Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Kahakka kirpputorilla, osa 6

"Tyypillistä tää naisten kaupankäynti!"
Suurenna näkymä
Kahakka kirpputorilla, osa 6

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 45 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Tulos: -52 (202 ääntä)
   ihana mummeli <3

   Lainaa

  2. Tulos: +77 (333 ääntä)
   jamppa: ihana mummeli ♥
   Etkö osaa englantia vai oletko muuten vaan vajaa vai oliko se sarkasmia vai oletko kännissä?

   Lainaa

  3. Tulos: +36 (124 ääntä)
   jamppa: ihana mummeli ♥
   O-ou, tulee mieleen kommentoija nimeltä Jessica, tosin ilman xD-hymiöitä. Ja kenelle muulle tulee mieleen miespuolinen feministi(En jaksa käyttää google ja etsiä termiä)? Miehet sitä ja miehet tätä.

   Lainaa

  4. Tulos: -41 (233 ääntä)
   Haluaisin tykätä Petrin vikasta kommentista, oon niin samaa mieltä! Ja oon nainen!

   Lainaa

  5. Tulos: +408 (594 ääntä)
   Bean: Haluaisin tykätä Petrin vikasta kommentista, oon niin samaa mieltä! Ja oon nainen!
   "Kattokaa, mä oon nainen ja mun mielestä naiset on tyhmiä, oon nii erinlainen nainen koska en tod. oo niiku muut naiset, kun en oo nii tyhmä kun ne hihii! Ps, pelaan myös videopelejä"

   Lainaa

  6. Tulos: +194 (208 ääntä)
   Oon kyl huomannu että aika monella fb-kirpparilla ylläpitäjät on jotenkin aika vajaata porukkaa... mutta niin on kyllä muutkin siellä! :D Uusia kahakoita odotellessa, nää on aina hyviä!

   Lainaa

  7. Tulos: +161 (185 ääntä)
   Vaikka itse nainen olenkin niin täytyy sanoa, että minä en myös ymmärrä näitä (yleensä) naisia, jotka varailevat tuotteita, ja sitten ei ostetakaan jne, itselle nimittäin käynyt muutaman kerran niin, että joku varannut myymäni tuotteen, jonka jälkeen tullut useampia varauksia perään ja tuote lopulta jäänyt myymättä kokonaan. Noh yhdessä pöytä-tapauksessa ensimmäinen varaaja ei ottanut tuotetta, ei seuraavakaan, kolmas oli jo ehtinyt hankkia jostain muualta vastaavan tuotteen jne. Lopulta tuo pöytä seisoi kämpässä tiellä seuraavat kolme kuukautta (pöydässä ei siis vikaa, ainoastaan ostajien mieli muuttui, vai mikä nyt ikinä olikaan syynä). Ihme touhua, mutta itsepähän tietty "mokan" tein siinä, kun suostuin tuohon varailuun. Mutta erikoista soutamista ja huopaamista tuollainen - joko ne kaupat tehdään tai sitten ei! Itse moka hauska :)

   Lainaa

  8. ...ääliö 31.7.2012 2:35
   Tulos: +54 (76 ääntä)
   Kuva taisi osua...

   Lainaa

  9. Tulos: +19 (41 ääntä)
   Kuva on ehkä parasta tässä =D

   Lainaa

  10. Tulos: -25 (93 ääntä)
   Petri kyllä failas vähän tässä. Tosiaan kaupat saa tehdä siinä tahdissa kun tykkää, ja kyllä, vaimoltakin kannattaa kysyä. Hauska kuva kyllä :)

   Lainaa

  11. Tulos: -39 (105 ääntä)
   Aina syytellää meit naisii kaikest -.- ..

   Lainaa

  12. Tulos: +65 (85 ääntä)
   Jäi hieman häiritsemään kuka oli tehnyt 2. varauksen?

   Lainaa

  13. Tulos: +52 (54 ääntä)
   Ehkei nuo naiset olekaan sitten niin aktiivi-facettajia kuin kirpparilla käynti antaa ymmärtää, mutta samallahan kertakäynti facessa päivisin menisi kuin esim. s-postin tsekkaus? Miten kumman vaikea kaupat voi olla tehdä? Ei käsitä. Mut ainakin kasvatettiin siten, että jos sanotaan/luvataan jotain niin siinä myös pysytään.

