Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Mikronerot

"Voiko pikkareita laittaa mikroon?"
Suurenna näkymä
Mikronerot

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 51 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Tulos: +676 (710 ääntä)
   Seriously... Kuka on niin tyhmä että laittaa pikkarit mikroon kuivimaan!?

   Lainaa

  2. Minäpä minä 21.7.2012 0:05
   Tulos: +378 (402 ääntä)
   Kuka ihme haluaa laittaa pikkarit mikroon?

   Lainaa

  3. Tulos: +816 (840 ääntä)
   Ja mitkä neitsyyshaarniskapikkarit Ellalla oli, kun mikro meni paskaksi??

   Lainaa

  4. Tulos: +338 (346 ääntä)
   hmmm, ehkäpä hiustenkuivaaja tjst olis ollu kätevämpi ratkasu?

   Lainaa

  5. Tulos: +343 (353 ääntä)
   Siis räjähtikö ne Ellan pikkarit sitten kuitenkin sinne mikroon?

   Lainaa

  6. Tulos: +185 (205 ääntä)
   Mikro=Kuivausrumpu...Not :D

   Lainaa

  7. Tulos: +64 (100 ääntä)
   Miksi ihmeessä joku haluaa laittaa alushousunsa mikroon?

   Lainaa

  8. Tulos: +295 (315 ääntä)
   "en oo kussu housuun ne nyt vaan sattuu olee märät" :-------D

   Lainaa

  9. Tulos: +95 (115 ääntä)
   Toimi se Mr. Beanissa...

   Lainaa

  10. Tulos: +119 (127 ääntä)
   Tietääkö kukaan Ellan pikkareiden materiaalia?

   Lainaa

  11. Tulos: +374 (382 ääntä)
   Klok: Tietääkö kukaan Ellan pikkareiden materiaalia?
   Nitroglyseriini

   Lainaa

  12. Tulos: +172 (186 ääntä)
   Mistä näitä "voiko kissan laittaa mikroon"-tyyppejä oikein tulee? Ollaan tunkemassa mikroon kaikkea mahdollista. Vähän sama kuin kysyisi "voiko läppärin laittaa pakkaseen kun se käy vähän kuumana". Hmm, 'seura tekee kaltaisekseen'(?) - tulipa muuten mieleen, et voiskohan hiuksia kuivattaa mikrossa...laittaa pitkät hiukset mikron oven väliin, niin että suurin osa hiuksista jää mikron sisäpuolelle ja pistää mikron hyrräämään? I'm a genius! ...not

   Lainaa

  13. Tulos: +82 (98 ääntä)
   Miau: Ja mitkä neitsyyshaarniskapikkarit Ellalla oli, kun mikro meni paskaksi??
   Joko neitsythaarniskapikkarit tai sitten ihan tavalliset kangaspöksyt, jotka sytty mikrossa palamaan?

   Lainaa

  14. Ministeri Nieminen 21.7.2012 5:41
   Tulos: +136 (216 ääntä)
   #10: Seriously… Kuka on niin tyhmä että laittaa pikkarit mikroon kuivimaan!?
   Minäpä minä: Kuka ihme haluaa laittaa pikkarit mikroon?
   Emma: Miksi ihmeessä joku haluaa laittaa alushousunsa mikroon?
   Ellalla oli märät pikkarit ja Ella halusi kuivata ne. Nyt hei pliis keskittykää hieman; nämä jutut eivät ole kauhean monimutkaisia.

   Lainaa

  15. Horatio Caine 21.7.2012 7:07
   Tulos: +182 (230 ääntä)
   Saan pikkuhousut... *laittaa aurinkolasit* ...räjähtämään JEAAAH!

   Lainaa

  16. Tulos: -37 (89 ääntä)
   Ministeri Nieminen: Ellalla oli märät pikkarit ja Ella halusi kuivata ne. Nyt hei pliis keskittykää hieman; nämä jutut eivät ole kauhean monimutkaisia.
   No jos tuossa rytäkässä Samun mikro hajosi, eikä Ella ollut kussut housuun .... Olisikohan pikkareiden kastumisen syy kuitenkin Samussa? Eli Ella ei sittenkään ole Pystyssä mikroa Samulle? Toisaalta se että Samu on kerjäämässä uutta mikroa, kertoo karua kieltä siitä että Samulla on edelleen pystyssä? Muutenhan tuo mikro menisi "siihen piikkiin", että sai rentoutettua pikkuveikan? Se ettei Samukaan ole pystyssä, mutta kinuaa kuiten mikroa, olisi kyllä aika tylyä Ellaa ja Ellan pikkareiden sisältöä kohtaan. Että mene ja tiedä. Tuossa ilmoituksessa on paljon spekuloitavaa. Parempi olisi ollut poistua märissä pikkareissa ...

