Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Toinen nainen

"Taitaapi olla raiskauksen paikka"
Toinen nainen

Arkiston aarre

  • Nimi Juuri nyt
    Tulos: 0 (0 ääntä)

    Kommentti

  • 75 kommenttia

      Ei kommentteja
    1. Tulos: +1315 (1371 ääntä)
      Enemmän mä tolle jätkälle olisin vihanen :D

      Lainaa

    2. Tulos: +1002 (1016 ääntä)
      Täähän on lähinnä surullista.

      Lainaa

    3. Tulos: +311 (347 ääntä)
      traaginen tarina.

      Lainaa

    4. Tulos: +250 (314 ääntä)
      *mitali

      Lainaa

    5. Tulos: +155 (237 ääntä)
      Nyt en ihan pysynyt mukana - äijällä siis joku salasuhde facekaverinsa kanssa? Suht tervettä toimintaa. Ja mitä tuo Siljan "sait mitä halusit" tarkoittaa? Äijä pistänyt äkkiä poikki toisen jutun, kun jäänyt kiinni?

      Lainaa

    6. Tulos: +122 (182 ääntä)
      Siis nyt en kyllä ymmärtäny

      Lainaa

    7. Tulos: +383 (479 ääntä)
      Vaikka tuo Saana nyt melko ilkeä ja raukkamainen tuossa olikin, niin ei häntä parisuhteen rikkomisesta voi syyttää, vaan tuota miestä. Tai olihan sillä ehkä omakin lusikka sopassa, mutta eniten se syy on pettävän miehen.

      Lainaa

    8. Tulos: +115 (173 ääntä)
      salee saana parviainen, ehhe

      Lainaa

    9. Tulos: +39 (95 ääntä)
      Nyt meni ohi tää juttu

      Lainaa

    10. Tulos: +68 (104 ääntä)
      Pakko sanoa, että Saanasta tuli ensimmäisenä mieleen eräs, jonka sukunimi on Parviainen (ainakin vielä toistaiseksi?)...

      Lainaa

    11. Tulos: +246 (266 ääntä)
      Osalla meni ohi tämä juttu. Vähän sekavan oloinen se aluksi olikin, mutta kun pari kertaa tavasi, niin kyllä sen sitten tajusi. Saana tuli siis brassailemaan, että hän panee Siljan miestä. Kommentti "ihan ku sua tarvis raiskata" ei ole kohdistettu Siljaan vaan kuvan mieheen. Silja tietenkin hermostuu, kun joku tuntematon nainen tulee kirjoittelemaan tällaisia hänen poikaystävänsä kuvalle. Keskustelun kuluessa käy ilmi, ettei Saana olekaan niin tuntematon, ainakaan poikaystävälle. Toiseksi viimeisen ja viimeisen kommentin välissä Silja on saanut varmistuksen siitä, että hänen poikaystävänsä todellakin pelehtii Saanan kanssa. (Noi Saanan raiskaus- ja mörkö-jutut kuulosti todella tyhmiltä, mutta menipähän viesti perille.)

      Lainaa

    12. Tulos: -190 (202 ääntä)
      Silja kuulostaa hieman katkeralta. :D

      Lainaa

    13. Tulos: +79 (105 ääntä)
      Välillä kyllä tuntuu, että paljolta säästyy, kun ei liity facebookiin...

      Lainaa

    14. Tulos: -142 (194 ääntä)
      Axu: Pakko sanoa, että Saanasta tuli ensimmäisenä mieleen eräs, jonka sukunimi on Parviainen (ainakin vielä toistaiseksi?)…
      No mullepa tuli mieleen mun kaveri -.- On muitaki Saanoja kuin se Parviainen

      Lainaa

    15. Tulos: +228 (258 ääntä)
      Jessica: No mullepa tuli mieleen mun kaveri -.- On muitaki Saanoja kuin se Parviainen
      you don't say?

      Lainaa

    16. Tulos: -76 (96 ääntä)
      On tainnut Silja itse lähettää tämän tänne, koska hänen kommentissa lukee "muokattu"...

      Lainaa

    17. Älliä päässä hei? 17.7.2012 12:27
      Tulos: -250 (270 ääntä)
      Jeesus te ootte pihalla. Tuo mies ei ole tehnyt mitään, Silja vaan käyttäytyy kuin paranoidi psykonarttu.

