Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Torrentit pakollisiksi

"Mä en koskaan vuokraa leffoja, koska torrent."
Torrentit pakollisiksi

Arkiston aarre

  • Nimi Juuri nyt
    Tulos: 0 (0 ääntä)

    Kommentti

  • 129 kommenttia

      Ei kommentteja
    1. Tulos: +2305 (2345 ääntä)
      Samalla lailla ajattelin tämän luettuani että: "Vittu mikä pelle." Mutta en Lassista.

      Lainaa

    2. Tulos: +1185 (1221 ääntä)
      Ei Touko, riittää kun sinulta evätään sananvapaus. Ihme uhmaikäinen sälli! :D Asuu varmaan kotona (vanhempiensa luona), on työtön, dataa kaiket päivät ja on katkera ihmisille, joilla "on varaa" asua omassa kämpässä ja maksaa vuokraa siitä

      Lainaa

    3. Lopputulos 28.6.2012 1:26
      Tulos: +917 (925 ääntä)
      Taitaa Touko olla hieman katkera jostain

      Lainaa

    4. Tulos: +2366 (2386 ääntä)
      Minäkin pysähdyn punaisissa valoissa vain näyttääkseni muille, että minulla on rahaa huoltaa autoni jarrut.

      Lainaa

    5. Tulos: -206 (706 ääntä)
      Mikä ihme nykyteineillä on väittää, on netistä lataaminen on hyväksyttävää? Se ei eroa napistyksestä mitenkään muuten, paitsi että istutaan kotona ja varastetaan netin kautta. Sananvapauteen ei ole kajoamassa, mutta kaikki nämä Pirate Bayt ja muut torrenttien jakokanavat pitää ehdottomasti sulkea. Sitä mukaa suljetaan, kun uusi avataan.

      Lainaa

    6. Tulos: +847 (881 ääntä)
      mua niin risoo kun saan väitellä aina kaikkien kanssa siitä, miks ostan tv-sarjojen bokseja enkä lataa netistä, parhaimmillaan nää väittelyt on ollu viis yhtä vastaan, minä alakynnessä:D ja kerran sitten kun latasin netistä niin tekstit oli aivan päin peräaukkoo, dvd jumittu tai hyppi kohtausten yli, ja laatu aivan shaibaa. ja kyllä hyvästä työstä voi maksaa vähän rahaakin! joten ANTAKAA MUN OLLA!!! ps. käyn myös videovuokraamoissa

      Lainaa

    7. jokuvaan;) 28.6.2012 1:51
      Tulos: +175 (193 ääntä)
      Voiku vois tykätä Lassin vikasta kommentista...:D

      Lainaa

    8. Tulos: +180 (206 ääntä)
      nyt on toukolla kyllä jokin pahasti vialla.... toi oli hyvä ku ei lassi mitenkää rahoillaa lesoillu ja touko sekoo :Ddd

      Lainaa

    9. Tulos: +341 (445 ääntä)
      Kyllähän se torrentien latailu vie ihan samalla lailla leivän tekijöiden suusta kuin suora myymälästä varastaminenkin. Ja eiköhän Toukokin kiinni jäätyään huomaa, etteivät torrentit välttämättä olekaan se ilmainen vaihtoehto. :D Btw. Toukon taktiikkaa soveltaen: ovatko junakyydeistään rehellisesti maksavatkin snobeja? Eikö pitäisi matkustaa pummilla? ;)

      Lainaa

    10. Tulos: +151 (157 ääntä)
      vittu mikä pelle.

      Lainaa

    11. Tulos: +182 (206 ääntä)
      Touko on selvästi Teoston ja RIAAn agentti, jonka tarkoitus on kääntää ihmiset piraatteja vastaan.

      Lainaa

    12. Tulos: +205 (289 ääntä)
      Tais Toukolla olla menkat

      Lainaa

    13. Tulos: +126 (130 ääntä)
      Niinpä, vittu mikä pelle. Siis Touko.

      Lainaa

    14. Tulos: +120 (126 ääntä)
      XDDDDDDD vähä katkerampi tapaus tää touko

      Lainaa

    15. Tulos: +92 (166 ääntä)
      Ihan sama juttu musiikin kanssa. Ilmaiseksi lataaminen Frostwirestä ym. on hyvin väärin artisteja kohtaan. Niin elokuvien kuin musiikin tekijöiden työtä tulisi kunnioittaa OSTAMALLA leffoja ja albumeita kaupoista, ei torrenttaamalla laittomasti.

      Lainaa

    16. Tulos: +75 (85 ääntä)
      Veti hämmentävän sanattomaksi..

      Lainaa

    17. Tulos: +31 (53 ääntä)
      Newfag löytänyt internetin...

      Lainaa

    18. Tulos: +65 (89 ääntä)
      Touko taitaa olla pahasti puutteessa.

      Lainaa

    19. Tulos: +153 (163 ääntä)
      Musta ainaki on kiva ostaa DVDt kaupasta, kannet tuo väripilkkuja sisustukseen :D

      Lainaa

    20. Tulos: +181 (189 ääntä)
      Touko, toiset ei oo niin snobeja, että ois varaa 100/100M nettiin, jolla niitä blu-ray leffoja latailis samalla ku leffaeväitä tekee.

      Lainaa

    21. Tulos: +90 (132 ääntä)
      kielletään myös kaikki ilmainen
      eiköhän torrentit ole kielletty jo

      Lainaa

    22. Tulos: +21 (35 ääntä)
      Nyt veti hiljaseks... :D

      Lainaa

    23. Tulos: +140 (162 ääntä)
      Jos joku haluaa nauttia elämän pienistä asioista, hän valehtelee. Kaverinikin perusteli oikeutta netistä lataamiseen sillä, että "nykyinen hallitus on ajanut ihmiset siihen tilanteeseen, että kenelläkään ei ole enää rahaa ostaa mitään." Työssäkäyvä ihminen... Toivottavasti Lassi ihan v*ttuillakseen vuokrasi useamman leffan. Itsekin jopa olen niin snobi, että ostan Blu-ray-levyt.

      Lainaa

    24. Tulos: +153 (161 ääntä)
      Kauheet raget ku toinen menee vuokraan leffan o.O

      Lainaa

    25. Tulos: +143 (163 ääntä)
      Ilmiantakaa Touko, oikeaan osoitteeseen menisi ne sakot, vaikka muuten olen aika välinpitämätön sen suhteen kuka latailee netistä ja kuka ei!

      Lainaa

    26. Tulos: -59 (77 ääntä)
      Snaaba: Touko, toiset ei oo niin snobeja, että ois varaa 100/100M nettiin, jolla niitä blu-ray leffoja latailis samalla ku leffaeväitä tekee.
      Kyllä siihen ihan 8/1M ADSL-nettikin kelpaa. ;)

      Lainaa

    27. Tulos: +19 (47 ääntä)
      Ja veikkaus on, ettei Toukolla muuta olekaan kuin ne uudet hienot blu-ray-versiot uusista hienoista Hollywood-leffoista, jotka katotaan kerran ja vinetetään paskoista tehosteista. Pelle mikä pelle.

      Lainaa

    28. Tulos: +115 (145 ääntä)
      gd: eiköhän torrentit ole kielletty jo
      Väärin. Torrenteissa ei ole mitään laitonta, kopiosuojatun materiaalin jakaminen on kiellettyä. Torrenteilla, kun voi jakaa ihan mitä vain. Sitten toinen asia, Piratebay ei jaa sisältöä, se jakaa linkkejä. Google jakaa linkkejä ja itseasiassa ihan samoja linkkejä. Muistetaan myös, että pienemmät artistit saavat helposti biiseilleen kuuntelukertoja ilmaisen jakelun kautta, joiden levyt muuten saattaisivat jäädä pölyttymään levykauppoihin. Profit?? No keikkamyynnissä (pieni hyöty se on tässäkin asiassa).

