Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Unohtuiko hame?

"Mitenkäs se oli, vähemmän on enemmän?"
Taustatietoja: Tapahtui Jyväskylässä. Unohtuiko hame?

Arkiston aarre

  • Nimi Juuri nyt
    Tulos: 0 (0 ääntä)

    Kommentti

  • 123 kommenttia

      Ei kommentteja
    1. Tulos: +271 (327 ääntä)
      Ei oo todellista! :DD äx deedee

      Lainaa

    2. Tulos: +205 (227 ääntä)
      http://www.iltasanomat.fi/kotimaa/ts-koulu-puuttui-vahiin-vaatteisiin---paljaat-pakarat-liikaa/art-1288474001298.html?pos=ok-pkom

      Lainaa

    3. Tulos: -209 (259 ääntä)
      Eih... Nyt jollaki pääsee pahasti aivopieruja kun päästää näin köykäsiä juttuja läpi..

      Lainaa

    4. Tulos: +250 (288 ääntä)
      Toi lakki on selvästi ryöstetty tuolta valkotakkiselta rouvalta tyttöjen edessä.

      Lainaa

    5. Tulos: +194 (210 ääntä)
      Tonzo: Eih… Nyt jollaki pääsee pahasti aivopieruja kun päästää näin köykäsiä juttuja läpi..
      Ite elät pieruhuuruissa, kun jokaisessa jutussa sama kommentti...

      Lainaa

    6. silakka_säm 5.6.2012 0:42
      Tulos: -73 (189 ääntä)
      Kolme sanaa: HYI VITTU!

      Lainaa

    7. Tulos: +290 (338 ääntä)
      silakka_säm: Kolme sanaa: HYI VITTU!
      Sinun keskiarvosi on luultavasti 11,2.

      Lainaa

    8. Tulos: -78 (394 ääntä)
      923 jakoa.. itsellä kyseisen naikkosen kanssa yhteisiä tuttavia, ei ollut kuulemma herkkua sunnuntaina herätä krapulassa ja huomata että sua on salakuvattu ja laitettu kuva julkisesti facebookiin ja kuvalla satoja jakoja. Sympatiat kuvatun likan puolella vaikka ei tästä nyt voi kaikki tunnistaa muutenkuin kuuluisan puskaradion kautta.

      Lainaa

    9. Tulos: +132 (174 ääntä)
      luulin että tää on joku läppä ja että toi on mies, mut taisin olla väärässä :D

      Lainaa

    10. Tulos: -129 (193 ääntä)
      Komeeta katottavaa! Oikein tuol luntul et sil tuost jaetaanki vähän paskaa (:

      Lainaa

    11. Tulos: +142 (158 ääntä)
      Nyt on kyl niin lyhyt hame, että on pakko ottaa nitro.

      Lainaa

    12. Tulos: +68 (80 ääntä)
      Voi herrajumala :D:D

      Lainaa

    13. Tulos: -57 (81 ääntä)
      jalmari: Ite elät pieruhuuruissa, kun jokaisessa jutussa sama kommentti…
      Vähennä lasolia niin huomaat että ei pidä paikkansa.

      Lainaa

    14. Tulos: +326 (418 ääntä)
      923 jakoa.. itsellä kyseisen naikkosen kanssa yhteisiä tuttavia, ei ollut kuulemma herkkua sunnuntaina herätä krapulassa ja huomata että sua on salakuvattu ja laitettu kuva julkisesti facebookiin ja kuvalla satoja jakoja. Sympatiat kuvatun likan puolella vaikka ei tästä nyt voi kaikki tunnistaa muutenkuin kuuluisan puskaradion kautta.
      No, oppiipahan kantapään kautta laittamaan ensi kerralla vähän enemmän vaatetta päälle. Ehkä oon nyt sitten joku kukkahattutäti, mutta kyllä tuoreen ylioppilaan(?) pitäisi vähän säädyllisemmältä näyttää.

      Lainaa

    15. Tulos: +189 (205 ääntä)
      Mietin vain että onko tuo paita vai onko hame vain noussut noin ylös. Mietityttää niin kovasti!

      Lainaa

    16. Tulos: -137 (359 ääntä)
      Helvetin typeriä tyttöjä, ei kuvassa olevat vaan ne jotka kuvan otti. Ei voinu nauraa keskenään asialle, pakko oli julkasta netissä. Wtf miksi? ps. ei oo ainoo kenelle on käyny noin, muilla vaan ei oo takana idiootti paparazzeja kuvaamassa.

      Lainaa

    17. Tulos: +178 (216 ääntä)
      Ei vittu voi olla totta että ihmiset kulkee nykyää perse paljaana kaupungilla.....

      Lainaa

    18. Jeppistä 5.6.2012 5:45
      Tulos: +103 (141 ääntä)
      Eipä siihen lakin saamiseen tarvii mikään viisas olla...

      Lainaa

    19. Tulos: +99 (189 ääntä)
      : No, oppiipahan kantapään kautta laittamaan ensi kerralla vähän enemmän vaatetta päälle. Ehkä oon nyt sitten joku kukkahattutäti, mutta kyllä tuoreen ylioppilaan(?) pitäisi vähän säädyllisemmältä näyttää.
      Siis eikös tässä kuvassa vahingossa hame ole vain noussut ns korviin? Ainakin omiin silmin näyttäs siltä että juhlan tuoksinnassa helma on "vähän" noussut ja kun veressä on muutakin kuin happea niin likka ei sitä huomannut..

      Lainaa

    20. Tulos: +151 (175 ääntä)
      Meilläpäin tuo on normi viikonloppu. Tytöt ovat unohtaneet hameet/housut kotiin ja yöelämässä pyöritään pelkkä toppi päällä. Sit kaverit kiskoo toistensa toppeja alemmas, ettei vilku, mikäli huomaavat. Siistiä, vai mitä.

      Lainaa

    21. Tulos: +11 (83 ääntä)
      siis onks tää nyt mies vai nainen :O

      Lainaa

    22. Tulos: +80 (90 ääntä)
      Jyväskylässä oli lauantaina aika vilpoista, että jos piskuinen hame on vaihdettu lämpimämpään samettilakkiin? :D

      Lainaa

    23. Tulos: -35 (71 ääntä)
      Näyttäis olevan teekkarilakki päässä... ja kyllähän tällasta sattuu kelle vaan.

      Lainaa

    24. Tulos: -12 (20 ääntä)
      Plywood: Jyväskylässä oli lauantaina aika vilpoista, että jos piskuinen hame on vaihdettu lämpimämpään samettilakkiin?
      Perjantaina tuo päivitys näyttää ainakin olevan tehty.

      Lainaa

    25. Tulos: +160 (204 ääntä)
      Tottakai jossain määrin sympatiat kuvattavan puolella. Tuskin mikään hurjan jees fiilis tommosen kuvan levittyä netissä. Mutta toisaalta; oppiipa pukemaan jatkossa kunnolla päälleen ja niitten vaatteiden istuvuutta voi aina testata. Vaikka kuinka olis hame noussut niin ei oo voinu paljoo pidempi olla. Ja oikeen kokoset vaatteet auttaa huimasti.

      Lainaa

    26. Tulos: +45 (209 ääntä)
      Jos pukedut hutsahtavasti, saat kohtelua sen mukaan... Saipahan tyttö huomiota, jota niukalla pukeutumisellaan haki...

