Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Sopivasti sopimatonta

"Liian lihava huvipuistoon"
Sopivasti sopimatonta

Arkiston aarre

  • Nimi Juuri nyt
    Tulos: 0 (0 ääntä)

    Kommentti

  • 26 kommenttia

      Ei kommentteja
    1. ...ääliö 18.8.2012 2:05
      Tulos: +115 (165 ääntä)
      Jos sun lysti on niin kätes yhteen lyö. http://www.youtube.com/watch?v=gnzPuDSRnP4

      Lainaa

    2. Tulos: +418 (448 ääntä)
      Onneksi pehmokani korvaa hurvittelupäivän huvipuistossa.

      Lainaa

    3. Tulos: +415 (501 ääntä)
      olen varmaan kauheen paha ihminen, ku repesin ihan huolella näille. :D

      Lainaa

    4. Tulos: +182 (274 ääntä)
      Reilukerho kokoontuu :D tosin hyvää huumoria juuri ja juuri hyvän maun rajoissa!

      Lainaa

    5. Tulos: -41 (237 ääntä)
      Mr. Ällöä ei ole näkynyt liian pitkään aikaan. Ikävä!

      Lainaa

    6. Tulos: +80 (172 ääntä)
      Tuli muuten vähän ylipainoinen olo, kun ostin just tänään mekon, jossa on aivan sama kuosi. Onneksi "vain" kokoa 40-42...

      Lainaa

    7. Tulos: +86 (118 ääntä)
      Toi taputushomma oli jossain mr. beanissa tai vastaavassa :D

      Lainaa

    8. Tulos: +33 (65 ääntä)
      kkyh: Toi taputushomma oli jossain mr. beanissa tai vastaavassa
      nii muuten oli! ;D mun mielest siinä oli joku pyörätuolissa ja mr. bean alko hyppii tai jtn jos nyt muistan oikein ;D

      Lainaa

    9. Tulos: +143 (251 ääntä)
      Stina Andersson, 28, ei saa minulta sympatiaa.

      Lainaa

    10. Tulos: +74 (176 ääntä)
      Tuo naikkonen ei mitään säälipointseja saa.

      Lainaa

    11. Tulos: +105 (127 ääntä)
      En toki kannusta ketään käyttäytymään huonosti kanssa ihmisiään kohtaa, oli heillä jokin ruuminvamma tai ei. Mutta se on jännä, että yleensä juurikin nämä jonkin ruumiinvamman omaavat pääsevät helpommin pälkähästä, vaikka olisivat kuinka k-päitä. Olin töissä yhdessä paikassa, jossa oli pyörätuolilla liikkuva ihminen, jolla oli myös jotain häikkää toisessa kädessään (ei kuitenkaan halvaantunut). Hän valitti joka ikinen päivä minulle, kuinka jotkut asiat pitäisi tehdä aivan toisin kuin minä ne teen. Muutaman kerran teki mieli sanoa, että "tee kuule sitten ite". Ei ollut pokkaa....

      Lainaa

    12. Tulos: -17 (51 ääntä)
      järkytyin ...

      Lainaa

    13. Tulos: +79 (97 ääntä)
      Kädetöntä touhua.

      Lainaa

    14. Pallosalama 18.8.2012 14:51
      Tulos: -22 (40 ääntä)
      Kädetöntä huumoria, hauskaa

      Lainaa

    15. Tulos: -30 (84 ääntä)
      It's funny because she is fat.

      Lainaa

    16. Tulos: +244 (264 ääntä)
      Siis onhan se nyt selvä, ettei rajusti ylipainoinen voi päästä huvipuistossa kaikkiin laitteisiin... Miten se voi tulla niin yllätyksenä, ja miksi huvipuisto on velvollinen mitään korvaamaan? Ei aikuisillekaan korvata sitä, että he ovat liian isoja ja pitkiä lasten laitteisiin. Kuitenkaan mä en ymmärrä tätä läskihuumoria ja sitä, kuinka ylipainoisia saa mollata mielin määrin. Kertoo siitä, että itsetunnossa on jotain vikaa, jos kokee tarvetta ilakoida toisten ulkonäöllä niin mielettömästi. Huumori huumorina, mutta ihan tosissaan kannattaisi miettiä, koska mennään kunnianloukkauksen puolelle.

      Lainaa

    17. tulinvainpätemään:D 19.8.2012 0:33
      Tulos: +70 (76 ääntä)
      lenttis: nii muuten oli! ;D mun mielest siinä oli joku pyörätuolissa ja mr. bean alko hyppii tai jtn jos nyt muistan oikein ;D
      Itseasiassa se tyyppi oli melkeen kokonaan paketoituna kipseihin sun muihin ja lisäks istu pyörätuolissa ja Mr.Bean teki kaiken mitä se tyyppi ei voinu; taputti, heilutti päätä, hyppi, jnejne:D

      Lainaa

    18. Tulos: +57 (67 ääntä)
      tulinvainpätemään:D: Itseasiassa se tyyppi oli melkeen kokonaan paketoituna kipseihin sun muihin ja lisäks istu pyörätuolissa ja Mr.Bean teki kaiken mitä se tyyppi ei voinu; taputti, heilutti päätä, hyppi, jnejne:D
      Ja vei siltä kipsinaiselta vuoronumeron, joka oli paljon omaa ennemmin.