      Lainaa

    29. Tulos: +77 (89 ääntä)
      Savannah: Ihan sama juttu musiikin kanssa. Ilmaiseksi lataaminen Frostwirestä ym. on hyvin väärin artisteja kohtaan. Niin elokuvien kuin musiikin tekijöiden työtä tulisi kunnioittaa OSTAMALLA leffoja ja albumeita kaupoista, ei torrenttaamalla laittomasti.
      Niinno, levyfirmat siitä enemmän itseasiassa kärsivät enemmän kuin artisti. Artisteille tulee loppupeleissä pienehkö osuus levyjen myynnistä, suurin osa jää levy-yhtiölle. Keikoista artistit tienaavat enemmän. Ei sillä, en väitä etteikö levyjen osto olisi fiksumpaa kuin lataaminen. :)

      Lainaa

    30. Tulos: +95 (125 ääntä)
      On tutkittu, että ne, jotka lataavat paljon torrentteja, myös ostavat enemmän leffoja. Kukaan ei halua ostaa sikaa säkissä ja kyllä ihmisillä kuulkaas on halu maksaa. Ei vaan yksinkertaisesti ole tarjolla laillista maksullista palvelua, joka millään tasolla vastaisi torrenttien helppoutta. Aina on pakko tunkea kummallisuuksia mukaan (katselukertarajoitukset, aikarajoitukset, yhteen ohjelmaan sitominen, olematon valikoima, mainokset, törkeä ylihinta, huono laatu, DRM...), vaikka se mistä asiakkat haluavat maksaa on hyvälaatuinen video omalle koneelle ilman rajoituksia. Peleille on jo tarjolla tällaista (http://www.gog.com/) ja ainoa mikä estää tätä toimivaa konseptia laajenemasta myös elokuva- ja musiikkimaailmaan ovat isot yhtiöt, joilla on ihme pakkomielle ampua itseään jatkuvasti jalkaan päätöksillään ja järjettömillä piraattisodillaan. Myös aluekoodeista ja maailman viihteen keinotekoisesta liikkuvuuden rajoittamisesta voisi puhua loputtomiin, mutta taidan vain päätyä toteamaan että itsekin pidän videovuokraamoista. Onhan se nyt vaan kiva selata hyllyjä ja keksiä kenties sellaista katsottavaa, mitä ei olisi ikinä huomannut ladata. :)

      Lainaa

    31. Tulos: +108 (108 ääntä)
      Jihau: Minäkin pysähdyn punaisissa valoissa vain näyttääkseni muille, että minulla on rahaa huoltaa autoni jarrut.
      päivän naurut :D

      Lainaa

    32. Tulos: +19 (31 ääntä)
      Ei jumalauta, miten kukaan voi olla noin tyhmä -.-'

      Lainaa

    33. Tulos: +83 (115 ääntä)
      Mä en mitenkään voi käsittää, miten joku tässä maailmassa voi vielä luulla, että jokin olisi "ilmaista". Aina sen tehdyn työn / raaka-aineen joku maksaa.. Että Toukon mielessä tuhannet ihmiset ihan hyväntekeväisyyttään tekevät Hollywoodissa jne. leffoja ja antavat ne "ilmaiseksi" pois kaikkien katsottavaksi eivätkä halua mitään vastineeksi työstään.. Hmm. Mielenkiintoinen ajatus. Se, että jotain maksullista on mahdollista saada ilmaiseksi ei tarkoita sitä, että sen ottaminen ilmaiseksi olisi jotenkin hyväksyttävää. Vaikkakin, torrenttien kohdalla raja on vähän häilyvä, että mitä jaetaan, mutta lopputulos on kuitenkin se, että viihteen eteen työtä tekevät ihmiset eivät saa itselleen kuuluvaa korvausta työstään kun leffan/biisin saa ladattua omaksi _ilmaiseksi_. Ehdottaisinkin, että tästä eteenpäin Toukon palkasta (jos nyt on edes missään töissä) pidätetään 100% vaikkapa pallittomien kulkukissojen hoivakodeille. Sittenpä tietää mitä on "ilmainen" kun saa tehdä ilmaiseksi töitä.

      Lainaa

    34. Tulos: +67 (69 ääntä)
      Toivottavasti Touko ei saa mistään aseita, kun luetun ymmärrys ja anger management on tota tasoa.

      Lainaa

    35. Tulos: -58 (86 ääntä)
      Itse latailen ja ostelen ja käyn vuokraamossa :) Itse en sanoisi leffan latausta varastamiseksi, koska se laatu on huonompi ja käännökset, yms. on vaan paskempia... Eikä sitä alkuperäistä kappaletta kukaan oo mihinkään vienyt. Kopio leffasta on yhtä arvokas kuin kopio rahasta.

      Lainaa

    36. Tulos: +48 (50 ääntä)
      Siruka: Samalla lailla ajattelin tämän luettuani että: “Vittu mikä pelle.” Mutta en Lassista.
      komppaan.

      Lainaa

    37. Tulos: +81 (93 ääntä)
      Toi varmaan varastaa kaupastakin, kun on niin "snobia" maksaa sellasesta, minkä voi ottaa ilmasiksikin. Mulla se ainakin on periaatekysymys ja myös vaan tykkään kun mun lempileffat on kauniissa kuorissa ja laillisesti mun. Sama juttu levyjen kanssa. Mun mielestä on kiva omistaa kaikki mun lempiartistin levyt. Ja ne aidot kannet ja kansilehdet tosiaan on kauniita ja kiva katsella ja hypistellä.

      Lainaa

    38. ...ääliö 28.6.2012 11:36
      Tulos: +20 (30 ääntä)
      Omasta mielestä se aito reeveeree-levy on parempi vaihtoehto.

      Lainaa

    39. Tulos: +57 (95 ääntä)
      "mä en koskaan vuokraa leffoja koska torrent". Ai että mua ottaa päähän nää uudet koska sitäsuntätä jutut. Ei suomenkielen häivääkään ja kuulostaa idiootilta.

      Lainaa

    40. Tulos: +43 (53 ääntä)
      Ehkä torrent ei pätki mutta muistan kun kaveri näytti jonkin elokuvan, mikä oli ruotsalaisessa elokuvateatterissa kuvattu. kamera heilui vain, tekstit oli ruotsiksi ja välillä kuului toisten naurua. Ja minkä helkutin takia Touko vetää tuosta nokkiinsa? Koska on köyhä? Anna mun kaikki kestää. Jos joku haluaa vuokrata leffan niin antaa vaan vuokrata. Järki käteen. Itse ainakin pidän dvdeistä ja ostelen niitä keräilymielessä. On myös hauskempi lainailla niitä kuin esimerkiksi latailla toiselta.

      Lainaa

    41. Tulos: +64 (70 ääntä)
      Ostan kaiken kuuntelemani musiikin CD:nä, se on hienoa katsoa kokoelmaa konkreettisena, eikä vain bitteinä. Jotain keräily fiilistä tulee samalla. Uusiin bändeihin tutustuessani kyllä lataan musiikit ensin, haluan kuitenkin kuunnella musiikit ennen kuin ostan CD:n.

      Lainaa

    42. Tulos: -1 (47 ääntä)
      Touko on kyllä kunnon panu. Antaisi joku nyt näille piraattipuoluelaisille pillua, niin ei tarvitsisi angstata.

      Lainaa

    43. Tulos: +55 (79 ääntä)
      Savannah: Ihan sama juttu musiikin kanssa. Ilmaiseksi lataaminen Frostwirestä ym. on hyvin väärin artisteja kohtaan. Niin elokuvien kuin musiikin tekijöiden työtä tulisi kunnioittaa OSTAMALLA leffoja ja albumeita kaupoista, ei torrenttaamalla laittomasti.
      Muuten hyvä, mutta eivät ne artistit tuossa kärsi, vaan kasvoton musiikkibisneskoneisto, joka kahmaisee levymyynnin tuotosta valtaosan. Minusta paras vaihtoehto olisi, jos voisin ostaa levyt suoraan artistilta, ilman että yli puolet rahoista menee erilaisille välistävetäjäorganisaatioille. Tämän vuoksi pyrin ostamaan levyt artistien omilta sivuilta, tai vaihtoehtoisesti ostan fanituotteita tms. jos muut organisaatiot näyttävät liikaa käyttävän artistia hyväkseen. Jos tämä ei olisi näille hyväksikäyttöorganisaatioille niin iso bisnes, ei kopioinnista välittäisi kukaan. Kun nettijakelijoita jahdataan, kukaan ei oikeasti ajattele artistia, vaan musiikkibisneskoneisto ajattelee vain itseään ja sitä miten artistit saadaan pakotettua luovuttamaan myyntioikeudet organisaatioille, jotta organisaatio saa vastaisuudessakin vedettyä rahaa välistä. Kun eräs minulle täysin tuntematon bändi jakoi ilmaiseksi levyään kotisivuillaan ja laittoi lalauslinkin viereen lahjoitusnappulan, minä latasin, ja lahjoitin normaalin levyn hinnan rahaa. Tein sen ihan vain siksi, koska minusta tämä oli bändin puolelta erinomainen esimerkki muille bändeille.