      Lainaa

    18. Tulos: +62 (104 ääntä)
      Älliä päässä hei?: Jeesus te ootte pihalla. Tuo mies ei ole tehnyt mitään, Silja vaan käyttäytyy kuin paranoidi psykonarttu.
      NIIN VISSIIN :DDD yök mitä vittunaamasia jakoperseitä, niin toi kuppanen ämmä saana ku mieski -.-

      Lainaa

    19. Paskipyllerö 17.7.2012 12:31
      Tulos: +172 (194 ääntä)
      Nainen on naiselle susi. Jätkähän tässä se ihmisperse on, kun kahta muijaa kerrallaan höylää ja on jättänyt sen sivuseikan mainitsematta, vissiin molemmille osapuolille. Valitettavasti vaan toinen (parhaassa tapauksessa molemmat) antaa tuolle Mörölle anteeksi ja se saa jatkaa höyläämistään kuin ei mitään. Se oleellinen asia: Pimut sukupuolitautitesteihin. Tiedä mitä hyppykuppaa tuollainen sankari kantaa, ei taatusti ole pelkästään nämä kaksi höyläyslistalla. :-)

      Lainaa

    20. Tulos: +196 (222 ääntä)
      Älliä päässä hei?: Jeesus te ootte pihalla. Tuo mies ei ole tehnyt mitään, Silja vaan käyttäytyy kuin paranoidi psykonarttu.
      Ootsä tosissas? Eipä ole miehessä tietenkään vikaa. Vahingossahan tää mies on mennyt panemaan muita naisia. Vihaan tollasia vitun jätkiä, joilla ei oo selkärankaa sanoa suoraan ettei kiinnosta, vaan pitää mennä pettämään.

      Lainaa

    21. Tulos: +74 (100 ääntä)
      hei Jessica, luultavasti EI ole sun kaveris, koska noilla on ikää 25-30, ja mää veikkaan, että sulla n. 13-15 (:

      Lainaa

    22. Tulos: +96 (114 ääntä)
      toi Saana ällöttää mua D:

      Lainaa

    23. Tulos: +20 (28 ääntä)
      http://www.youtube.com/watch?v=E4nxtVnpKKY voiko tähänkää muuta enää sanoa.

      Lainaa

    24. Tulos: +25 (35 ääntä)
      Mitä vittua.

      Lainaa

    25. Tulos: +110 (138 ääntä)
      mps: Välillä kyllä tuntuu, että paljolta säästyy, kun ei liity facebookiin…
      Ai säästyy kuulemasta että puoliso pettää? Joo, sillähän se pettäminen korjaantuu että siitä ei kuule. Ihmetyttää ku näissä tilanteissa aina syytetään Facebookkia lehtiuutisia myöten, vaikka ihmiset itsehän on sen aiheuttaneet ja fb:n kautta juttu vaan _onneksi_ paljastuu. Ja onpa mukavaa muuten puhua raiskauksesta romanttisessa mielessä. Not. Typeriä ämmiä.

      Lainaa

    26. Tulos: -47 (53 ääntä)
      hauskaa kun oma nimi on saana .. :D

      Lainaa

    27. Tulos: +1 (23 ääntä)
      Jessica: Ai niinkö? ;) En kuvittele, että jutun Saana olisi juuri Parviaisen Saana, mainitsin vain, että hän tuli tästä kyseisestä Saanasta ensimmäisenä mieleen.

      Lainaa

    28. Tulos: -129 (169 ääntä)
      tässähän minä eli saana :) tämä juttu meni nyt silleen että teillä ei taida olla kauhean jännitävä oma elämä kun tästäkin skandaalia revitään, lol!!! ensinnäki silja ja kyseinen mun KAVERI (koska olen kihloissa niin KAVERI että tajuatte!) heillä oli suhde mennyt poikki mun tietojen mukaan jo kaksi kuukautta sitten ja se mun kaveri halusi tehdä selväksi kuinka epänormaalisti silja käyttäytyy vieläkin stalkaamalla mm. hänen face sivua!!! asia on tullut selväksi ja en kadu sanaakaan mitä tonne laitoin kun nyt kaikki on hyvin ja selvitetty!!! missään vaiheessa mun kaveri ei ole ollut mikään romeo vaan itkee kun ei saa ittelleen naista :) hyvää päivänjatkoa teille kaikille vaan, ei voi kun nauraa!!