      Lainaa

    27. Tulos: +142 (174 ääntä)
      Tietty tuntuu pahalta, että kuva vahingosta on lätkästy nettiin naurettavaksi, en itekään haluaisi että mulle tehtäisiin näin - mutta toisaalta tuskin tulee tällaista tilannetta, en pukeutuisi ihan noin lyheen hameeseen kyllä... En käsitä, mistä tulee tää juttu, että ihan fiksujen ja jo yli parikymppisten naisten pitää pukeutua joka ikiseen paikkaan niin niukasti kuin ikinä mahdollista? Kenen mielestä se on tyylikästä tai viehättävää, edes helteellä? Ei tämä tyttö ole ainoa, aika arkinen näky stadissa. Täytynee vaan kestää naurut ja muistaa, että asuvalinnan teki valitettavasti ihan itse...

      Lainaa

    28. Tulos: +87 (101 ääntä)
      Voi hyvä ihme :o Näin vierestä kun tämä kuva otettiin (kävelin kuvaajan takavasemmalla) ja ajattelin että tällasta sitten tänään. JA NYT SE TULEE FEISSARIMOKISSA VASTAAN. Tämä tunne on sanoinkuvaamaton.

      Lainaa

    29. Tulos: +64 (136 ääntä)
      Debi: Siis eikös tässä kuvassa vahingossa hame ole vain noussut ns korviin? Ainakin omiin silmin näyttäs siltä että juhlan tuoksinnassa helma on “vähän” noussut ja kun veressä on muutakin kuin happea niin likka ei sitä huomannut..
      Ehkäpä sitten voisi opetella pitämään pidempiä hameita, jotka ovat sellaista materiaalia joka ei "nouse korviin". Naiset voisivat oppia jo että se lyhyt hame ja avara kaula-aukko ei ole seksikästä, vaan halpaa pukeutumista. Muotojaan saa esitellä, mutta senkin voi tehdä tyylillä, eikä hiekkarannalle tai strippiklubille kuuluvilla vaatteilla.

      Lainaa

    30. Tulos: +100 (156 ääntä)
      Ei tullut mieleen, että olisi voinut SANOA tytölle, että sun hame on vähän huonosti?! Itse en nyt noin lyhyitä hameita/mekkoja käytä, mutta joskus voisi käydä niin, että helma jää sukkahousuihin ja olisi tosi kiva, jos joku siitä silloin kertoisi... mutta koska tiedän, että hyvin harva näin tekee, muistan aina tarkistaa helmat. Tietty itsekin olisin tolle tytölle ensin nauranut, mutta olisin kyllä juossut kiinni ja sanonut asiasta. Enkä todellakaan ottanut kuvia ja julkaissut netissä! Missä on ihmisten sympatia toisia ihmisiä kohtaan nykyään?

      Lainaa

    31. Tulos: +93 (133 ääntä)
      Voi sattua kenelle vaan? No itse en ainakaan pukeudu pelkkään (liian lyhyeen) paitaan lähtiessäni ihmisten ilmoille. Onhan se toki pieni yllätys, että kaikki vilkkuu kun se venytetty nylonvaate peittää juuri ja juuri persuksen ja tuppaa yllättäen nousemaan aina liikkuessa...

      Lainaa

    32. Tulos: +96 (178 ääntä)
      Olen sitten varmaan vinksahtanut mieleltäni, koska nautin suunnattomasti vahingonilosta ja siitä minkälaista huomioita tuo kuvan likka on saanut/saa. Siinähän se idea onkin pukeutua minimaalisiin hameisiin, että saadaan sitä huomiota. Tässä sitä nyt sitten olisi tarjoolla oikein olan takaa. Ja ei, ei kelle tahansa noin voi käydä, se riippuu katsos siitä miten pukeutuu. Itse en laittaisi hametta/mekkoa, jonka helma on yli puolen reittä.

      Lainaa

    33. Tulos: +62 (90 ääntä)
      Joo, en kyllä itsekään aina liikaa diggaile esim. teinien asuvalintoja, mutta silti, salakuvan ottaminen on mun mielestä aika tökeröä. Mitä, jos olisi vaikka koputtanut olalle ja maininnut asiasta? Ainiin, eihän vieraille ihmisille voi puhua... On sitä itsellenikin sattunut, että esim. kevyt sifonkinen hame on jäänyt sukkahousuihin kiinni, eikä sitä välttämättä heti huomaa. Sillon on kyllä ollut kiitollinen siitä, että kaveri on äkkiä hokannut asioiden laidan. :)

      Lainaa

    34. Tulos: +38 (70 ääntä)
      Debi: 923 jakoa.. itsellä kyseisen naikkosen kanssa yhteisiä tuttavia, ei ollut kuulemma herkkua sunnuntaina herätä krapulassa ja huomata että sua on salakuvattu ja laitettu kuva julkisesti facebookiin ja kuvalla satoja jakoja. Sympatiat kuvatun likan puolella vaikka ei tästä nyt voi kaikki tunnistaa muutenkuin kuuluisan puskaradion kautta.
      Mitenkäs tuo muka täyttää salakuvauksen tunnusmerkit?!? Yleisellä paikalla otettu valokuva. Tuon kuvan otosta ei saa MITENKÄÄN oikeusjuttua aikaan eli ei missään nimessä ole salakuvausta. Kuvan julkaisu puolestaan on toinen juttu ja siitä voi ollakin jo epäselvyyttä. Mutta kuten itsekin totesit niin kuvasta ei pysty tunnistusta tekemään, joten sekin homma vähän kuivuu kokoon.

      Lainaa

    35. Tulos: -66 (148 ääntä)
      Varmasti vahinko, en usko, että tahallaan pitää noin lyhyttä, vaan noussut kävellessä ylös. Ja ärsyttää täällä kaikkien jeesustelut jostain nykynuorten liian paljastavasta pukeutumisesta. Itse olen sitä mieltä, että jos on kaunis kroppa, niin miksi piilotella sitä? Miksi ihmisvartaloa pitää hävetä??? Kateellisten tai huonoitsetuntoisten höpinää. Jotkut alkuasukkaat on aina alasti tai puolialasti.

      Lainaa

    36. Tulos: +14 (36 ääntä)
      Olis nyt ees ne pitkät kalsarit aka legginsit laittanu alle! Sellasii tunkkasii trikoosäkkejäki kivempi katella ku puolpaljaita pyppyjä... hrr :s

      Lainaa

    37. Tulos: +62 (66 ääntä)
      Onkohan tää se nellyn "ylioppilasmekko" mitä ovat mainostaneet sivuillaan ennen lakkiaisia?

      Lainaa

    38. Tulos: -16 (36 ääntä)
      Ei kyllä ylioppilaalta vaikuta ainakaan lakin puolesta. Tosi harva vaivaantuu tilaamaan tollasia tupsullisia. Enemmän noita näkee teekkareilla ja amiksilla!

      Lainaa

    39. Tulos: -34 (50 ääntä)
      jaa mä luulin et Tupu on pojan nimi, mut kai ne Akun veljenpojat on sitte transuja

      Lainaa

    40. Sir. Vincent 5.6.2012 13:46
      Tulos: +40 (48 ääntä)
      Ja minä kun luulin, että meidän lukiossa oli lyhyet hameet... olin väärässä

      Lainaa

    41. Tulos: -22 (46 ääntä)
      H0H0! Ei kyllä tunnu yhtään pahalta, lähinnä vain suunnatonta vahingoniloa. Jakaisin ihan varmasti itekki ja nauraisin paskasesti! Sinänsä ei tytöllä ihan hirveesti hävettävää oo, muodot kuitenki suht kohillaan, mutta ku akat o vähä tommosia että ne si häpee kovasti ku vähä vilahtaa.