      Lainaa

    44. Sokerikukka 28.6.2012 13:15
      Tulos: +17 (29 ääntä)
      Toivottavasti Lassin leffailta ei ihan hirveästi kärsinyt tollasesta ihme arseholesta DDDD:

      Lainaa

    45. Tulos: +36 (68 ääntä)
      Nimesi: Muuten hyvä, mutta eivät ne artistit tuossa kärsi, vaan kasvoton musiikkibisneskoneisto, joka kahmaisee levymyynnin tuotosta valtaosan. Minusta paras vaihtoehto olisi, jos voisin ostaa levyt suoraan artistilta, ilman että yli puolet rahoista menee erilaisille välistävetäjäorganisaatioille. Tämän vuoksi pyrin ostamaan levyt artistien omilta sivuilta, tai vaihtoehtoisesti ostan fanituotteita tms. jos muut organisaatiot näyttävät liikaa käyttävän artistia hyväkseen.
      Mutta eikös se kasvoton musiikkibisneskoneisto kuitenkin maksa studiolaskut, masteroinnin, painatuksen, mekanisointimaksut ja hoida paperityöt? Eikö niiden kuulu saada rahojaan takaisin? Täytyykö luovan taiteilijan jättää luominen vähemmälle ja keskittyä levy-yhtiöyrittäjyyteen? Sekin on kuitenkin aika paljon aikaa vievää työtä. Sillä aikaa kun koneisto hoitaa noita juoksevia asioita, artisti ehtisi tehdä lisää biisejä. Ja keikkailla. Levy-yhtiön pyörittäminen tien päältä on aika ahdistavaa hommaa.

      Lainaa

    46. Tulos: +60 (68 ääntä)
      Myönnän kyllä harjoittavani piratismia jonkin verran, mutta tuollainen lesoaminen lataamisen ilmaisuudesta on silti typerää. Ja onhan se kiva omistaa alkuperäisen levyn, siinä on oma tunnelmansa ja arvonsa ja sitä osaa sitten arvostaakin enemmän.

      Lainaa

    47. Tulos: +8 (22 ääntä)
      On tainnut Touko Pouko unohtaa pitää säteilysuojakypäräänsä. http://youtu.be/Xyg6M9zV3aA

      Lainaa

    48. Tulos: +5 (13 ääntä)
      Google-mainokset: Bit Torrent, Torrent, Elokuvia, U Torrent.com...

      Lainaa

    49. Tulos: +31 (39 ääntä)
      lataan minäkin lähes kaikki leffat ja sarjat netistä, mut emmä nyt silti ala kenellekään avautuu jos tykkää käyä ostamassa tai vuokraamassa.. ihme äijä tuo jälkimmäinen :o

      Lainaa

    50. Tulos: -25 (75 ääntä)
      Taas täällä jengi kitisee jostai torrenteista samaan aikaan kun youtubesta löytyy about jokainen koskaan tehty biisi aivan yhtä lailla ilmaseks, mikä helvetti niistä torrenteista nyt pahemman tekee sit ei oikei avaudu mulle. Ja sitä warettamista nyt on ihan turha mihinkään konkreettiseen varastamiseen verrata kun se alkuperäinen tuotos on edelleen tallessa, sitä ei mihinkään varasteta vaan se kopioidaan. Jos te vertaatte warettamista johonki kaupasta varastamiseen, ni vastine olis sit et menisit jonku skannerin kans sinne, mikä tekee täsmälleen samanlaisen tuotteen siitä mistä skannaat ja kauppa ei menetä sitä alkuperäistä tuotetta sieltä hyllystä, vaan sen kopion mitä ei suurimmalla todennäköisyydellä olis ostettu sieltä alkuperäisenä anyway...

      Lainaa

    51. Tulos: -22 (40 ääntä)
      Savannah: Ihan sama juttu musiikin kanssa. Ilmaiseksi lataaminen Frostwirestä ym. on hyvin väärin artisteja kohtaan. Niin elokuvien kuin musiikin tekijöiden työtä tulisi kunnioittaa OSTAMALLA leffoja ja albumeita kaupoista, ei torrenttaamalla laittomasti.
      Eipä taida leffojen tekijät saada rahaa vuokrafilmeistä.

      Lainaa

    52. Tulos: +9 (19 ääntä)
      : Mikä ihme nykyteineillä on väittää, on netistä lataaminen on hyväksyttävää? Se ei eroa napistyksestä mitenkään muuten, paitsi että istutaan kotona ja varastetaan netin kautta. Sananvapauteen ei ole kajoamassa, mutta kaikki nämä Pirate Bayt ja muut torrenttien jakokanavat pitää ehdottomasti sulkea. Sitä mukaa suljetaan, kun uusi avataan.
      No ei se nyt aivan sama asia ole, kun tässä tapauksessa fyysistä kopiota ei oteta ja ko. ihminen ei todennäköisesti mitään ikinä ostaisikaan, koska netistähän sen saa ilmaiseksi.. Mutta en ymmärrä miksi se on nykyään niin hyväksyttyä warettaaa kaiken, jotenkin tuntuu hölmöltä että sitä pidetään itsestään selvyytenä, vaikka media aina aika-ajoin muistaa lietsoa sitä miten laitonta touhua se on :P

      Lainaa

    53. Tulos: +11 (35 ääntä)
      Hyvin sai ihmiset aikaseks riitelin tästä aiheesta...:D "Artisti kärsii", kyllä. Jos artisti olisi ainut, joka "waretuksesta" kärsisi niin kukaan ei tekisi mitään. Itseasiassa se olisi vain hieno asia. Mutta ne isot firmat kärsii, joten sitten on jo suuremmat asiat kyseessä (Herrojen rahat). Vanha kunnon elokuvan vuokraus on jees...Mutta perusläskeille se on fyysinen urakka, jossa ensiksi joutuu ruumiillisen rasituksen kohteeksi ja sen jälkeen aivoja särkee, kun ei tiedä minkä elokuvan katsoisi. :P Touko lataa netistä...Voin sielun silmin nähdä hänet kommandopipo päässä surffailemassa piratebay:ta ja sulkea HETI torrent ohjelmiston, ettei krp rysäytä ovesta. Sitten kehua 10 vuotiaille pihalle, miten hän on ÄIJÄ. Lassi ostaa vuokraamosta turvallisesti ja saa karkkiakin haettua samalla...Hän on ÄIJÄ!

      Lainaa

    54. Tulos: +32 (44 ääntä)
      http://www.tietoviikko.fi/kaikki_uutiset/tuore+tutkimus+laiton+lataaminen+edistaa+levymyyntia/a809317 Ei miulla muuta.

      Lainaa

    55. Tulos: -9 (25 ääntä)
      Taitaa Toukopouko olla katkera pikkukommari :)

      Lainaa

    56. Tulos: -4 (10 ääntä)
      Facepalm.

      Lainaa

    57. Tulos: -33 (37 ääntä)
      No Touko nyt on niin ilmiselvä trolli kuin vain voi olla. Heti kun juttu eteni vähän pidemmälle, näki että Touko vain provosoi huvikseen.

      Lainaa

    58. Tulos: +17 (19 ääntä)
      Toukolla taitaa olla oikeasti huono omatunto warettamisesta tai jotain...

      Lainaa

    59. Tulos: +24 (42 ääntä)
      Onko väärin ladata levyjä ja ostaa ne joista pitää? Ainakaan minä en halua ostaa huonoja levyjä.

      Lainaa

    60. Tulos: +20 (24 ääntä)
      on myös olemassa poista kavereista nappi :)

      Lainaa

    61. Tulos: +11 (23 ääntä)
      Vanhempia levyjä on vaikea löytää, ja levyltä on ärsyttävää siirtää musiikkia kännykkään. Lataayoutube.com on hieno vaihtoehto. Leffat tosin käydään teatterissa katsomassa, tai vuokrataan.

