Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Sekalaisia, osa 107

"Hei sinä -93 syntynyt miehenalku!"
Sekalaisia, osa 107

Arkiston aarre

  • Nimi Juuri nyt
    Tulos: 0 (0 ääntä)

    Kommentti

  • 56 kommenttia

      Ei kommentteja
    1. Tulos: +270 (348 ääntä)
      Aika perus tuo takaisinonnittelu. En kyllä myös ymmärrä miksi pitää jättää koulut kesken, varsinkaan kun on valmistumassa vuoden päästä. On muutama tuttu tehnyt samoin, eikä ne kovin hääppöisesti pärjää nykyään.

      Lainaa

    2. Tulos: -37 (191 ääntä)
      Ainaki näis mein kaupungin busseis sijaitsee oven vieressä sellane nappula, jotta sen oven vois iha sielt ulkoaki avata.

      Lainaa

    3. Tulos: -194 (246 ääntä)
      Ei ymmärrä tuota ensimmäistä? Mitäs siinä nyt on niin ihmeellistä..? Jos joku välkympi selittää.:)

      Lainaa

    4. Tulos: +59 (145 ääntä)
      Mur: Ainaki näis mein kaupungin busseis sijaitsee oven vieressä sellane nappula, jotta sen oven vois iha sielt ulkoaki avata.
      jos ovet on jumissa nii miten avaat sen nappia painamalla?

      Lainaa

    5. Tulos: -83 (115 ääntä)
      Kauheen kiva kun feissarimokat ilmestyy aina ihan omiin kellon aikoihinsa

      Lainaa

    6. Tulos: +169 (185 ääntä)
      no siis: jos ovet on jumissa nii miten avaat sen nappia painamalla?
      No. Tekstin mukaa jumis oli takaovet. Tavallisesti busseist löytyy ovet edestäkin.

      Lainaa

    7. Zahia Dehar 30.8.2012 0:11
      Tulos: -7 (79 ääntä)
      Olipas hupsu bussi kuski

      Lainaa

    8. Tulos: +232 (246 ääntä)
      jessica: Ei ymmärrä tuota ensimmäistä? Mitäs siinä nyt on niin ihmeellistä..? Jos joku välkympi selittää.:)
      Hän on lähettänyt tiedostosijainnin määritykset oman tietokoneensa kovalevyltä, ja kyseinen "linkki" ei siis toimi kenenkään koneella, koska tiedosto on olemassa vain lähettäjän koneella, ei internetissä. Ja tuohon Jaakon tekstiin: ystäväni lopetti lukion kesken kolmannen luokan puolessavälissä, ja ihmetteli, kun hänen äitinsä suuttui siitä.

      Lainaa

    9. Tulos: +246 (254 ääntä)
      Minni: Kauheen kiva kun feissarimokat ilmestyy aina ihan omiin kellon aikoihinsa
      Onneksi kaikki muu sisältö Internetissä julkaistaan aina tasan tiettyinä aikoina.

      Lainaa

    10. Tulos: -106 (122 ääntä)
      Minni: Kauheen kiva kun feissarimokat ilmestyy aina ihan omiin kellon aikoihinsa
      Joskus ne tulee tasan klo 0:00, ja joskus taas ~1 aikoihin yöllä. Voisivat ilmestyä aina tasan keskiyöllä..

      Lainaa

    11. Tulos: +150 (162 ääntä)
      Voin sieluni silmillä nähdä pikkukoululaiset kiskomassa bussikuskia ikkunasta sisään, pari vetää yhdestä ja pari toisesta kädestä...

      Lainaa

    12. Tulos: -77 (119 ääntä)
      Mur: Ainaki näis mein kaupungin busseis sijaitsee oven vieressä sellane nappula, jotta sen oven vois iha sielt ulkoaki avata.
      Voi apua. Ja sähkö tulee pistorasiasta ja raha automaatista, eiks jeh? Kyl se linja-auton kuljettaja joutuu sen sun painalluksen jälkeen ihan konkreettisesti painaan sitä namiskaa sieltä kojelaudalta, että ne ovet aukeaa.