      Lainaa

    42. Tulos: +39 (49 ääntä)
      Tällaisiin salakuviin kun netissä törmää, niin oon aika onnellinen siitä, että oon saanut viettää oman nuoruuteni pahimmat mokailuajat ennen internetin ihmeellistä maailmaa... :) Täten todisteet niistä on enää hämärinä mielikuvina muistoissa, tai sitten jossain varaston ylähyllyllä pahvilaatikossa muiden negatiiveista kehitettyjen valokuvien seassa. Don't get me wrong, netti ja digikuvat on erittäin jees, mutta se häpeä, mikä joitakin tekoja aikanaan seurasi, oli ihan tarpeeksi suuri, vaikka siitä tiesikin vain muutama kaveri, tai "pahimmassa tapauksessa" myös niiden muutaman kaverin itselle tuntematon kaveri. Huh.

      Lainaa

    43. Tulos: +22 (32 ääntä)
      Katsoin aluksi että olisi teekkarilakki, mutta taitaa olla pikemminkin ns. "ammattilakki"? Toivottavasti kyseessä ei ole teekkarilakki. Olisitte jättäneet ne tupsut teekkareille.

      Lainaa

    44. Tulos: +11 (23 ääntä)
      Taitaa tuo tyyppi olla tehnyt kaksoistutkinnon jos jo perjantaina on liikkunut valkonen lätsä päässä.. Tai sit vaihtoehtosesti elää kuukautta liian myöhässä ja luuli et on vappu. Mut luulis olevan sen verta älliä päässä (ei selkeesti ainakaan paperilla), et osais pukee päällensä.

      Lainaa

    45. Tulos: -56 (200 ääntä)
      Nämä kommentit ovat ihan h-lvetin kuvottavia. Joo, tytön paita/mekko nousi vähän liian ylös, mutta sitä voi sattua kenelle vain, samoin kuin kenellä tahansa voi hameen helma vessareissun jälkeen jäädä sukkahousuihin. Vaikka mekko olisikin pidempi niin jos se on elastista kangasta, se saattaa rullautua kävellessä, ja tässä nyt on käynyt niin, ettei tyttö itse ole vielä ehtinyt asiaa huomata. Kyseessä tuskin on huomionkipeä "horo" tai "lunttu", mutta sitähän kaikki katkerat vanhatpiiat ja naisettomat pojanklopit tykkäävät täällä huudella. Kyseessä on pahimmillaankin vain pienoinen tyylimoka. Naiset, jotka haukkuvat lyhyitä helmoja käyttäviä naisia em. nimillä, kärsivät selvästikin itse niin huonosta itsetunnosta, etteivät pystyisi koskaan maksimekkoa pienempää päälleen laittamaan. Se on teidän häpeänne, älkää purkako sitä muihin. Jos ei tähän päivään mennessä ole tottunut siihen, että varsinkin kesäisin naiset EIVÄT pukeudu kaapuihin ja pilkkihaalareihin, kannattaa ehkä muuttaa muslimimaahan. Siellä ei ainakaan liika paljas pinta päätä huimaa.

      Lainaa

    46. Tulos: +66 (98 ääntä)
      No ei näitä "hamekorvissa" -mokia nyt ihan kelle tahansa voi sattua! Laittaa omalle koolleen sopivat _vaatteet_ päälle ja vaikka vessasta lähtiessä ja kadulla silloin tällöin tarkistaa, että kaikki on kunnossa. Tarviiko vetää niin paljon viinaa ettei huomaa jos vyö ei peitäkään stringejä. Kutsuisin kyllä tällaista tyyliä (vaikka perse olisikin piilossa) kyllä joksikin muuksi kuin pienoiseksi tyylimokaksi. Ton "hameen" kanssa ei kannata samassa lauseessa mainita sanaa tyyli. Ne ei kuulu yhteen.

      Lainaa

    47. Tulos: +33 (51 ääntä)
      no ei kyllä kenelle tahansa voi noin käydä, ite pidän lyhyen hameen kanssa aina mustii pyöräilyshortseja ettei kävis mitään ton suuntastakaa

      Lainaa

    48. Tulos: +104 (124 ääntä)
      Maya: Nämä kommentit ovat ihan h-lvetin kuvottavia. Joo, tytön paita/mekko nousi vähän liian ylös, mutta sitä voi sattua kenelle vain, samoin kuin kenellä tahansa voi hameen helma vessareissun jälkeen jäädä sukkahousuihin. Vaikka mekko olisikin pidempi niin jos se on elastista kangasta, se saattaa rullautua kävellessä, ja tässä nyt on käynyt niin, ettei tyttö itse ole vielä ehtinyt asiaa huomata. Kyseessä tuskin on huomionkipeä “horo” tai “lunttu”, mutta sitähän kaikki katkerat vanhatpiiat ja naisettomat pojanklopit tykkäävät täällä huudella. Kyseessä on pahimmillaankin vain pienoinen tyylimoka.Naiset, jotka haukkuvat lyhyitä helmoja käyttäviä naisia em. nimillä, kärsivät selvästikin itse niin huonosta itsetunnosta, etteivät pystyisi koskaan maksimekkoa pienempää päälleen laittamaan. Se on teidän häpeänne, älkää purkako sitä muihin. Jos ei tähän päivään mennessä ole tottunut siihen, että varsinkin kesäisin naiset EIVÄT pukeudu kaapuihin ja pilkkihaalareihin, kannattaa ehkä muuttaa muslimimaahan. Siellä ei ainakaan liika paljas pinta päätä huimaa.
      Tuon mekon ja maksimekon väliin jää kylllä aika monta senttiä mistä valita lisää persauksen peitettä..

      Lainaa

    49. Tulos: -13 (27 ääntä)
      Ei tuo ole kyllä ylioppilaslakki, thank god. Näyttäisi kaksoistutkintolakilta.

      Lainaa

    50. Tulos: +55 (77 ääntä)
      Maya: -- Joo, tytön paita/mekko nousi vähän liian ylös, mutta sitä voi sattua kenelle vain, samoin kuin kenellä tahansa voi hameen helma vessareissun jälkeen jäädä sukkahousuihin. Vaikka mekko olisikin pidempi niin jos se on elastista kangasta, se saattaa rullautua kävellessä, ja tässä nyt on käynyt niin, ettei tyttö itse ole vielä ehtinyt asiaa huomata. Kyseessä tuskin on huomionkipeä “horo” tai “lunttu”, mutta sitähän kaikki katkerat vanhatpiiat ja naisettomat pojanklopit tykkäävät täällä huudella. Kyseessä on pahimmillaankin vain pienoinen tyylimoka. Naiset, jotka haukkuvat lyhyitä helmoja käyttäviä naisia em. nimillä, kärsivät selvästikin itse niin huonosta itsetunnosta, etteivät pystyisi koskaan maksimekkoa pienempää päälleen laittamaan. Se on teidän häpeänne, älkää purkako sitä muihin. Jos ei tähän päivään mennessä ole tottunut siihen, että varsinkin kesäisin naiset EIVÄT pukeudu kaapuihin ja pilkkihaalareihin --
      Minä kyllä sanoisin, että huonompaa itsetuntoa se osoittaa jos kovin halvan näköiseksi joutuu pukeutumaan huomiota saadakseen. Kyllä itsekin voin vaikka sitä lyhyempää hametta käyttää, mutta hyvän maun rajoissa tietenkin. Pitäisihän se nyt olla tiedossa että vaikka miten nykyaikaisia ollaan niin se yleisen paheksunnan raja on silti olemassa. Jos siitä menee ohi niin turha mankua kun sitten saa negatiivista huomiota. Ja väittäisin ettei noin voi kenelle tahansa käydä. Ensinnäkin jos vaate lähtee rullautumaan ylös, sen kyllä yleensä huomaa helposti (paitsi kovin lyhyen mekon tapauksessa, veikkaisin). Lisäksi kuvan tytöllä näyttäisi olevan aika samanlainen tyyli kuin vieressä kävelevällä kaverilla, joten tuskin se mekkokaan on paljoa pidempi ollut. Jos vaate ei sovi päälle, toisin sanoen mm. pysy itse paikallaan, ei sitä tarvitse käyttää.

