Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Kiitos avusta

"Paska Finnair ei lennä Puerto de la Cruziin!"
Kiitos avusta

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 42 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Tulos: +977 (1007 ääntä)
   No mut hei, Jennahan oli jo stekannu..... :D

   Lainaa

  2. Tulos: +403 (565 ääntä)
   helvetti tota tuomasta ku tollalailla vittuilee.....

   Lainaa

  3. ...ääliö 26.6.2012 1:11
   Tulos: +230 (326 ääntä)
   Niin inhottava. Hyi! Kehtaa kiusata pientä Jennaa. Alkaa kohta itkemään...

   Lainaa

  4. Tulos: -49 (241 ääntä)
   No, I dislike YOU, Jenna and you're the biggest asshole and snob ever known. First world problems...

   Lainaa

  5. Tulos: +353 (365 ääntä)
   Tunnen aika monta samanlaista kusipäätä.. Ei niitä uskalla neuvoa tai auttaa, koska tuntevat ittensä tyhmäksi ja nolatuksi, ja kiitos on aina sama.

   Lainaa

  6. ...ääliö 26.6.2012 1:28
   Tulos: +58 (104 ääntä)
   Älkää haukkuko pientä... Ei oo oppinu elämässä mitään... Kaikki aina haukkuu... Yääh!

   Lainaa

  7. ...ääliö 26.6.2012 1:29
   Tulos: +18 (72 ääntä)
   Tunnen myöskin monta samanlaista idioottiraukkaa...

   Lainaa

  8. Tulos: +158 (170 ääntä)
   Taitaa olla eläny omassa teinirinsessa-maailmassan tämä neitokainen.. Ja että hän voi sanoo mitä haluaa, mutta auta armias , jos sanot takaisin ..

   Lainaa

  9. Tulos: +115 (127 ääntä)
   Lentäminenhän on erittäin turvallinen matkustusmuoto verrattaen! Harvoinhan niitä lento-onnettomuuksia sattuu, se on tarkkaan vartioitua ja säädeltyä. Tavallisen auton kyydissä minä ennemmin pelkäisin.

   Lainaa

  10. Tulos: +126 (140 ääntä)
   Kiitti Jenna, hyvin taas kannustit kanssaihmisiä mukavaan ja avuliaaseen käytökseen. Ei ihme, että ihmiset on niin töykeitä ja varautuneita, kun tuommoinen on vilpittömän avuliaisuuden palkka... :/

   Lainaa

  11. kakkonenonykkönen 26.6.2012 10:36
   Tulos: +54 (64 ääntä)
   Tyydytään siis kakkoseen 8))

   Lainaa

  12. Tulos: +126 (134 ääntä)
   hahahaha! jenna on näitä jotka siellä ulkomaan kohteessa menee suomibaariin, tilaa lihapullat ja muusin (jotka on lennätetty suomesta kohteeseen), juo lapin kultaa ja laulaa karaokessa frederikiä. taitaa myös olettaa että finnairin koneet tehtäisiin suomessa ja että se tekisi niistä jotenkin turvallisempia. jos lentoyhtiö on suomalainen, se ei kerro siitä itse koneesta vielä mitään. lisäksi monet finnairin koneista huolletaan jo jossain ihan muualla kuin suomessa.

   Lainaa

  13. Tulos: +40 (58 ääntä)
   jahas, joku on selkeesti syntyny kultalusikka perseessä ku kalleimman lentoyhtiön lennot vaan kelpaa :x

   Lainaa

  14. Tulos: +67 (75 ääntä)
   Ping pong airlines 8DDDD

   Lainaa

  15. tilastotieteen opiskelija 26.6.2012 12:31
   Tulos: +57 (85 ääntä)
   Tässä taas nähdään, mihin se johtaa, kun matematiikan opetuksesta karsitaan. Ei ole mitään suhteellisuuden tajua mistään. Jotta kuolisi lento-onnettomuudessa, täytyisi koneessa istua laskennallisesti 60 000 vuotta. Eli lähes jokainen muu tapa liikkua on huomattavan paljon vaarallisempi.

   Lainaa

  16. Tulos: +36 (62 ääntä)
   Jenna vaikuttaa juuri sellaiselta juntilta, joka on kerran elämässään käynyt jossain peruslomakohteessa. .

   Lainaa

  17. Tulos: +38 (42 ääntä)
   Joo , on finskinkin boeingit tuon 22 vuotta ja ylikin vanhoja. Kyllä ne (vielä) suomessa huolletaan mutta tulevaisuudessa on toisin.