      Lainaa

    29. Tulos: +86 (96 ääntä)
      Saana, sä feilasit tän homman.

      Lainaa

    30. Tulos: +11 (23 ääntä)
      Nonni nyt on toiki hyvä juttu pilattu. Mä en saanut tosta kyllä mitää selkoa.. mut ei se mitään.... huoh...

      Lainaa

    31. Tulos: -40 (56 ääntä)
      kerro ihmeessä mitä et tuosta ymmärtänyt niin selitän asian jarnar

      Lainaa

    32. Tulos: +76 (82 ääntä)
      saana: kerro ihmeessä mitä et tuosta ymmärtänyt niin selitän asian jarnar
      Huutelen vieraisiin pöytiin, mutta vähän paremmalla lausejäsentelyllä tuosta voisi saada enemmän selvää. Ei ole tarkoitus leikkiä äidinkielen opettajaa, mutta oli tuo suhteellisen epäselvä tekstikokonaisuus.

      Lainaa

    33. Tulos: +31 (51 ääntä)
      Stefan: Huutelen vieraisiin pöytiin, mutta vähän paremmalla lausejäsentelyllä tuosta voisi saada enemmän selvää. Ei ole tarkoitus leikkiä äidinkielen opettajaa, mutta oli tuo suhteellisen epäselvä tekstikokonaisuus.
      kiitos!!! :D

      Lainaa

    34. Tulos: +57 (77 ääntä)
      saana: tässähän minä eli saana tämä juttu meni nyt silleen että teillä ei taida olla kauhean jännitävä oma elämä kun tästäkin skandaalia revitään, lol!!! ensinnäki silja ja kyseinen mun KAVERI (koska olen kihloissa niin KAVERI että tajuatte!) heillä oli suhde mennyt poikki mun tietojen mukaan jo kaksi kuukautta sitten ja se mun kaveri halusi tehdä selväksi kuinka epänormaalisti silja käyttäytyy vieläkin stalkaamalla mm. hänen face sivua!!! asia on tullut selväksi ja en kadu sanaakaan mitä tonne laitoin kun nyt kaikki on hyvin ja selvitetty!!! missään vaiheessa mun kaveri ei ole ollut mikään romeo vaan itkee kun ei saa ittelleen naista hyvää päivänjatkoa teille kaikille vaan, ei voi kun nauraa!!
      esim mitä ihmettä me teemme tiedolla olet kihloissa? Ja KAVERI??? Lue se tekstis ..... hätäsee oot tullut kirjoittaa ja puolustaa ittees nii et oikee varmaa ehtinyt ajatella mitä helv. Kirjoitat.. Selitä koko juttu ihan rauhassa alusta asti.

      Lainaa

    35. Tulos: +122 (126 ääntä)
      Eniten hauskuuttaa uhrit jotka tulee moralisoimaan että "ON TEILLÄ VARMAAN TYLSÄÄ KUN TÄTÄ REVITTELETTE". :---D Totta kai ihmisiä kiinnostaa muiden ihmisten asiat, ja mitä mehukkaampaa sosiaalipornoa niin sitä kirjavampaa kieltä. Ja miksi hermostua ja ryhtyä moralisoimaan jos ei ole mitään hävettävää ja puolusteltavaa? Miksi puolustella ylipäätään? Tämä on internet. Nimimerkki Saana, kirjoititko järisyttävässä tunnekuohussa vai miksi tekstisi on täyttä hevonvittua josta pointti meni täysin ohi? Siis tuo pleijeri on sun kaveri, ja olet kihloissa? Sitten menit puhumaan romanttisessa mielessä raiskauksesta, koska....?

      Lainaa

    36. Tulos: +30 (42 ääntä)
      Parisuhtei *DEN* RIKKOMISESTA...AI NIITÄ ON OLLUT ENEMMÄn?? Tälläisiä tapauksia. Saana ;D

      Lainaa

    37. Tulos: +17 (25 ääntä)
      Emma: Nimimerkki Saana, kirjoititko järisyttävässä tunnekuohussa vai miksi tekstisi on täyttä hevonvittua josta pointti meni täysin ohi? Siis tuo pleijeri on sun kaveri, ja olet kihloissa? Sitten menit puhumaan romanttisessa mielessä raiskauksesta, koska….?
      no sitä mäki yritin tässä selittää! Hätäsee ku tullut nii liha vituiks menny koko txt... :D

      Lainaa

    38. Tulos: -7 (39 ääntä)
      vai että oikee pleijeri.. kytllä pelimiehellä on mun mielestä olla suoraan pelimies eikä maanmatonen joka luikertelee joka rakoon :D Tai sit tällä Saanalla on helvetin huono huumori..tai ent iedä millasen ihmisen huumoria on KAVERIN rakastetun tunteilla leikkinen. Varmaan aika tunneköyhän ja henkisesti sairaan/kipeen ihmisen jonka olis varma aihan hyvä hakea apua. googleta aurooran sairaala vai missä se psykiatrinen päivystys onkaan jos saisit järkeä kaaliis saara sekä maanmato ! Vai eikö järki riitä siihenkään ?