      Lainaa

    51. Lukiolainen 5.6.2012 16:24
      Tulos: -24 (86 ääntä)
      En usko et hän on ylioppilas, (luojan kiitos) koska sillä on tollanen amisten lohdutuspalkintolätsä päässä.

      Lainaa

    52. Tulos: +4 (60 ääntä)
      Ei ole ylioppilaslakki kyllä. Jyväskylässä jos bongattu niin ei mahda olla teekkarilakkikaan joten veikkaan jotain aivotonta merkonomia. Ei siis yllätä yhtään.

      Lainaa

    53. Tulos: -6 (14 ääntä)
      Viimeinen kommentti kruunaa kaiken.

      Lainaa

    54. Tulos: +24 (42 ääntä)
      Pakko kommentoida teistä monenkin juttuihin, mut erityisesti Mayalle.. Mun mielestä saa kaunista kroppaa esitellä pienissäkin vaatteissa (tääkään ei mikään timmein oo, mut silti joo), mutta jotakin makua silti saisi olla, kuten joku aiemmin jo sanoikin...liian lyhyet ja tiukat, tuolla tavalla nousevat vaatteet on vaan mauttomia! Ja kyllä, ymmärrän, että tuossa on käynyt vaan vahinko esim wc-reissulla, ja juhlafiilis ym, mutta silti jokaisen pitäisi katsoa, että on ulos lähtiessään jotenkin järkevästi pukeutunut. Eli esimerkiksi rullautuneet helmat alhaalla tai ne vessapaperin palat pois koroista..... :D Ja tämmöinen tarkistus pitäisi kyl onnistua myös pikku huppelissakin...! :D

      Lainaa

    55. Tulos: +49 (59 ääntä)
      Vaikka olisikin vahinko, niin tuo ei alunperinkään ole kuin juuri ja juuri perseen alle. Näyttää lisäksi muutenkin liian pieneltä kyseiselle kropalle, joten kai se nyt sitten nousee kävellessä. Minä ainakin varmistan aina että mekko/hame ei ole jäänyt mihinkään sukkahousujen mutkaan kiinni, koska en tämmöistä huomiota halua osakseni. Ja luulisi, että perseeseen käy sellainen tuulahdus, että huomaisi helmansa olevan vähän korkealla tai tuntisi tuon tiukemman osan olevan väärässä kohtaa.

      Lainaa

    56. Tulos: -14 (80 ääntä)
      Lukiolainen: En usko et hän on ylioppilas, (luojan kiitos) koska sillä on tollanen amisten lohdutuspalkintolätsä päässä.
      HAH HAH. Itselläni ei ole mitään lakkeja, vaikka juuri valmistuinkin. Hassua kun lukiolainen kuvittelee että se lakki nyt mistään mitään kertoisi. Sen saa vuosittain päähänsä niin moni aivokääpiökin, että yksi haistapaskalätsä tuo on koko päähine. Korostuu tuo turhuus varsinkin nykyään, kun amiksestakin pääsee hakemaan korkeakouluun ja yliopistoon yhtälailla kuin lukiostakin. Voit nyt koittaa lohduttautua se lukion lätsä päässäsi ja illalla sitten itkeä itsesi uneen. Haluan nyt tarkentaa että en ole sen kummemmin amisten puolella. Mielestäni työ opettaa parhaiten, eikä mikään nenä kiinni kirjassa oleskelu tai turhat oppitunnit.

      Lainaa

    57. kiåokiåp 5.6.2012 17:59
      Tulos: -7 (19 ääntä)
      tantta = HUUTONAURUA

      Lainaa

    58. Tulos: -10 (30 ääntä)
      Toihan on mies ja joku läppä. Kuin tyhmiä te ootte?

      Lainaa

    59. Aika hyvin 5.6.2012 18:25
      Tulos: +12 (22 ääntä)
      Jukkis: Ei ole ylioppilaslakki kyllä. Jyväskylässä jos bongattu niin ei mahda olla teekkarilakkikaan joten veikkaan jotain aivotonta merkonomia. Ei siis yllätä yhtään.
      HAHA, kamalaa, mäki aattelin merkonomia! Stereotypiat...

      Lainaa

    60. Tulos: -8 (20 ääntä)
      No mikäs siinä jos on kuuma? :D

      Lainaa

    61. Aika hyvin 5.6.2012 18:29
      Tulos: +13 (15 ääntä)
      ... ja edelliseen vielä, että ei millään loukkauksella merkonomeja kohtaan. Itsehän mä olen surkean ajatusmallini kehitellyt. Kyllä näitä paljaspyllysiä löytyy joka alalta... :-)

      Lainaa

    62. Tulos: +75 (91 ääntä)
      Parasta näitä kommentteja lukiessa on, et kuinka moni haluaa tuudittautua siihen ajatukseen et toi "mekko" on vahingossa noussu ylös. Tosiasiahan on, et itse kyseisen tyttöraukan perjantaina kävelykadulla nähneenä, se ei tosiaan mikään vahinko ollut.. Tyttö käveli maailmanomistajan elkein, sukkahousut puolitangossa, etiäpäin kunnes juuri ennen kuvan ottoa huomasi sukkisten laskeneen näkyville, nosti niitä ylöspäin ja mekko jäi tuolla tavalla rullalle. Muutenkin seurueen meininki oli "haistakaa vee, me ollaan aikuisii niinQ". Ei voi muutakuin nauraa, sympatiaa ei täältä ainakaan heru :DD

      Lainaa

    63. soulbrother 5.6.2012 19:33
      Tulos: +5 (11 ääntä)
      923 jakoa.... :D

      Lainaa

    64. Lukiolainen 5.6.2012 19:36
      Tulos: -19 (53 ääntä)
      tantta: HAH HAH. Itselläni ei ole mitään lakkeja, vaikka juuri valmistuinkin. Hassua kun lukiolainen kuvittelee että se lakki nyt mistään mitään kertoisi. Sen saa vuosittain päähänsä niin moni aivokääpiökin, että yksi haistapaskalätsä tuo on koko päähine. Korostuu tuo turhuus varsinkin nykyään, kun amiksestakin pääsee hakemaan korkeakouluun ja yliopistoon yhtälailla kuin lukiostakin. Voit nyt koittaa lohduttautua se lukion lätsä päässäsi ja illalla sitten itkeä itsesi uneen. Haluan nyt tarkentaa että en ole sen kummemmin amisten puolella. Mielestäni työ opettaa parhaiten, eikä mikään nenä kiinni kirjassa oleskelu tai turhat oppitunnit.
      HAH HAH sinulle arvon tantta :D minä mitään itke, kyllä se yo-todistus vakuuttaa aika helvetin paljon enemmän kuin ammattikoulusta valmistuminen. Ja tottakai, onhan lukiossakin varsin turhia oppitunteja, ei siinä mitään. Ja ammattiin saattaa päästä nopeammin kun on se työkokemus takana ehkä näkyvämmin kun lukiolaisella, mutta kai sen sitten näkee viimeistään kun kattoo miten hyvin lakin päähänsä painaneet pärjää (työ)elämässä ja miten ne amikset puolestaan.