   Lainaa

  18. Tulos: +8 (8 ääntä)
   oisin halunnu tykätä jennan toisesta kommentista :D

   Lainaa

  19. Tulos: -46 (86 ääntä)
   Hieman alentuvaa pätemistä kyllä Tuomakseltakin. Jos Jenna tahtoo matkustaa Finskillä niin omapa on asiansa. En itse ainakaan olisi noin holhoavaksi yltynyt mitä tuomas tuossa tekee.

   Lainaa

  20. Tulos: -27 (59 ääntä)
   Vaikka toi tossa nyt neuvookin, niin mun mielestä kyllä aika pilkalliseen sävyyn. Esim. "kuulutko niihin , jotka ottaa roskalehtien lööpit tosissaan?" Mun mielestä toi ton auttaminen tulee asenteella "Vittu oot tyhmä, näin se pitää tehä eikä noin". Siis ois noi neuvot mun mielestä voinu paljon ystävällisemminkin antaa.

   Lainaa

  21. Tulos: +12 (18 ääntä)
   kiira: Jenna vaikuttaa juuri sellaiselta juntilta, joka on kerran elämässään käynyt jossain peruslomakohteessa. .
   ... just jossain playa del perslävessä... kiittämättömyyshän on maailman palkka

   Lainaa

  22. Tulos: -18 (34 ääntä)
   perus naismaisia comebackeja tossa lopussa ku ei mitään enää jenna keksi :D:DDD ihme säkki

   Lainaa

  23. Tulos: -12 (40 ääntä)
   Saa olla kyllä yksi vitun köyhä kusipää juntti, että suostuu Kanarian turistirysiin yleensä jalallaan astumaan.

   Lainaa

  24. Tulos: +47 (49 ääntä)
   kiira: Jenna vaikuttaa juuri sellaiselta juntilta, joka on kerran elämässään käynyt jossain peruslomakohteessa. .
   Mitenköhä juntti mä oon, ku en oo käyny ees semmosessa...

   Lainaa

  25. Tulos: +40 (42 ääntä)
   tantta: hahahaha! jenna on näitä jotka siellä ulkomaan kohteessa menee suomibaariin, tilaa lihapullat ja muusin (jotka on lennätetty suomesta kohteeseen), juo lapin kultaa ja laulaa karaokessa frederikiä. ....
   Tämähän tässä vähän huolestuttaa ... Suomibaari kun on auki vain suomen sesongin aikana, eli silloin kun se finski sinne lenttää. Nyt jos kaverille neuvoo toimivat lennot sesongin ulkopuolella, niin päivän päätteeksi se on neuvojan vika ettei suomibaari ollutkaan auki ja lapinkultaa ei paikallisessa marketissa ollutkaan. Harmi.

   Lainaa

  26. Tulos: +20 (46 ääntä)
   tantta: hahahaha! jenna on näitä jotka siellä ulkomaan kohteessa menee suomibaariin, tilaa lihapullat ja muusin (jotka on lennätetty suomesta kohteeseen), juo lapin kultaa ja laulaa karaokessa frederikiä. taitaa myös olettaa että finnairin koneet tehtäisiin suomessa ja että se tekisi niistä jotenkin turvallisempia. jos lentoyhtiö on suomalainen, se ei kerro siitä itse koneesta vielä mitään. lisäksi monet finnairin koneista huolletaan jo jossain ihan muualla kuin suomessa.
   ARGH, sanoppa muuta. Niin ottaa päähän tämmöset ihmiset. Anoppi on ihan mielissään viemässä mua ulkomaille. Kiitos mutta voin hengata suomibaarissa ihan täällä kotimaassa, hiilijalanjälkikin jää näin pienemmäksi ja saan nukuttua yöni paremmin. Jos mennään ulkomaille, sillon ollaan ulkomailla ja tutustutaan sen maan kulttuuriin, eikä hengata suomibaareissa ja väitetä tutustuvansa kulttuuriin turistirysiä kierrellessä. Hyi.