      Lainaa

    39. pauliina♥ 19.7.2012 0:10
      Tulos: +39 (51 ääntä)
      Voi Silja-raukkaa! D: Hirveetä toimintaa sekä "mun Möröltä" että Saanalta. :< Ei voi oikein muuta sanoa, ihan kamalaa. Toivottavasti Silja ei menettänyt täysin uskoaan miespuolisiin. Se vielä puuttuiski että Saana on Siljan kaveri. :/

      Lainaa

    40. Tulos: -12 (20 ääntä)
      sorry kirjoitusvirheeni,toivon että jokainen lukea osaava varmaan saa selvitettyä salakieleni :D

      Lainaa

    41. Tulos: -67 (97 ääntä)
      se tieto että olen kihloissa oli välttämätön mutta unohdin että se ei tarkoita teille mitään. kerron tämän vielä kerran, mun kaveri on myös minun miehen ystävä, eli ei ole ollut mitään sopimatonta kenenkään muun välissä paitsi siljan ja kaverini. silja stalkkaili siltä mun frendiltä hermot, 2kk, se on pitkä aika jaksaa ex mimmin houreilua että hänellä on oikeus mm.väittää että mitään eroa ei ole muka tapahtunut yms. yhtä järkevää. silja tarvitsi herätyksen! suostuin sen mun kaverin pyyntöön ja laitoin nuo tekstit sinne. lopputulos juuri se mitä mun frendi haki eli silja ei enään elä kuvitelmassa että he olisivat vielä pari, tuliko nyt selväksi vai ei? itsekkin ihastuin tähän saittiin, olen kohta 30 ja nyt vasta tutustun tähän internettiin, olin ennen kaikkea teknologiaa vastaan, varmaan koska koneet menee rikki kun edes katson niitä :) on tämä jännä maailma täytyy myöntää...

      Lainaa

    42. Tulos: -52 (76 ääntä)
      ai niin btw. tottakai kirjoitin tunnekuohussa, mun kaveria pidetään jonain ristiinpanijana ja ollaan melkein julkkiksia, kyllähän se saa tunnekuohun aikaan, ensin nauroin ja kikatin mutta sitten tajusin et meidän ystävästä annetaan tuollainen kuva, jos on elämässä oikeita kavereita niin tottakai niitä puolustaa, etenkin kun asia on niin päälaellaan!!

      Lainaa

    43. Tulos: +48 (70 ääntä)
      ei vittu saa selvää
      saana: se tieto että olen kihloissa oli välttämätön mutta unohdin että se ei tarkoita teille mitään. kerron tämän vielä kerran, mun kaveri on myös minun miehen ystävä, eli ei ole ollut mitään sopimatonta kenenkään muun välissä paitsi siljan ja kaverini. silja stalkkaili siltä mun frendiltä hermot, 2kk, se on pitkä aika jaksaa ex mimmin houreilua että hänellä on oikeus mm.väittää että mitään eroa ei ole muka tapahtunut yms. yhtä järkevää. silja tarvitsi herätyksen! suostuin sen mun kaverin pyyntöön ja laitoin nuo tekstit sinne. lopputulos juuri se mitä mun frendi haki eli silja ei enään elä kuvitelmassa että he olisivat vielä pari, tuliko nyt selväksi vai ei? itsekkin ihastuin tähän saittiin, olen kohta 30 ja nyt vasta tutustun tähän internettiin, olin ennen kaikkea teknologiaa vastaan, varmaan koskakoneet menee rikki kun edes katson niitä on tämä jännä maailma täytyy myöntää…