      Lainaa

    65. Tulos: -8 (52 ääntä)
      On pukeutunut todella huolimattomasti, mutta silti häpeän kuvaajan puolesta, joka tämän on ottanut ja julkaissut internetissä. Törkeää.

      Lainaa

    66. Tulos: +30 (34 ääntä)
      "millä keinoin se on ton lakin saanu" no varmaan ihan kaupasta ostanu? ei siellä tartte mitään ylioppilastodistuksia näyttää jos lakin ostaa

      Lainaa

    67. Tulos: +6 (8 ääntä)
      rgb: Perjantaina tuo päivitys näyttää ainakin olevan tehty.
      No niinpäs näyttää olevan. Katsoin kuvaa sen verran hätäisesti, etten huomannut tupsun nyöriä ja oletin viuhahtelijan olevan lauantaina valmistuneita ylioppilaita päivämääriä sen enempää tutkimatta...

      Lainaa

    68. Ei ole merkonomi 5.6.2012 20:27
      Tulos: +10 (10 ääntä)
      merkonomilakissa on hopeanharmaa reunus ja tupsu, tuossa näyttäisi olevan tummansininen.

      Lainaa

    69. Tulos: +13 (15 ääntä)
      Olisikohan tuo lähihoitajalakki? http://www.hattu.fi/product_info.php/lahihoitajalakki-p-458

      Lainaa

    70. Tulos: +45 (57 ääntä)
      Valaistusta niille, jotka miettivät, että oliko kyseessä vain hetkellinen hamemoka: eipä se hetkellistä ollut. Näin tytön jo paria tuntia ennen tuota kuvaa ja silloikin alushousut vilkkuivat niin että 30 metrin pääästä näki selvästi housujen värin. Kummallista, jos tyttö ei ole kertaakaan huomannut että kappas kun tuli laitettua liian lyhyt hame.

      Lainaa

    71. Tulos: +26 (36 ääntä)
      Miks te kuvittelette, että tuossa olis vaan mekko noussu ylös? Kyllähän tuosta huomaa, että eipä tuo mikään kovin pitkä ''mekko'' ole ollutkaan, kyllä luulis tuntevan, vaikka oliski päissään, jos mekko tai hame nousee tonne ihan vyötärölle asti :D!

      Lainaa

    72. Tulos: +11 (25 ääntä)
      Lukiolainen: HAH HAH sinulle arvon tantta minä mitään itke, kyllä se yo-todistus vakuuttaa aika helvetin paljon enemmän kuin ammattikoulusta valmistuminen. Ja tottakai, onhan lukiossakin varsin turhia oppitunteja, ei siinä mitään. Ja ammattiin saattaa päästä nopeammin kun on se työkokemus takana ehkä näkyvämmin kun lukiolaisella, mutta kai sen sitten näkee viimeistään kun kattoo miten hyvin lakin päähänsä painaneet pärjää (työ)elämässä ja miten ne amikset puolestaan.
      Kyllä se on että hyviä ja huonoja löytyy SEKÄ ylioppilaiksi lukevilta kuin ammattikoululaisista. Tää on ehkä naurettavin ja turhin väittelyaihe. Mutta jos nyt kerran lähetään tällä tavalla vertailemaan, niin kyllä sitten kaikista eniten vaikuttaa kaksois- sekä kolmoistutkinnon suorittajat. JOPA te Todella "pätevät" ylioppilaatkin häviätte kaksois- ja kolmoistutkinnon suorittaneille. Vielä enemmän kolmoistutkinnon. Että itseppähän lähdit vertailemaan :)

      Lainaa

    73. toinen lukiolainen 5.6.2012 23:42
      Tulos: -5 (27 ääntä)
      Juumie: Kyllä se on että hyviä ja huonoja löytyy SEKÄ ylioppilaiksi lukevilta kuin ammattikoululaisista. Tää on ehkä naurettavin ja turhin väittelyaihe. Mutta jos nyt kerran lähetään tällä tavalla vertailemaan, niin kyllä sitten kaikista eniten vaikuttaa kaksois- sekä kolmoistutkinnon suorittajat. JOPA te Todella “pätevät” ylioppilaatkin häviätte kaksois- ja kolmoistutkinnon suorittaneille. Vielä enemmän kolmoistutkinnon. Että itseppähän lähdit vertailemaan
      Kolmoistutkinto on eittämättä raskain ja kovin tutkinto, mutta kaksoistutkinto ei todellakaan ole mitenkään kovempi suoritus kuin ylioppilastutkinto.

      Lainaa

    74. Hame korvissa 6.6.2012 2:13
      Tulos: -2 (36 ääntä)
      Eikä missään nimessä voi olla ystävällinen ja mennä kertomaan tytölle että tämän hame on noussut takapuolen yli?
      Reima: Ei vittu voi olla totta että ihmiset kulkee nykyää perse paljaana kaupungilla…..

      Lainaa

    75. Tulos: -40 (66 ääntä)
      Jumaliste, miten TYHMÄ ÄMMÄ! Enkä tarkoita kuvan naista, vaan Tupua. Enkä muuten hänenä hirveesti kehtais muiden olemusta arvostella. Vois ostaa tyylikkäämpiä vaatteita tai vaikkapa käydä salilla silläkin aikaa, kun harrastaa nettikiusaamista...

      Lainaa

    76. Tulos: +20 (38 ääntä)
      kauheeta persekipeyttä. itkuharmi kun yleisellä paikalla kuvattu "salaa" ja naamakaan ei näy?

      Lainaa

    77. Tulos: -15 (45 ääntä)
      Varmasti ollu huvittava näky livenä ja oisin varmasti nauranu iteki sellaset räkänaurut että, mutta harvinaisen huono tänne. Oikeestaan toivosin, että kuvan kohteena oleva kävis poliisin juttusilla ja sais tämä (selvästikin teini) kuvaaja itse oppia kantapään kautta mitä voi tehä ja mitä ei.

      Lainaa

    78. Tulos: +34 (44 ääntä)
      Täällä näkyy paljon näitä "Menisin sanomaan muijalla tästä, että perse näkyy.." Itte jättäisin väliin niin monta kertaa on tommoset pikkulikat ruvenneet huutamaan ja hyvä kun ei oo käynyt päälle kännissään, kun yrittänyt kohteliaasti sanoa, että katsoisi vaatteiden peittävän kaiken. Tosiaan jos vaate rullautuu ylös kannattais pitää sen alla/päällä jotain ettei perse/maha/selkä yms näy ja ei tarvii olla kokoajan kiskomassa sitä alas. Inhottaa välillä baarssakin kattella, kun niitä vaatteita kiskotaan ja asetellaan uudelleen palkoilleen ja hyvä kun ei tissit/perse ala paistamaan sieltä kiskomisen lomassa. Ittellänikin on muutamia sellaisii trikootoppeja mitkä nousee itteksiään, mutta ei tulis mieleenkään niitä pidellä ilman jonkinlaista päälli paitaa ettei liikaa pintaa näy siihen asti kunnes huomaan sen olevan huonosti.

      Lainaa

    79. Tulos: -10 (40 ääntä)
      Kauheeti täällä arvostellaan ja haukutaan rumasti >:( Vahinkoja sattuu, hameen olemassaolo unohtui, voi voi. Kaikkein enitenhän tässä kärsii kuvan tyttö.

      Lainaa

    80. Tulos: -6 (22 ääntä)
      Tässä ne amikset taas nähdään. Ja ennenku joku tulee väittää et "yhyy lukiolainen toi on" niin lukiolaisten lakeissa ei lähde tupsua päälaelta, niinkuin tuolla tytöllä lähtee. Silmä käteen ja katsoo.