      Lainaa

    13. Tulos: +50 (66 ääntä)
      zikiiiii: Aika perus tuo takaisinonnittelu. En kyllä myös ymmärrä miksi pitää jättää koulut kesken, varsinkaan kun on valmistumassa vuoden päästä. On muutama tuttu tehnyt samoin, eikä ne kovin hääppöisesti pärjää nykyään.
      Olen tehnyt niin kerran, koska "ei vaan kiinnostanut", nykyään menee loistavasti toisella alalla. Tietysti jos lopetuksia alkaa olla monestakin paikasta, niin on jo huonompi homma. En halunnut pyristellä linjalla, josta en saanut mitään irti ja minusta lopettaminen viimeisenä vuotena oli hyvä päätös, vaikkakin pari vuotta hiukan hukkaan menikin.

      Lainaa

    14. Tulos: +83 (101 ääntä)
      Rapu: Voi apua. Ja sähkö tulee pistorasiasta ja raha automaatista, eiks jeh? Kyl se linja-auton kuljettaja joutuu sen sun painalluksen jälkeen ihan konkreettisesti painaan sitä namiskaa sieltä kojelaudalta, että ne ovet aukeaa.
      se nappi mitä sä siellä sisällä painat on pelkkä ilmoitus bussikuskille asiakkaan jäämisestä pois kyydistä. Mitä "Mur" ajoi takaa oli se että bussin ovet saa auki bussin ulkopuoleltakin painamalla nappia mikä sijaitsee bussin ulkopuolella (auton keulassa jos ollaan tarkkoja). Luultavasti sen takia ettei tämmöisiä itsensä ulos lukitsemisia tapahtuisi. Tajusitko nyt?

      Lainaa

    15. Tulos: +36 (50 ääntä)
      Rapu: Voi apua. Ja sähkö tulee pistorasiasta ja raha automaatista, eiks jeh? Kyl se linja-auton kuljettaja joutuu sen sun painalluksen jälkeen ihan konkreettisesti painaan sitä namiskaa sieltä kojelaudalta, että ne ovet aukeaa.
      Eikä muuten joudu, useinkin pk-seudulla oon nähnyt tyhjän bussin, jonka oven kuski avaa oven vieressä olevaa nappia painamalla. Keskiovien vieressä on kans nappi, usein on äidit vaunujen kanssa painaneet siitä ovet auki, kun kuski ei oo hoksannu että kyytiin haluaisi. Mut jos jumissa on, ei vissiin kyl auta.

      Lainaa

    16. Tulos: -38 (56 ääntä)
      pätevä: Eikä muuten joudu, useinkin pk-seudulla oon nähnyt tyhjän bussin, jonka oven kuski avaa oven vieressä olevaa nappia painamalla. Keskiovien vieressä on kans nappi, usein on äidit vaunujen kanssa painaneet siitä ovet auki, kun kuski ei oo hoksannu että kyytiin haluaisi. Mut jos jumissa on, ei vissiin kyl auta.
      Niiden nappien toimivuus on kojelaudassa, kulkee nimellä päätepysäkkitoimunto, eli kuskin takana. Älkää pätekö jos ette tiedä.

      Lainaa

    17. Tulos: -13 (35 ääntä)
      Ja siis ko. kuski oli sen namiskan unohtanut laudasta painaa niin siellähän oli. Oppi varmaan kerrasta ko. napin käytön...

      Lainaa

    18. Tulos: +51 (63 ääntä)
      Rapu: Voi apua. Ja sähkö tulee pistorasiasta ja raha automaatista, eiks jeh? Kyl se linja-auton kuljettaja joutuu sen sun painalluksen jälkeen ihan konkreettisesti painaan sitä namiskaa sieltä kojelaudalta, että ne ovet aukeaa.
      Mur tarkoitti varmastikkin sitä namiskaa siellä bussin etuosassa (ulkopuolella oven alareunan vieressä) josta kuskit avaavat itselleen oven kun bussissa ei ketään sisällä. Sinä taidat nyt puhua siitä napista jota lastenvaunujen kanssa kulkijat käyttää herättääkseen kuskin huomion. Kaksi eri asiaa. Että sähkö pistorasiasta ja sitä rataa... ;D

      Lainaa

    19. Tulos: +69 (75 ääntä)
      apuvas: Voin sieluni silmillä nähdä pikkukoululaiset kiskomassa bussikuskia ikkunasta sisään, pari vetää yhdestä ja pari toisesta kädestä…
      Ja parin päivän päästä : JÄRKYTTYNYT ÄITI : Iltalehden lööppi .

      Lainaa

    20. Tulos: -63 (73 ääntä)
      Aamukeesi: Mur tarkoitti varmastikkin sitä namiskaa siellä bussin etuosassa (ulkopuolella oven alareunan vieressä) josta kuskit avaavat itselleen oven kun bussissa ei ketään sisällä. Sinä taidat nyt puhua siitä napista jota lastenvaunujen kanssa kulkijat käyttää herättääkseen kuskin huomion. Kaksi eri asiaa. Että sähkö pistorasiasta ja sitä rataa… ;D
      Tuskimpa.