      Lainaa

    62. Tulos: +14 (20 ääntä)
      Vähä tougo on kova ku se uskaltaa vastustaa korruptoitunutta yhteiskuntaa lataamalla laittomasti elokuvia. >=)

      Lainaa

    63. Samuli Torssonen 28.6.2012 15:49
      Tulos: +136 (140 ääntä)
      Pfs: Eipä taida leffojen tekijät saada rahaa vuokrafilmeistä.
      Mistähän tälläisiä aivopieruoletuksia ihmisille tulee? Kyllä Makuuni ainakin meille maksoi rahaa siitä hyvästä että toimitimme Iron Skyn heille vuokrattavaksi... Samuli Torssonen Iron Skyn tuottaja

      Lainaa

    64. Tulos: -24 (52 ääntä)
      Se, että joku lataa musiikkia tai leffoja, ei todellakaan ole sama asia, kuin se, että menee kauppaan ja varastaa sen fyysisen levyn. Musiikkia/ohjelmia ladatessa kun ei kukaan menetä mitään konkreettista. Ei välttämättä köyhänä nuorena ole sitä rahaa hankkia levyä, eli se jäisi sinne kaupan hyllylle jokatapauksessa. Veikkaan että jotkut hollywoodin ahneet paskat tekee rahaa iha tarpeeks ilman, että kaikki pitäis saada elokuviin tai ostamaan se leffa oikeesti. Kotimaisten muusikoiden tukeminen voikin sitten olla erijuttu, ja siihen pyrin jos diggailen artistia oikeesti ja sattuu olemaan ylimääräinen kakskymppinen, jota harvoin on.

      Lainaa

    65. Tulos: +10 (42 ääntä)
      Tulikin Iron Skysta mieleen esimerkki. Itse jouduin lataamaan Iron Skyn, kun piti nähdä heti kuin mahdollista ja täkäläinen leffateatterihan ei sitä levitykseen ottanut (ulkomailla oleillaan)! :o Nyt se tosin on myös hyllyssä kauniisti ku onnistui hankkimaan<3 Joskus siis myös piratisointi on ainut vaihtoehto kun jonkin leffan haluaisi niin kovasti nähdä ja mahdollisuudet olemattomat muuta kautta :)

      Lainaa

    66. Tulos: +14 (14 ääntä)
      jestas mikä idari touko on :D kannatan videovuokraamoita itsekin

      Lainaa

    67. Tulos: +11 (17 ääntä)
      Pulla: On tutkittu, että ne, jotka lataavat paljon torrentteja, myös ostavat enemmän leffoja. Kukaan ei halua ostaa sikaa säkissä ja kyllä ihmisillä kuulkaas on halu maksaa.
      Nillitän ihan vain sen verran että itselleni elokuvat ovat melko kertakäyttökamaa, siksi vuokraan niitä. Todella harvoin katson samoja elokuvia uudestaan (paitsi jos joku todella hyvä sattuu tulemaan telkkarista). Toisaalta taas musiikkiin tuo voisi omalla kohdallani päteä, vaikka nykyään mieluusti ostaisin musiikin jotenkin muuten kuin levyillä sillä siihen menee niin hirveästi rahaa suhteessa siihen mitä saa. Vaikka kansitaide ja -lehtinen on kivoja hipelöidä ja kaupoissa on mukava käydä :)

      Lainaa

    68. Tulos: -6 (8 ääntä)
      mitä vittua taas?

      Lainaa

    69. Tulos: +21 (27 ääntä)
      Jihau: Minäkin pysähdyn punaisissa valoissa vain näyttääkseni muille, että minulla on rahaa huoltaa autoni jarrut.
      Raastuvassa nähdään, kuolin nauruun siskon kanssa.

      Lainaa

    70. Tulos: +1 (19 ääntä)
      Mitä helvettiä minä juuri luin?

      Lainaa

    71. Tulos: +15 (15 ääntä)
      Ettei vain Toukolla olisi ongelmia rahan kanssa niin pitää avautua näistä.

      Lainaa

    72. Tulos: -4 (40 ääntä)
      Yarr: Onko väärin ladata levyjä ja ostaa ne joista pitää? Ainakaan minä en halua ostaa huonoja levyjä.
      Mieti vaikka näin, että se on vähän niin kuin jos menisit ravintolaan, tilaisit annoksen ja maistaisit ja kieltäytyisit sitten maksamasta, kun ei miellyttänytkään.

      Lainaa

    73. Tulos: +30 (38 ääntä)
      "ja sillä sipsi." ♥

      Lainaa

    74. Tulos: +44 (44 ääntä)
      Maksat katsomastasi elokuvasta -> olet paha ihminen... ...Mitä?

      Lainaa

    75. Tulos: +5 (21 ääntä)
      Touko ehdolla piraattipuolueessa?

      Lainaa

    76. turnipsitonttu 29.6.2012 3:55
      Tulos: -4 (16 ääntä)
      Ihanaa, hurraa, hyvä kuvanlaatu. Ei mua ainakaan kiinnosta katsoa leffaa suttuisella kuvanlaadulla kämäiseltä pikkunäytöltä. Meillä ei oo läppäriä enää ja oon huomannu, että näiltä pikkunäytöiltä on himskatin sutturaista seurata mitään oikein kunnolla. Musiikki on asia erikseen, täältä peräjuntturasta kun ei oikein mitään saa edes tilaamalla. Eräs nimeltä mainitsematon levykauppa ja levykaupan myyjä mulle sanoikin, että joskus ei voi muuta kuin imuttaa laittomasti, täällä kun tuppulassa ollaan

      Lainaa

    77. Spurdo Spärde 29.6.2012 7:40
      Tulos: +3 (21 ääntä)
      : Mikä ihme nykyteineillä on väittää, on netistä lataaminen on hyväksyttävää? Se ei eroa napistyksestä mitenkään muuten, paitsi että istutaan kotona ja varastetaan netin kautta. Sananvapauteen ei ole kajoamassa, mutta kaikki nämä Pirate Bayt ja muut torrenttien jakokanavat pitää ehdottomasti sulkea. Sitä mukaa suljetaan, kun uusi avataan.
      Erittäin rankasti yksinkertaistettuna: varastaminen on toisen omaisuuden luvatonta haltuunottoa. Elokuvan lataaminen netistä on digitaalisen median "monistamista".

      Lainaa

    78. Spurdo Spärde 29.6.2012 7:45
      Tulos: +17 (27 ääntä)
      Kopio leffasta on yhtä arvokas kuin kopio rahasta.
      Ööh... mitä? :D

      Lainaa

    79. Yli öpistö hörhö 29.6.2012 9:31
      Tulos: -1 (7 ääntä)
      Voi herranjestas

      Lainaa

    80. Tulos: -1 (23 ääntä)
      http://fi.wikipedia.org/wiki/Yksityisen_kopioinnin_hyvitysmaksu Koska maksan jo tallennusmediassa 'piratisointilisää', niin lataaminen on mielestäni täysin oikeutettua.

      Lainaa

    81. Tulos: +3 (17 ääntä)
      Mie kävin ostaa ruokaa toissapäivänä, näyttääkseni että voin OSTAA ruokaa... tietenkin tuo toukopouko varastaa ruokansakkin... sossurotta

      Lainaa

    82. Nälkä_palkalla 29.6.2012 14:57
      Tulos: +4 (18 ääntä)
      Pfs: vuok
      Väittäisin kyllä, että jotta videovuokraamo on laillinen, niin se joutuu maksamaan x määrän tekijänoikeusmaksuja tietyn aikavälein, joko a) suoraan artistille/tekijälle/kuvaajalle/muulle vastaavalle itselleen tai b) esim. Kopiostolle, Tuotokselle. Teostolle tai muulle vastaavalle taholle. Muutenhan sen toiminta olisi laitonta. yawn: Taas täällä jengi kitisee jostai torrenteista samaan aikaan kun youtubesta löytyy about jokainen koskaan tehty biisi aivan yhtä lailla ilmaseks, mikä helvetti niistä torrenteista nyt pahemman tekee sit ei oikei avaudu mulle. Ja sitä warettamista nyt on ihan turha mihinkään konkreettiseen varastamiseen verrata kun se alkuperäinen tuotos on edelleen tallessa, sitä ei mihinkään varasteta vaan se kopioidaan. Jos te vertaatte warettamista johonki kaupasta varastamiseen, ni vastine olis sit et menisit jonku skannerin kans sinne, mikä tekee täsmälleen samanlaisen tuotteen siitä mistä skannaat ja kauppa ei menetä sitä alkuperäistä tuotetta sieltä hyllystä, vaan sen kopion mitä ei suurimmalla todennäköisyydellä olis ostettu sieltä alkuperäisenä anyway… Juu, voihan sitä mennä kauppaan, skannata tuotteen ja viedä omansa pois. Näin säästyy omat rahat ja kauppa ei saa mitään. Kaupassa kuitenkin työskentelee ihmisiä, jotka saa rahansa sieltä, ja kauppa itse tarvii rahaa, jotta saa tuotteita kauppaan. Kun rahan tulo loppuu(kaikkien skannaillessa vaan tuotteet itseltään) menee kauppa nurin ja työntekijät jäävät työttömiksi. Kun tavaroiden tuottajat eivät saa tavaroitaan kauppaan, niin he jäävät myös työttömiksi. Tätä myöten palataa takaisin vaihtotalouteen, jossa jokainen tuottaa vain itse tarvitsemansa tuotteet koska et saa mistään kaupasta mitään koska kukaan ei tuota sinne mitään myytäväksi. Sama juttu elokuvien tai muun taiteellisen sälän kanssa, jos et saa mistään mitään korvauksia siitä mitä teet, on sinun pakko kerätä jostain rahaa ja näin ollen meidän ei kohta tarvitse nauttia mistään musiikista tai elokuvista. Tai jos se tuotanto nyt ei suoranaisesti lopu, niin hiljenee huomattavasti. Pitäähän elokuvien tekijöidenkin jollain elää?