      Lainaa

    81. Tulos: +18 (26 ääntä)
      Jepjep: Varmasti ollu huvittava näky livenä ja oisin varmasti nauranu iteki sellaset räkänaurut että, mutta harvinaisen huono tänne. Oikeestaan toivosin, että kuvan kohteena oleva kävis poliisin juttusilla ja sais tämä (selvästikin teini) kuvaaja itse oppia kantapään kautta mitä voi tehä ja mitä ei.
      Mitäpä se poliisi vois tässä tapauksessa tehdä.. ei mitään :)

      Lainaa

    82. Tulos: +15 (27 ääntä)
      joo hohoijaa, ja mites ne ne ylioppilaat nyt elämässä nyt sitten pärjäävät niin paljon paremmin kuin ammattikoulun käyneet? Olisiko kuitenkin ihmisestä kiinni eikä pelkästään opiskelutaustasta? Ja muuten, miksi niin moni ylioppilas käy lukion jälkeen ammattikoulun jos ammattikoulu on niin saastaa ja kamalaa?

      Lainaa

    83. Tulos: -23 (33 ääntä)
      angst: Mitäpä se poliisi vois tässä tapauksessa tehdä.. ei mitään
      Meinaatkos ettei valokuvaamiseen koske mikään laki?

      Lainaa

    84. Tulos: +22 (32 ääntä)
      asd: Meinaatkos ettei valokuvaamiseen koske mikään laki?
      Varmaan meinaa että eihän kuvan likka ole edes tunnistettavissa, eli ei ole mitään mitä tarvitsis/vois tehdä. Ei siinä ketään loukata, jos ihmiset tunnistaa, ne tunnistaa siitä syystä että on nähnyt kyseisen likan kulkevan "mekko" ylhäällä, tai kaverit juoruu et toi on mun tutun tutun tuttu jne.

      Lainaa

    85. Tulos: +28 (34 ääntä)
      voikakka: Ja muuten, miksi niin moni ylioppilas käy lukion jälkeen ammattikoulun jos ammattikoulu on niin saastaa ja kamalaa?
      Siksi, että haluavat ensin käydä sivistämässä itseään ja opiskella sen jälkeen ammatin? Kaikki eivät halua 19 vuotiaina suoraan työelämään, vaan hankkivat sen yleissivistyksen ensin. Itsekin kävin ensin lukion ja menin sen jälkeen opiskelemaan lähihoitajaksi, juurikin edellämainituista syistä.

      Lainaa

    86. Tulos: -1 (25 ääntä)
      Lukiolainen: HAH HAH sinulle arvon tantta minä mitään itke, kyllä se yo-todistus vakuuttaa aika helvetin paljon enemmän kuin ammattikoulusta valmistuminen. Ja tottakai, onhan lukiossakin varsin turhia oppitunteja, ei siinä mitään. Ja ammattiin saattaa päästä nopeammin kun on se työkokemus takana ehkä näkyvämmin kun lukiolaisella, mutta kai sen sitten näkee viimeistään kun kattoo miten hyvin lakin päähänsä painaneet pärjää (työ)elämässä ja miten ne amikset puolestaan.
      Ihan uteliaisuuttani pakko kysäistä että missä se yo-tutkinto on käytännöllisempi kuin ammattitutkinto? Jos nyt ajattelet vaikkapa kokiksi valmistunutta ja ylioppilasta, mitäpä veikkaat, kumpi työllistyy helpommin? Ja jatko-opintomahdollisuudethan on ihan samat molemmilla, joten en kyllä ihan hirveästi sillä lätsällä elvistelisi... AIikanaan se toki oli kova juttu olla ylioppilas, mutta totuushan on se että kyllä se ammatin opiskelu on kannattavampaa.

      Lainaa

    87. Tulos: +32 (40 ääntä)
      mä vaan sitä ihmettelen et eikö toi tyttö muka tunne et se hame on puolessa välissä persusta?

      Lainaa

    88. von strömssöm 7.6.2012 11:30
      Tulos: -13 (39 ääntä)
      Mikäs jeesustelukauhustelukerho täällä on leimahtanut? Jos joku julkisella paikalla haluaa noin kulkea, that's fine. Eikä tuota säädyttömäksikään voi tulkita, kriittiset paikat ovat peitossa (vrt. bikinit). Itse ainakin nautin naiskauneudesta ja paljaasta pinnasta. Ihmisillä on yleensäkin käsittämätön pakko päättää toisten asioista..

      Lainaa

    89. Tulos: +7 (11 ääntä)
      Kaksoistutkintohan tarkoittaa, että on myös ylioppilas. Lakki samanlainen kuin yo, mutta tupsulla.. Ennen kuin nyt lukiolaiset alkavat jeesustelemaan fiksuudellaan.

      Lainaa

    90. Tulos: +13 (13 ääntä)
      Tuleekohan se yleissivistyskään missään paketissa aivoihin siellä lukiossakaan, vai miksi minä sitten tunnen lukion käyneitä jotka tuntuvat olevan ihan hukassa.

      Lainaa

    91. Tulos: +45 (45 ääntä)
      Lukioissa on fiksuja ja tyhmiä ihmisiä. Ammattioppilaitoksissa on fiksuja ja tyhmiä ihmisiä. Kuinka monelle tämä tuli yllätyksenä? Lukio vs amis -väittely on yksi maailman typerimmistä, sillä kumpaakaan osapuolta ei kiinnosta toisen argumentit. Molemmat ovat toisen asteen tutkintoja, eli siis samanarvoisia ja karkeasti ottaen yhtä haastavia. Ylioppilaslakin saa kyllä hautessaan samalla vaivalla kuin pintakäsittelytutkinnonkin. Musta on vaan ihan kiva, että on vaihtoehto niillekin, joiden unelmaduuni ei ole esim. autonrassailu tai hiustenleikkuu. T. ylioppilas

      Lainaa

    92. Tulos: +21 (27 ääntä)
      Sitäpaitsi, amista eikä ylioppilasta voi verrata keskenään. Molemmat on yhtä tärkeitä. Lukio on hyvä vaihtoehto niille jotka eivät vielä tiedä mitä haluavat tehdä työkseen ja haluavat lukea kirjoja enemmän ja tehdä sitä teoria puolta enemmän. Amis on taas parempi vaihtoehto niille, ketkä tietävät tai uskovat tietävänsä mitä elämältään haluavat, ja mitä töitä haluavat tehdä sekä haluavat enemmän käytännön kokemusta. Molemmat pystyy suorittamaan, ja kumpikaan ei ole yhtään sen vähäpätöisempi, molemmille riittää töitä eikä kumpikaan nouse toisen edelle laajemmassa mittakaavassa. (paitsi jos esimerkiki kokki ja lukiolainen haluaa samaan ravintolaan töihin ja vain yksi paikka, silloin kyllä yleensä kokki pääseekin), mutta muuten. Sitä paitsi, älkää edes sanoko että voi näitä amiksia, kun aikalailla samanlaisia perseilijöitä näki valmistumisviikonloppuna kaupungilla myös lukiolaisten puolelta.

      Lainaa

    93. valmistuva amk-hoitsu 7.6.2012 21:26
      Tulos: +10 (22 ääntä)
      Mikäli toi nyt on lähihoitajan lakki ja neidin elkeet ollut jo aiemmin illalla tarkoituksenmukaisesti maailmanomistajan luokkaa, niin ei voi kuin hävetä terveydenalan "ammattilaisen" puolesta. Ei hoitsuna tarvii mikään mallikansalainen olla, mut hyvä luoja sentään kyseenalaisen maineen ylläpitämisestä tällä järjen riemuvoitolla.. So proud.

