Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Käytännöllinen iPad

"Juuri kun luulin nähneeni kaiken, tapahtui seuraavaa Stockan edessä:"
Käytännöllinen iPad

Arkiston aarre

  • Nimi Juuri nyt
    Tulos: 0 (0 ääntä)

    Kommentti

  • 54 kommenttia

      Ei kommentteja
    1. Tulos: +540 (738 ääntä)
      Älä hikeenny! · via iPad

      Lainaa

    2. Tulos: +785 (869 ääntä)
      Hikeennynpäs! · via iVan tavallinen tietokone

      Lainaa

    3. MrÄllöJr 14.6.2012 0:28
      Tulos: -127 (231 ääntä)
      Ipad on kyllä kieltämättä menossa ärsyttäväks, mutta eka kommentti estetty!

      Lainaa

    4. Tulos: +117 (221 ääntä)
      sama juttu iphonen ja muiden vastaavien kanssa -.- ei hetkeäkään voi olla erossa

      Lainaa

    5. Tulos: +205 (249 ääntä)
      Ja sitten kun jotkut ottavat vielä facebookin ipadilla niitä "teinipeili" kuvia. Se vasta ärsyttävää onkin!

      Lainaa

    6. Tulos: +205 (235 ääntä)
      itse omistan kyseisen lelun ja ei kyllä tulis mieleenkään raahata sitä kaupungilla mukana :D

      Lainaa

    7. Mr. Ällö 14.6.2012 0:39
      Tulos: +224 (340 ääntä)
      Mikael, tein kuten käskit ja tungin iPadini jonnekin. Lisäksi minulla on maailman parhaat kuvat Pasilan puluista: http://i48.tinypic.com/k4usmd.gif Nam nam.

      Lainaa

    8. Tulos: +46 (88 ääntä)
      Kieltämättä aika ärsyttäviä nuo pissikset ja iPad possut..

      Lainaa

    9. Tulos: +87 (113 ääntä)
      Mietin pitkään, uskallanko klikata Ällön linkkiä, mutta sehän oli söpö!

      Lainaa

    10. silakka_säm 14.6.2012 0:58
      Tulos: -77 (95 ääntä)
      Mr. Ällö: Mikael, tein kuten käskit ja tungin iPadini jonnekin. Lisäksi minulla on maailman parhaat kuvat Pasilan puluista: http://i48.tinypic.com/k4usmd.gif Nam nam.
      Mul on tämmönen otos jos kiinnostaa http://desmond.imageshack.us/Himg843/scaled.php?server=843&filename=pululuululudgg.jpg&res=landing

      Lainaa

    11. Tulos: +132 (148 ääntä)
      silakka_säm: Mul on tämmönen otos jos kiinnostaa http://desmond.imageshack.us/Himg843/scaled.php?server=843&filename=pululuululudgg.jpg&res=landing
      Sut pitäis laittaa johki muotilehteen photoshoppaajaks.

      Lainaa

    12. Tulos: +135 (165 ääntä)
      Ällön linkissä liikettä huomanneet ilmottautukaa tykkäämällä!

      Lainaa

    13. Tulos: +12 (62 ääntä)
      Ei tarvi sen iPadin ku kerran tippua nii jo on entine se. Ja korjaamine sit vähintää sen samanverra mitä uus. Kyl noi aipädejä parempiiki laitteita on kellon kattomisee.

      Lainaa

    14. Tulos: -115 (185 ääntä)
      Kateutta ilmassa kun ei taida Mikaelilla ja kommentoitsijilla olla itsellään varaa yhteenkään Applen tuotteeseen.

      Lainaa

    15. Tulos: +82 (154 ääntä)
      Jooh oha se iha fiksua maksaa 100% enempi siitä omppulogosta mitä muiden valmistajien vastaavista tuotteista. Te applen palvojat ootte kyl pahempia ku uskovaiset, Jobsi riistää teitä haudanki takaa minkä kerkee ja te kumarratte sille siitä hyvästä :D

      Lainaa

    16. Tulos: -11 (81 ääntä)
      yawn: Jooh oha se iha fiksua maksaa 100% enempi siitä omppulogosta mitä muiden valmistajien vastaavista tuotteista.
      Itse en palvo Applea (esim. iPad = hyi) MUTTA kyllä ne tekevät osan tuotteista niin huolella, ettei muilla todellakaan ole "vastaavaa tuotetta". Katso esim. tämä video: http://www.youtube.com/watch?v=Zw9lVrxARrg Mistä löydän toisen valmistajan yhtä laadukkaan tuotteen? En halua nyt aloittaa tänne mitään omppusotaa, kysympä vaan, tekeekö kukaan muu kannettavia OIKEASTI noin huolella?