   Lainaa

  17. Tulos: +88 (102 ääntä)
   Eihän se mikro välttämättä rikki menny, mutta ei minua ainakaan kiinostaisi lämmittää ruokaa semmosessa mikrossa, missä joku on keltaruskeat kalsarinsa kuivannu..

   Lainaa

  18. jukkapalmu 21.7.2012 9:46
   Tulos: -16 (44 ääntä)
   Millanenkohan mikro on ollu jos hajotti sen tolleen? Tietysti laitto 20 minuuttia aikaa. Kyllä pari mintsaa riittää. Eikä hajoa. Metalliakin voi laittaa kunhan ei ole ohutta. Esim maksalaatikon voi lämmittää alumiinivuoassa ihan surutta, mutta folioa ei kannata laittaa.

   Lainaa

  19. Tulos: +10 (54 ääntä)
   Axu: Vähän sama kuin kysyisi “voiko läppärin laittaa pakkaseen kun se käy vähän kuumana”.
   No voiko sitä läppäriä laittaa pakkaseen?

   Lainaa

  20. Tulos: +57 (63 ääntä)
   Minzey: No voiko sitä läppäriä laittaa pakkaseen?
   En tiiä läppäristä, mutta kuumenneelle mokkulalle toimii kyllä. Pakkasee pariksi minuutiksi nii johan taas toimii netti täällä korvessaki.!

   Lainaa

  21. Tulos: +3 (31 ääntä)
   ...miten vaikeeta on laittaa ne pyykkiin ja sitten kuivumaan?? Ihme touhua.

   Lainaa

  22. Tulos: +34 (64 ääntä)
   Mauno: …miten vaikeeta on laittaa ne pyykkiin ja sitten kuivumaan?? Ihme touhua.
   Ehkä ne oli pyykkikoneessa, ottanut ne sieltä märkänä, ja halusi nopeasti saada ne jalkaan, eikä ole aikaa kuivata niitä pyykkinarulla? :P Katsos kun jotkut pesevät pyykkinsä itse, eivätkä saa suoraan kaappiin puhtaita ja kuivia vaatteita =)

   Lainaa

  23. kakkonenonykkönen 21.7.2012 15:49
   Tulos: +44 (48 ääntä)
   Metallista siveysvyötä ei oikeen kannata kuivatella mikrossa.

   Lainaa

  24. Tulos: -10 (28 ääntä)
   Ministeri Nieminen: Ellalla oli märät pikkarit ja Ella halusi kuivata ne. Nyt hei pliis keskittykää hieman; nämä jutut eivät ole kauhean monimutkaisia.
   Jees, mutta kyse oli siitä, että miksi mikroon! Vaikka hiustenkuivaaja olisi ollut parempi. Ja kyllähän tuollainen pikkupyykki kuivuu aika nopeasti ihan pyykkinarullakin. Pliis, keskityhän hieman.

   Lainaa

  25. Tulos: +35 (35 ääntä)
   Jospa ne pikkarit oli sitte vaikka jotain tekokuitua ja ne sattu vaikka sulamaan sinne mikroon.. Ja Mr. Bean lämmitti omiaan uunissa.

   Lainaa

  26. Tulos: +26 (28 ääntä)
   samu varmaan pikkarin kuvat silmissä suostui kuivattamaan mikrossaan ne

   Lainaa

  27. Tulos: +23 (25 ääntä)
   Kyllähän noissa kauratyynyissäkin ym. on aina varoitukset mukana, että pitää esim. laittaa samaan aikaan mikroon lasi, jossa on vettä. Ja ovat tietysti muutenkin yleensä paloturvallisempaa materiaalia. Että eivätköhän ne pikkarit syttyneet palamaan tms.