   Lainaa

  14. Tulos: +50 (126 ääntä)
   Ja mikähän tarve Petrillä oli ängetä pätemään tuonne? O_o

   Lainaa

  15. Tulos: +5 (25 ääntä)
   Fauntleroy: Jäi hieman häiritsemään kuka oli tehnyt 2. varauksen?
   olisko vaikka ensimmäinen kirjoittaja? " varaus jos EI MENE" eli siinä on sitä ennen joku varannut. -.-''

   Lainaa

  16. Tulos: -12 (98 ääntä)
   Miehet tyypillisesti ovat impulsiivisia rahankäyttäjiä, joten ei ihme jos niiden "kaupankäynnit" sujuu helposti. Sitten myöhemmin vinetetään kun ollaan velkakierteessä yli varojen elelyn jälkeen. Just saying. Naiset ovat luonnostaan maltillisempia ja harkisevampia kuin miehet joten ehkäpä siinä syy hitaampaan kaupankäyntiin.

   Lainaa

  17. Tulos: +57 (67 ääntä)
   Juu mä sain facebook- aikanani kahdelle kirpparille porttikiellon kun en voinu pitää suutani kiinni kun näin jotain typerää. Esim. joku kauppas VVO:lta ilmaiseksi remonttia varten saatuja maaleja monella kympillä.

   Lainaa

  18. Tulos: -15 (57 ääntä)
   Sitäpaitsi miten PS1 voi olla noin haluttu?

   Lainaa

  19. Tulos: -20 (26 ääntä)
   Bean: Haluaisin tykätä Petrin vikasta kommentista, oon niin samaa mieltä! Ja oon nainen!

   Lainaa

  20. Tulos: +27 (29 ääntä)
   Millä nimellä noita kirppareita löytyy facebookista? Pakko päästä joskus väijymään, että minkälaisia naamoja siellä riitelee/pätee.

   Lainaa

  21. Tulos: -10 (20 ääntä)
   Hakemasi termi on varmaankin "vässykkä".
   momo: O-ou, tulee mieleen kommentoija nimeltä Jessica, tosin ilman xD-hymiöitä. Ja kenelle muulle tulee mieleen miespuolinen feministi(En jaksa käyttää google ja etsiä termiä)? Miehet sitä ja miehet tätä.

   Lainaa

  22. Tulos: +11 (15 ääntä)
   palle: Millä nimellä noita kirppareita löytyy facebookista? Pakko päästä joskus väijymään, että minkälaisia naamoja siellä riitelee/pätee.
   Yleensä "Osta/myy"+kaupungin nimi

   Lainaa

  23. Tulos: +23 (59 ääntä)
   momo: O-ou, tulee mieleen kommentoija nimeltä Jessica, tosin ilman xD-hymiöitä. Ja kenelle muulle tulee mieleen miespuolinen feministi(En jaksa käyttää google ja etsiä termiä)? Miehet sitä ja miehet tätä.
   Öö. Tarkoittanet sovinistia, eli antifeministiä, etkä miespuolista feministiä? Termien selvennystä; feminismi on sukupuolten tasa-arvoa kannattava aate, ja feministi voi olla ihan sukupuolesta riippumatta; itse asiassa se on nyky-yhteiskunnassa perusoletus vaikka itse termi onkin saanut joissain määrin väärän maineen. Se ei ole sama kuin radikaali feminismi, jonka mukaan naiset ovat parempia kuin miehet.

   Lainaa

  24. Tulos: +22 (30 ääntä)
   Ei luoja että mulla on mennyt hermo niihin "AV" "en otakkaa" -naisiin!! Ite en oo mitää myyny facen kirppareilla mutta vituttaa muiden puolesta jotka siel myy. Punainen paita 1e "Av" Kaksi päivää kuluu... "Eiku ei toi punanen ookkaa mun väri, en ota!" Koko helvetin alustava varaus -käsite pitäs poistaa käytöstä! Varaa jos oikeesti olet ostamassa, eikä niin että varaan nyt ja mietin myöhemmin !! Argh!!!

   Lainaa

  25. Tulos: +6 (14 ääntä)
   Colour:Se ei ole sama kuin radikaali feminismi, jonka mukaan naiset ovat parempia kuin miehet.
   Radikaali feminismi on aatteena tosin jotain ihan muuta: http://en.wikipedia.org/wiki/Radical_feminism

   Lainaa

  26. Tulos: +11 (13 ääntä)
   ite en edes ottais vastaa tuollasii "av"-juttuja, jollei niistä koskaan kerran kauppoja synny.

   Lainaa

  27. Tulos: +11 (11 ääntä)
   Olisikohan toi pleikkari myynissä. Ostaisin, koska kultaiset nostalgiset muistot <3

   Lainaa

  28. Tulos: +20 (24 ääntä)
   Luulin että Petri tarkoitti kirjainparilla "AV" vauva-foorumin Aihe Vapaa-mammoja:D Alustava varaus?! Järki hoi. Miettikää jos huuto.netissä olisi sama systeemi. Voi jessus mikä sotku.