      Lainaa

    94. Tulos: +25 (33 ääntä)
      asd: Meinaatkos ettei valokuvaamiseen koske mikään laki?
      Sorry, mutta julkisella paikalla saa kuvata. Täytyy olla jo tosi törkeä kuva, että laki tulee vastaan. Jos itse jättää hameen kotiin niin turha alkaa mankumaan, kun kuva on netissä.

      Lainaa

    95. Tulos: -21 (29 ääntä)
      HALOO!!! Siis tuo on MIES ja kyseessä on LÄPPÄ!!!! Herätkää ny jo. Ja vielä kerran: se on MIES ja kyseessä on LÄPPÄ. Hiukan noita ittejä naurattaa ketkä tuossa kuvassa no, kun koko vtun Suomi menee tähän lankaan.... Hohhoijaa.

      Lainaa

    96. Tulos: +14 (40 ääntä)
      Tämän mokan kommentit ovat järkyttävän raadollista luettavaa. Ei kai kyseistä naista tarvitse julkisesti lynkata ja haukkua sen takia että hänen alushousunsa ovat paljastaneet saman verran kuin keskiverto bikinit. Voi ei, mekko nousi. Ihan kaameaa. Tämän perusteella hän on nyt hutsu, horo ja itserakas ämmä. Menkää itseenne.

      Lainaa

    97. Tulos: +5 (17 ääntä)
      "Julkisella paikalla olevalla ihmisellä on nimittäin turvanaan yksityisyyden suoja, jonka perusteella häntä ei saa kuvata tilanteessa, joka on kuvattavaa loukkaava" "jos kuva on otettu salaa oikeudettomasti, niin ei sitä saa julkaistakkaan" Laki kuvaamista vastaan on. Mutta esim tässä kuvassa kyseistä henkilöä ei tunnista, ellei tunne tämän hyvin. niin on hankala lähteä juttua nostamaan, toisaalta tämä on nöyryyttävää ja asiatonta kyseistä henkilöä kohtaan ja hän on oikeutettu nostamaan kanteen. liekkö siitä mitään tulisi.

      Lainaa

    98. Tulos: +5 (5 ääntä)
      http://poorlydressed.failblog.org/2012/06/07/fashion-fail-a-little-cold-are-we/

      Lainaa

    99. Tulos: +10 (14 ääntä)
      :DDDD ajattelin aluks että tää kuva oli jotenki hauska juttu mut nää kommentit on viel parempia!

      Lainaa

    100. Tulos: -4 (12 ääntä)
      No eihä toi ei oo edes paha. Näyttäs vaa siltä, et toi hame on rullaantunu vähän liian ylös vahingos.

      Lainaa

    101. Tulos: -22 (40 ääntä)
      Hyh, mikä näky! :/ Tuon verran ylipainoisen soisi pukeutuvan muutenkin hiukan peittävämmin.

      Lainaa

    102. Tulos: +2 (18 ääntä)
      Merja: Hyh, mikä näky! :/ Tuon verran ylipainoisen soisi pukeutuvan muutenkin hiukan peittävämmin.
      Niinpä, vähän sama kuin se, että legginsejä käyttää aina juuri ne ihmiset, joiden ei pitäisi... Mutta en tajuu miksi jotkut suorastaan raivostuvat tosta kuvasta, toihan nyt on vaan tommonen hauska fail-juttu. :D Ja vaikka oiskin tahallaan niin kyllähän sitä saa kulkea alushoususillaan jos tahtoo, oma asiansa. Kukaan ei muuten ollut vielä kommentoinut noita sen lättäkenkiä, kamalat! :S

      Lainaa

    103. Tulos: +10 (28 ääntä)
      Merja: Hyh, mikä näky! :/ Tuon verran ylipainoisen soisi pukeutuvan muutenkin hiukan peittävämmin.
      Tuo tyttö ei ole kyllä ylipainoista nähnytkään.

      Lainaa

    104. Tulos: +17 (29 ääntä)
      Merja: Hyh, mikä näky! :/ Tuon verran ylipainoisen soisi pukeutuvan muutenkin hiukan peittävämmin.
      YLIPAINOISEN?! Sairas tää nykynen maailma kun mitään ei saa olla yhtään missään, tai oot automaattisesti läski. Sitten mietitään miten on niin paljon syömishäiriöisiä ihmisiä.. ei saatana.

      Lainaa

    105. Tulos: +6 (22 ääntä)
      Merja: Hyh, mikä näky! :/ Tuon verran ylipainoisen soisi pukeutuvan muutenkin hiukan peittävämmin.
      No ei kyllä oo mitää ylipainoista nähnytkään! Ite taidat olla sitten niin läski et tollaset laihemmat tytöt aiheuttaa kateutta

      Lainaa

    106. Tulos: -7 (15 ääntä)
      Merja: Hyh, mikä näky! :/ Tuon verran ylipainoisen soisi pukeutuvan muutenkin hiukan peittävämmin.
      Siis päin vastoin... Tuohan on ihan muodoton, ihan lättänä perse. Ne joilla on vähiten muotoja käyttää aina legginssejä, miksi? Farkuilla tuonkin lättäperseen sais paremman näköseksi.

      Lainaa

    107. Tulos: +11 (11 ääntä)
      Nää kommentit on kyllä ihan hulvattomia, nyt on käsitelty aiheet amis vs. lukio, säädyllinen pukeutuminen, julkinen kuvaaminen ja nyt lähtee ylipaino käsittelyyn. Veikkaan että viimeisestä aiheesta tulee piiiiiiitkä taisto :D

      Lainaa

    108. CAPS LOCK 1.8.2012 1:06
      Tulos: -7 (7 ääntä)
      Lukiolainen: HAH HAH sinulle arvon tantta minä mitään itke, kyllä se yo-todistus vakuuttaa aika helvetin paljon enemmän kuin ammattikoulusta valmistuminen. Ja tottakai, onhan lukiossakin varsin turhia oppitunteja, ei siinä mitään. Ja ammattiin saattaa päästä nopeammin kun on se työkokemus takana ehkä näkyvämmin kun lukiolaisella, mutta kai sen sitten näkee viimeistään kun kattoo miten hyvin lakin päähänsä painaneet pärjää (työ)elämässä ja miten ne amikset puolestaan.
      Totanoin, milläköhän vuosituhannella sää elät???!! Väität täällä muiden ihmisten edessä että lukio olisi kannattavampi kuin ammattitutkinto!? Etkö sattunut jo pari vuotta sitten viimeksi kuulemaan mm. uutisissa, että lukio ei nykyään kannata ollenkaan ja että lukiolaisia ei oteta töihin melkein ollenkaan verrattuna ammattitutkinnon suorittaneisiin! Lukiolla ei ole tänäpäivänä enää virkaa. Kuka ottaa töihin jonkun lukionkäyneen jos tarjolla on myös ammattikoulun käynyt AMMATTILAINEN eikä joku lukemaanoppinut hattupää? :) Ammattikoulu on nykypäivää, lukio not

      Lainaa

    109. Tulos: +9 (13 ääntä)
      Emmy: Nää kommentit on kyllä ihan hulvattomia, nyt on käsitelty aiheet amis vs. lukio, säädyllinen pukeutuminen, julkinen kuvaaminen ja nyt lähtee ylipaino käsittelyyn. Veikkaan että viimeisestä aiheesta tulee piiiiiiitkä taisto
      Hyvä että jotakuta naurattaa :D Mua lähinnä ärsyttää tää arvostelu ja "vittu mikä huora, saapahan ansionsa mukaan ku tolleen lähteny ulos"-kommentit... Hei meille kaikille sattuu joskus vahinkoja, veikkaan, että tyttö on nostanu sukkahousuja ja jos hameen alareunassa on kuminauha se ponnahtaa aika helposti lantiolle että en ihan ekana huoraks rupeis haukkumaan (vois kyllä nätimmän mekon laittaa jos omat juhlat on kyseessä). Ylipaino-kommentti oli TOIVOTTAVASTI vaan provoo, jossei ollu niin kohta irtoilee päitä. En viitti ees kommentoida noita kaksois-, yksöis-, kolmois- ja perseistutkintoja.