      Lainaa

    21. Tulos: -22 (32 ääntä)
      Akselin kommentti sentään hymähdytti, Lauran juttu ehkä vähän huvitti (ikkuna-kohta), muut yhtä nähtyjä kuin viime viikon Hesarin Fingerporit.

      Lainaa

    22. Tulos: +33 (49 ääntä)
      Nyt täytyy kyl sanoa että rapu meni ja imi omat viisastelut viisariin ja kunnolla :D Eli: Rapu, puhut ilmeisesti sisällä sijaitsevista napeista joilla annetaan kuskille ilmoitus, että joku tahtoo hypätä seuraavalla pysäkillä kyydistä pois. Kun taas muut täällä puhuvat bussin ulko-ovien läheisyydessä (tässä tapauksessa bussin ulkopuolella). Sijaitsevista ovenavauspainikkeista. Joko alat ymmärtämään...? Analyz P.s! Linjabussiautojahan ei ole erilaisia?

      Lainaa

    23. Tulos: +7 (21 ääntä)
      Nyt ei hahmottunu... Missä ja mikä nappi?

      Lainaa

    24. Tulos: -14 (20 ääntä)
      ANALyysi: Nyt täytyy kyl sanoa että rapu meni ja imi omat viisastelut viisariin ja kunnolla Eli: Rapu, puhut ilmeisesti sisällä sijaitsevista napeista joilla annetaan kuskille ilmoitus, että joku tahtoo hypätä seuraavalla pysäkillä kyydistä pois. Kun taas muut täällä puhuvat bussin ulko-ovien läheisyydessä (tässä tapauksessa bussin ulkopuolella).Sijaitsevista ovenavauspainikkeista. Joko alat ymmärtämään…? Analyz P.s! Linjabussiautojahan ei ole erilaisia?
      Itse en ymmärrä mikä tässä on ongelma. alkuperäinen kirjoittaja tarkoitti omasta mielestäni selvästi busseissa (tietääkseni kaikissa) olevaan nappia (tai monesti vipua), joka sijaitsee ovissa sisäpuolella. Sen avulla ovien paineistuksen voi hätätilanteessa sulkea, jonka jälkeen ovi avautuu käsin työntämällä.. Se vipu on tosi yleensä aika korkealla eli ehkä lapset eivät siihen yletä. Joka tapauksessa monissa busseissa on tapa avata ovet silloinkin, kun kuljettajan omat namiskat eivät toimi.

      Lainaa

    25. Tulos: 0 (30 ääntä)
      IHANA toi ensimmäine:D:D!! Iteki joskus ala-asteella kun ensimmäisii kertoi olin koneella ni tosiaanki kans kuvittelin et niit kuvii ja muita pystyy omalt koneelt tollee vaa 'linkittää'.. Mut nyt luulis että tietokoneet ois sen verra yleistyny ja et ainaki vähä vanhemmil(?) ois kumminki nää aikas perusasiat hallus:D silti tulee viel näköjää näitä " 'kopioi' --> toisel koneel 'liitä' " - tyylisii tyyppei:)

      Lainaa

    26. Tulos: +82 (88 ääntä)
      Näkemykseni tähän bussien nappiasiaan: Busseissa on näitä kaikille tuttuja "haluan jäädä seuraavalla pysäkillä" -nappeja, ja sitten vielä siinä keskiovien tuntumassa "minulla on lastenvaunut ja haluan jäädä seuraavalla pysäkillä" -nappeja (ja jälkimmäisiä siitä syystä, että matkustajan niitä painettuaan kuski näkee kojelaudalla syttyvästä valosta, että nyt ulos haluaa joku jolla saattaa kestää tovi pidempään siinä kyydistä pääsemisessä). Näiden lisäksi bussin keskiovilla ulkopuolella sijaitsee vaununappula, jonka painaminen välittää kuskille tiedon, että joku haluaa pysäkillä sisään keskiovista, ja täten kuski tietää avata keskiovet vaikka kukaan ei juuri kyseisellä pysäkillä olisikaan halunnut ulos bussista (jolloin ovet olisivat auenneet koska joku olisi painanut "haluan jäädä seuraavalla pysäkillä"-nappia). Näiden lisäksi kojelaudalla on päätepysäkkinappi, jota kuski painaa silloinkun kuski itse poistuu bussista, ja tämä nappula mahdollistaa sen, että ovien ulkopuolella sijaitsevat "avaa ovi" -napit soveltuvat ovien avaamiseen ilman että joku kojelaudasta avaa ovet. Jos kuski ei ole painanut tuota päätepysäkkinappia, ei ovet aukea automaattisesti ulkopuolella sijaitsevia nappeja painamalla, vaan tarvitaan joku painamaan kojelaudasta ovien avausnappia.