   Lainaa

  28. Tulos: -10 (12 ääntä)
   Mr. Bean lämmitti alushousunsa mikrossa ;)

   Lainaa

  29. Tulos: +7 (21 ääntä)
   Juu: Kyllähän noissa kauratyynyissäkin ym. on aina varoitukset mukana, että pitää esim. laittaa samaan aikaan mikroon lasi, jossa on vettä. Ja ovat tietysti muutenkin yleensä paloturvallisempaa materiaalia. Että eivätköhän ne pikkarit syttyneet palamaan tms.
   Jaa, ovvai? Ei siinä meidän tyynyssä ainakaan ja ihan hyvin on pysynyt syttymättä. :)

   Lainaa

  30. Tulos: +15 (19 ääntä)
   Olisi ollut kiva myös nähdä kommentit, kuvakaappauksen lähettäjälle iso miinus :(

   Lainaa

  31. Tulos: +1 (15 ääntä)
   Axu: Mistä näitä “voiko kissan laittaa mikroon”-tyyppejä oikein tulee? Ollaan tunkemassa mikroon kaikkea mahdollista. Vähän sama kuin kysyisi “voiko läppärin laittaa pakkaseen kun se käy vähän kuumana”. Hmm, ‘seura tekee kaltaisekseen’(?) – tulipa muuten mieleen, et voiskohan hiuksia kuivattaa mikrossa…laittaa pitkät hiukset mikron oven väliin, niin että suurin osa hiuksista jää mikron sisäpuolelle ja pistää mikron hyrräämään? I’m a genius! …not
   :DD mä oon monesti pistäny mun läppärin iha hetkeks alle 10sekunttii ni pakkaseen. tai sitte kylmäkalleja koneen pohjaa vasten. tai sit talvella hetkeks lasitetun parvekkeen lattialle.

   Lainaa

  32. Tulos: +5 (13 ääntä)
   JA MOKKULA on ollu montakin kertaa hetken pakkasessa ylikuumennettuaan! ja hyvin toimii!

   Lainaa

  33. Tulos: +6 (44 ääntä)
   Eikö kellään tuu mieleen seuraavan lainen kommenttiketju: Ella: Voiko pikkareita laittaa mikroon vai räjähtääkse?? Samu: HULLU SE SYTTYY, EI MIKROON VOI LAITTAA KANGASTA! Ella: en usko, huijaat taas Samu: lyödäänkö vetoa, ostat mulle mikron jos häviät Ella: joo TADAA.

   Lainaa

  34. Tulos: +17 (25 ääntä)
   guest: Jees, mutta kyse oli siitä, että miksi mikroon! Vaikka hiustenkuivaaja olisi ollut parempi. Ja kyllähän tuollainen pikkupyykki kuivuu aika nopeasti ihan pyykkinarullakin. Pliis, keskityhän hieman.
   Ella oli uudella poikaystävällään Samulla yötä ja joutui pesemään alushousut, kun ei ollut toisia mukana. Poikaystävä ei (yllättäen...) omistanut hiustenkuivaajaa ja Ella päätyi kuivaamaan housut mikrossa.

   Lainaa

  35. Tulos: +30 (32 ääntä)
   Axu: Mistä näitä “voiko kissan laittaa mikroon”-tyyppejä oikein tulee? Ollaan tunkemassa mikroon kaikkea mahdollista. Vähän sama kuin kysyisi “voiko läppärin laittaa pakkaseen kun se käy vähän kuumana”. Hmm, ‘seura tekee kaltaisekseen’(?) – tulipa muuten mieleen, et voiskohan hiuksia kuivattaa mikrossa…laittaa pitkät hiukset mikron oven väliin, niin että suurin osa hiuksista jää mikron sisäpuolelle ja pistää mikron hyrräämään? I’m a genius! …not
   Varo sanojas... Kohta tänne tulee moka, jossa joku on koittanut kuivata hiuksiaan mikrossa, koska "feissarimokissa kerrottiin, että se toimii!!"

   Lainaa

  36. Tulos: +2 (8 ääntä)
   Julie: Ella oli uudella poikaystävällään Samulla yötä ja joutui pesemään alushousut, kun ei ollut toisia mukana. Poikaystävä ei (yllättäen…) omistanut hiustenkuivaajaa ja Ella päätyi kuivaamaan housut mikrossa.
   Päätös oli silti huono. Hyvää oli, että tajusi kysyä ensin vahvistusta päätökselle, mutta kysymyksen asettelu ei anna järin viisasta kuvaa ihmisestä. Selkeä moka. Onneksi poikaystävä ei omistanut liekinheitintä, vahingot olisivat olleet vain suuremmat.