      Lainaa

    17. duck of doom 14.6.2012 3:49
      Tulos: +42 (46 ääntä)
      Pasilan pulut... :D

      Lainaa

    18. Minäpä minä 14.6.2012 7:57
      Tulos: -22 (28 ääntä)
      Entäpä iPod? ;)

      Lainaa

    19. Tulos: +73 (129 ääntä)
      Olen itse aina ollut sitä mieltä, että iPad on täysin turha kapine. Tarvitsetko liikuteltavan laitteen, jolla käydä netissä? Älypuhelimet on keksitty. Tarvitsetko suuremman näytön kuin älypuhelimessa, jotta voit katsoa videoita ja muuta jännää mukavammin? Kannettavat tietokoneet ja pöytätietokoneet ajavat asian paljon paremmin. iPadin tehot eivät riitä kuin yksinkertaisten ohjelmien käyttämiseen ja oikeissa tietokoneissa on vieläkin suurempi näyttö. Jos matkoilla on ihan pakko katsella videoita, kyllä se kännykän näyttö on useimmissa tapauksissa ainakin minulle ihan riittävä. Tarvitsetko kameran? Kännykkä ja digikamerat. Yksinkertaisesti tälle vempeleelle ei ole ainakaan minulle mitään käyttöä. Lisäksi, ainakin näin miehenä, on vaikea kuvitella, missä moista laitetta edes kantaisin. En kanna käsilaukkuja tai reppuja ympäriinsä, joten joutuisin kantamaan laitetta kädessäni. Housuntaskuun kun moinen hirvitys ei mahdu. Ja jos tämäkään ei riitä, jokainen iPadin omistaja tarvitsee lisäksi sekä kännykän, koska laitteella ei voi soittaa, ja tietokoneen, koska useimmat meistä kuitenkin joutuvat esimerkiksi käyttämään tekstinkäsittelyohjelmia, joka on kosketusnäytöillä tuskallista.

      Lainaa

    20. Tulos: +25 (111 ääntä)
      Arganth: Meitä on moneksi, itsellä löytyy kyllä iPad ja kuljetan sitä lähestulkoon joka päivä mukana, minne sitten menenkin. Ihan tasan siitä syystä, että pitkillä bussimatkoilla on mukava selata uutislehtiä tai katsoa Youtubesta videopätkiä isommalta näytöltä. Ja ennenkuin ehdit hihkua ah niin kätevästä kannettavasta tietokoneesta, niin kokeiltu on. Ei toimi. Kannettava tietokone pitää jokatapauksessa herätellä horrostilasta = kestää ikuisuuden. Sen sijaan iPadissa riittää kun painat yhtä namiskaa ja liutat sormea näytöllä niin laite on käyttövalmis. Ja iPad painaa vähemmän kuin yksikään "toimiva" miniläppäri. Enkä minäkään Applea palvo, heillä vaan sattuu olemaan laitteita, jotka sopivat omaan käyttööni parhaiten. Kiinnostaisi myös ehkä tietää, kuinka montaa kämmentietokonetta olet käyttänyt. Tekstisi perusteella sanoisin ettet ole niihin tutustunut viiden minuutin kokeilua enempää.