   Lainaa

  29. Tulos: -2 (8 ääntä)
   Ei voinu muuta. http://naurunappula.com/482601

   Lainaa

  30. Tulos: +6 (18 ääntä)
   Asdf: Radikaali feminismi on aatteena tosin jotain ihan muuta: http://en.wikipedia.org/wiki/Radical_feminism
   No voi helvetti. En osaa. Yritin etsiä infoa, mutta suomenkielinen wikipedia ei loista laajalla termivalikoimallaan. Sain tuon olettamuksen misandria-artikkelin http://fi.wikipedia.org/wiki/Misandria radikaalifeminismi -osiosta. "Charlotte Haysin mukaan "radikaalifeminismin miesvastaisuus on suodattunut laajalti kulttuurimme ... tämä asenne on niin läpitunkeva, että tuskin enää huomaamme sitä."" Sori. Vähän uni- ja järkivajeinen päivä eilen.

   Lainaa

  31. Tulos: +2 (6 ääntä)
   Facebook kirppikset on kaikki tollasia... :(

   Lainaa

  32. Tulos: -2 (30 ääntä)
   Nemesis: Miehet tyypillisesti ovat impulsiivisia rahankäyttäjiä, joten ei ihme jos niiden “kaupankäynnit” sujuu helposti.
   Kusettaminen huudoilla, joita ei edes aiota lunastaa, on sitten sinun mielestäsi oikea tapa toimia? Kaltaisiasi huijarinaisia on Suomi täynnä. Yök. Olet varmaan hikinen läski.

   Lainaa

  33. Tulos: -1 (23 ääntä)
   Colour: Öö. Tarkoittanet sovinistia, eli antifeministiä, etkä miespuolista feministiä? Termien selvennystä; feminismi on sukupuolten tasa-arvoa kannattava aate, ja feministi voi olla ihan sukupuolesta riippumatta; itse asiassa se on nyky-yhteiskunnassa perusoletus vaikka itse termi onkin saanut joissain määrin väärän maineen. Se ei ole sama kuin radikaali feminismi, jonka mukaan naiset ovat parempia kuin miehet.
   Eikö feminismi jo terminäkin sano, että se on aate joka pyrkii parantamaan naisten asemaa. Miesten oikeuksia kannattava aate on maskulismi. Ekvalismi ajaa tasa-arvoa sukupuolesta riippumatta. Radikaali feminismi ei todellakaan tarkoita aatetta, jonka mukaan naiset olisivat parempia kuin miehet. Sitä kutsutaan sovinismiksi; Aate jonka mukaan oma ryhmä on muiden edellä. Kyseinen aate ei ole millään tapaa esimerkiksi sukupuoli- tai rotusidonnainen.

   Lainaa

  34. Tulos: +8 (24 ääntä)
   IC: Eikö feminismi jo terminäkin sano, että se on aate joka pyrkii parantamaan naisten asemaa. Miesten oikeuksia kannattava aate on maskulismi. Ekvalismi ajaa tasa-arvoa sukupuolesta riippumatta. Radikaali feminismi ei todellakaan tarkoita aatetta, jonka mukaan naiset olisivat parempia kuin miehet. Sitä kutsutaan sovinismiksi; Aate jonka mukaan oma ryhmä on muiden edellä. Kyseinen aate ei ole millään tapaa esimerkiksi sukupuoli- tai rotusidonnainen.
   Sen mukaan, mitä itse opin koulussa, feminismi on kyllä ihan yksinkertaisesti sukupuolten tasa-arvoa kannattava aate. Siitä olen kyllä samaa mieltä, että ekvalismi on parempi nimi aatteelle, koska "feminismi" tosissaan viittaa sanana naisiin. Mutta sanasotaa käydään tästä asiasta ihan kauheasti, koska kaikki käsittävät termit parhaaksi katsomallaan tavalla ja näin ollen väärinymmärryksiä syntyy. Ite sanoisin olevani noiden määritelmien mukaan sekä feministi että maskulisti, mutta olen älyttömän huono näiden termien käytössä. Ja anteeksi radikaalifeminismin väärin käsittämisestä, en tutkinut asiaa tarpeeksi hyvin.

   Lainaa

  35. Tulos: +26 (40 ääntä)
   Doo: Ja mikähän tarve Petrillä oli ängetä pätemään tuonne? O_o
   Mietin samaa, miten toi asia petrille kuulu? Jos myyjää ei haittaa niin paskaaks siinä. Tarvi tulla ihan kulli pystyssä päteen "tyypillisestä naisten kaupankäynnistä". Tollaset toteemukset vaan yleensä vahvistaa sen, että ei ole paljoa naisista kokemusta (paitsi mitä nyt on lukenu internetistä).

