Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Kahakka kirpputorilla, osa 5

"Sulla näyttää olevan selitys joka asiaan!"
Kahakka kirpputorilla, osa 5

Arkiston aarre

  • Nimi Juuri nyt
    Tulos: 0 (0 ääntä)

    Kommentti

  • 53 kommenttia

      Ei kommentteja
    1. Tulos: +555 (615 ääntä)
      Oon aika ilonen etten oo Einin lapsi :)

      Lainaa

    2. Tulos: +1060 (1072 ääntä)
      On turhia lupauksia, tekosyitä, valheita, vaatimuksia, viruksia pissassa, sairaalakäyntejä, toimittamattomia paketteja, vihaisia puhelinsoittoja, tulisia tunteita, lastensuojelu- ja rikosilmoituksia. Kirpputorien meininkihän on nykyään jo jännittävämpää kuin saippusarjoissa.

      Lainaa

    3. Tulos: +335 (353 ääntä)
      facebookin kauniit & rohkeat

      Lainaa

    4. Mr. Ällö 17.7.2012 5:23
      Tulos: +364 (512 ääntä)
      Satu on hieman sekaisin. Sanoo ottavansa vain suoraan lootaan, mutta kutsuu sitä kolmoseksi? Nam nam.

      Lainaa

    5. Tulos: +138 (156 ääntä)
      oh god. mihin tää maailma on suuntaamassa jos aikuisetkin saa tällasta teinipissisdraamaa aikaa jostain mitättömistä asioista kuten _radiopuhelimista_ ? :'D no, ihan hyvää viihdettä jos tämmönen ei yleisty. hope so.

      Lainaa

    6. Tulos: +276 (292 ääntä)
      Einihän ei tietenkään voi ottaa lastaan mukaan ulos, jos kerta välimatka on kaksi taloa?

      Lainaa

    7. Tulos: +137 (137 ääntä)
      Tiinan kommentti ainoa järkevä koko jutussa, ei tosiaan uskoisi aikuisiksi...

      Lainaa

    8. Tulos: +31 (41 ääntä)
      Huomionkipeältä tuo minusta vaikuttaa!

      Lainaa

    9. Tulos: +369 (373 ääntä)
      4D : Kirpputori pilasi elämäni

      Lainaa

    10. Tulos: -22 (98 ääntä)
      miten se lääkäri ties soittaa et hei sun pentu on ny kipee tuo se tänne?? :DDD

      Lainaa

    11. Tulos: +70 (162 ääntä)
      Garza: miten se lääkäri ties soittaa et hei sun pentu on ny kipee tuo se tänne?? DD
      Tulokset testeistä tulleet ja luvannut soittaa, jos jotain näkyy? Aika kammottavaa käytöstä kyllä suht usealta kyseisessä ryhmässä. Tuo LAATIKKOON huutajakin aika naurettava...

      Lainaa

    12. Tulos: +72 (72 ääntä)
      Järjenköyhältä tuo minusta vaikuttaa!

      Lainaa

    13. Tulos: +9 (75 ääntä)
      helic: Tulokset testeistä tulleet ja luvannut soittaa, jos jotain näkyy? Aika kammottavaa käytöstä kyllä suht usealta kyseisessä ryhmässä. Tuo LAATIKKOON huutajakin aika naurettava…
      no oishan ton mamin sit pitäny osata oottaa et sielt voidaan soittaa.

      Lainaa

    14. Tulos: +26 (78 ääntä)
      Garza: no oishan ton mamin sit pitäny osata oottaa et sielt voidaan soittaa.
      No niin, kyllä se vaan joskus käy sillä tavalla että lääkäri sanoo "tässä vaan tällainen perustarkastus, ei mitään syytä huoleen, jos ei mitään erikoista ole tapahtunut niin se on sitten yksi kymmenestätuhannesta jos lapsella olisi jotain vialla.." Kenelläkään ei edelleenkään ole mitään ideaa siitä, mistä harvinainen verisairauteni oli saanut alkunsa, mutta siinä kyllä tuli alussa monta aivan yllättävää sairaalareissua. Saatiin se kuitenkin hoidettua, kun vanhempani jättivät parit radiopuhelimet ostamatta. Itse juttuun: Aina löytyy se yksi vajaa, ja loput ajaat ovat sitten siellä missä on se yksi fiksu.