   Lainaa

  37. Tulos: 0 (14 ääntä)
   Ministeri Nieminen: Ellalla oli märät pikkarit ja Ella halusi kuivata ne. Nyt hei pliis keskittykää hieman; nämä jutut eivät ole kauhean monimutkaisia.
   No ihanko tosi? Selväksi tuli kyllä että kalsarit oli märät, mutta että MIKRO! Mikrossa lämmitetään/sulatetaan ruokaa, ei herranjestas sentään kuivata vaatteita. Ja minen ainakaan haluaisi henk.koht hirveemmin mikroa ruoan lämmittämiseen käyttää sen jälkeen jos siellä kuivailtaisiin alusvaatteita.. Tommoset pikkurievut nyt voi ihan melkeenpä pyyhkeellä rutistaa kuiviksi jos kerta niin kiire on päälle saada.

   Lainaa

  38. pessevisser 24.7.2012 17:36
   Tulos: +3 (7 ääntä)
   Noita johto ei ole seinässä mokia -sattuu itse kullekin, varsinkin jos ko. laitteen johto on yleensä seinässä. Itse ihmettelin tovin kerran, miksei pesukone inahdakaan, kun unohdin että siivotessa irrotin kaikki johdot - johto ei ole kovin näkyvillä sieltä tornin takaa.

   Lainaa

  39. Tulos: 0 (2 ääntä)
   Läppärin näyttö ei välttämättä tykkää kylmästä, toki toimii mutta voi olla kuva vähän "kohmeessa" hetken päästä ihan kuten kännyköissä, en toki tiedä miten uudet ledinäytöt jne.. Mutta tietokone ittessään tottakai jäähtyy hyvin pakkasessa, ei se muutaman sekunnin pitäminen mitään auta, kyllä sitä pitäs ihan käyttää siellä kylmässä ilmassa. Pöytäkoneitten kaa toimii paremmin, jos on kunnon tuulettimet mitkä myös imee ilmaa koneen sisälle, ite sain koneesta kellotettua aika hyvätki tehot ilman että kuumeni liikaa ku laitoin 6 tuulettimella varustetun pöytäkoneen pakkaseen.

   Lainaa

  40. Tulos: -2 (4 ääntä)
   Noppa: hmmm, ehkäpä hiustenkuivaaja tjst olis ollu kätevämpi ratkasu?
   Tottunut varmaan kuivaamaan hiuksensakin mikrossa, kun kyseessä on näin tyhmä ihminen

   Lainaa

  41. Mikronerot asialla 3.9.2012 22:57
   Tulos: -1 (1 ääni)
   Ministeri Nieminen: Ellalla oli märät pikkarit ja Ella halusi kuivata ne. Nyt hei pliis keskittykää hieman; nämä jutut eivät ole kauhean monimutkaisia.
   Wääk: Eikö kellään tuu mieleen seuraavan lainen kommenttiketju: Ella: Voiko pikkareita laittaa mikroon vai räjähtääkse?? Samu: HULLU SE SYTTYY, EI MIKROON VOI LAITTAA KANGASTA! Ella: en usko, huijaat taas Samu: lyödäänkö vetoa, ostat mulle mikron jos häviät Ella: joo TADAA.
   Arvaa vaan tuliko mieleen juuri tuollainen mielleyhtymä... On jotkut henkilöt sitten huvittavia. R.I.P. Samun mikro, joka 'oletettavasti' syttyi palamaan epäonnistuneesta pikkuhousujenkuivausyrityksestä. Lopputulos täysi tuho ja ärtynyt mieli.

   Lainaa

  42. Tulos: +1 (3 ääntä)
   Emma: No ihanko tosi? Selväksi tuli kyllä että kalsarit oli märät, mutta että MIKRO! Mikrossa lämmitetään/sulatetaan ruokaa, ei herranjestas sentään kuivata vaatteita. Ja minen ainakaan haluaisi henk.koht hirveemmin mikroa ruoan lämmittämiseen käyttää sen jälkeen jos siellä kuivailtaisiin alusvaatteita.. Tommoset pikkurievut nyt voi ihan melkeenpä pyyhkeellä rutistaa kuiviksi jos kerta niin kiire on päälle saada.
   Mistäs tiedät miten pieniriepu on kyseessä? ;P