   Lainaa

  36. Anssi Mela 2.8.2012 13:04
   Tulos: +2 (8 ääntä)
   http://naurunappula.com/483190/tasa-arvo.jpg

   Lainaa

  37. Tulos: -2 (10 ääntä)
   Pic related: http://cdn.memegenerator.net/instances/400x/24322443.jpg

   Lainaa

  38. Tulos: +7 (27 ääntä)
   Missä tässä nyt on se moka? Pelkkää Petrin oman egon kohotusta ja hyväksynnän hakemista muilta omalle perseilylleen.

   Lainaa

  39. Tulos: +22 (22 ääntä)
   Toi kirppisjuttu on kyllä niin naurettavaa touhua. Itte tuossa yritin LAHJOITTAA siis antaa ilmaiseksi sarjaa ehjiä alumiinivanteita, niin eiköhän joku urpo olis halunnu, että toimitan ne vielä sen kotiovelle!!!

   Lainaa

  40. Tulos: +9 (9 ääntä)
   Vieläkin pahempaa valvontaa on Oulun myydään/ostetaan/vaihdetaan/annetaan-kirpparilla. Ylläpitäjä roikkuu yötäpäivää sivuilla, ja aukoo päätä myyjille. Ja uhkaa bannauksella millon mistäkin syystä. Sieltä saa aina päivän parhaat naurut :D

   Lainaa

  41. Tulos: -1 (7 ääntä)
   IC: Eikö feminismi jo terminäkin sano, että se on aate joka pyrkii parantamaan naisten asemaa. Miesten oikeuksia kannattava aate on maskulismi. Ekvalismi ajaa tasa-arvoa sukupuolesta riippumatta.Radikaali feminismi ei todellakaan tarkoita aatetta, jonka mukaan naiset olisivat parempia kuin miehet. Sitä kutsutaan sovinismiksi; Aate jonka mukaan oma ryhmä on muiden edellä. Kyseinen aate ei ole millään tapaa esimerkiksi sukupuoli- tai rotusidonnainen.
   Oho, kerrankin oppii jotain uutta! :) Nää termit on vaivannu mua aiemminkin, mut en oo saanut aikaseksi googlettaa aiemmin. Wikipedia (maailman luotettavin tiedonlähde...) myötäilee juuri tota kieltämättä loogista kantaa termien merkityksestä. Hyvä. Se ei olekaan feminismi vs. sovinismi, vaan feminismi vs. maskulismi tai feminismi/maskulismi vs. sovinismi.

   Lainaa

  42. Tulos: +4 (8 ääntä)
   Nemesis: Miehet tyypillisesti ovat impulsiivisia rahankäyttäjiä, joten ei ihme jos niiden “kaupankäynnit” sujuu helposti. Sitten myöhemmin vinetetään kun ollaan velkakierteessä yli varojen elelyn jälkeen. Just saying. Naiset ovat luonnostaan maltillisempia ja harkisevampia kuin miehet joten ehkäpä siinä syy hitaampaan kaupankäyntiin.
   Anteeksi, mutta tässä kohtaa kyllä repesin nauramaan. Koska yleistys on niin hieno asia ja sitä kannattaa soveltaa joka asiaan lähes tieteellisissä mittapuissa. Itse olen seurustellut monen naisen kanssa, jolla tuntuu menevän kaikki rahat parissa viikossa palkkapäivästä ja sen jälkeen eletään näkkileivällä, kerjätään vanhemmilta tai tullaan mun luokse syömään. Toki tunnen monta miespuolista tuhlaria myös, jotka voisivat ehkä vähän miettiä miten se pari tonnia kuussa ehtii kulua kahdessa viikossa kuin taivaan tuuleen.

   Lainaa

  43. Tulos: +6 (12 ääntä)
   Petri, ehkä syy, miksi ylläpitäjiä tarvitaan noille kirpputoripalstoille on juuri sinunlaiset häirikköpätijät. Uskomatonta perseilyä taas.

   Lainaa

  44. Tulos: +1 (1 ääni)
   Tirppa: Vieläkin pahempaa valvontaa on Oulun myydään/ostetaan/vaihdetaan/annetaan-kirpparilla. Ylläpitäjä roikkuu yötäpäivää sivuilla, ja aukoo päätä myyjille. Ja uhkaa bannauksella millon mistäkin syystä. Sieltä saa aina päivän parhaat naurut
   jos satuin oikean löytään niin olet oikeassa. myös naurettavaa niiden uppaaminen

   Lainaa

  45. Tulos: +3 (3 ääntä)
   Palaveri... :D::D:D:D:DD Säännöt, säännöt ja säännöt. Siinä elämän tärkeimmät asiat. Muita tärkeitä käsitteitä: Viralliset. Kaavat. Säännöt. Päteminen. Olla. Olevinaan

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Avainsanat: kuva, PlayStation, kirpputori, kirppis, varaus