   Lainaa

  27. どどーん! 26.6.2012 22:38
   Tulos: +27 (41 ääntä)
   tilastotieteen opiskelija: Tässä taas nähdään, mihin se johtaa, kun matematiikan opetuksesta karsitaan. Ei ole mitään suhteellisuuden tajua mistään. Jotta kuolisi lento-onnettomuudessa, täytyisi koneessa istua laskennallisesti 60 000 vuotta. Eli lähes jokainen muu tapa liikkua on huomattavan paljon vaarallisempi.
   En kyllä usko, että kukaan ihminen on istunut lentokoneessa 60 000:tta vuotta, mutta ihmeesti niitä on vaan silti kuollut lento-onnettomuuksissa. Se, että joku on hyvin epätodennäköistä, ei tarkoita, ettei se voisi tapahtua. Lentopelko on ahdistava asia, voin sanoa, vaikken itse edes mistään kovin pahasta versiosta kärsi, ja jos Finnair on tuttu ja sillä on tuntenut pääsevänsä turvallisesti ja mukavasti perille, niin kyllähän sitä tekee mieli mennä samalla uudestaan. Tämä siis ihan asian psykologisien taustojen huomioon ottamiseksi, ei sillä että pitäisin Jennan käytöstä hyvänä.

   Lainaa

  28. Tulos: +15 (25 ääntä)
   Onko naurettavampaa ku ihmiset sanoo että "stekkaa" tai "stemppiä" :DDD vai kirjotetaanko jossain etelän slangeissa tolleen, oonko minä vaan liian lande että minun korvaan nuo kuulostaa erittäin idiootilta? Noh oli miten oli, miksi ihmeessä joku kirjottaa ne tolleen kun eihän siinä ole mitään järkeä?

   Lainaa

  29. Tulos: +3 (29 ääntä)
   tilastotieteen opiskelija: Tässä taas nähdään, mihin se johtaa, kun matematiikan opetuksesta karsitaan. Ei ole mitään suhteellisuuden tajua mistään. Jotta kuolisi lento-onnettomuudessa, täytyisi koneessa istua laskennallisesti 60 000 vuotta. Eli lähes jokainen muu tapa liikkua on huomattavan paljon vaarallisempi.
   Vitut. Siä ei tarvi istua laskennallisestikaan ku puoli tuntia jos se kone sattuu puolen tunnin päästä tippumaan. Ja yleensä se on viimene kerta lentokoneessa. Ymmärrän kyllä sinun laskentasi, mutta todellisuudessa, toisin kuin teoriassa, se kuoleminen lento-onnettomuudessa ei välttämättä vaadi kuin sen yhden lentokerran. Nii, ja Jenna on ääliö.

   Lainaa

  30. Tulos: +21 (21 ääntä)
   En vaan ymmärrä tälläisiä ihmisiä kuten tämä Jenna. Yrität olla kohtelias toista kohtaan, ja saat takaisin vain kettuilua ja vinoilua.

   Lainaa

  31. Tulos: +4 (20 ääntä)
   Miten niin "muuttunut niin kaupunkilaiseksi"??? Heti pitää alkaa haukkumaan "kaupunkilaiseksi" kun joku tekee jotain väärin. Kyl niitä urpoja löytyy muualtakin kun kaupungeista!

   Lainaa

  32. Tulos: -7 (9 ääntä)
   A&P: Joo , on finskinkin boeingit tuon 22 vuotta ja ylikin vanhoja. Kyllä ne (vielä) suomessa huolletaan mutta tulevaisuudessa on toisin.
   Ja höpö höpö. Eivät ole noin vanhoja.

   Lainaa

  33. Tulos: +9 (9 ääntä)
   Kandee sanoo kiitti (:

   Lainaa

  34. Tulos: +12 (34 ääntä)
   MITÄ! : D Miksi miinusta, jos en tahdo lähteä anopin opaskierrokselle Turkin suomibaareihin esittäytymään rakkaana miniänä?? Luulis, että ihmiset osais samaistua. Ikävät te, antakaa heti plussaa! Ps. Anoppi on ihan jees, Turkki ja suomibaarit ei.