      Lainaa

    21. Tulos: +2 (58 ääntä)
      Hirvee fleimawari taas käynnissä täällä :D Mut jos nyt trollaajan (Argath) innoittamana muutaman sanan itsekin. Miksi väittää että sillä ei tee mitään jos ei tiedä asiasta mitään? Meillä on iPad, sitä ei kanneta mukana kaupungilla, mutta sillä on kaksi selkeää käyttötarkoitusta, joissa molemmissa se päihittää kaikki muut laitteet. Sitä voi käyttää oikeasti missä tahansa helposti ja järkevästi. Läppäri? Ei onnistu niin helposti vaikka kuinka yrität muuta väittää. Sängyssä, vessassa, terassilla jne jne Aina helppokättöisempi kuin läppäri. Älypuhelin? Miksi tihrustaisin joltain 4 tuuman näytöltä videokuvaa kun parempiakin vaihtoehtoja on olemassa. Meillä iPadia käytetäänkin erityisesti telkkarin katsomiseen (Booxtvn kautta kaikkien TV kanavien kaikki ohjelmat parin viikon ajalta). Ulkomaanmatkoilla se kulkee huomattavasti helpommin mukana kuin läppäri. Ei pelkoa hajoamisesta kun pienen läpyskän voi sujauttaa vaikka minne turvaan. Ei mitään typeriä läppärilaukkuja yms. Hotellihuoneessa kiva sitten vaikka katsoa säätiedotukset, uutiset tai vaikka lähettää matkalta kuvia maailmalle jne.

      Lainaa

    22. Tulos: +22 (56 ääntä)
      Itse olen kummankin operation systemin käyttäjä, enkö voi ymmärtää tätä Apple vihaa. Apple tekee laitteistaan ja ohjelmistaan yhteensopivia, lisäksi päivitysväli on lyhyempi PC:hen verraten. PC taas toimii joissain asioissa paremmin, kuin iMac. Ja mitä nyt näihin iPadeihin tulee: miksi se nakertaa jonkun mielenterveyttä millä joku tuolla ulkona kuvaa / on netissä / tarkastaa kellon ajan?

      Lainaa

    23. Tulos: +27 (37 ääntä)
      Seppo: Ja ennenkuin ehdit hihkua ah niin kätevästä kannettavasta tietokoneesta, niin kokeiltu on. Ei toimi Kiinnostaisi myös ehkä tietää, kuinka montaa kämmentietokonetta olet käyttänyt. Tekstisi perusteella sanoisin ettet ole niihin tutustunut viiden minuutin kokeilua enempää.
      En toki raahaisi myöskään kannettavaa tietokonetta ympäriinsä. Puhelimissa, esimerkiksi iPhonessa tai nokian Lumioissa on minulle ihan tarpeeksi suuret näytöt uutisten tai minkä tahansa lueskelemiseen. En tarvitse lisäksi laitetta, jota varten mukaan pitää ottaa erillinen kassi. Miniläppäreistä olen kyllä samaa mieltä kuin sinäkin. Itsellä yksi tietokoneen käyttötarkoituksista on pelaaminen, ja miniläppäreillä sitä ei kyllä juuri harrastella pasianssia lukuun ottamatta. En tiedä, kuinka montaa kämmentietokonetta olen käyttänyt. Koskaan en ole sellaista omistanut, koska näen ne turhana edellisessä kommentissani mainituista syistä. Itse asiassa et kommentissasi sanonut yhtäkään minuun vetoavaa syytä, miksi investoisin 400 euroa iPadiin. Yhteensä olen sellaista käyttänyt ehkä jonkun 1-2 tuntia elämäni aikana, ja tämä koostuu useista parin minuutin käyttöjaksoista kavereiden padeillä. Jim_:lle puolestani sanoisin, että en ole trollaaja. En käsitä, miksi haluaisin käyttää tietokonetta vessassa, sängyllä tai ylipäänsä muualla kuin pöydällä. Terassilla on ainakin meillä pöytä, jolla kannettavaa voi ihan helposti käyttää. Ulkomaanmatkoilla puolestaan itsellä ainakin tulee niin vähän käytettyä noita laitteita, että tavallinen älypuhelin riittää siihen ihan hyvin. Oli toki arvattavaa, että padeja ostaneet ihmiset tarttuvat kommenttiini, koska kukaan ei koskaan halua myöntää tehneensä turhaa ostosta. Eikä se ostos välttämättä olekaan turha, jos sitä kokee itse tarvitsevansa. Kuten Seppo sanoi, meitä on moneksi. Se, että minä esitän perusteluni padejen turhuudesta ei tarkoita sitä, ettei siitä voisi jollekin hänen mielestään olla hyötyä.