      Lainaa

    44. Tulos: +57 (67 ääntä)
      Saana, en saa selvää kunnolla vieläkään kirjoituksestasi (ei tässä minunkaan kirjoittamisessa tosin ole pahemmin kehuttavaa). Sitä *piip* tulee niskaan joka suunnasta ja tuon "Toinen nainen" -kirjoituksen takia Saana heitti mielestäni vaan lisää vettä kiukaaseen (tämä on kuitenkin nyt Feissarimokissa kaikkien ihmisten arvosteltavana). Asian voi ilmaista mielestäni sillä tavalla, ettei kummankaan osapuolen tarvitse kärsiä niin paljon. Tässä tapauksessa kyseisen herran olisi mielestäni pitänyt tehdä selväksi Siljalle, mitä tuntee, jotta "silja stalkkaili siltä mun frendiltä hermot..." kyseinen käytös olisi loppunut (olettaen tietenkin, että Saanan kommentit tänne ovat paikkaansa pitäviä ja olen tulkinnut niitä kutakuinkin oikein). Kaveria pitääkin puolustaa, mutta pitää kuitenkin pitää mielessä se, miten sen puolustamisen tekee. Tälläisellä puolustamisella puolustaja ei saa minkäänlaista arvostusta osakseen.

      Lainaa

    45. Tulos: -34 (56 ääntä)
      mä oisin tolle muijalle vaan kiitollinen, joka paljastaa mulkun jätkän :D btw jätkä kyllä näyttää sille että kyllä mäki sitä panisin!

      Lainaa

    46. seppo sorkkarauta 19.7.2012 9:01
      Tulos: +24 (58 ääntä)
      Missä on lukutaito ja luetun ymmärtäminen? Ymmärrän sen, että huonosti kirjoitettua tekstiä on joskus vaikea ymmärtää mutta yksikään Saanan teksteistä ei ollut niitä pahimpia tapauksia mitä internetistä löytyy. Lauseet olisi ehkä voinut kirjoittaa paremmin mutta kyllä niistä selvää saa. Joko itse olen erityisen mahtava lukemaan ja ymmärtämään tai sitten olen vain jollain tapaa sopeutunut lukemaan huonoa tekstiä. Tosiasiassa taitaa vain olla trolls keep on trolling tässä tapauksessa. Jos taas ei, niin suosittelen, että vietätte enemmän aikaa internetin tekstejä lukien. Kyllä siinä internet-lukutaito kasvaa.

      Lainaa

    47. Tulos: +39 (71 ääntä)
      Ouch: Vaikka tuo Saana nyt melko ilkeä ja raukkamainen tuossa olikin, niin ei häntä parisuhteen rikkomisesta voi syyttää, vaan tuota miestä.Tai olihan sillä ehkä omakin lusikka sopassa, mutta eniten se syy on pettävän miehen.
      Kyllä se nainen on kuule ihan yhtä syyllinen jos tietää miehen seurustelevan. Itse en koskisi varattuun mieheen pitkällä tikullakaan, jonkinlainen moraali pitää sentään ihmisellä olla.

      Lainaa

    48. Tulos: +15 (39 ääntä)
      Jaahas: Kyllä se nainen on kuule ihan yhtä syyllinen jos tietää miehen seurustelevan. Itse en koskisi varattuun mieheen pitkällä tikullakaan, jonkinlainen moraali pitää sentään ihmisellä olla.
      täysin samaa mieltä

      Lainaa

    49. Tulos: -20 (46 ääntä)
      Mut sitä en vieläkään.ymmärrä että sä tulit puolustaa kaverias ja sä oot kihloissa?? Tässä menee nyt moni asia ristiin... sä et siis oo toi saana ja sanoit olevas.. ei jumalau.... huoh.. tästä jutusta meni maku jo...

      Lainaa

    50. Tulos: +36 (52 ääntä)
      Jotain lukuhäiriöisiäkö täällä kaikki on? saanahan sanoo tuossa että kukaan ei ole pettänyt ketään.

      Lainaa

    51. Tulos: +41 (45 ääntä)
      saana: ai niin btw. tottakai kirjoitin tunnekuohussa, mun kaveria pidetään jonain ristiinpanijana ja ollaan melkein julkkiksia, kyllähän se saa tunnekuohun aikaan, ensin nauroin ja kikatin mutta sitten tajusin et meidän ystävästä annetaan tuollainen kuva, jos on elämässä oikeita kavereita niin tottakai niitä puolustaa, etenkin kun asia on niin päälaellaan!!
      Tirskahtelen täällä kyl... :DDD

      Lainaa

    52. Tulos: -12 (36 ääntä)
      Mä en kyl tajunnu sanakaan tosta mitä Saana selitti nyt toiseen kertaan. Onko vika mussa vai mitä hittoa?