      Lainaa

    110. Tulos: -9 (11 ääntä)
      Toi on mies! Vittu vaik ois kuinka huonon näkönen nainen ja lauta ja surkee perse ni sil ois silti parempi! Verratkaa vieres olevaan! Perse alkaa leveneepaljon aikasemmi tol oikeenpuolisel naisel!

      Lainaa

    111. Tulos: +2 (16 ääntä)
      Kaikille, jotka valittavat ettei tollaista saisi levittää netissä ja että onpa täällä kauheita kommentteja: Te vain pahennatte asiaa. Teidän kaltaisenne ihmiset puolustavat tällaista pukeutumista, joka johtaa siihen että näin pukeudutaan jatkossakin. Sitten aletaan selittelemään, kuinka tuota ei olisi voinut välttää mitenkään, hame on vain rullautunut ylös. Olisi voinut välttää, helposti. Esim. pukeutumalla vaatteisiin, jotka eivät rullaudu tuollalailla. Oikean kokoiset / pituiset hameet eivät paljasta persettäsi kun kävelet kadulla. Tämä on fakta. Olihan tuo varmasti ikävää tytön kannalta, mutta täältä suunnalta ei heru sympatiaa. Jokainen vastaa itse siitä, mitä päällensä pistää ja nykyaikana ottaa riskin siitä, että se päätyy nettiin. En ala säälimään tyttöä, joka hölmöilyllään pääsee netti-ilmiöksi.

      Lainaa

    112. Tulos: -1 (7 ääntä)
      Ihana perse.

      Lainaa

    113. Tulos: -5 (11 ääntä)
      vihaan just tollasia eukkoja..

      Lainaa

    114. kaksoistutkintolainen 7.9.2013 13:08
      Tulos: +2 (2 ääntä)
      jep: Kaksoistutkintohan tarkoittaa, että on myös ylioppilas. Lakki samanlainen kuin yo, mutta tupsulla.. Ennen kuin nyt lukiolaiset alkavat jeesustelemaan fiksuudellaan.
      ööm.. puolet jutusta totta. Kaksoistutkinto tosiaan tarkottaa sitä, että on tehnyt ammatti- ja ylioppilastutkinnon samanaikaisesti, mutta kaksoistutkintolakissa ei kyllä mitään tupsua roiku :D Lakki muuten samanlainen kuin yo, mutta siinä on vain violetti nauha. Ja sielu itkee verta, kun luulette tuota teekkarilakiksi. NÖYNÖYNÖY! Ei ole!

      Lainaa

    115. Tulos: +4 (12 ääntä)
      Vanha juttu, mutta sen sijaan, että päättää toimia amatööripaparazzeina ja jakaa kuvaa Facebookkiin (ja varmasti on ollut taka-ajatuksena, että joku jakaa tämän kuvan Feissarimokiin, elleivät sitten itse niin tehneet), tytöt olisivat ihan yhtä hyvin voineet ystävällisesti huomauttaa ko. tytölle, että 'anteeksi, mutta kannattaisi varmaan hieman vetää mekkoa alemmas' tai jotain tuontapaista. Mää en mitenkään puolustele vesirajahameita/paitoja (?), ja tollasen asian esittäminen mahdollisimman fiksusti voi tuntua hieman kiusalliselta molemmille, mutta yhtä noloa on jakaa tällänen kuva nettiin kaikkien töllisteltäväksi. Ja kyllä, tyttöä ei tuosta tunnista kukaan, mutta hän kyllä itse tunnistaa ja ilmeisesti tunnistikin. Tämä oli moka kaikkien osalta: kuvassa esiintyvän tytön, kuvanottajan ja samalla jakajan ja sen, joka lähetti tän kuvan vielä tänne.

      Lainaa

    116. Tulos: -4 (6 ääntä)
      hyvä perse :)

      Lainaa

    117. Tulos: -1 (7 ääntä)
      Julia: No ei kyllä oo mitää ylipainoista nähnytkään! Ite taidat olla sitten niin läski et tollaset laihemmat tytöt aiheuttaa kateutta
      No siis onhan tuo ylinainoinen ihan selvästi. Ylipaino tarkoittaa bmi >25, lihava tarkoittaa bmi >30. Ja laihaa tuosta ei saa. Normipainoisella bmi on 20-25 ja lihalle < 20.

      Lainaa

    118. Tulos: -3 (9 ääntä)
      Kilometrin päähän näkee että on mies: ei vyötäröä, lantiota tai perhettä. Lisäksi roteva koko, sekä lättänät kengät (juu, toki nainenkin voi käyttää tällaisia kenkiä, nuo kengät vaan vahvistaa sen että tämä todellakin on mies). Uskomatonta miten huononäköisiä kommentoijat ovat.

      Lainaa

    119. Tulos: -3 (5 ääntä)
      Pariskunta ilmeisesti menoss johonkin naamiaisiin, jossa mies halunnut hassutella ja pukeutua samanlaisesti kuin daaminsa?

      Lainaa

    120. Tulos: -2 (4 ääntä)
      Sen verran iso korsto verrattuna vieressä kävelevään naiseen, että äijähän tuo perse paljaana kulkeva on.

      Lainaa

    121. Ainua mandariini 31.3.2021 8:59
      Tulos: +3 (3 ääntä)
      En voi käsittää, että Feissarimokat on alentunut julkaisemaan tällaista. Jo kuvan ottajan ja julkaisijan tarkoitus on ollut häpäistä kuvan henkilöä. Miksi vielä buustata tätä häpäisyä julkaisemalla tännekin? Kaikilla meillä on joskus vahingossa sepalus auki, pari nappia liikaa auki, kakkaa housuissa tai vaikka hame noussut liian ylös. Eivät ne ole mitään syitä ryhtyä häpäisemään julkisesti toista ihmistä. Ja kyllä, kuvan henkilö on tuttujensa tunnistettavissa, vaikka miten muuta jotkut yrittävät väittää.

      Lainaa

    122. Ainua mandariini 31.3.2021 9:00
      Tulos: +1 (1 ääni)
      Mitä ihmeen väliä henkilön sukupuolellakaan on?

      Lainaa

    123. Juokseva eläin 14.2.2022 7:50
      Tulos: +1 (1 ääni)
      Madafaka: Sen verran iso korsto verrattuna vieressä kävelevään naiseen, että äijähän tuo perse paljaana kulkeva on.
      Vaikutelma johtuu vain siitä, että sinä olet itse pieni käppänä. :) 
        Selvästi naisen sääret, tai sitten todella harvinaisen paksu- ja muodokasjalkainen mies. Äijillähän on sitäpaitsi karvaiset jalat.

      Lainaa

    Lue lisää

    Kommentoi

    Avatar

    Vastaa

    Nimikone

    Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

    Avainsanat: hame, kuva, lyhyt hame