      Lainaa

    24. Tulos: +34 (48 ääntä)
      Itse en ole iPadia kokeillut, enkä voi muuta kuin surullisena todeta, että ihmisillä ei ilmeisesti monien ylläolevien kommenttien perusteella ole enää elämää, jos toimivaa ja näppärää nettiä ja telkkua pitää kantaa niin kaupungilla kuin vessassa mukana. :/

      Lainaa

    25. Tulos: +3 (21 ääntä)
      ällö ylitit taas itsesi !! *palvontaa*

      Lainaa

    26. Tulos: +2 (22 ääntä)
      Otan mäki kännykällä kuvia asioista koska ei ole kunnon kameraa, joten en voi ymmärtää mitä kamalaa on ottaa millään muullakaan, vaikka sitten iPadilla kuvia, jos sillä kerran saa tarpeeksi hyvälaatuisia kuvia otettua :----D

      Lainaa

    27. Tulos: -12 (32 ääntä)
      iPad ny vaan on hinta-laatusuhteeltaan paras taulutietokone, mitä markkinoilla tällä hetkellä on. Ennen itsekin inhosin applea, mut kyllä toi läpyskä on voittanut mut puolelleen ihan täysin. Ja siis iPadhän on edukas verrattuna muihin vastaaviin laitteisiin, esim. Samsung Galaxy Tab 10,1:seen.

      Lainaa

    28. Tulos: 0 (34 ääntä)
      i tuotteet onkin just tollasille tyhmille pissimuijille.

      Lainaa

    29. Tulos: +7 (9 ääntä)
      Tosi fakta omalla kohdallani on se, ettei todellakaan ole rahaa mihinkään Applen teknologiaan. Eikä kyllä ole intressejä varsinkaan tuohon iPadiin. Nettiin pääsen kannettavalla ja kännykällä, ja ne kuvattuakin saa jotain kännykällä. Itse en oo bongaillu tuota iPadilla valokuvausta kyllä missään, ja niitä ah-niin-kauniita- teinipeiliposejakin oon nähny kaikenlaisissa mokacaptioneissa. iPadia oon nähny käytettävän aikalailla joihkin duunijuttuihin etc. Tiedä sitten miten kätevä vempele se loppupeliks on, tai sitten ei ole. :P

      Lainaa

    30. Tulos: 0 (6 ääntä)
      Kyllä mun kello ainakin paljon paremman ajan näyttää kun muut!

      Lainaa

    31. Tulos: +7 (13 ääntä)
      Joo sama tää Samsung galaxy note ja muutki biljardipöydän kokoset kännykät. Mitä hyötyy on matkapuhelimesta, joka ei mahu taskuun? Tämmöne yhelle kädelle mahtuva on ihan tarpeeks hyvä...

      Lainaa

    32. どどーん! 15.6.2012 1:28
      Tulos: +8 (22 ääntä)
      yawn: Jooh oha se iha fiksua maksaa 100% enempi siitä omppulogosta mitä muiden valmistajien vastaavista tuotteista. Te applen palvojat ootte kyl pahempia ku uskovaiset, Jobsi riistää teitä haudanki takaa minkä kerkee ja te kumarratte sille siitä hyvästä
      Mitä muhun tulee, Applen tuotteiden casual-käyttäjänä ottaa aivan älyttömästi päähän, kun missä tahansa ne mainitaan niin heti on joku mollaamassa. Ite omistan Mac-läppärin ja omistin iPhonen, ja molemmat on toimineet todella hyvin ja sulavasti. Jos Windows-käyttäjänä kokeilee Maccia parin minuutin tai parin tunninkin ajan, niin totta kai se tuntuu vaikealta, kun on tottunut erilaiseen käyttöjärjestelmään. Mutta kun antaa itelleen aikaa tottua, niin käyttökokemus on tosi hyvä, ainakin mulla on ollut. Se kyllä pitää myöntää, että Applen laitteet on ihan ylihinnoiteltuja ja varaosien hankkiminen tai korjauksen etsiminen on tuskaa, kun esim. kännykät ei aukea ollenkaan, mutta mulla on ollu Macbook vuoden 2008 alkupuolelta asti, eikä se näytä väsymisen merkkejä. Laadukasta tavaraa Applen tuotteet on, ärsytettäisiin me hemmotellut kakarat sitten miten paljon tahansa. (Tässä sivussa tosin totean, etten itekkään osaa oikein arvostaa iPadeja.)