      Lainaa

    15. Tulos: +45 (47 ääntä)
      Jatko-osaa odottaessa... :D

      Lainaa

    16. Tulos: +249 (263 ääntä)
      Mitenköhän se puhelu Vesalle on mennyt? "Hei jätkä, sä olit uhkaillu mun perhettä lastensuojeluviranomaisilla! Se oli kuule laitonta, mä tiiän, mä oon portsari!"

      Lainaa

    17. Tulos: -120 (174 ääntä)
      Oon Einin puolel

      Lainaa

    18. Tulos: +18 (20 ääntä)
      ei helvetti ku näitä saa aina hajoilla ihan huolella :D itel on tossa nyt kans yks todella hämmentävä kuvio ollu seurattavana jo hetken aikaa, tosin se ei nyt oo missään fb-kirpputorilla, mut alkaa kyl touhu olee jo aika samaa luokkaa...

      Lainaa

    19. Tulos: -62 (106 ääntä)
      nuo on kaikki ihan skitsoja nuo ihmiset. luultavasti jos tolla einillä on jääny jotain rästiin ni nuo muut ämmät on oottanu sitä sopivaa tilaisuutta ku eivät oo kehanneet urpot mennä suoraan sanomaan ja nyt ku semmone tuli ni kaikki hyökkää.. ja jos tuo laatikkoon akkeliki oli käyny kerran parin talon päässä soittamassa ni aika hieno suoritus. sehän on tietysti tosi epänormaalia jos sattuu olemaan vaikka kaupassa eikä kukaan sillon tuu aukasemaan. pistää vituttaan tollaset ihmiset. nuo kaikki. ja vesaki vielä huomiohuoraa lopussa...

      Lainaa

    20. Kaksoispisteviivadeedee 17.7.2012 13:49
      Tulos: +48 (58 ääntä)
      Musta on lähinnä huvittavaa, kuinka facebook tuo esille kaikki älyvapaat ihmiset. Vois muuten olla aika kiva, jos ennen facebookkiin liittymistä pitäis läpäistä jokin psykologinen testi.

      Lainaa

    21. Tulos: +38 (50 ääntä)
      Nyt oikeasti, aikuiset ihmiset :D "LAATIKKOON!!!"

      Lainaa

    22. Tulos: +52 (64 ääntä)
      "te ette tie mistää mitää" Eini on oikeassa, he polku jostain jotain

      Lainaa

    23. Tulos: +37 (45 ääntä)
      Kyl minullekin kelpaisi Cobran PMR-talkiet + akut + DC-laturi 28€ kun uutena maksavat n. 50€. Riippuu tietenkin miten on pidetty, mutta Cobra kestää kyllä yleensä isältä pojalle. Ihme teinidraamaa aikuisilta jossain Naamakirjan osta/myy palstalla. Tosin tuollaiseen patologiseen feikkiin menee kenellä tahansa hermot...

      Lainaa

    24. Tulos: -10 (56 ääntä)
      ekaks olin einin puolella, nyt en tiiä enää kenen.

      Lainaa

    25. Tulos: +65 (69 ääntä)
      Hieman olen kauppaa käynyt paikallisella fb-kirppiksellä ja sillä pienelläkin kokemuksella valitettavasti huomasi, että tuollaisia ihmeellisiä joojoilijoita on aina liikenteessä. Varaillaan kamppeita, sitten kun yritetään sopia aikaa koska tulisi hakemaan tai vaikka suostun jopa toimittamaan tavaran johonkin (yleisin periaate, että ostaja hakee kamppeet kotoa jos ei toisin ole sovittu), niin sopivaa aikaa ei vain löydy, aina tulee viime hetken peruutuksia jnejnejne. En yhtään ihmettele, jos on käpy palanut useammalta, jos tuo Eini tuota on enemmänkin harrastanut.