      Lainaa

    83. Tulos: +30 (32 ääntä)
      Minäkin ostan televisiosarjat, elokuvat, sekä jopa tietokonepelit kaupasta. Suurin perustelu toiminnalleni on laiskuus: virallisissa bokseissa ja elokuvissa on suomenkieliset tekstit. Elokuvia ja sarjoja ladatessa teksit pitää pahimmassa tapauksessa ladata erikseen. Argh. Ja laatu on sekä teksitissä, että joskus kuvanlaadussakin täyttä kuraa. Lisäksi minä haluan maksaa hyvistä sarjoista ja elokuvista Tekijät ansaitsevat rahansa.

      Lainaa

    84. Tulos: +6 (20 ääntä)
      Zam: http://fi.wikipedia.org/wiki/Yksityisen_kopioinnin_hyvitysmaksu Koska maksan jo tallennusmediassa ‘piratisointilisää’, niin lataaminen on mielestäni täysin oikeutettua.
      Hyvitysmaksulla katetaan laillisesti julkaistun materiaalin kopiointia yksityiseen käyttöön. Sen tarkoitus ei ole korvata piratismin tappioita. Toki kaikki varkaat voivat yrittää omatuntoaan lepytellä parhaaksi katsomallaan tavalla.

      Lainaa

    85. Tulos: +18 (26 ääntä)
      Tässä keskustelussa olisi järkeä, jos Lassin ja Toukon roolit vaihdettaisiin: Lassi kysyisi "minkä leffan sitä lataisi tänään?" ja Touko vastaisi "latais? siis laittomasti netistä vai?" johon Lassi vastaisi kyllä, ja keskustelu jatkuisi niin, että Lassi mainitsisi ohimennen jotain siitä, kuinka hän nyt vain ei halua maksaa moisesta ja Touko vouhkaisi suu vaahdossa, kuinka köyhyys on huono tekosyy, ei leffan vuokraus maksa kuin muutaman euron jne. Jos keskustelu olisi mennyt näin, olisin ymmärtänyt. Nyt... en. Toukon takapuolta tuntuu kaivelevan vähän liikaa se, miten Lassi haluaa rahansa käyttää. Karmivaa.

      Lainaa

    86. Tulos: -5 (33 ääntä)
      eekoo: Minäkin ostan televisiosarjat, elokuvat, sekä jopa tietokonepelit kaupasta. Suurin perustelu toiminnalleni on laiskuus: virallisissa bokseissa ja elokuvissa on suomenkieliset tekstit. Elokuvia ja sarjoja ladatessa teksit pitää pahimmassa tapauksessa ladata erikseen. Argh. Ja laatu on sekä teksitissä, että joskus kuvanlaadussakin täyttä kuraa. Lisäksi minä haluan maksaa hyvistä sarjoista ja elokuvista Tekijät ansaitsevat rahansa.
      En tiedä sitten mistä sinä tekstejä olet ladannut, mutta kyllä järjestään ne mitä minä olen ladannut niin arvosanaksi annan 10/10. Monesti nämä "harrastelijoiden" tekemät tekstit ovat huomattavasti laadukkaampia kuin nämä ns. "ammattilaisten" tekemät. Kuvanlaadussa sama juttu että tottakai se kuvanlaatu on kuraa kun lataat jonkun 700Mb DVD-ripin (no kun se on niin pienikokoinen), lataas joku n. 10Gb 1080p kuvanlaadulla oleva BluRay-rip niin siinä sinulle hyvä kuva.

      Lainaa

    87. Tulos: +15 (19 ääntä)
      Jappe81: En tiedä sitten mistä sinä tekstejä olet ladannut, mutta kyllä järjestään ne mitä minä olen ladannut niin arvosanaksi annan 10/10. Monesti nämä “harrastelijoiden” tekemät tekstit ovat huomattavasti laadukkaampia kuin nämä ns. “ammattilaisten” tekemät. Kuvanlaadussa sama juttu että tottakai se kuvanlaatu on kuraa kun lataat jonkun 700Mb DVD-ripin (no kun se on niin pienikokoinen), lataas joku n. 10Gb 1080p kuvanlaadulla oleva BluRay-rip niin siinä sinulle hyvä kuva.
      Näköjään mulla on huono tuuri tekstitysten kanssa. Olen saanut aika paskoja tekstitytksiä kun puhutaan länsimaisista elokuvista, sekä tv-sarjoista. Animessa tekstit ovat yleensä jo valmiina (en osaa tarkkaa termiä), ja niiden tekstitykset ovat yleensä kehuttavat. Animea kyllä lataan, koska kauppojen valikoimat ovat suppeat. Sen tosin kompensoin mahdollisella fanikrääsän ostolla...eli ainakin toivottavasti rahani päätyvät jollain tavalla tekijöiden taskuun taas. Vaikka tosin saisinkin tekstit toimimaan kunnolla, ostaisin silti DVD:t ja TV-sarjat laillisesti. Kuten jo mainitsin, tahdon antaa rahani vapaaehtoisesti sarjojen tekijöille tms muille sarjan parissa työskennellyille ihmisille.

      Lainaa

    88. Tulos: -6 (22 ääntä)
      Jappe81: En tiedä sitten mistä sinä tekstejä olet ladannut, mutta kyllä järjestään ne mitä minä olen ladannut niin arvosanaksi annan 10/10. Monesti nämä “harrastelijoiden” tekemät tekstit ovat huomattavasti laadukkaampia kuin nämä ns. “ammattilaisten” tekemät. Kuvanlaadussa sama juttu että tottakai se kuvanlaatu on kuraa kun lataat jonkun 700Mb DVD-ripin (no kun se on niin pienikokoinen), lataas joku n. 10Gb 1080p kuvanlaadulla oleva BluRay-rip niin siinä sinulle hyvä kuva.
      TORRENTTAAMINEN on taitolaji. Ei tartte kyllä ihan kymmenen gigan tiedostokaan olla, sanotaan et 4 Gb riittää ainaki 42" tollölle. Tai mulle riittää ainaki ja mulla on harvinaisen hyvä näkö. JA, oikeesti nämä harrastelijoiden tekemät subit (mikäli niitä tarvitsee) on useasti paljon paljon parempia ku kuivakoiden päivästä päivään samaa paskaduunii tässä painan -tekstittäjien tekemät.

      Lainaa

    89. Tulos: +5 (23 ääntä)
      : Mikä ihme nykyteineillä on väittää, on netistä lataaminen on hyväksyttävää? Se ei eroa napistyksestä mitenkään muuten, paitsi että istutaan kotona ja varastetaan netin kautta. Sananvapauteen ei ole kajoamassa, mutta kaikki nämä Pirate Bayt ja muut torrenttien jakokanavat pitää ehdottomasti sulkea. Sitä mukaa suljetaan, kun uusi avataan.
      Ihan hyvin heitit. Ensinnäkin. Lataaja myös ostaa elokuvia, vuokraa ja levyjä. Kai ymmärrät, että esim Youtube:sta poistuisi suurinosa materiaalista. Ymmärrät varmasti, että sulkulistallasi olisi myös google, hekin tukevat piratismia omalla tavallaan. Torrent on tiedonsiirto muotona ihan valioluokkaa, se on nopea ja kätevä. Yrität nyt ilmoittaa, että palvelut jotka tukevat tätä muotoa pitäisi sulkea. Näinollen tiedonsiirto muuttuisi hitaammaksi. Piratebay ei jaa mitään laitonta tiedostoa, sitä käyttävät ihmiset tekevät sen. Siinä on ero. Toisekseen. Sulku on täysin mahdoton, ensinnäkin sen voi kiertää ja toisekseen...Siinä palaa rahaa. Itse en musiikkia osta tai lataa, lähinnä radioita kuuntelen, joten omasta puolestani voit lähteä marssimaan eduskuntaan asian puolesta, kerta se sinua valvottaa öisin...Fakta on se, että en osta levyä 20 eurolla, jossa on yksi hyvä biisi ja muu on poltettu sinne sisällön vuoksi. Mielummin ostan kaupoista, jossa myydään virtuaalisesti sitä yhtä hyvää biisiä...Eli todellisuudessa säästän luontoa ja otan vain minkä haluan. Tällä perusteella siis pitäisi kaikki levyputiikit lakkauttaa. Nehän rosvoaa luontoa ja pilaa sitä!