   Lainaa

  43. Tulos: +9 (11 ääntä)
   Minusta tuo kertoo vaan innovatiivisuudesta. Ilman tällaisia pioneereja olisimme edelleen alkueläiminä meressä ihmettelemässä uskaltaakohan tuonne kuivalle maalle mennä vai räjähtääköhän heti. Toisaalta taas luonnonvalinta/huono onni karsii sitten ne kaikkein tyhmimmät ja uhkarohkeimmat. Minusta tuo vaikuttaa testaamisen arvoiselta idealta, luulisi kuitenkin olevan helpompaa ja ehkä nopeampaakin kuin hiustenkuivaimella. PS. Pieni tekniikkaan perehtyminen (esim. mikroaaltouunin periaate) ei liene kovin vaarallista, ainakaan teoria tasolla.

   Lainaa

  44. Tulos: -2 (4 ääntä)
   #10: Seriously… Kuka on niin tyhmä että laittaa pikkarit mikroon kuivimaan!?
   Varmaan sukua samalle idiootille, joka kuivasi kissansa mikrossa.

   Lainaa

  45. Tulos: -4 (6 ääntä)
   Mikä h*lvetti siinä on, et yhä useampi luulee, et _MIKROAALTO_UUNISSA on jotenkin lämmin? V*tun idiootit. Ei tuu sit mielee et jos sen vempeleen nimi on MIKRO_AALTOuuni ni sillä on jotai tekemist MIKROAALLOILLA eikä millää lämmöllä... Joku kuivaa siellä kissaa, toinen lataa akkua(!?!?!) ja kolmas koittaa kuivattaa pikkareita. V*ttu ku osaa ärsyttää.

   Lainaa

  46. Tulos: +6 (8 ääntä)
   Fleimi: Mikä h*lvetti siinä on, et yhä useampi luulee, et _MIKROAALTO_UUNISSA on jotenkin lämmin? V*tun idiootit. Ei tuu sit mielee et jos sen vempeleen nimi on MIKRO_AALTOuuni ni sillä on jotai tekemist MIKROAALLOILLA eikä millää lämmöllä… Joku kuivaa siellä kissaa, toinen lataa akkua(!?!?!) ja kolmas koittaa kuivattaa pikkareita. V*ttu ku osaa ärsyttää.
   Ei tuossa varmaan mikron toimintaperiaatetta ollakaan mietitty vaan sitä, että mikron avulla voi lämmittää asioita. Jos mikrolla kerran voi lämmittää ruokaa niin miksei sitten kuivata vaatteitakin... Eiköhän tuossa joku logiikka ole ollut mukana.

   Lainaa

  47. Tulos: +2 (4 ääntä)
   #10: Seriously… Kuka on niin tyhmä että laittaa pikkarit mikroon kuivimaan!?
   Kyllä ne siellä kuivuu eikä mikrollekaan käy mitään kunhan ei jätä puoleksi tunniksi hurisemaan. En siis ymmärrä miten sen saisi rikki. Samaa paskaa kun "metallia ei saa aittaa mikroon"- vouhotus.

   Lainaa

  48. Tulos: -1 (1 ääni)
   mä yritin oikeesti klikata tosta Kristan kommentista :D

   Lainaa

  49. Tulos: +3 (5 ääntä)
   Vaatteita olen kuivattanut saunassa, hiustenkuivaajalla ja silitysraudalla... Mutta eipä ole tullut mikro pieneen mieleeni

   Lainaa

  50. Voi ei se on taas se 12.6.2020 15:09
   Tulos: -1 (1 ääni)
   Wiljam: No jos tuossa rytäkässä Samun mikro hajosi, eikä Ella ollut kussut housuun .... Olisikohan pikkareiden kastumisen syy kuitenkin Samussa? Eli Ella ei sittenkään ole Pystyssä mikroa Samulle? Toisaalta se että Samu on kerjäämässä uutta mikroa, kertoo karua kieltä siitä että Samulla on edelleen [...]
   Voi vittu nyt...

   Lainaa

  51. Menevä dinosaurus 18.12.2020 21:14
   Tulos: -2 (2 ääntä)
   Ella sitten oikeasti ajattelee, että muut maksaisivat hänen rikkomansa mikron?

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Avainsanat: mikro, alushousut, pikkarit, rikki

 • Uusimmat

 • Kategoriat