      Lainaa

    26. Tulos: +4 (16 ääntä)
      ei saatana, toi Eini kuulostaa ihan yhdeltä turkulaiselta Jennalta.

      Lainaa

    27. Tulos: +35 (47 ääntä)
      Haha, tuli niin mielee toi " NETTI EI TOIMI" Satun kommentista "LAATIKKOON" :D

      Lainaa

    28. Tulos: -37 (67 ääntä)
      Huomaa, että tuolla vesalla ei ole lapsia. Pakkohan se 1,5kk lapsi on välillä jättää yksin. Esim. suihkussa käynnon ajaks. Mutta en ymmärrä miksei lasta voi ottaa mukaan viemään kirjoja? Itse noilla kirppari sivustoilla olen jonninverran pyöriny, ja kaikki ne on yhtä sekopäisiä.. Jos joku peruukin niin siitä aletaan heti puhua p*skaa..

      Lainaa

    29. Tulos: +4 (44 ääntä)
      Kellekään tullut mieleen, että Vesan lastensuojeluheitto oli kenties VITSI? Ei taida kuitenkaan maailma kaatua jos se muksu on sen viisi minuuttia yksin kun mami kipasee käymään sillä laatikolla. Haluan uskoa, että Vesakin ajatteli näin, koska huumorilla saattaisin minäkin tuollaisia heitellä, tosin vain kavereille. No en ehkä lastensuojelusta, mutta vastaavan tyyppisiä kumminkin.

      Lainaa

    30. Tulos: +46 (48 ääntä)
      petta: Huomaa, että tuolla vesalla ei ole lapsia. Pakkohan se 1,5kk lapsi on välillä jättää yksin. Esim. suihkussa käynnon ajaks. Mutta en ymmärrä miksei lasta voi ottaa mukaan viemään kirjoja? Itse noilla kirppari sivustoilla olen jonninverran pyöriny, ja kaikki ne on yhtä sekopäisiä.. Jos joku peruukin niin siitä aletaan heti puhua p*skaa..
      mulle tuli vesan kommentista ekaks mieleen, et se provosoi vaan

      Lainaa

    31. Tulos: +37 (37 ääntä)
      Jihau: viruksia pissassa,
      Se oli bakteeri!

      Lainaa

    32. Tulos: +49 (73 ääntä)
      WTF: Haha, tuli niin mielee toi ” NETTI EI TOIMI” Satun kommentista “LAATIKKOON”
      Lähinnä ihmetyttää että miten vatussa se Eini EI TAJUA jos monta kertaa sanoo että laatikkoon ? aika vajakilta näyttää kun pitää jankuttaa kun pikkulapselle eikä tajua vieläkään.

      Lainaa

    33. Haloo Pahvit 18.7.2012 11:48
      Tulos: -15 (19 ääntä)
      Kyse on kaupankäynnistä ja aiheutuneista kuluista!
      jaseli: oh god. mihin tää maailma on suuntaamassa jos aikuisetkin saa tällasta teinipissisdraamaa aikaa jostain mitättömistä asioista kuten _radiopuhelimista_ ? :’D no, ihan hyvää viihdettä jos tämmönen ei yleisty. hope so.

      Lainaa

    34. Haloo Pahvit 18.7.2012 18:41
      Tulos: -4 (40 ääntä)
      Toivottavasti sulla Petta ei itsellä ole lapsia jätätkö lapsen valvomatta kotiin ja lähdet ulos ovesta? En kyllä ole koskaan jättänyt lasta valvomatta paitsi nyt tietysti suihkun ajaksi! Tässä on kyseessä 1,5kk lapsi!
      petta: Huomaa, että tuolla vesalla ei ole lapsia. Pakkohan se 1,5kk lapsi on välillä jättää yksin. Esim. suihkussa käynnon ajaks. Mutta en ymmärrä miksei lasta voi ottaa mukaan viemään kirjoja? Itse noilla kirppari sivustoilla olen jonninverran pyöriny, ja kaikki ne on yhtä sekopäisiä.. Jos joku peruukin niin siitä aletaan heti puhua p*skaa..