      Lainaa

    27. Tulos: -20 (48 ääntä)
      Vitun tyhmiä nuo Tuulian tyyppiset naiset :D. Kuka helvetti on niin tyhmä että yrittää omista tiedostoistaan linkitää videon/kuvan niin kuin joltain nettisivulta... Aika mahtava tuo jaakon juttu kyllä.

      Lainaa

    28. Tulos: +39 (41 ääntä)
      En tiedä busseista hevon peetä mutta kuvittelin kyllä myös, että kojelaudalla on olemassa namiska millä saa "lukittua" tuon bussin ulkopuolella olevan napin eli mikäli sitä on unohtanut painaa, ei paljon ole asiaa bussiin sisälle sen avulla. Näin mää oon aina luullu. Ite oot nappi.

      Lainaa

    29. Tulos: +35 (37 ääntä)
      mä niin näen mielessäni pikku ala-astelaiset pohtimassa miten yksi kappale bussikuskeja saadaan ikkunan kautta takas sisälle :DDDDDD

      Lainaa

    30. Tulos: +37 (41 ääntä)
      Miten bussista saa ikkunan auki?

      Lainaa

    31. Tulos: -5 (21 ääntä)
      Mitenköhän ne bussikuskit menee varikolla sinne bussiin sisälle, jos ovea ei saa ulkoa auki?

      Lainaa

    32. Tulos: +15 (17 ääntä)
      angst: Miten bussista saa ikkunan auki?
      Ainakin joskus on ollut niitä punaisia vasaroita ikkunoiden yläpuolella jolla voi pamauttaa ikkunan rikki hätätapauksessa. Ihan lähiaikoina en ole bussilla mennyt enkä silloikaan kiinnittänyt huomiota moiseen. No kuskin ikkuna vissiin aukeaa, ehkä..?

      Lainaa

    33. Tulos: -13 (27 ääntä)
      Nykysi tuntuu kyllä että se on aivan sama onko ammatti vai ei. Itse kävin ammattikoulun ja armeijasta hankin vielä kuljettajankoulutuksen mutta työttömänä vieläkin.. ei tässä valtiossa vaan perkele tunnu töitä olevan millään suunnalla.

      Lainaa

    34. Tulos: +31 (35 ääntä)
      Terror: Ainakin joskus on ollut niitä punaisia vasaroita ikkunoiden yläpuolella jolla voi pamauttaa ikkunan rikki hätätapauksessa. Ihan lähiaikoina en ole bussilla mennyt enkä silloikaan kiinnittänyt huomiota moiseen. No kuskin ikkuna vissiin aukeaa, ehkä..?
      Auki, ei rikki.

      Lainaa

    35. Tulos: +38 (40 ääntä)
      Kyllä on huvittavaa lukea näitä kommentteja :D Kuinka paljon sitä voikaan saada keskustelua aikaseks linja-autojen nappuloista, ovista ja ikkunoista :D

      Lainaa

    36. Tulos: +25 (31 ääntä)
      tuli mieleen kun maksoin kaupassa ostokset niin myyjä hihkas hymy korvissa et "TERVE!" .. vähän aikaa vaan tuijotettiin toisiamme ennenku se sai sanottua että eiku siis kiitos.... :D

      Lainaa

    37. Tulos: -14 (24 ääntä)
      onpa urpoa väkeä ollut bussissa! Kovin vaikeeta sellasta mustaa tatti vetää johonki suuntaa et joku ovi aukee..? Ja ekassa moka oli se että et pysty kattomaan jonkun tiedostoa tolleen. Tosin sellasenki huomion tein että ekassa käyttäjä on Sara mutta Tuulia julkassu. Peace.