      Lainaa

    90. Tulos: -45 (59 ääntä)
      eekoo: Animessa tekstit ovat yleensä jo valmiina (en osaa tarkkaa termiä), ja niiden tekstitykset ovat yleensä kehuttavat. Animeakyllä lataan, koska kauppojen valikoimat ovat suppeat. Sen tosin kompensoin mahdollisella fanikrääsän ostolla…eli ainakin toivottavasti rahani päätyvät jollain tavalla tekijöiden taskuun taas.
      Animehomo

      Lainaa

    91. L. Ron Hubbard 30.6.2012 14:56
      Tulos: -10 (16 ääntä)
      Olisiko tässä tapauksessa niin, että nimi olisi päässyt pahentamaan miestä? Toukosta tulee välittömästi mieleen retardatio mentalis, keski-ikäinen pedofiili ja haisevat jalat.

      Lainaa

    92. Tulos: -30 (38 ääntä)
      Toi tekijänoikeus natsismi pitäs lopettaa.Mä en ainakaan tunne ketään joka ostas dvd leffoja tai cd levyjä.Ei kukaan voi omistaa mitään bittejä näin se vaan on.

      Lainaa

    93. Tulos: +4 (22 ääntä)
      pirate: Se, että joku lataa musiikkia tai leffoja, ei todellakaan ole sama asia, kuin se, että menee kauppaan ja varastaa sen fyysisen levyn. Musiikkia/ohjelmia ladatessa kun ei kukaan menetä mitään konkreettista. Ei välttämättä köyhänä nuorena ole sitä rahaa hankkia levyä, eli se jäisi sinne kaupan hyllylle jokatapauksessa. Veikkaan että jotkut hollywoodin ahneet paskat tekee rahaa iha tarpeeks ilman, että kaikki pitäis saada elokuviin tai ostamaan se leffa oikeesti. Kotimaisten muusikoiden tukeminen voikin sitten olla erijuttu, ja siihen pyrin jos diggailen artistia oikeesti ja sattuu olemaan ylimääräinen kakskymppinen, jota harvoin on.
      Anna mun kaikki kestää. Sillä, liikkuuko kaupanteossa/varkaudessa itse fyysinen kopio, ei ole mitään merkitystä. Elokuvan tai musiikin tekijänoikeus on kyseisellä artistilla/yhtiöllä ja he ovat myyneet kaupoille oikeuden myydä tuotettaan. Tekijänoikeus pysyy silti heillä, se ei siirry sinulle ostotapahtumassa. YouTubestahan kaikkea näkee, totta ja on heille loistavaa mainontaa, mutta ei sieltä lataaminen ole silti sallittua, vaikka onkin helppoa. Monilla levy-yhtiöillä ja bändeillä on itse asiassa oma kanava YouTubessa, jota kautta he voivat kätevästi mainostaa tuotettaan. Piratebay on erikoistunut torrent-linkkien ja käytännössä kokonaan tekijänoikeuksia rikkovan materiaalin levittämiseen, Googlessa taas nuo linkit ovat minimaallinen vähemmistö.

      Lainaa

    94. Tulos: +30 (32 ääntä)
      d: Animehomo
      Sovitaan sitten vaikka niin, että olen animehomo, jos se sinun päivääsi piristää.

      Lainaa

    95. Tulos: -9 (23 ääntä)
      Anna mun kaikki kestää. Sillä, liikkuuko kaupanteossa/varkaudessa itse fyysinen kopio, ei ole mitään merkitystä. Elokuvan tai musiikin tekijänoikeus on kyseisellä artistilla/yhtiöllä ja he ovat myyneet kaupoille oikeuden myydä tuotettaan. Tekijänoikeus pysyy silti heillä, se ei siirry sinulle ostotapahtumassa. YouTubestahan kaikkea näkee, totta ja on heille loistavaa mainontaa, mutta ei sieltä lataaminen ole silti sallittua, vaikka onkin helppoa. Monilla levy-yhtiöillä ja bändeillä on itse asiassa oma kanava YouTubessa, jota kautta he voivat kätevästi mainostaa tuotettaan. Piratebay on erikoistunut torrent-linkkien ja käytännössä kokonaan tekijänoikeuksia rikkovan materiaalin levittämiseen, Googlessa taas nuo linkit ovat minimaallinen vähemmistö.
      En puhunutkaan mitään mistään tekijänoikeuksista, vaan siitä, että kukaan ei menetä mitään vaikka lataan biisin, en ostaisi sitä kuitenkaan. Ja miten tämä Youtubessa mainostaminen ja TPB:n ja Googlen vertaaminen nyt liitty mitenkään tähän?

      Lainaa

    96. Tulos: +3 (15 ääntä)
      Olen jo vuosikaudet sekä ladannut että ostanut musiikkini, ja aion niin tehdä jatkossakin. Monet levyt olen ostanut sen jälkeen kun olen ne ladannut ja niihin tykästynyt, useat niistä on sellaisia jotka olisivat muuten jääneet kokonaan ostamatta - jotkut lataukset taas on tullut todettua niin huonoiksi, että on voinut ajatella että onneksi en mitään maksanut... Elokuvissa käyn muutaman kerran kuukaudessa ja lisäksi katson niitä netissä, loput sitten ostan tai vuokraan. Elokuvien lataamiselle en ole keksinyt vielä yhtään hyvää syytä, miksi ihmeessä pitäisi vaivautua lataamaan niitä? Helpompi ne on streamina katsoa, tai silloin hyvin harvoin kun ei löydy, on aivan sama se ostaa tai vuokrata, ja sama koskee niitä elokuvia joita ei alkuperäiskielellä puhuttuna ymmärrä (esim. aasialaiset elokuvat) - miksi ihmeessä pitäisi tyytyä jonkun harrastelijakääntäjän surkeisiin tekstityksiin, kun muutamalla eurolla saa sen vuokrattuakin? Elokuva on kuitenkin enemmän kertakäyttökamaa kuin musiikki (vaikka toki itsekin katson joskus lempielokuviani uudelleen), että turhahan sitä on koneelle ladata.

      Lainaa

    97. Tulos: +2 (14 ääntä)
      Jappe81: En tiedä sitten mistä sinä tekstejä olet ladannut, mutta kyllä järjestään ne mitä minä olen ladannut niin arvosanaksi annan 10/10. Monesti nämä “harrastelijoiden” tekemät tekstit ovat huomattavasti laadukkaampia kuin nämä ns. “ammattilaisten” tekemät. Kuvanlaadussa sama juttu että tottakai se kuvanlaatu on kuraa kun lataat jonkun 700Mb DVD-ripin (no kun se on niin pienikokoinen), lataas joku n. 10Gb 1080p kuvanlaadulla oleva BluRay-rip niin siinä sinulle hyvä kuva.
      Mun näkemistä harrastelijakäännöksistä kaikki on ollut ihan täyttä p*skaa. Mitään animea tms en kylläkään katso, ja voi olla että sen alan parissa on sen verran harrastuneisuutta että ovat ihan hyviäkin, mutta yleisesti ottaen harrastelijatekstitykset ihan oikeasti ovat surkeita. Toki olen huomannut, kuinka ylpeitä niiden tekijät niistä itse ovat ja kuinka ylevänä harrastustaan ja osaamistaan pitävät, mutta se ei valitettavasti kompensoi laatua.