      Lainaa

    35. Haloo Pahvit 18.7.2012 18:52
      Tulos: +4 (12 ääntä)
      On ja paljon!!!
      jaa: Hieman olen kauppaa käynyt paikallisella fb-kirppiksellä ja sillä pienelläkin kokemuksella valitettavasti huomasi, että tuollaisia ihmeellisiä joojoilijoita on aina liikenteessä. Varaillaan kamppeita, sitten kun yritetään sopia aikaa koska tulisi hakemaan tai vaikka suostun jopa toimittamaan tavaran johonkin (yleisin periaate, että ostaja hakee kamppeet kotoa jos ei toisin ole sovittu), niin sopivaa aikaa ei vain löydy, aina tulee viime hetken peruutuksia jnejnejne. En yhtään ihmettele, jos on käpy palanut useammalta, jos tuo Eini tuota on enemmänkin harrastanut.

      Lainaa

    36. Vami Sanhatalo 18.7.2012 21:28
      Tulos: +7 (23 ääntä)
      Eini taitaa olla melkoinen slummihoro ja Dark Side MC "proschpeckti"

      Lainaa

    37. Tulos: +45 (47 ääntä)
      Itse olen aina joskus laittanut jotain noihin myyntiin ja menee kyllä kirppisämmät ihan sekaisin ja on raivoissaan, kun kirjoitan myyntiviestiin, ettei varauksia hyväksytä, vaan ensimmäinen ostaja saa tuotteen. Joillekin, kun tuon "Varaan!" huutaminen tuntuu olevan itseisarvo.

      Lainaa

    38. Tulos: +3 (21 ääntä)
      Hahha ihana aina lukee teidän kommentteja jutun lopussa...! Ootte ihania!! Saa lopussa kunnon naurut vaikka juttu olisikin paska...!!! Kiitos teille!!!! "4D kirpputori pilasi elämäni" Hahha kiitos.. ps. Ei ollut sarkasmia... (niille jotka ei käsittänyt).. hmmm :)))))

      Lainaa

    39. Järjestelmällistämättömänkin 19.7.2012 5:47
      Tulos: -5 (23 ääntä)
      Joku roti nyt näihin juttuihin. Jos haluan lukea lievästi kehitysvammaisten aikuisten ihmisten kirjoutuksia, suuntaan Iltalehden keskustelupalstalle. Tiivistettynä: En naurahtanut.

      Lainaa

    40. Tulos: +31 (35 ääntä)
      petta: Huomaa, että tuolla vesalla ei ole lapsia. Pakkohan se 1,5kk lapsi on välillä jättää yksin. Esim. suihkussa käynnon ajaks.
      Lienee hiukan eriasia käydä suihkussa ja olla kuitenkin samassa asunnossa / talossa lapsen kanssa kuin mennä ulos ja jättää lapsi yksin. Tarkoitan vaan että varmaan suihkuun paremmin kuulee jos lapsi rupeaa parkumaan. Vaikka tuskin Eini kauaa viipyy tuossa parin talovälin pituisella matkallaan, että mitään peruttamatonta tulee tapahtumaan.

      Lainaa

    41. Tulos: +9 (11 ääntä)
      xXx: Mitenköhän se puhelu Vesalle on mennyt? “Hei jätkä, sä olit uhkaillu mun perhettä lastensuojeluviranomaisilla! Se oli kuule laitonta, mä tiiän, mä oon portsari!”
      LOL :D Mä olisin varmaan lähtenyt tän poken avuksi poliisiasemalle avuksi tekemään sen rikosilmoituksen.

      Lainaa

    42. Tulos: -7 (41 ääntä)
      Kirppu: Kellekään tullut mieleen, että Vesan lastensuojeluheitto oli kenties VITSI? Ei taida kuitenkaan maailma kaatua jos se muksu on sen viisi minuuttia yksin kun mami kipasee käymään sillä laatikolla. Haluan uskoa, että Vesakin ajatteli näin, koska huumorilla saattaisin minäkin tuollaisia heitellä, tosin vain kavereille. No en ehkä lastensuojelusta, mutta vastaavan tyyppisiä kumminkin.
      Tuota.... 1,5 kuista EI jätetä yksin tuon pituiseksi ajaksi. Jos jätetään niin totta hitossa siitä tehdään lastensuojeluilmoitus.