      Lainaa

    53. Tulos: +98 (106 ääntä)
      Voi jee. Ite ymmärsin Saaran tarinan näin: Silja on Mörön ex-tyttöystävä, joka on omistushaluinen ja on jäänyt vainoamaan Mörköä vielä eron jälkeenkin. Saana on Mörön kaveri ja yrittää pelastaa Mörön Siljalta väittämällä että hänellä itsellään ja Möröllä on suhde. Ja tähän loppuun Kauniiden ja rohkeiden tunnari.

      Lainaa

    54. Tulos: -27 (41 ääntä)
      viva: Jotain lukuhäiriöisiäkö täällä kaikki on? saanahan sanoo tuossa että kukaan ei ole pettänyt ketään.
      ei mua kiinostakaa onko se pettänyt vai ei. Vaan puhumme sen vammaisesta kirjoitus tyylistä josta ei saa selvää erkkikää.. LUE SINÄKI VÄHÄ ENNENKU TUUT KIRJOITTELEE.. :D Anna mun kaikki kestää

      Lainaa

    55. Tulos: +50 (64 ääntä)
      Ööö: Mä en kyl tajunnu sanakaan tosta mitä Saana selitti nyt toiseen kertaan. Onko vika mussa vai mitä hittoa?
      Kyllä. Vika on sussa. Selkokielellä vielä vaikka suurimmalle osalle se on näköjään ajan haaskausta täällä. Saanan kaveri(kuvan mies) on eronnut Siljasta 2kk sitten. Silja ei tätä jostain syystä hyväksy vaan on stalkannut(=vakoillut facebook-profiilia) tätä jamppaa jatkuvasti. Mies pyytää ystäväänsä saanaa, heittämään jotain härskiä tuonne kuvan alle, että Silja vihdoin ymmärtäisi homman olevan loppu. Saana tekee työtä käskettyä. Silja ymmärtää viimein että voisi lopettaa stalkkaamisen ja jatkaa elämäänsä. Noniin. Jos joku ei vieläkään ymmärrä tai haluaa jatkaa vammaisen apinan esittämistä niin siitä vain. Olen yrittänyt mutta enempään en minäkään pysty.

      Lainaa

    56. Tulos: -26 (56 ääntä)
      Karzah: Kyllä. Vika on sussa. Selkokielellä vielä vaikka suurimmalle osalle se on näköjään ajan haaskausta täällä. Saanan kaveri(kuvan mies) on eronnut Siljasta 2kk sitten. Silja ei tätä jostain syystä hyväksy vaan on stalkannut(=vakoillut facebook-profiilia) tätä jamppaa jatkuvasti. Mies pyytää ystäväänsä saanaa, heittämään jotain härskiä tuonne kuvan alle, että Silja vihdoin ymmärtäisi homman olevan loppu. Saana tekee työtä käskettyä. Silja ymmärtää viimein että voisi lopettaa stalkkaamisen ja jatkaa elämäänsä. Noniin. Jos joku ei vieläkään ymmärrä tai haluaa jatkaa vammaisen apinan esittämistä niin siitä vain. Olen yrittänyt mutta enempään en minäkään pysty.
      Ei tartte näsäviisaaks sentäs ruveta. Ja hei anteeks, nyt ku Saanan selitykset vaikuttaa sen verran jälkeenjääneiltä, että niistä ei sais naapurin Penttikään selvää.

      Lainaa

    57. Tulos: -13 (47 ääntä)
      Asd: Ei tartte näsäviisaaks sentäs ruveta. Ja hei anteeks, nyt ku Saanan selitykset vaikuttaa sen verran jälkeenjääneiltä, että niistä ei sais naapurin Penttikään selvää.
      yhdyn tähän....!

      Lainaa

    58. Tulos: +49 (55 ääntä)
      eniten tässä häiritsee tuo raiskaus

      Lainaa

    59. Tulos: +62 (66 ääntä)
      Jännä paikka tuo Facebook. Kerran kun lisäät/hyväksyt jonkun kaveriksi, niin siellä on ja pysyy. On se ihme juttu, että noita häiritseviä ihmisiä ei saa poistettua kavereista, luulis että sellanen "unfriend"-namiska olisi ihan helppo toteutt... ...oh wait, what?