      Lainaa

    98. Että jee. 2.7.2012 3:57
      Tulos: +6 (14 ääntä)
      Saa kyllä olla todella taitava, jos löytää vaan huonoja tekstityksiä ja huonolaatuista kamaa. : DD

      Lainaa

    99. Tulos: -4 (6 ääntä)
      Perus piraattipuolueen jäsen...

      Lainaa

    100. Tulos: +4 (6 ääntä)
      Mikä kuiten Toukolla on ongelmana? Ärsyttää kun muilla on varaa vuokrata leffa, itellä ei? :D

      Lainaa

    101. pesservisser 4.7.2012 19:43
      Tulos: +6 (6 ääntä)
      Jihau: Minäkin pysähdyn punaisissa valoissa vain näyttääkseni muille, että minulla on rahaa huoltaa autoni jarrut.
      Paras kommentti ikinä missään. Kiitos!

      Lainaa

    102. Tulos: +12 (12 ääntä)
      Hahahaa, ihmettelen sitä miten kärsivällinen tuo Lassi on! :D Jaksaa vastata asiallisesti ja rauhallisesti Toukon urpoiluihin...

      Lainaa

    103. Tulos: +8 (12 ääntä)
      Minun mielestä on ok ladata leffoja, sarjoja ja musiikkia jota on Suomesta joko erittäin vaikeaa tai mahdotonta hankkia laillisesti. Esim. itse olen ladannut Adventure timeä itselle katsottavaksi. Sarjaa ei näytetä suomessa. Muuten mieluusti vuokraan, meen leffateatteriin tai ostan tuotteen. Tekijöitä pitää minusta kuitenkin tukea. Vaikka usein kyllä houkuttaisi ladata myös uusimmat leffat, mutta pakko se nyt on sentään omasta moraalista pitää kiinni :)

      Lainaa

    104. semmostahienoojee 4.7.2012 23:39
      Tulos: -2 (16 ääntä)
      loisto idea joka on pyöriny mun mielessä jo monta kertaaa NIMITTÄIN.... sulkee nämä saakelin "hei-me-pöllitään-netistä" sivustot. KOSKA...... eläkeikä nousee (vieläkinkö?) ja nuorten työttömyys samoten, niin fuck logic nyt näitten työttömien olis pakko mennä töihin, ku ei pysty enään pölliin netistä ni voisivat sitten OSTAA kaupasta. tää nykymaailma vituttaa muakin, ku netissä ja yleensä tietokoneella istutaan 247. tehtäis semmonen sulku sitten, ennen kuin eläkeikä on satasessa ja ennenkuin näistä nuorista tulee totaalisen uusavuttomia. ennenpitkää tulevaisuus on täynnä hikisiä nörttejä......................... ja sitäpaitti mun mielestä se on LOGIIKKAA ostaa aitoo tavaraa ja "sponsoroida" esim. sitä bändiä ostamalla sen levy. ja mulla tulee muutenkin niin kylmänväreet kaikesta mitä netistä voi pölliä. parempi jos koko netti suljettais, ni ihmiset vois tajuta että niillä on muutaki elämää.. joten älkää rasittako vanhoja ihmisiä hankkikaa töitä :) (vittu kuullostann joltain ikälopulta mummolta mut srsly vast 18.)

      Lainaa

    105. Tulos: +1 (9 ääntä)
      semmostahienoojee: parempi jos koko netti suljettais, ni ihmiset vois tajuta että niillä on muutaki elämää..
      voi hyvä luoja, nyt en kyllä pysty edes käsittämään tämän lauseen typeryyttä ahahaha suljepa koko netti, katotaan mitä tapahtuu ... ei elämä.

      Lainaa

    106. Tulos: -5 (11 ääntä)
      Mary: Mun näkemistä harrastelijakäännöksistä kaikki on ollut ihan täyttä p*skaa. Mitään animea tms en kylläkään katso, ja voi olla että sen alan parissa on sen verran harrastuneisuutta että ovat ihan hyviäkin, mutta yleisesti ottaen harrastelijatekstitykset ihan oikeasti ovat surkeita. Toki olen huomannut, kuinka ylpeitä niiden tekijät niistä itse ovat ja kuinka ylevänä harrastustaan ja osaamistaan pitävät, mutta se ei valitettavasti kompensoi laatua.
      Nyt vittu sitten, ite mukana täs suomen subi scenessä, ja laatu on ainakin tiimisivustoilla usein laadukkaampaa ku telkkarissa nähdyt. Toki jos oot jotain googlella käännettyjä tekeleitä kattonu tai sitten jonkun yhen kaverin hutasemii räpellyksiä, nii asia saattaakin olla eri. Mut rohkenen väittää, et 90% noist sun haukkumista harrastelijakäännöksistä menis ihan tosta vaan sullekin läpi jollet paremmin tietäis. Et nyt lakkaat kattomasta niillä googlen kääntäjillä tehtyi viritelmiä ja otat ittees niskasta kiinni. Ja totta helvetissä ihmiset on yleensä ihan ylpeitäki siitä mitä on saanee aikaseks, onks siinä sitten jotain vikaa? Sulla taitaa olla jotain perustavammanlaatusii ongelmii oikein, et ei muuta ku don't worry, be happy! :)

      Lainaa

    107. Tulos: +7 (7 ääntä)
      samaan aikaan alko vituttaa, itkettää ja naurattaa kun tätä luin. voisiko kyseessä olla lavastettu tilanne? vai voiko joku oikeasti olla yhtä idiootti kun tämä "touko"?

      Lainaa

    108. Tulos: -2 (4 ääntä)
      asdfg: voi hyvä luoja, nyt en kyllä pysty edes käsittämään tämän lauseen typeryyttä ahahaha suljepa koko netti, katotaan mitä tapahtuu … ei elämä.
      true jonne '98 oox hikinen?

      Lainaa

    109. Tulos: +7 (9 ääntä)
      http://theoatmeal.com/comics/game_of_thrones Jätän tämän tänne.

      Lainaa

    110. Tulos: +2 (2 ääntä)
      Pikkasen ärsyttävä jätkä.

      Lainaa

    111. Tulos: +4 (4 ääntä)
      Nykyään ostan aika usein musiikkini tiedostoina en niinkään levyinä. Siihen lienee syynä helppous. Klikkaat levyä tai biisiä ja hetken kuluttua se on koneella kuunneltavissa. Vähintäin yhtä nopeasti kuin kävelisi levykaupasta tien yli autoon kuuntelemaan levyä. Ostaisin varmasti myös leffoja samalla tavalla jos en keräilisi niitä kirjahyllyn koristeeksi ja se onnistuisi yhtä nopeasti ja vaivattomasti. CD levyt eivät viehätä ulkonäöllään kirjahyllyssä. Ja LP levyissä oli sentään aikoinaan oikein kansitaidetta.

      Lainaa

    112. Tulos: +18 (20 ääntä)
      kalakalle: No ei se nyt aivan sama asia ole, kun tässä tapauksessa fyysistä kopiota ei oteta ja ko. ihminen ei todennäköisesti mitään ikinä ostaisikaan, koska netistähän sen saa ilmaiseksi.. Mutta en ymmärrä miksi se on nykyään niin hyväksyttyä warettaaa kaiken, jotenkin tuntuu hölmöltä että sitä pidetään itsestään selvyytenä, vaikka media aina aika-ajoin muistaa lietsoa sitä miten laitonta touhua se on
      Eli jos joku ihan vaan kopioi sinun luottokortin tiedot, mutta jättää itse kortin sinulle, ei sinun mielestäsi ole tehty mitään kovin vakavaa? Korttihan jäi sinulle että kopioija voi sitten tehdä kopiollaan mitä parhaaksi katsoo?

      Lainaa

    113. Tulos: -3 (3 ääntä)
      Touko on mun sankari, niin harvinaisen viisas mies.

      Lainaa

    114. Tulos: -8 (10 ääntä)
      Marma: Mä en mitenkään voi käsittää, miten joku tässä maailmassa voi vielä luulla, että jokin olisi “ilmaista”. Aina sen tehdyn työn / raaka-aineen joku maksaa.. Että Toukon mielessä tuhannet ihmiset ihan hyväntekeväisyyttään tekevät Hollywoodissa jne. leffoja ja antavat ne “ilmaiseksi” pois kaikkien katsottavaksi eivätkä halua mitään vastineeksi työstään.. Hmm. Mielenkiintoinen ajatus. Se, että jotain maksullista on mahdollista saada ilmaiseksi ei tarkoita sitä, että sen ottaminen ilmaiseksi olisi jotenkin hyväksyttävää. Vaikkakin, torrenttien kohdalla raja on vähän häilyvä, että mitä jaetaan, mutta lopputulos on kuitenkin se, että viihteen eteen työtä tekevät ihmiset eivät saa itselleen kuuluvaa korvausta työstään kun leffan/biisin saa ladattua omaksi _ilmaiseksi_. Ehdottaisinkin, että tästä eteenpäin Toukon palkasta (jos nyt on edes missään töissä) pidätetään 100% vaikkapa pallittomien kulkukissojen hoivakodeille. Sittenpä tietää mitä on “ilmainen” kun saa tehdä ilmaiseksi töitä.
      niih eihän niillä oo ko miljoonapalkat/leffa tuolla hollywoodissa vaikka torrentteja käytetäänki. Ihmisen ahneudella ei näköjään ole mitään rajaa..