      Lainaa

    43. Tulos: +23 (31 ääntä)
      Kaikki aikuiset lisäävät huutomerkkejä paljon !!! Koska se tekee viestistä todella tärkeän !!! Ja myös joskus vihaisen !!! good god, joskus tuntuu että aikuiset + interwebz = total chaos

      Lainaa

    44. Tulos: +26 (38 ääntä)
      Tuota…. 1,5 kuista EI jätetä yksin tuon pituiseksi ajaksi. Jos jätetään niin totta hitossa siitä tehdään lastensuojeluilmoitus.
      Ei ihmekkään kun lastensuojeilmotuikset on kasvaneet pilviin, kun saa "Olet maailman huonoin äiti" -syytteet ku hakee aamulehden postilaatikosta.

      Lainaa

    45. Tulos: +16 (18 ääntä)
      Se on surullista ku nykyään on niin paljon huijareita kirppiksillä (Paljon isolla P:llä kylläkin) ettei osaa luottaa ku joku on oikeesti estynyt. En tässä osaa uskoa että Eini olisi niitä oikeasti estyneitä...

      Lainaa

    46. bööööö 31.7.2012 20:27
      Tulos: -3 (45 ääntä)
      Hahah. Toi Laatikko-lehmä oli kyllä paljon ärsyttäväämpi ku toi Eini. Einillä sentää sairas lapsi, sen kanssa tulee väkisinkin sairaalakäyntejä. Ei vittu ku se yks lehmä voinu avaa sitä ovee sille. Ite oisin heittäny sen kirjan suoraa ikkunasta läpi tommosen pelleilyn jälkee.

      Lainaa

    47. Tulos: +24 (28 ääntä)
      Oon varmaa ainoa jota jäi häiritsee tuo miksi einin portsarimies tarttee edes noita radiopuhelimia. Yleensä kyllä firmoilla on ihan omatkin...

      Lainaa

    48. Tulos: +21 (23 ääntä)
      Tiiättekö te mikä on itkuhälytin? Jos vauva nukkuu niin mikset vois käydä ulkona? Ei tietenkää kaukana, mutta kesälläkin jos meet ulos tekee puutarhahommia ja lapsi nukkuu sisällä, niin sekö on ilmotettava lastensuojeluun? Miks lasta voi nukuttaa sit ulkona ja olla ite sisällä?

      Lainaa

    49. Tulos: +12 (12 ääntä)
      Nuo on muuten melko hyvät radiopuhelimet.

      Lainaa

    50. Tulos: +4 (8 ääntä)
      helic: Aika kammottavaa käytöstä kyllä suht usealta kyseisessä ryhmässä. Tuo LAATIKKOON huutajakin aika naurettava…
      Nii sitähän vaan pitäs jättää asia sikseen.

      Lainaa

    51. Tulos: +14 (18 ääntä)
      bööööö: Ei vittu ku se yks lehmä voinu avaa sitä ovee sille. Ite oisin heittäny sen kirjan suoraa ikkunasta läpi tommosen pelleilyn jälkee.
      Eli on ihan ok olla toimittamatta tuotetta joka on maksettu?

      Lainaa

    52. Tulos: +2 (4 ääntä)
      petta: Huomaa, että tuolla vesalla ei ole lapsia. Pakkohan se 1,5kk lapsi on välillä jättää yksin. Esim. suihkussa käynnon ajaks. Mutta en ymmärrä miksei lasta voi ottaa mukaan viemään kirjoja? Itse noilla kirppari sivustoilla olen jonninverran pyöriny, ja kaikki ne on yhtä sekopäisiä.. Jos joku peruukin niin siitä aletaan heti puhua p*skaa..
      Minä taas en ymmärrä miksi sitä lapsenbyksin jättämistä pitää mainostaa, jos piipahtaa minuutin pihalla.

      Lainaa

    53. Aalloton viikuna 30.7.2021 14:54
      Tulos: +2 (2 ääntä)
      poke: Oon varmaa ainoa jota jäi häiritsee tuo miksi einin portsarimies tarttee edes noita radiopuhelimia. Yleensä kyllä firmoilla on ihan omatkin...
      Mistähköhän ne niille firmoille tulee? Olisko Einin portsarimiehellä vaikka oma yritys... Olisiko mahdollista? Minä en tiedä onko, mutta svois.

      Lainaa

    Lue lisää

    Kommentoi

    Avatar

    Vastaa

    Nimikone

    Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

    Avainsanat: kirpputori, kirppis, riita, tappelu, kuva, radiopuhelin, lapsi, sairaala, oharit