      Lainaa

    60. Tulos: +10 (44 ääntä)
      Jaahas: Kyllä se nainen on kuule ihan yhtä syyllinen jos tietää miehen seurustelevan. Itse en koskisi varattuun mieheen pitkällä tikullakaan, jonkinlainen moraali pitää sentään ihmisellä olla.
      Miksi se olisi toisten ihmisten vastuulla huolehtia yhden moraalista? Se on seurustelevan osapuolen vastuulla päättää pettääkö kumppaniaan vai ei, eikä se vastuu kuulu kenellekään muulle.

      Lainaa

    61. Tulos: +49 (55 ääntä)
      Olisko vaikeata vaan poistaa facebook-kavereista "psykoottiset" eksät? Haistan tässä palaneen paskan käryä. Ehdotan saanalle että jatkat edelleen puolusteluasi, olethan melkein julkkis. Vois mennä julkisuuskuva pilalle jos sua luultais parisuhteita rikkovaksi TAI nynnykaverisi 'auttamiseksi' moraalittomia keinoja käyttäväksi pälliksi.

      Lainaa

    62. Tulos: +20 (32 ääntä)
      Hyi yök. jarno&Saana teitte kyl todella raukkamaisen tempun. Ei toisen tunteilla leikkiminen ja juonet saa kuulua aikuisten elämään enää. Puolustuspuheilla teette tilanteesta vaan kannaltanne huvittavan ja puolustus Siljaa kohden kasvaa. Anteeksipyyntöä Siljalle vaan nyt!

      Lainaa

    63. Tulos: +7 (19 ääntä)
      Ei helveta! Nää lortot pahenee vuosi vuodelta! Ja tuo tuo pikkudude (ei voi edes mieheksi sanoa) on kunnon mieshuora,yök!

      Lainaa

    64. Tulos: +6 (26 ääntä)
      Jaahas: Kyllä se nainen on kuule ihan yhtä syyllinen jos tietää miehen seurustelevan. Itse en koskisi varattuun mieheen pitkällä tikullakaan, jonkinlainen moraali pitää sentään ihmisellä olla.
      Eihän siinä ole oikeastaan mitään vikaa, että ihastuu/rakastuu varattuun mieheen, inhimillinen ja jokapäiväinen asia. Eihän mies riko omaa parisuhdettaan vain sillä, että joku toinen nainen on hänestä kiinnostunut. Kyllä se parisuhde rikkoutuu siitä, kun sen toinen osapuoli pettää.

      Lainaa

    65. Tulos: -17 (37 ääntä)
      Siis en ymmärrä, oletteko kaikki ihan tyhmiä täällä te jotka kommentoitte? Miten minä vaan sain ihan MAINIOSTI selvää tosta Saanan tekstistä.. Teille ihan helvetin typerille ihmisille vielä selvennys: Kuvassa oleva mies EI ole pettänyt ketään! Silja on EX tyttöystävä, erosta jo 2 KUUKAUTTA! Silja edelleen käy stalkkaamassa kuvassa olevan miehen statuksia, ja kommentoi niihin tuolla tavalla kun ne vielä seurustelis (eli Håt yms) Miehellä paloi pinna, ja hän pyysi Saanalta palveluksen, että hän kommentoisi leikillään tohon kuvaan tollasta, että "niillä ois juttua" (VÄLIHUOMAUTUS: Mies ja Silja on ollut erossa jo 2kk ketään ei olla petetty for real) Silja tajuaa että kappas mun mies "pettää" mua, ja nyt laittaa omalta puoleltaankin jutun loppuun, joka oikeasti on loppunut jo se 2 kuukautta sitten. YMMÄRSITTEKÖ??

      Lainaa

    66. Tulos: +44 (44 ääntä)
      Niina: Enemmän mä tolle jätkälle olisin vihanen
      niinpä. mä sain kerran tuntemattomalta muijalta ihan yhtäkkiä kaljat naamalle baarissa. kun sitten näin mihin se meni istumaan, tajusin että kuukausia aiemmin olin pelehtiny sen poikaystävän kanssa yhen illan - poikaystävähän ei ollut kertonut olevansa varattu. muija istuu siellä pettäjämiehestänsä kaulaillen ja samalla mua murhaavasti mulkoillen ja mä seison siinä monttu auki naama kaljassa. niin että sori vaan, ja kuule pidä ukkos.