      Lainaa

    115. Tulos: +5 (5 ääntä)
      tästä keskustelusta tulee mielee Pulkkiset ! :D

      Lainaa

    116. Tulos: +6 (14 ääntä)
      Savannah: Ihan sama juttu musiikin kanssa. Ilmaiseksi lataaminen Frostwirestä ym. on hyvin väärin artisteja kohtaan. Niin elokuvien kuin musiikin tekijöiden työtä tulisi kunnioittaa OSTAMALLA leffoja ja albumeita kaupoista, ei torrenttaamalla laittomasti.
      Itse asiassa olen lukenut jutun, jossa artisti itse kertoi että hyväksyy netistä lataamisen. Hänen mielestään on parempi että oma musiikki menee mahdollisimman usean henkilön kuultavaksi, ja sitä kautta saa lisää nimeä itelle ja taas sitä kautta enemmän keikkoja joka taas tietää rahaa. Ja suomessahan keikkailemalla tienaa paremmin kun levymyynnillä, siitä pitää levy-yhtiöt huolta. Kolikolla on kääntöpuolensa.

      Lainaa

    117. I hate everything except for raisins 14.12.2012 20:43
      Tulos: -1 (7 ääntä)
      Ai perkele kuin tekisi miäli vetästä tätä Toukoa oikein kunnolla nekkuun.

      Lainaa

    118. Tulos: +5 (9 ääntä)
      Te jotka sanoitte kuvan olevan "suttuista" tms, se riippuu minkä lataatte. Jos lataatte 1080p BDRipin, eli FULL HD BLURAY RIP, niin kuva on todennäköisesti 1920x1080p tasoista myös. Mutta jos lataatte DVDScr, eli elokuvassa kuvatun elokuvan, on laatu myös oletettavasti paska. Ja ei se ole taikatemppu liittää sitä läppäriä esim. omaan televisioon, niin ei tarvitse siitä pienestä 17,6" läppärin näytöstä sitä elokuvaa katsoa. En kannusta laitonta lataamista, mutta lähinnä osu silmään tuo putkimainen ajattelutapa.

      Lainaa

    119. Tulos: -5 (5 ääntä)
      Kyllä ilman rahaakin saa, vaikka toinen heistä väitti että ei.

      Lainaa

    120. Tulos: +12 (12 ääntä)
      firefox: Nyt vittu sitten, ite mukana täs suomen subi scenessä, ja laatu on ainakin tiimisivustoilla usein laadukkaampaa ku telkkarissa nähdyt. Toki jos oot jotain googlella käännettyjä tekeleitä kattonu tai sitten jonkun yhen kaverin hutasemii räpellyksiä, nii asia saattaakin olla eri. Mut rohkenen väittää, et 90% noist sun haukkumista harrastelijakäännöksistä menis ihan tosta vaan sullekin läpi jollet paremmin tietäis. Et nyt lakkaat kattomasta niillä googlen kääntäjillä tehtyi viritelmiä ja otat ittees niskasta kiinni. Ja totta helvetissä ihmiset on yleensä ihan ylpeitäki siitä mitä on saanee aikaseks, onks siinä sitten jotain vikaa? Sulla taitaa olla jotain perustavammanlaatusii ongelmii oikein, et ei muuta ku don’t worry, be happy!
      Siis sä kirjotat näin selvää suomea? Ihmekään, että sun mielestä sun ja sun kaltasten tekstit on parempia, ku ammattilaisten. Kukaan muu ei vaan ymmärrä mitä te yritätte sanoa.

      Lainaa

    121. Tulos: +3 (3 ääntä)
      Toukolla on hiekkaa kannikoiden välissä..

      Lainaa

    122. Tulos: -6 (6 ääntä)
      Ööö ne torrentit ei taida kuitenkaan ihan laillisia olla joten eiköhän ne ole jo kielletty ;)

      Lainaa

    123. Tulos: +6 (12 ääntä)
      ettänäin: Itse asiassa olen lukenut jutun, jossa artisti itse kertoi että hyväksyy netistä lataamisen. Hänen mielestään on parempi että oma musiikki menee mahdollisimman usean henkilön kuultavaksi, ja sitä kautta saa lisää nimeä itelle ja taas sitä kautta enemmän keikkoja joka taas tietää rahaa. Ja suomessahan keikkailemalla tienaa paremmin kun levymyynnillä, siitä pitää levy-yhtiöt huolta. Kolikolla on kääntöpuolensa.
      Älä yleistä.

      Lainaa

    124. Tulos: +3 (3 ääntä)
      Wiltsu: Ööö ne torrentit ei taida kuitenkaan ihan laillisia olla joten eiköhän ne ole jo kielletty
      Itse BitTorrent-protokolla ei ole laiton, mutta sitä kun tunnetusti käytetään tekijänoikeuksien alaisen materiaalin levittämiseen, sillä on vähän huono maine. Että ööö kyllä niillä torrenteilla voi latailla ihan laillistakin matskua.

      Lainaa

    125. Tulos: 0 (4 ääntä)
      E: Itse BitTorrent-protokolla ei ole laiton, mutta sitä kun tunnetusti käytetään tekijänoikeuksien alaisen materiaalin levittämiseen, sillä on vähän huono maine. Että ööö kyllä niillä torrenteilla voi latailla ihan laillistakin matskua.
      Tiedän. Juttuun liittyen ihan kuitenkin nyt vain tämä.

      Lainaa

    126. Tulos: +1 (5 ääntä)
      gd: eiköhän torrentit ole kielletty jo
      torrentit ovat vain tietty latausmuoto. kaikki torrentit ei ole laittomia
      gd: eiköhän torrentit ole kielletty jo
      torrentit ovat vai lautausmuoto eikä kaikki torrentit ole laittomia

      Lainaa

    127. Tulos: -1 (7 ääntä)
      Mä lataan täysin ilman omantunnontuskia esim. It's Always Sunny in Philadelphia, House ym. sarjoja, jotka on Netflixin valikoimassa, mutta joita ei Suomen Netflixistä (tai HBO Nordicilta) löydy. Jos mä kerran maksan Netflixistä joka kuukausi, niin en tasan ala maksamaan yksittäisistä sarjoista extraa, jos ko. sarjat "oikeasti" kuuluvat Netflix-valikoimaan. Asun pienessä tuppukylässä jonka leffateatterissa pyörii lähinnä vain kassamagneetit ja muut isot leffat, Makuunia tai Filmtownia ei ole, joten aika usein tulee leffoja latailtua torrent-muodossa. Joitakin yksittäisiä leffoja ostan blu-raynä tai DVD:llä. En mielestäni tee mitään väärää. Ja mitä musiikkiin tulee, niin käytän Spotify Premiumia, parin yksittäisen artistin/bändin levyt ostan myös fyysisenä.

      Lainaa

    128. ursulakovu 2.4.2018 21:43
      Tulos: +5 (5 ääntä)
      Netflix.

      Lainaa

    129. Tulos: +1 (3 ääntä)
      "Eikö ne Torrentit ole kielletty jo?" Samalla logiikalla esimerkiksi posti pitäisi kieltää koska sitä voidaan käyttää varastettujen tavaroiden lähettämiseen. Mutta asiaan liittyvä kysymys, onko laillista warettaa esimerkiksi joku elokuva jos jo valmiiksi omistaa siitä laillisen, maksetun kappaleen eikä aio jakaa sitä eteenpäin?

      Lainaa

    Lue lisää

    Kommentoi

    Avatar

    Vastaa

    Nimikone

    Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

    Avainsanat: torrent, elokuva, Filmtown, videovuokraamo, vuokrata, leffa