      Lainaa

    33. Tulos: -3 (25 ääntä)
      Argath: Olen itse aina ollut sitä mieltä, että iPad on täysin turha kapine. Tarvitsetko liikuteltavan laitteen, jolla käydä netissä? Älypuhelimet on keksitty. Tarvitsetko suuremman näytön kuin älypuhelimessa, jotta voit katsoa videoita ja muuta jännää mukavammin? Kannettavat tietokoneet ja pöytätietokoneet ajavat asian paljon paremmin. iPadin tehot eivät riitä kuin yksinkertaisten ohjelmien käyttämiseen ja oikeissa tietokoneissa on vieläkin suurempi näyttö. Jos matkoilla on ihan pakko katsella videoita, kyllä se kännykän näyttö on useimmissa tapauksissa ainakin minulle ihan riittävä. Tarvitsetko kameran? Kännykkä ja digikamerat. Yksinkertaisesti tälle vempeleelle ei ole ainakaan minulle mitään käyttöä. Lisäksi, ainakin näin miehenä, on vaikea kuvitella, missä moista laitetta edes kantaisin. En kanna käsilaukkuja tai reppuja ympäriinsä, joten joutuisin kantamaan laitetta kädessäni. Housuntaskuun kun moinen hirvitys ei mahdu. Ja jos tämäkään ei riitä, jokainen iPadin omistaja tarvitsee lisäksi sekä kännykän, koska laitteella ei voi soittaa, ja tietokoneen, koska useimmat meistä kuitenkin joutuvat esimerkiksi käyttämään tekstinkäsittelyohjelmia, joka on kosketusnäytöillä tuskallista.
      Mutta huomaa se, että iPadissa kulkee kaikki toi mitä mainitsit yhdessä ja samassa laatassa.

      Lainaa

    34. Tulos: -8 (10 ääntä)
      epeli: Ällön linkissä liikettä huomanneet ilmottautukaa tykkäämällä!
      Katoin kuvaa eka tavallisesti, sitten huomasin pieniä pisteitä, sitten katsoin osoitteen lopussa .gif, nopeesti raksia ja välilehti kii. Kumminkin olisi ollut joku pelästytys gif:(.

      Lainaa

    35. Tulos: +9 (17 ääntä)
      Bubs: Mutta huomaa se, että iPadissa kulkee kaikki toi mitä mainitsit yhdessä ja samassa laatassa.
      Luitkohan sä nyt aivan loppuun tuota tekstiä?

      Lainaa

    36. Tulos: -9 (25 ääntä)
      Hei nyt jotain rajaa. Kannan ja käytän iPadiäni ihan missä haluan enkä todellakaan perustele sen tarvetta kenellekkään. Jos joku urpo kuvittelee, ettei tarvitse iPadia niin ihan sama mulle. Ei kiinnosta yhtään epätoivoiset perustelut, turha kuluttaa kenenkään aikaa kirjoittelemalla sellaisia. Niiden hyöty- ja viihdearvo on täysin olematon.

      Lainaa

    37. kommentoija 15.6.2012 11:08
      Tulos: +10 (14 ääntä)
      Minulta kysyttiin minkä mallinen ipadini on o.O Kyllä näitä tabletteja on ihan muitakin. En jaksa alkaa selittämään ihmiselle, joka ei ole tablettia käyttänyt eikä sitä kukaan ihminen hänen mielestään voi tarvita, mitä sillä voi tehdä ja kuinka kätevä se on. Lähetetty ASUS Eee Padistani

      Lainaa

    38. Tulos: 0 (6 ääntä)
      panini: Katoin kuvaa eka tavallisesti, sitten huomasin pieniä pisteitä, sitten katsoin osoitteen lopussa .gif, nopeesti raksia ja välilehti kii. Kumminkin olisi ollut joku pelästytys gif:(.
      Ei siinä sen kummempaa kun, että pulu vinkkas silmää :)

      Lainaa

    39. Tulos: -5 (15 ääntä)
      helic: Itse olen kummankin operation systemin käyttäjä, enkö voi ymmärtää tätä Apple vihaa. Apple tekee laitteistaan ja ohjelmistaan yhteensopivia, lisäksi päivitysväli on lyhyempi PC:hen verraten. PC taas toimii joissain asioissa paremmin, kuin iMac. Ja mitä nyt näihin iPadeihin tulee: miksi se nakertaa jonkun mielenterveyttä millä joku tuolla ulkona kuvaa / on netissä / tarkastaa kellon ajan?
      iMac...Et kai vaan oo menny ostamaan semmosta?Mun pc pesee sun mäkkis 100-0

      Lainaa

    40. Tulos: -4 (8 ääntä)
      Bubs: Mutta huomaa se, että iPadissa kulkee kaikki toi mitä mainitsit yhdessä ja samassa laatassa.
      Ai meinaatko pelailla ipadilla bf3?