      Lainaa

    38. Tulos: +32 (36 ääntä)
      TurmionK: Joskus ne tulee tasan klo 0:00, ja joskus taas ~1 aikoihin yöllä. Voisivat ilmestyä aina tasan keskiyöllä..
      Miten ihmiskunta voi selvitä tämmöisestä katastrofista? Nyt ne valot päälle,

      Lainaa

    39. Tulos: +35 (35 ääntä)
      Bethos: Vitun tyhmiä nuo Tuulian tyyppiset naiset . Kuka helvetti on niin tyhmä että yrittää omista tiedostoistaan linkitää videon/kuvan niin kuin joltain nettisivulta… Aika mahtava tuo jaakon juttu kyllä.
      Olin tuossa samaisessa konsertissa, jossa Tuulia pääsi lavalle ja voin sanoa, että kyseessä on aika nuori tyttö. Max. 13-v., sanoisin?

      Lainaa

    40. Tulos: +20 (24 ääntä)
      Niin, ja pointti oli, että tämä moka menee varmaan enemmänkin nuoruuden kuin tyhmyyden piikkiin. ;)

      Lainaa

    41. Tulos: +17 (21 ääntä)
      Lallukka: Mitenköhän ne bussikuskit menee varikolla sinne bussiin sisälle, jos ovea ei saa ulkoa auki?
      En ole aivan varma, muutta luultavasti niillä bussikuskeilla on jonkin sortin avain siihen autoon, muutehan sinne bussiin pääsisi kuka tahansa

      Lainaa

    42. Tulos: +8 (12 ääntä)
      Bussitilanteessa oli kyseessä vanha epävarma bussi, eikä siten liity mitenkään päätepysäkkinappuloihin tai stopnappeihin. Ja selvästi jos bussin ovet on jumissa ei niitä saa auki edes ulkopuolelta nappia painamalla. Tämä on fakta.

      Lainaa

    43. Tulos: +2 (8 ääntä)
      Ihme: Bussitilanteessa oli kyseessä vanha epävarma bussi, eikä siten liity mitenkään päätepysäkkinappuloihin tai stopnappeihin. Ja selvästi jos bussin ovet on jumissa ei niitä saa auki edes ulkopuolelta nappia painamalla. Tämä on fakta.
      Mutta miten se kuski pääsi kuitenkin sieltä bussista ulos? Ovista ilmeisesti? Tilannetta voisi huomattavasti auttaa paineiden ottaminen pois ovista (sisäpuolelta esimerkiksi) jolloin yleensä ovi kuin ovi aukeaa ihan käsin työntämällä. Ainakin joku ovista. Mä en ymmärrä, miten tuo kuski on saanut itsensä tuohon tilanteeseen. :D Busseissa muuten on etuoven käyttöön tarkoitettu nappi (piilossa) ulkopuolella, jolla sen oven saa kiinni ja auki bussista poistuttaessa ja sinne mentäessä - siten ne kuskit pääsevät sisälle. Jos paineet on otettu pois, kyynärpää riittää. Bussien oviin yleensä laitetaan munalukko erikseen, jottei kuka tahansa tosiaan pääse sisälle. Joissain on kiinteäkin lukko. Päätepysäkkinapeista en ole kuullutkaan, kai sellaisiakin jostain löytyy.

      Lainaa

    44. Tulos: +14 (18 ääntä)
      Bethos: Vitun tyhmiä nuo Tuulian tyyppiset naiset . Kuka helvetti on niin tyhmä että yrittää omista tiedostoistaan linkitää videon/kuvan niin kuin joltain nettisivulta… Aika mahtava tuo jaakon juttu kyllä.
      Tai olisiko se niin, että ehkä vähän tyhmiä ovat kaikki Tuulian tyyppiset ihmiset? Akselin kommentti oli kyllä mauton ja ihan turha. Miksi tollasia juttuja pitää kirjotella, onko se ihmisten mielestä hauskaa?

      Lainaa

    45. Tulos: -4 (10 ääntä)
      ööö tota yks juttu rupes hämäämää.... mist lähtie bussie ikkunat o auennu? ja bussikuski ei pysähtyis korjaamaan ovea vaan käyttäis etuovea kunnes pääsisi vaihtamaan bussia....