      Lainaa

    19. Tulos: +131 (141 ääntä)
      Menee aiheen vierestä, mutta aika hölmö uutinen toi, että nainen ei päässy laitteisiin lihavuutensa takia. Ei tietenkään! Tottakai niissä on TURVALLISUUDEN takia jotkut painorajoitukset ja pituusrajoitukset + kaikkiin se ei varmaan edes mahtuisi vaikka yrittäisi väkisin tunkea. En ymmärrä miksi hänelle on siitä joku lelu pitänyt antaa. Ihan kuin hänelle olisi tehty jotain vääryyttä. Eihän niihin saa raskaana olevatkaan mennä (sikiön)turvallisuuden takia, oma vika jos ei sitä etukäteen tiedä ja pettyy kun ei pääsekään laitteisiin. Ei tulisi mieleen vaatia asiasta jotain hyvitystä, kun kyse on turvallisuudesta eikä mistään "emme päästä raskaana olevia tai lihavia laitteisiin, koska vihaamme heitä".

      Lainaa

    20. Tulos: +60 (78 ääntä)
      Tuo huvipuistossa olleen naisen juttu ei mennyt ihan niinkuin täällä on luultu. Eli nainen ei päässyt laitteisiin, ja kun hän meni hakemaan rahojaan takaisin lähteäkseen pois, hänelle annettiin rahojen sijasta pehmolelu. Puiston työntekijät tiesivät kyllä, ettei hän ollut käynyt yhdessäkään laitteessa, mutta kieltäytyivät palauttamasta rahoja.

      Lainaa

    21. Tulos: +55 (71 ääntä)
      Toisen haukkuminen on ihan eri asia kuin se, että vitsailee. Johonkin on raja vedettävä. Minä vedän sen siihen, että jos vaikka prototyyppinen homoseksuaali on itseironinen, saatan mennä mukaan siihen jos olen varma ettei toinen pahastu. Kavereiden kanssa vitsaillaan toisillemme että ollaan kaikki lahopää-ämmiä, kaikki tietää että se on iloista kiusaa. Jos lihavuudestani heitetään hyvällä maulla vitsejä, en siitä pahastu. Jos minua haukutaan, en korvaani lotkauta mutta ei kukaan halua haukuttavana olla. Kuitenkin toisten ulkomuoto ei kuulu millään muotoa kenellekään, mutta realiteetit pitää tajuta.

      Lainaa

    22. Tulos: -15 (37 ääntä)
      meilikka: Onneksi pehmokani korvaa hurvittelupäivän huvipuistossa.
      Saa olla kyllä ihan täys ääliö jos kuvittelee että pääsee joka paikkaan vaikka on tollanen tursas. Kyllähän se rajoittaa elämää ja pitäishän sen se tietää.

      Lainaa

    23. Tulos: -27 (35 ääntä)
      SJK: Siis onhan se nyt selvä, ettei rajusti ylipainoinen voi päästä huvipuistossa kaikkiin laitteisiin… Miten se voi tulla niin yllätyksenä, ja miksi huvipuisto on velvollinen mitään korvaamaan? Ei aikuisillekaan korvata sitä, että he ovat liian isoja ja pitkiä lasten laitteisiin. Kuitenkaan mä en ymmärrä tätä läskihuumoria ja sitä, kuinka ylipainoisia saa mollata mielin määrin. Kertoo siitä, että itsetunnossa on jotain vikaa, jos kokee tarvetta ilakoida toisten ulkonäöllä niin mielettömästi. Huumori huumorina, mutta ihan tosissaan kannattaisi miettiä, koska mennään kunnianloukkauksen puolelle.
      Se on oma vikasi jos loukkaannut. Voit yhtä helposti päättää olla loukkaantumatta. Me meinaan ollaan kykeneväisiä hallitsemaan omaa mieltämme. Suosittelen kokeilemaan. Muiden jutuista noin muutenkaan kannata välittää mitään sanoivat mitä tahansa.

      Lainaa

    24. Tulos: +3 (17 ääntä)
      turha on vikistä rahoja takas. pitäs tietää, että ei ton kokosena todellalaan voi mennä laitteisiin..

      Lainaa

    25. Päistärikkö kyyhky 5.1.2022 22:17
      Tulos: +7 (11 ääntä)
      Surullista luettavaa yhdeksän vuoden takainen kommentointi tänä päivänä. Ollaan ehkä kuitenkin tultu joitain askelia oikeeseen suuntaan some-kulttuurissa, vaikka nykyään saattaakin tuntua siltä että "mitään ei saa enää sanoa". Ennen näköjään oli turha yrittää ketään puolustaa ilman että oot huumorintajuton nysvä. Toisten haukkuminen se lystiä on! (Clap clap) Ja kyllä, lähtee näköjään iteltäkin edelleen, anteeksi, oli pakko.

      Lainaa

    26. Tulos: +1 (1 ääni)
      Miten toi läski on yllättynyt ettei se pääse tai edes mahdu laitteisiin? Ja miks sille pitäs antaa rahat takasin muka?

      Lainaa

    Lue lisää

    Kommentoi

    Avatar

    Vastaa

    Nimikone

    Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

    Avainsanat: lihava, läski, käsi, taputtaa