   Lainaa

  35. Tulos: +11 (15 ääntä)
   Wääk: MITÄ! : D Miksi miinusta, jos en tahdo lähteä anopin opaskierrokselle Turkin suomibaareihin esittäytymään rakkaana miniänä?? Luulis, että ihmiset osais samaistua. Ikävät te, antakaa heti plussaa! Ps. Anoppi on ihan jees, Turkki ja suomibaarit ei.
   Olen samaa mieltä! Kävin antamassa plussaa, joten vääryys on korjattu ja olet nyt plussan puolella :)

   Lainaa

  36. omatoimilomalainen 29.6.2012 13:21
   Tulos: +11 (13 ääntä)
   Jos mennään sinne ulkomaille, lennetään finskillä, mennään suomalaiseen hotelliin, jätetään samaan syssyyn vielä lapsetkin bamsekerhoon tms vastaavaan, niin oppivathan että ulkomailla puhuvat kaikki sitten suomea ja näin matka on lapsillekin yhtä tyhjän kanssa, mitään kun ei jää esmes kulttuurista mieleen. Lomat ilman suunnitelmaa ne parhaita on, pääsee tutustumaan kohteen eri puoliin ilman typeriä oppaita yms. Mukavat kengät jalkaan ja paikkoja tutkimaan, aina tulee varmasti vastaan mielenkiintoisia paikkoja, joista ei ole edes kuullut.

   Lainaa

  37. Tulos: +9 (25 ääntä)
   ^ Jep, parhaat lomat olen viettänyt perheeni kanssa isän suunnittelemilla lomilla. Kaikki tehdään spontaanisti, reissun saatetiin lähteä parin päivän varoitusajala, mitään ei oltu suuniteltu ja kierreltiin kohteessa kaikkia ihania pikkunähtävyyksiä. Jopa ravintoloissa meillä oli tapana tilailla ihan randomisti kaikista hassuimman kuuloinen ateria. Viime talvena käytiin kiinalaisessa syömässä ja isä tilasi jonkun viiden hengen täysaterian. Osa ruoista oli tosi hyviä, toiset taas ihan järkyttäviä. Kaikille maistui ja parhaiten jäi mieleen hirvittävä 'hajuvesikeitto'. (=tomaatti-katkarapu-alkupalakeitto, joka haisi vanhan mummon hajuvedelle ja maistui jätteille). Vanhin lomamuistoni on jostain mystiseltä lomalta (en muista ollenkaan missä oltiin ja mitä tehtin), kun istutaan jossain pikku ravintolassa ja isä tilaa meille jälkiruoaksi "viisi täysin erilaista ja luovaa jäätelöannosta", tarjoilija toi annokset ja isä käski tarjoilijan päättää kenelle mikäkin meni. Kaikki piti omistaan ja löydettiin uusia hienoja makuelämyksiä. Olen tosi kiitollinen isälleni, että olen oppinut sponttaaniuden jalon taidon. :---)

   Lainaa

  38. Tulos: +4 (4 ääntä)
   Kyllä ne Finnairin vanhimmat koneet voivat hyvinkin olla sen 20 vuotta vanhoja. BOEING 757esiteltiin kuitenkin jos 1983. Tosin, valmistus lopetettiin 2004.

   Lainaa

  39. Lentopelkoinen 3.3.2013 9:53
   Tulos: -4 (6 ääntä)
   Mulla on pieni lentopelko, enkä kauheesti käy kaukomailla, mutta aina oon Finnairin lennoille päässy nii en tiiä noista ping pong - airlineseistä sitte mitään...:D

   Lainaa

  40. Lentopelkoinen 3.3.2013 9:57
   Tulos: +2 (8 ääntä)
   Mutta vaikka Finnairilla olen lentänyt, niin ikinä ei ole ollut mitään oppaita tms. Kaikki etsittiin ihan yksin ja pääsi kulttuuriin hyvin tutustumaan viime vuonna Pariisissa. Ihan täydellinen matka oli!

   Lainaa

  41. Tulos: +3 (5 ääntä)
   Mulla on pari tuttua jotka ajattelee ihan tosissaan, että Finski on se ainoa johon voi luottaa. Ilmeisesti koska on suomalainen, en muutakaan syytä keksi. Hassua. Mullakin on pieni lentopelko. Olen lukemattomia kertoja kuitenkin lentänyt lähinnä muilla paitsi Finskillä. Auttaa kovasti asiaa kun ottaa faktoista selvää eikä anna tunnemyrskyjen ohjailla tekemisiä. Koskee ihan yhtä lailla näytä suomiuskovaisia kuin yleisesti lentopelkoisia.

   Lainaa

  42. Tulos: +2 (4 ääntä)
   Jennaa rupes vituttamaan kun ei ollu edes menossa mihinkään kun ei ole varaa, kunhan leuhotti ja sitten kun olikin lentoja tarjolla niin ei kantti kestänny myöntää ettei ole menossa. siitä kilahdus.

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Avainsanat: Puerto de la Cruz, Finnair, lento, KLM, Lufthansa, British Airways, Iberia