      Lainaa

    46. Tulos: -1 (3 ääntä)
      Mä itse oon nähnyt parissa paikassa esim sellaisessa jossa päättäri on keskellä ei mitään ja liikkeelle lähteny bussi joutuu koukkaamaan taukoilevien bussien välistä eteenpäin. Bussi menee päättärille ihmiset jää pois, viedään varikolle ja varikon jälkeen bussi lähtee liikkeelle toiseen suuntaa sen päätepysäkin kautta ajaen varikon läpi (tiellä ei saa tehdä ukäännöstä muun liikenteen takia). Jatkaa matkaa normaalisti varikon läpi kahdesti ajaessa säädön jälkeen. Siitä varikon läpiajaessa oon nähnyt, kun tauolla olleet kuskit avaa avaimella oven tän paljon puhutun napin vierestä ja kiertävät avainta ja sen jälkeen napin painallus ja rattiin. En sit tiedä miten se oikeen lukitaan sisältä, kun välillä että pääsee talvella bussiin siitä pitää välillä ite painaa, kun kuski ei malta avaa ovea vielä, kun ei oo kiire lähteä.

      Lainaa

    47. Tulos: +2 (4 ääntä)
      olli: ööö tota yks juttu rupes hämäämää…. mist lähtie bussie ikkunat o auennu? ja bussikuski ei pysähtyis korjaamaan ovea vaan käyttäis etuovea kunnes pääsisi vaihtamaan bussia….
      Tässä jo kommenteista selvis et sen kuljettajan ikkunan saa auki sekä jutusta selvisi että se takaovi oli rikki niin että ei sulkeutunut ja kuljettajan piti itse käsin käydä se sulkemassa...pikkasen vaarallista ois ajaa ovet auki....

      Lainaa

    48. Tulos: -6 (16 ääntä)
      jessica: Ei ymmärrä tuota ensimmäistä? Mitäs siinä nyt on niin ihmeellistä..? Jos joku välkympi selittää.:)
      Mix sul on sama nimi ku mul?? -.-

      Lainaa

    49. minä vaan 1.9.2012 1:40
      Tulos: +13 (19 ääntä)
      en kyllä ihmettele että toi tuulia ei ihan osannu laittaa sitä linkkiä oikein, kun se näytti vasta joltain kymmenen vanhata (vaikka oli varmaan vanhempi). Täytyy kyllä sanoo että itku tuli, kun gaga nosti sen sinne lavalle vaikka en koko tuulia tunne.

      Lainaa

    50. Tulos: -2 (2 ääntä)
      repesin niin pahasti tota onnea siis kiitos -läppää ::::D:DD eikä toi bussikuskikaa kylmäks jättäny :D

      Lainaa

    51. Tulos: -2 (2 ääntä)
      nauraisin tolle vikalle ääneen jollei mun kurkkuni olisi niin kipeä :D Voi luoja, voin kuvitella tilanteen xD

      Lainaa

    52. Tulos: +7 (9 ääntä)
      minä vaan: en kyllä ihmettele että toi tuulia ei ihan osannu laittaa sitä linkkiä oikein, kun se näytti vasta joltain kymmenen vanhata (vaikka oli varmaan vanhempi). Täytyy kyllä sanoo että itku tuli, kun gaga nosti sen sinne lavalle vaikka en koko tuulia tunne.
      Samaa mieltä. Tuli kyllä liikuttunut olo keikalla. :)

      Lainaa

    53. Päivälintu 3.9.2012 7:00
      Tulos: +7 (9 ääntä)
      Tuulia oli IHANA <3

      Lainaa

    54. Tulos: -1 (11 ääntä)
      Ja ensimmäisen mokan Tuulia (ainakin samanniminen) joka pääsi Gagan kanssa lavalle oli about 14-vuotias tyttö päällään nahkarotsi, verkkosukkahousut ja pikkupöksyt. Mietin että kuka on päästäny lapsensa niissä vetimissä julkiselle paikalle, vaikken itsekään mikään siveyden sipuli tod. ole. :D

      Lainaa

    55. Tulos: -10 (10 ääntä)
      Ei oo tottakaa....olin samal Gagan keikal ku tää Tuulia joka pääs toise tytön kaa lopus lavalle hilluu...en ois luullu et noi tyhmä on :'D

      Lainaa

    56. Tulos: 0 (0 ääntä)
      zikiiiii: Aika perus tuo takaisinonnittelu. En kyllä myös ymmärrä miksi pitää jättää koulut kesken, varsinkaan kun on valmistumassa vuoden päästä. On muutama tuttu tehnyt samoin, eikä ne kovin hääppöisesti pärjää nykyään.
      Tiedän erään joka jätti kesken 2 viikkoa ennen valmistumista

      Lainaa

    Lue lisää

    Kommentoi

    Avatar

    Vastaa

    Nimikone

    Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

    Avainsanat: bussi, puhelu, onnittelu, onnitella, bussikuski, Lady Gaga, video, tiedosto, linkki