, mutta ehkä hiukan liikaa. Loppujen lopuksi nuo siskokset poistivat minut kavereista koska lähetin tän jutun tänne :D

   Lainaa

  73. Tulos: +1 (3 ääntä)
   Nyt selvisi trolli-jessican alkuperä :D

   Lainaa

  74. Sweeney Todd 26.11.2015 11:41
   Tulos: +6 (6 ääntä)
   tipi: Naurahdin, en olekaan näköjään ainut joka tätä asiaa on miettinyt. Olen ainakin omien tuttavieni ja tapaamieni ihmisten perusteella tullut siihen tulokseen, että on enemmänkin sääntö kuin poikkeus, että c-kirjaimen etunimessään omaavat henkilöt (lähinnä naispuoliset) ovat idiootteja. Juurikin kaikki janicat, angelicat, christat ym, ja nimenomaan jessicat. Mistähän lie johtuu…? Tyhmiä tyttöjä, mutta ärsyttää tollanenkin että pitää tulla siihen naureskelemaan eikä voi sitten edes neuvoa.
   Samaa mieltä, ettei olisi varmaan ollu suuri vaiva Samulle kertoo mistä on kyse. Jos nämä tytöt ei oo penaalin terävimpiä kyniä, niin Samu on ainakin kusipää...

   Lainaa

  75. Muikea Mastodontti 27.3.2022 0:33
   Tulos: +1 (1 ääni)
   Nyt on kyllä mokan lissuilla sopivat nimet :DD Valkoroskateinei :-D :D

   Lainaa

  76. Oletettava kirsikka 19.6.2022 16:53
   Tulos: +1 (1 ääni)
   Tämän jutun lähettäjä: Oli tää kyä aika hauskaa lukee facebookista, että piti oikein tänne lähettää tää :DD Tekstiä oli myös enemmänkin, mutta ehkä hiukan liikaa. Loppujen lopuksi nuo siskokset poistivat minut kavereista koska lähetin tän jutun tänne :D
   Tyhmyri. Miksi myönsit?

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Avainsanat: Flash, lisäosa, internet, netti, selain, videot, YouTube