      Lainaa

    67. Tulos: +9 (17 ääntä)
      Ei vittu mitä taunoja tämäkin sivusto on täynnä. Luetunymmärtämisessä aika monella näköjään isoja ongelmia. Pitäis tämän ketjun kommenttien perusteella melkeenpä perustaa feissarimokat-mokat.com

      Lainaa

    68. Tulos: +26 (28 ääntä)
      Saana vaikuttaa iljettävältä ihmiseltä jo raiskaamisella vitsailulla. Ei paljon naurata kyllä.

      Lainaa

    69. Tulos: +3 (29 ääntä)
      IDIOOTIT: Siis en ymmärrä, oletteko kaikki ihan tyhmiä täällä te jotka kommentoitte? Miten minä vaan sain ihan MAINIOSTI selvää tosta Saanan tekstistä.. Teille ihan helvetin typerille ihmisille vielä selvennys: Kuvassa oleva mies EI ole pettänyt ketään! Silja on EX tyttöystävä, erosta jo 2 KUUKAUTTA! Silja edelleen käy stalkkaamassa kuvassa olevan miehen statuksia, ja kommentoi niihin tuolla tavalla kun ne vielä seurustelis (eli Håt yms) Miehellä paloi pinna, ja hän pyysi Saanalta palveluksen, että hän kommentoisi leikillään tohon kuvaan tollasta, että “niillä ois juttua” (VÄLIHUOMAUTUS: Mies ja Silja on ollut erossa jo 2kk ketään ei olla petetty for real) Silja tajuaa että kappas mun mies “pettää” mua, ja nyt laittaa omalta puoleltaankin jutun loppuun, joka oikeasti on loppunut jo se 2 kuukautta sitten. YMMÄRSITTEKÖ??
      Tässä on aika paljon sellasta tietoa mitä vaan nuo kommentit lukenut ei voi tietää. Ihan loogista jos se meni noin, mutta turha sun on lukijoita idiootiks haukkua jos sulla on jotain sisäpiirin tietoa tapauksesta. Tuossa lukee, että Silja on "tyttöystävä" eikä että "extyttöystävä". Kyllä lukijat osaa itse lukea mitä tossa kuvasa lukee.

      Lainaa

    70. Tulos: +3 (27 ääntä)
      Pantsu: Miksi se olisi toisten ihmisten vastuulla huolehtia yhden moraalista? Se on seurustelevan osapuolen vastuulla päättää pettääkö kumppaniaan vai ei, eikä se vastuu kuulu kenellekään muulle.
      Iso aamen tälle. Mun mielestä pettäminen on AINA sen parisuhteessa olevan vastuulla. Ei ole mun, tai kenenkään muunkaan asia alkaa huolehtimaan muiden suhteista. Itsekin varattua panneena mulla on puhdas omatunto. En koe tehneeni mitään väärää kun mies vikittelee koko baari-illan ja sitten vien miehen kotiin, sillä se muija kotona odottaa. Pettäminen on perseestä, mutta itse sitä harrastakaan.

      Lainaa

    71. Tulos: +1 (7 ääntä)
      Kunnon kusipää toi jätkä! Munat pois..

      Lainaa

    72. Tulos: +21 (23 ääntä)
      ihmiset jotka vitsailee raiskauksesta </3 ei naurata. Vähän liian lähipiirissä tapahtunut tällästä tosi ikävää hyväksikäyttöä.

      Lainaa

    73. Tulos: -3 (11 ääntä)
      samaa mieltä ku epo tuosta vitasailuta. Ainut mitä en täs tajua, et minkä takia tolla meni noin kauan ennen ku se alko kommentoimaan ton toisen naisen viestä? vasta lähes vuoden jälkeen?

      Lainaa

    74. Tulos: +3 (7 ääntä)
      Ööö: Mä en kyl tajunnu sanakaan tosta mitä Saana selitti nyt toiseen kertaan. Onko vika mussa vai mitä hittoa?
      On sinussa. Ainaki ite käsitin heti.

      Lainaa

    75. Tulos: +4 (8 ääntä)
      LÖIKÖ MÖRKÖ SISÄÄN! LÖIKÖ MÖRKÖ SISÄÄN! LÖIKÖ MÖRKÖ SISÄÄN!

      Lainaa

    Lue lisää

    Kommentoi

    Avatar

    Vastaa

    Nimikone

    Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

    Avainsanat: kuva, mies, parisuhde, nainen, ero