      Lainaa

    41. Tulos: +7 (15 ääntä)
      jopi: Mun pc pesee sun mäkkis 100-0
      Niin? Ei kai se sulta ole pois, vaikka hän omistaisi sata mäkkiä?

      Lainaa

    42. Tulos: +6 (12 ääntä)
      joku: Luitkohan sä nyt aivan loppuun tuota tekstiä?
      Luin tietenkin, mutta vastasin vain neljään ensimmäiseen kappaleeseen, koska valitettavasti en voi vaikuttaa kyseisen henkilön sorminäppäryyteen tai housuntaskujen tilavuuteen.

      Lainaa

    43. Tulos: +8 (10 ääntä)
      jopi: Ai meinaatko pelailla ipadilla bf3?
      En, sillä itelläni ei ole tapana hakata tietokonepelejä kaupungilla (tai jossain muussa vastaavassa paikassa) muna tanassa. Kotona kerkee kyllä pelailemaan, mutta jos lähtee kotia pidemmälle, niin on helppo toi iPad ottaa mukaan.

      Lainaa

    44. Tulos: +3 (5 ääntä)
      Joose: Kateutta ilmassa kun ei taida Mikaelilla ja kommentoitsijilla olla itsellään varaa yhteenkäänApplen tuotteeseen.
      Oonko mä nyt sitten rikas kun hallussa on ipod classic? Voi hyvee päivöö..

      Lainaa

    45. piskiläinen 19.6.2012 0:21
      Tulos: +9 (9 ääntä)
      ois upeeta virittää pöytäkone ostoskärryyn. Mukana kulkisi tietenkin myös aggregaatti sähköä tuottamaan. Näppärää.

      Lainaa

    46. Matkustaja 5.7.2012 21:42
      Tulos: +1 (7 ääntä)
      Itse joudun matkustamaan työni vuoksi aika paljon ja esimerkiksi lentomatkoilla iPad on aivan loistava. Se ei vie tilaa, se käynnistyy nopeasti, se on kevyt, sitä voi pitää kädessä niinkuin lehteä ja lukea niinkuin lehteä, sillä pystyy jopa pelaamaan pelejä, jotka eivät vastaavin speksein varustetussa läppärissä pyörisi. Netin selaamiseen laite on mitä mainioin. Kallishan se oli, mutta mitä sitten? Se on silti hinta/laatu suhteeltaan paras markkinoilla olevista tuotteista. Ja tuossa aiemmin joku tiesi kertoa, että kun tiputtaa sen kerran, niin se on hajalla. Voin sanoa, että ei pidä paikkaansa. Olen tiputtanut padini useamman kerran ja ei se ainakaan vielä ole osoittanut mitään merkkejä hajoamisesta. Totta on, että padi vaatii tilaa enemmän kuin kännykät mutta itse en ole vuosiin voinut poistua kotoa ilman jonkinlaista olkalaukkua (enpä mielellään pidä isonäyttöistä puhelintanikaan taskussa), joten ei ole kyllä tuokaan ollut mikään ongelma. Macia en käytä mutta en pysty käsittämään, että miksi ihmisillä on niin suuria angsteja Applen tuotteita kohtaan. Onko syy se hinta? Ainakin omat kokemukset Applen tuotteista on ollut pelkästään positiivisia. Ja kyllä laadusta mielellään maksaa.

      Lainaa

    47. 0123123123 5.7.2012 22:54
      Tulos: +2 (4 ääntä)
      pomppu: Itse en palvo Applea (esim. iPad = hyi) MUTTA kyllä ne tekevät osan tuotteista niin huolella, ettei muilla todellakaan ole “vastaavaa tuotetta”. Katso esim. tämä video: http://www.youtube.com/watch?v=Zw9lVrxARrg Mistä löydän toisen valmistajan yhtä laadukkaan tuotteen? En halua nyt aloittaa tänne mitään omppusotaa, kysympä vaan, tekeekö kukaan muu kannettavia OIKEASTI noin huolella?
      Samanlaisen propagandavideon voisi tehdä mistä tahansa läppäristä. Ettet vain hämääntynyt virheettömistä animaatioista, rauhoittavasta ja itsevarmasta miesäänestä joka vie sinut tähän ihmeelliseen taikamaailmaan ja Coldplayn euforisesta "Paradise"-nimisestä kappaleesta? Toisin sanoen perustatko väitteesi huolellisuudesta ja laadusta mainokseen?

      Lainaa

    48. Tulos: +1 (5 ääntä)
      0123123123: Samanlaisen propagandavideon voisi tehdä mistä tahansa läppäristä. Ettet vain hämääntynyt virheettömistä animaatioista, rauhoittavasta ja itsevarmasta miesäänestä joka vie sinut tähän ihmeelliseen taikamaailmaan ja Coldplayn euforisesta “Paradise”-nimisestä kappaleesta? Toisin sanoen perustatko väitteesi huolellisuudesta ja laadusta mainokseen?
      Noilla seikoilla ei ole vaikutusta. Perustan väitteeni laadusta siihen, että minulla on käsissäni kyseinen kone. Se on kaiverrettu yhdestä palasta alumiinia, joten se on lähes saumaton. Tämä tekee kuoresta erittäin kestävän. Kilpailijoiden koneet ovat täynnä ruuveja ja saumoja, mikä saa ne muutaman vuoden kovassa käytössä repsottamaan liitoksistaan. Minulla oli samaan aikaan Sonyn kallis VAIO ja Applen MacBook Pro. Samaa hintaluokkaa. Sony repesi liitoksistaan ja alkoi vammaamaan parissa vuodessa. MacBook on edelleen ehjä ja toimii moitteetta. Edelleen, en palvo tai fanita Applea, mutta nämä alumiiniset läppärit TODELLA ovat kestäviä ja laadukkaita. iPadit ja iPhonet saa Apple puolestani työntää vaikka perseeseen.

      Lainaa

    49. Tulos: +4 (6 ääntä)
      Joose: Kateutta ilmassa kun ei taida Mikaelilla ja kommentoitsijilla olla itsellään varaa yhteenkään Applen tuotteeseen.
      Nämä Applen laitteiden kanssa kuultuihin "Ei taida olla varaa"-kommentit ovat sitten nykypäivänä ihan idioottimaisia. Yli 90% noista ostetaan kytkynä=osamaksuna joten hittoako siinä mikään rikas tarvitsee olla, että saa tuollaisen.

      Lainaa

    50. Tulos: +6 (6 ääntä)
      voi jessus kun minä en todellakaan voi käsittää että miten se on joltain pois jos toinen käyttää applea ja toinen samsungia. itselläni on samsung galaxy note 10.1, ihan jees vehje ja niin varmasti on ipadkin sellaiselle joka sen käyttöön taipuu. lopettaisivat ihmiset lapselliset tappelunsa ja antaisivat käyttää mitä käyttävät.

      Lainaa

    51. Tulos: -1 (1 ääni)
      epeli: sama juttu iphonen ja muiden vastaavien kanssa -.- ei hetkeäkään voi olla erossa
      En voi olla kännykästäni erossa hetkeekään....:D Se on voivoi koska sen on oltava 24/7 mun kädes...:D

      Lainaa

    52. Sorrettu vai sortunut 4.6.2014 16:22
      Tulos: -2 (2 ääntä)
      Voi hitto, minä ku tässä iPadilla selailin feissarimokia :D

      Lainaa

    53. SEIJA hgi Sera kunta 25.1.2019 1:19
      Tulos: 0 (0 ääntä)
      2019 ja tilanne on räjähtäny käsiin ja Mikael söi kilon dynamiittia

      Lainaa

    54. Peiteltävä minkki 18.12.2020 23:43
      Tulos: 0 (0 ääntä)
      aIpad kyllä ottaa miljoona kertaa parempia kuvia kuin jonkun hikisen läppärin kamera..

      Lainaa

    Lue lisää

    Kommentoi

    Avatar

    Vastaa

    Nimikone

    Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

    Avainsanat: kello, iPad, kamera, Apple, avautuminen, Stockmann, Stocka